81212 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Alte locuri 'musai de văzut' în Viena

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.08.2017
DE
Avatar vladix18
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Călăraşi
înscris/ă în 15.04.14
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 4 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
500
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
încărcat de pe telefon!

Am fost la Viena (2)


Urmare de aici

Dimineața la 7 în picioare, execuție rapidă a 10 flotări, o cafea tare lingurița dreaptă în ceaşcă, mic dejun românesc, rucsacul în cârcă, sandale lejere pentru a da galop picioarelor, cu direcție Palatul Hofburg. Ştiam de pe google cum că Muzeul Sisi din Apartamentele Imperiale deschide la 9 fix, aşa că, după ce am alocat de la Operă cam 20 minute mers pe jos în briza dimineții, după ce am dat ocheane prin jur şi poze asemenea, după ce am oferit 10 euro pe două cafele vieneze pe o terasă chiar în incinta Palatului, am intrat la vizită în intimitatea celebrei împărătese Elisabeta. Audio ghid în română. Totul interesant, magnific, plin de istorie, dar îmbibat, chiar în timpul vizitei noastre, de găşti de turişti spanioli extrem de gălăgioşi. Mucio țigănias. N-am ascultat tot în căşti. Ne-ar fi luat câteva ore şi, mai aveam multe de văzut.

A urmat Şcoala Spaniolă de Călărie la banda rulantă a programului nostru de vizitare. Era o coadă la intrareee, mamă, mamă! Cu Vienna Pass am intrat fluierând (reclamă) 😂. Dresură de cai pe ritmurile valsului vienez. Călărie spectacol, lipițani imperiali în mişcări, în atitudine, în frumusețe. Am încercat să filmez până în momentul în care, o austriacă nesuferită s-a răstit la mine ‘sir, stop movie! ’. Am încremenit aşa cu ochii beliți la spectacol cam o juma de oră, până soția mi-a zis la fel de nes… voios ‘mergem? ’. Am hălăduit lejer prin jur examinând cu admirație totul, arhitectură, istorie, gloria patinată a imensului fost imperiu. Am tras pe nas, a plăcere, mirosul balegilor de cai ascunse în saci civilizat, caii fiind ai caleştilor care aşteptau frumos la rând pentru a plimba turiştii mii.

Am intrat cam o oră în Albertina cu ale ei picturi de Picasso şi Monet printre alte mii de exponate. Interesant, la nivelul meu de necunoscător în ale artelor. Plăcut să privesc acele lucrări impresionante ale unor genii care au fost. Halit un cârnat (4 euro) stradal, plus o bere (3.5 euro), bărbatul, deoarece avea nevoie de hidratare. La Operă am luat autobuzul hop on hop off pe traseul roşu, cu prezentarea obiectivelor în română la audio ghid, menționând aici că Viena are 4 trasee cu autobuzul turistic. Ih li bi dih, Viena! Minunat oraş! Curat, civilizat, fără o maşină parcătă strâmb, al dracu austriac educat!

Am ajuns ‘acasă’ frânți pe la 2-3 la amiază, dar un duş elegant, o friptură cu legume, relaxați 15 minute, au făcut iar din noi maşini de umblat. Bice.

La Prater direct cu metroul, cu gândul să ne dăm în Roata Mare şi să vizităm Madam Tussaud. După o tură prin ‘bâlciul’ vienez, nu ne-am omorât cu uaurile, şi cu nuul meu clar imprimat de frică de a nu mă da în Roata Mare, am intrat la muzeu. Poze cu celebrități, dat o palmă lui Brad Bitt pentru că mi-a ținut soția în brațe, acompaniat la tobe pe idolul Fredie, alergat la propriu pentru a prinde autobuzul turistic pentru traseul albastru. Direcția Donau Turm. Înalt. 210 metri. Găsiți pe google detalii. Înainte să intre în liftul cu tavanul din sticlă, un tip cu inițiativă făcea poze tuturor turiştilor care urcau. Nouă ne-a făcut vreo 7, râzând cu gura până la urechi. De ce? Aveam să aflam după ce coboram. Priveliştea Vienei ne-a lăsat muți, iar gustul ștrudelelor cu mere şi brânză cu cremă de vanilie servite în restaurantul care se învârtea în jurul axei, ne-a făcut să ne sărutăm ca la 20j de ani. Eram fericiți acolo sus. Aproape de cer. La coborâre, încă sub vraja înălțimilor, am admis să dau 7 euro pe o fotografie cu noi doi, refuzându-le hotărât pe celelalte 6. Aveam oare față de fraier? Am râs, dar parcă nu era râsul meu. Mişto poza! Am ajuns la crepuscul în centru tot cu hop on hop off, pe același traseu albastru, încheindu-l, iar faptul că ziua am finalizat-o la o terasă servind cina cu un şnițel vienez asortat cu dulceață, ne-a lămurit încântați de ziua pe o avusesem plină la extrem. Ni se citea bucuria pe chipuri.

Următoarea zi plină am început-o, surprinzător, cu limba română în urechi. La 7 dimineața, câțiva muncitori români, extrem de agili, renovau o clădire de vizavi. La 8 eram pe strasse cu obiectiv Schonbrunn. Nicio cafenea deschisă, să le fie ruşine! Pe traseul galben, cu autobuzul turistic, am ajuns exact la ora deschiderii, 10, puturoşii. Aici? Babilonie. Mii de turişti din toate zonele lumii. Puțin dezorganizate mi s-au părut gazdele. Două schimbări bruşte de direcție, trei întoarceri la 180 grade, ne-au dus, în sfârşit, la o intrare pentru Vienna Pass. Curtea imensă, vederea grădinilor impresionantă, programarea vizitei în Palat la 12:40, de neimaginat. Repede la Zoo dacă tot avem timp, ne-am zis. Animale multe, de toate neamurile, bere, cârnați, noi relaxați privind minunata aia de ‘grădină’. Apoi, iar şi iar dând ture căutând, cârcotaşii, să găsim un mic defect organizării impecabile a acestui minunat obiectiv turistic. Era de stat o zi întreagă aici. Impresionant!

La ora 12:40 am intrat în Schonbrunn. Muzeu, vai de capul lor! Piele de găină, vorba uneia de pe la noi. Cuvintele sunt de prisos. Aici am ascultat tot audio ghidul cap coadă, ba chiar mi-a părut rău ca s-a terminat vizita. Am ajuns şi la Grajdurile Imperiale. Căruțe, bă! Glumesc, desigur! Obosiți ca nişte sclavi negri pe plantațiile plăcerilor, am ajuns înapoi, pe la 4 după amaiza, tot pe traseul galben, încheindu-l şi pe ăsta în uralele chinuite ale turiştilor terminați fizic.

Acelaşi obicei de a ne duşa imediat la ajungerea ‘acasă’, de a mânca ceva fript la tigaie cu nelipsitele legume, cu întindere oase în patul vienez, ca imediat după s-o luăm din loc. Obiectiv? Traseul gri cu autobul hop on hop off, Muzeul de Ştiinte Naturale şi, ultima dată, cina pe o terasă oarecare. Le-am facut pe toate, am vizitat tot ce ne propusesem, am mâncat orice de-al lor care ne-a prezentat interesul, am fost certat de un arab că am stat pe partea stânga a scărilor rulante, am băut bere la greu în limita bunului simț, le-am aplaudat civilizația, i-am invidiat, i-am înjurat pentru prețurile mari (ultima cină 55 euro cu două feluri doi şi 3 beri, pluus una ospătarului care mi-a mulțumit în româneste), i-am admirat pentru acest oraş minunat. Viena. A doua zi aveam să plecăm la Bratislava.

---
Impresii încărcate de vladix18 in 24.08.2017 22:57:05

Validat / Publicat: 25.08.17 07:51:42

VIZUALIZĂRI: 4329

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (vladix18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20000 PMA (din 20 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[25.08.17 08:16:56]
» mesaj pers

   @vladix18: Start vot! nici nu stiu cu ce sa incep, cred cam sa reiau fiecare paragraf in parte. Mie Viena imi place teribil de mult si as vizita-o de multe, multe ori (de fapt de vreo 4 ori am vizitat-o, chiar daca o singura data in concediu). Si eu sunt adepta lui Viena Pass (si am scris aici un articol in care am argumentat) si am incercat sa beneficiem de el cat mai mult pozibil. Din pacate fiind decembrie totul se inchidea mai devreme, dar tot am fost in castig.

   Am vizitat si noi cele povestite de tine aici iar de mancat am mancat in cateva locuri bune, unele recomandate in diferite impresii, altele recomandate de saituri de specialitate, am mancat si la coltul strazii dar si pregatind acasa ceva.

   Viena poate fi strabatuta foarte usor, majoritatea obiectivelor sunt in centru dar si la celelalte se ajunge usor.

   Vizita la Sissi mi se pare si mie ca daca chiar asculti pe indelete tot poti sta acolo ore intregi, insa este frumos. La Scoala Spaniola de calorie si noi am fost avertizati sa nu facem poze (desi cam toata lumea facea) dar tot am facut. Schonbrunn mi se pare extraordinar si cred ca l-am vazut de vreo 3 ori, dar am asistas si la prepararea celebrului strudel unde am fost chiar si ajutor de bucatar (m-a luat gura pe dinainte), si mi-a placut chiar si muzeul calestilor.

   Ne-am bucurat si noi de turnul de la Dunare unde am savurat o cafea si un Aperol Spritz in restaurantul care se roteste in timp ce afara ploaia isi facea de cap.

   Am vazut multe si as repeta multe dintre vizitele facute.

   Despre Bratislava de abia astept sa ne povestesti, eu am vazut Bratislava la mare fuga, am ajuns la Viena dimineata si mi-am lasat bagajul la hotel, am luat trenul spre Bratislava, am vizitat cat am putut de mult, am mancat intr-un restaurant recomandat de o prietena care a stat acolo 3 ani si seara m-am intors la Viena.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- vladix18
[25.08.17 08:58:32]
» mesaj pers

   @mishu: Sarut mainile! O mare placere sa impart impresii cu tine. Viena, ce oras!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[25.08.17 10:41:23]
» mesaj pers

   Noroc.

    Domnule, ai fel de exprimare nostimă dar decentă. Să te țină Dumnezeu așa.

    Da, în 4 zile ai reușit să vizitezi ce era mai important și frumos în Viena. Ai grijă, acest oraș produce dependență. Eu sunt pățit.

    Ritmul excursiei a fost galopant iar în camera de la hotel ai impus un program spartan, de parcă ai făcut armata.

    Vreau (vrem și noi) să postezi fotografia voastră când ați coborât din Donau Turm, să vedem, ați reușit să stați la verticală după coborârea de la așa înălțime.

    Nu te supăra că am mai strecurat câte o glumiță pe ici, pe colo.

    Mi-a plăcut reviewul, mi-au plăcut fotografiile.

    Aștept impresiile despre Bratislava.

    Iți urez zile însorite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- RoxanaGRS
[25.08.17 10:54:19]
» mesaj pers

   Offf, măi Vlad, ce-mi faci tu mie... Mi s-a făcut un dor de Viena... deși abia ne-am întors de acolo (am fost la începutul lui iulie). E unul din orașele care pe mine mă dau gata (în sensul bun, evident) de fiecare dată (alături de Roma și Madrid). Partea bună e ca soțul a promis că mai mergem și la anul, dacă vom putea și suntem sănătoși.

   Strudel cu brânză n-am mâncat, dar cel cu mere și cu sos călduț de vanilie e suuuper. Am mâncat în mai multe locuri Apfelstrudel cu sos de vanilie și peste tot e extraordinar. Cel mai bun cred că a fost totuși la o cabană în Alpi.

   Praterul nici pe mine nu m-a dat pe spate, deși m-am dat în roata mare, și cu răul meu de înălțime... Nimerisem într-o cabină cu niște arabi (2 arabi + o groază de copii, tot arabi evident) care se foiau de colo colo și se mișca cabina aia de numa. Dar Viena de sus poate fi admirată la fel de bine din Turnul Dunării.

   In rest am văzut cam ce ați văzut și voi, mai puțin caii lipițani, pentru că am prins închis.

   La Albertina l-am descoperit pe Picasso (când am fost prima oară în 2012). Nu văzusem până atunci Picasso și, din albume, eram convinsă că nu-mi place. Ei, când l-am văzut în realitate... s-a schimbat povestea. Dar ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit la Albertina sunt cele două tablouri ale lui Durer - Iepurele și Mâini în rugăciune. Extraordinare, după gustul meu.

   La muzeul caleștilor de la Schonbrunn am reușit să declanșez alarma, pentru că, chioară fiind, m-am apropiat prea mult să văd mai bine. Și la muzeul Lichtenstein am declanșat alarma. Soțul a zis că dacă mai declanșez vreuna, mă dau ăștia la știrile de la ora 5 :).

   Mă bucur că v-a plăcut. Votat cu drag.

   Vacanță plăcută în continuare. Aștept review-ul de Bratislava.

   Să nu ratați băuturile lor tradiționale - hruskovitze (e cu ienupăr, dar nu e gin) și bekerovka (asta e cehească de fapt, dar se găsește peste tot și în Slovacia). Sunt tării amândouă.

   Berea și cârnații sunt foarte bune și în Slovacia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- RoxanaGRS
[25.08.17 10:56:35]
» mesaj pers

   @Mihai18: De acord că produce dependență. Și eu sunt pățită :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[25.08.17 10:58:05]
» mesaj pers

   @RoxanaGRS: Stai linistita, si eu am declansat alarma la Muzeul Calestilor, asta inseamna ca sistemul de alarmare este cam prea in picioarele noastre =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vladix18
[25.08.17 11:38:45]
» mesaj pers

   @Mihai18: Crede-ma pe cuvant că am reusit sa ma mentin la verticala. :) Multumesc! Toate bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vladix18
[25.08.17 11:41:31]
» mesaj pers

   @RoxanaGRS: Intr-adevar, mai sunt multe de vazut. Iau in considerare sugestiile tale. Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vladix18
[25.08.17 11:44:47]
» mesaj pers

   @mishu: Nu este de spart bănci cu voi! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[29.08.17 20:30:31]
» mesaj pers

   @vladix18: Mamă dragă, sincer, mi-a fost dor de scrierile tale! M-am plimbat cu voi prin Viena, că eu n-am ajuns, m-ai emoționat cu sărutul la înălțime, am băut și cafea cu voi... Mulțumesc! Acum hai la Bratislava!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vladix18
[29.08.17 20:57:41]
» mesaj pers

   @Zoazore: Sărut mâinile! Vine si Bratislava, acum cât mai sunt proaspete amintirile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[11] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894247">Şterge vot</a></div><span id="v9894247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894248">Şterge vot</a></div><span id="v9894248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894249">Şterge vot</a></div><span id="v9894249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894250">Şterge vot</a></div><span id="v9894250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894251">Şterge vot</a></div><span id="v9894251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894252">Şterge vot</a></div><span id="v9894252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894253">Şterge vot</a></div><span id="v9894253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894254">Şterge vot</a></div><span id="v9894254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894255">Şterge vot</a></div><span id="v9894255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894256">Şterge vot</a></div><span id="v9894256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2017] -- foto by <b>vladix18</b> [uploaded 25.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av894257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv894257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=894257">Şterge vot</a></div><span id="v9894257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(894257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f894257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e894257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017]
foto vladix18 [25.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

[11] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.151387929916 sec