81305 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Chania și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.08.2017
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Două plaje sexi și două biserici, excursie în vestul Cretei


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

O nouă zi, o nouă experiență.

Nu eram Eu, dar nici nu am cedat. M-am echipat transparent =)), am pus apă și cronțănele în paporniță, am plecat cu domnul C spre Vest. Distanța nu era mare dar era drum de munte și aveam în minte câteva opriri interesante.

Prima oprire a fost în Kissamos, la bomboane, ciocolată, înghețată. Cochetă și coafată, ciocolateria mi-a adus un pic de bucurie, nu sunt fan dulciuri dar nici nu le ocolesc, mă răsfăț și eu din când în când. Ne-am energizat un pic și am plecat spre coastă, spre Elafonissi. Dar, fără să dau detalii, l-am rugat pe C să se abată un pic din drum, la Falassarna.

Prin satul cu drumuri înguste, cu soarele în spinarea mașinii, am coborât spre cea mai frumoasă plajă văzută de mine în Creta. Știam, citisem, era o încântare de nuanțe, era spectaculos. Șoseaua nu e grozavă, e prăfuită bine, se coboară șerpuit și destul de abrupt, am hotărât să oprim pentru o baie și o cafea, pe prima ieșire de la drumul principal, la stânga am virat spre Playa Paraiso, o tavernă modernă cu o largă parcare. De la tavernă până la sezlonguri am mers pe „poteca” din lemn pusă pe nisipul fierbinte. La Paraiso prețurile erau măricele, meniul nu era stufos, dar pentru a nu leșina de foame găseai ceva la un 10 euro :).

Plaja Falassarna este foarte lungă, foarte lată, cu nisip deosebit de fin. Are și porțiuni cu stânci pe post de parapeți, locuri care oferă intimitate îndrăgostiților. Șezlongurile sunt de o calitate superioară, umbrelele la fel, contra cost (6 euro) aveam și un scaun pentru haine dar și o măsuță pe care am găsit o scrumieră. Ospătarii erau prezenți printre turiști, cu ajutorul atv-urilor ei satisfăceau poftele noastre. Taverna avea toaletele curate, dușurile au fost utile, parcarea era gratuită.

La Falassarna intrarea în apă este lină dar nu după mulți pași apa îmi trecea de cap, era numai bună de bălăceală. Caldă și limpede, cu turcoazul răsfățăndu-mi ochii, Falassarna nu m-a dezamăgit, a fost prințesa acestei vacanțe.

Cum timpul ne presa, soarele țipa cam tare la noi, ne-am scăldat de câteva ori dar nu am închiriat șezlonguri, am băut o cafea, un suc și un frappe, ne-am urcat în mașină și am pornit spre Chrisoskalitissa, mănăstire „dedicată” Fecioarei Maria și Sfintei Treimi. Citisem despre mănăstire că e un loc interesant, seamănă cu o fortăreață, e așezată pe vârful unei stânci, la 35 de metri înălțime.

Am parcat la umbră, în parcare era un nene cretan care vindea fructe direct din mașina proprie, m-am înfășurat cu un prosop :p pentru că eram prea diafană, am pășit spre micul dar impresionantul muzeu de pe alee, am plătit o taxă de doar 2 euro, am cumpărat pentru mama câte ceva de la magazinul cu suveniruri bisericești, apoi am urcat cele 90 de trepte din stâncă.

Se spune că una dintre trepte este din aur dar numai credincioșii o pot vedea=)). Eu n-am văzut nimic în afară de stâncă, dar nici nu am auzit să fi văzut cineva ceva. Tot pe net am citit că treapta aia ar fi fost vândută în perioada dominației turcești, Patriarhul de Constantinopol era plin de datorii:(, iar călugării i-au spălat rușinea. Pe ce-o fi cheltuit banii aiurea omul cu pricina? Că doar era cuminte, față preoțească, nu tu femei, nu tu țigări și alcool, plictiseală în toată regula:-??

Biserica e micuță, erau câțiva credincioși înăuntru, alături de un preot. Când am pătruns în interior, preotul a fugit:(, habar n-am unde s-a ascuns. Celorlalți credincioși le-a dăruit câte un pliant, mie nu:(. V-am spus că eram acoperită cu prosopul, chiar nu l-am înțeles.

Peisajul văzut de sus este spectaculos, a meritat efortul din plin. Nuanțele mării se îmbinau cu stâncile vitrege, cerul părea că le acceptă contopirea, soarele zâmbea fericit.

La plecare, am cumpărat și câteva fructe fierbinți de la cretanul rural, gustul fructelor a fost deosebit.

Plăcut impresionată de mănăstire, am pornit cu C spre Elafonissi, în sud vestul Cretei. Credeam că va fi destinația finală, dar ziua avea să-mi ofere palpitații cu surprize. Plăcute, nu zic nu.

Elafonissi este pe locul doi în topul meu, este o plajă exotică, blândă. Bine, n-am văzut eu multe plaje:(, dar din cele câteva, aceasta e cea mai lăudată de turiști. Merită o dată în viață, a doua oară nu mă mai încumet, e departe și sunt multe altele mai interesante, mai sexi.

Așadar, Ela asta este o imensă plajă cu nisip fin, pe alocuri roz, la fel ca la Balos. Mărginită de pomi și stânci, cu dune interesante de nisip, apa are o culoare superbă, era caldă, se poate face și snorkeling. Plaja deține o parcare mare, câteva taverne cu puține produse cu prețuri acceptabile, un pic fierbinți :), există și toalete și dușuri, șezlongurile erau multe și ocupate deja, salvamarul era cocoțat la locul lui, se auzea doar marea și zumzetul de vacanță al turiștilor.

A fost perfect, m-am plimbat și m-am scăldat, am colindat singurică :D, domnul C a răbdat de sete vreo oră =)) până am ajuns eu cu sucurile și apa la prosoapele noastre pline cu nisipul fin adus de vântul nărăvaș. Erau foarte mulți oameni dar, fiind o plajă blândă în comparație cu Balos, mult mai mare și mai aerisită, nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei.

Drumul până la Elafonissi a fost spectaculos, nu eram eu în formă dar mă mai punea C să deschid ochii și să admir măreția apei albastre, poate că dorea și să se asigure că n-am dat colțul =))

Eii, am supraviețuit în fața soarelui arzător, încinși dar și înfometați, am plecat spre munți. Cu oareșce emoții în suflet deoarece mașina înghițise combustibilul și nu întâlnisem o benzinărie.

Eram în drum spre Topolia, am alimentat și am plătit cu cardul în sătucul muntos Elos, căutam un loc în care să ne potolim zgomotele stomacului. Ronțăisem ceva dar totuși...

Înainte de a intra în Topolia, pe stânga cheilor spectaculoase, am oprit la Taverna Romantza. Și asta era cocoțată, am beneficiat de un peisaj spectaculos. Cu o terasă imensă, Romantza este o afacere de familie. Construită pe două nivele la mică înălțime una de cealaltă, taverna este decorată frumos, nu lipsesc florile și palmierii, mesele și scaunele sunt din lemn, pardoseala este acoperită cu gresie. Am zărit și câteva rafturi cu produse locale, personalul a fost extrem de amabil și zâmbitor, a fost o reală plăcere să savurăm acolo o friptură de miel și câteva felii de pâine cu tzatziki, alături de o bere rece și o cafea bună. Prețurile erau măricele, doar eram la înălțime, am primit din partea casei rakiu și prăjiturică. Funcționa și wi-fi bine, domnul C a fost bucuros :)), a butonat telefonul în timp ce eu am urcat la Peștera „Casa Domnului”.

Să nu credeți că peșterile lor se compară cu ale noastre. Nuu, ale noastre sunt mult mai mari, mai luminate și au o altfel de spectaculozitate. Astea grecești sunt mai mult niște grote, frumoase și ele, nu zic nu.

Așadar, văzusem de pe șoseaua curbată o mare gaură în stânca muntelui. Câteva steaguri și un clopot, părea tare interesant. Nici vorbă să oprească domnul doar pentru o gaură:(, dar am avut noroc, taverna Romantza era punctul de urcare spre peștera specială. De ce e specială? Păi, să vă spun: urcarea e cam abruptă, e uimitor de frumos peisajul, stâncile sunt spintecate, sunt reginele zonei, aleea ce urcă muntele este decorată cu lumini, gândăceii gălăgioși (Cicada Europeană) mi-au călăuzit pașii :), sub un imens smochin am găsit o măsuță cu un caiet pentru semnăturile turiștilor, habar nu am avut că peștera este o Biserică.

Intrarea este liberă, programul de vizitare este în fiecare zi, de la 8 la ora 20. Înăuntru, pe o masă erau multe stegulețe, al României nu:(, erau multe pliante în limbile de circulație internațională, acestea erau gratuite, dar am zărit și o cutie pentru donații. Cu părere de rău am luat și eu un pliant dar nu am avut bănuți la mine:(, rochița mea era transparentă, nu avea buzunare, deci am mulțumit în gând și am continuat vizitarea locului.

Nu foarte adâncă, grota asta era mobilată cu obiectele necesare unei preot pentru a ține o slujbă. Câteva stalactite și stalagmite, nu senzaționale, completau tabloul peșterii. La intrare, cu fața către stâncile munților, o clopotniță ne privea mută. Câțiva copii se zbenguiau pe lângă pietroaie în timp ce mamele nu aveau grijă de ei, câteva plante își ridicau capul de sub stânci acolo unde o rază timidă de soare încălzea locul. O capelă mititică era luminată de căldura lumânărilor, locul era o binecuvântare. Ar fi fost interesant de auzit o slujbă acolo, cred că acustica era bună. Am coborât încetișor, am semnat în caietul plin cu idei și speranțe ale oamenilor, am ajuns la domnul C, cel care se odihnise suficient pentru a putea șofa până la Perla noastră.

A fost cea de-a doua zi în care am beneficiat de mașina închiriată, cu doar 37 de euro/zi, jumătate din rezervor plin, am mai alimentat noi de două ori, de 30 de euro în total, plus micile suveniruri și intrările la obiective, parcarea contra cost la Matala și cu foarte mulți bani aruncați la pocitania monstruoasă de mini-mino - vezi impresii, am reușit să văd câteva obiective de pe lista mea, lista cretană.

În penultima zi am închiriat toți 8 o mașină cu șofer, i-am convins să meargă și ei la Falassarna. Le-a plăcut prințesa :)), am lenevit ore întregi acolo, am închiriat șezlonguri, ne-am lăsat sărutați de apa mării, am ciugulit un modest prânz la Paraiso, ne-am scăldat în lumina galbenului auriu.

Dar cum viața e plină și bogată în surprize, sper din suflet să revin cândva și să colind cărările și plajele Cretei, „fata” care mi-a dat emoții și mi-a dăruit imagini uimitoare.

„Tocmai mişcarea cea mare, n-o simţim, mişcarea dinpreună cu pământul în spaţiul cosmic n-o simţim. Tot astfel nu simţim nici ce se întâmplă cu noi din punct de vedere metafizic, care este rolul nostru în tragedia sau comedia. Ştiinţa mai nouă a descoperit existenţa “cristalelor fluide”. Aşa ar trebui să fie şi spiritul nostru: să se cristalizeze, dar să nu îşi însuşească forme rigide, ci să îşi păstreze plasticitatea. ” (Lucian Blaga- Cugetări)

Un pic din Creta, în imagini https://youtu. be/18sYgM3OExg

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 27.08.2017 09:46:53

Validat / Publicat: 27.08.17 11:11:23

VIZUALIZĂRI: 3180


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51500 PMA (din 55 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[27.08.17 10:52:18]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[27.08.17 15:18:19]
» mesaj pers

   Dragă Krisstinnuca, am urmărit cu interes tot ce ai postat până acum. Îmi place cum scri, îmi plac şi pozele.

   Cât despre faptul că acel preot (ortodox, mai mult ca sigur!) a refuzat să-ţi dea un pliant, văzându-te acoperită de un prosop (nu erai, deci, indecentă prin transparenţă), nu mă miră că unii preoţi sunt mai catolici decât Papa de la Roma!

   Am păţit şi eu ceva de genul ăsta la "2 Mai", la biserica comunităţii Lipovene de acolo.

   Preotul a refuzat (la sfârşitul utreniei, care ţine aprox. două ore), să-mi dea să pup crucea, cum făcea cu toţi ceilalţi, pentru că am "indrăznit" să vin la biserică în fustă-pantalon, largă, decentă după părerea mea (dar pantalon!).

   Acolo trebuie, musai, să pui basma pe cap, să ai braţele acoperite şi să ai fustă (sau rochie).

   Asta este, fiecare biserică cu regulile ei. Nu m-am supărat, desigur!

   Vă pup şi... să aveţi drumuri bune şi cu vreme frumoasă!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[27.08.17 16:34:25]
» mesaj pers

   @krisstinna: Câte locuri frumoase în Creta și nu numai.

   Grecia este spectaculoasă.

   Eu nu-mi revin nici acum, stau cu marea la picioare și admir munții, o imagine... pe care nu o pot descrie, dar o simt, o trăiesc din plin.

   Poza 25 e tare!

   Ce combinație de plimbare, plaje sexi și biserici.

   Felicitări pentru optimismul tău debordant.

   Te pup.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[27.08.17 19:43:15]
» mesaj pers

   M-am ”plimbat ” cu mare plăcere prin zonele astea frumoase din Creta, uite cât e de mare, nu am fost niciunde ai povestit, doar acum virtual, dar m-ai purtat pe acolo pe treptele mânăstirii, am văzut marea de sus, p 9,42,43 superbe, ca și celelate dar astea sunt favoritele mele. E așa de frumoasă și liniștită, Creta, nu? Nu ți s-a părut la fel? Mie mi s-a părut cea mai ”cuminte” dacă pot spune așa, insulă! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[28.08.17 16:07:03]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc

   @all: Vă multumesc pentru vizită și aprecieri:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[28.08.17 16:15:36]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc frumos:*

   Ei, m-am mirat un pic de preot, era unul tânăr, ne-a văzut de la înălțime apoi a intrat in bisericuță când am urcat scările.

   Mi-a părut rău pentru domnul C, el a observat că ne-a evitat:(

   Era un tip tânăr, s-a zăpăcit și el, din lipsa de enoriași și de turiști :)

   Mai ciudat decât popa de la mine de la țară nu e niciunul. A scapat nebătut până acum, dar nu cred să mai dureze mult până la cafteală=))

   Mie mereu îmi face observatie, cu bătaie spre smerenie. Dar cine îl bagă în seamă? Își dă și el importanță săracul...

   Mă alinți mereu, mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[28.08.17 16:20:53]
» mesaj pers

   @ANILU: Porumbeilor:*

   Mie mi-a plăcut mult in Thassos, sigur o să mai facem o vizită insulei.

   În afară de Paralia Katerini, mi-a plăcut peste tot în Grecia. Are de toate și cel mai important pentru mine e faptul ca nu mă plictisesc ca intr-un resort, intr-un țarc.

   Are aventură, arome și culoare :)

   Vacanță frumoasă și mult soare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[28.08.17 16:35:25]
» mesaj pers

   @maryka: Cum, nu ai fost? :(

   Of, e mare Creta, eu am spus că aș vrea 30 de zile să stau acolo și sa o cuprind, sa o gust.

   Da, e frumoasă și liniștită, ai dreptate, e o Doamnă.

   Știi, m-am gândit: aș combina-o cu Zakynthos, rebelul, șarmantul, vedeta Greciei.

   Da, te-ai prins: locul fruntaș, pentru mine, îl ocupă EL, este inegalabil până acum, din foarte puținul văzut de mine în Grecia.

   Culoarea Navagio, prețurile rezonabile, apusul memorabil, zgomotul cluburilor și delicatele țestoase sunt punctele forte ale masculinului Zakynthos.

   Studiez Rodos și Corfu, să vedem ce iese :), ambele sunt "bărbați", poate îmi pică pe vreunul :D

   Cu toate că vreau Pelion cu mașina, deci tot un mascul :p

   Nu mă pot abține, personific mereu, îmi place teribil :)

   Te pup, mulțumesc frumos!

   Vacanță minunată vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- elviramvio
[29.08.17 16:41:22]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Saracul popa! Cand ia bataie sa-mi zici si mie, spun atunci de ce te rog 🤣🤣

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[29.08.17 21:19:55]
» mesaj pers

   @krisstinna: Am vrut sa scriu un ecou referitor la acel preot insa de abia acum am timp. Preotul de la biserica noastra (om la vreo 70 de ani si care de cativa ani mai are un preot caruia ii preda stafeta) a tinut la un moment dat (poate sa fi fost in urma cu vreo 10 ani sau chiar mai mult) o lectie dura enoriaselor pline de "credinta", in care a criticat tocmai tinuta pe care femeile ar trebui sa o adopte cand intra in biserica. Le-a spus in felul urmator:

   "Stiti de ce sotia mea vine si ma lasa pe mine la biserica si apoi pleaca? pentru ca o barfiti ca nu poarta basma. Prin meseria pe care o are trebuie sa fie tot timpul aranjata, si ma lasa pe mine aici si ea pleaca si se roaga la o alta biserica. Credeti ca in asta sta credinta? si doar asa va va asculta Dumnezeu ruga? "

   Asadar oamenii stabilesc reguli dupa cum considera ei.

   Normal ca si in cazul celorlalte articole, umorul tau este foarte placut si mie nu-mi ramane decat sa spun:Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[30.08.17 19:55:54]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc frumos:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[30.08.17 19:57:40]
» mesaj pers

   @elviramvio: =))

   Poate ne vedem la sfârșit de lună, fetele Gării și nu numai, povestim atunci

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[04.09.17 17:41:31]
» mesaj pers

   @krisstinna: Dintre toate poveștile, asta mi-a plăcut cel mai mult. Nu neapărat că ar fi altfel decât celelalte... ea m-a pus pe gânduri. Gândurile referitoare la Creta.

   Mașină închiriată la doar 37 EUR/zi, zici că este ok? N-am nici o idee, doar întreb. Când îmi făcusem planurile pentru Creta odată... de mult tare... visam să o batem în lung și în lat cu scuterul. Așa citisem eu o poveste frumoasă pe care o scrisese cineva care a revenit în Creta de 5 ori și încă nu-i dăduse de cap. Măcar o dată să ajung și eu... Dar cu scuterul nu cred că mai este posibil=)).

   Cicadele ne-au condus și nouă pașii prin Corfu, acolo le-am auzit prima dată, dar nu le vedeam. Mult mai târziu am văzut una, chiar de foarte aproape, în Muntenegru.

   Mulțumim pentru Creta și felicitări pentru frumoasa vacanță.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[18.09.17 18:21:51]
» mesaj pers

   @Aurici: Creta e superbă, merită două vizite, părerea mea. Dar, e mai scumpă un pic decât surorile ei mai mici :)

   Mașinile erau scumpe, sub 55 de euro, cele din clasa A - cele mai mici și mai ieftine, nu găseai. Noi am negociat, mie îmi lăsase cu 40 de euro pe zi iar soțul a obținut cu 37 de euro pe zi :). Au ținut cont că am cumpărat de la ei excursia către Balos, am închiriat de două ori mașină cu șofer pentru alte două excursii.

   Găsisem o altă agenție unde o româncă era angajată acolo. Nu a vrut romànca să negocieze, nu a lăsat niciun euro la preț, a fost de neclintit:(

   Cretanii sunt amabili, se poate negocia cu ei.

   Mulțumesc de vizită, te pup dulce:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mogly
[11.10.17 23:32:30]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ai avut o vacanta frumoasa! Creta este pe lista mea de 2018 sau 2019, asa ca studiam ce anume sa vizitez din ea, in 7 zile nu poti sa o cuprinzi pe toata. Spuneai ca pentru tine vedeta este Zakynthos (eu nu am fost acolo) dar in schimb am vizitat cei doi barbati :) de care vorbeai si anume Corfu si Rodos, cred ca ambii ti-ar cadea cu tronc. Corfu e superb, are peisaje mirifice, are de toate, e verde si e ionic... e traditional... e de vis... e 100% autentic grecesc. Rodos e cu totul altfel... e mai cosmopolit... e mai modern... dar la fel de superb. In Corfu sa nu ratezi capitala si nici Paleokastrista, iar in Rodos la fel capitala (in special orasul vechi) Lindos cu peisaje de vis si satucul Apollona, traditional si linistit (de aici sa cumperi miere de portocale si rodii - cea mai buna pe care am mancat-o vreodata). Ma tot gandesc care insula mi-a placut mai mult: Corfu sau Rodos, dar nu ma pot hotari sunt diferite dar amandoua la fel de minunate si oricand m-as reintoarce.

   Vacante de vis, iti doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[12.10.17 12:07:54]
» mesaj pers

   @mogly: Hey!

   Mulțumesc de vizită, mulțumesc pentru idei, te salut cu drag:*

   Cred că funcționează Telepatia, mă bucur mult că cea ce am gândit acum două zile a ajuns la tine.

   Gândeam așa: in fiecare an am ajuns la Mogli în oraș, nu am deranjat-o cu toate că mi-ar fi plăcut :) ce-o mai face maimuțica?

   La următoarea mea vizită, te sun și poate ne vedem și ne pupăm un pic, cu sau fără aromă de ciocolată:*

   Vreau ambii băieți: și Corfu și Rodos, primul cu mașina iar al doilea cu avionul :D, să vedem ce îmi rezervă anul ce vine, eu nu sunt vânătoare de oferte, accept ceea ce îmi oferă viața

   :*Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mogly
[12.10.17 20:37:34]
» mesaj pers

   @krisstinna:Maimutica e bine in general... cu gandul la vacante, ca de obicei! Draga mea eu te astept oricand cu mult drag, imi face mare placere sa ne revedem, asa ca te rog data viitoare cand treci prin orasul meu, nu doar te gandi la mine ci si intalneste-te cu mine :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:33:26]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[90] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Prin Kissamos, vis-a-vis de Ciocolaterie, prima oprire -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895001">Şterge vot</a></div><span id="v9895001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Prin Kissamos, vis-a-vis de Ciocolaterie, prima oprire
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Prin lumea ciocolatelor -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895002">Şterge vot</a></div><span id="v9895002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Prin lumea ciocolatelor
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Un dulce pentru fiecare, Kissamos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895003">Şterge vot</a></div><span id="v9895003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Un dulce pentru fiecare, Kissamos
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] Dulcele din Kissamos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895004">Şterge vot</a></div><span id="v9895004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Dulcele din Kissamos
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Cireașa mea cumpărată din Kissamos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895005">Şterge vot</a></div><span id="v9895005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Cireașa mea cumpărată din Kissamos
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Casa dulce, Kissamos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895006">Şterge vot</a></div><span id="v9895006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Casa dulce, Kissamos
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Spre frumoasa Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895007">Şterge vot</a></div><span id="v9895007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Spre frumoasa Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895008">Şterge vot</a></div><span id="v9895008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2017] Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895009">Şterge vot</a></div><span id="v9895009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2017] Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895010">Şterge vot</a></div><span id="v9895010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2017] Spre Paya Paraiso, Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895011">Şterge vot</a></div><span id="v9895011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Spre Paya Paraiso, Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Paraiso, Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895012">Şterge vot</a></div><span id="v9895012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Paraiso, Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Paraiso, terasa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895013">Şterge vot</a></div><span id="v9895013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Paraiso, terasa
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2017] Paraiso, Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895014">Şterge vot</a></div><span id="v9895014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Paraiso, Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] În fața mesei noastre, Paraiso Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895015">Şterge vot</a></div><span id="v9895015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] În fața mesei noastre, Paraiso Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Barul Paraiso -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895016">Şterge vot</a></div><span id="v9895016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Barul Paraiso
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2017] Ceva nu am voie, la Paraiso -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895017">Şterge vot</a></div><span id="v9895017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Ceva nu am voie, la Paraiso
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Prețuri, Paraiso -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895018">Şterge vot</a></div><span id="v9895018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Prețuri, Paraiso
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] Șezlongurile noastre la Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895019">Şterge vot</a></div><span id="v9895019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Șezlongurile noastre la Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Mașinuțele ospătarilor, Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895020">Şterge vot</a></div><span id="v9895020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Mașinuțele ospătarilor, Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Toaletele, Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895021">Şterge vot</a></div><span id="v9895021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Toaletele, Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] Paraiso, Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895022">Şterge vot</a></div><span id="v9895022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Paraiso, Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Pizza Paraiso -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895023">Şterge vot</a></div><span id="v9895023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Pizza Paraiso
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895024">Şterge vot</a></div><span id="v9895024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Un EL și o EA, Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895025">Şterge vot</a></div><span id="v9895025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Un EL și o EA, Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Falassarna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895026">Şterge vot</a></div><span id="v9895026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Falassarna
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] Spre mănăstire, pe drumul de coastă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895027">Şterge vot</a></div><span id="v9895027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017] Spre mănăstire, pe drumul de coastă
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] Marea văzută de la înălțime -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895028">Şterge vot</a></div><span id="v9895028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017] Marea văzută de la înălțime
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] Sat cretan, în munți -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895029">Şterge vot</a></div><span id="v9895029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017] Sat cretan, în munți
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895030">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895030"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895030">Şterge vot</a></div><span id="v9895030" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895030)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895030Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895030MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895031">Şterge vot</a></div><span id="v9895031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895032">Şterge vot</a></div><span id="v9895032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895033">Şterge vot</a></div><span id="v9895033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895034">Şterge vot</a></div><span id="v9895034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895035">Şterge vot</a></div><span id="v9895035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895036">Şterge vot</a></div><span id="v9895036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895037">Şterge vot</a></div><span id="v9895037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2017] Chrisoskalitissa, vedere de pe scările neaurite -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895038">Şterge vot</a></div><span id="v9895038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2017] Chrisoskalitissa, vedere de pe scările neaurite
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895039">Şterge vot</a></div><span id="v9895039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2017] Chrisoskalitissa, treptele -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895040">Şterge vot</a></div><span id="v9895040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2017] Chrisoskalitissa, treptele
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUL-2017] Chrisoskalitissa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 27.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av895041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv895041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=895041">Şterge vot</a></div><span id="v9895041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(895041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f895041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e895041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUL-2017] Chrisoskalitissa
foto krisstinna [27.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[90] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.16085100174 sec