79784 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Himare și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.07.2017
DE
Avatar dognean
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Timisoara
înscris/ă în 22.04.08
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 9 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
850 euro
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 10

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Plajele din sudul Albaniei


Urmare de aici

Dupa 2 ani de Grecia, pe continent și insulă la Marea Egee, am decis ca în acest an să vedem si Marea Ionică, dar într-o zonă mai exotică. Așa ca am ales Albania, la recomandarea nașilor care au fost anul trecut în Ksamil. După studii aprofundate pe net (inclusiv AFA), am ales o locație mai liniștită de pe riviera albaneză, și anume Himare, așezat între Ksamil si Parcul National Llogara.

La dus, drumul l-am făcut dintr-o bucată, prin Grecia, în 16 ore. Am ajuns seara pe la 19 la Kolagji Hotel, rezervat dinainte pe net, iar a doua zi am început plimbările pe plajele albaneze din zonă. Drumul de-a lungul litoralului este o experiență unică. Este o șosea foarte bună, ca de altfel toate drumurile albaneze pe care am umblat, foarte șerpuită, care te poartă de pe malul mării, până pe munții de lângă mare. Din ea se deschid drumuri către plajele din zonă. Toate ieșirile sunt marcate cu indicatoare, iar majoritatea sunt asfaltate până la plajă.

În cele 9 zile am reușit să vedem câteva dintre cele mai cunoscute plaje din zonă. În general sunt pietroase, cu intrare abruptă în apă, dar am găsit și unele foarte accesibile. Pe primul loc în preferințele noastre a fost plaja Qeparo, la care se ajunge din satul cu același nume. Este o plaja lata, cu nisip, iar intrarea in apă se face lin, la început pe câteva pietricele și apoi nisip. Este foarte lunga, amenajată cu șezlonguri (500 leka umbrela cu 2 șezlonguri) și are o faleză lată pe întreaga lungime. Pe faleză există câteva terase, unde la micul dejun servesc niște gogosi excelente cu felii de telemea si gem de smochine alături. Singura problemă aici era parcarea, pentru că în cea amenajată lângă faleză erau parcate mașinile celor cazați la vilele din zonă, dar la ora 10 când ajungeam noi mai găseam câte un loc liber, deși plaja era pustie.

Următoarea plajă în ordinea preferințelor, este Lukove, cea mai îndepărtată de locația noastră. E tot o plajă lată și foarte lungă, cu vreo 5 taverne cu terase direct pe plajă. Accesul e tot pe asfalt până la mare, după care drumul de piatră urcă puțin în stânga și coboară într-o pădure de maslini cu locuri de parcare la umbră și sub umbrare amenajate în dreptul fiecărei taverne. Noi am stat la terasa Heaven, foarte drăguț amenajată, unde am și mâncat foarte bine (supă de pește, paste, piept de pui la grătar). Plaja este cu nisip, iar intrarea în mare se face pe pietricele un pic abrupt dar apoi este nisip pe fundul apei cu adâncimea de circa 1 m. În partea mai îndepărtată a plajei, din livada de măslini curge un pârâu cu apă rece care se varsă în mare. Plaja este aproape pustie chiar și la orele prânzului.

A treia plaja în topul nostru a fost plaja Jala, care este în partea opusă celor două, adică din Himare spre Vlore. Se ajunge tot pe asfalt, din drumul principal, cu niște priveliști superbe spre plajă de sus. Este una dintre plajele mai aglomerate din zonă, cu aceeași problemă a parcării. Este o plaja cu pietris marunt si nisip, foarte lată dar nu foarte lungă. Golful care o adăpostește este mai inchis decât celelalte și este mărginit de promontorii stâncoase foarte înalte. Într-un din capetele plajei este un resort numit Folie Marine, către care aveți și indicatoare din șosea, pentru o mai buna orientare. Plaja este destul de aglomerată, dar intrarea în mare este lină, pe pietriș mărunt și apa nu se adâncește brusc. Plaja era în curs de amenajare, se plantau palmieri uriași, se lucra încă la unele terase de pe nisip. Pe margine găsiți câteva taverne unde se poate mânca la prețuri rezonabile. Noi am găsit un impinge-tava cu mâncăruri albaneze, care avea și un cuptor de pizza.

De la Himare spre Ksamil ajungem și pe plaja Borsh. Este o plajă lată, foarte lungă, cu pietriș. Intrarea în mare este destul de abruptă, pe pietriș care se continuă și în apă. Este amanajată cu terase și taverne. Acestea sunt între plajă și drumul care merge de-a lungul ei. Puteti alege taverna preferată, în dreptul căreia lăsați mașina și intrați pe plajă. De pe plajă aveți o priveliște spectaculoasă spre munții din spate.

Ultima plajă mergând spre Vlore este Palase beach. Drumul începe deja să ia altitudine spre vârful muntelui, când la un moment dat apare indicatorul de plajă și se coboară pe o șosea asfaltată, cu stâlpi de iluminat pînă pe nisip și cu trotuar pe margine. Te întrebi ce rost are acest drum până când, ajuns jos, vezi că drumul intră într-un complex de aproape o suta de cladiri aflate în construcție, ceva mai sus de plajă. Plaja Palase găzduiește vreo doua terase, din care cea la am stat era în amenajare. Există multe șezlonguri cu umbrele, dar la ora amiezii plaja era ocupată cam 10%. Este o plaja cu pietre iar intrarea în mare se face pe pietre, destul de abrupt. În schimb, apa are culoare albastru turcoaz absolut incrdibilă. Peisajul este superb, deasupra plajei ridicându-se foarte aproape muntele pe care se văd serpentinele ce urcă în pasul Llogara.

Prima plajă pe care se poate ajunge din Himare spre Vlore este plaja Livadi. Ușor accesibilă pe asfalt, este o plajă populară și populată. Este cu pietriș mărunt, este destul de lungă pentru a găzdui numeroase terase și taverne și suficient de lată. Accesul în mare se face pe pietriș, destul de ușor. Se adâncește totuși aproape de mal. Era foarte multă lume cu copii.

Tot de la Himare spre Vlore se ajunge la plajele Dhermi și Drymades, la care se coboară pe asfalt din Dhermi. Noi am coborât spre plaja Dhermi dar drumul se termina undeva deasupra plajei într-o îngrămădire de localuri, ceea ce ne-a făcut să ne întoarcem. Am căutat și bifurcația spre Drymades dar nu am găsit-o, așa că am revenit la plajele noastre preferate. O altă plajă despre care am citit de bine este Bunec, din Himare spre Ksamil. Am coborât pe un drum pietruit și denivelat până pe plajă, încurajați și de mașinile care coborau cu noi. În schimb, am găsit cea mai murdară plajă și mare din Albania. Plaja este pietroasă, urâtă, cu multe gunoaie, iar în apă pluteau PET-uri. Ne-am întors rapid la plajele noastre.

Intr-una din zile, am vrut să vedem Bora Bora a Albaniei, adică stațiunea Ksamil și plajele ei. Este un sat foarte aglomerat, cu o mulțime de mașini și oameni care mișună peste tot. Accesul la plaje se face pe niște drumuri ticsite de mașini parcate haotic. Am găsit un loc de parcare și am coborât la plajă. Aceasta este lată de vreo 2-3 m, cu nisip alb (de fapt, un pietris foarte fin), iar spate se ridică taverne și terase lipite unele de altele, fiecare cu bucățica ei de plajă. Toată lumea vinde ceva printre șezlonguri. Am stat vreo 2 ore cât să se bălăcească fata noastră și am plecat rapid spre Himare, unde parcă ești în altă țară.

Am uitat să vă spun despre plajele din Himare, orașul nostru pentru 9 zile. Are vreo 3 plaje. Cea din zona hotelului nostru ni s-a părut cea mai bună. Are șezlonguri cu umbrele gratuite pentru cei din hoteluri. Este cu nisip, este lată, iar intrarea în apă este destul de abruptă, pe pietre. În schimb, apa este mai rece datorită unor izvoare subterane din zona stâncoasă a plajei. În centru există o plajă publică, nu foarte lată, unde stau localnicii pe nisip cu umbrelele proprii. Mai există una, între cea publică și a noastră.

În general plajele albaneze sunt curate, sunt și chiștoace prin nisip, dar nu am găsit plastice, sticle, hârtii sau alte mizerii. Au coșuri de gunoi pe plajă, nu la șezlonguri, dar lumea păstrează curățenia. Nu am văzut decât foarte rar localnici care se plimbă și vând în principal fructe: pere, corcodușe (?), piersici. Am lăsat întotdeauna aparatul foto și poșeta lângă umbrele, fără nici o grijă. Majoritatea celor de pe plaje sunt albanezi, foarte civilizați și politicoși.

Mai multe despre plaje vă las să vedeți în poze. Sunt mult mai edificatoare.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de dognean in 27.07.2017 21:09:50

Validat / Publicat: 27.07.17 21:47:04


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ALBANIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4194


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (dognean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32500 PMA (din 24 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de dognean? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[27.07.17 21:21:33]
» mesaj pers
Am ajuns seara pe la 19 la Kolagji Hotel, rezervat dinainte pe net

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dognean
[27.07.17 22:37:05]
» mesaj pers

   @webmasterX: Urmează. Mai am multe de spus despre Albania.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[28.07.17 08:04:51]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ---

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gabi.77
[28.07.17 15:07:38]
» mesaj pers

   Buna. Anul viitor am dori sa mergen si noi in Qeparo (acum 2 ani fiind in Radhime) si prin urmare am avea si noi niste intrebari si anume: ce traseu de intrare in Albania a-ti ales prin Grecia sau direct din Macedonia? Cat a durat drumul din Tm pana in Hymare? Cum se prezinta hotelul la care a-ti fost cazati (Kolaji). Daca a-ti trecut prin Grecia care sunt tarifele pentru autostrada? Va multumesc de raspunsuri in mod anticipat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- dognean
[31.07.17 09:30:33]
» mesaj pers

   @gabi. 77: Am mers prin Serbia, Macedonia, Grecia pana in Igoumenitsa, de unde am urcat spre Albania. Am plecat dimineata la ora 3 si am ajuns in Himare pe la ora 19. Cea mai lunga parte ni s-a parut cea prin Albania, pe care am facut 120 km in aprox. 3 ore, deoarece drumul desi foarte bun, are multe curbe. La intoarcere am venit prin Albania si Macedonia, pentru ca am stat 2 zile in Ohrid. Tot asa, traversarea Albaniei ne-a luat cam 6 ore pe aprox. 300 km.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- hory27
[06.06.18 15:37:05]
» mesaj pers

   A fost o descriere f. buna referitor la plaje care ma va ajuta sa iau o decizie cu privire la locul in care as vrea sa merg. Imi doresc sa ajung la anul in Albania.

   Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Riviera albaneză - variantă de concediu (Aug.2016) - punctaj satisfactie: 9.62 (scris in 02.01.17 de Nasshu din BASCOV [AG]) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • Himara si alte plimbari (Jun.2015) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 13.09.16 de dansysro din DROBETA) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.71
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[33] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Plaja Lukove, nr. 2 în top -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881571">Şterge vot</a></div><span id="v9881571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Plaja Lukove, nr. 2 în top
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Tot Lukove -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881573">Şterge vot</a></div><span id="v9881573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Tot Lukove
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2017] Plaja Lukove -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881600">Şterge vot</a></div><span id="v9881600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Plaja Lukove
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2017] Lukove -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881601">Şterge vot</a></div><span id="v9881601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Lukove
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2017] Bisericuța de unde începe plaja Lukove -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881602">Şterge vot</a></div><span id="v9881602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Bisericuța de unde începe plaja Lukove
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Valuri la Lukove -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881603">Şterge vot</a></div><span id="v9881603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Valuri la Lukove
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Plaja Borsh -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881623">Şterge vot</a></div><span id="v9881623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Plaja Borsh
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2017] Vedere spre munte de pe plaja Borsh -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881624">Şterge vot</a></div><span id="v9881624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Vedere spre munte de pe plaja Borsh
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Plaja Borsh văzută de pe șosea. -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881625">Şterge vot</a></div><span id="v9881625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Plaja Borsh văzută de pe șosea.
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Plaja și faleza din fața hotelului din Himare. -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881626">Şterge vot</a></div><span id="v9881626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Plaja și faleza din fața hotelului din Himare.
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Plaja Bunec văzută din șosea -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881627">Şterge vot</a></div><span id="v9881627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Plaja Bunec văzută din șosea
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Plaja Livadi -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881629">Şterge vot</a></div><span id="v9881629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Plaja Livadi
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2017] Plaja Livadi -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881632">Şterge vot</a></div><span id="v9881632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Plaja Livadi
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2017] Litoralul văzut din drumul spre Llogara: în prim plan plaja Palase, apoi Drymades și Dhermi -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881637">Şterge vot</a></div><span id="v9881637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Litoralul văzut din drumul spre Llogara: în prim plan plaja Palase, apoi Drymades și Dhermi
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Plaja Palase -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881641">Şterge vot</a></div><span id="v9881641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Plaja Palase
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2017] Ministațiunea care se ridică în spatele plajei Palase -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881642">Şterge vot</a></div><span id="v9881642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Ministațiunea care se ridică în spatele plajei Palase
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Terasa în amenajare pe plaja Palase. În spate se vede drumul de acces la plajă cu stâlpii de iluminat -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881643">Şterge vot</a></div><span id="v9881643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Terasa în amenajare pe plaja Palase. În spate se vede drumul de acces la plajă cu stâlpii de iluminat
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Plaja Palase -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881644">Şterge vot</a></div><span id="v9881644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Plaja Palase
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2017] Plaja Palase -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881645">Şterge vot</a></div><span id="v9881645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Plaja Palase
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2017] Plaja Palase -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881646">Şterge vot</a></div><span id="v9881646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Plaja Palase
foto dognean [27.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUL-2017] Plaja Jala cu Folie Marine în depărtare -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881647">Şterge vot</a></div><span id="v9881647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Plaja Jala cu Folie Marine în depărtare
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] Plaja Jala destul de aglomerată -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881648">Şterge vot</a></div><span id="v9881648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Plaja Jala destul de aglomerată
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Plaja Jala în plină amenajare -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881649">Şterge vot</a></div><span id="v9881649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Plaja Jala în plină amenajare
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Plaja Jala -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881650">Şterge vot</a></div><span id="v9881650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Plaja Jala
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Plaja Jala văzută din șoseaua de acces -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881651">Şterge vot</a></div><span id="v9881651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Plaja Jala văzută din șoseaua de acces
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Plaja Jala văzută din șoseaua de acces -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881652">Şterge vot</a></div><span id="v9881652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Plaja Jala văzută din șoseaua de acces
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] Imagine de sus spre plaja Jala -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881653">Şterge vot</a></div><span id="v9881653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017] Imagine de sus spre plaja Jala
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] Faleza de pe plaja Qeparo -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881654">Şterge vot</a></div><span id="v9881654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017] Faleza de pe plaja Qeparo
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] Plaja Qeparo - nr. 1 în top -- foto by <b>dognean</b> [uploaded 27.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av881655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv881655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=881655">Şterge vot</a></div><span id="v9881655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(881655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f881655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e881655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017] Plaja Qeparo - nr. 1 în top
foto dognean [27.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[33] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.308305025101 sec