82745 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Thomas

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.10.2017
DE
Avatar Safta Radu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Rosiorii de Vede
înscris/ă în 16.04.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
180 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Am petrecut o minunată zi de octombrie în Sinaia


Zilele petrecute la Peştişani, la pensiunea, La Moară'' (vezi impresii) nu au fost de-ajuns, deşi sunt destule obiective în zonă, în două zile nu prea poţi să faci mare lucru, ce să vizitezi mai repede? Odată ajunşi acasă, mă uitam la Nina şi ea la mine, parcă ne lipsea ceva, dar nu ştiam ce!

Martin Luther King, marele luptător pentru drepturile cetăţenilor afroamericani din S. U. A., spunea prin 1963: ,,I have a dream! " Omul a avut un vis, dar şi eu l-am avut pe-al meu, ce-i drept la o scară muuuuult mai mică, să mai plec măcar o zi la munte, să profit de aceste frumoase zile de octombrie. Şi unde se putea întâmpla acest lucru? La Sinaia! În 2007 am stat patru zile aici, dar de-atunci, ioc! Doar din maşină am mai văzut acest splendid oraş de munte. După o scurtă trecere în revistă a locaţiilor de cazare, pun mâna pe telefon şi sun la pensiunea Thomas. Discuţia nu durează prea mult, scurt şi la obiect, doamna C. îmi spune că are camere libere, iar eu optez pentru camera dublă de lux. Vremea ţine cu noi, bagaj mare nu avem, doar mergem pe principiul ,,ce e pe noi e şi pe culme'' :), sunt întrunite toate condiţiile, aşa că... hai la drum!

La intrarea în Sinaia, am intrat pe Bulevardul Carol I, şi după ce am trecut de hotelul New Montana, situat pe partea stângă, la sensul giratoriu din imediata apropiere am virat stânga, intrând pe strada Aosta. De aici imediat am făcut stânga, intrând pe Fundătura Leaota. Mare atenţie, din strada Aosta, intrarea pe străduţa unde se află pensiunea este destul de îngustă, un şofer mai distrat sau mai puţin experimentat ar putea avea probleme, mai ales dacă deţine şi ,,una grande machina''! Deşi este situată în centrul localităţii, pensiunea Thomas se află totuşi într-o zonă retrasă, ferită de zgomot, în apropiere sunt doar două case, iar în spate se poate vedea doar pădurea. În faţa pensiunii este amenajată o parcare unde încap fără probleme douăsprezece maşini.

Imediat ce am ajuns, am fost întâmpinaţi de proprietar, doamna C., care ne-a arătat camera nr. 9, pe care o rezervasem, am lăsat bruma de bagaj luat cu noi şi am mers la bucătărie pentru o cafea, nu înainte de a spiona interiorul pensiunii. La parter sunt două camere duble, livingul, cu şemineu, şi bucătăria open space, dotată cu tot ce-i este necesar turistului, pensiunea neavând regim de masă. La etajul 1 sunt două camere duble, trei triple şi o suită, iar la etajul 2 sunt cinci camere duble.

După cum am mai spus, noi am stat în camera nr. 9, mare, foarte mare, cu balcon, cu măsuţă din sticlă şi două fotolii, tv lcd, răcitor, un pat imens, cu saltea confortabilă, de-o parte şi de alta având comode şi veioze. Baia, foarte mare, cu jacuzzi, două chiuvete, curăţenia domnind peste tot. Nu mă-ntrebaţi de wireless, nu am avut laptop-ul la mine, nu m-a interesat acest aspect, dar am observat că în living este afişată parola de acces.

Am fost încântaţi de comportamentul proprietarilor, sociabili, comunicativi, ne-au recomandat câteva restaurante unde putem lua masa, nu avem ce să le reproşăm.

Legat de masă, turiştii au în imediata apropiere a pensiunii câteva opţiuni, restaurantele Bucegi, La Cerdac, Irish House sau autoservirea Mihaela's, dar şi market-urile Mega Image şi Carrefour.

În living am admirat colecţia de cupe şi medalii câştigate la schi alpin de către fiul proprietarilor, Thomas, de la care vine şi numele pensiunii, un sportiv talentat, care se pregăteşte asiduu să devină antrenor de schi.

Pentru că am stat doar o zi, am căutat să profităm din plin de timpul avut la dispoziţie, plecând la plimbare prin staţiune. Ne-am delectat privirile cu frumosul peisaj de toamnă din parcul Dimitrie Ghica, admirând ,,ninsoarea'' de frunze arămii care nu mai contenea, creând o imagine splendidă, pur şi simplu mâinile nu te mai ascultau, mânuind de zor aparatul foto, pentru a imortaliza aceste peisaje. Erau 23 de grade, nu-ţi venea să mai pleci de-acolo!

Timpul petrecut în Sinaia a fost scurt, dar a fost frumos, ne-a plăcut aici, şi vă îndemn să veniţi să admiraţi frumosul spectacol al toamnei, şi bineînţeles recomand cazarea la pensiunea Thomas, o locaţie de top.

Vacanţe frumoase vă doresc!

---
Impresii încărcate de Safta Radu in 19.10.2017 20:33:00

Validat / Publicat: 19.10.17 23:07:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1006

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Safta Radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67600 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[20.10.17 07:46:36]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau alte impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[20.10.17 08:53:30]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Frumoasă unitate de cazare și, mai ales, priveliștea din balcon spre culorile toamnei e la fel de frumoasă. Se pare că a fost o alegere bună și ați petrecut „timp de calitate”, cum se spune mai nou :) Se adeveresc și părerile privind frumusețea stațiunii Sinaia în orice anotimp. La Mulți Ani soției și călătorii reușite în continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[20.10.17 09:04:46]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Scump, boierule, dar face! Cum tu esti as in gasirea de locatii de exceptie, nici acum nu te-ai dezis.

   E-atat de frumos pe-acolo pe unde-ati fost voi! P11 e superba! La fel si pozele din parc!

   Sa va fie de bine, dragilor, si sa va mai plimbati!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[20.10.17 14:27:55]
» mesaj pers

   @tata123: Staţiunea Sinaia este frumoasă oricând, nu contează anotimpul, nu mai venisem de mult aici şi am profitat de aceste superbe zile de toamnă pentru o vizită, fie ea şi mai scurtă. Cât despre pensiune, chiar arată bine, e o pensiune selectă, amplasată în centru dar totuşi retrasă.

    Mulţumesc mult pentru urări şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Safta Radu
[20.10.17 14:36:00]
» mesaj pers

   @Zoazore: Când vrei cu adevărat să faci ceva pentru soţia ta, nimic nu este scump. Sau putem merge şi pe zicala ,,dai un ban dar nu-l mai ai'' :). Nu sunt as în găsirea locaţiilor de cazare bune, doar mă documentez bine înainte de a face o alegere, aşa sunt eu, mai meticulos, şi de ce să nu recunosc, rareori am greşit în alegerile făcute.

    Sinaia e superbă toamna, după cum ai văzut şi din fotografii. Poate la anul, prin octombrie, o ieşire la Sinaia, de ce nu?

    Mulţumesc pentru urare şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[21.10.17 12:36:42]
» mesaj pers

   Minunat! FELICITĂRI! Bine de reținut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[21.10.17 15:54:40]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mulţumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[24.10.17 14:19:16]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Toamna am mai spus este anotimpul meu preferat si vazand pozele atasate articolului nu am putut decat sa ma bucur de ceea ce vedeam, parcul cred ca era de vis.

   M-am bucurat sa imi revad si autoservirea =)) in fata careia am si facut poza cand am trecut pe acolo.

   La fel si cazarea voastra a fost una minunata si cred ca meritati amandoi sa va bucurati de ceea ce va inconjoara.

   Felicitari pentru alegere, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Safta Radu
[27.10.17 18:39:18]
» mesaj pers

   @mishu: Ai dreptate, deşi anotimpul meu preferat este primăvara, nu contest faptul că toamna este un anotimp frumos, cel puţin noi am avut parte de o zi superbă în Sinaia.

    Cu privire la autoservirea Mihaela's, nu te contrazic, am intrat să văd ce preparate au şi le-am auzit pe angajate discutând că în zilele următoare trebuie să vină în control patroana de la Bucureşti, o persoană pe nume... Mishu :) !

    Cât despre pensiunea Thomas, numai cuvinte de laudă, se vede că proprietarii au experienţă în turism, ştiu cum să se comporte şi cum să discute cu turiştii.

    Mulţumesc pentru vizită şi vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Ideal (Jul.2015) - punctaj satisfactie: 9.75 (scris in 20.07.15 de coniss din PLOIEşTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.75
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2017] Pensiunea Thomas din Sinaia. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913319">Şterge vot</a></div><span id="v9913319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2017] Pensiunea Thomas din Sinaia.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2017] Parcarea pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913320">Şterge vot</a></div><span id="v9913320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2017] Parcarea pensiunii.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2017] Terasa, grătarul şi leagănul. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913322">Şterge vot</a></div><span id="v9913322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2017] Terasa, grătarul şi leagănul.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2017] Livingul. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913323">Şterge vot</a></div><span id="v9913323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2017] Livingul.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [OCT-2017] Bucătăria. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913324">Şterge vot</a></div><span id="v9913324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2017] Bucătăria.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [OCT-2017] Medalii şi cupe câştigate cu multă trudă. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913325">Şterge vot</a></div><span id="v9913325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2017] Medalii şi cupe câştigate cu multă trudă.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2017] Camera nr. 9, în care am stat noi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913326">Şterge vot</a></div><span id="v9913326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2017] Camera nr. 9, în care am stat noi.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2017] Camera nr. 9, din alt unghi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913327">Şterge vot</a></div><span id="v9913327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2017] Camera nr. 9, din alt unghi.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2017] Baia camerei nr. 9. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913329">Şterge vot</a></div><span id="v9913329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2017] Baia camerei nr. 9.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2017] Balconul camerei nr. 9. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913330">Şterge vot</a></div><span id="v9913330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2017] Balconul camerei nr. 9.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2017] Vedere din balcon. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913331">Şterge vot</a></div><span id="v9913331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2017] Vedere din balcon.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2017] Pe această străduţă ajungeţi la pensiunea Thomas. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913332">Şterge vot</a></div><span id="v9913332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2017] Pe această străduţă ajungeţi la pensiunea Thomas.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2017] Unul din holurile pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913333">Şterge vot</a></div><span id="v9913333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2017] Unul din holurile pensiunii.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2017] Alt hol al pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913334">Şterge vot</a></div><span id="v9913334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2017] Alt hol al pensiunii.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2017] Simfonie a culorilor în centrul staţiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913335">Şterge vot</a></div><span id="v9913335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2017] Simfonie a culorilor în centrul staţiunii.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2017] Pe aleile parcului Dimitrie Ghica. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913336">Şterge vot</a></div><span id="v9913336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2017] Pe aleile parcului Dimitrie Ghica.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2017] La plimbare prin parc. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913337">Şterge vot</a></div><span id="v9913337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2017] La plimbare prin parc.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2017] Toamna... -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913338">Şterge vot</a></div><span id="v9913338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2017] Toamna...
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [OCT-2017] În parcul Dimitrie Ghica. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913339">Şterge vot</a></div><span id="v9913339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2017] În parcul Dimitrie Ghica.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2017] Sinaia, pur şi simplu. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 19.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av913340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv913340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=913340">Şterge vot</a></div><span id="v9913340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(913340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f913340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e913340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2017] Sinaia, pur şi simplu.
foto Safta Radu [19.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.112355947495 sec