79523 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Dublin?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.07.2017
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Unde mâncăm în Dublin?


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

În Dublin, mă refer la cartierele fecventate de turişti întâlneşti la tot pasul puburi, restaurante, cafenele, fast- fooduri, astfel că extinzând prima impresie la întregul oraş, probabil că aceste localuri sunt cu sutele, poate ating mia.

Cel puţin în cartierul Temple Bar nu există parter de imobil fără un pub. Noi, în fiecare din cele cinci zile petrecute în oraş am mâncat în altă parte, în general în apropierea ultimei atracţii turistice vizitate. Din cinci locaţii vizitate, au fost trei puburi şi două restaurante.

Mai de mâna a doua pentru că ne opream să ne potolim foamea, nu să servim delicii culinare sau să cheltuim sute de euro. Ne-am încadrat în jurul sumei de 30 eu prânzul pentru două persoane. Comparativ cu preţurile din Londra de acum şapte ani, mâncarea e mai scumpă cu cca 50%.

Soţul, mai conservator a servit constant fish&chips şi uneori câte o supă dar eu am încercat şi o friptură de miel cu ingrediente locale, altădată cârnaţi irlandezi de casă cu garnitură sau o salată foarte asezonată şi friptură de pui, servite cu câte o bere mică blondă Guiness sau marca localului. Irlandezii oferă porţii foarte mari, astfel că te-ai fi putut sătura cu una la două persoane, natural completând cu o supă şi salată.

Dacă restaurantele au un aspect familiar nouă, unele fiind clasice altele sugerând stilul vintage, puburile se aseamănă între ele şi au câteva caracteristici comune: sunt întunecoase de-ţi bagi degetele în ochi, se consumă şi la bar de pe scaune înalte, în unele în loc de scaune mesele sunt înconjurate de butoaie, chiar ziua au muzică imprimată pusă foarte tare şi ecranele mari de televiziune rulează dansuri irlandeze.

Sunt puburi în care se serveşte numai băutură, whiskey şi uneori bere. Grupurile de turişti se deosebesc de localnici fiind veseli şi dezinvolţi. Localnicii, adunaţi cinci-şase la o masă beau în tăcere ca şi cum ar oficia un ritual. În schimb femeile, tot câte un grup de patru-cinci au o veselie explozivă şi râd, se pare din orice. Am văzut puţine cupluri tradiţionale.

Nu am fost noaptea în vreun pub pentru că m-aş fi jenat să fi apărut în mijlocul dănţăluielii şi a vacarmului şi să provocăm o asemenea surprindere încât să fi încetat muzica. Serios vorbind, după alergătura de peste zi, nu mai aveam nici chef, nici resurse fizice.

O caracteristică generală a localurilor din Dublin este că eşti repede servit şi acolo unde ţi se spune că vei aştepta un sfert de oră, în zece minute ai farfuria pe masă.

În prima zi am mâncat la Murray´s traditional irish pub, pe strada o´Connell, chiar în faţa statuii lui Parnell şi destul de aproape de hotel. În exterior pubul era foarte aspectat cu jardinière de flori. În interior, atmosfera de tavernă pe care aveam s-o regăsesc şi în alte locaţii de acest gen. La ora două abia am găsit o masă liberă şi în zgomotul general abia ne-am putut înţelege cu chelneriţa.

Ned Osheaś Marchant din 12 Bridge str. Lower l-am abordat după ce am vizitat Saint Michanś Church şi înainte de a ne opri la Old Jameson Distillery. Ce ne-am zis? Dacă ne tratează cu whiskey să fim mâncaţi. N-a fost cazul să ne îngrijorăm pentru că trataţia a fost simbolică. Si aici era aglomeraţie mare deşi amplasamentul pubului nu era în centru. O notă aparte îl făcea un trandafir pe fiecare masă. A fost singurul local în care era să fim ţepuiţi. Chelneriţa ne-a prezentat o notă cu nişte băuturi şi garnituri pe care nu le consumasem. Erau vreo 15 eu în plus faţă de ceeace ştiam. Nu s-a aşteptat să observăm. Şi la a doua notă a umflat preţul dar nu era să-mi stric ziua pentru 4-5 eu.

Morgan bar în Temple Bar, 10 Fleet str. era plasat la parterul hotelului cu acelaş nume. De fapt era un bar bine luminat în care se cânta live la chitară. Din amabilitate, chelnerul ne-a condus în grădină, un spaţiu amenajat cu două paturi, mese şi scaune sub cerul liber. Salata Cezar pe care mi-a servit-o era atât de mare încât jumătate mi-a pus-o la pachet.

Blarney Inn pe Nassau str era un un pub mai puţin aglomerat, poate şi din cauza orei, în jur de 16, la care am ajuns. Am intrat în el după ce în dimineaţa aceea văzusem trei muzee şi ni se lungiseră urechile de foame. La câteva mese erau bărbaţi care priveau şi comentau o cursă auto. Chelneriţa ne-a condus la o masă mai retrasă şi am fost foarte bine şi promt serviţi. Niciodată nu am mâncat o friptură de miel mai bună decât acolo, ca să nu mai vorbim cât era de mare.

The Bank, 20 College Green, în apropiere de Wax Museum este un restaurant cu staif, clădit cu o sută de ani în urmă cu o arhitectură victoriană impresionantă. Este decorat cu busturi ale personalităţilor irlandeze de vază care l-au vizitat în cursul timpului. La intrare statuia de bronz a unui majordom te pofteşte înăuntru. Are parter şi câteva insule la etaj. Am servit masa sus de unde aveam o perspectivă frumoasă asupra decoraţiunilor, stucaturilor, plafoanelor totul de un bun gust desăvârşit. Preţurile? Aceleaşi cu cele practicate în puburile în care te aşezai pe butoaie.

Tot ce am descris aici vă poate servi ca reper în alegerea unui pub- restaurant în care să mâncaţi în Dublin. Las pozele să ilustreze ce v-am povestit.

WEB, DACĂ E POSIBIL:

https://www.youtube.com/watch?v=jeQJ25XtM-Y&index=5&list=RDHgGAzBDE454

- citeşte continuarea aici-

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Michi in 22.07.2017 18:31:30

Validat / Publicat: 23.07.17 08:07:21

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2091


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  31800 PMA (din 24 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[22.07.17 18:59:34]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Dublin?, DUBLIN" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[23.07.17 08:06:55]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[23.07.17 08:08:14]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ==

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sunflower
[23.07.17 11:57:24]
» mesaj pers

   Mmmmm, totul la superlativ! Apetisant review!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Murrayś pub, văzut de pe trotoar -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879412">Şterge vot</a></div><span id="v9879412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Murrayś pub, văzut de pe trotoar
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Interior Murray·s -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879413">Şterge vot</a></div><span id="v9879413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Interior Murray·s
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Serviţi la bar, nu noi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879414">Şterge vot</a></div><span id="v9879414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Serviţi la bar, nu noi
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] Murray·´s, muzică tare, la televizor dansuri irlandeze, întuneric adică pub -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879415">Şterge vot</a></div><span id="v9879415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Murray·´s, muzică tare, la televizor dansuri irlandeze, întuneric adică pub
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Murrayś -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879416">Şterge vot</a></div><span id="v9879416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Murrayś
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2017] Murrayś vitrine cu băuturi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879417">Şterge vot</a></div><span id="v9879417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Murrayś vitrine cu băuturi
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Îţi băgai deştele în ochi de întuneric ce era -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879418">Şterge vot</a></div><span id="v9879418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Îţi băgai deştele în ochi de întuneric ce era
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Fish and chips, fişul f. mare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879419">Şterge vot</a></div><span id="v9879419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Fish and chips, fişul f. mare
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Muzică live numai noaptea. Acum, doar imprimată -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879421">Şterge vot</a></div><span id="v9879421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Muzică live numai noaptea. Acum, doar imprimată
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Ned Osheaś, nu ne-am ţepuit în trandafir dar la notă era să. -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879422">Şterge vot</a></div><span id="v9879422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Ned Osheaś, nu ne-am ţepuit în trandafir dar la notă era să.
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Nes Osheaś, garnituri foarte bune -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879423">Şterge vot</a></div><span id="v9879423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Nes Osheaś, garnituri foarte bune
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Tot la Ned Oshea·s -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879424">Şterge vot</a></div><span id="v9879424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Tot la Ned Oshea·s
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Morgan Bar în Temple Bar -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879425">Şterge vot</a></div><span id="v9879425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Morgan Bar în Temple Bar
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Morgan, bar luminos şi civilizat -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879426">Şterge vot</a></div><span id="v9879426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Morgan, bar luminos şi civilizat
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Morgan Bar, salată Cezar enormă. Jumătate am luat acasă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879427">Şterge vot</a></div><span id="v9879427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Morgan Bar, salată Cezar enormă. Jumătate am luat acasă
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Morgan Bar în grădină -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879428">Şterge vot</a></div><span id="v9879428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Morgan Bar în grădină
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Grădina Morgan Bar -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879429">Şterge vot</a></div><span id="v9879429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Grădina Morgan Bar
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] Blarney Inn pub, băieţii urmăresc un raliu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879430">Şterge vot</a></div><span id="v9879430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Blarney Inn pub, băieţii urmăresc un raliu
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Chelneriţa ne-a dat o masă departe de lumea dezlănţuită -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879431">Şterge vot</a></div><span id="v9879431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Chelneriţa ne-a dat o masă departe de lumea dezlănţuită
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Cea mai savuroasă pulpă de miel mâncată vreo dată -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879432">Şterge vot</a></div><span id="v9879432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Cea mai savuroasă pulpă de miel mâncată vreo dată
foto Michi [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2017] Intrarea în Blarney Inn -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879433">Şterge vot</a></div><span id="v9879433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Intrarea în Blarney Inn
foto Michi [22.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.109637022018 sec