79417 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Slănic Prahova

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.07.2017
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2015
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

„Piatra Verde” – împărăția de smarald


Minunățiile naturii nu încetează să ne uimească în orice zonă a țării călătorim, aproape în orice formă de relief găsim peisaje spectaculoase, vederi superbe sau fenomene geologice neașteptate. O astfel de zonă – spectaculoasă, colorată, inedită – întâlnim în apropierea stațiunii balneoclimaterice Slănic Prahova. La doar puțin peste 100 km distanță de București dăm peste un cadru natural superb oferit de Curbura Subcarpaților, un aer mai curat la peste 400 m altitudine și o climă ceva mai plăcută în timpul verii. După ce vizitați Salina Slănic Prahova (salrom.ro/slanic-prahova-c.php) și Muzeul Sării (agerpres.ro/flux-document ... rahova-11-22-20) sau după o bălăceală în băile sărate din zonă nu ocoliți în drumul spre cază și Piatra Verde – un fenomen natural deosebit.

Culoarea verde are o simbolistică bogată în viața poporului român fiind situată la mijlocul spectrului solar, un fel de legătură între culorile calde și cele reci. Verdele este simbolul vieții tinere, renăscute, al tinereții și longevității, al speranței, al naturii în general. Cele mai multe asocieri sunt pozitive: viață, natură, apă, sănătate, echilibru, abundență. Din punct de vedere cromatic, „verdele” este prezent în vegetale, minerale, metale, produse animale sau fabricate de om, culori vegetale naturale ori artificiale.

Acces. Localitatea Slănic este situată la aproximativ 100-110 km distanță de Capitală, accesibilă pe DN1-DJ102 sau DN1-DN1A. Areal propice vieții încă din vremuri străvechi, zona este împânzită de localități în care vom mai putea admira locuințe tradiționale. Din dreptul Salinei Unirea până la „Muntele Verde” avem de parcurs circa 3 km. Traversăm satul Groșani (de unde intrăm pe DJ 100N) și începem urcarea, o serpentină strânsă pigmentează drumul. Șoseaua nu se prezintă în cea mai bună formă (plăci de beton), dar cu atenție ajungem la punctul de destinație fără probleme. Autoturismul se poate parca pe platforma de lângă peretele verde, deși permanent se rostogolesc pietricele de pe versanți.

Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic. Aceasta este denumirea sub care e cunoscut științific masivul de piatră vizibil chiar din orașul Slănic Prahova, având o înălțime de circa 650 m. Tot în termeni științifici vorbim despre un tuf zeolitifer cu conținut ridicat de clinoptilolit – termeni care ne bagă total în ceață. Aprofundând cercetarea aflăm că tuful (piatră sedimentară) vulcanic de la Slănic a căpătat prin procesul de zeolitizare a sticlei vulcanice proprietăți deosebite care îi conferă utilități variate, mai ales în procesele de depoluare a apelor, de îndepărtare a ionilor radioactivi din sol etc. Importanța economică deosebită a acestor minerale, supranumite „pietre ale viitorului”, nu este pe deplin înțeleasă în economia românească, de la „Piatra Verde” exploatându-se doar material de construcții și gips.

„Vizităm” peretele verde, de fapt ne plimbăm pe lângă „feliile” de tuf vulcanic - culoarea ne impresionează. Verdele rocii este accentuat de o ploaie rapidă de sfârșit de luna mai, începem să alegem pietrele cele mai colorate. Permanent se aude zgomotul provocat de mici pietricele care se rostogolesc pe versant până la picioarele noastre. Ne apropiem de perete și atingem muchiile tăioase. Întregul masiv pare un puzzle uriaș, un mozaic asamblat piesă cu piesă de mâna uriașă a naturii. Florile unei tufe de măceșe, floarea rochiții rândunicii, o inflorescență galbenă, alta mov sunt pete de culoare pe fundalul zidului verde de piatră. Straturile verzi, înclinate, par a fi pagini ale unei cărți dedicate frumuseților naturii. Cine dorește poate ocoli masivul verde și se poate cățăra chiar pe creastă de unde se deschide o priveliște minunată spre Valea Slănicului. Am observat că pe pajiștile din jur și pe sub poalele pâlcurilor de pădure erau peroane ieșite la picnic.

„Muntele Verde” este un punct de atracție turistică important pentru zona Slănicului de Prahova; vă recomand să poposiți 30 de minute la rezervația geologică de culoare verde – poate descoperiți chiar chipul dacului adormit (adevarul.ro/locale/ploies ... 6673/index.html). Dacă vă continuați drumul spre Vălenii de Munte nu ocoliți interesantele muzee din acest oraș prahovean. Vacanțe frumoase!

---
Impresii încărcate de tata123 in 20.07.2017 10:37:52

Validat / Publicat: 20.07.17 14:40:56


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1616


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27200 PMA (din 29 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[20.07.17 14:45:10]
» mesaj pers

   @tata123: Un prim vot pentru un articol care vorbeste atat de frumos despre o zona minunata. Voi ajunge si eu vara aceasta pe acolo pentru un scurt popas astfel incat acest articol imi prinde bine.

   Chiar mi se par interesanta ceste pietre care in multe locuri par a fi aranjate ca intr-un joc una langa alta.

   Iar culoarea este deosebita (normal ca de aici si numele :)).

   Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[20.07.17 15:32:07]
» mesaj pers

   @mishu: Zona Subcarpaților de Curbură este minunată, obiective mai mari sau mai mici răsar la tot pasul, peisajele ne încântă privirea. verdele tufului vulcanic de lângă Slănic Prahova este încântător mai ales după ploaie; sigur vei dori să iei câteva pietricele verzi drept amintire.

   Rezervația geologică „Piatra Verde” poate fi menționată alături de: Coloanele de bazalt de la Racoș, Râpa Roșie de la Sebeș, Grădina Zmeilor din Sălaj, Detunata Goală din Bucium-Alba sau Dealul cu Melci de la Arieșeni.

   Mulțumesc pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dana2008
[21.07.17 08:10:45]
» mesaj pers

   Felicitări pentru articol!

   Fotografiile sunt superbe!

   Ce frumos este acolo, ce frumoasa este natura!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[21.07.17 08:36:41]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Natura a creat o structură deosebită la „Piatra Verde” care impresionează prin culoare dar și prin aranjarea milioanelor de pietricele în acel puzzle imens. Cele câteva zeci de fotografii nu pot reda pe deplin frumusețea locului, doar o vizită la Slănic Prahova vă va dezvălui adevăratul aspect al rezervației geologice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[25.07.17 05:20:07]
» mesaj pers

   @tata123: Am fost și eu acolo în luna mai.

   Am rămas cu gura căscată, am prins și un apus de soare, nu știam cum și ce sunete să mai scot.

   Știam Slanicul dar "verdele" ăsta nu, a fost o încântare pentru mine.

   Mă bucur că ai scris tu, eu nu aș fi făcut-o niciodată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[25.07.17 09:23:33]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mă bucur; am trecut recent prin apropierea rezervației geologice „Muntele Verde” și mi-am adus aminte de ea și de imaginile frumoase captate acolo. După ploaia scurtă cromatica peretelui de stâncă s-a schimbat complet: verdele a devenit mult mai intens. Este unul din locurile naturale românești unde îți vine să spui: „Uauuu... ”.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2015] „Muntele Verde” văzut din localitatea Groșani. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878074">Şterge vot</a></div><span id="v9878074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2015] „Muntele Verde” văzut din localitatea Groșani.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2015] Ultima porțiune de urcuș către „Piatra Verde”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878075">Şterge vot</a></div><span id="v9878075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2015] Ultima porțiune de urcuș către „Piatra Verde”.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2015] Pietre verzi după ploaie - Slănic Prahova. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878076">Şterge vot</a></div><span id="v9878076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2015] Pietre verzi după ploaie - Slănic Prahova.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2015] Piese de puzzle la poalele masivului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878077">Şterge vot</a></div><span id="v9878077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2015] Piese de puzzle la poalele masivului.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2015] Aici peretele de tuf vulcanic pare lucios. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878078">Şterge vot</a></div><span id="v9878078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2015] Aici peretele de tuf vulcanic pare lucios.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2015] Plante curajoase... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878079">Şterge vot</a></div><span id="v9878079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2015] Plante curajoase...
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2015] „Feliile” de tuf de lângă Slănic Prahova. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878080">Şterge vot</a></div><span id="v9878080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2015] „Feliile” de tuf de lângă Slănic Prahova.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2015] O pată de culoare în marea verde. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878081">Şterge vot</a></div><span id="v9878081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2015] O pată de culoare în marea verde.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2015] „Dacul adormit” - mă rog, cu puțină imaginație! -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878082">Şterge vot</a></div><span id="v9878082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2015] „Dacul adormit” - mă rog, cu puțină imaginație!
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2015] Vedere spre Slănic Prahova de la „Muntele Verde”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878083">Şterge vot</a></div><span id="v9878083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2015] Vedere spre Slănic Prahova de la „Muntele Verde”.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2015] La baza peretelui se adună pietricelele ce cad permanent. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878084">Şterge vot</a></div><span id="v9878084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2015] La baza peretelui se adună pietricelele ce cad permanent.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2015] Rochița rândunicii în împărăția de smarald. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878085">Şterge vot</a></div><span id="v9878085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2015] Rochița rândunicii în împărăția de smarald.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2015] Șiruri de „piese” - Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878086">Şterge vot</a></div><span id="v9878086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2015] Șiruri de „piese” - Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2015] Mozaicul vertical - Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878087">Şterge vot</a></div><span id="v9878087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2015] Mozaicul vertical - Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2015] Pe creasta „Muntelui Verde”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878088">Şterge vot</a></div><span id="v9878088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2015] Pe creasta „Muntelui Verde”.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2015] Verde natural și verde mineral. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878089">Şterge vot</a></div><span id="v9878089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2015] Verde natural și verde mineral.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2015] Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878091">Şterge vot</a></div><span id="v9878091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2015] Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2015] Un fir de apă rămas după ploaie accentuează culoare pietrelor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878092">Şterge vot</a></div><span id="v9878092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2015] Un fir de apă rămas după ploaie accentuează culoare pietrelor.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2015] Ruptură în tuful vulcanic de la Slănic. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878093">Şterge vot</a></div><span id="v9878093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2015] Ruptură în tuful vulcanic de la Slănic.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2015] Un mic „balcon floral” - Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878094">Şterge vot</a></div><span id="v9878094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2015] Un mic „balcon floral” - Rezervația geologică „Piatra Verde” Slănic.
foto tata123 [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.19075012207 sec