79469 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Lloret Rambles Barcelona Hotel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.07.2017
DE
Avatar Radu Tudoran
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Călăraşi
înscris/ă în 12.09.15
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fara masa
PREŢ SEJUR:
485 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 45 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotelul Lloret din inima Barcelonei


Barcelona nu are nevoie de prezentare. Ordonată mai ceva ca un oraş german, mult mai elegantă decât o Vienă imperială şi îngrijită cum oraşele italiene doar visează să ajungă, ea atrage pe bună dreptate milioane de turişti. Teoretic ar însemna prețuri ridicate peste tot, dar în practică tarifele la hoteluri şi restaurante sunt sub ceea ce cer olandezii sau britanicii. Şi poate că eu sunt subiectiv, încântat după vacanța de primăvară petrecută aici, dar socotelile clare şi calculele reci consemnate în contul meu bancar reprezintă un argument cât se poate de obiectiv.

Cazarea am avut-o în hotelul Lloret, amplasat pe Rambla, mai precis pe Rambla des Canaletes, căci celebra arteră este împărțită în mai multe sectoare. Hotelul nostru se afla la doi paşi de Piața Catalunya, inima Barcelonei. Din această piață uriaşă ai legătura prin trenul de scurtă distanță, metroul sau autobuzul spre orice punct al oraşului şi tot de aici pleacă autobuzele spre aeroport. Şi de această dată am ales hotelul în funcție de poziția sa, iar alegerea a fost inspirată, noi locuind pentru şase zile la doi paşi de Barri Gotic, cartierul medieval al Barcelonei, cu străduțele sale pitoreşti, cu muzee incitante şi terase umbroase. Iar la Casa Batllo, Casa Mila sau spre port am mers pe jos fără probleme.

Hotel Lloret este amplasat într-o clădire construită la începutul secolului trecut, perfect integrată în decorul barcelonez. E catalogat cu o stea şi în urma şederii aici am căpătat un respect deosebit pentru stelele spaniole în general şi catalane în special. Dacă aş fi văzut la intrare afişată o constelație mică nu m-ar fi surprins deloc, calitatea serviciilor fiind clar superioară altor locuri mult mai înstelate pe unde am locuit. Pe site-ul de specialitate am găsit recenzii bune despre el, oaspeții plecând în general mulțumiți. De altfel acesta a fost al doilea punct forte în alegere.

Camera a avut dimensiuni normale, adică nu ne-am lovit unul de altul, dar nici nu se putea plimba copilul cu trotineta prin ea. De la micuțul balcon am admirat imaginea Ramblei şi la prima vedere aceasta înseamnă zgomot, Rambla nefiind nicidecum zona spitalului regional. Şi adevărul este că poți beneficia de muzica Barcelonei până spre dimineață, dar fereastra şi-a făcut datoria şi a atenuat în mare parte sunetele stridente. Dar n-am venit în Barcelona pentru linişte :). Perdele lungi şi groase, asemănătoare cu cortina unui teatru, acopereau geamul, întunecând camera chiar şi în miezul zilei. Fereastra înaltă, cu un sistem de închidere care mi-a necesitat ochelarii pentru utilizare, era probabil contemporană marelui Gaudi, atât prin design, cât şi prin stare. Desigur nu ar fi reprezentat un impediment pentru un spărgător, nici măcar pentru unul începător. Însă noi nu aveam vreun Rembrandt sau ceva diamante prin cameră şi actele le-am ținut în seif.

Patul cu o suprafață generoasă era odihnitor, mai ales după o zi de alergat prin oraş şi terminată la un pahar, două de mojito sau sangria. În rest dotare standard, perne, pătură, veioze, aşa cum fotografia demonstrează. Aerul condiționat funcționa, dovadă durerea mea de cap dintr-o dimineață, după ce l-am uitat pornit toata noaptea. Aveam şi telefon, dar nu l-am folosit, noi aducând vreo trei, patru de acasă. Televizorul funcționa, erau instalate o grămadă de canale, dar nici unul unde să poți vedea înfruntări politice din patria mama sau emisiuni gen "mire pentru fiul meu" transmise din țară. Chiar şi fotbalul era de la ei şi nu din fascinanta noastra Ligă 1.

Baia nu avea jacuzzi, dar am trecut peste asta şi am folosit cu încredere micuța cadă, care pentru duşurile de dimineața sau după umblatul prin oraş era suficientă. Nu pot să dau lista completă cu consumabile, căci noi venisem cu "materialul clientului", dar dacă ai uitat acasă vreun săpun, şampon sau altceva sigur găseşti aici. Uscătorul electric de păr funcționa, pentru persoanele care au ce usca. Prosoapele se schimbau la cerere, respectiv atunci când le trânteai frumos pe podea.

Personalul de la recepție este foarte amabil, limba engleză nu le este străină şi îi găseşti la post zi şi noapte. Se pot face deasemenea rezervări la spectacole, restaurante, se poate comanda taxiul. Au hărți, pliante şi pentru oricine a venit nepregătit sunt de mare ajutor. În lobby este un calculator, în caz că ai nevoie să verifici e-mail-ul sau să navighezi pe net.

Hotelul are lifturi funcționale, unul de la nivelul străzii la recepție, al doilea spre etajele superioare. Ca la orice hotel care se respectă (a se traduce îşi respectă oaspeții) internetul funcționa peste tot, parola fiind luată de la recepție.

Nu am apelat la restaurantul lor, nici măcar pentru micul dejun, căci am dorit să aprofundăm subiectul gustărilor, sendvişurilor şi al cafelei, studiind ofertele mai multor unități de profil. Nu am regretat, varietatea produselor culinare din localitate oferindu-ne o desfătare chiar de la prima oră, deşi astfel am ratat şansa unei cafele în balcon, având Rambla la picioare.

Bineînteles că recomand acest hotel şi în cazul puțin probabil al unei a doua excursii în Barcelona l-aş alege fără preget. Cu simpla mențiune, să aşteptați o ofertă pentru prețul cel mai bun.

Să aveți un drum frumos în față.

---
Impresii încărcate de Radu Tudoran in 21.07.2017 13:37:39

Validat / Publicat: 21.07.17 14:17:27


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA.
VIZUALIZĂRI: 699

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Radu Tudoran); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  44900 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[21.07.17 14:04:04]
» mesaj pers

   Bună recomandarea

   Mutat în rubrica "Lloret Rambles Barcelona Hotel, BARCELONA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[21.07.17 14:57:24]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, este corect.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[21.07.17 16:44:16]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[22.07.17 13:34:09]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Frumos, de reținut! Descrierea excelentă, spumoasă ca de obicei! Brava! Da' cam puține poze...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[22.07.17 14:16:02]
» mesaj pers

   @crismis: Ce poze sa pun, cu receptia sau sifonierul? :) N-aveau piscina, ca sa arat ceva.

   N-au fost apreciate fotografii mai serioase, din Chester, Leeds sau Torre Bellesguard din Barcelona si sa rup gura targului cu poza mochetei de pe hol? :)

   Vacante frumoase si fotografii reusite (nu ca ale mele).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[22.07.17 14:27:10]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Fotografiile tale sunt, dupa mine, printre cele mai bune de pe site. Problema in ceea ce ma priveste e ca am ramas mult in urma cu lectura (si cu scrisul), am un folder doldora de articole care-si astepta randul. Dar cand reusesc sa citesc, chiar daca nu comentez decat rar, apreciez intotdeauna fotografiile tale!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[22.07.17 15:20:24]
» mesaj pers

   @crismis: Multumesc pentru aprecieri. Am putini fani, da' buni :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- NAZARICA
[02.08.17 14:10:50]
» mesaj pers

   Cand voi fi turist "de putine zile", sigur voi alege acest loc. Și, estimado caballero, drept mare multămită, nu voi uita sa inchin un pahar de vinito rojo de Rioja... 😉 (vinuț roșu de Rioha). Gracias senior! 👏

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[02.08.17 19:25:29]
» mesaj pers

   @NAZARICA: Gracias pentru vot senor. Am dat si cateva repede barceloneze, dar pentru turistii de mai multe zile. Totusi Sagrada, Casa Batlo sau Casa Mila au prioritate :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[6] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Hotelul Lloret, in inima Barcelonei -- foto by <b>Radu Tudoran</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878627">Şterge vot</a></div><span id="v9878627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e878627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Hotelul Lloret, in inima Barcelonei
foto Radu Tudoran [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Hotelul intr-o dimineata de primavara -- foto by <b>Radu Tudoran</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878628">Şterge vot</a></div><span id="v9878628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e878628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Hotelul intr-o dimineata de primavara
foto Radu Tudoran [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Vedere de la balcon, cu piata Catalunya si statia de metrou -- foto by <b>Radu Tudoran</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878629">Şterge vot</a></div><span id="v9878629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e878629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Vedere de la balcon, cu piata Catalunya si statia de metrou
foto Radu Tudoran [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Rambla admirata de la balconul camerei -- foto by <b>Radu Tudoran</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878630">Şterge vot</a></div><span id="v9878630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e878630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Rambla admirata de la balconul camerei
foto Radu Tudoran [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Baia -- foto by <b>Radu Tudoran</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878631">Şterge vot</a></div><span id="v9878631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e878631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Baia
foto Radu Tudoran [21.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [MAY-2017] Camera care ne-a gazduit pentru niste zile de vacanta -- foto by <b>Radu Tudoran</b> [uploaded 21.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878632">Şterge vot</a></div><span id="v9878632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e878632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Camera care ne-a gazduit pentru niste zile de vacanta
foto Radu Tudoran [21.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[6] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.153200149536 sec