82357 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Astir Palace Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.09.2017
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
1126 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Astir Palace - un hotel de 4*?


Datorită unui complex de împrejurări am întârziat foarte mult cu rezervarea și cu pregătirea vacanței din unica săptămână a anului (cu timp frumos) în care pot pleca împreună cu soțul meu. După multe căutări, am reușit să prind ultima cameră a unui hotel amplasat cât de cât omenește, într-o stațiune mare, cu o plajă bună și cu tot felul de facilități. Desigur, am descoperit și incoveniente - unele înainte de rezervare, altele după, iar altele chiar acolo, la fața locului. Dar, pentru că nu le poți avea pe toate mai ales atunci când te trezești târziu, ne-am mulțumit cu ceea ce am obținut. Ne rugam lui Dumnezeu ca acea ultimă cameră să existe totuși și să nu avem vreo surpriză atunci când vom ajunge acolo.

Laganas - un sat cu nici 800 de locuitori aflat pe coasta sud-estică a insulei Zakynthos, cu o plajă frumoasă, cu nisip fin - a devenit în ultimii ani o importantă atracție pentru iubitorii de soare și mare. Aeroportul Internațional "Dionysios Solomos" situat lângă orașul Zakynthos, capitala insulei, este poarta de intrare în vacanță pentru mii de turiști din toată lumea. După un zbor plăcut cu un charter Tarom, acolo am aterizat și noi într-o frumoasă dimineață de sâmbătă. A urmat preluarea bagajelor și întâlnirea cu ghidul român care ne-a oferit primele informații, apoi transferul cu autocarul la hotel. Laganas se află la 6 km de aeroport, dar până a ajunge la Astir Palace - hotelul la care aveam rezervarea - am făcut opriri la alte 2-3 hoteluri pentru a debarca alți turiști sosiți cu aceeași cursă.

Astir Palace Hotel este amplasat aproape de țărmul mării, la intrarea în stațiune și se învecinează cu Astir Beach Hotel și Blue Waves Hotel. Exceptând momentele trecerii pe acolo a scuterelor și ATV-urilor care sunt destul de zgomotoase, zona este relativ liniștită. În jur sunt mai multe taverne, magazine, un centru de închiriat scutere și ATV-uri, precum și un punct de informare turistică de unde se pot achiziționa excursii.

Clădirea hotelului este în formă de U și are o curte care servește și drept parcare. Trecând printr-un gang se ajunge în curtea interioară pavată cu piatră și mărginită de ghivece cu plante mari. Lângă intrarea principală există și o pantă construită special pentru a facilita accesul persoanelor cu probleme locomotorii sau cu trolere grele. În afară de intrarea principală, pe latura lungă a clădirii mai există o intrare care simplifică accesul (pe scară sau cu liftul) la o parte dintre camere. Această intrare se încuie în timpul nopții, între orele 1.00 - 6.00 accesul întârziaților făcându-se doar pe la recepție.

Recepție

Recepția foarte largă, luminoasă, este și locul de trecere către cele două lifturi, restaurant și lobby (care se află într-o încăpere distinctă, alăturată). Când ne-am prezentat la recepție (în jurul orei 10.30), bineînțeles, camera standard rezervată nouă nu se eliberase și deci nu era pregătită să ne primească. A trebuit să așteptăm. În acest timp recepționera ne-a propus - contra unei plăți suplimentare de 10 euro/zi - o cameră "sea view". Ulterior aveam să remarcăm că aceasta este procedura obișnuită la Astir Palace Hotel din Laganas. Am cerut să vedem camera propusă, ni s-a dat o cheie, apoi am urcat la etajul 2 (camera 300 și ceva. Regret, nu mai rețin exact numărul). Vederea la mare este doar în lateral, iar pentru bucățica de mare pe care oricum nu o vedeam noaptea sau seara târziu când ne întorceam noi din plimbări, am considerat că nu merită diferența de achitat. Fulgerător, am făcut câteva fotografii pe care le voi atașa în ideea că pot folosi cuiva în conturarea opțiunilor viitoare.

Când am primit cheia de la cameră - camera fără vedere la mare pentru care ne-am decis după o îndelungă chibzuință - am primit și telecomanda pentru TV. Tot atunci am întrebat de accesul la internet și am aflat că pentru a avea acces toată săptămâna trebuie să achităm 15 euro. Pentru frigider tariful era de 2 euro/zi, la fel și pentru aerul condiționat.

Cameră

Camera 518 se află la etajul 2, aproape de capătul unuia dintre culoarele întortocheate pe care le are hotelul. Cheia de la cameră avea un breloc magnetic care trebuia introdus în orificiul special din peretele de la intrarea în încăpere făcându-se astfel conectarea la curentul electric. Pardosită cu gresie, încăperea spațioasă (cea mai spațioasă dintre toate cele care m-au găzduit vreodată în Grecia) era foarte curată, cu două paturi alăturate, mărginite de două noptiere. Pe una dintre acestea se afla telefonul, iar în colț, spre balcon, suportul pentru bagaje. Un birou cu două scaune capitonate, o oglindă mare fixată în perete deasupra biroului, o măsuță pe care am găsit o scrumieră și un șifonier cu două uși (cu bară cu umerașe, cu sertare și un seif, precum și cu pături și perne de rezervă), cam acesta este mobilierul camerei care ne-a fost repartizată.

Două aplice fixate în perete deasupra noptierelor, altele două, de altă formă, mărginind oglinda, precum și becul din hol asigurau iluminatul artificial al încăperii.

Pe un perete, foarte sus, se află un mic televizor. Nu prea ne interesează emisiunile TV în vacanțe, totuși am încercat aparatul și pot informa că sunt 17 posturi (4 nu funcționează), dintre care 2 sunt franțuzești, 2 italienești, 1 englezesc și 1 german. Nu există nici un post românesc și nici un program de sport.

Așa cum am menționat, pentru a beneficia de aer condiționat și de frigider trebuie să plătești separat. Nu prea am înțeles asta când e vorba de un hotel de 4*. N-am fost ofensată pentru că aflasem despre aceste cerințe înainte de a ajunge la Astir Palace Hotel, dar nici nu am solicitat serviciile suplimentare. Am fost acolo în septembrie. N-am avut nevoie de aer condiționat și nici de frigider. Cred că și seiful se putea folosi tot contra cost. Nu ne-a interesat, nu am întrebat și deci nu pot da informații precise.

Mai trebuie să spun că în cameră nu există geamuri. Ușa de la balcon - dublă, din termopan, este glisantă și are partea din interior cu sticlă transparentă, iar cea din exterior cu parasolare. Draperiile groase asigură o protecție în plus atunci când soarele bate cu putere.

Lenjeria de pat era albă, impecabilă și se schimba la două zile. Prosoapele, și ele foarte curate și pufoase, se schimbau zilnic. De asemenea, curățenia în cameră se făcea zilnic.

M-a surprins faptul că în cameră nu am găsit nici un fel de informații despre hotel sau specificații privind costurile suplimentare. Doar într-un sertar, înfoliate în plastic, am găsit instrucțiuni pentru prevenirea și acționarea în caz de incendiu care se încheiau cu recomandarea de a nu fuma în pat. Așadar, la Astir Palace Hotel fumatul nu este interzis decât în spațiile publice. În rest, poți fuma, dar să nu dai foc clădirii. Pe măsuța din cameră am găsit și o scrumieră. Am transferat-o în balcon și acolo a rămas până la sfârșitul sejurului nostru.

Baie

Baia camerei 518 este și ea lărguță. Are cadă cu perdeluță, o oglindă mare și o etajeră foarte spațioasă pe care am găsit două săpunele tip turist și două pahare. O altă etajeră, mai mică, fixată într-un colț, era locul în care găseam în fiecare zi alte prosoape curate. Uscător de păr nu exista. Nu știu dacă băile altor camere erau dotate și cu așa ceva, dar noi nu am avut. Surprinzător mi s-a părut că recipientele cu șampon și spumant de duș puse inițial la dispoziția turistului nu se înlocuiau atunci când se goleau. Rămâneau acolo, pe etajeră, goale, în condițiile în care prosoapele și lenjeria de pat se schimbau excesiv de des, chiar fără a fi necesar. În materie de economie, Astir Palace Hotel m-a surprins în multiple feluri.

Balcon

Ușa de trecere în balcon, de termopan, glisantă precum am spus, nu este dotată și cu plasă contra insectelor. E adevărat că atunci când am fost noi acolo nici nu s-a simțit nevoia de așa ceva, dar cum e în alte perioade… nu știu. Două scaune metalice și o măsuță rotundă sunt singurele obiecte pe care le veți găsi în balcon. Nu există un suport pentru uscat prosoapele și costumele de baie. Într-un hotel de stațiune în care baia și plaja sunt activități primordiale, n-ar trebui să lipsească așa ceva. De aceea câțiva metri de sfoară și vreo 10 cârlige de rufe n-ar trebui să ne lipsească din bagaje mai ales dacă venim la Astir Palace Hotel. Alte hoteluri (tot din Laganas) au uscătoare standard, extensibile.

Fiind despărțit de celelalte prin paravane înalte, balconul camerei 518 - nici mai mare și nici mai mic față de celelalte aflate pe aceeași aripă a clădirii, oferă doar intimidate vizuală. Îmi e imposibil să reproduc dialogul pe care l-am ascultat fără să vreau. În balconul de lângă noi, două perechi de români (nu știu ce vârste aveau, nu i-am văzut) povesteau cu lux de amănunte și cu cuvinte specifice, neaoșe, cum au scăpat de balonare și ce alte probleme digestive au mai avut.

Restaurant

De la început menționez că pachetul nostru turistic includea doar micul dejun. Restaurantul Astir Palace Hotel se află la parter și are două săli (una dintre ele cu bar). Nu are terasă, dar pe una dintre laturi, prin geamuri, sala cea mare oferă o frumoasă priveliște către mare. Totul este curat, iar fețele de masă se schimbă după fiecare servire. Estetic nu excelează prin nimic, ba chiar aranjamentul meselor m-a dus cu gândul la o cantină studențească. Dar, nu asta era important. Personalul, mereu printre mese debarasând și aranjând pentru următorii consumatori, a fost atent și foarte amabil.

În afară de produsele obișnuite la un mic dejun tip bufet, oferta cuprindea plăcintă cu brânză și verdeață, chec de două feluri, fructe, compoturi, iaurt simplu sau cu fructe, toate foarte bune. Dozatoarele ofereau cafea, sucuri și apă pentru ceai.

Pe lângă programul de funcționare, pe ușa de la intrare exista și interdicția de a ieși din restaurant cu alimente. Totuși, soțului meu i s-a permis să-și savureze cafeaua și țigara de dimineață afară, în fața intrării principale unde se putea și fuma. Bineînțeles, de fiecare dată își aducea ceașca înapoi.

Cu mențiunea că programul de servire a micului dejun este 8.00-10.00, vreau să spun că în două zile, plecând devreme în excursii, nu puteam respecta programul de masă. Am discutat problema la recepție. Am fost surprinsă să aflu că nu se pot pregăti pachete pentru turiștii care pleacă foarte devreme pe motiv că… nu au ambalaje pentru așa ceva. Cu toate acestea, ne puteam prezenta la restaurant la orice oră din noapte și puteam - dacă nu aveam timp să mâncăm acolo sau nu puteam mânca la ore prea matinale - să ne facem singuri câte un pachețel. Bufetul este foarte sărac până la ora 7.00 când vin lucrătorii de la bucătărie și pregătesc micul dejun, dar dacă vrei excursii trebuie să te mulțumești doar cu cașcaval, șuncă, pâine, chec, margarină, cafea și sucuri. Singuri în tot restaurantul, noi ne-am pregătit câte un sandwich și am luat câte o felie de chec. Cafeaua am servit-o acolo.

Plajă

Astir Palace Hotel este situat aproape de țărm și are plajă privată amenajată cu șezlonguri și umbreluțe. 6 euro/zi trebuie să plătești pentru a beneficia de două șezlonguri și o umbreluță. De asemenea, hotelul are și o piscină (pentru adulți și pentru copii) și un bar lângă piscină. Între piscină și plajă sunt dușuri și robinet pentru îndepărtarea nisipului de pe picioare.

Plaja este lată, foarte lungă și are nisip fin. Intrarea în apă este lină, fără pietre, iar adâncimea crește treptat. Trebuie să te îndepărtezi mult de mal pentru a ajunge la o adâncime propice înotului, de aceea consider că plaja este foarte potrivită pentru familii cu copii. Apa limpede, cu bancuri de peștișori, nu are valuri mari.

Concluzii

Astir Palace Hotel cotat la 4* este bun, dar fără a merita această clasificare. Comparându-l cu alte hoteluri din Grecia constați că are cam multe deficiențe. Nu le enumăr aici pentru că le-am menționat deja în articol. În 7 zile, trăind din plin momentele frumoase ale vacanței, le poți ierta pe toate. Eu le-am evidențiat pentru că aș dori ca cei care vor veni în sezonul următor să știe la ce să se aștepte și să accepte sau nu o cazare la Astir Palace Hotel.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 27.09.2017 12:11:57

Validat / Publicat: 27.09.17 13:34:10


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3024


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29450 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[27.09.17 22:48:17]
» mesaj pers

   @iulianic: superbonus de la mine

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [20.03.19 12:31:50]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Hotelul Astir Palace (Aug.2017) - punctaj satisfactie: 6.40 (scris in 06.08.17 de andrei222 din BRAşOV) - NU RECOMANDĂ
 • Concediu Zakynthos - Astir Palas (Jul.2017) - punctaj satisfactie: 7.95 (scris in 15.07.17 de cosminl din BUCUREşTI) - RECOMANDĂ
 • Hotel minunat (Jul.2017) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 11.07.17 de frantisor din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Labirintul (Jul.2016) - punctaj satisfactie: 9.20 (scris in 06.08.16 de krisstinna din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • 2 stele cu ingaduinta! (Jul.2014) - punctaj satisfactie: 1.00 (scris in 13.08.14 de alin70 din BUCURESTI) - NU RECOMANDĂ
 • Experienta proasta la 4 stele (Jun.2013) - punctaj satisfactie: 1.25 (scris in 26.06.13 de ANA.R din BUCURESTI) - NU RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 7.17
 • GRAD RECOMANDARE: 66.67%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Din curtea interioară, intrarea principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906148">Şterge vot</a></div><span id="v9906148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Din curtea interioară, intrarea principală.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Din curtea interioară, două dintre laturile clădirii. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906149">Şterge vot</a></div><span id="v9906149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Din curtea interioară, două dintre laturile clădirii.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Gangul prin care se trece spre intrarea principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906150">Şterge vot</a></div><span id="v9906150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Gangul prin care se trece spre intrarea principală.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Gangul și curtea interioară văzute de lângă intrarea principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906151">Şterge vot</a></div><span id="v9906151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Gangul și curtea interioară văzute de lângă intrarea principală.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Recepția și bagajele noastre în așteptarea camerei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906152">Şterge vot</a></div><span id="v9906152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Recepția și bagajele noastre în așteptarea camerei.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Lobby și dincolo de ușă barul. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906153">Şterge vot</a></div><span id="v9906153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Lobby și dincolo de ușă barul.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - În lobby, canapele și fotolii confortabile. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906154">Şterge vot</a></div><span id="v9906154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - În lobby, canapele și fotolii confortabile.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Holuri întortocheate și scări spiralate. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906155">Şterge vot</a></div><span id="v9906155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Holuri întortocheate și scări spiralate.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Paturile proaspăt primenite. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906156">Şterge vot</a></div><span id="v9906156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Paturile proaspăt primenite.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Colțul dinspre ieșirea pe balcon. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906157">Şterge vot</a></div><span id="v9906157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Colțul dinspre ieșirea pe balcon.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Alte dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906158">Şterge vot</a></div><span id="v9906158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Alte dotări.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Partea de jos a șifonierului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906159">Şterge vot</a></div><span id="v9906159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Partea de jos a șifonierului.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Balconul și dotările lui. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906160">Şterge vot</a></div><span id="v9906160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Balconul și dotările lui.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906161">Şterge vot</a></div><span id="v9906161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906162">Şterge vot</a></div><span id="v9906162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906163">Şterge vot</a></div><span id="v9906163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia cu cadă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906164">Şterge vot</a></div><span id="v9906164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Camera 518. Baia cu cadă.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul cu vedere spre mare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906165">Şterge vot</a></div><span id="v9906165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul cu vedere spre mare.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul, liniile de servire. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906166">Şterge vot</a></div><span id="v9906166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul, liniile de servire.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul, liniile de servire. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906167">Şterge vot</a></div><span id="v9906167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul, liniile de servire.
foto iulianic [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul la 6 dimineața. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906168">Şterge vot</a></div><span id="v9906168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Astir Palace Hotel - Restaurantul la 6 dimineața.
foto iulianic [27.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.109249830246 sec