80497 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Lonicera Resort & Spa [Avasalar]  (stele cf clasif. AFA:  5*)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.08.2017
DE
Avatar DanielaK
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Drobeta Turnu Severin
înscris/ă în 26.07.13
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
1245
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 5

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
încărcat de pe telefon!

O vacanță frumoasa


Ca în fiecare an, în perioada ianuarie – februarie principala preocupare o reprezintă căutarea unor oferte de vacanţă pentru vară. Însă, anul acesta, din diverse motive, am tot amânat această activitate şi ne-am trezit că peste 2 zile se încheie luna februarie şi implicit perioada de early-booking!

Întrucât anul trecut am experimentat pentru prima oară experienţa unui concediu într-un resort din Antalya şi ne-am simţit mai mult decât excelent, am hotărât ca şi anul acesta să ne bucurăm de o nouă experienţă turcească :)

Aşa că ne-am apucat repede să stuidiem ofertele pe care le cerusem agenţiei de turism pentru un sejur în vară pe litoralul turcesc al Mării Mediterane. Am ales o ofertă, dar din păcate am avut ghinion, nu mai erau locuri disponibile, am căutat o alta, rezultatul fiind acelaşi şi, în final la recomandarea agentului de turism ne-am oprit asupra ofertei la LONICERA RESORT & SPA din Alanya, Antalya.

Am dat repede un search pe Google pentru a citi câteva experienţe împărtăşite de turişitii care şi-au petrecut vacanţa în acest resort, nu am găsit foarte multe întrucât acesta a fost deschis în anul 2016, dar fiind pe ultima sută de metri am spus că merită să riscăm şi să achiziţionăm oferta agenţiei de turism!

LONICERA RESORT & SPA face parte dindr-un resort foarte mare, LINOCERA HOTELS, şi este situat în Golful Fugla de pe plaja Incekum, exact între Alanya şi Asvalar.

Linocera Hotels este format din Lonicera Resort & Spa, Linocera Hotels şi Linocera City, cu alte cuvinte resortul este mare, suprafaţa acestuia fiind de 130.000 metri pătraţi şi oferă cazare în regim all-inclusive.

După o călătorie de aproximativ 2 ore cu avionul, ajungem pe aeroportul din Antalya şi după ce am îndeplinit procedurile specifice, ne-am prezentat la mini-ghişeul agenţiei partenere de la ieşirea din aeroport. Aici ni s-a precizat numărul autocarului care urma să ne transporte la hotel. Imediat ce ne-am instalat toţi cei care eram direcţionaţi către autocar, acesta s-a pus în mişcare, fiind anunţaţi de către ghidul care ne însoţea, într-o moldovenească impecabilă :), că durata călătoriei va fi de aproximativ 90 de minute, cei 110 km până la hotel fiind parcurşi cu o oprire de 20 minute într-o parcare pentru a mânca o înghţată sau pentru a ne răcori cu o apă rece!

Sincer, această oprire nu îşi avea rostul, toţi fiind nerăbdători să ajungem la hotel să ne cazăm şi să ne răcorim în mare, nicidecum într-o parcare! Dar mă rog, aceasta este politica agenţiilor de turism şi vrei, nu vrei, pierzi 20 minute în acea parcare!

După acest mic popas ne-am continuat drumul şi iata-ne la hotel!

Ne-am prezentat la recepţie cu voucherele de cazare şi paşapoartele şi am aşteptat să ni se facă documentaţia necesară! Ştiind că în Turcia bacşişul este la el acasă, am pus în paşaport 20 euro şi, în cameră am avut plăcuta surpriză să îi găsesc tot acolo!

Procedura cazării s-a încheiat repede şi, după cxe ne-am primit brăţările, am fost ajutaţi de valeţi să ne ducem bagajele în cameră! De la recepţie ni s-a precizat că hotelul are regim all-inclusive, ceea ce presupune că toată băututa din camere (apă, răcoritoare şi bere) este gratuită în prima zi, iar din a doua zi doar apa va fi gratuită în cameră, ceea ce pentru noi nu a reprezentat niciun inconvenient!

Hotelul Lonicera Resort & Spa este cel mai mare hotel al complexului Linocera Hotels, are o formă ciudată, şi este construit în acelaşi stil impozant, mai mult în interior decât în exterior.

Despre cameră pot spune că este exact ca în prezentare şi, spre surprinderea mea cu parchet pe jos! Faptul că hotelul este nou se vede, mobilierul şi întreg hotelul fiind impecabile! Camera este destul de mare, 25-30 metri pătraţi, foarte spaţioasă, iar mobilerul sumar dar cu foarte mult bun gust. Fiind o familie cu un copil de 5 ani, am optat pentru o cameră standard, mobilierul fiind compus dintr-un pat matrimonial mare, un pat de o persoană, un fotoliu pat şi două fotolii mici. Dotările camerei mai cuprindeau şi două somiere şi un dulap dublu (pe hol), precum şi aer condiţionat, minifrigider şi televizor LCD. Terasa camerei, destul de mare, dotată cu mobilier specific (măsuţă şi 2 scaune, precum şi uscător de rufe).

Fiecare hotel din cele trei ale resortului are restaurant propriu în care se servesc mesele principale ale zilei. Restaurantul hotelului Lonicera Resort & Spa se află la demisol şi masa în regim bufet suedez poate fi servită atât pe terasă cât şi în interior. În fiecare seară, la intrarea restaurantului din interiorul acestuia, eram aşteptaţi cu câte un pahar de punch (alcoolic sau nonalcolic). Despre mâncare pot spune că este cea specifică hotelurilor cu regim all-inclusive de pe litoralul turcesc, diversificată, pentru toate gusturile şi foarte muuultă :), astfel că oricât de pretenţios ai fi, imposibil să nu găseşti ceva pe gustul tău.

Resortul dispune şi de 3 restaurante a-la-carte (otoman, pescăresc, italian), o singură rezervare fiind inclusă în preţul sejurului, de care puteai beneficia în urma unei programări la recepţia hotelului.

Există şi restaurante tip fast-food deschise între orele 10.30-16.00, precum şi pool bar deschis între orele 10.00-02.30, iar lobby bar de la 10.30 până la ora 01.00.

Zilnic, în intervalul orar 16.00-18.00 este program de Tea&Cofee&Pastry Time, iar de la 10.30 la 16.00 – Gozleme. Dacă foamea te lovea peste noapte, în intervalul orar 00.00-06.00 puteai servi masa.

În resort există şi o ICECREAM HOUSE, un fel de cofetărie, deschisă zilnic între orele 12.00-17.00.

Un plus la acest hotel este curăţenia, atât din restaurant cât şi din hotel. Zilnic, în cameră erau schimbate prosoapele şi ori de câte ori solicitai, curăţenie generală în camere.

Fiecare cameră este prevăzută cu un afişaj electronic la intrare, cu numărul camerei (care era verde când nu te aflai în cameră şi roşu când erai prezent în cameră) şi cu alte două afişaje cu „Do not disturb” şi “Make clean” pe care le puteai activa din interior.

Personalul responsabil de curăţenie era omniprezent atât în restaurant, cât şi în camera, holuri şi întreg resortul.

Cu privire la modul de a petrece timpul liber în resort există multe posibilităţi de divertisment în cele două zone de animation stage, unde seara se organizează diverse spectacole, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, iar ziua, la una dintre acestea erau organizate diverse jocuri de apă sau zumba şi discotecă (aceasta era contra cost). De asemenea, resortul dispune de o piscină interioară şi 7 piscine în aer liber, dintre care una de dimensiuni olimpice şi două piscine de divertisment, cu tobogane de apă. Toate piscinele funcţionează conform unui orar, fiind deschise începând cu ora 09.00 şi până la ora 19.00. Piscinele de divertisment funcţionează în intervalul orar 10.00-12.00 şi 14.30-17.30. de asemenea, este amenajată şi o piscină pentru copii mici, de mici adâncimi, cu tobogane. Cine nu vrea să se bălăcească poate să îşi petreacă timpul în jacuzzi amenajate lângă piscinele exterioare. Apa din toate piscinele este foarte caldă.

Pentru amatorii de sport oferta este de asemenea diverisificată, putând alege între salile de fitness (2 exterioare sau 2 interioare), terenurile de tenis sau beach volei. Programul de funcţionare al cetrului de fitness este zilnic, în intervalul 08.00-18.00.

De asemenea, există două zone kids play amenajate în resort, una interioară şi una în exterior. Cea din exterior este amenajată pentru copiii cu vâste începând cu sub trei ani şi până la cei mai marin (14 ani). Aici cei mai mici îşi puteau petrece timpul fie jucându-se într-un spaţiu amenajat cu nisip şi dotat cu jucării specifice, fie în zona de tobogane, leagăne, balansoare, etc, ori la maşinuţe electrice sau jucând biliard. Aceast loc de joacă este amenajat într-o zonă cu verdeaţă şi este acoperită pentru a putea fi utilizată şi ziua!

Resortul dispune şi de un centru SPA care funcţionează în intervalul orar 08.00-20.00 şi la care o parte dintre servicii erau contra cost şi de câteva magazine atât în hotelul Lonicera Resort & Spa (la demisolul unuia dintre corpurile acestuia) cât şi în zona de promenadă a resortului.

Complexul Lonicera Hotels s-a gândit şi la iubitorii de distracţie nocturnă, în fiecare seară funcţionând o discotecă (00.00-02.30) contra cost.

Resortul beneficiază şi de două zone de shopping, una în interiorul Lonicera Resort&Spa, iar cealată în în zona Lonicera World, precum şi de o patiserie şi o zonă de fruit shop.

Seara, pe aleile resortului sunt mici tarabe ambulante de la care poţi cumpăra porumb fiert, pop-corn sau vată pe băţ.

Cum am precizat anterior, curăţenia este exemplară, atât în restaurante, la piscine cât şi pe aleile resortului dar şi pe plajă.

Piscinele funcţionează în intervalul 06.00-19.00, apa este foarte curată şi caldă, atât în cele interioare cât şi în cele exterioare.

Fiecare piscină este supravegheată de către cel puţin un salvamar, în funcţie de mărimea acesteia, care chiar îşi face treaba, nu este de bibelou! Când spun că îşi face treaba, mă refer la faptul că supraveghează şi vede tot ce se întâmplă în piscină! Copiii noştri, de 5 şi 6 ani ştiu să înoate şi într-o zi se jucau şi se zbăteau în apă şi imediat a venit salvamarul la ei să vadă dacă totul este ok. În altă zi, când au vrut să se dea pe tobogane, i-a lăsat după ce ne-am dat acordul scris că ştiu să înoate şi nu au nevoie de aripioare sau colac!

Marea! Marea este minunată pentru toţi cei care o iubesc!

Litoralul turcesc al Mediteranei prezintă avantajul acelei ape calde din care cu greu mai ieşi, fiind o adevărată plăcere să te răcoreşti -- sau nu prea, la cât este de caldă :).

Lonicera Hotels are ieşire la 2 plaje, una cu nisip şi cealaltă cu pietriş, ambele sunt înguste, în jur de 20-25 m lăţime, amenajate cu şezlonguri şi umbrele!

Să le luăm pe rând: plaja cu nisip fin, parcă este fină este cea numită Lonicera World şi are două intrări. Chiar dacă este îngustă, este destul de mare ca lungime şi bine întreţinută la capitolul curăţenie. În fiecare seară şezlongurile sunt aranjate şi curăţate de nisip, umbrelele închise, iar coşurile de gunoi golite. Pe acestă plajă nu este amenajat niciun beach-bar, dar în imediata apropiere a porţilor prin care se face intrarea pe plajă sunt amenajate baruri. Pe plajă nu ai voie cu farfurii cu mâncaresau fructe, iar băutura doar în pahare de plastic de unică folosinţă. La cele două intrări pe plajă este câte un agent de securitate care supraveghează intrările. Pe această plajă este amenajat şi un teren de volei.

Intrarea în mare este lină, cu nisip, apa este caldă şi curată!

Chiar dacă este îngustă, mereu am găsit şezlonguri în primul rând şi niciodată nu a fost extrem de aglomerată încât să simţi că vecinul de şezlong îţi suflă în ceafă!

La plaja cu pietriş, numită Lonicera Resort&Spa Beach se ajunge ieşind din resort şi mergând vreo 100-150 m. Nu o recomand, în primul rând pentru că este cu pietriş, iar în al doilea rând apa mi s-a părut cam murdară. Cred că nu sunt singura care nu o preferă, întrucât era foarte aerisită. Plaja are un beach-bar şi este amenajată cu şezlonguri şi umbrele de soare! Noi nu am stat decât vreo 30 minute şi ne-am mutat la Lonicera World.

În imediata apropiere a resortului este un bazar, destul de măricel, de la care poţi achiziţiona suveniruri, celebrul rahat turcesc, precum şi celebra îmbrăcăminte turcească „de firmă”! Distanţa până la bazar este de aproximativ 3-5 minute de mers pe jos, ieşind din resort faci stanga şi după 50 – 100 metri ai ajuns la bazar.

Preţurile sunt, cum altfel, decât negociabile, reuşind, în funcţie de abilităţile de negociator ale fiecăruia, să obţi un preţ cu mult mai mic decât cel cerut iniţial.

Ca o recomandare, de care voi ţine cont anul viitor, preferabilă este valuta US Dollar, diferenţa oficială între euro şi dolari americani, fiind infimă, iar neoficial, la shopping între cele două neexistând nicio diferenţă!

Acest lucru l-am observat şi când am achiziţionat, de la reprezentantul firmei de turism partenere celei din România, o excursie la The Land of Legends Theme Park, difernţa dintre preţul în euro fiind infimă faţă de cel în dolari americani.

Concluzia, iubesc vara, iubesc soarele şi marea şi m-am îndrăgostit de Turcia!

Recomand Lonicera Resort&Spa cu toată încrederea, iar pentru familiile cu pitici este un loc minunat în care să îţi petreci vacanţa!

---
Impresii încărcate de DanielaK in 11.08.2017 15:16:56

Validat / Publicat: 11.08.17 16:13:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA. A mai fost în/la: Kamelya, Side, Antalya
VIZUALIZĂRI: 9990

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 5 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (DanielaK); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27650 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 3 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- webmasterX
[11.08.17 15:55:40]
» mesaj pers

   @DanielaK:

am achiziţionat, de la reprezentantul firmei de turism partenere celei din România, o excursie la The Land of Legends Theme Park

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- fra
[11.08.17 18:10:11]
» mesaj pers

   Am inteles corect ca pretul a fost de 1250 euro 2 persoane si un copil, cu tot cu transport? Adica totalul, da? Pret platit la sfarsitul lunii februarie, bineinteles

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[11.08.17 18:14:01]
» mesaj pers

   @fra: Da, chiar 1245 mai exact!

   Cazare AI, avion din Timișoara, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe aeroport si asigurări medicale!

   Pretul a fost platit pe data de 28.02.2017 (jumatate atunci si diferenta cu 3 saptamani inaintea plecarii)

   Un pret mic in comparatie pentru serviciile oferite de hotel!

   Pretul agenției a fost 1290 €, dar aceaata ne-a oferit o reducere pentru fidelitate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- fra
[11.08.17 20:10:29]
» mesaj pers

   Multumesc mult de raspuns. Intr-adevar mi se pare mic pretul, mai ales ca e un hotel relativ nou. Si asigurarea medicala nu prea am intalnit-o inclusa in pret! Mi-am notat ca favorit articolul ca sa urmaresc hotelul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[11.08.17 20:28:11]
» mesaj pers

   @webmasterX: o sa revin in curand si cu un articol despre The Land of Legends 😍Si cu altele 😜

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[11.08.17 21:02:01]
» mesaj pers

   @DanielaK: un articol complet, asa cum imi place sa citesc! Felicitări!

   In plus, cred că m-am hotărât! Sunt in căutarea unui sejur pentru septembrie...

   Spune-mi doar care era dupa parerea ta, fiindca am remarcat ca esti o fină observatoarr😁, intre acesta si World?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[11.08.17 21:13:03]
» mesaj pers

   @maria55: lonicera world este de 4 ☆ si cred ca hotelul este vechi. Cu excepția restaurantului unde se servesti mesele principale, si cei de la World aveau acces la tot resortul.

   Restaurantul de la World nu mi-a plăcut in mod deosebit.

   Sfatul meu este sa alegi Lonicera Resort &spa

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[11.08.17 21:50:33]
» mesaj pers

   @DanielaK: multumesc mult pentru raspunsul promt si... rapid!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nitul
[03.09.17 18:36:45]
» mesaj pers

   @maria55: Si mie mi-a fost recomandat tot Lonicera Resort&Spa din aceleași motive: hotel nou, masa si servicii mai bune dar am ajuns in Tenerife! Alegeri inspirate si vacanța plăcuta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gabi76
[23.11.17 15:09:03]
» mesaj pers

   Buna ziua, puteți să-mi spuneți, daca topoganele ptr adulți sunt? Conceptul all include și ceva băuturi internaționale? Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[26.11.17 11:43:10]
» mesaj pers

   @gabi76: buna ziua!

   Toboganele sunt atât pt adulți, cât și pt copii!

   Au o zonă cu tobogane destinată doar copiilor, si 2 zone cu tobogane pentru copii mai mari si adulți.

   Băuturile sunt atât de proveniența autohtona, cat si internationala!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicolae75
[31.12.17 16:22:57]
» mesaj pers

   multumim pentru acest review detaliat! Pentru ca ati fost in iulie as avea o intrebare: am citit alte opinii cum ca acest complex ar fi cam aglomerat? E adevarat? Se formeaza cozi la masa sau pe plaja? Multumim, multi ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[03.01.18 17:32:43]
» mesaj pers

   @nicolae75: la masa era ceva aglomerație daca te duceau fix la ora de inceput a pranzului/cinei.

   Pentru noi un inconvenient la orele de început pt servirea prânzului/cinei ă fost ca nu găseam foarte usor o masa afara (fumători fiind).

   Chiar si la acele ore, datorită faptului că restaurantul este foarte mare, terasa la fel, nu se simțea chiar asa de rau aglomerația!

   Iar la plaja, mereu am gasit locuri libere, chiar in primul sau al doilea rand, pentru toată trupa (6 persoane).

   E adevărat că la plaja mergeam dupa masa de prânz.

   Nici la piscină nu era aglomerat, mereu am gasit locuri pentru tot grupul si ajungeam dupa micul dejun, undeva in jur de 10.30-11.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicolae75
[04.01.18 18:07:57]
» mesaj pers

   @DanielaK: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cornelTm
[07.01.18 15:11:07]
» mesaj pers

   @DanielaK: Buna, as vrea sa merg anul acesta la Lonicera in Antalya

   Va rog daca se poate sa imi spuneți cu ce agentie ati mers dumneavoastră si in ce data ati plecat si la ce ora ati avut zborul de plecare si de întoarcere.

   Vrem sa mergem cu *** sau *** si nu am vrea sa ajungem prea târziu in resort in prima zi.

   Plecam din Timișoara. In august.

   Va mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmasterX
[07.01.18 15:20:57]
» mesaj pers

   @cornelTm: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE

Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Tymy
[08.01.18 20:41:19]
» mesaj pers

   Buna, ai fost cazata in cladirea principala sau bungalow? Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Tymy
[08.01.18 20:52:16]
» mesaj pers

   Cateva informatii despre cazarea in bungalow? Este prima data cand cumpar bilete si nu suntem cazati in hotel, m-am ocupat si de organizare pentru 6 familii😓 sper sa nu fie dezamagiti🤔

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[08.01.18 20:55:53]
» mesaj pers

   @Tymy: buna. Am avut cazare in hotelul Lonicera Resort & Spa, hotelul principal.

   Cel mai mare dintre cele din resort!

   Bungalow-urile, sincer nu mi-a plăcut cum arătau la exterior (in drumul spre plaja treceam pe lângă ele).

   Par clădiri mai vechi, dar e posibil sa fie doar o impresie si interiorul sa fie ok.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Tymy
[08.01.18 20:59:18]
» mesaj pers

   Offf sper sa fie ok😨, multumesc pentru raspunsuri

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[08.01.18 22:24:10]
» mesaj pers

   @Tymy: Lonicera Resort nu are bungalow-uri. Sigur ai rezervat la Lonicera Resort???

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[08.01.18 22:26:37]
» mesaj pers

   @Andox: are si bungalow-uri sau vile cu 1-2 etaje!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[08.01.18 22:30:47]
» mesaj pers

   @DanielaK: unde? Eu nu am vazut bungalow-uri la Lonicera resort.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[08.01.18 22:31:41]
» mesaj pers

   @Andox: unde ți-aș putea trimite o poza ca sa confirm? Sunt in zona Lonicera world

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Tymy
[08.01.18 22:33:16]
» mesaj pers

   Eu am facut rezervare si m au sunat sa mi spuna ca nu este in cladirea principala ci in bungalow... si eu as vrea niste poze🤔

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[08.01.18 22:33:27]
» mesaj pers

   @DanielaK: pai pune-o aici pe site, la review-ul tau. Unde sunt bungalow-urile? In laterala hotelului sau unde? Sincer nici la agentii nu am vazut sa aiba alt tip de camere decat standard, superior si family.

   aaa si economy, dara astea din cate am aflat sunt fara balcon.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[08.01.18 22:36:00]
» mesaj pers

   @Andox: sincer nu vreau sa o pun pe site pt ca ca este cu copiii in prim plan si nu vreau poze publice cu ei. O pun pe pagina personală de fcb si va dau link-ul daca vreti.

   O las putin la public, cât sa o vedeti.

   Mai mult de atât nu pot face!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[08.01.18 22:36:56]
» mesaj pers

   @DanielaK: daca este personala, lasa, nu-i bai.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Tymy
[08.01.18 22:36:59]
» mesaj pers

   Eu am facut rezervare la lonicera resort&spa, nu world

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielaK
[08.01.18 22:38:51]
» mesaj pers

   @Tymy: sunt toate in acelasi resort. eu am stat la Lonicera Resort & Spa. Resortul este compus din acest hotel, Lonicera Hotel si Lonicera Village. toate in aceeasi "curte".

   Lonicera Hotel este de 4 stele, dar cu excepția restaurantului unde mancati mesele principale, veti avea acces la întreg resortul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [19.03.19 10:56:40]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Lonicera Resort & SPA noaptea -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888107">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888107"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888107">Şterge vot</a></div><span id="v9888107" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888107)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888107Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888107MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Lonicera Resort & SPA noaptea
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Piscină de dimensiuni olimpice -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888108">Şterge vot</a></div><span id="v9888108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Piscină de dimensiuni olimpice
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Alee din resort -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888109">Şterge vot</a></div><span id="v9888109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Alee din resort
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2017] Lift -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888110">Şterge vot</a></div><span id="v9888110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Lift
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2017] Hotelul din interior cu intrarea de la restaurant -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888111">Şterge vot</a></div><span id="v9888111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Hotelul din interior cu intrarea de la restaurant
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888112">Şterge vot</a></div><span id="v9888112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2017] Terasa din resort -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888113">Şterge vot</a></div><span id="v9888113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Terasa din resort
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Aleea dinspre plaja -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888114">Şterge vot</a></div><span id="v9888114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Aleea dinspre plaja
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Piscină din fata Lonicera Resort & spa -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888115">Şterge vot</a></div><span id="v9888115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Piscină din fata Lonicera Resort & spa
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888116">Şterge vot</a></div><span id="v9888116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2017] Unul dintre cele 2 aqua park -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888117">Şterge vot</a></div><span id="v9888117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Unul dintre cele 2 aqua park
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Faleza noaptea -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888118">Şterge vot</a></div><span id="v9888118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Faleza noaptea
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888119">Şterge vot</a></div><span id="v9888119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2017] Plaja -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888120">Şterge vot</a></div><span id="v9888120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Plaja
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2017] Recepția Lonicera Resort &spa -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888121">Şterge vot</a></div><span id="v9888121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Recepția Lonicera Resort &spa
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Cameră de la Lonicera Resort & spa -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888122">Şterge vot</a></div><span id="v9888122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Cameră de la Lonicera Resort & spa
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Apus... -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888123">Şterge vot</a></div><span id="v9888123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Apus...
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888124">Şterge vot</a></div><span id="v9888124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888125">Şterge vot</a></div><span id="v9888125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2017] Shopping place -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888126">Şterge vot</a></div><span id="v9888126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Shopping place
foto DanielaK [11.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888127">Şterge vot</a></div><span id="v9888127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888128">Şterge vot</a></div><span id="v9888128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888129">Şterge vot</a></div><span id="v9888129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888130">Şterge vot</a></div><span id="v9888130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888131">Şterge vot</a></div><span id="v9888131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888132">Şterge vot</a></div><span id="v9888132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888133">Şterge vot</a></div><span id="v9888133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888134">Şterge vot</a></div><span id="v9888134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888135">Şterge vot</a></div><span id="v9888135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2017] -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888136">Şterge vot</a></div><span id="v9888136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2017]
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2017] Lonicera - amazing sunset -- foto by <b>DanielaK</b> [uploaded 11.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av888138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv888138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=888138">Şterge vot</a></div><span id="v9888138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(888138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f888138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e888138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2017] Lonicera - amazing sunset
foto DanielaK [11.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.159466028214 sec