79444 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Lombardi Family Hotel / Apartment House (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.07.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
31 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 31 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Intim, curat, liniștit


S-a nimerit ca prima cazare intermediară să fie ultima aleasă. Ideea circuitului balcanic (Macedonia - Albania - Grecia) ne-a înflorit încă de la sfârșitul verii trecute, când traseul a fost creionat, iar în proporție de 80% a și rămas cel inițial. „Descoperirea” Saparevei Banya, la 60 km sud de Sofia, cu al său gheizer și ale sale băi termale, ne-a determinat să vrem să ne oprim la întoarcere 2 nopți; și atunci, ca să nu scurtăm excursia, am hotărât ca mai bine s-o prelungim cu jumătate de zi. Aveam să plecăm vineri după-amiază, să parcurgem o distanță mai scurtă, urmând ca în ziua următoare să „forțăm” până în Ohrid.

Ruse mi-a venit firesc în minte ca prim loc de popas. Am găsit inițial pe booking Luliaka Hotel, o locație ce părea romantică, situată chiar pe malul Dunării, la ieșirea din Ruse, într-o pădurice. Comentariile erau ok; dar dacă bulgarii sunt petrecăreți, ca românii, și vineri seara se apucă de paranghelii?! Ideea unei posibile nopți albe m-a înfiorat în așa hal, că m-a determinat să-mi reiau căutările. Mai bine ceva intim, micuț, în oraș... Și am descoperit Lombardi Family Hotel (așa cum apare pe booking), zis și Lombardi Apartment House (cum scrie deasupra intrării). Am rezervat fără să mă gândesc prea mult cea mai ieftină cameră dublă, la prețul de 31 euro, în care aveam inclus și micul dejun.

Am intrat în Ruse odată cu noaptea călduță de vară, iar Helga, GPS-a noastră, ne-a condus cu mare artă până în fața intrării hotelului, pe strada Atanas Uzunov, la nr. 5. Citisem pe site că asta vine destul de central, dar la ora aceea, din partea noastră putea să vină și în Honolulu, că nu ne interesa decât să facem un duș și să ne culcăm.

Hotelul este o clădire nu prea mare, cu aspect destul de modern, de 3 etaje, ale căror balcoane de la stradă le-am găsit frumos decorate cu jardiniere colorate. La parter sunt două întrări, prin dreapta către recepție și prin stânga către restaurant (de fapt, aceasta din urmă are un sistem că numai poți să ieși, dar nu și să intri, pătrunderea în restaurant s-a făcut - cel puțin cât am stat noi acolo - din spațiul recepției). Hotelul deține 4 apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, denumite cu toponime răsunătoare (New York, Manhattan, Paris, Venice etc), 2 studiouri și 5 camere duble. Din ce am văzut pe site și pe pliantul de prezentare, fiecare spațiu este decorat diferit, ceea ce ne duce cu gândul la pretențiosul concept de boutique-hotel; da, se poate spune că Lombardi este un boutique-hotel.

Formalitățile de cazare s-au făcut în doi timpi și trei mișcări, eram de fapt așteptați (cu zâmbetul pe buze) și, odată cu cheia camerei, am primit și recomandarea de a vizita micuțul restaurant, care avea să mai rămână deschis încă vreo 2 ore. Tânărul recepționer ne-a însoțit apoi până la ultimul etaj să ne prezinte facilitățile locuinței noastre temporare, pe urmă l-a ajutat pe Tati să aducă bagajele, în timp ce eu am rămas să performez ședința foto obișnuită.

Am primit camera numită Relax, ce face parte dintr-un apartament cu 3 camere, putând fi închiriat în întregime sau fiecare cameră separat (dintr-un hol comun se poate intra în fiecare dintre ele). Structura ei este una tipică: hol, baie în dreapta, dormitor în față. Paleta cromatică e destul de monotonă (alb-bej-maro) și de aceea foarte odihnitoare. Am avut la dispoziție 2 paturi twin, învelite în lenjerie de bumbac albă, curată și mirosind a balsam de rufe, deasupra căreia ne aștepta câte un set de 2 prosoape (cel mare maro, cel mic alb), un cerașaf pentru învelit și... o pernuță decorativă, tot maro. Patul din stânga beneficia de vecinătatea unei noptiere, pe când cel din dreapta, de a unui dulap în 2 uși, în interiorul căruia am descoperit pături și umerașe. Deasupra paturilor, pe perete, un tablou înfățișând o domnișoară dezbrăcată.

În fața paturilor, două corpuri de mobilier destul de simplist alcătuite, fixate în perete, un taburet, televizorul cu ecran plat (nu l-am deschis) și o oglindă înrămată. În sertarul de sub tv, rezerve de hârtie igienică. Răcitorul l-am descoperit la a doua strigare, ascuns în spatele unei ușițe a unui alt corp de mobilier, în stânga patului dinspre fereastră. Aparatul de aer condiționat era fixat chiar deasupra acestuia și i-am lăudat poziția, căci era cumva în aceeași linie cu paturile, asta însemnând că nu avea să-ți bată în creier; chiar avea să-și dovedească utilitatea în acea noapte!

Parchet laminat bejuliu, perdele subțiri alburii și draperii maro, dincolo de care am descoperit balconașul camerei. De fapt, pe acesta l-am descoperit cu adevărat a doua zi dimineață, pe lumină. Mobilat simplu, dar eficient, cu o măsuță și două scaune din acelea de lemn, pliabile. Pe măsuță, scrumieră pentru vicioși. Priveliștea oferită de la balconul camerei nu e cine știe ce, adică se văd ceva acoperișuri de prin vecini și ceva copaci; se poate mult mai rău, desigur...

Baia păstrează aceeași notă cromatică și e de mărime medie, dotată cu tot ce trebuie: cabină de duș, vas de toaletă, chiuvetă (deasupra etajeră și - separat - suport pentru săpun și pentru periuțele de dinți), oglindă, coș de gunoi. Consumabile: hârtie igienică, 2 săpunele ambalate și 2 sticluțe cu șampon. Ordine și curățenie.

A! Prize arhi-suficiente în cameră; foarte important!

Am ascultat sfatul tânărului care ne-a cazat și am coborât la restaurant. Nu ne era foame, dar Tati ar fi vrut să bea o bere rece și i-am ținut isonul. Restaurantul se află în stânga recepției (privind din stradă) și se continuă în spatele acesteia cu o terasă, în capătul căreia este și bucătăria. Tati, care de ceva vreme este fascinat de orice idee care ține de amenajarea unei terase, a studiat și a admirat îndelung acoperișul retractabil al terasei. Eu - mai mult pavajul acoperit cu niște plăci care imită mozaicurile formate din pietricele, dar mai ales zecile de ghivece cu plante verzi și tablourile colorate ce înveselesc zidul auster de cărămidă aparentă. M-a dat efectiv pe spate trunchiul de copac „captiv” în spatele unei vitrine de sticlă, n-am mai văzut așa ceva, ideea mi s-a părut genială!

La umbra coroanei sale am servit a doua zi dimineață micul dejun. Ne-am trezit cu noaptea-n cap și ne-am făcut de lucru până la ora 8, când am coborât în micuțul restaurant. Ne așteptau platouri cu felii de salam uscat și șuncă presată, cașcaval și telemea, măsline, ouă fierte, roșii, castraveți, plăcintă cu brânză, triunghiuri de brânză topită, cutiuțe cu unt și gem, fructe (caise, piersici), pâine, suc de portocale, apă. Tot tânărul recepționer de seara trecută ne-a întrebat de sănătate, adică dacă vrem cafea sau ceai. Și tot el ne-a preparat 2 „espresso lungi” numai bune să ne energizeze pentru începutul vacanței noastre...

Am plătit la check-out cu cardul. Abia la plecare am avut vreme să admirăm un pic holul recepției, un spațiu intim și drăguț, cu fotolii și canapele, cu televizor și bar.

... Am fost foarte mulțumiți de această primă cazare de tranzit, care ne-a oferit exact ceea ce ne trebuia: un loc decent de odihnă pentru noi și pentru mașina noastră (apropo: se parchează pe trotuar, în fața hotelului). Mi-a plăcut mult restaurantul cochet, decorațiunile lui inedite. Recomand din suflet Lombardi Hotel, potrivit pentru o noapte de cazare sau chiar pentru mai multe. Deși ne place să experimentăm și să încercăm mereu chestii noi, poate vom reveni într-o zi aici, pentru că mi se pare destul de greu de găsit ceva mai potrivit decât acest boutique-hotel!

---
Impresii încărcate de crismis in 20.07.2017 21:11:05

Validat / Publicat: 20.07.17 21:41:44


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 1059

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  57800 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[20.07.17 21:38:32]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Lombardi Family Hotel, RUSE" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[20.07.17 21:49:22]
» mesaj pers

   @crismis: Un prim vot pentru o cazare minunata. De obicei lumea isi spune " Ei, iau o camera pentru o noapte ca sunt in tranzit, sa am unde sa pun capul", ei bine cu atat mai mult cu cat urmeaza un drum (de multe ori lung) in continuare, locul de popas trebuie sa ofere un anume grad de satisfactie.

   Ati gasit o cazare minunata, si care este si o buna recomandare.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[20.07.17 21:49:48]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, acolo e.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- crismis
[20.07.17 21:51:51]
» mesaj pers

   @mishu: Asa e, a fost un loc care ne-a depasit asteptarile. Cel putin, restaurantul cu decoratiunile sale mi-a ramas la suflet!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.07.17 22:00:50]
» mesaj pers

   @crismis: Dar și camera! E odihnitoare combinația. Mie-mi place!

   Tati a trecut de la bărci la terase?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[20.07.17 22:07:37]
» mesaj pers

   @Zoazore: O, Tati are multe pasiuni, barcile si terasele sunt doar cateva dintre ele! :)

   Camera noastra a fost una modesta. Daca te uiti pe pozele de pe booking sau de pe site-ul hotelului, constati ca studiourile si apartamentele sunt chiar foarte dichisite; desigur, si preturile sunt pe masura.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[21.07.17 08:03:14]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[21.07.17 11:33:46]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[21.07.17 12:28:08]
» mesaj pers

   Tati, ca și mine, îi plac terasele! Ce aveți cu omu', sireacul? :)

   Cred ca lui Tati, i-a plăcut și...

camera numită Relax

   Hahaha, fain review!!!

   À la votre, @crismis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[21.07.17 13:36:16]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Atât îi trebuia lui Tati să nu-i placă (Relaxu', vreau să zic) !

   Merci beaucoup, a votre aussi! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[21.07.17 15:11:36]
» mesaj pers

   Așa, așa... hotărâtă! Asta mai lipsea, să nu-i placă lui Tati!... imediat ai fi intrat în "cocul" lui, smotocind-ul. :). :)

   Á bientot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[21.07.17 21:38:34]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Nici n-ar avea cum sa nu-i placa lui Tati! Are Mami @crismis o mana la ales cazari si trasee de nu se poate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[21.07.17 22:20:48]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Eh... Zori-de-zi! Sigur, dreptatea e de partea ta!

   @crismis se documentează, în așa fel încât, nimeni nu comentează

   Mami știe cum să-și pună la punct, vacanțele!

    :):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[24.07.17 08:17:03]
» mesaj pers

   @crismis:

   O cazare asa cum imi place si mie sa nimeresc. Am retinut numele pe o lista a mea - ce bulgareste suna☺ - desi fratele Ruse nu e locatia unde in mod obisnuit ne-am putea opri in tranzit dar cum nu se stie niciodata ce se iveste si cum tu ai o mana si un ochi de invidiat si la ales cazari, notat!

   Plimbari frumoase, vara nu s-a terminat, uimeste-ne!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[24.07.17 12:44:03]
» mesaj pers

   @elviramvio: Da, Ruse e cam aroape de Bucuresti, dar cine stie?! Poate va ganditi la un citi break, ceva...

   Mulțumim pt urări! Chiar, vara nu s-a terminat! O să avem ce amintiri să depanam la gura sobei la iarna! :) Plimbari faine si vouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[24.07.17 17:22:15]
» mesaj pers

   @crismis:

   Vara nu s-a terminat? ... ehm... Vara nu s-a terminat? Dup' atâta umblătură?!?!?!?

   Aoleo, Tati!!! Fă ceva!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[26.07.17 19:01:24]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Vara nu s-a terminat! ;)

   Va urma...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Lombardi Family Hotel, văzut din Str. Atanas Uzunov -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878373">Şterge vot</a></div><span id="v9878373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Lombardi Family Hotel, văzut din Str. Atanas Uzunov
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Intrarea în hotel; alături e o casă de schimb valutar -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878374">Şterge vot</a></div><span id="v9878374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Intrarea în hotel; alături e o casă de schimb valutar
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Intrarea în hotel, din altă perspectivă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878375">Şterge vot</a></div><span id="v9878375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Intrarea în hotel, din altă perspectivă
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Spațiul recepției -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878376">Şterge vot</a></div><span id="v9878376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Spațiul recepției
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] O parte a camerei Relax -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878377">Şterge vot</a></div><span id="v9878377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] O parte a camerei Relax
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Altă parte a camerei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878378">Şterge vot</a></div><span id="v9878378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Altă parte a camerei
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Altă perspectivă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878379">Şterge vot</a></div><span id="v9878379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Altă perspectivă
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Conținutul dulapului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878380">Şterge vot</a></div><span id="v9878380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Conținutul dulapului
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Răcitorul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878381">Şterge vot</a></div><span id="v9878381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Răcitorul
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUN-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878382">Şterge vot</a></div><span id="v9878382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Baia
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2017] Tot prin baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878383">Şterge vot</a></div><span id="v9878383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Tot prin baie
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2017] Balconul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878384">Şterge vot</a></div><span id="v9878384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Balconul
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2017] O parte a restaurantului; de remarcat frumosul pavaj -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878385">Şterge vot</a></div><span id="v9878385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] O parte a restaurantului; de remarcat frumosul pavaj
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Altă parte a restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878386">Şterge vot</a></div><span id="v9878386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Altă parte a restaurantului
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Un colț în restaurant -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878387">Şterge vot</a></div><span id="v9878387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Un colț în restaurant
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Micul dejun -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878388">Şterge vot</a></div><span id="v9878388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Micul dejun
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2017] Vitrină cu trunchi de copac! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878389">Şterge vot</a></div><span id="v9878389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Vitrină cu trunchi de copac!
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Decorul în care am mâncat dimineață -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878390">Şterge vot</a></div><span id="v9878390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Decorul în care am mâncat dimineață
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Tot prin restaurant -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878391">Şterge vot</a></div><span id="v9878391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Tot prin restaurant
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] La micul dejun -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878392">Şterge vot</a></div><span id="v9878392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] La micul dejun
foto crismis [20.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.122225999832 sec