81254 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Vacanța / city-break la Paris

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.08.2017
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 6 zile
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

De la Pont Alexandre III pâna la Arc de Triomphe


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

După ce am trecut peste Pont Alexandre III cel mai superb pod din Paris de peste râul Sena (impresii aici) am continuat plimbarea în direcția Champs Elysees și Arcul de Triumf, dar nu într-un mod direct (ajungeam prea repede până acolo) ci ocolind atât la stânga cât și la dreapta pentru a vedea tot felul de obiective turistice. Cum am trecut de pod am observat imediat Grand Palais (marele palat) la stânga și Petit Palais (micul palat) la dreapta din bulevardul Avenue Winston Churchill (în trecut bulevardul Nicolae II)

Grand Palais

Marele Palat a fost construit cu ocazia expoziției mondiale din 1900 Paris și în toată această perioadă din 1900 până în prezent a avut destințiea pentru ezpoziții.

Trei ani a durat construcția, arhitectul clădirii beau art și baroc clasic fiind Charles Louis Girault. 240 m lungime, 44 m înălțime, 5000 mp suprafață pentru expoziții sînt câteva dintre caracteristicile palatului. Văzând palatul din Turnul Eiffel mi-am dat seama că este mare dar nici nu am vista că întreg acoperișul este din sticlă. Nici din apropiere nu mi-am dat seama doar după ce am intrat. Din exterior seara dintr-un anumit unghi din depărtare se vede acoperișul transparent.

În fine tot din cauza acestui acoperiș distrus parțial probabil din cauza scheletului de fier ruginit) o perioadă lungă palatul a fost închis pentru lucrări de renovare. Dar în prezent este din nou deschis vizitatorilor turiști sau localnici, vizitând expozitii, muzeu sau pur și siplu participând la evenimente deoarece Grand Palais nu duce lipsa de așa ceva un link util fiind aici cu ce va urma acolo: grandpalais.fr/en/program ... ation?state=now

Programul este 10.00-20.00 iar taxa pentru vizită 13 euro. Accesul cu metroul se realizează prin stația Franklin D Roosevelt linia 1 și linia 9 ambele galbene pe harta acestui mijloc de transport. Sau linia 13 albastru deschis stația Champs Eysees Clemenceau (acesta este ceva mai aproape de obiectiv).

Petit Palais

Un fel de marele palat în miniatură, acceași perioadă, stil arhitectural beaux art, arhitect (Charles Louis Girault), destinație. Lipsește în schimb acoperișul de sticlă, așa că acest muzeu (pentru că este muzeu și expoziții și aici) nu mai este atât de luminoasă. Are în schimb o curte faină, o cafenea-restaurant și un magazin. Taxa de intrare este 11 euro. Aceesul este la fel liniile de metrou 1,9 și 13. Dacă adaug și bus atunci sînt liniile 28,42,72,73,83,93. Chiar și cu trenul putem veni până aici RER C stația Invalides imediat dincolo de râu și pod Alexandru III. Nu am vizitat Petit Palais, lipsă de timp, fonduri, etc, am văzut doar exteriorul.

Ieșind pe Avenue des Champs Elysees

Părăsind zona cu palatele am ajuns imediat pe bulevardul renumit dar nu înainte ca la stânga de intersecție să observ rapid statuia lui Charles de Gaulle din Piața Clemenceau denumit după politicianul Georges Clemenceau (1841-1929). Am ajuns în partea de bulevard Champs Elysees unde predomină verdeața iar în loc de trotuare și pavaje există acel pietriș amestecat cu un praf galben care nu mai iasă nici măcar spălând încălțămintea. Zona se numeșteJardins Champs Elysees (grădinile Champs Elysees.

Plecând în direcția arc de triumf la stânga am găsit ceva frumos teatrul du Rond-Point. Este opera arhitectuluiJacques Ignace Hittorf din 1838. am vizitat doar exteriorul. Pe urmă am ajuns la un giratoriu în centrul căreia se află stația de metrou Franklin D Roosevelt. Acest giratoriu este și o graniță între zona de parc Champs Elysees și zona intensă-comercială cu renumitele magazine și alte atracții atât pentru turiști cât și pentru localnici.

Chiar și acest bulevard are istorie în 1616 Maria di Medici una din reginele Franței a hotărât construcția acestei căi de acces. Din punct de vedere geografic și lungime se extinde de la Piața Concorde până la Place de l, Etoile (acolo unde se află arcul de triumf) cu o lungime de aproape 2 km. Pe urmă s-a dezvoltat foarte mult, în prezent bulevardul împreună cu tortuarele are 70m lățime.

Arhitectura clădirilor este așa cum știm clădiri istorice care găzduiesc foarte mulți comercianți și foarte puțini locatari-chiriași că nu prea își permite nimeni în prezent chiria de pe Champs Elysees. Deci pentru mine sincer un decor obișnuit cu niște prețuri neobișnuite, punct. Dar este frumos, ca și idee recomand câteva clădiri / obective / magazine: din punct de vedere automobile: Atelier Renault (bineînțeles că este schowroom partea plăcută este că se pot vedea automobile istorice adică retromobile), același lucru este și la C_42 Citroen, Peugeot, Toyota, Mercedes Benz, Aviaton Club de France care este de fapt cazinou, din punct de vedere modă și parfumuri: Adidas Store, Louis Vutton, Guerlain, Lacoste, cazare: Hotel de la Paiva, Hotel Foquets Barriere, teatre Lido, Champs Elysees, magazine universale Drugstore Publicis, Virgin și altele.

Elysees Palace o găsim în căteva minute dacă virăm la dreapta pe Avenue de Marigni. Construit în stil clasic în 1718 având ca arhitect pe Armand Claude Monnet este sediul președinției franceze plus reședință oficială. Bănuiesc că nu trebuie să menționez faptul că este vizitabilă doar din exterior (așa cum am procedat și eu, altfel iei un glonț în cap)

The American Cathedral Of Holy Trinity

Avănd în vedere că în ziua respectivă urma să mă întorc de la arcul de triumf pe același drum (Champs Elysees) pentru puțină diversitate am luat-o la stănga virând pe Rue Pierre Charon. Așa am ajuns până la lăcașul de cult American Catedral Holy Trinity. Acesta se află pe strada George V imediat după intersecția cu Pierre 1er de Serbie (continuarea cu str Pierre Charon) direcția râul Sena.

Am observat prima dată turnul clopotniță cu o înalțime de 85m pe urmă am dat și de restul. În 1830 o episcopie din Statele Unite la nevoile enoriașilor americani stabiliți în Paris a început servicile divine (adică slujbele de duminică și de sărbători) într-un loc atipic adică un hotel. După o perioadă și-au dat seama că este nevoie de o biserică, așa s-a construit catedrala Sfânta Treime în 1886 de confesiune romano-catolică. arhitect fiind George Edmund Street și Arthur Bloomfield. După vizita efectuată mi-am dat seama că lăcașul de cult este tipic americană (observație bazată pe faptul că acum un an am fost acolo în SUA vizitând mai multe biserici)

Eglise Saint Pierre de Chaillot

Ieșind din biserică și strada George V am ajuns înapoi pe bulevardul Pierre 1 er de Serbie. De acolo și până la intersecția cu bulevardul Marceau (care ne duce până la Arcul de Triumf) sînt 2 minute. La această intersecție am observat imediat biserica Saint Pierre de Chaillot.

Am devenit imediat foarte interesat aflând prin intermediul telefonului pe loc că a fost construită în secolul 11, est de confesiune romano-catolică. M-am întristat în schimb datorită faptului că clădirea văzută de mine a fost finalizată în 1938. Eu chiar am crezut că ceea ce văd este din secolul 11. Da așa este și nu s-a distrus niciodată dar au avut loc renovări adăugiri așa că fațada văzută este din 1938.

Am aflat de un eveniment petrecut în 1893 scriitorul francez Guy de Maupassant (care a fost rudă cu strămoșii lui Louis de Funes comicul pe care îl cunoaștem foarte bine datorită peliculelor care au rulat și la noi în România) deci aici în această biserică a avut loc slujba de înmormântare (pe urmă îngropat în cimititrul Montparnasse) Mi-a plăcut acestă catedrală și pe interior, nu prea este lumină dar așa sînt aceste catedrale vechi, orga pare să fie una nouă modernă nu se integrează în peisajul secolului 11.

De la catedrală până la Arcul de Triumf

Ieșind din catedrala Saint Pierre de Chailot am luat-o în sus pe bulevardul Marceau (deoarece este în pantă) peisajul seamană cu cel de pe Champs Elysees, magazine de modă, bijuterii, showroom auto, restaurante, terase, cafenele se văd pe aici. Am remarcat o clădire (voi atașa poză) cu un acoperiș verde adică terasă cu pomi, din care un pin de vreo 7 m înâlțime pe lângă alți copaci mai mici. Clădirea respectivă se află lângă Place d, Etoile cu arcul de triumf.

Ajungând la piață cred că erau mai mulți turiști decât localnici dar asta rămâne altă poveste data viitoare voi scrie despre drumul înapoi până la Piața Concorde pe Champs Elysees și descrierea altor obiective care se află aici plus povestea tristă cu atentatul din aprilie la care era căt pe ce să devin martor ocular (mă aflam la cca 1 km de acolo) Fotografiile atașate, adevărat sînt multe dar merită vizitate. Rog și pe web să atașeze video, mulțumesc

https://www.youtube.com/watch?v=Cl_cikeIDlQ

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 25.08.2017 20:32:48

Validat / Publicat: 25.08.17 23:12:07


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în FRANȚA.
VIZUALIZĂRI: 1405


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28550 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOU! În colaborare cu Aero Shutle Paris, AmFostAcolo vă oferă posibilitatea rezervării unui transfer privat (cu limuzină sau microbuz) spre/dinspre Paris sau Disneyland, de la orice aeroport.
 • Se vorbește limba română!
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de AZE? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [25.08.17 23:11:34]
  » mesaj pers

     Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - danaeldreny*
  [27.08.17 02:15:06]
  » mesaj pers

     ;) superbonus!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - AZE
  [27.08.17 20:03:27]
  » mesaj pers

     @danaeldreny: Multumesc

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Cdia
  [01.09.17 09:04:32]
  » mesaj pers

     @AZE: Vai, ce mi-ai făcut... am un dor de Paris de nu stiu dacă mi-l pot stâmpăra fără să dau o tură... numai că nu am când, poate în 2018 ' cine ştie?

     Uf, le Grand Palais... şi le Petit Palais... şi podul... au fost chiar primele lucruri pe care le-am văzut în Paris, acu' 10 ani jumate... Era seara si autocarul ne-a lasat langa Sena, ceilalti excursionisti au dat o tura cu Bateaux Mouches, noi nu aveam suficienti bani (era prima iesire mai departe de tara, facuta cu mare efort), aşa că am ales să ne plimbăm pe malul Senei. Fiind noapte şi obosiţi fiind după un drum lung (autocar din ţară fără cazare pe traseu), am avut impresia că ne-am rătăcit... dar... s-au aprins beculeţele la turn, ne-am minunat... (clar, mi se împlinise visul din copilărie), ne-am orientat pe hartă şi ne+am dus la podul Alexader III.

     O, tempora... ! Mulţumesc pentru aduceri aminte...

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [33] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [APR-2017] Pont Alexandre III (în fundal Grand Palais) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894555">Şterge vot</a></div><span id="v9894555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [APR-2017] Pont Alexandre III (în fundal Grand Palais)
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [APR-2017] După ce trecem peste podul Alexandru III vedem statuia lui Simon Bolivar -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894556">Şterge vot</a></div><span id="v9894556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [APR-2017] După ce trecem peste podul Alexandru III vedem statuia lui Simon Bolivar
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [APR-2017] Statuia lui Winston Churchill (în fundal Petit Palais) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894557">Şterge vot</a></div><span id="v9894557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [APR-2017] Statuia lui Winston Churchill (în fundal Petit Palais)
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [APR-2017] Grand Palais -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894559">Şterge vot</a></div><span id="v9894559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [APR-2017] Grand Palais
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P05 [APR-2017] Petit Palais -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894560">Şterge vot</a></div><span id="v9894560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [APR-2017] Petit Palais
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P06 [APR-2017] Rondou de flori din fața micului palat -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894564">Şterge vot</a></div><span id="v9894564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [APR-2017] Rondou de flori din fața micului palat
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [APR-2017] Fațada și intrarea principală de la Marele Palat -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894565">Şterge vot</a></div><span id="v9894565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [APR-2017] Fațada și intrarea principală de la Marele Palat
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [APR-2017] Aglomerație în fața Grand Palais -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894567">Şterge vot</a></div><span id="v9894567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [APR-2017] Aglomerație în fața Grand Palais
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [APR-2017] Petit Palais văzut dinspre Champs Elysees -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894568">Şterge vot</a></div><span id="v9894568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [APR-2017] Petit Palais văzut dinspre Champs Elysees
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [APR-2017] Champs Elysees -zona de parc -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894570">Şterge vot</a></div><span id="v9894570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [APR-2017] Champs Elysees -zona de parc
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [APR-2017] Statuia lui Charles du Gaulle (în fundal Grand și Petit Palais) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894572">Şterge vot</a></div><span id="v9894572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [APR-2017] Statuia lui Charles du Gaulle (în fundal Grand și Petit Palais)
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [APR-2017] Jandarm pe Champs Elysees (oare pe cine pândește după colțul gardului?) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894573">Şterge vot</a></div><span id="v9894573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [APR-2017] Jandarm pe Champs Elysees (oare pe cine pândește după colțul gardului?)
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [APR-2017] Intrare la un local pe Champs Elysees -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894574">Şterge vot</a></div><span id="v9894574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [APR-2017] Intrare la un local pe Champs Elysees
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [APR-2017] Bulevardul Champs Elysees -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894575">Şterge vot</a></div><span id="v9894575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [APR-2017] Bulevardul Champs Elysees
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [APR-2017] Stradă de lângă bulevardul Champs Elysees -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894576">Şterge vot</a></div><span id="v9894576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [APR-2017] Stradă de lângă bulevardul Champs Elysees
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [APR-2017] Champs Elysees -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894577">Şterge vot</a></div><span id="v9894577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [APR-2017] Champs Elysees
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P17 [APR-2017] Rue Pierre Charon -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894578">Şterge vot</a></div><span id="v9894578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [APR-2017] Rue Pierre Charon
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [APR-2017] The American Cathedral of Holy Trinity -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894580">Şterge vot</a></div><span id="v9894580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [APR-2017] The American Cathedral of Holy Trinity
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [APR-2017] Biserica Sf Treime americană -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894582">Şterge vot</a></div><span id="v9894582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [APR-2017] Biserica Sf Treime americană
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [APR-2017] Saint Pierre de Chailot -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894584">Şterge vot</a></div><span id="v9894584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [APR-2017] Saint Pierre de Chailot
  foto AZE [25.08.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [APR-2017] Fațadă biserică Pierre Chaillot -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894585">Şterge vot</a></div><span id="v9894585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [APR-2017] Fațadă biserică Pierre Chaillot
  foto AZE [25.08.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [33] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.182255029678 sec