80065 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ephesia Hotel [Long Beach]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.08.2017
DE
Avatar sunflower
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Alba Iulia
înscris/ă în 23.08.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2015
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
730 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 5 și 10

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Ephesia Hotel – vacanță de vis


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Kusadasi, te așteaptă să te îmbrățișeze în pace și fericire, cu aerul său proaspăt, azuriul mării și natura sa unica... Cam așa suna una dintre reclamele zărite de mine în perimetrul Hotelului Ephesia. Și într-adevăr așa a și fost. Am petrecut la acest hotel clipe minunate, am fost tratați regește, mângâiați de razele soarelui sub cerul siniliu care pare că se contopește cu marea Egee, copiii s-au simțit excelent, am vizitat Kusadași și împrejurimile, am văzut urmele uneia dintre cele 7 Minuni ale Lumii – Templul Zeiței Artemis din Efes cunoscut și sub numele de Templul Dianei, din care nu a mai rămas decât o coloană... “Sic transit gloria mundi! ”.

Localizare

Hotelul este localizat la puțin peste 7 kilometri de centrul orașului Kusadași, pe malul mării, pe celebra Long Beach. Adresa exactă luată de pe siteul hotelului: Yavansu Mahallesi, Karaova Plajı Sokak No: 4 09400 - Kuşadası / Aydın, coordonate GPS: 37.80888900 N, 27.27055600 E.

Nouă ne-a fost puțin greu să-l găsim, ne-am trezit în cealalată parte a orașului Kusadași, prin niște hârtoape asezonate cu bolovani, încât era cât pe ce să spargem scutul la mașină.

Biletele le-am achiziționat prin tour-operatori germani, camera am dorit-o cu vedere la mare și așa a și fost cu vedere la piscină, mare și împrejurimi. Dimineața, când se făcea aprovizionarea la Hotelul Batihan, în jur de ora 6, era oarecare gălăgiecopiii nu se trezeau, nici soțul, dar eu, da. Însă, îmi plăcea seara, înainte de cină, să observ forfota personalului hotelului, cum aranjau mesele, aduceau tăvile cu fructe, pregăteau grătarele... Căci, ce poate fi relaxant decât să stai și să privești la alții cum lucrează... măcar câteva zile din an! :)

Prima impresie

Hotelul mi-a plăcut încă înainte de a-l vedea, de aceea am și achiziționat voucherele. Am fost cu auto propriu, drumul l-am fragmentat, o noapte am dormit la Giurgiu, a doua noapte la Canakkale. Imediat ce am ajuns, am trecut bariera, am parcat mașina în stânga intrării, la recepție am fost întâmpinați cu limonadă și bombonle, imediat ni s-au pus brățările pe mâini și am fost conduși în camera cu vedere la mare la etajul trei, 301. Prietenii nostri au avut o cameră fără vedere la mare, deschiderea era spre hotelul Batihan, dar fiind prețul plătit, undeva sub 500 de euro, acest lucru nu i-a deranjat. Oricum, în cameră se petrece puțin timp. Însă eu am un fix, dacă nu am cameră cu vedere la mare, nu aleg un hotel.

Piscinele

Există două piscine exterioare, una pentru adulți și una pentru copii și una interioară, neîncălzită. În jurul celor exterioare găsești șezlonguri și umbrele la discreție, niciodată nu erau toate ocupate. Dar șezlongurile sunt destul de apropiate unele de altele. În piscina pentru copii e și o ciupercuța care facilitează distracția. Apa în piscina foarte curată, extrem de clară, la o temperatură normală. Zilnic un angajat lua probe de apă din piscină, la fel se proceda și la restaurant, se luau în eprubete probe din fiecare fel de mâncare. Echipele de animație erau mereu prezente, propunând tot felul de activități atractive: polo, aqua gym, etc., dar pe noi nu ne-au convins, mie nu-mi place să stau la mare la piscină, dar asta depinde de gustul fiecăruia. Nu sunt tobogane, eu de aceea am și ales acest hotel, deoarece dacă ar fi fost tobogane nu aș mai fi putut scoate copiii de acolo, ori marea pentru noi e mare, nu piscina!

Plaja micuță, cu nisip fin, foarte curată, păzită, intrare lină în mare, două zile marea a fost agitată, cu valuri, în celelate zile, a fost ok, caldă, plăcută. Pe plajă intră 3,4 rânduri de șezlonguri, prevăzute cu măsuță și umbrelă. Mereu erau șezlonguri libere pe plajă.

Grădina

La ieșirea din hotel, care se face prin bar, ochii se opresc în grădina îngrijită, populată cu trandafiri, leandri roz, cu palmieri, portocali ornamentali și alți arbuști specifici zonei. În partea dreaptă a grădinii există un mic loc de joacă pentru copii, cu leagăne, tobogan și o bancă pe care se pot relaxa părinții ce-și supraveghează copii. Pe jos un covor moale, pentru a nu răni genunchii jucăușilor. În spate este amfiteatrul unde seară de seară au loc diferite spectacole. Vis a vis se află un loc în care o turcoaică prepara gozleme, plăcinte specifice turcilor, cu diferite umpluturi: brânză, spanac. Tot acolo se află si un automat de ayran.

Barurile

Barurile sunt în număr de trei. Unul, cel mai mare, care deservește și mesele aflate pe terasa din vecinătatea piscinei, unul pe terasa cu ieșire spre grădină și unul în partea stângă a grădinii, acolo unde se prepară gozlemele. La barul principal este o mare de lămpi, lumină artificială din plin, fotolii elegante, generoase, albe, foarte frumos.

La barul dinspre plajă găseai pizza, cartofi prăjiți, hamburgeri. Ca băuturi: coca-cola, sprite, fanta, dar și sucuri la dozator unele mai colorate decât altele, coctailuri diverse, bere, vin alb și roșu bune, cafea, tării diverse, apă. Seara leneveam pe terasa de la bar cu deschidere la piscină.

Program de înfulecat la baruri:

12:00 – 16:00 Turkish Gözleme cu spanac, brânză, cartofi; Ayran și sucuri

16:00 – 17:00 Program de înghețată

17:00-18:00 ceaiul de la ora 5: ceai, cafea, prăjiturele, fursecuri, foietaje dulci și sărate)

10:00 – 24:00 băuturi la liber

Animația

Activitățile de seară sunt distractive, programul pentru copii ține 60 de minute, de la orele 20 la 21, apoi începe programul de divertisment pentru adulți: dansuri specifice zonei, piese de teatru hazlii, cântece, mimă, totul e interactiv, turiștii-spectatori sunt mereu implicați.

Lifturile

Per total hotelul poate primi 650 de oaspeți, în 237 camere standard, 22 camere de familie, și 3 camere pentru persoane cu dizabilități. Pentru a ajunge la etajele superioare, turiștii dispun de 3 lifturi. La ultimul etaj al hotelului, veți întâlni acoperișul tip terasă, de unde vederea asupra mării și a împrejurimilor este de excepție. Raiul fotografilor! :)

Parcarea este inclusă în preț, este destul de înghesuită, dar loc pentru a parca mașina am găsit la fiecare revenire din vreo excursie pe care am făcut-o pe cont propriu. Nu am apelat la vreo agenție pentru a achiziționa excursii, exista posibilitatea la hotel, dar noi nu am făcut-o. În cazul în care, destul de probabil, blochezi o altă mașină, cheile trebuie lăsate la paznic care va rezolva problema elegant. În ziua următoare, le veți lua de la același paznic.

Camera spațioasă, dar nu exagerat, am stat și în camere mai mari, însă, nu jucam acolo horă :), curățenie făcută zilnic, prosoape înlocuite după cum le lăsam în baie, așternuturi schimbate la două zile. În cameră este, desigur, disponibil aer condiționat. Având family room, am beneficiat de un pat matrimonial imens și o nișă cu două paturi twin. Holul de la intrare avea în dotare un corp de mobilă pe care puneam obiectele de plajă, dedesubt puneam încălțămintea. Ambele încăperi aveau tv, camera mare LCD, prindea ProTv și TVR Internațional, cea mică, doar un tv mai micuț. Aici au mers doar canalele cu desene animate. Pe lângă paturile cu noptierele aferente, am beneficiat de un dulap încăpător, două fotolii, un alt corp de mobilier ca un scaun, ori poate o măsuța mică, un birou spațios pe care era Tv și o tăviță cu ingrediente și ustensile necesare pentru prepararea ceaiului și a cafelei. Eu sunt extrem de matinală, așa că această facilitate de a-ți prepara cafeaua în cameră mi s-a potrivit ca o mănușă, imi făceam o cafea, apoi ieșeam în balcon și citeam... Liniște și pace... În fiecare zi minibarul era aprovizionat cu sticle de apă de o jumătate de litru. Pe jos, gresie într-o nunață deschisă. Curat, aerisit, strălucitor.

Baia potrivită ca mărime, dotată corespunzător cu produse de igienă și consumabile, o cabină de duș încăpătoare, de fapt este un perete de sticlă care desparte dușul de restul băii. Zilnic eram aprovizionați cu gel de duș și săpun. Fără mirosuri neplăcute. Aceeași curățenie de excepție.

Balconul spațios, cu măsuță și două scaune, am plătit în plus pentru camera cu vedere la mare, dar am avut o priveliște superbă.

Restaurantele

Hotelul are doua restaurante Didyma Restaurant si Artemis Restaurant. Micul dejun și prânzul se servește la restaurantul de la etajul unu Didima, iar cina la Artemis și pe terasa aferentă. Mâncarea este foarte gustoasă, variată, nu cred că aș fi putut pofti ceva și să nu găsesc, salate, fripturi, ciorbe, grătare, pește din plin, fructe de mare, torturi, prăjituri, baclavale, etc. Există meniu cu mâncare pentru copii, meniu cu mâncare dietetică. Micul dejun bogat și variat, cu mezeluri de pui și vită, brânzeturi diverse, miere, gem, croissanturi, fursecuri, prăjiturele de tot felul, fructe, lapte, cereale, legume pe alese, bucătari care îți preparau clătite sau papară așa cum îți doreai, sub ochii tăi. Prânzul și cina extrem de bogate. Seara, luam masa pe terasă, putând asista de la balcon, așa cum am menționat deja la efectuarea pregătirilor pentru ca totul să iasă satisfăcăctor. Eram serviți la masă de un chelner, extrem de amabil, volubil, plăcut. Am avut inclusă în prețul de cazare o cină a la carte. Tot ce am comandat a fost la superlativ. Oricât de mult aș fi dorit să mă abțin nu puteam, pentru că în fiecare zi erau alte dulciuri – eu sunt fan dulciuri :), așa încât, la întoarcerea acasă am ajuns direct la stadion :). Cel mai mult mi-au plăcut fructele, veți zâmbi poate, dar serveau niște cireșe negre, pietroase și dulci pe care nu mi le pot scoate din minte... Când un fel de mâncare s-a terminat se schimbau imediat tăvile, chelnării sunt mereu zâmbitori. Nu aș avea ce reproșa. În restaurant și pe terasă este o curățenie desăvârșită. De fapt peste tot este foarte, foarte curat.

Program de allinclusiv

07:00 – 10:00 Mic dejun bufet suedez

10:00 - 10:30 Mic dejun târziu, tot bufet suedez

12:30 – 14:00 Prânz bufet suedez

19:30 – 21:30 Cină bufet suedez

23:30 – 00:30 Gustarea de la miezul nopții

La unul dintre cele două restaurante a la carte, am avut acces doar o singură dată, cu programare prealabilă:

Nautilus – restaurant cu preparate din pește

La Veranda – restaurant italian

Wifi este liber la piscină și bar, în cameră contra cost, dar noi în cameră am prins wifi de la piscină.

Shopping

La parterul resortului, pe holul dinspre recepție spre bar și apoi prin grădină, spre plajă sunt câteva magazine: Factory Outlet – textile shop, Gold and silver – magazin de bijuterii și ceasuri, magazin cu articole de plajă, frigider cu înghețată, contra cost, magazin foto, magazin de suveniruri.

Spa

Hotelul dispune de un centru Spa cu o baie turcească și saună. Cred că sunt contra cost, nu am întrebat și nici nu am beneficiat de ele, nu că nu aș fi vrut, dar pur și simplu, nu am avut timp. Vacanțele noastre cu copiii, sunt pentru a petrece full time cu ei. Cei dornici pot face mișcare la centrul de fitness. Pentru asta, nu uitați acasă echipamentul special, fără el intrarea nu este permisă!

Altele

La câțiva metri de intrarea în hotel, era o stație de taxiuri la care am apelat spre a merge în Centrul stațiunii. La bazarul de aici am găsit cele mai mici prețuri din întreaga Turcie.

Ca facilitate am avut inclusă și o plimbare de 1 oră cu hidrobicicleta pe mare.

În loc de concluzie

Ca să închid cercul acestei prezentări, mai adaug doar faptul că pentru noi Ephesia a fost o euforie continuă, un loc în care am fost fericiți... Vacanțe de vis să aveți!

Vă rog să atașați următoarea piesă: youtube

Mulțumesc! ;)

---
Impresii încărcate de sunflower in 03.08.2017 13:33:58

Validat / Publicat: 03.08.17 15:28:43

VIZUALIZĂRI: 3459


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (sunflower); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37550 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[03.08.17 14:10:05]
» mesaj pers

   @sunflower: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[03.08.17 15:29:34]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sunflower
[03.08.17 15:56:12]
» mesaj pers

   @webmasterX: ok! :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[28.09.17 15:01:51]
» mesaj pers

   @sunflower: Foarte frumos intradevar, mai ales acum ca s-a facut rece afara incercam sa ne aducem aminte de vara care a trecut.

   Minunata poza P02, dar nu pot spune ca mi-a displacut poza cu cirese care sunt preferatele mele.

   Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [06.12.19 22:42:16]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2015] Kusadasi, Insula Porumbelului -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884461">Şterge vot</a></div><span id="v9884461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2015] Kusadasi, Insula Porumbelului
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2015] Apus de soare la Ephesia Hotel -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884464">Şterge vot</a></div><span id="v9884464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2015] Apus de soare la Ephesia Hotel
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2015] Ephesia Hotel- vedere de pe balcon -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884466">Şterge vot</a></div><span id="v9884466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2015] Ephesia Hotel- vedere de pe balcon
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2015] Ephesia Hotel - poftiți la desert in Didyma Restaurant -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884467">Şterge vot</a></div><span id="v9884467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2015] Ephesia Hotel - poftiți la desert in Didyma Restaurant
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2015] Ephesia Hotel, vedere în cameră -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884469">Şterge vot</a></div><span id="v9884469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2015] Ephesia Hotel, vedere în cameră
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2015] Ephesia Hotel - camera din alt unghi -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884471">Şterge vot</a></div><span id="v9884471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2015] Ephesia Hotel - camera din alt unghi
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2015] Ephesia Hotel, holul de la intrarea în camera 301 -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884473">Şterge vot</a></div><span id="v9884473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2015] Ephesia Hotel, holul de la intrarea în camera 301
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2015] Ephesia Hotel, camera de baie -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884474">Şterge vot</a></div><span id="v9884474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2015] Ephesia Hotel, camera de baie
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2015] Ephesia Hotel, nișa cu cele doua paturi twin -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884475">Şterge vot</a></div><span id="v9884475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2015] Ephesia Hotel, nișa cu cele doua paturi twin
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2015] Ephesia Hotel, vedere prin cameră -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884477">Şterge vot</a></div><span id="v9884477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2015] Ephesia Hotel, vedere prin cameră
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2015] Ephesia Hotel, lifturile -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884479">Şterge vot</a></div><span id="v9884479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2015] Ephesia Hotel, lifturile
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2015] Ephesia Hotel, zona cu păpica pentru copii -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884480">Şterge vot</a></div><span id="v9884480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2015] Ephesia Hotel, zona cu păpica pentru copii
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2015] Ephesia Hotel, poftiți la cireșe!!! Cele mai aromate! -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884481">Şterge vot</a></div><span id="v9884481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2015] Ephesia Hotel, poftiți la cireșe!!! Cele mai aromate!
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2015] Ephesia Hotel, spre restaurant -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884483">Şterge vot</a></div><span id="v9884483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2015] Ephesia Hotel, spre restaurant
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2015] Ephesia Hotel, celalalt restaurant -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884485">Şterge vot</a></div><span id="v9884485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2015] Ephesia Hotel, celalalt restaurant
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2015] Ephesia Hotel, parte din bar și deschiderea spre piscină -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884486">Şterge vot</a></div><span id="v9884486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2015] Ephesia Hotel, parte din bar și deschiderea spre piscină
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2015] Ephesia Hotel, aleea prin grădină, spre plajă -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884487">Şterge vot</a></div><span id="v9884487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2015] Ephesia Hotel, aleea prin grădină, spre plajă
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2015] Ephesia Hotel, prin grădină -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884489">Şterge vot</a></div><span id="v9884489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2015] Ephesia Hotel, prin grădină
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2015] Ephesia Hotel, locul de joacă pentru copii -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884490">Şterge vot</a></div><span id="v9884490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2015] Ephesia Hotel, locul de joacă pentru copii
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2015] Ephesia Hotel, locul de joacă pt copii si bancuta pt. părinți -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884491">Şterge vot</a></div><span id="v9884491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2015] Ephesia Hotel, locul de joacă pt copii si bancuta pt. părinți
foto sunflower [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2015] Ephesia Hotel și plaja aferentă -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884493">Şterge vot</a></div><span id="v9884493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2015] Ephesia Hotel și plaja aferentă
foto sunflower [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2015] Ephesia Hotel, ce dor mi-e de Marea Egee -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884494">Şterge vot</a></div><span id="v9884494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2015] Ephesia Hotel, ce dor mi-e de Marea Egee
foto sunflower [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2015] Ephesia Hotel, cele două piscine văzute de pe balcon -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884496">Şterge vot</a></div><span id="v9884496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2015] Ephesia Hotel, cele două piscine văzute de pe balcon
foto sunflower [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2015] Terasa restaurantului Artemis, unde luam cina -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884497">Şterge vot</a></div><span id="v9884497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2015] Terasa restaurantului Artemis, unde luam cina
foto sunflower [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2015] Ephesia Hotel -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884498">Şterge vot</a></div><span id="v9884498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2015] Ephesia Hotel
foto sunflower [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2015] Ephesia Hotel, camerele cu vedere la Batihan -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884500">Şterge vot</a></div><span id="v9884500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2015] Ephesia Hotel, camerele cu vedere la Batihan
foto sunflower [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.121860980988 sec