79484 
nu sunteţi logat. - LOGIN
The Charles Stewart Guesthouse

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.07.2017
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 5 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
600 eu
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
60.0 %
  
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 48 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Până la urmă ne-am acomodat


Mică recapitulaţie

În Dublin, aşa cum am scris în reviewul anterior, ne-am cazat la hotel Charles Stewart pe Parnell Square 5/ 6. Am plătit 600 eu pentru cinci nopţi, bani care au fost retraşi de hotel de pe cardul nostru imediat ce am făcut reţinerea, cu 8 luni înaintea sejurului anunţat. La insistenţele noastre din luna mai de a ne returna banii sau măcar o parte din ei probând cu documente medicale că nu putem veni, hotelul ne-a răspuns că în contract se prevede că se retrage toată suma în momentul reţinerii camerei şi sub niciun motiv nu se returnează.

Amplasament

De la aeroport am luat autobuzul 747 care are staţia nr. 4726 chiar în capătul squarului, la cca 50m de hotel. Squarul Parnell este un patrulater de imobile cu latura mare de vreo 200m şi care are la mijloc un şir de clădiri istorice: fostul spital- maternitate Rotonda, teatrul Gate, o biserică de piatră dantelată presbiteriană construită în 1860, parcul Remembrance cu statuia lui Lir şi copiii lui transformaţi în lebede. În acest patrulater sunt 15 staţii de autobuz deservite de 22 linii. Chiar pe trotoarul din faţa hotelului sunt staţiile 261-265 în care opresc autobuze care merg în direcţiile principale ale oraşului. Patrulaterul se încheie cu gardul parcului Remembrance şi biserica presbiteriană şi în celălalt capăt, la vreo sută de metri de hotel, cu cea mai importantă stradă din oraş o´Connell cu o lungime nu mai mare de 500m până la podul peste râul Lifety.

Hotelul

Este o clădire cu două etaje construită în stil georgian la începutul secolului trecut. În ea a locuit. Oliver St. John Gogarty, celebrul poet irlandez care a fost coleg cu James Joyce. Încă de la intrare mi-am dat seama că nu s-a făcut mare lucru în privinţa transformării unei locuinţe vechi în hotel. Hotelul are două etaje, o faţadă îngustă de cărămidă roşie şi este delimitat de clădirile vecine (tot hoteluri) de un gard de fer forjat. Am urcat câteva trepte şi am intrat pe o uşa îngustă vopsită în albastru. În holul strîmt de la intrare era înghesuit biroul recepţiei în spatele căruia era o cameră fără o destinaţie precisă. Recepţionera româncă a fost foarte amabilă cu noi şi ne-a repartizat chiar la acea oră matinală cameră la parter aşa cum cerusem. Din hol pornea o scară abruptă spre etaj aşa că am fost mulţumiţi de repartizarea făcută.

Camera

De cum am deschis uşa, ne-a izbit un miros de stătut şi mucegai. Am bănuit că a fost închisă fereastra mai mult timp şi am sperat că în câteva ore se va aerisi. N-a fost aşa. După cinci zile, ajunşi acasă a trebuit să-mi pun hainele din bagaj la aerisit. Camera era foarte mare, peste 30mp şi cu înălţime de peste 5m. evaluaţi în raport cu înălţimea soţului (1.80m) La un asemenea volum de cca 150mc, fereastra care pe sistem vechi se ridică în sus, lăsând liber un spaţiu de aerisire de cca 1mp, nu era suficientă. Camera era curată, avea 3 paturi cu aşternuturi impecabile şi pilotă groasă. Tot mobilierul, (cu excepţia paturilor a unei măsuţe rotunde cu două scaune) respectiv două dulapuri înguste de o persoană, un birou cu un fotoliu de lemn, trei noptiere, cred că erau fabricate cu mulţi zeci de ani în urmă dar erau acceptabil întreţinute. Pe noptiere în dreptul fiecărui pat era câte o veioză iar pe tavan o lustră frumoasă cu 5 braţe. La un perete era un şemineu acoperit. Într-o nişă se afla o cafetieră cu o tăviţă cu plicuri de cafea, ceai, zahăr, lapte de cafea care se completau zilnic. Singurul obiect nou era mocheta roşie. Tare mă bate gândul că a fost cumpărată ca să ascundă mucegaiul de pe pardoseală. O altă sursă de mucegai erau obloanele groase de lemn deschise spre cameră şi care mirosau îngrozitor.

Dorel de Dublin

Chiar a doua zi a sejurului nostru în hotel, soţul a rămas cu clanţa în mână şi cum era şi normal, partea dinspre coridor a clanţei a căzut pe jos. Am bătut în uşă, am strigat şi cum eram aproape de recepţie a venit chiar proprietarul să ne depaneze. Bine dispus, chiar prea bine, ţinând seama de ora de dimineaţă, ne-a promis că o repară imediat. Bineînţeles că la revenirea noastră din prospectarea oraşului, obosiţi ca vai de noi pentru că eram treji de la 4 dimineaţa, nu fusese nimic reparat. Am dormit cu uşa vraişte proptită cu un scaun. A doua zi a zis să plecăm liniştiţi la plimbare, că dacă nu avem încredere, să strângem lucrurile şi să le ducem în camera de bagaje, că până seara se repară. Nu s-a reparat. A treia zi a început să se enerveze şi ne-a oferit o cameră pe neve la un alt hotel de-al lui. Pe hartă era cam peste mână, ori punctul forte al hotelului nostru era amplasamentul. Ne obişnuisem să dormim cu uşa proptită cu un scaun şi să plecăm în oraş lăsând lucrurile în plata Domnului. Le rugasem pe cameristele românce să fie atente să nu intre cineva în cameră. Abia a patra zi proprietarul a bătut o bucată de tablă pe partea exterioară a uşii pe care ne-a arătat cum se deschide:cu cheia şi cu o bufnitură de picior.

Baia

Era amenajată într-un spaţiu cu pereţi de rigips ca un cub care se găsea în interiorul camerei. Cabina de duş avea duşul fixat în tavan sus la 5 m înălţime. Dacă după ce veneam din oraş voiam să-mi răcoresc picioarele umflate trebuia să fac duş complet. Cuveta era foarte mică şi când te spălai se uda toată pardoseala. Nu avea baterie ci două robinete: ori te spălai cu apă fiartă, ori foarte rece. Lipsă cosmetice ci doar două dozatoare cu săpun lichid. Nu era un cuier sau agăţătoare pentru haine şi nici poliţă la cuvetă. Trebuia să te plimbi cu cosmeticele tale din cameră la baie şi retur. Prosoapele se schimbau zilnic, erau curate şi destul de noi.

Micul dejun

Era servit la subsol după ce coborai o scară cu trepte înalte. Se serveau două tipuri de breakfast. Primul irlandez era compus din iahnie de fasole foarte bună cu doi cârnaţi câteva felii de bacon prăjit, un ou ochi, sosuri.Puteai adauga jus, cafea, pâine prăjită, unt, gem. Al doilea, continental era compus din lapte sau iaurt, cereale, două ouă fierte, deasemeni cu jus, cafea, pâine toast, gem. După două zile de mic dejun irlandez am trecut pe cel continental. Oricum, te săturai pentru a face faţă la drum.

Concluzie la cazare

Cu toate neglijenţele, delăsarea şi lipsa de interes pentru o bună funcţionare a hotelului, pentru noi a primat faptul că din faţa lui sau la câţiva zeci de metri depărtare luam un autobuz către orice direcţie a oraşului şi că aveam în apropiere un minimarket deschis non-stop de unde luam mâncare pentru seara. Deasemeni amabilitatea şi simpatia pe care ne-au arătat-o angajatele românce a şters multe din inconvenientele hotelului.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Michi in 21.07.2017 18:34:20

Validat / Publicat: 21.07.17 20:59:50

VIZUALIZĂRI: 1272


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37100 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[21.07.17 18:48:54]
» mesaj pers

   @Michi: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "The Charles Stewart Guesthouse, DUBLIN" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[21.07.17 21:00:20]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[21.07.17 21:20:04]
» mesaj pers

   @webmaster26: Este perfect, mulţumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Michi
[21.07.17 21:49:52]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc WEB, eu am încercat să fiu obiectivă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[22.07.17 14:57:04]
» mesaj pers

   Chiuveta asta cu doi robineti separati mi se pare antedeluviana. Si totusi, oaspetii englezi pe care ii avem la hotel, mai ales cei in varsta, tin mortis sa aiba chiuveta dop, sa se spele in ea. Probabil reminiscente legate de lighean. :) Mai haios este ca acum avem niste chiuvete moderne, dar foarte putin adanci, ca niste tavi :)

   Da' multi romani mai sunt prin hotelurile din vest :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[26.07.17 16:27:57]
» mesaj pers

   @Michi: Nu pot spune ca nu m-am amuzat citind articolul si ma gandeam in acelasi timp la hotelul la care am stat eu la Dublin in 2005 si anume Drury Court Hotel, unde erau 2 variante de mic dejun si anume mic dejun mic (o felie de paine prajita cu somon si un ou ochi) si mic dejun mare care cuprindea ceva mai multa variatie, insa nu extraordinara, ceea ce am retinut sunt 2 chiftele care erau supersarate.

   In rest lapte, sucuri, produse de patiserie si diverse alte lactate la liber.

   In camera aveam si eu ceai, cafea, fierbator de apa si mi s-a parut camera chiar ok. In plus eram foarte aproape de diverse de zonele comerciale un avantaj avand in vedere timpul meu limitat.

   M-ar mai tenta o vizita la Dublin iar articolul tau a fost prilej de frumoase aduceri aminte, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Vedere a hotelului de pe stradă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878813">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878813"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878813">Şterge vot</a></div><span id="v9878813" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878813)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878813Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878813MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Vedere a hotelului de pe stradă
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Parnell Square 5/6 -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878814">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878814"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878814">Şterge vot</a></div><span id="v9878814" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878814)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878814Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878814MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Parnell Square 5/6
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Două din cele trei paturi ale camerei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878815">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878815"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878815">Şterge vot</a></div><span id="v9878815" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878815)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878815Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878815MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Două din cele trei paturi ale camerei
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] În dreapta cubul în care e montată baia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878816">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878816"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878816">Şterge vot</a></div><span id="v9878816" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878816)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878816Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878816MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] În dreapta cubul în care e montată baia
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] În spatele măsuţei este un şemineu dezafectat -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878817">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878817"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878817">Şterge vot</a></div><span id="v9878817" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878817)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878817Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878817MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] În spatele măsuţei este un şemineu dezafectat
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Vederea camerei din baie -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878818">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878818"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878818">Şterge vot</a></div><span id="v9878818" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878818)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878818Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878818MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Vederea camerei din baie
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Ceai, cafea, zahăr, cât doriţi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878819">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878819"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878819">Şterge vot</a></div><span id="v9878819" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878819)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878819Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878819MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Ceai, cafea, zahăr, cât doriţi
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] După uşa băii este un birou -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878820">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878820"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878820">Şterge vot</a></div><span id="v9878820" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878820)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878820Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878820MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] După uşa băii este un birou
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Numai treimea inferioară a ferestrei se ridică, restul e fix -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878821">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878821"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878821">Şterge vot</a></div><span id="v9878821" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878821)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878821Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878821MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Numai treimea inferioară a ferestrei se ridică, restul e fix
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] În spatele draperiilor sunt obloane de lemn mucegăite -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878822">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878822"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878822">Şterge vot</a></div><span id="v9878822" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878822)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878822Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878822MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] În spatele draperiilor sunt obloane de lemn mucegăite
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Cuveta de la baie are două robinete, nu baterie -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878823">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878823"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878823">Şterge vot</a></div><span id="v9878823" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878823)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878823Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878823MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Cuveta de la baie are două robinete, nu baterie
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Duşul este fix -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878824">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878824"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878824">Şterge vot</a></div><span id="v9878824" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878824)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878824Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878824MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Duşul este fix
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2017] Unde să ţii cosmeticele? -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878825">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878825"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878825">Şterge vot</a></div><span id="v9878825" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878825)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878825Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878825MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Unde să ţii cosmeticele?
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Camera cu băuturi la micul dejun -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878826">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878826"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878826">Şterge vot</a></div><span id="v9878826" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878826)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878826Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878826MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Camera cu băuturi la micul dejun
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Sala de mese. Tipul burtos este Dorel de Dublin -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878827">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878827"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878827">Şterge vot</a></div><span id="v9878827" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878827)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878827Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878827MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Sala de mese. Tipul burtos este Dorel de Dublin
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Mic dejun continental -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878828">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878828"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878828">Şterge vot</a></div><span id="v9878828" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878828)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878828Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878828MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Mic dejun continental
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Mic dejun irlandez -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878829">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878829"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878829">Şterge vot</a></div><span id="v9878829" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878829)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878829Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878829MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Mic dejun irlandez
foto Michi [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.33895277977 sec