78441 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Santorini

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.06.2017
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Apus de soare


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

APUS DE SOARE

Nu, nu e vorba de apus de soare de Delavrancea, e apusul de soare din Santorini. Din Oia. Azi avem liber la romantism,la iubire, la visare... Nerecomandat persoanelor ,,insensibile”...

Se spune că acesta este cel mai frumos apus de soare din lume, nu pot să vă garantez asta din moment ce nu le-am văzut pe toate, dar cu siguranță vă spun că tot evenimentul este un spectacol în sine. De ce? Păi închipuiți-vă Oia, ca un imens amfiteatru, ceea ce și e, iar marea albastră este imensa scenă, iar vedeta este soarele. Dacă nu ai văzut un apus în Santorini, nu ai fost acolo, așa că nu puteam nici noi rata asta. Unii spun că au văzut un apus minunat în Fira, sau la farul din Akrotiri, sau în multe alte locuri necunoscute poate, vă asigur că și la Imerovigli este fabulos. Când ne-am hotărât să mergem la Oia să vedem apusul, am avut emoții, atât pentru faptul în sine, cât și pentru că ne gândeam că autobuzele locale nu vor face față numărului mare de turiști. Câteodată însă prea multe griji strică, așa că, să ne lăsăm puțin și în voia sorții...

Am plecat din Perivolos în jur de ora 17, am mers ca de obicei până la Fira, unde am schimbat autobuzul. Planul era să facem o escală la Imerovigli, despre care citisem multe și îmi doream să-l văd. Zis și făcut.

Am coborât în centru, în stație, am trecut pe lângă o biserică frumoasă, Agios Giorgios, ajungând într-un fel de piațetă, unde erau 2 restaurante-taverne, dar și încă o biserică frumoasă pe stânga. Sigur că noi ne grăbeam să ajungem la partea satului cu vedere la mare, curioși. Satul Imerovigli ar însemna în traducere o vedere, ceea ce vine de pe timpuri când de aici vedeau tot înspre mare, dacă vin dușmani, pirați, etc. Dar și de sus se vede superb toată caldera, deci chestia cu vederea, imaginea, este în ambele sensuri. Satul este la cca 2 km de Fira și este ca o prelungire a ei, mie personal mi-a plăcut poate mai mult ca Oia sau Fira, de ce? Poate e mai liniștită, mai albă dacă pot spune asta, mai alb decât alb nu știu dacă există, dar Imerovigli e ca de poveste. Aici am avut senzația că mă plimb printre căsuțe din povești, de turtă dulce, sau vată de zahăr.

Am urcat și coborât foarte multe trepte, am văzut bisericuțe mici și frumoase, cu cupole albe, iar pe cele albastre le zărești de departe strălucind în soare. Și de peste tot stânca Skaros , ca o ieșitură, o prelungire a insulei, se vedea ca un falnic apărător. Ideea nu e aiurea, pentru că aici a fost un castel medieval, construit în 1207, ca de apărare împotriva piraților. A fost abandonat prin 1800 și distrus în totalitate în urma unui cutremur. Aici au fost găzduite multă vreme și toate birourile administrative ale insulei Santorini. Astăzi a rămas doar o stâncă, care se poate vizita coborând multe, multe scări și urcând alte multe, iar pe partea dinspre mare este o capelă, Theoskepasti , de unde sigur panorama poate fi splendidă, iar apusul magnific. Nu am fost chiar până acolo, dar am coborât până la ultimele scări, în dreptul frumoasei capele Agios Ioannis , albă, cu cupola la fel de albă, unde un fotograf surprindea imagini de vis cu o fată îmbrăcată în roșu pe cupola capelei. Bineînțeles că am făcut și eu poze.

Era deja ora 19, soarele era spre asfințit, totul părea ireal, de aceea cred că și apusul văzut aici trebuie să fie fabulos. Să te plimbi pe aleile acestui sat, pare că intri într-o lume imaginară, ruptă de realitatea de azi dar în același timp, cu confortul actual, dacă vorbim de piscine, șezlonguri, umbrele de soare. Ca un amestec de poezie și cântec, ca o mireasă albă, cu voalul ce cade în trepte... Am stat și ne-am gândit că nu ne mai venea să plecăm de acolo, dar cum nu mai aveam alte zile la dispoziție pentru apusul din Oia, ne-am întors în stație, asteptând cuminți autobuzul spre Oia. Cât mi-ar fi plăcut să-l văd și pe acesta... apusul...

Deja la ora aceea autobuzul a venit destul de plin, așa că am mers în picioare, putând admira și mai bine priveliștea. Se spune că e unul din cele mai periculoase drumuri din lume. Mă bucur însă că șoferii greci sunt foarte experimentați și de multe ori când deja ai senzația că intri în zid, sau mai rău în prăpastie, salvează situația, care de fapt nici nu le-a scăpat niciodată de sub control. Am ajuns în Oia la 19.45, parcările erau pline de mașini și autocare, râuri, râuri de turiști se revărsau pe străduțe, spre a ocupa fiecare o poziție cât mai bună pentru spectacol. Kastro, locul cel mai recomandat pentru o bună imagine, deja fusese asediat, nu mai era loc pentru nimeni, așa că am căutat și noi un alt loc acceptabil.

La ora 20 eram deja pe poziție, cu vedere spre port și golful Ammoudi, ne-am așezat pe trepte, pentru a ne asigura locul, urmărind vânzoleala creată, dar în același timp și culorile calde care colorau zidurile, parcă încălzind pereții albi, reci ai caselor din Oia. Cred că am făcut mai multe poze până la apus, decât cu apusul în sine, pentru că îmi plăcea spectacolul, iar pe mare, veneau unul câte unul un vaporaș, o bărcuță, apoi încă una, timid, un iaht, toate așteptând să se ridice cortina, în acest caz să coboare Soarele. În aceea zi soarele apunea la 20.32, așa că deja de la 20.20 toată lumea se uita la ceas. Cât mai e? Cât mai e? Parcă au fost cele mai lungi 10 minute, dar soarele s-a făcut deodată mare, apoi brusc a început să coboare, parcă prea repede, prea repede... îmi place cum în astfel de momente, lumea uită de răutăți, de necazuri, este mai bună, parcă toți eram acolo un ,,tot” comun, având același scop, să vedem un fapt banal până la urmă – un apus de soare. Reîntoarcerea la natură! Am citit în multe locuri că lumea aplaudă, mie nu mi s-a părut, sau poate nu acolo unde am stat noi, sau poate nu am auzit, dar oricum, a fost romantic, spectacolul a fost frumos! Începeau să se aprindă și luminițele, de acum începea spectacolul nopții. :*

La întoarcere se merge încet, încet, pentru că aleile sunt înguste, dar cu răbdare am ajuns în stație unde mai multe autobuze așteptau turiștii, cum se umplea unul venea celălalt. Cu al doilea am plecat și noi, iar dacă ziua drumul e cel puțin interesant, să vedeți cum e noaptea! Numai că atunci încă cu toții visam... :*

Dacă recomand un apus de soare, da cu siguranță, oriunde vă simțiți bine, astfel veți fi și mai visători! Iar dacă asta e în Santorini, succesul e asigurat! ;)

Și ca să visăm frumos rog pe webmaster să atașeze melodia

https://youtu. be/eD8WKzNAnIA

mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 22.06.2017 21:46:54

Validat / Publicat: 23.06.17 08:14:18


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3143

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  46550 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- webmaster95
[23.06.17 05:22:10]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   ---

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Vacanţă în Santorini, SANTORINI" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[23.06.17 06:30:06]
» mesaj pers

   @webmaster95:

   Bine. Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse
[23.06.17 08:31:52]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumos povestit şi ilustrat! Citind impresiile tale şi admirând fiecare fotografie în parte, am deja impresia că şi eu am fost acolo, deşi până în prezent nu s-a întâmplat asta! P2, P3 şi P9 sunt favoritele mele, chiar dacă mi-au trebuit câteva minute până să mă hotărăsc!

   Şi mai spun ceva (destul de rar reuşesc acest lucru): Start vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ovidiuyepi
[23.06.17 09:00:10]
» mesaj pers

   Magnific! Uluitor! Perfectă dreptate: îmi doresc să fiu acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[23.06.17 09:27:21]
» mesaj pers

   @maryka:

   Superb descris, m-ai dat gata, ador Grecia si sper sa ajung si in Santorini.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[23.06.17 10:57:02]
» mesaj pers

   @maryka: Am citit articolul cu foarte mare atenţie şi mi-a plăcut foarte mult. Ca şi colegul @ crazy mouse nu am ajuns încă pe tărâmul grecesc. Poate odată o să ajungem. Pozele sunt minunate dar şi cântecul pe care l-aţi cerut. Santorini cu ale sale clădiri albe este magnific.

   Felicitări pentru articol.

   Toate cele bune şi multe concedii plăcute.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.06.17 12:04:50]
» mesaj pers

   @maryka: Într-adevăr, apusul de soare în Oia este celebru, dar nu i s-a dus vestea degeaba, fiindcă este superb și sunt convinsă că, așa cum spui și tu, este un adevărat spectacol. Îmi doresc să văd și eu live un astfel de asfințit, excursia noastră de o zi nu ne-a putut oferi, din păcate, așa ceva.

   Fotografiile și povestea ne demonstrează încă o dată ce ținut minunat este Grecia cu ale sale insule.

   Felicitări, rămân în așteptare și pentru alte articole!

   O zi frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.06.17 12:15:46]
» mesaj pers

   @maryka: Da, aproape ireal de frumos spectacolul naturii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[23.06.17 13:28:51]
» mesaj pers

   @maryka: Mi-ai dat liber la visare...

   Foarte frumos peisajul, caldă descrierea ta.

   Mi-am amintit cu drag de apusul văzut de mine anul trecut, la Cap Keri.

   Ce minunăție de spectacol!

   Știu că ai fost în Creta. Tot caut un "ceva" scris despre un apus de soare spectaculos, măcar egal cu cel din Zakynthos, nu am găsit nimic wow, un loc din care pot admira contopirea pământului cu a cerului. Tu știi vreun loc fantastic pentru a vedea în Creta un apus spectaculos?

   Mulțumesc, felicitări!

   Melodia... sunt pe stradă, nu pot asculta, sunt curioasă dar rabd un pic

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[23.06.17 14:28:42]
» mesaj pers

   @maryka:... visez cu ochii deschişi... pielea de găină... muzică grecească... apus de soare... mare... alb de Santorini... ce poate fi mai frumos!

   Chiar vroiam să te întreb, fata în roşu stătea pe acoperişul bisericii?

   Poza 10 este ireală... aşa da relaxare.

   Despre Imerovigli am mai citit aici pe AFA şi dacă nu greşesc chiar vara trecută un tânăr ne spunea că este mai frumos decât în Oia şi mai puţin aglomerat.

   Foarte frumos.

   P. S. Nu cred că există persoane "insensibile", cred numai că fiecare îşi manifestă sensibilitatea diferit.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Cris
[23.06.17 17:20:27]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumos totul, iar pozele sunt extraordinar de frumoase.

   Pare locul perfect pentru o lună de miere, fie ea și așa, mai întârziată cu vreo 25 de ani. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[23.06.17 19:23:50]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Mulțumesc frumos! Îmi cer scuze că răspund așa târziu, azi am avut tare mult de lucru, de aceea mă și gândesc din nou la vacanță. :))

    Mă bucur că v-am purtat prin intermediul pozelor și al spuselor mele pe această minunată insulă! Cel mai greu a fost să aleg pozele, pentru că erau multe, nici chiar eu nu mă puteam hotărî. :))

    O vară frumoasă și concediu plăcut, oriunde sau de ce nu, poate chiar în Santorini!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[23.06.17 19:27:32]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi:

   Mulțumesc! Chiar îmi doresc că toți să aibă această șansă! De a merge acolo! Nimic nu e imposibil!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[23.06.17 19:30:56]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mulțumesc, vă doresc să ajungeți, e tare frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[23.06.17 19:33:59]
» mesaj pers

   @zlatna:

   Mulțumesc frumos!

    Înseamnă că e timpul pentru Grecia, dar trebuie mare grijă, e ,,contagios ”! S-ar putea să vă placă! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[23.06.17 20:06:31]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc frumos! Vă doresc să vedeți un frumos apus, ce spun eu numai unul, la cât mai multe, în cele mai frumoase și romantice locuri! Sper ca Santorini să fie unul din ele! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[23.06.17 20:09:51]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Așa m-am gândit și eu! Recunosc că acum uitându-mă la poze, descopăr lucruri, pe care acolo nu le-am remarcat! De exemplu, cât de albastru e cerul, adică sigur că vedeam asta dar mi se părea firesc, se încadra perfect în peisaj. De aceea revăzând acum am aceeași senzație de ireal...

   Cele mai frumoase gânduri pentru o vară bogată în călătorii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[23.06.17 20:18:49]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Eu încă visez... Uite că eu nu am văzut apusul din Keri, deși am fost acolo, în Zakinthos, chiar și la Keri, dar nu am așteptat apusul... mare greșeală...

    În Creta nu am văzut nici un apus, datorită distanțelor mari de la locul cazării, am stat în Herssonisos, după amiaza ne întorceam, dar uitându-mă pe hartă îmi imaginez un apus cel puțin interesant la Falassarna, cred și la Elafonissi. Dar am prins o după masă târzie în sud la Loutro și Sfakia, care mi-au rămas în suflet...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[23.06.17 20:26:14]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Ce mă bucur că am binedispus oamenii...

   Da, fata era pe acoperișul bisericii, mai erau și alții care dădeau indicații, era o întreagă echipă. M-am bucurat că am putut imortaliza și eu momentul, mi-a plăcut însă că nu păreau prea tare deranjați că ne perindam și noi pe acolo, aveau răbdare până când mai ieșea câte un turist din cadru... Și se perindau ceva, pentru că exact după acea biserică era cărarea, treptele spre Skaros, deci chiar treceau destui. Imerovigli mi-a plăcut cel mai mult, e mult mai liniștit, parcă și mai alb, dar mai ceva în mânecă care mi-a plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[23.06.17 20:30:30]
» mesaj pers

   @Cris:

   Păi n-am spus eu că aici e de romantism? De iubire? merge și pentru aniversări, chiar dacă dau cu virgulă! Serios vorbind, e o destinație ideală pentru așa ceva! :P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[23.06.17 20:52:53]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumesc, eu citisem că în Balos e frumos apusul, nu spectaculos, Elafonissi e mai vestic decât Falassarna, voi căuta ceva înalt, poate ceva între cele două. Răsăritul e o minunăție văzut de pe stâncile Stefanou Beach, deci nu voi participa, domnul meu se odihnește în vacanță, nu bântuie ca mine prin stațiune la ora 5 dimineața. Și cum Seitan Limania Beach e departe de locul nostru de cazare, o să mă mulțumesc doar cu puțin.

   Nu știu cum îl voi păcăli să văd și eu un apus, anul trecut m-a bombănit pentru că noaptea ne acoperise șoseaua șerpuită din Zakynthos :D. Ca la Keri, nu cred că mai întâlnesc: decor, lumini, culori, baloți de paie, buturugi pe post de masă, leagăne prin copăcei, capre mâncând ciulini, parcare special amenajată... ca în filme, totul era aranjat de localnici și regizat de natură.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[23.06.17 21:41:02]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Păi da, cam asta e, noaptea pe drumurile lor, uneori e greu și ziua... De asta am ratat multe apusuri... sau mă gândesc că poate or fi vaporașe care fac această excursie pe mare seara, fix pentru apus cum e și în Santorini. Cu plecare din Kissamos, portul Kissamos, spre Balos.

   Un concediu frumos în Creta, o să aștept impresiile... poate și despre apus...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Alex_Macedo
[24.06.17 20:09:56]
» mesaj pers

   Un review bine încadrat. O viziune romanțată a unei pelicule ce trece prin fața ochilor, ce a venit să rămână.

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[24.06.17 20:24:09]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- STUPARU ADRIAN
[24.06.17 21:17:00]
» mesaj pers

   @maryka: Maine 25.06.2017 ajungem in Santorini in FIRA hotel El Greco. Suntem din Brasov si mi-am dorit din totdeauna sa vad Santorini cu frumosul sau apus de soare.

   Ne place Grecia si nu exista concediu sa nu mergem pe o insula. Anul asta e a 2 a excursie in Grecia. MI-a placut review-ul tau. Ne place sa ne documentam cand mergem intr-un loc nou. Sunt sigur ca o sa fie un sejur reusit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[25.06.17 00:00:30]
» mesaj pers

   @STUPARU ADRIAN:

   Mă bucur mult! O să aveți astfel ocazia să vedeți multe apusuri stând chiar în Fira. Încercați o seară la Imerovigli. O să aștept impresiile.

   Să aveți un concediu frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- STUPARU ADRIAN
[25.06.17 12:49:14]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[27.06.17 13:06:16]
» mesaj pers

   @maryka: Magnific! Un moment unic al vacanței! Superbe fotografii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[27.06.17 13:23:08]
» mesaj pers

   @maryka: Am ajuns la zi cu articolele tale, insa cu asemenea frumuseti acum simt nevoia de o pauza. Ai pus niste poze atat de frumoase incat trebuie sa mai visez putin.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[28.06.17 10:46:05]
» mesaj pers

   @tata123:

   Mulțumesc frumos! Într-adevăr a fost ca ,,punctul pe i” în toată această excursie. Nu poți rata un apus de soare în Santorini, oriunde ar fi el, Oia sau în altă parte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:22:19]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Apus de soare, Oia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867147">Şterge vot</a></div><span id="v9867147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Apus de soare, Oia.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Aproape apus... Imerovigli, Capela Agios Ioannis. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867148">Şterge vot</a></div><span id="v9867148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Aproape apus... Imerovigli, Capela Agios Ioannis.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Apus de soare- Oia și vaporașele venite pentru spectacol. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867149">Şterge vot</a></div><span id="v9867149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Apus de soare- Oia și vaporașele venite pentru spectacol.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Imerovigli, stânca Skaros și un colț de piscină, pardon, de rai... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867150">Şterge vot</a></div><span id="v9867150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Imerovigli, stânca Skaros și un colț de piscină, pardon, de rai...
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Culorile calde ale soarelui zugrăvite pe clădiri, Oia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867151">Şterge vot</a></div><span id="v9867151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Culorile calde ale soarelui zugrăvite pe clădiri, Oia.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Apus de soare, Oia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867152">Şterge vot</a></div><span id="v9867152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Apus de soare, Oia.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Spectacolul s-a terminat, soarele a apus... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867153">Şterge vot</a></div><span id="v9867153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Spectacolul s-a terminat, soarele a apus...
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Biserica din centru, Imerovigli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867154">Şterge vot</a></div><span id="v9867154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Biserica din centru, Imerovigli.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Oia- apus de soare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867160">Şterge vot</a></div><span id="v9867160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Oia- apus de soare.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Imerovigli, sau relaxare... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867161">Şterge vot</a></div><span id="v9867161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Imerovigli, sau relaxare...
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Spectatorii... pentru apus! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867162">Şterge vot</a></div><span id="v9867162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Spectatorii... pentru apus!
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Aranjamente... decoruri... alb... Imerovigli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867163">Şterge vot</a></div><span id="v9867163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Aranjamente... decoruri... alb... Imerovigli.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Imerovigli- și foarte multe scări... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867164">Şterge vot</a></div><span id="v9867164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Imerovigli- și foarte multe scări...
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Imerovigli, Caldera... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867165">Şterge vot</a></div><span id="v9867165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Imerovigli, Caldera...
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Kastro, zidurile vechiului castel, la apus. Oia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867166">Şterge vot</a></div><span id="v9867166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Kastro, zidurile vechiului castel, la apus. Oia.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Din nou, alb, Imerovigli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867167">Şterge vot</a></div><span id="v9867167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Din nou, alb, Imerovigli.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Și iarăși alb... Imerovigli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867168">Şterge vot</a></div><span id="v9867168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Și iarăși alb... Imerovigli.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Și puțină culoare la Imerovigli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867170">Şterge vot</a></div><span id="v9867170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Și puțină culoare la Imerovigli.
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Special pentru luna de miere... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867171">Şterge vot</a></div><span id="v9867171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Special pentru luna de miere...
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Imerovigli, alb și albastru... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867173">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867173"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867173">Şterge vot</a></div><span id="v9867173" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867173)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867173Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867173MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Imerovigli, alb și albastru...
foto maryka [22.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Imerovigli, alb și albastru... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867174">Şterge vot</a></div><span id="v9867174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Imerovigli, alb și albastru...
foto maryka [22.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.14878988266 sec