80706 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Assos și nordul Kefaloniei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.08.2017
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2012
DURATA: 6 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Assos, un loc de poveste


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Că de n-ar fi, nu s-ar povesti…

Dacă acum vreo două săptămâni scriam un articol încercând să caut cea mai frumoasă insulă grecească (vezi review) fără a avea vreun rezultat surprinzător, acum voi începe o serie de articole despre locurile care m-au marcat mult în peregrinările noastre. Spuneam că aproape peste tot am găsit câte un locșor ce m-a impresionat, un loc ce mi s-a sădit în suflet și memorie. :p

O să încerc să vă scriu despre locuri, oameni și obiceiuri. De câte ori mă gândesc la unul anume, primul care îmi vine în minte este Assos . Cred că alături de Creta, prin sudul ei, Loutro , minunatul sat parcă pierdut în timp și spațiu, despre care am scris deja anul acesta, Assosul m-a cucerit definitiv și iremediabil.

Am fost acolo în 2012 … și de atunci în fiecare an, în gând măcar… Știu că au trecut ceva ani de atunci, unele lucruri s-au mai schimbat, cum ar fi drumurile, afectate de cutremurul din 2014 și cel din 2015 care a atins mai grav, Lefkada. Totuși, eu vă voi povesti despre acest loc, mai ales că anul acesta nu au fost prea multe articole despre Kefalonia, ori nu au fost membri AFA acolo, ori nu a fost, la modă” anul acesta insula.

Assos -ul este situat în partea de nord-vest a insulei Kefalonia , cea mai mare insulă din grupul ionicelor. Puteți ajunge aici din capitala, Argostoli , de la aproximativ 36 km, pe drumuri spectaculoase, cu multe serpentine, multe atârnate parcă deasupra mării sau din nord de la Fiskardo , ori din est, din Sami . Dacă ați ajuns la celebra plajă Mirthos , despre care se știe că e aproape întotdeauna în top 10 cele mai frumoase plaje grecești, de la punctul de belvedere se vede deja mica peninsulă unde este Assosul. E obligatoriu să mergeți mai departe, pentru că acolo vă așteaptă un loc de vis, ca de poveste.

Odată intrați în localitate, găsim un spațiu destul de generos de parcare, având în vedere că aici nu sunt totuși foarte mulți turiști. De o parte și alta a limbii de pământ se întinde marea, cu niște nuanțe superbe, ce se schimbă în funcție de razele soarelui, de la albastru închis la turcoaz sau verde smarald. Și casele se întind pe marginea țărmului, apoi se, cocoață” pe deal, în terase, creionând niște culori calde, pastelate, atât de frumoase. Pe partea cealaltă a parcării, câteva scări coboară spre micuța plajă adăpostită la umbra câtorva copaci, pini și chiparoși. Câteva familii cu copii, tocmai se pregăteau cu un prosop pentru plajă. Pentru că am pomenit de copii, cineva spunea săptămâna trecută într-un articol că nu recomandă Grecia pentru cei cu copii, sigur că e opțiunea fiecăruia, dar eu am văzut atâția copii fericiți, de toate vârstele, jucându-se în apă, pe plaje, în toate locurile unde am fost, în toate insulele. Ce-i drept noi mergem ca doi, porumbei” de câțiva ani, pentru că fiul nostru e mare deja și nu mai vine cu noi, el merge acum pe cont propriu. Dar în urmă cu vreo 7-8 ani, îl luam peste tot cu noi, inclusiv în Grecia, pe insule. Chiar și dacă era mai mic, tot așa aș fi procedat.

Dar să revin în Assos, (o ce bine ar fi):), după primele poze cu plaja din stânga parcării, după ce am văzut și aleea ce duce spre castel, după ce ne-am rotit văzând peste tot marea, am mers pe strada care duce spre centrul satului, urcând ușor, admirând de o parte și alta, case frumoase, garduri de fier, pe care se împletesc flori viu colorate și frumos mirositoare, copaci, leandrii, palmieri, chiparoși, smochini; sunt și studiouri mai moderne de închiriat, cu două-trei etaje, pe partea dreaptă, dar sunt și clădiri în ruine, afectate de cutremurul din 1953. Pe lângă fiecare casă, sunt spații cu scări unde localnicii și nu numai pot ajunge mai ușor și pe direct la plaja din centrul satului, cu pietriș alb, amenajat cu șezlonguri și umbrele și mărginit de cele câteva terase, care își așteaptă clienții. Centrul satului, ca o piațetă, cu copaci falnici în mijloc, care asigură umbra necesară pentru a sta la mese, restaurante cu mesele pregătite, câteva magazine, oficiul postal, o cabină telefonică, totul e concentrat acolo, pe un spațiu nu foarte mare. De fapt nici satul în sine nu e mare, sunt cca 100 locuitori permanenți. Nu vă așteptați să găsiți aici viață de noapte, cluburi, sau ceva asemănător, aici găsiți doar liniște și relaxare, probabil apusuri fantastice, sper să am ocazia să văd și apusul acesta după cel din Santorini. (vezi impresii) :p

Dorința mea secretă, e ca peste doi ani, atunci când vom aduna o sumă frumoasă în buchetul căsniciei noastre să o sărbătorim acolo, într-un sejur de câteva zile. Sper să se realizeze! ;)

Aici în centru este și un mic parc, cu băncuțe, care sunt cu vedere la mare, un monument dedicat luptătorilor pentru libertate, câteva tunuri sunt orientate spre partea opusă satului, acel promontoriu unde este situat și castelul. Este vorba despre castelul Assos , construit în perioada dominației venețiene, în secolul XVI, mai precis 1584, de către arhitectul italian Marino Gentilini . Castelul a fost gândit să protejeze insula împotriva atacurilor otomane și a piraților, alături de castelul Saint George din Kefalonia. În 1684, venețienii au preluat insula Lefkas, Lefkada de la turci, iar castelul Assos și-a pierdut încet-încet din importanța strategică. În secolele următoare castelul a rămas fără rol militar. Din 1920, devine închisoare, iar la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, aici sunt închiși prizonieri politici; ei cultivau aici viță de vie și măslini, dar după cutremurul major din 1953, populația părăsește castelul, lăsând în urmă multe ruine.

Astăzi castelul se poate vizita, fără taxă de intrare, după o plimbare frumoasă pe o alee ce șerpuiește din dreapta parcării. Am fost și noi, aleea este largă, construită și reabilitată din fonduri europene; la umbra copacilor, din loc în loc sunt băncuțe unde te poți odihni și admira peisajul care se așterne câte un pic la picioare, dezvăluind parcă treaptă cu treaptă, frumusețea satului și culoarea azurie a mării. La mijlocul drumului este o biserică foarte veche, Biserica Maicii Domnului din Pakoula , care pare părăsită, dar totuși la întoarcerea de la castel, am găsit-o împodobită de sărbătoare, găzduind o nuntă, aveam să ne întâlnim cu nuntașii jos în parcare. Foarte romantic și frumos. :*

Aleea este numai pietonală, e bine să aveți măcar o sticlă de apă și încălțăminte comodă, sport, pentru că sunt cca 1,8 km conform panoului informativ. Doar că ajunși la castel, care este înconjurat de 2000 metri de ziduri exterioare, acoperă 44.000 m pătrați, adică e foarte mult de mers și prin curtea castelului. Sigur depinde cât timp vreți să vă plimbați pe aici imaginându-vă a fi parte a poveștii. Aici întâlnim multe ruine, o biserică mică a Sfântului Marcu , Casa Înaltului Comisar Venețian , clădirea ce adăpostea închisoarea, acestea fiind mai bine conservate. Cel mai frumos este la intrare Poarta cu arcadă , cu Leul venețian al Sfântului Marcu .

La coborâre aveți ocazia din nou, să vedeți satul în toată splendoarea sa, de la înălțimea celor 170 m cât măsoară dealul pe care stă castelul, să vedeți cele câteva plaje ascunse în golfuri mici, ferite de vânturi, la care puteți ajunge doar cu câte o bărcuță închiriată.

Am petrecut doar câteva ore foarte plăcute aici în Assos, dar m-au marcat profund. Îmi doresc să mă pot întoarce cândva aici, dacă se poate pentru aniversarea de care spuneam, sau dacă nu, cu orice altă ocazie. Sper că v-am făcut curioși, iar dacă plecați încolo, nu ratați acest mic colt de rai.

Vă doresc zile frumoase și vacanțe și călătorii plăcute!

Am să închei cu un citat care îmi place foarte mult, l-am mai spus, dar îl repet:

Fericirea are multe chipuri. Călătoria este probabil, unul dintre ele
Jose Saramago

 

Webmaster, vă rog frumos https://youtu.be/mvODSowT3KY

Mulțumesc frumos!

---
Impresii încărcate de maryka in 15.08.2017 22:45:52

Validat / Publicat: 15.08.17 23:54:02


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3091


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42950 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[15.08.17 23:53:10]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[16.08.17 00:01:18]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[16.08.17 07:24:13]
» mesaj pers

   @maryka:

   Foarte frumos articol. Pozele sunt superbe.

   Vacante frumoase mereu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[16.08.17 08:40:45]
» mesaj pers

   Un articol citit cu mare drag. Fotografiile sunt încântătoare.

   Vacante minunate in continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[16.08.17 08:46:13]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mulţumesc frumos! Să fim sănătoşi, să putem călători după cât de mult vrem!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[16.08.17 08:48:53]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi:

   Mulţumesc frumos! Ştiu că v-a plăcut Kefalonia! Am citit toate articolele anul trecut. Şi mie, mult!

   Toate cele bune şi vacanţe frumoase pe mai departe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.08.17 09:38:08]
» mesaj pers

   @maryka: Tu știi cel mai bine că Assos m-a impresionat și pe mine foarte mult, afirm cu mâna pe inimă că Assos este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut până acum, și, pentru mine, cel mai frumos loc din Kefalonia. Ne-a plăcut atât de mult și mie și soțului meu, încât nu ne mai venea să plecăm de-acolo nici după ce vizitaserăm castelul, nici după ce luaserăm masa la una dintre tavernele din zona portului.

   Peisajele pe care le-am văzut de sus, asupra micii peninsule, de la castel, culorile mării sunt absolut fantastice, te fascinează pe loc.

   Felicitări, mi-ai adus aminte de unul dintre locurile care mi-au făcut reală plăcere, care m-au vrăjit de-a binelea și pentru asta îți mulțumesc!

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[16.08.17 10:34:53]
» mesaj pers

   @maryka: Ei, am ajuns si la acest cel mai recent articol al tau si pot spune ca citind toate aceste articole despre Grecia nu pot decat sa te invidiez si sa ma bucur pentru tine si tot ceea ce ai vazut.

   Se vede ca esti acea persoana care merge in concediu pentru bucurie si nu pentru a cauta nemultumiri. Iti doresc sa ti de indeplineasca toate dorintele legate de calatorii si sa ni le povestesti mai apoi si noua.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Alex_Macedo
[16.08.17 13:43:47]
» mesaj pers

   Mai este ceva de zis? Huh? Nimic!!

   O plăcere de review.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[16.08.17 15:18:49]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc frumos! Știu că-ți place! Mă bucur că te-am purtat în gând cu mine acolo...

    De mult visez la asta, poate voi putea lua o cazare chiar acolo, eu așa sper! Dacă îmi doresc să mă reîntorc undeva apoi sigur aici e! Și încă în câteva locuri...

   Să fim sănătoși să putem merge peste tot pe unde ne dorim și visăm! Vacanță frumoasă! se apropie, nu? Așa simt...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[16.08.17 15:25:11]
» mesaj pers

   @mishu:

   Mulțumesc frumos!

   Mă bucur că am putut să redau plăcerea mea de a călători și vizita alte și alte locuri și mă bucur că ați simțit asta. Dacă nu o faci din plăcere, călătoria, vacanța devine un vis urât... nu căuta să găsești neajunsuri peste tot, bucură-te de tot ce e frumos! Eu pe asta mă bazez! Sper ca măcar o parte din ce-mi propun sau la ce visez, să se poată realiza. Apoi vine și fericirea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maryka
[16.08.17 15:28:53]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.08.17 15:46:09]
» mesaj pers

   @maryka: Da, şi ție la fel! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[19.08.17 16:33:29]
» mesaj pers

   A inceput deja sa-mi fie dor de o vacanta pe malul marii. Pozele tale m-au ametit total, de-mi vine sa ma duc la aeroport.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[19.08.17 22:26:44]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran:

   Păi atunci aeroport să fie! mulțumesc pentru lectură, vot și ecou!

   Vacanță frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[27.11.17 12:44:13]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica «Descoperă Assos și nordul Kefaloniei» (nou-creată, între timp, pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:22:06]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Assos - satucul uitat de timp (Sep.2014) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 25.03.18 de xpac din ALEXANDRIA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[49] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2012] Culori, nuanțe la Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889771">Şterge vot</a></div><span id="v9889771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2012] Culori, nuanțe la Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2012] Assos, văzut de la micuța plajă de lângă parcare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889772">Şterge vot</a></div><span id="v9889772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2012] Assos, văzut de la micuța plajă de lângă parcare.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2012] Culori, nuanțe ale mării, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889773">Şterge vot</a></div><span id="v9889773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2012] Culori, nuanțe ale mării, Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2012] Assos văzut de pe drumul spre castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889774">Şterge vot</a></div><span id="v9889774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2012] Assos văzut de pe drumul spre castel.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2012] La pas prin Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889775">Şterge vot</a></div><span id="v9889775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2012] La pas prin Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2012] Printre ramuri, o privire spre sat. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889776">Şterge vot</a></div><span id="v9889776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2012] Printre ramuri, o privire spre sat.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2012] Clădiri în ruine, afectate de cutremur. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889777">Şterge vot</a></div><span id="v9889777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2012] Clădiri în ruine, afectate de cutremur.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2012] Casele înșirate de-alungul țărmului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889778">Şterge vot</a></div><span id="v9889778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2012] Casele înșirate de-alungul țărmului.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2012] Multă culoare pe aleile spre castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889779">Şterge vot</a></div><span id="v9889779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2012] Multă culoare pe aleile spre castel.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2012] Ieșiri spre plaja din sat. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889780">Şterge vot</a></div><span id="v9889780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2012] Ieșiri spre plaja din sat.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2012] Poftiți la masă! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889781">Şterge vot</a></div><span id="v9889781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2012] Poftiți la masă!
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2012] Assos, tot mai sus spre castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889782">Şterge vot</a></div><span id="v9889782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2012] Assos, tot mai sus spre castel.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2012] Un albastru infinit... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889783">Şterge vot</a></div><span id="v9889783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2012] Un albastru infinit...
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2012] În piațeta satului, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889784">Şterge vot</a></div><span id="v9889784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2012] În piațeta satului, Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2012] Pe marginea plajei, terase, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889785">Şterge vot</a></div><span id="v9889785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2012] Pe marginea plajei, terase, Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2012] Micuța plajă amenajată. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889786">Şterge vot</a></div><span id="v9889786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2012] Micuța plajă amenajată.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2012] Assos, în parc, sus pe deal, castelul. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889787">Şterge vot</a></div><span id="v9889787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2012] Assos, în parc, sus pe deal, castelul.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2012] Drumul spre Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889788">Şterge vot</a></div><span id="v9889788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2012] Drumul spre Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2012] Intrarea la castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889789">Şterge vot</a></div><span id="v9889789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2012] Intrarea la castel.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2012] Ruine în curtea castelului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889790">Şterge vot</a></div><span id="v9889790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2012] Ruine în curtea castelului.
foto maryka [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2012] Poarta cu arcadă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889791">Şterge vot</a></div><span id="v9889791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2012] Poarta cu arcadă.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2012] Biserica de la mijlocul drumului, unde s-a oficiat nunta. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889792">Şterge vot</a></div><span id="v9889792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2012] Biserica de la mijlocul drumului, unde s-a oficiat nunta.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2012] Garduri și flori. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889793">Şterge vot</a></div><span id="v9889793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2012] Garduri și flori.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2012] Fosta închisoare, în curtea castelului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889794">Şterge vot</a></div><span id="v9889794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2012] Fosta închisoare, în curtea castelului.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2012] Am Fost Acolo. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889795">Şterge vot</a></div><span id="v9889795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2012] Am Fost Acolo.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2012] Unul ditre turnurile castelului văzut de pe drum. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889796">Şterge vot</a></div><span id="v9889796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2012] Unul ditre turnurile castelului văzut de pe drum.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2012] Monument dedicat soldaților căzuți pentru apărarea cetății. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889797">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889797"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889797">Şterge vot</a></div><span id="v9889797" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889797)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889797Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889797MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2012] Monument dedicat soldaților căzuți pentru apărarea cetății.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2012] În parc, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889798">Şterge vot</a></div><span id="v9889798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2012] În parc, Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2012] Pe sub arcadă, intrarea în castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889799">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889799"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889799">Şterge vot</a></div><span id="v9889799" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889799)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889799Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889799MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2012] Pe sub arcadă, intrarea în castel.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2012] Culori, nuanțe, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889800">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889800"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889800">Şterge vot</a></div><span id="v9889800" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889800)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889800Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889800MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2012] Culori, nuanțe, Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2012] Pe strada ce duce spre centru, pe dreapta case mai moderne, înalte, pe stânga plaja, după încă un rând de case. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889801">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889801"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889801">Şterge vot</a></div><span id="v9889801" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889801)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889801Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889801MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2012] Pe strada ce duce spre centru, pe dreapta case mai moderne, înalte, pe stânga plaja, după încă un rând de case.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2012] Spre castel... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889802">Şterge vot</a></div><span id="v9889802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2012] Spre castel...
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2012] Prin centrul satului, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889803">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889803"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889803">Şterge vot</a></div><span id="v9889803" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889803)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889803Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889803MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2012] Prin centrul satului, Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2012] Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889804">Şterge vot</a></div><span id="v9889804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2012] Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2012] Culori, nuanțe, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889805">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889805"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889805">Şterge vot</a></div><span id="v9889805" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889805)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889805Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889805MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2012] Culori, nuanțe, Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2012] Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889806">Şterge vot</a></div><span id="v9889806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2012] Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2012] Aleea ce duce la castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889807">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889807"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889807">Şterge vot</a></div><span id="v9889807" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889807)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889807Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889807MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2012] Aleea ce duce la castel.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [MAY-2012] Scările ce coboară spre mica plajă de lângă parcare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889808">Şterge vot</a></div><span id="v9889808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [MAY-2012] Scările ce coboară spre mica plajă de lângă parcare.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [MAY-2012] Aleea șerpuitoare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889809">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889809"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889809">Şterge vot</a></div><span id="v9889809" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889809)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889809Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889809MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [MAY-2012] Aleea șerpuitoare.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [MAY-2012] Drumul spre Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889810">Şterge vot</a></div><span id="v9889810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [MAY-2012] Drumul spre Assos.
foto maryka [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[49] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.132809877396 sec