78353 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Stone Wall Apartments (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.06.2017
DE
Avatar elviramvio
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN jud. Ilfov
înscris/ă în 11.06.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 4 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ -
PREŢ SEJUR:
180 € / 4 nopți
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 18 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Stone Wall Apartments, Split


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

A doua locație pentru care mi s-au cerut informatii despre cazare a fost orașul Split. Si aici noi am preferat o cazare foarte apropiată de obiectivele pe care urma sa le vizităm așa ca m-am axat pe micul cartier istoric Radunica (numele Radunica se traduce “sursă de apă” și fiecare străduță de aici are o istorie legată de numele ei, a ultimelor familii de iliri stabiliți in zonă acum aproximativ 1400 ani).

Cartierul se află între strazile Rokova, Zagrebacka și Kralja Zvonimira, la aproximativ 500 m de Palatul lui Dioclețian. Este un adevărat labirint de străduțe pietonale, cu multe căsuțe vechi de piatră, majoritatea refăcute dar și destul de multe noi, înghesuite prin toate ungherele libere ale primelor, ceea ce ne-a dat ceva bătaie de cap la venire.

Ajunși in Split, Sophia ne-a dus bine până pe str. Zvonimira unde ne spune brusc și surprizător “ați ajuns la destinație”! Ca zonă corespundea cu ce știam doar că eram pe o stradă largă în pantă, cu sens unic pe care oprirea era interzisă și cu altfel de clădiri, mult mai mari decât erau pe poze. Așa că ne orientăm să găsim un loc provizoriu de parcare, ioc, cele stradale cu ora erau pline iar în zonă era și o secție de poliție ale cărei mașini dormitau pe carosabil. Luăm direcția portului - 700 m de unde ne lăsase Sophia - știind că acolo e sigur o parcare mare pentru ferry. Rezolvată parcarea, trecem Here maps pe traseu pietonal și începem căutarea cazării noastre. A fost distractiv la început apoi totul a trecut la 180 grade, eram când pe direcția bună, când trebuia sa ne întoarcem, biata Sophia amețise de tot și noi după ea. De fapt strada, ulica noastră, Dvornika, era mai mult o alee care se înfunda. Localnici sunt foarte puțini în zonă deci de întrebat, greu. Găsim strada într-un final (pe mine m-a descurcat totuși Sophia, soțul a găsit o localnică care a sunat gazda să iasă în strada principală, Radunica). Bucuroși că am scăpat, intrăm în camera rezervată nouă, intrare direct de afară, la parter.

Camera bună dar cu o formă mai ciudată, după locul ce fusese liber între alte căsuțe, zidită proaspăt și nicidecum o camera cu pereții de piatră cum era descrisă. Intrarea era direct din alee, ceea ce nu ne-a deranjat deloc. Zugrăvită în alb, doar un perete în vopsea decorativă, la interior se potrivea descrierii și pozelor de pe Booking.com. Două geamuri ce dădeau pe aleea dintre căsuțe aveau obloane mobile de lemn, un lucru bun pentru când bătea soarele. Și a bătut în acele zile de mai, mă gândesc cum este în august! În camera noastră am avut un pat matrimonial de dimensiuni extra, acoperit cu lenjerie brodată nu foarte nouă dar bine spălată și călcată, pilotă bună, perne de asemenea. În cameră era o masă solidă de lemn cu două scaune tapițate, un loc bun de luat micul dejun sau de pus un laptop. Un șifonier micuț și două noptiere (acestea erau același model cu cele de la cazarea din Zadar) constituiau tot mobilierul camerei. Adică nu exista un suport pentru valiză și nici un cuier, o oglindă, nimic.

Am avut însă un frigider cu congelator bun pe care l-am umplut cu înghețată de diverse sortimente. Pe frigider era o cană electrică și un borcan gol de ness “din partea casei”, la fel și cutiuța în care trebuia să fie zahăr, era plină vârf cu aer dinaric! Aerul condiționat pe care n-am avut nevoie să-l folosim era bun, noi doar l-am verificat dacă funcționează.

Prize suficiente de o parte și alta a patului dar și alte 3 prin cameră. Gresia spălată, era curat în cameră când am ajuns.

Problema a fost că lipsea televizorul. Proprietarul ne-a spus senin că este la reparat, că a doua zi îl vom găsi pe perete la locul lui. A doua zi?! Duminică!? Nu, am lăsat locul gol și la plecare, obiectul se pare lipsea de ceva timp după cum arăta priza așa că am câștigat eu pariul! Wi-fi a fost însă excelent așa că a compensat cumva lipsa televizorului, deși din alte hoteluri eram obișnuiți cu știrile locale matinale.

Baia suficient de mare pentru noi, asemeni unei băi de bloc de la confort 1, dotată, ca de altfel aproape peste tot în această zonă, cu boiler electric. La duș era o perdea cam nepotrivită ca mărime astfel că oricât te străduiai, apa tot sărea și în afara cădiței. Despre savonieră sau policioară la duș, ioc, nu știu cum se poate proceda dacă nu-ți place gustul săpunului să-l ții cu dinții! Chiuveta era pe un blat de lemn artificial pe care aveai loc să-ți instalezi ceva trusă de voiaj. Consumabile, deși trecute pe contractul rezervării, nu prea erau, adică doar 15 mm înălțime gel într-o sticluță! Hârtie igienică, 2 suluri pentru patru nopți, așa că m-am felicitat că sunt prevăzătoare și am săpun, șampon, prosoape, hârtie de acasă, pentru orice eventualitate, astfel să nu fim obligați să căutăm întâi un magazin. Și am găsit trei prosoape, două pentru duș și unul de mâini pentru patru nopți /două persoane!! Ce a fost mai neplăcut, nu era nici un mop ceva de șters pe jos după duș și nici nu a trecut nimeni prin cameră în tot timpul pe care noi l-am petrecut acolo. Nici gunoiul nu l-au luat, asta în condițiile în care nu exista tomberon în micuța curte interioară în care erau destule camere de închiriat și 2 - 3 familii de localnici! Ce nu am înțeles a fost aerisirea băii, aceasta avea perete afară și se putea foarte bine face un geam direct dar era instalat doar un ventilator cam obosit.

Parcarea am preferat-o pe cea din port, la aprox. 700 m de cazare. În discuțiile cu gazda, înainte de finalizarea rezervării, ne promisese parcare publică posibil cu taxe, aproape de cameră. Dar aveam să constatăm că acea parcare era de fapt pe zona unui localnic ce nu avea nici un amestec cu gazda noastră și cu care am fi putut avea necazuri, omul pe bună dreptate putea să solicite ridicarea mașinii noastre. Deci, o mare minciună pe care de altfel o cam prevăzusem, așa că ne interesasem de parcările publice din zonă înainte de a veni la Split. Cred că gazda nu ne-a mințit, posibilele taxe pentru parcare la vecini să fi fost amenzile și costul ridicării mașinii dacă ne luam după el!!!

Cele patru nopți petrecute acolo au fost liniștite, nu am avut probleme, zona fiind departe de strada principală cu trafic intens. Pentru orașul Split, nu mă pot plânge că am plătit un preț mare față de condițiile avute, în fond scopul a fost să fim la picioarele lui Dioclețian - și am fost - să avem baie proprie, un pat bun și o parcare aproape. Inițial am ales să fim aproape de port pentru o posibilă mini croazieră cu Jadrolina dar am tăiat-o de pe listă din lipsă de timp.

Zona de căsuțe din jurul Radunica este o alegere bună pentru cei ce vor să fie în centrul istoric. Cartierul este format din multe străduțe înguste doar pietonale, pavate cu piatră de Istria, unele chiar în pantă ușoară, bine luminate noaptea, un cartier plin 90% cu turiști din toată lumea. Este aproape de portul turistic, de autogară și de stația de căi ferate unde, unii turiști cu dare de cont, își urcă mașinile personale pe platforme pentru transport la distanță. La maxim 500 m este o piață agroalimentară plus două magazine bune pentru mici cumpărături. Promenada este și ea foarte aproape, la doar câteva sute de metri distanță. Zona nu are cazări cu parcare proprie, nici nu este posibil. Unii localnici și-au amenajat ei câte un loc cam înghesuit, la ceva distanță, loc ce este înregistrat la administrația locală. Dar sunt câteva parcări publice în zonă, mai scumpe sau mai puțin, după cum sunt în spațiu supravegheat sau pe stradă. În mai parcările erau destul de pline ziua, nu știu cum este în iulie- august când se înmulțesc turiștii. Nu știu cum sunt parcările în orașul nou, am renunțat repede la ideea de a ne caza departe de Împărat căci trebuia să folosim transportul public urban ce nu a părut foarte bine organizat, cel puțin luna trecută când autobuzele aveau întârzieri și de câte o oră.

Trăgând linie, Stone Wall Apartments a cam fost pe măsura prețului plătit. Din păcate, Splitul este un oraș mult prea căutat de turiști și este greu să găsești la datele dorite cazarea ideală care să corespundă cu toate doleanțele noastre. O parte mică din păienjenișul de case și ulica Radunica se vede în filmul atașat. Este o locație bună pentru cei ce vor să viziteze centrul istoric sau să plece spre insulele din jur. Și pentru cei ce nimeresc acolo de sărbătoarea Sf. Petru și Pavel, Radunica are un mic festival cu costume de epocă din timpul ilirilor.

Webmaster, te rog să atașezi youtube - TknRJqqUxmo

Multumesc.

---
Impresii încărcate de elviramvio in 18.06.2017 22:44:42

Validat / Publicat: 19.06.17 10:33:22

VIZUALIZĂRI: 771


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34850 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[19.06.17 10:32:01]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Stone Wall Apartments [Split], SPLIT-PODSTRANA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   --

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[19.06.17 10:44:14]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc.

   Verific diseară harta, pe telefon nu-mi merge.

   O zi frumoasa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[19.06.17 11:16:33]
» mesaj pers

   @elviramvio: Frumos, interesant, nu zic nu (cam multe "neconcordante"), dar parca mai mult mi-a placut in padurea de pini, printre elfi si Zane!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[19.06.17 12:37:35]
» mesaj pers

   Citit, văzut poze, plăcut, votat!

   Referitor la gunoiul pe care nu l-au ridicat din cameră timp de patru zile: am uitat să scriu - la minusuri - în review-ul meu despre cazarea la Roma că, timp de şapte zile, nu au aruncat gunoiul din coş. Aproape nu mai aveam unde să-l depozităm, a trebuit să-l îndesăm, să mai câştigăm ceva loc.

   Aşa că la voi, la Rândunica, patru zile cu gunoiul în coş au fost mai puţine decât la noi.

   Din balconul nostru, se vedeau chiar sub noi, vreo trei tomberoane pline ochi de gunoi care nici măcar nu era selectat şi nici acoperit. Veneau "locatari" şi aruncau pungile pline pe jos, pentru că nu mai era loc în tomberoane. Parcă o singură dată au fost ridicate şi golite.

   Poate că a avut "farmecul" ei cazarea voastră la Split, însă mie mi s-a părut inghesuită Rândunica, prefer locurile mai degajate, mai aerisite.

   Dacă voi v-aţi simţit bine, este O. K. !

   Aştept continuările!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[19.06.17 13:54:43]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Nu e bine. Stone Wall Apartments este pe ulica Dvornika - pe hartă este doar o linie paralela cu ulica Kuzmica și Pervanova, Dvornika este între cele doua iar cazarea mea este cam pe la jumatatea aleei Dvornika. Singura iesire/intrare a strazii este pe ulica Radunica.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[19.06.17 13:58:14]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Ei, stai ca n-am terminat, afli tu neconcordanta serioasa la nota mare pe booking, cazarea asta la Split a fost totusi buna, gazda era genul de smecher ce-si permite la cate cereri sunt.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[19.06.17 14:04:42]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Doina, mai am un ecou la care iti voi raspunde (am fost plecata la munte, frigul din Bucuresti era prea putin, imi era dor de un tremurat serios si eventual de un foc de lemne!)

   Noi am ales Radunica pentru ca eram foarte aproape de tot ce am vrut sa vizitam, in camera nu stateam decat daca era musai de intins picioare si de facut un dus. Nu acelasi lucru ar fi fost daca luam cazare in orasul nou sau undeva la bloc sa mai si urcam. Prin zona sunt si cazari mult mai rasarite, cu un mic balcon la etaj dar nu ne ajutau, parterul a fost ideal. Sincer, daca ar fi sa mai merg in Split, tot in Radunica as lua cazare, mai ales acum ca l-am mai descifrat.

   O zi frumoasa sa aveti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[19.06.17 15:36:09]
» mesaj pers

   @elviramvio: Si sa nu uiti de ness si zahar! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[19.06.17 16:05:50]
» mesaj pers

   @Zoazore: ness e mereu in bagajul meu, zahar nu prea, miere da insa nu pentru cafea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[19.06.17 16:18:18]
» mesaj pers

   @elviramvio: Ăsta e marele dezavantaj al cazărilor "în buricul târgului" in zonele istorice, faptul că parcare - ioc! Așa am pățit și noi la Dubrovnik, unde am stat (rezonabil ca preț) chiar în buza cetății, dar parcarea era la mama naibii și, în plus, a mai costat și o (altă) căruța de bani.

   În Split am ajuns pt vreo 3-4 ore doar, în ziua când ne mutam de la Marina, un sat splendid la vreo 10 km nord de Trogir, spre insula Korcula. Am lăsat mașina într-un loc ce părea o margine de parcare publică, chiar ne-am minunat ce baftă am avut să găsim loc și să mai fie și moacă! După o vreme, Tati a simțit nevoia imperioasă să controleze starea mașinii, așa că ne-a lăsat la o terasă și s-a dus. Tocmai o saltau pe cea alăturată! S-a urcat repede la volan și a plecat fără să se uite în urmă și a găsit cu mare greutate un loc în parcarea din port (a pândit să plece cineva).

   Cât despre gazdele voastre din Split... Niște zgârciomani! Cât costă un săpunel sau un sul de hârtie igienică sau 100 grame de zahăr?! Dar se pare că și la ei sunt unii care se ghidează după principiul "las' că merge și așa"!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[19.06.17 17:35:32]
» mesaj pers

   @crismis:

   Asa este cu gazdele si spun asta nu pentru mine ci ma gandesc la cei ce vin cu avionul si nu-si permit sa ia in bagaje prosoape, sampoane, nu spun de ness. Acum eu nu sufar caci am nessul si cafeaua mea preferata iar zahar nu pun in cafea dar impresia a contat. Plus chestia cu tv-ul, aparent zici nu-mi trebuie dar noua ne place sa vedem posturile locale dimineata, chiar daca de cele mai multe ori merge pe ghiceala conversatiei. Dar la meteo sau trafic, chiar sunt necesare. M-am lamurit ca la majoritatea putin le pasa de parerile clientilor cand ei din mai pana in octombrie nici nu au timp sa faca curat bine intre seriile de turisti.

   Cu parcarea este o mare problema. Noi gasisem o harta a parcarilor din Split, pe net -aveam o presimtire ca ne minte gazdoiul - asa ca am rezolvat rapid desi suma a fost frumusica si cel mai rau ne-a deranjat ca trebuia sa scoatem masina la fix 24 de ore si sa baleteze, soferul, intre bariere cand era mai simplu sa platim anticipat sau la sfarsitul perioadei pentru cate zile am stat.

   Dar astea au trecut la mine, voi sa aveti un super concediu, De Vis, și sa ne povestesti tot, tot!!

   Drum bun!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[19.06.17 19:04:29]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc, așa va fi! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[20.06.17 00:18:48]
» mesaj pers

   @elviramvio: Cum aveam mustrări de conștiința ca văzusem articolul tău in cele 2 minute intrate pe net, cu riscul de a nu fi foarte coerenta, am citit articolul și am văzut și pozele și ce pot spune, când știi ca oricum ai clienți zici ca nu-ți mai pasa, însă nu se știe exact cât merge asta. Cât despre TV chiar și in China îl deschideam tocmai ca sa văd ce se vede in alte părți la TV și acolo chiar am avut o întâmplare drăguța, colega mea uitând la ce camera suntem cazate asculta la uși sa audă altceva decât limba chineza, dar la noi in camera lăsasem televizorul pe posturile locale, in final m-a sunat.

   Felicitări, o descriere plină de farmec și umor, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Ulica Radunica, strada principală a cartierului istoric. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865868">Şterge vot</a></div><span id="v9865868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Ulica Radunica, strada principală a cartierului istoric.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Din Radunica spre ulica Dvornica unde aveam cazare. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865869">Şterge vot</a></div><span id="v9865869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Din Radunica spre ulica Dvornica unde aveam cazare.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Altă ulica. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865870">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865870"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865870">Şterge vot</a></div><span id="v9865870" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865870)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865870Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865870MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Altă ulica.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [MAY-2017] Fiecare ușă înseamnă o altă cameră de închiriat. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865871">Şterge vot</a></div><span id="v9865871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Fiecare ușă înseamnă o altă cameră de închiriat.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Străduta pe care am stat, in stanga. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865872">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865872"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865872">Şterge vot</a></div><span id="v9865872" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865872)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865872Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865872MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Străduta pe care am stat, in stanga.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Ulica Dvornica, zidul alb, acolo era camera noastra. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865873">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865873"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865873">Şterge vot</a></div><span id="v9865873" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865873)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865873Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865873MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Ulica Dvornica, zidul alb, acolo era camera noastra.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Parte din camera cu iesire direct afara. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865874">Şterge vot</a></div><span id="v9865874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Parte din camera cu iesire direct afara.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865875">Şterge vot</a></div><span id="v9865875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017]
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2017] Aveam cata lumina doream. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865876">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865876"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865876">Şterge vot</a></div><span id="v9865876" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865876)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865876Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865876MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Aveam cata lumina doream.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865877">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865877"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865877">Şterge vot</a></div><span id="v9865877" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865877)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865877Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865877MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017]
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2017] Un frigider bun, un borcan gol de ness! Oricum, era mai bun ness-ul meu. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865878">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865878"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865878">Şterge vot</a></div><span id="v9865878" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865878)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865878Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865878MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Un frigider bun, un borcan gol de ness! Oricum, era mai bun ness-ul meu.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] Baia, chiuveta este dupa usa. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865879">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865879"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865879">Şterge vot</a></div><span id="v9865879" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865879)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865879Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865879MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Baia, chiuveta este dupa usa.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865880">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865880"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865880">Şterge vot</a></div><span id="v9865880" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865880)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865880Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865880MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017]
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865881">Şterge vot</a></div><span id="v9865881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017]
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865882">Şterge vot</a></div><span id="v9865882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017]
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865883">Şterge vot</a></div><span id="v9865883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017]
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2017] Primul locuitor la margine de cartier. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865884">Şterge vot</a></div><span id="v9865884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Primul locuitor la margine de cartier.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Radunica noaptea. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865885">Şterge vot</a></div><span id="v9865885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Radunica noaptea.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Radunica noaptea. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865886">Şterge vot</a></div><span id="v9865886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Radunica noaptea.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] Iesirea din cartierul Radunica pe un pasaj sub blocul modern, peste sosea este cetatea lui Dioclețian. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 18.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av865887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv865887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=865887">Şterge vot</a></div><span id="v9865887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(865887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f865887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e865887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Iesirea din cartierul Radunica pe un pasaj sub blocul modern, peste sosea este cetatea lui Dioclețian.
foto elviramvio [18.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.250535964966 sec