80747 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în zona Rucărului?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.08.2017
DE
Avatar Safta Radu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Rosiorii de Vede
înscris/ă în 16.04.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant pensiune Casa Rucăreană

Restaurantul Casa Rucăreană - se poate şi mai bine


Urmare de aici

După cum vă povesteam în review-ul despre Vila Verona (vezi impresii) la această locaţie am avut doar cazare, noi având de rezolvat problema hranei pe parcursul celor două zile cât am stat aici.

În Rucăr nu sunt multe variante de a lua masa, aşa că în prima zi ne-am orientat către restaurantul Casa Rucăreană, despre care auzisem de la proprietarul vilei unde eram cazaţi că au servicii acceptabile, au preparate bune, deci e o opţiune demnă de luat în seamă.

Restaurantul Casa Rucăreană este situat în centrul comunei Rucăr, la intersecţia DN73 cu strada Pieţii, pe această stradă având loc târgul săptămânal din localitate.

În apropierea restaurantului, cei care nu dispun de lichidităţi au la dispoziţie un bancomat BRD, iar pe partea stângă a DN 73, la aproximativ 100 m de restaurant se află un market PROFI.

Am lăsat maşina în parcarea din faţa restaurantului, şi am intrat direct în sala acestuia, pe terasă nu ne-a plăcut, aproape toate mesele erau ocupate, iar căldura ameţitoare ne toropea, înăuntru era răcoare şi nici nu era aglomeraţie, doar vreo două mese erau ocupate.

Restaurantul nu arată rău, este curat, dar parcă îţi aduce aminte de crâşmele de altădată, are un aer retro, pare puţin învechit.

Deşi ne-a văzut, ospătăriţa, plictisită, era în prima zi de muncă, nu ne-a băgat în seamă, nici măcar nu a răspuns când am salutat-o, până la urmă chiar proprietarul fiind cel care a adus meniurile şi ne-a luat comanda.

Aşa cum am întâlnit şi în alte cazuri, nici aici nu aveau tot ce era menţionat în meniu, până la urmă soţia mea optând pentru fasole cu ciolan afumat şi salată de murături, apoi papanaşi, iar eu o ciorbă de fasole cu afumătură şi ceapă roşie, o tochitură rucăreană cu mămăliguţă, iar de băut am luat o bere fără alcool, doar aveam ,,calul'' legat în parcare, nu :)?

Mi-a plăcut faptul că nu a durat mult până ne-a fost adusă mâncarea, dar la momentul respectiv ospătăriţa a dat-o iar în bară, uitând să aducă pâinea şi tacâmurile, lucru rezolvat imediat de proprietar, cu scuzele de rigoare, plus săpuneala trasă acesteia în bucătărie, se auzea tot ce-i reproşa. Nici nu am apucat să gust din ciorba de fasole, că imediat mi-a fost adusă şi tochitura. Nu mi-a convenit, ca atare m-am uitat atât de urât la domnişoara străină de cauză că aceasta a şi luat tochitura de pe masă, ducând-o în bucătărie.

Cum alte incidente nu au mai fost, am mâncat liniştiţi, fiind mulţumiţi de calitatea preparatelor, dar nu şi de modul lor de prezentare, deloc atractiv, fără niciun strop de imaginaţie în modul de aranjare în farfurie, semn că bucătăreasa ori era prea plictisită de viaţă, ori prea în vârstă pentru a mai avea chef de aşa ceva.

Ce mai poate fi de spus? Preţurile, atât la mâncare cât şi la băuturi sunt destul de bune, ambianţa este plăcută, muzica poate fi ascultată la un nivel acceptabil, nu-ţi bubuie în creieri, nu pleci cu durere de cap de-acolo.

Nota de plată am achitat-o cash, nu există varianta plăţii cu cardul, deci atenţie, să aveţi la voi ,,bănuţu lu' tătuţu'' :).

Programul de funcţionare al restaurantului este zilnic între orele 08.00 - 22.00, cu menţiunea că ultima comandă în ceea ce priveşte mâncarea poate fi dată la orele 21.00, după această oră mai pot fi comandate doar băuturi.

Legat de restaurantul Casa Rucăreană, pe raza comunei Rucăr, la intrarea dinspre Piteşti, turiştii pot opta pentru cazare la pensiunea cu acelaşi nume, evident cu acelaşi proprietar, între cele două locaţii distanţa fiind de aproximativ 2 km.

Ca o concluzie, dacă vi se face foame şi vă aflaţi în Rucăr, aveţi această variantă de a lua masa, mâncarea este bună, proaspătă, timpul de aşteptare nu este mare, preţurile sunt bune, trebuie doar să fiţi îngăduitori la posibilele gafe ale personalului lipsit de experienţă, dar care sunt remediate imediat de proprietar.

Vacanţe frumoase vă doresc!

---
Impresii încărcate de Safta Radu in 16.08.2017 15:20:50

Validat / Publicat: 16.08.17 16:05:25


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1479


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Safta Radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47000 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- tata123
[16.08.17 16:37:19]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Ne faci poftă de mâncare... Un vot meritat pentru noul statut de Senator AFA.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[16.08.17 16:44:40]
» mesaj pers

   @tata123: Mulţumesc mult! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[16.08.17 16:51:12]
» mesaj pers

   @Safta Radu: O intrebare am insa, daca la Vila Verona se poate sa te autogospodaresti? Eu am in vedere tot o ieseala a celui mare cu gasca lui si sa ocupe toata vila si atunci daca si-ar aduce cu ei tot ce trebuie daca se poate pregati acolo?

   Nu spun ca nu poti merge si la restaurant, insa sa bei si sa revii apoi la vila nu prea cred ca este indicat, nu-I asa? :) ).

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Safta Radu
[16.08.17 17:12:59]
» mesaj pers

   @mishu: Tocmai asta e ideea, în general proprietarii închiriază vila unui singur grup, şi în mod clar cei care vin aici se autogospodăresc, dacă doresc gazdele se oferă să le facă şi grătarul, deci nu sunt probleme în acest sens.

    Mulţumesc pentru vizită şi vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny*
[16.08.17 17:22:01]
» mesaj pers

   Pe ansamblu și aparent arată bine…

   Eu când văd mobilier din ăsta de mâncat – de restaurant – din lemn masiv leșin instantaneu! Înseamnă că mănânc în pădure, printre copaci – e cu totul alt spirit!

   Dacă lemnu’ nu-i mult prelucrat înseamnă că-i încă viu copacu’ pe care stai… oricum i’organic…

   Și mâncarea arată bine…

   Și prețuri bune…

   Sloi tradițional… :) … =) ) … la GUSTĂRI CALDE … ??? … =) ) una caldă, alta rece… =) )

   Aveți îndurare pentru tinere! Îs visătoare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[16.08.17 17:52:03]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

   Don Senator felicitari pentru fasolea cu ciolan!! Tu ce credeai, pentru grad?! Bine, fie, felicitari pentru locul in Senatul AFA, il meriti din plin!

   Frumos la Rucar, mi-e dor, anul asta, culmea, n-am ajuns inca!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[16.08.17 18:31:57]
» mesaj pers

   @elviramvio: Bine, fie, vă mulţumesc pentru aprecierile adresate-mi :) !

    Vă e dor de Rucăr? Păi, mergeţi la Rucăr!

    Tot timpul am fost doar în trecere prin Rucăr spre mult mai cunoscutele Fundata, Moeciu sau Bran, am avut noroc că am reuşit să mă cazez aici şi mi-a plăcut, aşa că voi avea în vedere o nouă cazare în viitorul apropiat.

    Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Safta Radu
[16.08.17 18:39:43]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Nu prea e bună treaba asta cu leşinatul, la mâncare ce-i faci? :)

    Da, mâncarea este bună, preţurile sunt bune, iar cu sloiul, ce să spun? Fiecare firmă are politica ei (am vrut doar să fiu galant).

    Mulţumesc pentru vizită şi vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[16.08.17 20:27:56]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Felicitări, domnule SENATOR!

   Io cu fasolea, mai... lasă! Dar tochitura aia... Ai milă, bre, nene!

   Mie îmi place și terasa, nu doar sala! Iar prețurile... după inima voastră!

   Să vă fie de bine și să mai repetați!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[17.08.17 15:24:34]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da' ce rău ţi-a făcut fasolea, Zozo, de nu vă-mpăcaţi? Când ne vom întoarce de la Hanzu, am să te duc la Popas km. 247, pe Valea Oltului, despre care @tata123 a scris foarte bine, şi o să-ţi comand ciolan afumat cu fasole, şi mai vorbim după aia...

    Revenind la oile noastre, ce să spun, preţurile la Casa Rucăreană sunt destul de bune, mâncarea chiar e gustoasă, dar problemele lor sunt în altă parte, ţin de organizare, de administrativ.

    Mulţumesc pentru felicitări şi pentru vot, doamna SENATOR!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[16] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Restaurantul Casa Rucăreană. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890094">Şterge vot</a></div><span id="v9890094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Restaurantul Casa Rucăreană.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Terasa restaurantului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890095">Şterge vot</a></div><span id="v9890095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Terasa restaurantului.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Sala restaurantului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890096">Şterge vot</a></div><span id="v9890096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Sala restaurantului.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Sala restaurantului, din alt unghi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890097">Şterge vot</a></div><span id="v9890097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Sala restaurantului, din alt unghi.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Ciolan afumat cu fasole, şi salată de murături. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890098">Şterge vot</a></div><span id="v9890098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Ciolan afumat cu fasole, şi salată de murături.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Ciorbă de fasole cu afumătură, şi ceapă roşie. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890101">Şterge vot</a></div><span id="v9890101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Ciorbă de fasole cu afumătură, şi ceapă roşie.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Tochitură rucăreană. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890104">Şterge vot</a></div><span id="v9890104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Tochitură rucăreană.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Papanaşi! -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890106">Şterge vot</a></div><span id="v9890106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Papanaşi!
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2017] Atât am plătit noi pentru ce am consumat. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890108">Şterge vot</a></div><span id="v9890108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Atât am plătit noi pentru ce am consumat.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Meniul restaurantului Casa Rucăreană. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890111">Şterge vot</a></div><span id="v9890111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Meniul restaurantului Casa Rucăreană.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Specialităţi, gustări, preţuri... -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890115">Şterge vot</a></div><span id="v9890115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Specialităţi, gustări, preţuri...
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Meniul restaurantului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890117">Şterge vot</a></div><span id="v9890117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Meniul restaurantului.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Meniul restaurantului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890118">Şterge vot</a></div><span id="v9890118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Meniul restaurantului.
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Deserturi, garnituri, salate... -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890119">Şterge vot</a></div><span id="v9890119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Deserturi, garnituri, salate...
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Atenţie! A se consuma cu măsură :). -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890120">Şterge vot</a></div><span id="v9890120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Atenţie! A se consuma cu măsură :).
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Adu-mi o bere... -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av890122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv890122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=890122">Şterge vot</a></div><span id="v9890122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(890122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f890122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e890122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Adu-mi o bere...
foto Safta Radu [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[16] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.107284069061 sec