82482 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Saranda

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.10.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 3 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Sarandë, fecioara albă a litoralului albanez


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Am oscilat mult dacă să scriu sau nu acest articol, până la urmă e clar ce hotărâre am luat... Inițial mi s-a părut că n-aș avea prea multe de zis despre Sarandë, cel puțin nu atât cât să facă de-o compunere cu introducere, cuprins și încheiere. Pe urmă am zis că și ce dacă, de-abia articolul o să iasă mai scurt și asta o s-o bucure nespus pe Zozo; în plus, ar putea fi de ajutor viitorilor turiști ai frumosului oraș-stațiune din sudul litoralului albanez! ;)

Ideea circuitului balcanic pe care l-am făcut vara asta a pornit de la Albania, respectiv de la Ksamil, supranumit și „Maldivele Albaniei”; câteva poze cu nisip alb și ape de turcoaz mi-au aprins repejor imaginația! „Vreau și eu! Acum! ” „Acum” nu prea era fezabil la momentul respectiv, Moș Crăciun avea să ne colinde în curând și se cuvenea să-l întâmpinăm corespunzător, dar peste vreo câteva luni... Albania oricum era pe lista scurtă, și Ohridul, și le puteam combina și cu un pic de Grecie...

Pentru litoralul albanez am alocat inițial 4 nopți de cazare, care în curând s-au făcut 3, una sacrificând-o în favoarea Girokastërului. Ne vom stabili reședința în Ksamil, desigur, să ne bucurăm cât mai mult de atmosfera exotică la care-mi rămăseseră gândurile. Ei, dar dacă te-apuci și sapi pe internet... câte nu găsești! Castele, biserici, mânăstiri, dar mai ales alte plaje cel puțin la fel de spectaculoase ca cele din Ksamil!

Ok, fii realistă, madam, că doar nu te muți acolo, să poți să le vezi pe toate! 3 nopți înseamnă 2 zile pline, hai 2 și jumătate. Și, până la urmă, e vacanță, deci taie din agendă castelele și bisericile, hai să ne concentrăm pe plaje! Bine, poți lăsa Butrintul, ăla e un must. Ia o hartă și du-te maxim 100 km nord de Butrint. Împarte distanța în 2 și ai grijă că pentru pietroaie îți trebuie 3-4 ore, deci alocă o zi pentru Ksamil și Butrint și încă una pentru zona dinspre nord.

Eu, când vorbesc cu mine, ascult cu mare atenție și în general nu prea cârcotesc! Făcui cum zisei și... ghici, ciupercă, cine a câștigat?! Sarandë!!!

Bine, puțin tot am mai cârcotit eu, mai ales după ce am citit review-urile Nashu-lui, căci îmi plăcuseră pozele din Himarë, dar vocea rațiunii a învins, iar acum, că AmFostAcolo, pot să vă sfătuiesc în cunoștință de cauză: da, Himarë e un loc de vacanță minunat, numai bun pentru un sejur mai lung, de încărcat bateriile, mi-a plăcut mult atmosfera sa tihnită, plaja lătuță și neaglomerată, culorile mării, aleea de promenadă mărginită de pensiuni cu 1-2 etaje și cu terase la parter...

Mi-aș dori să putem reveni în Himarë la un moment dat, poate la vremea când ne-o mai scădea dorul de ducă, știu clar unde ne vom caza! ;)

Dar dacă aveți o mașină la îndemână și vreți să cuprindeți cât mai mult din experiența litoralului sudic albanez în numai 2-3 zile, atunci Sarandë e cea mai potrivită alegere, fără doar și poate! Deasemenea, Sarandë e grozavă pentru ăi mai „tineri și neliniștiți” dintre noi, fiind plină de cluburi, cazinouri și alte asemenea.

Aceasta fiind introducerea, să trecem la cuprins! (Știu că pe Zozo am pierdut-o deja, dar trebuia să-mi justific alegerea, să nu creadă lumea că n-am avut eu o logică-n capul meu...) Acum voi încerca să pledez pentru. Ascultați aici:

Sarandë este un oraș mărișor, cineva îl compara cu Constanța noastră, dar cred că-i un pic exagerat, e mai mic decât Constanța, wikipedia pomenește de vreo 40.000 de locuitori. E așezat în jurul unui golf, parțial pe delușorul nordic, ca într-un amfiteatru, parțial de-a lungul țărmului, întinzându-se spre sud cale de vreo 2-3 km.

Beneficiază de peste 300 de zile cu soare pe an (wow!), are o concentație impresionantă de hoteluri și pensiuni de toate categoriile, terase, restaurante și cafenele, precum și o plajă generoasă fix în mijlocul golfului, toate acestea făcând-o una dintre cele mai vizitate stațiuni litorale albaneze, mai ales în sezonul estival. Numele i se trage de la o veche mânăstire ale cărei ruine cică încă s-ar mai găsi pe unul din dealurile vecine, numită Santi Quaranti (patruzeci de sfinți), ridicată în memoria a 40 de martiri din perioada creștină timpurie (anii 300 d. H.). În timpul WWII, pentru o perioadă scurtă de timp, orașul a fost rebotezat Porto Eda, după numele fiicei lui Mussolini.

Partea veche a Sarandëi se află în nordul golfului, acolo sunt și cele două porturi, de-o parte și de alta a unui promontoriu: vechiul port al pescarilor (unde am citit că se află una dintre cele mai bune taverne de pește din oraș, Peshkatari se cheamă, noi n-am reușit să ajungem, dar la următoarea vizită e prima pe listă) și portul nou, mai în sud, cu o micuță, dar cochetă marina, e și locul de unde pleacă 2 ferry pe zi spre Corfu (cam o oră de navigație).

Golful lătuț al Sarandëi e amenajat, precum spuneam, cu plaje cu pietricele dotate cu tot ce trebuie, din câte am văzut: șezlonguri și umbrele (n-am zărit pe nicăieri prețul cu care se închiriau, dar pot să vă spun că noi am plătit 600 lekë = 4,5 euro la Plaja Livadhi, deci probabil că pe-acolo), dușuri, cabine de schimb, hidrobiciclete și chiar niște jucării gonflabile imense montate în apă, care probabil că fac deliciul copiilor, și nu numai.

Paralel cu plaja se întinde o promenadă foarte drăguță, destul de lată și frumos întreținută, decorată cu palmieri, leandri și statui de inspirație marină. Din loc în loc sunt bănci, dar te poți odihni și pe bordura dinspre plajă. Tot aici e Centrul de Informații Turistice, de unde pot fi cumpărate excursii către punctele de atracție învecinate (situl arheologic Butrint, Blue Eye, Parga) sau excursii cu barca pe mare. Am văzut și un bazar destul de mare, acoperit, unde găseai tot felul de suveniruri de calitate îndoielnică însă. Artiști stradali, din genul care se află și pe la noi, ce îți desenează portretul sau își etalează operele hiper-colorate deja concepute.

Ruinele unei vechi cetăți, de fapt o bucată de zid prăbușită în mare, chiar la țărm și, un pic mai încolo, o alta ce se încăpățânează să stea în picioare. O sumedenie de terase, de-o parte și de alta a falezei, noi am ales în prima seară una nepretențioasă, chiar în buza portului, care se cheamă Poseidon, unde am împărțit o porție de caracatiță la grătar cu ulei de măsline și una de lavrac și în meniul căreia am găsit, cu încântare, o oarece paletă de vinuri...românești! ;); mâncare bună și prețuri mai mult decât decente.

Dar descoperirea care ne-a umplut piepturile de mândrie patriotică adevărată a fost alta (tot pe faleza Sarandëi): bustul lui Nicolae Iorga, sub care scria (în română, albaneză și engleză, de sus în jos, în ordinea menționată): „(5 iunie 1871 - 27 noiembrie 1940), istoric și politician român, prin scrierile sale a ajutat la întemeierea statului modern albanez; fondator și conducător al Institutului Român din Albania de studii și cercetări arheologice din Saranda (1938-1940)”. Fără cuvinte!

Despre dormitorii și mâncătorii v-am spus că nu trebuie să vă faceți probleme, sunt cu duiumul, dacă vă treziți parașutați în Sarandë în plin sezon (cu cardul plin în buzunar!), sunt convinsă că nu dormiți pe plajă și nu mâncați ce pescuiți. Am mai povestit pățania noastră cu hotelul unde rezervasem din vreme și pe care l-a durut în cot de rezervarea mea; dacă noi (aka Tati) am găsit „altul mai mare și mai frumos” în 20 de minute la sfârșit de iunie, înseamnă că se poate. Mă rog, să zic că v-aș sfătui totuși să rezervați dinainte în ideea de a salva niște bani, dar nu e musai, fiecare cum crede...

Dacă v-ați plictisit de plajă și bălăceală, aveți și alte atracții la dispoziție: un Muzeu Etnografic (n-am vizitat), unul Arheologic (nici), Galeria de Artă (nici măcar). Sunt mai multe zone arheologice presărate prin oraș, de dimensiuni reduse, unele cică dețin și urme de mozaicuri; pe lângă una din ele am trecut și noi întâmplător cu mașina într-o zi, dar n-am oprit decât preț de câteva poze.

Castelul Lëkurësi e cocoțat pe un deal în apropierea orașului, a fost unul din castelele lui Ali Pașa (evident) și în prezent este transformat într-un restaurant. În dimineața plecării spre Corfu, pentru că aveam o oră care ne prisosea, am decis să urcăm acolo, cu mașina, desigur. Recomand din inimă, spectacolul oferit de împrejurimile Sarandëi ne-a fermecat și ne-a rămas pe veci în amintire! Se vede superb întregul golf, orașul desfășurat de-a lungul lui, zona sudică, inclusiv bună parte din Lacul Butrint, precum și - departe, în larg - cocoașa cenușie a insulei Corfu! Extraordinar! Îmi imaginez cum poate fi seara, să deguști un peștișor-ceva și un pahar de vin aromat între două ceruri pline de stele, cel de deasupra și cel de dedesubt...

Sarandë este minunat amplasată în raport cu multe alte atracții turistice (și am explicat că ăsta a fost motivul principal pentru care am ales-o). Spre sud, la câțiva km sunt niște plaje superbe v-am povestit nu de mult despre ele: Manastirit, Pasquyra, Pulëbardha; nouă ne-au plăcut mult mai mult decât cele din Ksamil, pe care le-am găsit prea agomerate pentru gustul nostru. Mai sunt și altele, practic în fiecare golfuleț e câte o plajă plus/minus un resort sau măcar un hotelaș. Fiecare are măcar o tavernă, unde se mănâncă ieftin și bine, noi am testat-o pe cea de pe plaja Pulëbardha. La vreo 10 km de Sarandë e Ksamil, iar după încă 5-6 găsiți situl arheologic Butrint, parte a patrimoniului UNESCO.

Spre est, la jumătate de oră de condus este Blue Eye, un izvor a cărui adâncime se zice că nu a fost stabilită cu exactitate; străbătând calcare albe, apa ajunge la suprafață sub forma unui ochi în culori absolut extraordinare (nuanțe de albastru-turcoaz și verde-smarald cum e greu să-ți imaginezi!). În apropiere sunt și niște terase construite chiar deasupra micuței delte pe care o creează izvorul nostru după ce iese la suprafață. La una din ele am mâncat și noi de prânz, la fel, bun și ieftin (cam 7-8 euro porția de pește).

Dacă țineți drumul tot spre nord, mai mergeți 40-45 de minute și ajungeți la Girokastër, un orășel medieval extrem de romantic, care a fost comparat cu Sighișoara noastră. V-am povestit despre el, dacă vă interesează luați de citiți!

Spre nord dacă o luați, tot pe coastă, găsiți alte plaje, una mai sălbatică decât alta, le-am descris în alt articol, nu vreau să reiau. Ideea e că merită sau, cel puțin, nouă ne-a plăcut mult. N-am reușit să ajungem decât până dincolo de Himarë, la Plaja Livadhi, dar am fost mulțumiți de cât am „vânat”, vorba unei bune prietene...

Încheiere: (Zozo, dacă ai ajuns până aici... chapeau!) Sarandë merită o vizită de o zi, două, nouă sau de câte vreți voi să fie! Sper că v-am dovedit că e modernă și tradițională, liniștită și nebună, tânără și matură... Are plaje superbe, are chestii de vizitat, are o atmosferă nemaipomenită, de care deja mi-e tare dor!

 

Rog web a atașa: https://www.youtube.com/watch?v=WIKQAlOC7EU

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 04.10.2017 21:16:13

Validat / Publicat: 05.10.17 09:33:54


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ALBANIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4898

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.10.17 09:32:38]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Ioan Raita
[05.10.17 10:13:26]
» mesaj pers

   Frumos articolul. Felicitări! Am fost și noi acolo dar venind dinspre sud, adică de la Parga din Grecia. Împărtășesc și eu părerea că este o zonă foarte frumoasă și că merită să fie văzută, deși am întâlnit și păreri contrare despre acest subiect.

   Am vizitat atunci și Butrint, cu cetatea lui antică și rezervația naturală care face parte din patrimoniul UNESCO.

   Încă odată, felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[05.10.17 10:18:34]
» mesaj pers

   @crismis: Minunat si binenteles ca trebuia sa povestesti si despre asta, cat despre Zozo de abia astept comentariul ei =)), dupa ce va reusi chiar si in etape sa citeasca articolul tau.

   Am admirat pozele, mai ales P17 unde intradevar m-am simtit si eu mandra si imi dau seama cat de mult a insemnat pentru ei Nicolae Iorga, dat de mult I-a ajutat daca s-au simtit datori a-i cinsti memoria.

   Chiar si selectia de vinuri romanesti merita atentia noastra, iar despre restul numai de bine.

   Minunat articolul tau, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[05.10.17 11:05:06]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[05.10.17 21:36:40]
» mesaj pers

   Mis Cris:*

   O destinație super, sigur mi-ar plăcea, sigur nu m-aș plictisi. Mai rău e ca nu prea am cu cine merge, C asociază Albania cu evul mediu, nici nu vrea să audă:(

   Foarte frumoase și pozele, felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[05.10.17 23:57:08]
» mesaj pers

   @crismis:

   Fain!! Doar ca eu cand vorbesc cu mine carcotesc al naibii! Ce vrei, vorbeste leu cu maimuta 😁!

   Frumoase poze, lungă iarna asta!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[06.10.17 08:49:12]
» mesaj pers

   @Ioan Raita: Mulțumesc pt aprecieri, într-adevăr, zona e superbă, încă destul de puțin comercială. Sau or avea albanezii un grad de decență mai mare decât al altora?!... În fine...

   @mishu: De fapt, cred că bustul lui N. Iorga m-a convins să scriu acest articol! Mi-am dat seama că nu am pomenit pe nicăieri despre el și mi s-a părut nedrept. Despre oferta de vinuri românești de la Poseidon uitasem, mi-am amintit când am revăzut pozele.

   @krisstinna: Mie mi s-a părut că, în ritmul în care se construiește în Albania și la cât de serioși sunt oamenii, în curând or să ne lase mult în urmă! Din păcate! Precum am mai spus, acum e de mers, cât încă locurile nu au devenit prea turistice și prețurile sunt mici.

   @elviramvio: Lungă iarnă, da! Am realizat și eu asta când am constatat că am ajuns cu povestitul abia la mijlocul vacanței noastre. Și că au mai urmat vreo 2 după aceea. Și va mai fi una în curând. Singura ocazie cu care mă bucur că iarna-i lungă! ;)

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[06.10.17 19:12:25]
» mesaj pers

   @crismis:

Pe urmă am zis că și ce dacă, de-abia articolul o să iasă mai scurt și asta o s-o bucure nespus pe Zozo
= dar tot te-a luat valul până la urmă și l-ai lungiiit! =))

   Norocul tău că scrii frumos, cu umor (așa, să fii foarte atentă când îți vorbești și nu mai cârcoti, c-o să te și pocnești, da?)

   Și pe mine m-a umplut de mândrie națională bustul lui Nicolae Iorga, mai ales c-a trăit muuulți ani!

fondator și conducător al Institutului Român din Albania de studii și cercetări arheologice din Saranda (1938-1040) ”
, dar și valoroasa colecție de vinuri românești!

   Mie mi-a plăcut, pe bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[07.10.17 09:11:09]
» mesaj pers

   @Zoazore: Păi io în viața de zi cu zi nu sunt prea vorbăreață. Adică sunt nevoită să vorbesc, mereu aceleași chestii, de multe ori cred că mă ascult numai io!:(Trebuie sa mă defulez și io pe undeva... Și am ales AFA, ce să fac?! Mai ales că în acest caz nu se lasă cu dureri de gură și cu ragușeli, cel mult cu scurtă la mână! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[07.10.17 12:06:58]
» mesaj pers

   @crismis: Gata, l-am adus pe marele Nicolae Iorga în zilele noastre! Îl timiseseși la 1040!

   Mulțumesc Web care a făcut modificarea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[41] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; zona unde ne-am cazat, pe faleza sudică, la vreo 20-30 minute de mers pe jos de centru -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908599">Şterge vot</a></div><span id="v9908599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; zona unde ne-am cazat, pe faleza sudică, la vreo 20-30 minute de mers pe jos de centru
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; golful și promontoriul, chiar în față -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908602">Şterge vot</a></div><span id="v9908602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; golful și promontoriul, chiar în față
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] În zona de promenadă centrală -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908605">Şterge vot</a></div><span id="v9908605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] În zona de promenadă centrală
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë, ajungem la plajă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908607">Şterge vot</a></div><span id="v9908607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë, ajungem la plajă
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Una din sculpturile de pe faleză -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908610">Şterge vot</a></div><span id="v9908610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Una din sculpturile de pe faleză
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Plaja din Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908613">Şterge vot</a></div><span id="v9908613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Plaja din Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; centrul de informații turistice -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908615">Şterge vot</a></div><span id="v9908615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; centrul de informații turistice
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Excursii de cumpărat în Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908616">Şterge vot</a></div><span id="v9908616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Excursii de cumpărat în Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908618">Şterge vot</a></div><span id="v9908618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; bazarul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908619">Şterge vot</a></div><span id="v9908619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë; bazarul
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908620">Şterge vot</a></div><span id="v9908620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Marina micuță a orașului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908621">Şterge vot</a></div><span id="v9908621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Marina micuță a orașului
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908622">Şterge vot</a></div><span id="v9908622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908623">Şterge vot</a></div><span id="v9908623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] La plimbare prin Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Ruinele vechii cetăți de pe plajă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908624">Şterge vot</a></div><span id="v9908624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Ruinele vechii cetăți de pe plajă
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Frumoasa promenadă din Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908625">Şterge vot</a></div><span id="v9908625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Frumoasa promenadă din Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Motiv de mândrie națională! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908627">Şterge vot</a></div><span id="v9908627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Motiv de mândrie națională!
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Bine ați venit în Sarandë! (undeva e și drapelul românesc) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908629">Şterge vot</a></div><span id="v9908629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Bine ați venit în Sarandë! (undeva e și drapelul românesc)
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Aici am mâncat în prima seară -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908630">Şterge vot</a></div><span id="v9908630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Aici am mâncat în prima seară
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Prețuri la terasa Poseidon, în Sarandë -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908631">Şterge vot</a></div><span id="v9908631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Prețuri la terasa Poseidon, în Sarandë
foto crismis [04.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] În Sarandë te poți simți ca acasă! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908633">Şterge vot</a></div><span id="v9908633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] În Sarandë te poți simți ca acasă!
foto crismis [04.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2017] Sarandë noaptea, văzută de la balconul nostru de la Hotel Jaroal -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 04.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908635">Şterge vot</a></div><span id="v9908635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] Sarandë noaptea, văzută de la balconul nostru de la Hotel Jaroal
foto crismis [04.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[41] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.177845001221 sec