82016 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Speedhouse (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.09.2017
DE
Avatar Yersinia pestis
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
2000 lei, întreg turul
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 20 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Alba Iulia. La Speedhouse, pentru popas. La Pub ”Medieval” pentru o bere. Nu, mai multe!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Ion și Mărie merg prin pădure. Se ivește o poiană și Ion îi propune Măriei să s-așeze, o țîră, să-și tragă sufletul.

Maria:

-Nu, Ioane, bag io de seamă că nu vrei să fii cuminte, am așe, o presimțire că vrei să faci altceva...

Pleacă, mai merg, altă poiană, aceeași propunere, același răspuns, că are o presimțire urâtă, că Ion vrea, de fapt, altceva și, tot așa, de vreo câteva ori.

De-acuma se ieșea din pădure și Maria:

-No, măi Ioane, dar scapă-mă dracului odată de presimțirea aia!

De câteva zile suntem tot pe drum și, din păcate pentru voi, n-am ajuns la jumătatea distanței.

Știu că se spune ”Călătorului îi șade bine cu drumul ” dar, la un moment dat, călătorul trebuie să se și odihnească.

Ca un planificator al excursiei, problema cazărilor a fost prima mea grijă. Trebuia să îndeplinească o serie de mici cerințe:să fie civilizat, musai cameră cu baie, să fie amplasată cât mai aproape de locul cioată și, să nu coste cât o garsonieră-n București.

Ca să reușesc în demersul meu, am stat atârnat pe saiturile de profil, punctând, în fiecare localitate țintă o asemenea locație.

La Sovata ați văzut ce succes nebun am avut, la Florești, de lângă Cluj, cazarea a fost bunicică dar, depărtișor de Cluj-Napoca, fără mașină nu te mișcai de-acolo. Păi, dacă-i mașină, cineva nu avea voie să bea băuturi alcoolice, pe motiv de Poliție. Deși, poate fi și ca-n bancul cu bețivanul indignat c-a fost adus, beat criță, la Poliție.

- De ce am fost adus aici? întreabă el.

- Pentru băutură! îi răspunde gaborul

- Aaa, păi, de ce n-ai spus așa?! Ia, pentru început, adu-mi un coniac!

După ce am plecat din Cluj, următoarea cazare urma să fie în Alba Iulia, la Pensiunea Speedhouse. Am acceptat-o cumva ”în blind”, inițial stabilisem altă pensiune dar, apoi, proprietarul m-a anunțat că urmează să plece la un spital pentru un tratament și nu mă mai poate caza.

Pensiunea Speedhouse a fost prima care mi-a răspuns la cerere și așa am ales-o!

Am plecat din Turda spre Alba Iulia undeva, după ora 13. Drumul a fost cumva lejer, până cu vreo 20 de km înainte de Alba Iulia, de-acolo începeau reparațiile la carosabil, așa că m-am putut bucura de peisajul ce a constat dintr-o betonieră și, apoi, dintr-o frumoasă și mare basculantă. 18 km m-am bucurat de acest peisaj, de depășit nu putea fi vorba.

De aceea, atunci când am ajuns la Alba Iulia nu voiam, în primă fază, decât s-ajungem mai repede la pensiune.

Pensiunea ”Speedhouse”se găsește, cu ajutorul GPS-ului sau, din om în om, pe Str. Livezii nr 35 e. Da, nu o să vă mint, nu este chiar centru orașului, ba, dimpotrivă, aș zice.

Când GPS -ul mi-a spus să mă dau jos din mașină că pân'acolo-l programasem, am înțeles și de ce se cheamă ”Speedhouse”: activitatea firmei este legată de-un cartodrom amplasat chiar în fața pensiunii.

M-am gândit c-am dat-o-n bară: carturi, zgomot, miros de carburant ars, hurray! exact ce-ți dorești de la o cazare.

Am intrat într-un mic băruleț și am anunțat că io-s ăla de făcuse rezervarea pentru cele patru camere. Imediat am fost băgat în seamă, cel de la bar s-a uitat într-o agendă și m-a rugat să merg după el ca să văd camerele.

Am urcat la etajul clădirii unde era și barul și, surpriză: răcoare, curățenie și bun-gust.

Camerele erau suficient de mari, mobilate cochet. Și, da, și perdelele erau alese cu gust respectând cerințele cromatice și estetice! :p

Băile era suficient de mari încât să faci ecou-cou-ou-u când vorbeai în ele. Cabină de duș, apă clocotită, mă rog, absolut tot ceea ce este necesar: săpunuri, prosoape și alte hârtii. Inclusiv feohn de uscat părul, ceea ce, pe mine mă bucură nespus, pot să-mi usuc chelia creată artifical, în fiecare dimineață.

Mai mult, omul ne-a păstrat camerele una lângă cealaltă, crezând că suntem uniți, ca niște vrânceni ce ne aflăm, cum de fapt, și eram.

Pensiunea avea și un băruleț, pentru cei care voiau să se folosească de reflexul autonom al înghițirii.

Cea mai surpriză a fost când am întrebat cât de departe este de centrul orașului iar cel de la recepție ne-a explicat că, în 5 minute de mers cu mașina suntem fix la Cetate.

De fapt, l-am verificat și am constatat că ne-a mințit, ne-a luat vreo 8 minute, dar am prins un stop pe roșu, care nu se mai încruzea odată!

Fiind legată de activitatea de fugărire a carturilor pe cartodrom, pe pereții recepției erau multe tablouri cu mașini retro, până și scrumierele erau făcute din pistoane de motor sau alte piese. Bengoasă alegere!

Acuma, vreau să vă spun că pensiunea nu este vreun Intercontinental, dar, nici nu se vrea. Prețul cerut, 80 de lei pe noapte, mi s-a părut, dat fiind condițiile de le-am găsit, absolut ideal, calitate servicii oferite- preț cerut fiind aboslut favorabil clientului.

Da, nu era niciun grătar la care să-ți pîrpolești halca de carne, dar era o terasă unde am putut sta, liniștiți și să dezbatem probleme importante ale omenirii. Nu, nu pe uscat, că n-am mai fi avut predispoziția necesară.

Cartodromul era folosit binișor, erau vreo 5 carturi ce fugăreau pe-acolo, am înțeles că doritorii, mai ales copii fiind, plăteau suma de 20 de lei pentru 5 ture, iar părinții veniți să se fudulească cu plozii putea sta, lângă bar, într-o terasă amenajată într-un spațiu verde.

Dacă aș mai veni la această pensiune? În principiu, mie-mi place să schimb mereu locurile pe unde-am mai fost dar, din niciun punct de vedere nu aș avea motive să evit această pensiune. O recomand cu curaj, mai ales acelora care, așa, ca mine, am fost doar pentru o noapte cazați în Alba Iulia.

Spuneam, ceva mai devreme, că am verificat spusele celui de la recepție, referitor la distanța pensiunii față de Cetate. L-am dovedit de mincinos, dar, omul avea, în principiu, dreptate, nu era la mai mult de 10 minute de mers cu mașina, ținând cont și de semafoarele aflate în uz.

Despre Cetate vă voi vorbi mâine, dacă mai apuc ziua de stă să vie, acuma vreau să lungesc vorba despre un Pub de lângă Cetate, unde-am adăstat pentru o perioadă, pe motive de mâncat și beut bere.

Pub ”Medieval” este în imediata apropiere a Porții a III-a a Cetății și, într-adevăr, are ceva medieval în felul de-a fi.

Este un așezământ cultural de toată lauda, având o terasă încăpătoare și un restaurant, la demisol, bengos. Fiind cald, am stat la terasă și am ocupat două mese.

Ce pățești aici:

- mâncare bună la gust și nu piperată la preț

- bere bună-bună-bună! Servită în halbe de forma ciubotelor. Am lins vreo trei ciubote, pân'la ciorba de burtă.

- deserturi bune, judecând după cât de repede le-au lipăit fetele de la masa noastră

- personal drăguț, amabil și iute săritor în a-ți asigura confortul.

Nu am făcut poze cu mâncarea, mi-e rușine, pur și simplu, să fotografiez strachina de borș, dar, ca să vă faceți o idee, pentru 5 ciorbe (2 burtă, văcuță, pui, afumătură) cu smântânile de rigoare, ardeii iuți și mujdeiul necesar, o mare Pavlova și o imensă înghețată cu fructe și 8 beri la halbă (5 ale mele), ne-am descurcat cu 120 de lei. Plus promisiunea că vom veni să spălăm farfurii, sau, pe jos, la alegere, până la acoperirea diferenței. :p

E ca-n bancul cu ăla de era nemulțiumit:

- Ce fel de restaurant este ăsta: mîncare nu aveți, băutura nu mai este?!

- Românesc, domnule, românesc! Apropos, cât timp m-ați certat, cineva v-a furat haina!

Ei, aici nu se pune problema așa, chiar am fost mulțumiți de serviciile oferite, motiv pentru care aș repeta oricând experiența. Cine mă duce la Alba Iulia?

Cam asta a fost partea de logistică a excursiei noastre de la Alba Iulia, cazare, dormit.

Mâine o să vă plictisesc cu trăirile mele atunci când m-am plimbat prin Cetatea Alba Carolina. Hai, recunoașteți, nu-s chiar atât de plictisitor, da?

Nu, nu trebuie să fiți sinceri!

Până mîine, vă las să vă pregătiți, io plec! Rugați-vă sau faceți bolmoaje ca să nu mai scriu, altă scăpare n-aveți!

Haidi, pa!

Rog web să puie heghedușii să cânte: https://www.youtube.com/watch?v=IhP3J0j9JmY

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 14.09.2017 13:57:12

Validat / Publicat: 14.09.17 14:56:25


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 591


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  44900 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[14.09.17 14:42:07]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Pensiunea Speedhouse, ALBA IULIA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[14.09.17 14:51:54]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RoxanaGRS
[14.09.17 15:15:18]
» mesaj pers

   Foarte tare ciubota cu bere :). Am reținut pontul despre restaurantul respectiv.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.17 15:17:22]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, ce coincidență minunată, ați nimerit exact unde e pensiunea! :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[14.09.17 15:19:28]
» mesaj pers

   @RoxanaGRS: Și berea era receeee!!! Și bunăăăă!

   N-ai cum să nu nimerești, imediat ce ieși pe Poarta a III-a, prin stânga Obeliscului, se vede firma!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.17 15:21:34]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, m-am banghit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[14.09.17 19:57:16]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Mișto ciubota! Nefiltrata e preferata mea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.17 20:07:08]
» mesaj pers

   @crismis: Esteee, așa te vreau! Și, știi ceva, după 5 ciubote de-alea, nici Galațiul nu mai pare urât!!! 😉

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[14.09.17 20:48:54]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[14.09.17 21:07:10]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Da, da, da... :):):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.17 22:07:33]
» mesaj pers

   @webmaster: Ce pot să spun? Și tu ești de vină că faci să mă cred "sculă" de povestitor! Ai să vezi, dacă mai scriu mult or să-ți fugă martorii de pe sait! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.17 22:15:27]
» mesaj pers

   @crismis: Păi tu cum crezi că rezist eu in Mărășești?! Doar ești medic știi ce efecte are alcoolul asupra creierului! Bine, eu sunt salvat, am fost polițist, mi-au făcut lobotomia de rigoare.

   Știi bancul cu tipul ăla, dintr-un sat pierdut din România, despre care se constată că e geniu.

   Ăstora li se face frică, ce ne trebuie nouă un geniu, și-i taie jumate din creier. Constată că și numai cu juma' de creier, tot geniu e. Așa că-i taie o altă mare bucată, de rămâne ăla fără creier.

   Când își revine din operație, ăla de fusese geniu, strigă la medic:

   - Buletinul la control!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[14.09.17 22:51:30]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Nu contează, ai zis că Galațiul nu-i urât?! Ai zis! Care e opusul lui "nu-i urât"? E frumos! Ha!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.17 22:53:06]
» mesaj pers

   @crismis: Da, dar trebuie să fiu perfuzat, permanent, cu bere! Nefiltrată! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[14.09.17 23:10:40]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Se face! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- printesa82
[15.09.17 02:47:40]
» mesaj pers

   Dependenta asta... bat-o vina 😉!

   Esti fenomenal😂😂😂!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[15.09.17 06:18:36]
» mesaj pers

   @printesa82: Da, așa este, dar, nu e vina mea că m-am născut talentat! 😇

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[15.09.17 10:53:18]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Simpatic loc! Ai avut și bufnițe în cameră :)... din cauza lor poate „ți-ai luat” atâtea cizmulițe...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[15.09.17 14:11:00]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: P07 arata asa din cauza cizmulitelor? =)). Vad ca anul acesta aceasta zona a tarii a fost preferata multora si recunosc cinstit ca as mai merge in zona aceea si poare ca as ajunge si eu la o astfel de cizmulita.

   Haidi, pa, ti-ajunge cat am scris aici, sa va fie de bine ce-ati mancat si pe unde ati dormit, termin doar cu... felicitari, votat cu mare placere si trec la urmatorul tau articol :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[15.09.17 20:56:55]
» mesaj pers

   @tata123: Despre cizmulițe am zis că o fi venit Moș Neculai... fără vargă, evident!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[17.09.17 21:56:13]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

ne-am descurcat cu 120 de lei. Plus promisiunea că vom veni să spălăm farfurii, sau, pe jos, la alegere, până la acoperirea diferenței
nu te cred! Mai avea Adriana ceva prin traistă!

   Mișto cizmulițele-alea! Galbenul-mat de nefiltrată e și preferatul meu!

   Buey, dar ce cazare bengoasă și cu carturi le-ai tras! Suuper!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[19.09.17 07:52:33]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, nefiltrata e bună, oricum o beam și în ciubote reale de mi-o dădea.

   Da, am fost un fel de Bernie Ecclestone al carturilor din Alba Iulia, cât despre cazare, am ales îndelung și, așa s-a nimerit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[10] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Recepția pensiunii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901446">Şterge vot</a></div><span id="v9901446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Recepția pensiunii
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Holul spre camere -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901448">Şterge vot</a></div><span id="v9901448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Holul spre camere
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Patul din cameră, normal că v-ați dat seama. Aranjamentul nu-i ideea mea, evident! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901449">Şterge vot</a></div><span id="v9901449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Patul din cameră, normal că v-ați dat seama. Aranjamentul nu-i ideea mea, evident!
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Ce mai era prin cameră. Aia-i poșeta Adrianei, nu se pune! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901450">Şterge vot</a></div><span id="v9901450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Ce mai era prin cameră. Aia-i poșeta Adrianei, nu se pune!
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] ușa spre baie -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901451">Şterge vot</a></div><span id="v9901451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] ușa spre baie
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [AUG-2017] Intrarea-n Pub ”Medieval -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901453">Şterge vot</a></div><span id="v9901453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Intrarea-n Pub ”Medieval
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Și în restaurant -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901454">Şterge vot</a></div><span id="v9901454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Și în restaurant
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Barul restaurantului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901456">Şterge vot</a></div><span id="v9901456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Barul restaurantului
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Parte din terasa Pub-ului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901457">Şterge vot</a></div><span id="v9901457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Parte din terasa Pub-ului
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] 5 ciubote din astea mi-am luat în bot! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av901458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv901458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=901458">Şterge vot</a></div><span id="v9901458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(901458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f901458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e901458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] 5 ciubote din astea mi-am luat în bot!
foto Yersinia pestis [14.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[10] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.286612033844 sec