82392 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm? Taverne în Rethymno și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.09.2017
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 7 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
Destul, Creta e scumpă
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un rău necesar, tavernele grecești


Urmare de aici

Akropoli Taverna – Rethymno

Lângă Perla noastră dragă - vezi impresii, pe o stradă liniştită, departe de valurile furioase ale mării, ne-am oprit la o tavernă care ducea lipsă de turişti, aveam nevoie de un prânz simplu. Aşa am descoperit locul. I-am anunţat pe toţi, au venit după noi, la un pahar de vorbă.

Taverna impresionează prin culoare şi decor, este o afacere de familie, este elegantă şi înflorată, decorată cu statui, lumini şi lustre cu ventilator. Mobilierul este foarte confortabil, scaune şi fotolii acoperite cu bureţi sau perne, feţele de masă erau acoperite cu pânză nu cu hârtie. Peste tot am putut admira pozele cu familia Akropolei.

Fiecare „membru al tavernei cretane” era prezent, avea contribuţia proprie: doamna gătea, domnul cânta la diferite instrumente, ginerele şi fata erau ospătari, printre picături se ocupau şi de prichindeii din dotare, nepotul cel mare cânta la chitară alături de bunic.

În fiecare seară muzica live atrăgea turiştii, atmosfera de vacanţă grecească era o încântare.

Servirea este rapidă, timpul de aşteptare nu este mare, porţiile sunt uriaşe, preţurile sunt acceptabile.

Wi-Fi funcţiona bine, bucătăria era curată, toaletele la fel, locul în sine este unul cald, liniştit şi umbros.

Mâncarea este super gustoasă, merită fiecare eurocent.

Am primit din partea casei măsline cu ceapă, pâine prăjită şi unt, pepene roşu, rachiu şi o sticlă cu vin roşu, vin cretan.

Eram opt persoane, am comandat diferit pentru a gusta un pic din fiecare. Astfel, am beneficiat de un regal culinar: mix gril de porc, gyros de pui la farfurie, salată cretană, calamari şi cartofi pai, peştişori prăjiţi, iepure la cuptor, scoici, cocktailuri pentru copii, bere şi vin pentru adulţi, cafea, cola şi nelipsita apă. Am gustat fiecare de la fiecare, a fost amuzant. :)

Berea 3 euro, iepurele 15 euro, calamari cu garnitură 9 euro, cafeaua 2 euro, cola 2,5 euro. Asta a fost consumaţia noastră, dar nu am putut mânca tot din farfurie, v-am spus că farfuriile erau prea pline. Dacă mai adaug şi măslinele, pâinea prăjită şi untul, pot spune că am făcut exces alimentar:((Era suficient o porţie la două persoane, la următoarea vizită ne-am conformat.

Argonautis – pe faleză, admirând marea

La mică distanţă de Perlă, săltată pe câteva trepte, taverna am zărit-o în prima seară când am făcut cunosţinţă cu Rethymno. Era albastră, pescărească, pe faleză, privea marea zbuciumată.

Beneficiind de o poziţie excelentă, terasa Argonautis este superbă, are unele preţuri ridicate, porţiile sunt îndestulătoare unele, iar altele mici.

Servirea este greoaie, terasa e mai mereu plină. Decorul este marinăresc, mesele şi scaunele sunt confortabile, colorate în alb şi albastru, sub sticla de pe masă erau expuse scoici, steluţe de mare şi pietricele, lustrele sunt adevărate opere de artă, sunt confecţionate din crengi şi sfori, oglinzile sunt „ornate˝ cu scoici şi căluţi de mare. Toaletele erau foarte curate, aveau consumabile.

Wi-Fi funcţiona bine.

O vitrină frigorifică era plină cu animale marine decedate, corpurile lor se tolăneau în gheaţă. Puteam să alegem ceva de acolo pentru a ne răsfăţa cu un prânz dar n-am avut poftă şi am ales din meniul stufos.

O salată Dakos (salată cretană) era 7 euro, un mix gril 9 euro, un coniac 5 euro, 3,5 euro un suc, calamarii 10 euro, o cupă cu îngheţată 3 euro, o porţie de sardine la grătar 14 euro, cam aşa erau preţurile. Au fost cele mai bune sardine mâncate de mine vreodată :)) Scoicile au fost delicioase, aşa mi-a spus prietena mea.

A fost o experienţă plăcută dar nu am mai repetat-o, am preferat să ne răsfăţăm şi prin alte locuri.

Taverna Remezzo – scumpă. Şi la propriu şi la figurat

Elegantă, sofisticată, strălucind de curăţenie, cu personal super calificat, amabil şi zâmbăreţ, Remezzo a fost cireaşa de pe tort :D

Era ultima zi cretană, aveam avion la ora 21. Am pregătit bagajul, l-am lăsat la hotel, am luat un taxi şi am plecat (doar noi doi) prin oraşul bijuterie al insulei. Ne-am plimbat prin port, am traversat aleea împânzită cu terase pescăreşti, am colindat prin magazine şi ne-am răsfăţat cu îngheţate delicioase, am zărit câteva taverne micuţe care-mi făceau cu ochiul, erau ascunse pe străduţele înguste ale oraşului. Aş fi vrut să mâncăm acolo ceva tradiţional, cu doar 10 euro pentru amândoi puteam mânca alături cretani, dar nu a dorit domnul C:(El iubeşte stelele şi luxul, a vrut ceva fabulos. Şi a avut parte din plin de senzaţional la un preţ pe măsură, a fost super încântat.

Pe malul mării, fără zid de protecţie, Remezzo este răsfăţată de o privelişte de excepţie. Am ales o masă micuţă, doream să hrănesc peştişorii.

Mobilierul era elegant, alb, confortabil, feţe de masă de calitate, atmosferă relaxantă, de vacanţă. Wi-Fi excelent, FB-ul domnului mergea cu viteza luminii. Toaletele erau curate.

Meniul era stufos, preparate sofisticate, preţuri exorbitante. Am studiat, ne-am consultat, n-am ajuns la niciun numitor comun:((Ne-am trezit cu un ospătar tinerel şi simpatic, aromân. A fost trimis special, cu dedicaţie. Menţionez că toţi ospătarii de acolo sunt bine îmbrăcaţi, frezaţi şi parfumaţi, vorbitori de limbi, de multe. Aromânul nostru vorbea şi engleza dar şi franceza. Vorbea, nu se chinuia.

El ne-a ascultat, a închis meniul şi ne-a propus ceva amestecat, o împletire de gusturi, culori, arome şi sosuri. Eu tot întrebam de preţ, domnul C spunea că nu contează, vrea ceva deosebit.

Vine alt ospătar, ne aranjează decorul, îmi mută telefonul şi băţăgăul, îmi dă un „ştergar”, aduce berea, cafeaua, apa şi sucul, eu le pun după bunul meu plac, el mi le mută:(, aduce farfuriile şi un bol cu apă, eu le mut şi pe-alea şi tot aşa ne jucam din lipsă de jucării :D. Apare şi aromânul nostru după scurt timp, preţ de câteva ţigări şi juma de bere, cu ditamai platoul, ocupă jumătate din spaţiul de pe masă. Wow, ce amestec pe ˝farfuroiul˝ dreptunghiular!

Să vă povestesc, mă minunam precum un copil blond: o doradă friptă se lăfăia alături de calamari, capul peştelui fusese frânt, gătit şi pus alături de trupul său, două ventuze ale unei moluşte drăguţe se odihneau lângă dovlecei, morcovi şi cartofi, toate acestea au fost stropite cu un sos vâscos, galben muştar. Câteva jumătăţi de lămâi aşteptau să le storcim între degete, trei recipiente micuţe erau pline cu sosuri delicioase, un sos din usturoi, unul din lămâie şi altul de maioneză. Separat, cartofii prăjiţi au fost puşi pe o farfuriuţă şi murdăriţi cu oregano:(.

Abia atunci am înţeles joaca ospătarului cu aranjatul obiectelor pe masă. Totul trebuia aşezat într-un anume fel, fiecare avea un loc rânduit, eu sunt mică... de unde să ştiu toate astea? :-??

Lângă masa noastră erau doi, un el şi o ea, oameni la a treia tinereţe, belgieni. Comandase homar... ce minunăţie de platou, ce încântare pe ei dar şi pe mine, mă bucuram eu de bucuria lor. Data viitoare, dacă tot nu contează banii, o să comand şi eu un homar=)) Aromânul nostru le-a desfăcut animalul, le punea în farfurie cărnița, vecinii mei de masă erau încântaţi. Adică aşa cred, vorbeau franceza, habar nu am ce spuneau:(, se conversau cu omul aromân, le zâmbea faţa când ospătarul le tot povestea câte-n lună şi-n stele. Nesuferită franceza asta, pot trage cu urechea dar nu înţeleg nicio literă, e imposibilă.

În fine, mie ce să-mi povestească despre bietele mele animalele marine:(? Nimic nou, deci m-am axat pe hrănit băbuţă, hrănit peştişori din mare, poze cu bărcuţele cuminți, poze cu domnul C stând pe FB şi poze cu ospătarul :p

Ne-am răsfăţat, masă scumpă, peisaj exotic, ospătari şcoliţi, bucate divine. Tot răsfăţul ăsta a costat 60,80 euro. Moamă, mâncam de trei ori cu banii ăştia »:(Bacşişul a fost generos, n-am înţeles de ce pentru că nu mai veneam a doua oară acolo, toată lumea a fost încântată, mai puţin animalele din burţile noastre:(sau cele din vitrina frigorifică.

Din partea casei: mult bun simţ, zâmbete, multă atenţie, eleganţă în servire, fără ˝aperitive¨ aduse obligatoriu, un ţoi cu rakiu cretan şi două păhărele cu o super extra prăjiturică cu portocale, frişcă şi stropi de ciocolată neagră, îmbibată în alcool«:-P

Fără muzici aiurite, cu peştii ce se bălăcesc fericiţi, cu preţuri exotice, cu eleganţă în decor şi peisaj, toate tavernele din port, de pe malul apei de smarald, sunt crema oraşului Rethymno. Nu recomand familiilor cu prunci jucăuşi, nu există nici măcar o bordură pentru a opri căderea în mare.

Pentru o altfel de experienţă grecească, pentru romantici, pentru iubitori de hrană marină servită în figuri de stil, pentru plăcerea de a cheltui mult pentru lux, pentru toate acestea eu recomand Remezzo, Rethymno, Creta.

Ca un fel de PS: Îmi zice domul C:

La Perla m-am simţit ca în hotelul din Bodrum Turcia =)), iar la acest restaurant - ca la restaurantele din Bodrum, cele din port sau din bazarul de pe malul mării, unde ieşeam noaptea cu toate că aveam un excelent UAI la hotel =))

Concluzia: domnul C preferă luxul din Bodrum Turcia, nu va iubi Grecia niciodată:(. Dar are o soţie activă care iubeşte viaţa şi noul, vrea să îmbine culori, steaguri, mări, broscuţe, apusuri, vrea să cunoască oameni, obiceiuri şi tradiţii, vrea să asculte pământul şi apa, vrea să privească cerul şi păsările din cât mai multe locuri diferite. Soţia domnului C a îmbătrânit un pic şi consideră că cel mai important lucru e Cunoaşterea, nu Plafonarea;)

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 28.09.2017 22:09:37

Validat / Publicat: 28.09.17 23:40:25

VIZUALIZĂRI: 2343


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ANILU
[29.09.17 09:25:40]
» mesaj pers

   @krisstinna: Bine că am mâncat înainte de a citi despre tavernele grecești descrise de tine sau mai bine zis gustate de tine.

   Frumos, gustos, arătos și romantic.

   Ce frumos aliniate stau sardinele sau animalutele marine pe platoul dreptunghiular.

   Drăguț aromanul!!!

   Luxul costă, dar te face să te simți bine (are dreptate domnul C) ați primit și bon fiscal 🙄

   Să vă fie de bine.

   Toate cele bune 🤔

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[29.09.17 09:39:41]
» mesaj pers

   @ANILU: Neața, scumpa mea doamnă:*

   Da, erau multe și extrem de gustoase sardinele, cu toate că erau pregătite la grătar aveau aromă și gust de Mediterană, mi-a plăcut.

   Și da, chiar arăta bine ospătarul, am făcut câteva poze cu el, domnul C ne privea iar tânărul i-a spus că nu vrea să-i facă "concurență", m-a bufnit râsul instant=)) Îl citise, intuise perfect starea lui C :D

   Scumpă Creta. Și la propriu și la figurat.

   Mulțumesc de vizită:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[29.09.17 09:58:35]
» mesaj pers

   @krisstinna: Am vazut acesta rticol aseara cand m-am bagat in scutece, insa cum nu am vrut sa risc vreun cosmar azi noapte am preferat sa-l las mai pe dimineata dupa ce am mancat ceva.

   Nu prea cerd ca am ce sa comentez, mi se scurgeau ochii dupa fiecare farfurie, dupa fiecare paharel cu ceva inghetata prin el, si cred cu siguranta ca articolul tau poate fi folosit ca obiect de tortura.

   Asadar, cu orice risc, cred ca m-as mai uita la unele poze inca o data, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[29.09.17 10:23:23]
» mesaj pers

   @mishu: Bucatele cretane sunt un deliciu. Au câteva rețete specifice insulei, așa se laudă ei.

   Se poate mânca și mai ieftin dar numai la tavernele ascunse printre clădiri sau prin satele lor.

   Fițele sunt scumpe, știu asta.

   Nu risca, știu ca ești pofticioasă :)

   Mulțumesc de vizită, o zi bună îți doresc!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[29.09.17 10:53:51]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Cred că vinerea ar trebui interzise articolele cu poze mancare pe aici! Nu țin post dar nici nu vreau sa salivez! La peste desigur! E singurul porc de apa care-mi place!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[29.09.17 11:50:55]
» mesaj pers

   @elviramvio: Nici eu nu mâncam alte prostioare marine in afara de peste.

   Dar, gustând de la prietenii mei, am constatat ca sunt comestibile și au gust bun.

   Te pup dulce, mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[29.09.17 12:25:52]
» mesaj pers

   @krisstinna: D'apai cum sa nu fie un rau necesar!! Ca trebuie sa mai mancam si noi, sa nu ne anemiem cumva=)).

   Confirm ca setea de cunoastere se verifica si in cazul meu si ca vine la pachet cu varsta. Expresia "a dat in mintea copiilor" mi se potriveste manusa. Nu chiar in mintea copiilor, dar dupa 45 de ani a revenit un chef nebun de a face lucruri, de a cunoaste, de a experimenta... exact asa cum cred ca ti se intampla si tie, si altora. Asta-i de bine.

   Te pup, am mancat covrig cu seminte si prune uscate. Nu mi-e foame, nu mi-e sete...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[29.09.17 13:04:57]
» mesaj pers

   @krisstinna:

"Soţia domnului C a îmbătrânit un pic şi consideră că cel mai important lucru e Cunoaşterea, nu Plafonarea".

   De acord din toate punctele de vedere! Felicitări pentru articol și să vă fie de bine!

   Facem cum facem și tot la papa bun ajungem!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[29.09.17 13:44:42]
» mesaj pers

   De ce spui, în titlu, că tavernele sunt un „rău” necesar?!

   De ce nu-ți place limba franceză?! Pentru că nu o înțelegi, deci nu o vorbești, asta nu înseamnă că ea nu este o limbă frumoasă, plăcută auzului. Limba germană nu am vrut s-o învăț pentru că nu-mi place cum sună, este rigidă.

   Franceza a fost, în secolul XIX și început de secol XX, precum este acum engleza.

   Te felicit pentru articol și mă bucur pentru voi că v-ați regalat cu asemenea bunătăți și cu asemenea servire.

   Am votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[29.09.17 17:27:33]
» mesaj pers

   @Aurici: Să știi că eu caut mereu pe net locuri pentru mâncat, indiferent unde mă aflu, oraș sau țară.

   Fără hrană nu putem trăi, nu putem călători, nu putem vizita, nu putem iubi.

   Și da, ai dreptate, cred că vârsta ne-a schimbat puțin, ne-a accentuat dorul de ducă, de plimbareli, de nou.

   Te pup și îți mulțumesc de vizită:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[29.09.17 17:31:50]
» mesaj pers

   @robert: Da Robert, facem ce facem și tot la răsfățul culinar ajungem. E musai răsfățul, ne hrănește mintea nu numai stomacul.

   Mulțumesc pentru aprecieri, pentru cuvintele frumoase, vă salut cu drag pe toți trei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[29.09.17 17:40:26]
» mesaj pers

   @doinafil: Of, spun un rău pentru ca hrana îngrașă și știi ca fac eforturi să nu pun ceva in plus :)

   Spun necesar pentru că fără hrană nu putem supraviețui:(

   Mie nu îmi sună bine franceza, nu știu niciun cuvânt, nu înțeleg nimic. Parcă isi înghit limba cei ce pronunță cuvintele:(Nepoata mea e căsătorită cu un francez, au un copil simpatic. Tatăl vorbește cu el in franceză, nepoata in română. A învățat simultan două limbi, lucru lăudabil. Dar, copilul refuză să vorbească franceza, a zis ca nu îi place, nu o suportă. Nici cu bunicii din Franța nu vrea sa vorbească in limba franceza. Deci, nu sunt singura ciudată :D

   Mulțumesc frumos, scumpa mea:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[29.09.17 22:46:06]
» mesaj pers

   @krisstinna: Woow, ce bogatie de gusturi, arome si culori!

   Iar farfurioiul e... care o fi superlativul de la delicios?

   Daca Domnul C. e fericit, atunci dragalasa lui sotie e fericita!

   Aromanul nu vorbea si romana?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[29.09.17 22:56:06]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, domnul a fost încântat, a savurat momentele, a fost liniștit.

   Să știi ca vacanța în Creta a fost extrem de grea. Pentru mine zic. Nu o voi uita prea curând, cred ca niciodată. Când viața îți joacă feste, destinul îți poate fi schimbat intr-o fracțiune de... palpitații:(

   Aromânul frumușel a fost trimis cu dedicatie, tocmai pentru că vorbea și limba română. Un tânăr cu bun simț și foarte amabil. De fapt cretanii sunt diferiți, sunt mult peste grecii cunoscuți de mine.

   Așa a fost și șoferul, un domn.

   Mulțumesc, te pup:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[30.09.17 20:11:46]
» mesaj pers

   Io, ca un moldovean veritabil ce mă aflu, am băloșit cu sârg la toate pozele cu mâncare. Fructele de mare, calamarii și peștele cred c-au fost o nebunie, numai bune să-ți deschiză apetitul spre porția de cărnuri!

   He, ce șapcă ușchită ai! :))

   Și, da, și eu sunt francofob, poate din perioada liceului când mă îndrăgostisem de profa mea de franceză și aia nu mă băga-n seamă! Uof, câte tragedii (grecești?!) am și eu în suflețelul meu! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[30.09.17 23:51:25]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Yersi, carnea nu e bună, peștele e un deliciu.

   Șapca o folosesc la camuflaj împreuna cu ochelarii de soare, îmi ascund anii care mi-au brăzdat fața :)

   Mă descurc cu limba rusă, de-aia mă enervează franceza. Profu de rusă era grec, Raptis Mihalis se numea, un domn respectabil.

   Mulțumesc de vizită, mulțumesc frumos pentru cuvinte, înseamnă mult pentru mine.

   Te salut cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- teona
[01.10.17 19:45:13]
» mesaj pers

   Wow, ce de poze apetisante! Deci nu prea poti sa rezisti la asa tentatii. Lasa ca a fost bine, daca domnul C. a fost multumit si rasfatat si platoul chiar arata bine, iar toata defilarea din jurul vostru se pare ca face parte din... protocol. Cretanii chiar stiu sa te faca sa te simti minunat. Pe la iarna cand o sa sufle vantul ala rece, si o sa simt nevoia sa scot amintirile sa ma incalzeasca, o sa va povestesc si eu de restaurantul gourmet la care am mancat in Rethymnon, dar care clar a fost... altceva, iar din cand in cand o experienta noua este, "un rau necesar".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- michaela_1961
[30.01.18 09:02:58]
» mesaj pers

   Deci, m-am amuzat copios in timp ce salivam, o combinatie nefericita! Te-am cunoscut putin, dar articolele si ecourile mi-a adus confirmarea ca esti exact asa cum te-am perceput, o persoana placuta, directa, cu mult simt al umorului, o placere sa-ti citesc review-urile. Ridurile sunt de expresie, de la soarele Greciei si daca ne mai trosnesc articulatiile... stii cum se spune, nu imbatranim ci devenim mai crocante. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[30.01.18 09:56:29]
» mesaj pers

   @michaela_1961: M-ai făcut să recitesc articolul, mulțumesc.

   Da, ai dreptate, ridurile sunt de la soare :)

   Mi-a plăcut faza cu “crocante”, parcă ar merge și “apetisante” :p

   Și eu mă bucur de cunoștință, cu toate că împrejurările nu au fost tocmai pe gustul nostru.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- michaela_1961
[30.01.18 10:16:47]
» mesaj pers

   @krisstinna: Nu vrei sa repetam dupa 1 martie intr-o imprejurare mai placuta?! Mi-ar face placere, simt o chimie speciala! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[30.01.18 10:35:29]
» mesaj pers

   @michaela_1961: Sigur că da, ținem legatura:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:18:33]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[51] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Akropoli Taverna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906815">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906815"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906815">Şterge vot</a></div><span id="v9906815" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906815)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906815Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906815MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Akropoli Taverna
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906817">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906817"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906817">Şterge vot</a></div><span id="v9906817" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906817)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906817Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906817MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906818">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906818"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906818">Şterge vot</a></div><span id="v9906818" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906818)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906818Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906818MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906819">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906819"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906819">Şterge vot</a></div><span id="v9906819" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906819)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906819Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906819MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2017] Akropoli, din partea casei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906820">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906820"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906820">Şterge vot</a></div><span id="v9906820" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906820)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906820Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906820MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Akropoli, din partea casei
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Akropoli, sucul copiilor -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906821">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906821"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906821">Şterge vot</a></div><span id="v9906821" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906821)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906821Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906821MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Akropoli, sucul copiilor
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Akropoli, interior -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906822">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906822"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906822">Şterge vot</a></div><span id="v9906822" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906822)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906822Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906822MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Akropoli, interior
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Akropoli, prea multă carne -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906823">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906823"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906823">Şterge vot</a></div><span id="v9906823" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906823)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906823Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906823MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Akropoli, prea multă carne
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906825">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906825"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906825">Şterge vot</a></div><span id="v9906825" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906825)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906825Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906825MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906826">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906826"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906826">Şterge vot</a></div><span id="v9906826" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906826)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906826Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906826MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906827">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906827"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906827">Şterge vot</a></div><span id="v9906827" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906827)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906827Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906827MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906828">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906828"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906828">Şterge vot</a></div><span id="v9906828" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906828)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906828Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906828MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2017] Akropoli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906830">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906830"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906830">Şterge vot</a></div><span id="v9906830" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906830)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906830Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906830MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Akropoli
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2017] Spre Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906831">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906831"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906831">Şterge vot</a></div><span id="v9906831" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906831)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906831Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906831MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Spre Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906833">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906833"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906833">Şterge vot</a></div><span id="v9906833" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906833)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906833Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906833MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906834">Şterge vot</a></div><span id="v9906834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2017] Argonautis, vedere spre faleză -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906835">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906835"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906835">Şterge vot</a></div><span id="v9906835" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906835)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906835Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906835MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Argonautis, vedere spre faleză
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Argonautis, masa cu pietricele -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906836">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906836"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906836">Şterge vot</a></div><span id="v9906836" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906836)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906836Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906836MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Argonautis, masa cu pietricele
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] Argonautis, o altă masă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906837">Şterge vot</a></div><span id="v9906837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Argonautis, o altă masă
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Argonautis, una dintre intrări -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906838">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906838"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906838">Şterge vot</a></div><span id="v9906838" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906838)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906838Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906838MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Argonautis, una dintre intrări
foto krisstinna [28.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Argonautis, meniu -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906839">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906839"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906839">Şterge vot</a></div><span id="v9906839" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906839)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906839Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906839MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Argonautis, meniu
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] Argonautis, prețuri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906840">Şterge vot</a></div><span id="v9906840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Argonautis, prețuri
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Argonautis, prețuri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906841">Şterge vot</a></div><span id="v9906841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Argonautis, prețuri
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Argonautis, prețuri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906842">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906842"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906842">Şterge vot</a></div><span id="v9906842" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906842)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906842Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906842MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Argonautis, prețuri
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906843">Şterge vot</a></div><span id="v9906843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906844">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906844"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906844">Şterge vot</a></div><span id="v9906844" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906844)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906844Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906844MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906845">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906845"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906845">Şterge vot</a></div><span id="v9906845" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906845)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906845Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906845MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] Argonautis, la baie, căluțul și scoicile -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906846">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906846"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906846">Şterge vot</a></div><span id="v9906846" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906846)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906846Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906846MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017] Argonautis, la baie, căluțul și scoicile
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906847">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906847"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906847">Şterge vot</a></div><span id="v9906847" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906847)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906847Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906847MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906848">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906848"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906848">Şterge vot</a></div><span id="v9906848" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906848)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906848Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906848MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906849">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906849"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906849">Şterge vot</a></div><span id="v9906849" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906849)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906849Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906849MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2017] Argonautis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 28.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906850">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906850"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906850">Şterge vot</a></div><span id="v9906850" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906850)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906850Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906850MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2017] Argonautis
foto krisstinna [28.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[51] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.140298843384 sec