78655 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Croaziere pe Dunăre

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.06.2017
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
3900 HUF
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O croazieră de Legenda[ă] pe Dunăre


Urmare de aici

Budapesta mi-a plăcut încă de la prima întâlnire de acum doi ani și mi-am propus o vacanță de mai mare amploare în capitala Ungariei și în împrejurimi. Până atunci am ajuns din nou în orașul de pe malul Dunării pentru scurt timp și am dorit să încerc una din atracțiile de neratat: o croazieră pe Dunăre.

Studiind Internetul cu câteva zile înainte am hotărât să alegem o croazieră cu navele companiei Legenda. Deși prețul este mai ridicat au cântărit mult următoarele aspecte: vase mai noi și mai arătoase, servicii de calitate, audioghid în limba română, oprire pe Insula Margareta.

Parcarea pe malul Dunării. Primul pas pe care trebuie să îl faci când ajungi pe faleza Dunării este să cauți un loc de parcare pentru autoturism. Având în vedere faptul că adresa companiei Legenda (locul de unde pleacă navele) este Vigardó tér Dock 7 (Jane Haining rkp.) trebuia să găsim un loc de staționare cât mai apropiat de acest doc, preferabil deci pe malul fluviului. Între linia de tramvai și faleză există spații de parcare amenajate cu plată (când pe dreapta, când pe stânga – atenție e linie continuă). Fiind trecut bine de orele după-amiezei, dar și început de sezon turistic, încă mai se găseau pe ici colo câteva locuri libere. Am reușit să găsim unul pe partea noastră de deplasare și am început „calvarul” plății. Automatele au și text în limba engleză, dar situat prea sus, cu scris mic care nu prea este lizibil în soare puternic. Există o soluție de a plăti prin sms, dar și cash. Problema este că automatele înghit doar monede – stai și caută bani mărunți. Tariful pentru un autoturism este de 265 forinți/oră. Programul cu taxă al parcărilor este între orele 08.00-20.00, existând se pare o limită de 3 ore. În zare a apărut supraveghetorul care verifică tichetele de parcare, s-a oprit tacticos în fața unei mașini fără tichet, a fotografiat-o și i-a plasat o hârtie roz (amendă) pe parbriz. El ne-a sfătuit să schimbăm banii la o filială a unei bănci aflate în apropiere; așa am procedat, casierul fiind probabil obișnuit cu astfel de operațiuni. Revenind, am introdus monedele de 200 de forinți în automat și am primit un tichet pe care este imprimată data, ora și suma plătită; tichetul se amplasează pe bord pentru a fi vizibil supraveghetorului parcării din zona respectivă.

Servicii oferite pe vas. Am prins penultima cursă a zilei, cea de ora 16.00, fără a avea bilet rezervat. Vă recomand ca în plin sezon turistic să rezervați (online) locurile deoarece vin mulți turiști cu rezervări online, prin agenții etc. și riscați să nu găsiți loc direct la casierie. Docul 7 se află între Podul cu Lanțuri și Podul Elisabeta, pe un ponton găsiți casieria și o mică, dar cochetă, sală de așteptare. Biletul frumos colorat conține o reducere de 20% pentru o viitoare croazieră pe Dunăre, așa că îl puteți păstra pentru o revenire sau îl puteți dona unor prieteni care au de gând să petreacă câteva zile la Budapesta. Noi am găsit bilete disponibile la cursa de ora 16.00 direct la casierie. Prețul unui bilet pentru un adult a fost de 3900 HUF. În acest tarif au fost incluse: croaziera de circa 1 oră și 10 minute, audio-ghid în limba română (existau 30 de opțiuni), 1 pahar de băutură la dus (șampanie, vin, bere, apă minerală, băuturi răcoritoare), 1 pahar de limonadă la întors, wi-fi gratuit la bord (cu înregistrare adresă de email). Domnișoarele asistente de pe vas au contribuit la reușita croazierei. Se mai adaugă drept servicii suplimentare gratuite: oprire pe Insula Margareta (în funcție de programul vaselor), harta gratuită a insulei, taloane de reducere pe insulă (de exemplu: -25% închiriere biciclete).

Croaziera „Duna Bella”. Sub această denumire se desfășoară minunata călătorie de-a lungul Dunării, trecând pe sub grandioasele poduri centrale și urmărind frumoasele clădiri și monumente de pe mal. Pe vas poți ocupa ce loc dorești: la parter, la etaj, locurile descoperite de la pupa navei, sau compartimentul cu geamuri panoramice din prova vaporașului. Audio-ghidul pornește imediat după plecarea de la chei, câteva minute ascultând o melodie frumoasă în căști. Prezentarea începe aproximativ atunci când vasul ajunge în mijlocul fluviului: două voci care poartă un dialog încântându-ne cu date istorice, scurte descrieri sau legende privind obiectivele de pe maluri. Vocea feminină se prezintă a fi „Pesta”, iar vocea masculină reprezintă „Buda”. Suntem sfătuiți ca atunci când vorbește Pesta să ne uităm spre un mal, când auzim cealaltă voce privim spre malul opus. Un mod drăguț de a prezenta atracțiile care durează circa 25-30 de minute, atât cât ține deplasarea până la Insula Margareta.

Schema animată a traseului o găsiți pe saitul oficial al companiei, e foarte drăguț realizată. Rând pe rând se perindă prin fața ochilor noștri:

•Podul Elisabeta (terminat în 1903, dar refăcut ulterior).

•Zona Dealului Gellért - Monumentul Episcopului Sf. Gellért (Gerard), citadela habsburgică, băile Rudas (cu rădăcini otomane), Statuia Libertății.

•Podul Libertății (structura verde este realizată la sfârșitul secolului al XIX-lea, în vârful pilonilor străjuind două păsări cu aripile întinse).

•Hotelul Gellért (cunoscut hotel dotat cu băi termale, construit în 1918 în stil Art Nouveau).

•Universitatea de Tehnologie și Economie (are o tradiție de peste 200 de ani) – următoarea clădire fiind baza sportivă a universității, o combinație între vechi și modern.

•Cea mai veche biserică din Budapesta: Inner City Parish (fondată în 1046).

•Castelul Buda (inclus în patrimoniul UNESCO, nucleul apare în secolul al XIV-lea).

•Funicularul de pe Dealul Castelului (operează de la sfârșitul secolului al XIX-lea).

•Podul cu Lanțuri (inaugurat în 1849, are peste 200 m lungime și e: faimos!)

•Bastionul Pescarilor (celebra terasă care oferă imagini panormaice asupra fluviului și orașului a fost deschisă în 1902 și refăcută după al Doilea Război Mondial).

•Biserica Mátyás (cea mai celebră biserică din Ungaria, cu sute de ani vechime, loc al încoronării regilor maghiari).

•Biserica Calvinistă (construcție de stil gotic din secolul al XIX-lea).

•Palatul Parlamentului (o bijuterie arhitecturală neogotică, punct de atracție principal al capitalei Ungariei).

•Podul Margareta (al doilea pod ca vechime al Budapestei, după Podul cu Lanțuri; superbe statuile de pe piloni).

Pe Insula Margareta vasul Legenda beneficiază de ponton propriu, aici poți poposi timp de 1 oră și jumătate (sau mai mult dacă sosești cu alte curse, mai dimineață). La coborâre îți este oferită o hartă a punctelor de atracție de pe insulă, material pe care găsești și orele de sosire a curselor Legenda. Pe drumul de întoarcere, sub lumina blândă a după-amiezii târzii care luminează în alte nuanțe clădirile istorice, personalul feminin al vasului împarte pahare cu limonadă rece. Urc la etaj lângă cabina căpitanului și privesc butoanele și manetele prin care se conduc navele moderne azi – timona a devenit istorie; pe ecranele unor laptop-uri se pot observa mișcările tuturor vaselor de pe Dunăre. Pe sensul celălalt de mers deja navighează alt vas Legenda, cel care oferă o cină la lumina lumânărilor, timp de două ore.

Recomand o croazieră pe Dunăre la Budapesta pentru imaginea panoramică asupra clădirilor istorice pe care o avem de pe fluviu, pentru farmecul unei călătorii pe apă, pentru plăcerea de a simți, vedea și gusta... Am fost mulțumit de serviciile oferite de această companie, dar Dvs. puteți alege și alte vase, mai mici sau mai mari. Există croaziere și la 2500 HUF, dar vasele sunt mai mici, nu au audio-ghid, arată mai rău fizic etc.

Încercați să includeți neapărat în planurile de vacanță din Budapesta o croazieră pe Dunăre. Este o experiență deosebită, plăcută din toate punctele de vedere. Efortul financiar nu mi se pare mare punând în balanță calitatea serviciilor de la Legenda și frumusețea Budapestei văzută de pe apele bătrânului fluviu.

Vacanțe plăcute!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de tata123 in 30.06.2017 10:42:16

Validat / Publicat: 30.06.17 12:48:40


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în UNGARIA.
VIZUALIZĂRI: 2031

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  60500 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Mitica49
[30.06.17 15:33:16]
» mesaj pers

   @tata123: Minunata croaziera! Am citit cu mare placere review-ul aducindu-mi aminte ca in 1990, vara, am vizitat Budapesta, cu auto, stind acolo 3 zile la un hotel in centru 4* (rulota pe malul Dunarii langa podul Margareta):).

   Votat cu placere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[30.06.17 17:30:06]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.06.17 18:33:39]
» mesaj pers

   Frumoasă călătoria! Frumoase pozele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[01.07.17 07:39:34]
» mesaj pers

   Frumos review. Mi-a adus aminte de croaziera pe care noi am făcut-o seara. Nu am vizitat insula Margareta dar clădirile luminate aveau un farmec aparte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[03.07.17 09:25:10]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc.

   @Mitica49: Amintirile rămân cu noi pentru totdeauna. O croazieră pe Dunăre privind clădirile istorice ale Budapestei constituie o asemenea amintire neprețuită. Ca în orice capitală europeană, și nu numai, problema parcărilor în zona centrală este prezentă și în capitala Ungariei. Să fiți pregătiți cu monede...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[03.07.17 09:28:51]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumesc pentru aprecieri. Dilema e mare în timpul croazierei: să te bucuri de peisaje, să faci fotografii ori să asculți liniștit pe scaun audio-ghidul.

   @Michi: Sărut mâna pentru aprecieri. La următoarea incursiune în Budapesta voi încerca și croaziera pe Dunăre la ceas de seară - am văzut fotografii de noapte superbe. Parcă aș încerca și o cină pe apă în acorduri de muzică și legănat de val :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[04.07.17 16:31:25]
» mesaj pers

   @tata123: Am mers in croaziera pe Dunare atat ziua cat si noaptea si mi-au placut la fel de mult, ziua vezi detaliile iar noaptea vezi o feerie de lumini si desi am facut croaziera vara pot spune ca seara era chiar racoare.

   Mi-ar fi greu sa aleg una singura, dar daca ar fi asa probabil ca as alege o croaziera ziua.

   Ai facut o alegere potrivita si in privinta vasului si cand vei putea nu rata si croaziera seara.

   Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[05.07.17 11:53:44]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pentru aprecieri, voi încerca cu siguranță și o croazieră pe Dunăre atunci când noaptea se îngână cu ziua. În ceea ce privește alegerea companiei de navigație, nu m-am uitat neapărat la preț ci la calitatea serviciilor, aspectul navei și facilitățile oferite. Contează mult mai mult decât 10-20 lei în minus la bilet.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Lucien
[05.07.17 14:48:25]
» mesaj pers

   Excelent scris, documentat și fotografiat. Aș vrea să văd așa ceva și pe la noi...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[10.07.17 09:39:46]
» mesaj pers

   @Lucien: În privința fotografiatului în timpul croazierei: e greu de ales între a privi cu nesaț clădirile istorice ce se înșiră pe mal (eventual ascultând explicațiile audio-ghidului) sau a alerga pe punte în diferite zone ale vasului pentru a surprinde digital imagini cât mai frumoase. Timpul desfășurării croazierei pe Dunăre (o oră și 10 minute) trece atât de repede. Cred că la fiecare călătorie turistică în Budapesta e ideal/frumos să parcurgi cu vaporașul zona istorică a capitalei Ungariei.

   În ceea ce privește existența și la noi a ceva asemănător experienței din Budapesta... probabil va curge multă apă pe Dunăre.

   Mulțumesc pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- DOINITA
[08.08.17 16:36:10]
» mesaj pers

   Foarte frumos review-ul, foarte frumoasa plimbarea.

   Data viitoare cand ajung in Budapesta e musai sa fac si croaziera, ziua, noaptea sau si ziua si noaptea. Numai croaziera sa fie... Felicitari si vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[09.08.17 08:58:38]
» mesaj pers

   @DOINITA: Mulțumesc pentru aprecieri! Croaziera pe Dunăre este un fel de „must do” în capitala Ungariei. Trecerea fluviului prin Budapesta este mană cerească pentru turismul din oraș. Plimbarea cu vaporașul pe Dunăre e superbă, atât ziua, cât și pe înserat - este alt mod de a vedea monumentele Budapestei. Călătorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- roth
[18.02.18 22:42:16]
» mesaj pers

   Am fost intr-o croaziera, insa niciodata nu am oprit pe insula Margareta. Acum am 2 si 1/2 zi (aproximativ), tema este cumparaturi haine dar si putina vizita. De aceea caut sa vad ce pot face incepand cu ~16,30/17 si inca 1 ziaproape plina.

   Multumesc pentru informatii si vacante minunate

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[19.02.18 08:40:38]
» mesaj pers

   @roth: Croaziera pe Dunăre este o alegere bună în orice anotimp. Cred că firmele care oferă astfel de servicii operează și iarna, dar după un program mai scurt/curse mai puține (bineînțeles dacă nu e Dunărea înghețată, și nu e cazul acum). Cei de la Legend au doar 1 sau 2 curse pe zi în Ianuarie și Februarie (legenda.hu/en/timetable). Mulțumesc pentru lectură și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Docul 7 - aici ancorează vasele Legenda. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869966">Şterge vot</a></div><span id="v9869966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Docul 7 - aici ancorează vasele Legenda.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Sală de așteptare pe ponton. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869967">Şterge vot</a></div><span id="v9869967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Sală de așteptare pe ponton.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Vasul Legenda care oferă o cină la lumina lumânărilor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869968">Şterge vot</a></div><span id="v9869968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Vasul Legenda care oferă o cină la lumina lumânărilor.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Cabina căpitanului și sistemele de conducere și navigație. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869969">Şterge vot</a></div><span id="v9869969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Cabina căpitanului și sistemele de conducere și navigație.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Puntea inferioară și barul. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869970">Şterge vot</a></div><span id="v9869970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Puntea inferioară și barul.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Locurile în aer liber de la pupa vaporașului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869971">Şterge vot</a></div><span id="v9869971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Locurile în aer liber de la pupa vaporașului.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Puntea superioară cu geamuri culisante. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869972">Şterge vot</a></div><span id="v9869972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Puntea superioară cu geamuri culisante.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Soarele sclipește în apă și călătoria începe... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869973">Şterge vot</a></div><span id="v9869973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Soarele sclipește în apă și călătoria începe...
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Podul Libertății - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869974">Şterge vot</a></div><span id="v9869974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Podul Libertății - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Zona Dealului Gellért - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869975">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869975"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869975">Şterge vot</a></div><span id="v9869975" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869975)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869975Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869975MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Zona Dealului Gellért - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Zona Dealului Gellért și Băile Rudas. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869976">Şterge vot</a></div><span id="v9869976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Zona Dealului Gellért și Băile Rudas.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Complex sportiv aparținând Universității de Tehnologie și Economie - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869977">Şterge vot</a></div><span id="v9869977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Complex sportiv aparținând Universității de Tehnologie și Economie - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Castelul Buda - aflat în patrimoniul Unesco. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869978">Şterge vot</a></div><span id="v9869978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Castelul Buda - aflat în patrimoniul Unesco.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Podul cu Lanțuri - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869979">Şterge vot</a></div><span id="v9869979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Podul cu Lanțuri - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Funicularul din Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869980">Şterge vot</a></div><span id="v9869980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Funicularul din Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Apare în zare Palatul Parlamentului - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869981">Şterge vot</a></div><span id="v9869981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Apare în zare Palatul Parlamentului - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Palatul Parlamentului: o bijuterie arhitectonică - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869982">Şterge vot</a></div><span id="v9869982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Palatul Parlamentului: o bijuterie arhitectonică - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Clădirile istorice rămân în urma siajului navei... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869983">Şterge vot</a></div><span id="v9869983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Clădirile istorice rămân în urma siajului navei...
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Podul Margareta - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869984">Şterge vot</a></div><span id="v9869984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Podul Margareta - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Sute de vase pe Dunăre în zona Budapestei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869985">Şterge vot</a></div><span id="v9869985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Sute de vase pe Dunăre în zona Budapestei.
foto tata123 [30.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Vă încumetați? Cu autobuzul în jurul Insulei Margareta - Budapesta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869986">Şterge vot</a></div><span id="v9869986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Vă încumetați? Cu autobuzul în jurul Insulei Margareta - Budapesta.
foto tata123 [30.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.364552021027 sec