80661 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm? Taverne în Rethymno și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.08.2017
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Palios Milos Taverna – Argyroupoli Rethymno


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Micul sătuc Argyroupoli beneficiază de o poziţie excelentă, într-o zonă muntoasă, în apropiere de Rethymno, oraşul bijuterie al Cretei.

N-am văzut toate oraşele insulei, nici nu aveam cum într-o săptămână, cred că mi-ar trebui o lună să descopăr comorile acesteia.

După fiebinţeala rozalie a Balosului - vezi impresii am fost duşi cu maşina în munţi, pentru o cină pregătită de localnici.

Am fost super încântată de cum am auzit, ştiam de loc, ştiam de cascade, îmi doream enorm să văd frumuseţile cu ochii mei, nu prin ochii altora :).

Şoferul a parcat în spaţiul larg din faţa tavernei ascunsă printre vegetaţia luxuriantă, am coborât repede din maşină, nu încetam să mă minunez. Eram cam despuiată:(, veneam de la Balos, uitasem să îmi iau de la hotel un şal sau ceva mai gros pentru a-mi acoperi goliciunea. Nu a mai contat, eram bucuroasă de stejari, măslini, bananieri, smochini, leandri, flori, cascade, guri din care ţâşnea apa rece izvorâtă din munte.

Taverna aparţine familiei Manousakis, familie care deţine şi o vinărie în Chania. Specific Cretei este acest „akis” din terminaţia numelui de familie, ne explicase şoferul cel vorbăreţ.

O lumină portocalie a soarelui brăzda locul întreg, atmosfera era relaxantă, umedă, uşor răcoroasă, stropii de apă săreau de pe frunzele bananierului pitic direct pe masa noastră, mai ales pe domnul C :D.

Folosindu-se de imaginaţie, cretanii au construit terase etajate, şanţuri şi fântâni, au montat ţevi şi robinete, au creat iazuri pe care le-au populat cu peşti, au „aruncat” câteva ulcioare din loc în loc.

Mobilierul teraselor era din lemn, nu foarte confortabil, mesele erau acoperite cu muşama. Din loc în loc erau puse şi câteva umbrele de soare, probabil pentru orele prânzului când razele se strecurau printre frunzele vii.

Atât de bine e decorat totul încât ai impresia că apa cade pe alocuri din copacii istoviţi. Am trecut câteva podeţe, mă zbenguiam de mama focului :)), nu doream să risipesc timpul stând la masă, astfel încât am mers la toaletă. Un şir de trepte abrupte am avut de coborât de pe terasa principală, l-am zărit şi pe şofer la o masă, savura o cafea şi un suc. Am ajuns pe o altă terasă spaţioasă, superbă, cu un acoperiş viu şi verde, cu mese şi scaune din acelaşi lemn ca şi pe terasa de sus, cu lampadare, smochini, leandri, umbrele, un iaz, nu ştiam ce să privesc mai întâi. Am păşit în interior, pe podeaua din gresie a unei terase închise. Aceasta era elegantă, avea şi sistem de încălzire, câteva voaluri diafane îmbrăcau geamurile.

Şi totuşi, căutam toaletele. Până la ele mai aveam parte de o surpriză plăcută, un mic muzeu era amenajat la acest etaj inferior al tavernei. Exponatele nu puteau fi decât nişte „vechituri” de ustensile folosite la producerea vinului şi al rakiului cretan. Aaa, am zărit şi o maşină de cusur Singer, cred că a fost folosită şi ea în cândva, şi-a adus aportul la vinăria familiei. În sfârşit am ajuns la destinaţie: toaletele. Ce să spun? Le caut mereu, sunt cartea de vizită a unui loc, fie el restaurant, tavernă, hotel, pensiune. Nu lipseau nici de aici decoraţiunile, floricelele. Foarte curate, pardoseala cu gresie, câteva preşuri erau aruncate frumos pe jos, consumabilele erau la datorie.

M-am cocoţat destul, m-am răsfăţat cu de toate, era timpul să mă întorc la masă. Două super doamne, zâmbăreţe şi volubile, cred că făceau parte din familia cu pricina, au acoperit mesele cu feţe de masă din hârtie, au adus meniurile, au adus pahare şi... apă direct din gura unei chestii cu chip de om care avea o ţeavă în gură :). Apă de munte, rece şi bună la gust. Servirea a fost rapidă, nici nu apucam să cerem ceva că ele veneau şi cu alte minunăţii în plus.

Meniul era bogat, preţuri bune: o salată 6.50 euro, cartofii 3.30 euro, calamari 6.5 euro, o jumătate de kg de carne de miel rotisat 7 euro, pâine 0,5 euro, cafea 1,5 euro, suc 1.5 euro, kebab 6,5 euro, tzatziki 2.75 euro, sniţel 6,5 euro, o jumătate de litru de vin, vinul casei, 4 euro.

Ce am comandat noi, 8 persoane: tzatziki, miel, cartofi, pâine prăjită, salată cretană, dovlecei şi vinete la grătar, calamari, chiftele, vinul casei, sucuri, limonade, cafele. Porţiile erau uriaşe, totul a fost delicios, a fost cea mai ieftină consumaţie de pe insulă, eu şi domnul C am achitat 26 euro şi mare parte din mâncare a rămas pe masă.

Ce am primit din partea casei: orez tradiţional cretan gătit în grăsime de miel, apă, pepene roşu, rachiu din struguri şi rachiu din lămâie.

Pe lângă peisajul montan din spatele tavernei am avut norocul de a întâlni oameni frumoşi la chip şi la suflet. Am avut şi recomandare bună, ştiau că le vin români în vizită, şoferul iubeşte românii iar patronul de la VipLimo, firma cu excursia, are bunicii aromâni, în Serres.

La ora 23 am plecat de la tavernă, ne era milă de bietul şofer, trebuia să ajungem la hotel, unde pierdusem o cină deja achitată, dar nu aveam absolut niciun regret<:-P.

După o zi caniculară, viaţa ne-a răsplătit cu o experienţă relaxantă, rustică, cretană, am cunoscut oameni şi locuri, m-am lipsit de plescăitul valurilor şi am ascultat zâmbetul semeţ al munţilor.

Rog https://youtu. be/pGH4qMWfRoE, pentru a „vedea” cântecul apei

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 15.08.2017 09:23:45

Validat / Publicat: 15.08.17 10:38:31

VIZUALIZĂRI: 1885


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  66900 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[15.08.17 09:32:16]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

    =

   Mutat în rubrica "Unde mâncăm? - taverne în Rethymno și împrejurimi, RETHYMNON" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[15.08.17 11:05:24]
» mesaj pers

   @krisstinna: Sat de munte, case de piatră, izvorașe, cascade - ce loc minunat! Bravo!

   PS: Eu aș fi comandat melci și kokoretzi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[15.08.17 12:27:09]
» mesaj pers

   @krisstinna: Să vă fie de bine. Frumoasă atmosferă și bogată masă.

   După o zi caniculară cu balaceala, aici la munte s-a schimbat aerul, priveliștea, iar terasa tavernei plină de verdeață și cascade Îți dă senzația de răcoare.

   Deci, excursia s-a încheiat într-o atmosferă foarte plăcută.

   Felicitări.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[15.08.17 17:05:43]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[15.08.17 21:41:24]
» mesaj pers

   Doamne ce mi-ai făcut! O poftă nebună de mâncare grecească și de vacanță! Acolo în Creta sau oriunde în Grecia! Ce zonă frumoasă ați vizitat! Șoferul a fost inspirat, v-a dus unde trebuie! Susur de izvoare, aer curat, umbră de la copaci, ce mai, vreau și eu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.08.17 22:43:52]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.08.17 22:51:58]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Mulțumesc frumos Carmen!

   Porțiile erau foarte mari și astfel am fost obligată să comand ceea ce dorea domnul C, ne-am combinat câte doi la o porție de "ceva".

   Am avut noroc, a dorit miel, că dacă avea iar poftă de șnițel din piept de pui, trebuia să comand altceva și sigur nu puteam termina tot din farfurie.

   Sincer, eu mi-aș fi prins un peste dintr-un iaz și pe acela l-aș fi mâncat. Exista și această posibilitate dar nimeni nu a dorit sa se combine cu mine, peștii erau cam mari pentru burtica mea. :(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[15.08.17 22:55:00]
» mesaj pers

   @ANILU: Da, ai dreptate, a fost o zi caniculară cu un final verde, răcoros.

   Mulțumesc frumos, vă doresc o vacanță minunată, mai aveți puțin și vă răsfățați și voi:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.08.17 23:11:00]
» mesaj pers

   @maryka: Știu, Grecia e iubita ta :)

   Știam de cascade și de sat dar nici prin cap nu mi-a trecut ca vom ajunge acolo. De ce? Am mai spus: aveam un ins in grup care râdea de dorințele mele, nu întelegea și nici nu va înțelege niciodată de ce trebuie să colinzi în vacanțe.

   Dar, cum excursia a inclus și acest bonus, am fost super mulțumită pentru că am plecat de acasă informată și astfel am putut povesti tuturor despre lacul Kournas și despre Cascade.

   Șoferul... mi l-a trimis Dumnezeu. A fost ca un pansament pentru mine, am stat làngă el, în față, mi-a povestit intr-una despre cretani și despre Creta. Mai mult, și-a sunat o prietenă din România și m-am conversat și cu ea :)

   Avea numai cuvinte de laudă la adresa românilor, am fost încàntată.

   Și ca un premiu, în penultima zi de vacanță, ne-a "pescuit" de la Falassarna, acolo unde ne lăsase o acritură de coleg al lui, cu care m-am certat rău :)

   A fost o experiență teribilă această Creta, sper să mai am timp să scriu, am avut și calde și reci, am supraviețuit și sunt bucuroasă.

   Mulțumesc frumos draga mea, te pup dulce:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[16.08.17 10:19:17]
» mesaj pers

   Foarte pitoresc locul! Mă bucur pentru voi, ați ales locuri bune de vacanta.

   Poate la anu' ajungem și noi pe acolo, cine știe!? .

   Am citit, văzut pozele și am votat cu mare drag.

   Sa aveți vacanta cu zile frumoase!

    (acum la "2 Mai" nu este zi de plaja. A plouat, nisipul este ud. Nici ieri nu a fost prea bine, de aceea am ales sa mergem la Bâlcick, în Bulgaria vecina. Cred ca am sa scriu despre ce am văzut acolo)

   Vă pupam și mai așteptăm impresii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[17.08.17 21:10:04]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc frumos de vizită, vă doresc vacanță plăcută oriunde ar fi ea. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[21.08.17 15:31:53]
» mesaj pers

   @krisstinna: Cred ca nimeresti locurile si dupa sufletul tau, si acest loc chiar este unul minunat. Cred ca pe langa calitatea bucatelor locul unde iei masa trebuie sa fie unul care sa incante si privirile si ai nimerit la marele fix.

   Felicitari, votat cu mare drag (si am ajuns si la zi).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[21.08.17 20:00:14]
» mesaj pers

   @mishu: Eşti dulce, mulţumesc frumos.

   Să ştii că mi-am dorit enorm să ajung în acel loc. Pot spune că m-a atras doar citind despre el.

   Ei, s-a gândit Dumnezeu să îmi facă o bucurie, mi-a trimis un şofer amabil :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:28:52]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[52] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Spre Argyroupolis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889316">Şterge vot</a></div><span id="v9889316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Spre Argyroupolis
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Spre Argyroupolis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889318">Şterge vot</a></div><span id="v9889318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Spre Argyroupolis
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Argyroupolis -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889320">Şterge vot</a></div><span id="v9889320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Argyroupolis
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2017] Drumul spre parcarea Palios -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889322">Şterge vot</a></div><span id="v9889322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Drumul spre parcarea Palios
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Parcarea Palios -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889324">Şterge vot</a></div><span id="v9889324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Parcarea Palios
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2017] Palios Milos, în parcare -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889325">Şterge vot</a></div><span id="v9889325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Palios Milos, în parcare
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Palios Milos Taverna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889327">Şterge vot</a></div><span id="v9889327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Palios Milos Taverna
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Palios Milos Taverna -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889328">Şterge vot</a></div><span id="v9889328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Palios Milos Taverna
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Șanțuri, țevi, podeț, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889329">Şterge vot</a></div><span id="v9889329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Șanțuri, țevi, podeț, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889331">Şterge vot</a></div><span id="v9889331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2017] Decor, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889333">Şterge vot</a></div><span id="v9889333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Decor, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Cascadă și un mic iaz cu pești, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889335">Şterge vot</a></div><span id="v9889335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Cascadă și un mic iaz cu pești, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Un smochin stropit de cascadă, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889336">Şterge vot</a></div><span id="v9889336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Un smochin stropit de cascadă, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889338">Şterge vot</a></div><span id="v9889338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2017] Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889339">Şterge vot</a></div><span id="v9889339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2017] Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889340">Şterge vot</a></div><span id="v9889340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2017] Apa de la râu, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889342">Şterge vot</a></div><span id="v9889342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Apa de la râu, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Din gura aceasta am băut apă. Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889343">Şterge vot</a></div><span id="v9889343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Din gura aceasta am băut apă. Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] Câteva prețuri, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889344">Şterge vot</a></div><span id="v9889344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Câteva prețuri, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Prețuri, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889345">Şterge vot</a></div><span id="v9889345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Prețuri, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Meniul, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889346">Şterge vot</a></div><span id="v9889346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Meniul, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] O legătură între terase. Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889348">Şterge vot</a></div><span id="v9889348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] O legătură între terase. Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Palios Milos, la bucătărie -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889351">Şterge vot</a></div><span id="v9889351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Palios Milos, la bucătărie
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Spre terase dar și spre toalete. Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889353">Şterge vot</a></div><span id="v9889353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Spre terase dar și spre toalete. Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Salon în interior. Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889356">Şterge vot</a></div><span id="v9889356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Salon în interior. Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Terasa de jos. Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889357">Şterge vot</a></div><span id="v9889357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Terasa de jos. Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] Pe terasa de jos, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889359">Şterge vot</a></div><span id="v9889359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017] Pe terasa de jos, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] Interior, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889362">Şterge vot</a></div><span id="v9889362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017] Interior, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889363">Şterge vot</a></div><span id="v9889363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017] Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2017] Vedere spre munți de pe terasa de jos. Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889364">Şterge vot</a></div><span id="v9889364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2017] Vedere spre munți de pe terasa de jos. Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2017] Prin micul muzeu, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889366">Şterge vot</a></div><span id="v9889366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2017] Prin micul muzeu, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2017] Decor, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889368">Şterge vot</a></div><span id="v9889368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2017] Decor, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2017] Decor, Palios Milos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889369">Şterge vot</a></div><span id="v9889369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2017] Decor, Palios Milos
foto krisstinna [15.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[52] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.1394739151 sec