82085 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Royal Island Resort & Spa [Dharavandhoo, Baa Atoll]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.09.2017
DE
Avatar marian 1973
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN braila
înscris/ă în 11.11.09
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Impresii din paradis


Cam lung drumul până la destinatie, dar satisfacția este deplină odată ce ajungi pe insulă.

La sosirea în Male, trebuie să căutați pe cineva care afișeaza o hârtie cu numele insulei dvs. și veți fi îndrumat către celălalt terminal unde trebuie să efectuați un alt check-in, dar destul de rapid de data aceasta.

După aceea, trebuie să luați un zbor intern către Dharavandhoo (aproximativ 20 de minute). Avionul mic, dar priveliștea asupra oceanului și a insulelor este extraordinară.

În Dharavandhoo, veți fi luați cu mașina către port (la mai puțin de un minut de mers cu mașina), unde veți lua barca ce merge spre insulă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bagaje pentru că din acest aeroport până la insulă acestea vor fi în grija personalului local. Cu toate acestea, salvați biletele de îmbarcare ca sa evitați surprizele.

Călătoria cu barca este de 10 minute. Cam zgâlțâie din cand în cand, pe măsură ce crește viteza, dar este o călătorie plăcută.

Când ajungeți pe insulă, personalul de la recepție vă va întâmpina și vă va invita în zona recepției unde sunteți serviți cu nuci de cocos în timp ce așteptați formalitățile de check-in. Nu va trebui să așteptați prea mult și cineva vă va insoti către vilă.

Toate vilele au vedere către plajă! Fiecare dintre ele are o verandă cu 2 scaune și o masă mică. În fața dvs., la umbra copacilor, veți avea de asemenea 2 șezlonguri (fiecare cu o saltea) pentru care veți primi prosoape în fiecare dimineață. Distanța de la vilă la apă este în medie de 10-12 m.

Vederea este uimitoare în orice moment al zilei, indiferent dacă vă aflați pe verandă sau pe plajă.

Alături de verandă, fiecare vilă are un robinet cu apă proaspătă pentru spălarea picioarelor atunci când se vine de pe plajă. Este recomandabil să faceți acest lucru în caz contrar papucii, dar și podeaua din lemn vor deveni lipicioase.

Camera are un pat king-size și o noptieră într-o parte. Chiar in fața patului este o masă cu televizor LCD care oferă diferite canale în mai multe limbi. Alături de acesta este un mic frigider și un sifonier.

Camera este foarte spațioasă și, după am înțeles, se poate adăuga un pat suplimentar dacă veniți în trei. Totul este făcut din lemn sculptat de bună calitate și bun gust. Din păcate, podeaua are câteva urme (probabil din montarea / înlăturarea celui de-al treilea pat). De asemenea, aveți două fotolii și o masă lângă fereastră.

Camera este prevazută cu o baie semi-deschisă. Dușul este în aer liber (cu pereți, desigur), iar restul este acoperit. Dacă nu vă place să folosiți dușul, în zona acoperită vă stă la dispoziție o cadă. Șamponul, săpunul și toate articolele obișnuite dintr-un hotel vor fi disponibile pentru dvs. și înlocuite zilnic sau când este necesar / solicitat.

Fiecare cameră are un AC și un ventilator pe tavan. Alături de pat, există o placă completă cu butoane de comandă pentru toate luminile din cameră, inclusiv ventilatorul.

Curățenia se face de 2 ori pe zi. Ca de obicei, dacă nu vreți să fiți deranjați, lăsați semnul obișnuit în afara ușii.

Există acces la internet wireless în fiecare cameră; conexiunea este destul de bună pentru navigarea pe internet sau trimiterea de e-mailuri.

Singurul aspect pe care nu l-am apreciat în cameră a fost faptul că nu erau prize electrice lângă pat sau de-a lungul peretelui respectiv.

De-a lungul insulei există un fel de baraj de pietre (nu știu cum se numește) care protejează plaja de valuri, dar creează și o lagună superbă și calmă pentru turiști. Puteți înota fără probleme în apa cristalină, împreună cu o mulțime de peștișori și chiar cu pui de rechin (baby-sharks - am numărat 20 într-o zi).

Noi am avut vila 110 în partea stângă a recepției; un banc de peștișori își facea veacul în laguna mică din fața noastră și, aparent, acest lucru a atras un număr mare de baby-sharks care, la rândul lor, au adus și mulți turisti în acea parte a insulei.

De la un loc la altul, există o deschidere în lagună care vă permite să ieșiți în ocean și să faceți scufundări de-a lungul rocilor sau să mergeți acolo cu o canoe. Nu este foarte recomandabil să ieșiți în afara stâncilor (eventual stați foarte aproape de ele), deoarece apa devine foarte adâncă și curentul este foarte puternic. În plus, nu știi ce înotă acolo în adâncuri! Toți acei baby-sharks ar trebui să aibă părinți, nu? 

Cu toate acestea, în jurul acestor deschideri veți vedea cel mai mare număr de pești; culori fantastice și dimensiuni și forme incredibile. Cei mai mulți dintre ei îi puteți vedea imediat când intrați în ocean prin această deschidere.

Din păcate, reciful este mort - în cea mai mare parte - totuși, oriunde există o mică bucată vie din el, veți găsi o lume fantastică a vieții marine.

Am mers acolo gîndindu-ne sa facem 1-2 scufundări (cam piperate prețurile totuși), dar am fost pe deplin mulțumiți doar cu snorkelingul. Sunt sigur că scafandrii ar putea să vă arate niște locuri mai bune pentru a vedea viața subacvatică, dar pentru noi a fost suficient doar snorkelingul.

Toată insula este străbătută de alei frumoase care merg în toate direcțiile, concepute pentru a face mersul pe jos cât mai scurt posibil. Nu vă faceți griji dacă vila dvs. se află la capătul din stânga / dreapta al insulei; nu veți merge pe jos mai mult de câteva minute.

Recepția este foarte spațioasă și există întotdeauna câțiva oameni gata să vă dea toate informațiile de care aveți nevoie. Aici veți găsi, de asemenea, informații despre călătoriile pe care le puteți face zilnic și aici vă înscrieți pentru cele pe care doriți să le faceți.

Alături de recepție sunt două magazine, unul cu obiecte fabricate manual și unul cu diferite obiecte de care puteți avea nevoie: suveniruri, tricouri, prosoape, baterii, încărcătoare pentru laptop, cremă de soare, pixuri etc.

Următorul pas vă va aduce la barul principal, care oferă o mare varietate de băuturi, atât locale, cât și internaționale. Aici aveți două mese de biliard. Barul are mai multe mese atât în interior cât și în exterior, direct către piscină.

Doar câțiva metri mai departe găsiți restaurantul principal. La sosire, la prima masă servită acolo, veți fi repartizat la o anumită masă pe care o veți folosi pe timpul întregii șederi. Veți avea, de asemenea, un anumit chelner alocat mesei dvs. (dar toți ceilalți vor sări pentru a vă ajuta dacă aveți nevoie de ceva și chelnerul dvs. lipsește din anumite motive).

Noi am avut sistem All Inclusive. Acesta include în fiecare zi două sticle de Coca-Cola și două sucuri în frigiderul camerei. Apă câtă doriți de la bar; berea internațională și whisky Teacher's incluse, precum și o gamă largă de băuturi răcoritoare și alcoolice locale, inclusiv cocteiluri pregătite de barmanii zâmbitori și livrate de chelneri prietenoși. Din păcate, numai cafeaua instant este inclusă, pentru restul pe care trebuie să o plătiți... un aspect interesant: nu plătiți niciodată pentru ceva (chiar și în cele două magazine), totul va intra în contul dvs. de cameră și la check-out veți primi factura și veți plăti tot.

Dacă nu sunteți pe AI, trebuie să plătiți băuturile și se pare că nu sunt ieftine (doar vă aflați și în mijlocul oceanului). Eventual cereți prețurile în avans pentru a vă asigura că nu aveți surprize atunci când sunteți deja acolo.

În privinșa mâncării nu se face nicio diferență între AI și full-board (dacă am înțeles corect). Mâncarea este destul de variată incluzând carne la grătar (făcută pe loc) și specialități gătite cu mirodenii și sosuri diferite. Pui, carne de vită, pește disponibile tot timpul; legume și paste făinoase de asemenea. Fructe permanent. Diferitele tipuri de pâine și deserturile nu lipsesc din meniu. Există un loc de mai bine aici, dar, în general, este ok.

Un punct forte pentru restaurant este spațiul generos ceea ce-l face să nu fie niciodată supraaglomerat; pereții deschiși ajută la menținerea aerului proaspăt și nu vă lasă să transpirați.

Ceaiul și gustările de după-amiază sunt disponibile între orele 16:00 și 18:00. Vă recomand nuca de cocos prăjită.

În sistemul AI aveți la dispoziție - în anumite momente ale zilei - tenis de masă și tenis de câmp (două mese/terenuri disponibile). În cazul tenisului de câmp, este recomandabil să rezervați în avans doar pentru a vă asigura că obțineți terenul atunci când doriți să jucați.

Echipament de snorkeling este disponibil la punctul de sporturi nautice. Echipamentul de windsurfing este inclus in gratuități, dar lecțiile sunt plătite. Canoe gratuită toată ziua.

Aveti inclusă și o partidă de pescuit pe timp de noapte; recomandată dacă nu aveți rău de mare. S-ar putea să prindeți ceva sau vă puteți bucura doar de două ore de pescuit în ocean (cam la 25 metri adâncime).

Există un alt restaurant în cealaltă parte a insulei, chiar de cealaltă parte a recepției, cred că este a la carte, dar nu l-am încercat niciodată. Alături de acesta, este centrul de scufundări.

În fiecare seară există un eveniment menit să aducă oamenii împreună și să animeze viața după apusul soarelui: muzică live, karaoke, discotecă. Aveți informațiile zilnice la intrarea în restaurant lângă călătoriile sau activitățile în curs de desfășurare de pe insulă.

Insula este bine ținută cu vegetația tăiată permanent, chiar și copacii sunt "tunși" din când în când.

Personalul este foarte prietenos, politicos și gata să vă ajute în orice moment. E greu să găsești ceva să le reproșezi.

Am avut nevoie de două camere pentru familia mea și am cerut să le avem cât mai aproape una de alta; am trimis un e-mail și am primit un răspuns rapid și vilele una lângă alta. Deci, dacă aveți vreo dorință pentru șederea dvs., contactați-i în prealabil.

Bacșișurile nu sunt niciodată solicitate, dar vor fi binevenite dacă apreciați serviciile lor!

Per general, am avut o vacanță excelentă pe această insulă și am plecat cu multe amintiri frumoase. Din punctul meu de vedere, hotelul merită recomandat pe deplin!

---
Impresii încărcate de marian 1973 in 17.09.2017 16:55:28

Validat / Publicat: 17.09.17 19:21:13

VIZUALIZĂRI: 3596


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (marian 1973); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  19500 PMA (din 15 voturi) nota2
 • sait oficial al acestei destinații:
 • Coordonate GPS: 5.16114970 N, 73.05313000 E - neconfirmate încă
 • Ai fost acolo, la Royal Island Resort & Spa [Dharavandhoo, Baa Atoll]? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de marian 1973? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[17.09.17 19:20:59]
» mesaj pers

   @marian 1973: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Royal Island Resort & Spa [Dharavandhoo, Baa Atoll], RESORTURI / ATOLI [CAZARE]" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- marian 1973
[17.09.17 19:31:42]
» mesaj pers

   @webmaster26: Multumesc! Pozitionarea pe harta este corecta.

   Doar o mica precizare: pe reclamele hotelului scrie Horubadhoo, Baa Atoll. Nu stiu daca are vreo importanta avand in vedere distanta mica pana la Dharavandhoo.

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[17.09.17 20:39:18]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[17.09.17 21:24:03]
» mesaj pers

   @marian 1973: Felicitări pentru sejurul fermecător din această destinație de vis și mulțumiri pentru că ni le-ai împărtășit și nouă. Sper că vor mai urma impresii din vacanța voastră... Fotografiile subacvatice sunt admirabile. Chiar nu v-a fost teamă de micuții rechini? Că doar făceau parte din niște bancuri, nu? ;)

   Este de asemenea de admirat faptul că atât de departe în lume, undeva, pe o insulă mică pierdută în Oceanul Indian, poți fi răsfățat cu servicii de calitate, în urma cărora să păstrezi amintiri de neuitat…

   10 – 12 metri până pe plajă, hmm… cam mult… :) Ce să zic, ați avut un sejur de invidiat… Dar și prețul a fost, probabil pe măsură… Ai uitat să-l menționezi… 5.000-6.000 euro?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- marian 1973
[17.09.17 22:20:01]
» mesaj pers

   @Alina53: Mulțumesc pentru apreciere, Alina!

   Impresiile din vacanță sunt destule, dar evit să includ rutina zilnică în review-urile mele ("invidia" nu ne face bine) :).

   Se pot face destul de multe excursii de pe insulă, mai mult sau mai puțin interesante. Una dintre poze arată toate aceste excursii. Am vrut să mergem în cele în care se pot vedea delfinii sau Manta Rays, dar nu garantau (firesc, de altfel) că vom avea parte de așa ceva. Așa că am stat cuminți cu peștișorii de lângă mal.

   Aș putea spune aici câteva cuvinte despre partida de night fishing, dar nu cred că ar putea face obiectul unui review separat.

   Practic, plecarea a fost pe la ora 17:00 în situația în care la 18:00 este deja întuneric.

   O șalupă spațioasă cu doar 8 persoane la bord. Nu am înțeles de ce limitau numărul persoanelor atâta vreme cât șalupa putea lua lejer 12 persoane. Poate doar pentru a oferi mai mult spațiu și confort pescarilor.

   Ne-am îndepărtat de insulă cam 20 minute și, după ce am ancorat, am primit fiecare câte un pripon (pescarii cunosc; practic primești doar firul cu un plumb și cu cârlig fără bățul de undiță) deoarece se dădea la adâncime pe lângă șalupă.

   Plus mănuși pentru fiecare pentru a evita tăierea din cauza firului.

   Momeala... pește, desigur. O găleată mare plină cu ton făcut bucățele ne stătea la dispoziție.

   Ne-au invitat pe fiecare să aruncăm "undița" în apă fie de la geamul șalupei, fie din față-spate. Eu am ales partea din față și, pentru o perioadă, nu mi-a părut rău. După vreo 40-50 minute, datorită balansului, a apărut răul de mare (pe care a trebuit să-l suport până la întoarcere... se pare că interiorul bărcii era o opțiune mai bună).

   Oricum, cu firul în apă, am început să așteptăm. Numai că scoteam cârligul fără momeală de fiecare dată.

   La un moment dat, unul dintre marinari a venit și mi-a arătat că, de fapt, trebuia să te joci cu firul ca să poți simți mai ușor peștele cum trage. Dacă îl lași în apă să atârne, îți fură momeala.

   Și, uite așa, am prins primul "baboi", un fel de caras roșu la vreo 300 grame (nu am poze, din păcate). După vreo 15 minute cu lipsă totală de activitate la fundul apei, am ridicat ancora și am schimbat poziția. Aici s-a repetat povestea și cu al doilea peștișor. Și uite cum am devenit "vedeta" partidei de pescuit pentru că am fost singurul care a prins ceva în acea seară.

   Partea interesantă vine acum: cum stăteam și mă jucam cu firul în apă, hop că îl simt cum îmi fuge tot din mână și tot restul de fir rămas pe punte se duce în apă. Pfff, am zis, iar am dat de un coral! Mă înjură ăștia că le pierd plumbii (aveam deja un antecedent). Trag ușor de fir în speranța că îl desprind, dar de unde, el, rău, înapoi. Gaaaaata, încă unul în cârlig, am zis! Trag ușor, nimic... trag mai tare, el și mai rău. Și încep să mă joc cu el pentru că nu pricepeam cam ce e acolo.

   Apare un marinar și mă întreabă care e treaba. Îi spun, iar el imediat îl cheamă pe un coleg și îmi spune să îi las pe ei să-l scoată pentru că probabil e un rechin și eu nu mă pricep sa-l scot.

   Și uite cum încep băieții sa tragă de fir, mai trage, mai dă-i drumul... ca la peștele mare, unul trăgea de fir, unul bobina pe rolă. Dupa ce au tras vreo 10-15 metri de fir, poc... s-a rupt firul și s-a dus rechinașul meu.

   Și uite asa m-am ales cu o amintire plăcută, dar și una neplăcută pentru că răul de mare l-am simțit toată seara.

   

   Cât despre micii rechini, așa cum spunea personalul: "baby shark, don't bite!" Erau prea mici ca să muște și prea sperioși ca să atace. Rămâne de văzut la anul pentru cei care ajung pe acolo! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Alina53
[17.09.17 23:16:02]
» mesaj pers

   @marian 1973: Invidia... așa vine vorba... destinație de invidiat. Niciodată n-am fost invidioasă pe cineva, dimpotrivă, m-am bucurat în sinea mea pentru ceea ce a realizat, pentru ce a devenit sau pe unde l-au purtat pașii.

   

    Impresiile și fotografiile tale mi-au readus în memorie sejurul nostru din Seychelles, din toamna trecuta, același nisip alb, aceeași apă cristalină, aceeași atmosferă de beatitudine ce te-nconjoară…

    Mi-a plăcut și povestea ta pescărească. ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Maddi
[12.01.18 17:14:07]
» mesaj pers

   @marian 1973: Buna! Paradis, intr-adevar!!! Multumim pt frumoasele impresii de acolo.

   Am hotarat impreuna cu sotul sa mergem in Maldive, in scurt! Asa ca ne-am luat bilete de avion Buc-Paris-AbuDhabi-Male. 😁. Mergem pe insula Maalhos, Am rezervat 12 nopti la o vila a unui localnic (Guest House). Plecam in 2 saptamani! De abia astept!

   Vreau sa va intreb: In Male pot schimba euro in $ la banca sau mai bine ii schimb la noi? Ar trebui sa schimb si in moneda lor?

   Numai bine va doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- marian 1973
[12.01.18 18:49:41]
» mesaj pers

   @Maddi: Buna, Maddi... si distractie placuta!!!

   Nu tin minte daca era vreo banca sau vreun schimb valutar pe aeroportul din Male, dar cred ca exista asa ceva avand in vedere traficul pe care il au acolo.

   Datorita cursului scazut al dolarului si celui crescut al euro la noi, eu as schimba aici euro/dolar. Dar fa o verificare pe net sa vezi cum e cursul valutar acolo.

   La hotel nu ai nevoie de moneda locala pentru ca platile se fac cash in valuta sau cu cardul... asa ca nu stiu ce sa spun in privinta schimbului valutar.

   V-as sfatui sa vorbiti totusi cu gazda sa vedeti ce posibilitati gasiti pe insula privind schimbul valutar si plata produselor; eventual poate va da si un curs valutar local pentru a-l compara cu cel din Male.

   Zbor placut si relaxare maxima!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Maddi
[13.01.18 15:18:56]
» mesaj pers

   Multumim frumos! De abia asteptam! O sa scriu despre insula cand ne intoarcem! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Vedere din camera -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902095">Şterge vot</a></div><span id="v9902095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Vedere din camera
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Baia cu duș în aer liber -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902096">Şterge vot</a></div><span id="v9902096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Baia cu duș în aer liber
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Plaja -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902097">Şterge vot</a></div><span id="v9902097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Plaja
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [AUG-2017] Beach Villa -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902098">Şterge vot</a></div><span id="v9902098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Beach Villa
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [AUG-2017] Vedere către bar -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902099">Şterge vot</a></div><span id="v9902099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Vedere către bar
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Plaja -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902100">Şterge vot</a></div><span id="v9902100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Plaja
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2017] Vedere de pe insulă -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902101">Şterge vot</a></div><span id="v9902101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Vedere de pe insulă
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Piscina -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902102">Şterge vot</a></div><span id="v9902102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Piscina
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2017] Apus de soare pe Royal Island -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902103">Şterge vot</a></div><span id="v9902103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Apus de soare pe Royal Island
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Către cealaltă parte a insulei -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902104">Şterge vot</a></div><span id="v9902104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Către cealaltă parte a insulei
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Excursii -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902105">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902105"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902105">Şterge vot</a></div><span id="v9902105" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902105)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902105Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902105MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Excursii
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2017] Zona de relaxare -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902106">Şterge vot</a></div><span id="v9902106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Zona de relaxare
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Oferta de băuturi -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902107">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902107"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902107">Şterge vot</a></div><span id="v9902107" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902107)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902107Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902107MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Oferta de băuturi
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Bar, mese și piscină -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902108">Şterge vot</a></div><span id="v9902108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Bar, mese și piscină
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Oferta de cockteiluri a zilei -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902109">Şterge vot</a></div><span id="v9902109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Oferta de cockteiluri a zilei
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Puțină ploaie? -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902110">Şterge vot</a></div><span id="v9902110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Puțină ploaie?
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Piscina văzută de pe debarcader -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902111">Şterge vot</a></div><span id="v9902111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Piscina văzută de pe debarcader
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Baby shark -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902112">Şterge vot</a></div><span id="v9902112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Baby shark
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [AUG-2017] Nemo și prietenii săi -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902113">Şterge vot</a></div><span id="v9902113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Nemo și prietenii săi
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Viața subacvatică -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902114">Şterge vot</a></div><span id="v9902114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Viața subacvatică
foto marian 1973 [17.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Zona barului -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902115">Şterge vot</a></div><span id="v9902115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Zona barului
foto marian 1973 [17.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] Dimineața pe plajă -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902116">Şterge vot</a></div><span id="v9902116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Dimineața pe plajă
foto marian 1973 [17.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Lumini și umbre -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902117">Şterge vot</a></div><span id="v9902117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Lumini și umbre
foto marian 1973 [17.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] Cea mai lată parte a lagunei -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902118">Şterge vot</a></div><span id="v9902118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] Cea mai lată parte a lagunei
foto marian 1973 [17.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] Peștișori -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902120">Şterge vot</a></div><span id="v9902120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017] Peștișori
foto marian 1973 [17.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2017] Intrarea în restaurant -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902121">Şterge vot</a></div><span id="v9902121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2017] Intrarea în restaurant
foto marian 1973 [17.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2017] Bar și biliard -- foto by <b>marian 1973</b> [uploaded 17.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902122">Şterge vot</a></div><span id="v9902122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2017] Bar și biliard
foto marian 1973 [17.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.301501989365 sec