79496 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Constanța și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.07.2017
DE
Avatar danaeldreny*
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Pantelimon [IF]
înscris/ă în 10.02.16
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
72 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 2 -- varsta: 5, 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Bistro Esplanada

Esplanada


Urmare de aici

E timpul să mai și mâncăm ceva.

Ne-am plimbat, ne-am scăldat, am înălțat zmee, am urcat scări, am coborât scări – sau invers… e timpul să redevenim tereștri. Trăim material.

-Ti-e foame?

-Da.

n-am văzut demult așa poftă de mâncare…

ochisem taverna grecească de la intersecția Traian cu Tomis și cu Negru Vodă și aveam unanimitate dar ca să ajungem pană acolo treceam întâi prin boscheți și instinctele mele de explorator nu pot fi suprimate (și) de data asta, prea mult mi-am înăbușit tendințele… să cedez și de data asta? Nu știu. Dar putem testa. Ce-ar fi dacă?

Trimit micul sol de pace. Se poate mânca? Că n-am văzut decât boscheți și niciodată nu poți ști ce ascund boscheții. La ce să te aștepți? Putea fi bibliotecă… putea fi centru de meditație… sau meditare… sau meditari… putea fi loc pentru sporturi extreme? Cum poți ști? Cel mai sănătos este să întrebi. Apoi analizezi variantele. Vine minoru’n țopăială ca și cum ar fi reinventat încă o Americă…

-Se poate mâncaaaaa!

-Ou, da? Și vrei să mâncăm?

-Yap.

Okai… deci proceed…

E o strategie, așa, să faci pe prostu’… ca și cum nu ai ști că se poate mânca, normal că știi că se poate mânca sau cel puțin presupui da' e așa o variantă să îl tragi de mânecă pe om, să fie încunoștiințat de intențiile tale: om, vrem să mâncăm, dă și tu ceva, să nu mă rog mult de tine… he, he

Deci intrăm… poftiți, desigur… așteptați – poftim de! Așaaa!

Ia o masă! Vaaai, ce mese frumoaaase… pe terasă! Vaaai, ce terasă frumoaaasă…

Cu adevarat, o terasa foaarte frumoasă… intuitiv am ales zona cea mai frumoasă a restaurantului, respectiv a terasei.

Pe unde am intrat noi – și cred că era singura intrare că tot restaurantul stă agățat pe coama dealului ca să se uite la mare, pe sus nu puteai intra și nici ieși, pe jos nici atât, pe laterala pe unde am intrat noi - am intrat noi și la cealalta laterală bătea vântu’… sau briza marii… da parcă-s și acolo niște scări lipite de clădirea restaurantului însă terasa unde să ai de o parte priveliște spre mare și de alta parte dealu’ înierbat este doar aici pentru că dacă mai înaintezi și ajungi la clădirea restaurantului, din restaurant nu vezi dealu’ înierbat și de pe terasă vezi clădirea restaurantului pe partea cu dealul deci cea mai frumoasă zonă tot asta e. Foarte frumos îngrijit, foarte frumos amenajat și printre copaci, asta mi-a plăcut mult.

Dacă apucam să ajung la Kostas sau Nikos sau cum îi zice, nu mai aveam nici copaci nici priveliște de cărți poștale, nici mare vizibilă că-i dosită după clădirea arhaică și cu parter și cu etaj și cu mansardă și dacă musai vrei să vezi marea când mănânci, mai iei o gură de mâncare, mai faci 5-7 pași până-n intersecție și te uiți la mare pân’ ce termini de mestecat, mai meri la masă să mai iei o gură de mâncare și tot așa… Păi dacă sunt la mare, vreau să vad mare, nu? Degeaba am făcut canoane cu urcatul scărilor? Nu! Vreau răsplata! Răsplata este vizibilitatea sporită spre (blamata :D… ) plaja Modern. Nu vreau să cârcotesc, îmi iubesc țara, jur c-o iubesc, nu este ironie! Și în special de când am fost la pomul lăudat! La pomul lăudat este super-cool dar nu e locul meu. Și locul meu e minunat! Nici un om, nici un loc nu prosperă în desconsiderare, în dispreț! De-l iubesti, să vezi cum înflorește…

Bun! Altă mânărie! Intri intempestiv, așa, dai două ture de recunoaștere, stârnesti rumoare că n-are cum să nu fii observat si-ți iei impetuos o masă.

Apare brusc un reprezentant: ce-i? cum? Care? Cine? Când? N-are cum să nu te vadă că și dacă doarme îi dai tu trezirea!

Da’ aici nu doarme nime’. Vine rapid o fată. Eu – tot cu strategia în cap:

-Știi, ne cam grăbim, dureaza mult să primim comanda aici?

Fata se resimte și depășită și derutată. Urgent, cheamă ajutoare - îmi zice:

-Mă duc să chem un coleg…

Și dispare strategic:

-Frate, du-te la masa cutare că arde!

:D

Suav, apare tânărul. Aceeași întrebare. Precaut:

-Păăăi, dacă vreti pizza, asta durează cam zece minute…

:D

I-am prelucrat!!! Acum se vor mișca rapid :)

-Aaa, bine, 10 minute dar nu 30 de minute sau mai mult…

-A, nuuu!

Asta am vrut să știu :D

Nu aveam chiar așa urgența dar nici nu-mi doream să stau trei ore pe terasă.

De n-aveam altă treabă aș fi stat că era frumos însă era o zi de aia de vrei să faci multe în același timp: să te plimbi toată ziua și să lenevești pe terasă toată ziua și să dai cu zmeu’n duhu’ aerului toată ziua și să faci surf toată ziua și să faci scufundări toată ziua și… m-a luat valu’… toată ziua… în același timp…

Da’ chiar am vrut să știu sau doar făceam atmosferă???

Și una și alta…

Bine! Să mâncăm în 10 minute!

-Ce vrei să mănânci?

-Margherita cu cârnați!

Suntem la circ. Baiatu’ ăsta sărmanu’… de stă drepți lângă masă… o fi văzut multe la viața lui… Zâmbeste strâmb…

Mă umflă rasu’! De unde, frate margherita cu cârnați? Nu. Margherita și-atat! A! Abia acum ne-nțelegem…

Eu ce vreau?

Naiba știe ce vreau… să fug în lume… da’ cu cine? Mai bine mănânc… ce? Ceva ușor. Știu sigur ce nu vreau! Nu vreau să lecturez lungi cărți de bucate.

Pe diagonală, văd zacuscă… interesant, vreau! N-am! Sau… mai elevat – să mă duc să verific la bucătărie dacă are, eh, las-o balta! Da’ vinete ai? Daaaa, vinete sunt! Aham, deci asta știi sigur, nu tre’ să verifici… daaa, asta avem! K. Și altceva… habar n-am, mă înec în ochii ei, sunt în pană de idei… MBS ai? Să fie cât mai simplu că nu am idei complexe… n-am da’ montez din trei piese separate, apare distinct pe bon: M + B + S… parcă mă interesează pe mine cum apare pe bon, pe mine mă interesează cum apare în farfurie – împreună, evident! Păi împreună le vreau, în cooperare strânsă! Așa a fost, nu m-a minciunit!

Minoru’ – dispe – cum se cheamă prajitura aia de care am mâncat nu știu unde… ? Aaaa, vrei tiramisu! Da! K. Și tiramisu! Să fie! Să se facă! În același timp cu pizza și cu MBS și cu aperitivu’ cu vinete :D că ne grăbim! :D Aiurea, n-aveam chef să stau să se scarmene ei în cap să-și amintească ce-am mâncat și ce mai vreau! E loc pe masă! Astfel trecerea de la pizza la tiramisu a fost extrem de bruscă!

Concluzionând, tot demersu’ a mutat o oră la 40 de minute… folositor… sau nu… never mind, pe ansamblu a fost bine.

Până să ne aducă margherita fără cârnați tragem în poze toată terasa (în alea 10 minute :D… ) și-mi aud urechile:

-Dă-mi telefonu’ să-ți fac poze!

-Ha?

-Dă-mi telefonu’!

Imperativ! Stă cu mâna-ntinsă spre mine și mișcă din degete (imperativ, intempestiv) ! Comentezi? Nu. Ia telefonu’, pleacă și vine.

-Ia-ți telefonu’, ți-am făcut poze!

Fiul meu a crescut. Ce-a mai rămas din copilărie? ;)

Eu evit să imortalizez chipuri umane pentru AFA da’ cu un mânz bezmetic cine-și pune mintea? Mi-a prins și băiatu’ și fata în poze… noroc că erau cu spatele… sau măcar parțial…

Când am venit am găsit porumbei pe terasă, la prima masă de la intrare, cam două mese în spate (le meu) … - o jună cu plasa ei… comandaseră băuturi și se giugiuleau pe băuturi – erau la mare, nu?

Când plăteam, tot în regim de urgentă, aud porumbiță (vorbea românește):

-A uitat de noi…

Păi normal, dacă ai chiulit la cursul de comunicare… sau poate oi fi chiulit eu la cursul de comunicare că măcar ea comunica cu folos sau, oricum, cu mai mult folos decat mine… cine poate ști?

și Să se facă! S-a făcut! Inspirat jupânelu’! O pizza imensă - chiar și fără cârnați =)) pe care a dovedit-o TOATĂ! Ce n-am mai văzut, ever – mai puțin cotoarele respectiv marginea fără mozzarella a celor șase felii de pizza și pe care mi le pasa mie! uF! Da’ până când? Ca să-mi servesc salata de vinete cu aceste stick-uri. Bravos! Pot să mă supar pe el? Nu, nu pot! Asta nu-nseamnă că poate face orice, mnah, whatever…

Bun, pizza, foarte mare și foarte bună! Cu certitudine pizza nu-i peste tot la fel. Aici e bună! Foarte! Dar și tiramisu este foarte mare și foarte bun, așa, ca un mic tortuleț! Inspirat puștiul… Deși înainte mâncam share, de data asta abia de am apucat să-i văd produsele din față… le-a ras rapid! Ce face marea din om… chiar și pe plaja modern…

Miss a cerut să nu fie deranjată și s-a culcat. Nu s-a trezit nici la plecare… n-avea opinii…

---
Impresii încărcate de danaeldreny* in 22.07.2017 03:20:09

Validat / Publicat: 22.07.17 09:05:44


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2174


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (danaeldreny*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22250 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de danaeldreny*? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- nicole33
[22.07.17 20:38:32]
» mesaj pers

   @danaeldreny:

   Esplanada! Ce amintiri, ce vremuri.

   Frecventam locaţia pe la începutul anilor '90.

Bun, pizza, foarte mare și foarte bună! Cu certitudine pizza nu-i peste tot la fel. Aici e bună! Foarte!

   Şi pe atunci pizza era tot mare şi foarte bună, chiar şi fără cârnaţi =)).

   Preţul era însă destul de mare pentru un buzunar de student, aşa că nu o dată am renunţat la pizza pentru un frappe excelent, savurat şi "afumat" timp îndelungat admirând priveliştea.

   Boscheţii din jur au crescut între timp, eu nu mi-i aduc aminte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- danaeldreny*
[22.07.17 23:03:03]
» mesaj pers

   @nicole33:

   Am făcut o poză cu bonu’, să mor dacă știu unde-i, n-am mai găsit-o… Telefonu’ meu se descărcase și l-am înhățat pe-al puștiului, am mai pus și acolo vreo patru poze și cred că acolo era și poza cu bonu’ și nu știu cum am administrat pozele alea patru – cred că nu le mai am, le-o fi șters tanăru’, da’e cam scump la Esplanada, această margherita – chiar și fără carnati – era 24 lei, a zis că o cheamă vegetariană, deși nu era vegetariană, nici nu aveau margherita în meniu da poți să nefericești un junior? , fix aceeasi pizza și la fel de bună avem în dosu’ casei, la Gotti și costă 16 lei dar, no, peisaj cu mare neagră acolo nu-i decât în imaginația noastră…

   Boscheți zic eu de circ așa, sunt niște copaci maturi, frumoși, prietenoși, te bucuri tare de ei. E frumos așa, umbros…

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[23.07.17 20:58:55]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Fără M+B+S, mie mi-a ieșit că 57 de lei (pizza+vinete+un tiramis). Cam scump, far priveliștea aia face toți banii!

   Luca unde era? Se dădea cu zmeul?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny*
[23.07.17 21:45:28]
» mesaj pers

   @Zoazore:

    Corect, cam scump, calculul este corect, M + B + S = 12 lei, era ceva 3 + 4 + 5, nu mai știu care cum, total 69 lei + 3 lei de-o cafea la dozator :D = 72 investiția,

   dar după o zi de amețeala în soare nu prea mai raționam, nu că altfel as raționa prea mult…

   dar, da, priveliștea face toți banii…

   Luca îi urs polar – de aia e albastru blue light și nu prea suportă căldura, a stat la adăpost acasă și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru asta că nu vreau să gândesc ce ar fi fost - pluș pufos cu nisip cu apă – distrugere finală, basca n-are costum de baie și-i pudic…

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- danaeldreny*
[23.07.17 22:14:08]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   =)) bașca Luca și cu zmeu’ ies scântei…

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[26.07.17 15:10:44]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Mor de pofta, toate arata foarte bine. Mi-a placut peisajul, se vede marea minunat, insa pana la produsele care au aparut pe masa =)).

   Chiar daca nu imi era foame si tot inghiteam in sec uitandu-ma la pizza iar tiramisu, parca simteam in gura aroma.

   Imi place si strategia cu plimbatu' si cu evaluarea aducerii comenzii, am sa tin cont de ea.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- danaeldreny*
[26.07.17 19:01:24]
» mesaj pers

   @mishu:

   Da, uneori mă apucă originalitatea și mă mai exprim așa, pe de o parte e amuzant pe de altă parte este eficient pentru că dacă nu comunici, nu spui ce vrei și ce așteptari ai ci doar presupui, atunci e posibil ca cererea să presupună ceva și oferta să presupună altceva și pot ieși scântei și dacă nu spui ce vrei, înseamnă că te lași la mâna lor și dacă nu-ți place varianta lor, ce mai comentezi că n-ai știut? Nu se subînțelege…

   Am mai citit pe aici că face rezervare la pensiune, se cazează apoi cere mâncare și cazarea-i spune că n-are mâncare dar a negociat înainte pentru mâncare? Dacă nu și doar presupui că vei primi atunci nu ești întemeiat să te superi.

   În altă ordine de idei, aseara am fost (iar) la Gotti, ce am mâncat? Ghici ghicitoarea mea… - MARGHERITA CU CÂRNAȚI =)) deci se poate… iubesc acest Gotti :D … revin cu poze :D (16 lei margherita + 3 lei extratoping;) … )

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[25.08.17 19:42:54]
» mesaj pers

   Îmi place cum și despre ce scrii! Mai vin pe-aicea, ține poarta deschisă, nu da drumul la câini! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny*
[25.08.17 20:54:40]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: :D well...

   come

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[48] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879053">Şterge vot</a></div><span id="v9879053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;)
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879054">Şterge vot</a></div><span id="v9879054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879055">Şterge vot</a></div><span id="v9879055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879056">Şterge vot</a></div><span id="v9879056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879057">Şterge vot</a></div><span id="v9879057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879058">Şterge vot</a></div><span id="v9879058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879059">Şterge vot</a></div><span id="v9879059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879060">Şterge vot</a></div><span id="v9879060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879061">Şterge vot</a></div><span id="v9879061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879062">Şterge vot</a></div><span id="v9879062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879063">Şterge vot</a></div><span id="v9879063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879064">Şterge vot</a></div><span id="v9879064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879065">Şterge vot</a></div><span id="v9879065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879066">Şterge vot</a></div><span id="v9879066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879067">Şterge vot</a></div><span id="v9879067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879068">Şterge vot</a></div><span id="v9879068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879069">Şterge vot</a></div><span id="v9879069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879070">Şterge vot</a></div><span id="v9879070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879071">Şterge vot</a></div><span id="v9879071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879072">Şterge vot</a></div><span id="v9879072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis -- foto by <b>danaeldreny*</b> [uploaded 22.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879073">Şterge vot</a></div><span id="v9879073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Esplanada, faleza Constanța, lângă plaja Modern;) dar și lângă Hotel Ibis
foto danaeldreny* [22.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[48] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.12229180336 sec