82624 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Zante Town și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.10.2017
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La pas prin Zante Town


Urmare de aici

În multitudinea de excursii oferite de agențiile locale din Zakynthos figura și "Shopping in Zante Town" - o incursiune de 3 ore în capitala insulei, probabil la un preț derizoriu, destinată cumpărăturilor și cunoașterii zonei comerciale a orașului. Dar, de grupuri mari și de ore fixe, stabilite de alții, urma să avem parte în celelalte excursii - mai importante și poate mai dificil de organizat pe cont propriu. Așa încât, în ziua de 18.09.2017, deciși să plecăm singuri, am întrebat la recepția hotelului care sunt posibilitățile de a ajunge în oraș. Ni s-a explicat și ni s-a oferit și o hartă a stațiunii (la Astir Palace Hotel - 4* hărțile nu sunt la vedere, la îndemâna tuturor celor interesați așa cum am mai văzut prin alte părți).

Cei de la punctul de informare turistică - oameni simpatici care aproape că ne deveniseră prieteni - ne-au explicat unde este stația de autobuz și cum putem ajunge la ea (aveam de mers pe jos vreo 10 minute), ne-au informat că prețul unei călătorii până în Zante Town este de 13 euro la taxi și de aproape 2 euro la autobuz, ba mai mult decât atât, ne-au spus că în autobuz, lângă șofer, la discreția călătorilor, există programul tuturor autobuzelor cu prețurile biletelor, precum și cu o mică hartă a orașului.

Pe strada principală, am găsit cu ușurință stația Laganas 4, cea mai apropiată, unde - conform orarului afișat - a sosit și autobuzul. 1,80 euro/persoană a costat călătoria până în oraș. Plata se face la șofer. În autobuz ne-am autoservit cu pliantul sus amintit în care am remarcat că în Zante Town, în afară de Central Bus Station, punctul de plecare a tuturor curselor, chiar pe faleză, există încă două stații - prima în Piața Solomos pentru Tsilivi și a doua în cealaltă parte a falezei, lângă Biserica Agios Dionisios, pentru direcțiile Laganas, Kalamaki, Argassi și Vasilikos.

Construită la poale de stâncă, Stația Centrală din Zante Town este modernă, amenajată cu tot ceea ce trebuie. Aici am găsit hărți și tot felul de pliante informative privind orașul, un magazin cu suveniruri, sală de așteptare, toalete, precum și o terasă umbrită la care te mai poți răcori servind ceva. Am aflat că din Zante Town sunt curse zilnice spre Atena (28,60 euro/persoană) și Patras (8,70 euro/persoană) și în fiecare joi și duminică spre Thesaloniki (54,40 euro/persoană). Desigur, pe noi nu ne interesau toate acestea, dar în ideea că poate alții vor fi interesați, le-am menționat aici.

Inutil să spun că nu eram singurii dezorientați atunci când ni s-a spus că Central Bus Station este capătul călătoriei noastre. Ne așteptam să ajungem undeva în centrul orașului de aceea, de îndată ce am coborât din autobuz, ne-am interesat cum trebuie să procedăm. Mai întâi pe o cărare aflată vis-a-vis, apoi printre clădiri, pe drumul îngust care intersectează strada principală, am străbătut cam 150 m până la faleză. Sunt săgeți indicatoare atât pe partea cu Central Bus Station, cât și pe faleză, la intrarea pe străduță, așa încât nu există riscul de a te rătăci sau de a nu o mai nimeri la întoarcere.

Așadar, iată-ne ajunși pe faleză! În fața noastră marea își etala albastrul infinit și ambarcațiunile ancorate la țărm. Ne-am început plimbarea spre stânga, pe lângă hoteluri și clădiri frumoase, uneori trecând prin taverne îmbietoare, cu mese aranjate chiar pe trotuar. Piața Solomos era ținta plimbării noastre. Citisem că este un loc frumos, căutat nu doar de turiști, ci și de localnici în momentele lor de răgaz. Piața a fost amenajată în timpul lucrărilor de reconstrucție a orașului după cutremurul din 1953. Aici veți vedea Statuia Libertății, precum și monumente dedicate unor importante personalități ale insulei - poetul Ugo Foscolo, compozitorul Paul Karrer și bineînțeles statuia poetului Dionysios Solomos cel care a dat și numele pieței. Printre clădirile frumoase, cu ferestre arcuite - caracteristică arhitecturală specifică insulei, în Piața Solomos se află Muzeul Bizantin, Biblioteca, Muzeul Solomos și Biserica Agios Nikolaos, una dintre cele trei clădiri care au supraviețuit cutremurului din 1953.

Muzeul Solomos și Kavlos este unul dintre cele mai importante muzee ale insulei. Aici se află un mausoleu în care odihnesc osemintele poetului Dionysios Solomos, precum și ale poetului Andrew Kavlos. În muzeu se pot vedea manuscrise ale poetului Dionysios Solomos, câteva dintre obiectele sale personale - albume, cărți, jurnale și portrete (ale sale și ale rudelor sale). De asemenea, muzeul găzduiește o colecție de portrete ale unor personalități din Zakynthos, precum și o bogată colecție de icoane. Dacă aveți timp, merită o vizită la Muzeul Solomos. Este o bună ocazie de a afla câte ceva despre trecutul localnicilor, dar și despre cultura lor.

Dionysios Solomos este poetul național al Greciei, un fragment din poemul său inspirat din revoluția greacă din 1821 devenind imn național. Cu excepția câtorva lucrări printre care și Imnul Libertății, poeziile sale n-au cunoscut o formă finală și aproape nimic n-a fost publicat în timpul vieții. Cei care au sosit în Zakynthos cu avionul, au remarcat că Aeroportul Internațional din Zakynthos îi poartă numele.

Biserica Agios Nikolaos Molou situată în partea dinspre mare a Pieței Solomos, este cea mai veche clădire venețiană din zonă și singura care a supraviețuit cutremurului devastator și incendiului din 1953. Se spune că ea a fost construită pe o mică insulă legată de oraș printr-un pod, dar cu timpul, datorită colmatărilor, insula a devenit parte din oraș.

Clopotnița de piatră a bisericii înălțată în 1561 a fost la începuturi și far pentru portul din Zakynthos. Se spune că aici a slujit ca preot cel care mai târziu va deveni Agios Dionisios, sfântul protector al insulei. Biserica Agios Nikolaos este locul de unde începe procesiunea din Vinerea Mare în Zante Town.

Din Piața Agios Markos situată foarte aproape de Piața Solomos, pornește Strada Alexandrou Roma, aproape paralelă cu faleza, cunoscută din vechime ca principal centru comercial al orașului. Nu eram interesați de cumpărături și nici forfota din fața tarabelor stradale nu ne atrăgea. Am admirat clădirile cu ferestre arcuite de la capătul arterei comerciale, apoi Biserica Agios Markos, lăcașul de cult catolic datând din 1516, singurul de acest gen de pe insulă. Am aflat că în timpul verii, sâmbătă la ora 19.00 și duminică la orele 10.00 și 19.00 aici se oficiază în limba engleză (probabil pentru turiști).

Faleza, pe numele ei adevărat Leoforos K. Lomvardou, este strada care începe din Piața Solomos și se afârșește dincolo de Biserica Agios Dionisios, la Administrația portuară. Datorită priveliștilor și a numărului mare de taverne și cafenele, în sezonul turistic aceasta este cea mai aglomerată stradă a orașului și chiar a insulei. Mașini de toate felurile și scutere zgomotoase trec permanent pe aici. Ambarcațiuni mai mari sau mai mici ancorate la țărm, clădiri specifice arhitecturii locale, mici restaurante - afaceri de familie, tarabe cu dulciuri pe bază de miere, statui și busturi, multe scutere și mașini staționate, palmieri și alți arbori și arbuști decorativi, iată cum poate fi definită faleza din Zante Town!

Dealul Bohali este una dintre cele mai frumoase zone ale orașului. Când am făcut Turul insulei Zakynthos cu autocarul am poposit acolo pentru mica biserică și turnul ei care se zăresc din depărtare, de pe mare, de pe faleză și din aproape orice colț al orașului. De sus, de lângă bisericuță, priveliștea asupra mării și a orașului este uluitoare.

În apropierea Bisericii Agios Dionisios, mai înainte de a ajunge la ea, soțul meu mi-a semnalat prezența unei turle frumoase și mi-a sugerat o abatere până acolo. Am găsit o biserică deosebită din punct de vedere ornamental, cu un turn-clopotniță impresionant. Am intrat în curte și i-am dat ocol, dar fiind închisă nu am putut să o vedem și în interior. Am plecat de acolo fără măcar să fi aflat cum se numește. Cunoscându-i amplasarea și având câteva fotografii, acasă am cercetat internetul și am aflat că am văzut Biserica Panagia Faneromeni, un lăcaș ortodox înălțat în 1633, năruit la cutremurul din 1953, turnul-clopotniță fiind singurul care a rămas în picioare. Biserica a fost reconstruită cu același material, respectându-se designul original. Ceea ce s-a mai putut salva din pictura interioară poate fi văzut acum la Muzeul Bizantin din oraș. Tot internetul m-a informat că în anii stăpânirii venețiene, Biserica Panagia Faneromeni situată în cartierul Ammos, în partea de sud a orașului Zakynthos, era locul de întrunire a populației sărace, în timp ce Piața Agios Markos era preferata clasei superioare.

Orice plimbare pe faleză, în special în cazul turistului aflat pentru prima oară acolo, duce la Biserica Agios Dionisios cea mai mare și cea mai importantă biserică din Zakynthos. Construită în perioada 1925-1948, cu doar câteva ani înainte de cutremurul devastator din 1953, este una dintre cele trei clădiri din oraș care nu au suferit daune de pe urma seismului fapt considerat de localnici ca fiind un semn divin.

Biserica Agios Dionisios este impresionantă, are coloane de marmură, candelabre măiestuoase, vitralii și icoane valoroase, detalii aurite și o catapeteasmă frumoasă, din lemn. Rămășițele pământești ale sfântului protector al insulei sunt păstrate aici, într-un relicvariu de argint. Biserica cu vedere spre mare, cu un turn-clopotniță care amintește de cel al Bisericii San Marco din Veneția, este un punct de reper al orașului. În fața intrării se află busturile a doi foști mitropoliți, iar în lateral, cu fața spre mare, se află bustul lui Feodor Ușakov un ilustru amiral, comandant al flotei rusești, care a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Rusă și glorificat ca sfânt patron al Marinei Ruse în anul 2000.

Unde mâncăm în Zante Town?

"Ship inn" este una dintre numeroasele terase situate în Zante Town, pe faleză. Am nimerit acolo din întâmplare. După o plimbare prelungită în capitala insulei, în port și pe faleză, doream mai mult să ne potolim setea. Berea Mythos - rece și în halbe răcite - a mers foarte bine cu gyros pita. Cei înfometați cu adevărat pot găsi la Ship inn - Zante Town souvlaki (de porc sau pui), kebab, cârnați, burgeri, cotlete de porc sau carne de pui la gratar cu diverse salate. Și oferta de băuturi mi s-a părut variată cuprinzând bere, vinuri, apă, sucuri proaspete și tot felul de răcoritoare, nealcoolice.

Am aflat că Restaurantul Ship Inn a fost înființat în 1999 și că își așteaptă clienții în tot timpul anului, în fiecare zi de la 8 dimineața până la 1 noaptea.

Pentru că nu contenesc a mă mira, menționez că și la Ship inn - Zante Town WiFi este free și funcționează fără probleme în timp ce la Astir Palace Hotel - 4* trebuie să achiți 15 euro pe săptămână pentru a te putea conecta.

Și încă o mențiune. Deși am avut o consumație modestă și am rămas puțin timp la Ship inn - Zante Town, la plecare am primit din partea casei un pet cu apă rece, abia scos de la frigider, foarte util într-o plimbare pe timp călduros.

Concluzii

Nu știu foarte multe despre orașul Zakynthos. Plimbarea noastră de numai câteva ore mi-a dezvăluit destul de puține, dar am înțeles că istoria orașului Zakynthos și chiar a întregii insule este împărțită în două mari perioade: cea de dinainte de cutremurul devastator din 1953 și cea de după. Înainte de seism și de incendiul care i-a urmat, arhitectura venețiană alterna cu cea de inspirație populară, locală. Clădirile aveau ferestre arcuite, iar unele dintre ele aveau și arcade. În procesul de reconstrucție de după cutremur s-au făcut eforturi pentru a se păstra vechiul stil. Pe principala stradă comercială, Alexandrou Roma, putem vedea acum clădiri mici, cu balcoane frumoase năpădite de flori de bougainvillea, copaci și pavaje vechi.

În consecință, pentru a cunoaște orașul Zakynthos - Zante Town cum i se mai spune - este necesar să faceți o plimbare pietonală, fără grabă, să-i admirați arhitectura, să vizitați biserici și muzee, să vă bucurați de cumpărături și de o masă bună la una dintre numeroasele sale taverne.

Cu relatările privind Zante Town, capitala insulei, am încheiat ciclul de articole despre vacanța noastră în Zakynthos. Călătorii frumoase tuturor - în Zakynthos sau oriunde în lume!

---
Impresii încărcate de iulianic in 14.10.2017 10:32:41

Validat / Publicat: 14.10.17 12:07:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1999


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  31700 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[14.10.17 14:47:17]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[14.10.17 17:25:21]
» mesaj pers

   @iulianic:

   Foarte detaliata prezentarea Zante Town, chiar daca ai petrecut numai cateva ore acolo. Interesante locuri, prin care eu nu am ajuns. Despre Zakynthos in general am auzit si citit multe. Eu cand merg la mare, mai interesez mereu si ce pot vizita in zona, ca am acest microb al calatoriilor. In plus, nu sunt fan stat la palja.

   Asa ca un articol precum acesta este ceea ce caut. Pozele sunt si ele deosebit de faine, de calitate, si sunt un argument in plus pentru a ajunge in aceste locuri,

   Lista de prioritati pentru destinatiile viitoare este ins aun subiect care a capatat o complexitate deosebita, mai ales cand "rasfoiesc" atat informatie pe AFA!

   Felicitari pentru MG!

    :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- iulianic
[16.10.17 12:17:02]
» mesaj pers

   @Dan&Ema:

Eu cand merg la mare, ma interesez mereu si ce pot vizita in zona, … In plus, nu sunt fan stat la plaja.

   Ei, da! Din acest punct de vedere ne asemănăm. Nici eu nu sunt "fan stat la plaja". În tinerețe eram mai ales pentru că nu aveam probleme cu insolația, dar, cu trecerea anilor… Dacă ți-aș spune că sora mea - ori de câte ori aude că mă pregătesc să plec într-o vacanță la țărm de mare, știind că nu stau prea mult la plajă - mă întreabă: "Îți iei și costumele de baie cu tine?" Bineînțeles, fac și puțină plajă, ar fi păcat să nu fac, dar cel mai mult mă interesează plimbările și vizitele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[18.10.17 20:53:16]
» mesaj pers

   @iulianic: In vizita facuta de tine in acest loc se vede deja experienta unui turist experimentat AFA, stii sa-ti programezi totul astfel incat sa cuprinzi cat mai multe. Unii poate ar sta un concediu inreg si ar cuprinde ce ai vazut tu.

   Cat despre berea rece, parca am simtit ca o tin in mana, aburinda si racoritoare.

   Si asa este, poate nu mereu stiu tot ce as putea vedea in zona, insa in momentul in care iti planifici lucrurile totul merge mai usor.

   Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [26.03.19 13:02:35]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Zante Town - Stația Centrală. Aici ne-a adus autobuzul din Laganas. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911226">Şterge vot</a></div><span id="v9911226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Zante Town - Stația Centrală. Aici ne-a adus autobuzul din Laganas.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Zante Town - Principala stradă comercială a orașului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911227">Şterge vot</a></div><span id="v9911227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Zante Town - Principala stradă comercială a orașului.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Zante Town - Confucius prezent în capitala insulei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911228">Şterge vot</a></div><span id="v9911228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Zante Town - Confucius prezent în capitala insulei.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Zante Town - De la una dintre taverne, vedere spre mare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911229">Şterge vot</a></div><span id="v9911229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Zante Town - De la una dintre taverne, vedere spre mare.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Zante Town - O frumoasă tavernă în așteptare de clienți. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911230">Şterge vot</a></div><span id="v9911230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Zante Town - O frumoasă tavernă în așteptare de clienți.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Zante Town - Numai una dintre tufele de bougainvillea care inveselesc orașul. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911231">Şterge vot</a></div><span id="v9911231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Zante Town - Numai una dintre tufele de bougainvillea care inveselesc orașul.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Zante Town - Piața Solomos, un loc foarte căutat de turiști. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911232">Şterge vot</a></div><span id="v9911232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Zante Town - Piața Solomos, un loc foarte căutat de turiști.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, un loc foarte căutat de turiști. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911233">Şterge vot</a></div><span id="v9911233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, un loc foarte căutat de turiști.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, un loc foarte căutat de turiști. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911234">Şterge vot</a></div><span id="v9911234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, un loc foarte căutat de turiști.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, statuia poetului Dionysios Solomos. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911235">Şterge vot</a></div><span id="v9911235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, statuia poetului Dionysios Solomos.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, bustul poetului Ugo Foscolo. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911236">Şterge vot</a></div><span id="v9911236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, bustul poetului Ugo Foscolo.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, intrarea la muzeu. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911237">Şterge vot</a></div><span id="v9911237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Zante Town - În Piața Solomos, intrarea la muzeu.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Zante Town - În capitala insulei încă mai există telefoane stradale. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911238">Şterge vot</a></div><span id="v9911238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Zante Town - În capitala insulei încă mai există telefoane stradale.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Zante Town - Comerț lângă clădirea Filarmonicii. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911239">Şterge vot</a></div><span id="v9911239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Zante Town - Comerț lângă clădirea Filarmonicii.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Zante Town - Comerț lângă clădirea Filarmonicii. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911240">Şterge vot</a></div><span id="v9911240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Zante Town - Comerț lângă clădirea Filarmonicii.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Zante Town - Muzeul Solomos și Kavlos. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911241">Şterge vot</a></div><span id="v9911241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Zante Town - Muzeul Solomos și Kavlos.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Zante Town - Animație în piața centrală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911242">Şterge vot</a></div><span id="v9911242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Zante Town - Animație în piața centrală.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Zante Town - Biserica Agios Markos. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911243">Şterge vot</a></div><span id="v9911243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Zante Town - Biserica Agios Markos.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Zante Town - Încă un lăcaș de cult lângă Piața San Marko. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911244">Şterge vot</a></div><span id="v9911244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Zante Town - Încă un lăcaș de cult lângă Piața San Marko.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Zante Town - Biserica ortodoxă din Piața San Marko. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911245">Şterge vot</a></div><span id="v9911245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Zante Town - Biserica ortodoxă din Piața San Marko.
foto iulianic [14.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Zante Town - Pe strada principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911246">Şterge vot</a></div><span id="v9911246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Zante Town - Pe strada principală.
foto iulianic [14.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Zante Town - Pe strada principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911247">Şterge vot</a></div><span id="v9911247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Zante Town - Pe strada principală.
foto iulianic [14.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Zante Town - Piața Solomos. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911248">Şterge vot</a></div><span id="v9911248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Zante Town - Piața Solomos.
foto iulianic [14.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Zante Town - Biserica Agios Nikolaos din Piața Solomos. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911249">Şterge vot</a></div><span id="v9911249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Zante Town - Biserica Agios Nikolaos din Piața Solomos.
foto iulianic [14.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Zante Town - Trenulețul turistic în Piața Solomos. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911250">Şterge vot</a></div><span id="v9911250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Zante Town - Trenulețul turistic în Piața Solomos.
foto iulianic [14.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Zante Town - Bisericuța de pe Dealul Bohali. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 14.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av911251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv911251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=911251">Şterge vot</a></div><span id="v9911251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(911251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f911251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e911251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Zante Town - Bisericuța de pe Dealul Bohali.
foto iulianic [14.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.138971090317 sec