78547 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Eko Garten Hotel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.06.2017
DE
Avatar elviramvio
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN jud. Ilfov
înscris/ă în 11.06.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
59 €
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
60.0 %
  
Către satisfăcător
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 45 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotel Eko Garten, Slavonski Brod


Un popas de o noapte în Slavonski Brod a fost ales pentru că în nici o altă localitate pe traseu nu am găsit ceva convenabil cerințelor noastre. Nu ne-am dorit acest orășel ca loc de popas dar fiind singurul în care am găsit cazare bună cu parcare și cameră cu baie individuală, a fost câștigătorul. Și n-a fost rău pentru că am găsit câteva magazine în oraș de unde să facem cumpărături pentru acasă, lucruri pe care nu puteam să le luăm din alte zone pe unde umblasem căci în Croația luna mai a fost teribil de caldă, nu ca acasă cum aflam de la știri și de la cei dragi.

Am ales hotel Garten cum e trecut pe Booking.com, de fapt Eko Garten deși după fotografii nu părea cine știe ce, ba chiar puțin ciudat și cam amestecate arhitectura și decorațiile. Nota însă bună - 8,9 - comentarii și ele suficient de multe bune deși nu mereu sunt reale, poziția excelentă la doar aproximativ 4,5 km de autostradă și undeva în margine de oraș, deci presupuneam că este o zonă liniștită. Restul ofertelor sau posibilităților la această cazare nu ne interesa și vă voi povesti despre ce e vorba.

În ziua cu pricina, ieșim de pe E70/A3 exact la indicatorul spre drumul secundar ce duce la Slavonski Brod și după ce ne tot bate la cap Sophia, ne anunță veselă că am ajuns la destinație. Adevărat, eram în dreptul unei parcări pe care scria Hotel Garten. Hotelul era la 30 m mai departe. Ca de obicei, sarcinile sunt împărțite deci eu merg la recepție cu ambele C. I., șoferul rămâne să-și strângă jucăriile și să extragă din portbagaj o valijoară pe care urma să o luăm în cameră după ce primim cheia.

Prima impresie? Nu foarte bună, o aglomerare de ghivece de flori, roți de car, pietre, lemne lucrate, ornamente de iarnă în plină vară, mă rog un loc foarte sorcovit. Intru la recepție și aici dau exact peste cel mai acru personaj pe care l-am întâlnit de-a lungul timpului la o recepție, patronul. Monosilabic e mult spus. În primul rând că nici nu a răspuns salutului meu, apoi a luat cărțile de identitate și le-a aruncat într-un sertar, mi-a dat cheia și cam atât. Am făcut greșeala să întreb de restaurantul propriu. Mi-a făcut un semn din mână și mi-a întors spatele!! După indicație și după cum arăta recepția, restaurantul părea a avea intrarea pe afară dar vom ajunge să povestim și de el.

Ies puțin dezamăgită din recepție, mă uit la cheie, o fi șase sau o fi nouă numărul camerei? Mă salvează o salariată apărută din senin, se uită și ea lung, nu ghicește și merge să se lămurească apoi mă conduce la cameră, era 6.

Intrăm pe un culoar cu bănci de grădină și lateral o cameră de bagaje - am dedus asta pentru că erau niște prețuri trecute în dreptul unor dimensiuni gen valiză, deci se plătește - și ajungem la camera repartizată. Ușă masivă de lemn, groasă și capitonată.

Holul pătrat este luminos, apoi aveam să descopăr un fel de hublou care dădea în spatele locației și care părea a nu avea geam, ceva ciudat ce n-am lămurit până la urmă. După ușă un taburet făcut dintr-un butoiaș, parcă l-aș fi luat acasă că mi-a plăcut. Tot în hol un dulap de haine unde erau și pături, perne și niște papuci de pâslă, tocmai buni în plină vară.

Camera era în stânga, mare și exact cea din pozele de pe booking. Primul pe care am pus ochii, patul cu baldachin, nu că am dorit așa ceva dar camerele lor sunt majoritatea în felul acesta. L-am studiat chiar înainte de a-i face poze, excelentă salteaua, lenjerie bună și curată, perne de asemeni bune. Plus cele câteva stele pe tavan, toate aurii pe un cer perfect alb!! De o parte și alta veioze și prize duble. De altfel a fost cazarea cu cele mai multe prize, pe unde vrei sau nu, așa că în privința asta n-am dus lipsă și nu am scos prelungitorul nostru. Între pat și hol, o masă birou cu scaun pe măsură, dedesupt un minibar vitrină cu un minim de produse. Pe partea dreaptă o canapea extensibilă foarte bună și o măsuță mărișoară, excelente de pus un laptop și tabletă. Fereastra camerei dădea spre un spațiu mic plin cu flori și geamul avea plasă bună dar și draperii.

Televizor nu prea mare, cu ceva canale prin cablu și satelit, wi-fi excelent. Camera cu parchet de lemn bine lustruit avea un mic covor curat. Aerul condiționat era bun dar puțin zgomotos, noroc că nu a fost necesar, în cameră fiind o temperatură plăcută.

Baia normală, cu geam direct afară ceea ce ne-a plăcut și, având plasă antiinsecte, l-am ținut deschis până când au început cocoșii din zonă să facă vocalize. Cadă normală, preferăm duș dar tipul acesta de camere are doar cadă. Foen, o bară de care era prinsă perdeaua la cadă și pe care am folosit-o și pe post de uscător, prosoape bune, ceva articole de toaletă si cam atât. Se cunoștea că faianța a mai fost completată prin unele locuri dar nu era deranjant privirii.

Curtea destul de micuță dar cu un foișor care seara s-a umplut, ca de altfel și toate camerele hotelului. Noi n-am stat seara în curte dar cred că dacă toate camerele sunt ocupate, locurile exterioare sunt insuficiente.

La micul dejun care a fost inclus în prețul cazării aveam să descopăr și restaurantul propriu.

Din recepția foarte mică și destul de înghesuită că nici nu am putut face poze, o scară oarecum mascată duce spre restaurantul mic dar foarte elegant. Dimineața la recepție era soția domnului îmbufnat, o femeie simpatică și amabilă care a ținut să meargă personal în restaurant și să ne prezinte posibilitățile, adică să luăm masa în partea elegantă a restaurantului sau în cea rustică. Am fi preferat-o pe a doua dar acolo era un grup zgomotos de nemți și cum sala nu este foarte mare, ne cam înghesuiam. Micul dejun a fost normal, nu a excelat deloc în bine, chiar surprinzător, laptele se terminase! Au fost două feluri de mezel obișnuit, două de cașcaval, ouă pentru cine dorea se pregăteau la comandă, la fel și cârnăciori, un coș cu fructe, cafea, apă minerală și un suc la cutie destul de ieftin. În schimb am primit din partea casei un borcănel mic cu miere și două prăjituri pentru drum. Cum în ziua precedentă fusesem în oraș să mâncăm și luasem și ceva pentru rezervă, nu prea am suferit fată de regimul de slăbire oferit de hotel. Am făcut câteva poze și în sala rustică - nemții plecau - am coborât să plătim și, cum toată lumea se grăbea și turiștii așteptau la rând la ușa recepției, am uitat cărțile de identitate. Noroc că în parcare am rămas să reorganizăm portbagajul ca în eventualitatea unui control mai sever la graniță să nu fim chiar de râs, așa că am primit și actele cu care rămăsese în plus gazda. Neatenția putea să ne coste niște kilometri în plus!

Acum, făcând abstracție de găzdoi, un om clar fără talent la munca de recepție, poate doar un bun administrator, eu una pot recomanda această locație doar pentru tranzit. Are avantajul că se poate anula fără penalizări chiar cu 24 ore înainte de check-in, noi am avut pe ofertă anulare gratis până în ziua sosirii, la ora 10 dimineața. Locația este se pare destul de cunoscută de cei ce vin din vest așa că nu duc lipsă de clienți. Soția patronului, personalul de la restaurant și camerista s-au purtat normal, amabile și zâmbitoare, fapt ce a ridicat nota dată personalului per ansamblu. Parcarea este suficient de mare pentru destule mașini, plus că strada este prea puțin circulată și se poate parca și acolo. Liniște a fost, mai puțin bieții cocoși care aveau și ei sarcinile lor de serviciu. Despre prețurile restaurantului, mi-au părut mari, am frunzărit dimineața un meniu dar se poate mânca în oraș, în centru, la maxim 5 km de hotel. Tot la distanța asta este un magazin Billa și pe partea opusă a orașului un Kaufland, bine aprovizionate și cu prețuri decente. Stația autobuzului care vine din oraș este chiar aproape de parcarea hotelului, acum cât de des circulă acesta nu pot spune.

Hotelul oferă și alte servicii tip spa și saună iar dacă vreți să veniți acasă mai tineri pe dinafară, puteți face o baie în ciocolată, suc de mere sau bere în butoi (vedeți pagina lor de net pentru poze) !!! Bine că noi n-am mers la restaurant să comandăm bere sau suc de mere de băut!

---
Impresii încărcate de elviramvio in 26.06.2017 22:28:21

Validat / Publicat: 26.06.17 23:54:47

VIZUALIZĂRI: 1065

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55900 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[26.06.17 23:53:16]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Eko Garten Hotel, SLAVONSKI BROD" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[27.06.17 05:57:01]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[27.06.17 06:04:17]
» mesaj pers

   Îmi place să primesc info, punct cu punct... pentru a nu... bâjbâi, dacă prin trecere sau ședere.

   Bravo, Elvira!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[27.06.17 06:56:21]
» mesaj pers

   @webmaster45:

   E foarte bine.

   O zi frumoasa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[27.06.17 07:06:44]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Multumesc. O zi frumoasa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[27.06.17 07:11:05]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo:

   Multumesc. Si mie imi place sa ma informez despre locul de cazare, surprize neplacute insa mai apar.

   Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[27.06.17 08:39:53]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mmm, baie în bere... Hâc! Și... duș după?

   De ce zici că e ”sorcovit” locul? E... special, aparte, chiar drăguț, dacă privești mai atent! Mie mi-a plăcut... în linii mari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[27.06.17 08:50:20]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Văzut seara cu ghirlande luminoase de brad in plina vara, plus prea ingramadite obiectele, de altfel frumoase, dau un aspect mai altfel, mai tuciuriu. Dar locul este foarte cautat de nemti, chiar prea multi, fie ca erau cu moto, auto sau pe unii i-au luat taxiuri. Partea cealalta a locatiei s-ar putea sa ofere servicii mai variate dar nu ne-a deranjat nimic desi camerele din jur au fost ocupate!

   

   Si dus, si masaj, si ce vrei 😜 ! Hai ca iau bataie, fara bere sau suc de mere !!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[27.06.17 16:36:38]
» mesaj pers

   @elviramvio: Era cat pe aci sa-mi scape dar l-am dibuit in final.

   De pat cu baldachin nu vreau sa aud si asta mi se trage din Taiwan cand am primit camera (fara ferestre) si pat matrimonial cu baldachin, asta dupa ce avertizasem agentia sa fie atenta ce camera ne rezerva accentuand aceste 2 aspect, astfel incat la ora 10 seara cand am vazut unde suntem cazate (eu si colega mea) am luat legatura cu agentia si a doua zi dimineata ne schimbau camera cu una normala.

   Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[27.06.17 21:14:20]
» mesaj pers

   Daaaaa! Un loc elegant, aşa pare din poze.

   Mi-a plăcut camera, mobilierul ei, baia, patul cu baldachin, canapeaua cu măsuţa din faţa ei, totul.

   Despre mobilierul restaurantului elegant, ce să mai spun?! Mie-mi plac mobilele vechi, cu "personalitate", aşa cum am văzut în P27 şi P28.

   Dacă se putea, să fi fost în locul tău, eu încercam şi pianina, aşa aş fi putut să-l "dau pe spate" pe Mihai!

   Îmi place cum cuprinzi toate detaliile, în scris şi în poze.

   Am votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[28.06.17 06:49:08]
» mesaj pers

   @mishu:

   Ei, patul stiam ca asa va fi dupa poza din Booking dar dupa ca ne-am distrat putin, l-am ignorat total. Mai haioase au fost stelele de pe cer. Oricum nici pe departe nu l-am egalat pe Robert.

   Acum sa stii ca daca ar fi nevoie, tot acolo as poposi pentru ca a fost bine noaptea, cu nenea scortos m-am obisnuit, doar o baie in butoi cu bere n-am facut si daca ne hotaram, pe cea de baut o luam de acasa 🤣, ma gandesc ca a lor sa nu fie baia altuia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[28.06.17 06:52:39]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Multumesc Doina. A fost bine si curat in camera si asta a fost cel mai important. Uite ca la pianina n-am incercat dar daca era in stare buna, ceea ce ma indoiesc, la cat ma pricep eu era periculos sa apas clapele, poate aduceam furtuna!

   Aveau tablouri foarte frumoase chiar daca erau copii insa mi-au placut si surprinzator, aveau dimineata in surdina Habanera in restaurant !

   In rest, ce sa zic, mierea a fost si ea buna, chiar parfumata placut si dupa gust nu cred ca e falsificata.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Intrarea in hotelul Eko Garten vazuta dinspre parcare. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868494">Şterge vot</a></div><span id="v9868494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Intrarea in hotelul Eko Garten vazuta dinspre parcare.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Carul cu butoaie, decor. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868499">Şterge vot</a></div><span id="v9868499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Carul cu butoaie, decor.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Parcarea vazuta dinspre hotel. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868501">Şterge vot</a></div><span id="v9868501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Parcarea vazuta dinspre hotel.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] În spatele trandafirilor era geamul camerei noastre. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868505">Şterge vot</a></div><span id="v9868505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] În spatele trandafirilor era geamul camerei noastre.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] La poarta. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868511">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868511"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868511">Şterge vot</a></div><span id="v9868511" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868511)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868511Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868511MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] La poarta.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [MAY-2017] Camera 6. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868514">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868514"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868514">Şterge vot</a></div><span id="v9868514" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868514)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868514Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868514MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Camera 6.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [MAY-2017] Camera 6. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868516">Şterge vot</a></div><span id="v9868516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Camera 6.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2017] Oglinda foarte mare. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868518">Şterge vot</a></div><span id="v9868518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Oglinda foarte mare.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868519">Şterge vot</a></div><span id="v9868519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868521">Şterge vot</a></div><span id="v9868521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868522">Şterge vot</a></div><span id="v9868522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868523">Şterge vot</a></div><span id="v9868523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868525">Şterge vot</a></div><span id="v9868525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868526">Şterge vot</a></div><span id="v9868526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2017] Baia camerei 6. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868528">Şterge vot</a></div><span id="v9868528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Baia camerei 6.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868530">Şterge vot</a></div><span id="v9868530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868532">Şterge vot</a></div><span id="v9868532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868534">Şterge vot</a></div><span id="v9868534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAY-2017] Holul comun pentru o parte din camere. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868540">Şterge vot</a></div><span id="v9868540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Holul comun pentru o parte din camere.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] O pianina, nu stiu daca functiona. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868541">Şterge vot</a></div><span id="v9868541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] O pianina, nu stiu daca functiona.
foto elviramvio [26.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Spre receptie. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868543">Şterge vot</a></div><span id="v9868543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Spre receptie.
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2017] Prin curte. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868544">Şterge vot</a></div><span id="v9868544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2017] Prin curte.
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2017] In foisor. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868546">Şterge vot</a></div><span id="v9868546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2017] In foisor.
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868549">Şterge vot</a></div><span id="v9868549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868550">Şterge vot</a></div><span id="v9868550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2017] Un colt din micul restaurant elegant. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868552">Şterge vot</a></div><span id="v9868552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2017] Un colt din micul restaurant elegant.
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868553">Şterge vot</a></div><span id="v9868553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868554">Şterge vot</a></div><span id="v9868554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2017]
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2017] Partea rustica a restaurantului, scara din curte. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868556">Şterge vot</a></div><span id="v9868556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2017] Partea rustica a restaurantului, scara din curte.
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2017] Separeu in butoi. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868558">Şterge vot</a></div><span id="v9868558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2017] Separeu in butoi.
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2017] Restaurant si un mic balcon. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av868560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv868560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=868560">Şterge vot</a></div><span id="v9868560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(868560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f868560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e868560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2017] Restaurant si un mic balcon.
foto elviramvio [26.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.131973028183 sec