78279 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Posejdon Hotel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.06.2017
DE
Avatar elviramvio
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN jud. Ilfov
înscris/ă în 11.06.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ -
PREŢ SEJUR:
40 €
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 44 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotel Posejdon


Pe drumul de întoarcere spre casă, la sfârșitul vacanței mari, am ales un loc de popas fără să mă documentez prea mult, singurele criterii au fost ca acel hotel sau pensiune să fie aproape de autostradă, să aibă parcare proprie, baie individuală și să fie cât de cât decent. Nu ne doream un alt loc unde să fim tentați să umblăm mult, să vizităm, să fotografiem. Așa se face că m-am oprit asupra Hotelului Posejdon din Sremska Mitrovica, aparent o localitate neînsemnată. Fals! Când nu te interesezi, nu te documentezi, mai iei una peste nas, așa ca să mai cobori o treaptă. Dar asta e altă poveste. M-am oprit la hotel Posejdon pentru că m-a atras de la primele poze și primele comentarii pe care le-am citit pe booking.com, nu știu de ce pentru această rezervare n-am avut nici o teamă că ar putea să ne dezamăgească. Așa că după ce am părăsit Croația, ne-am îndreptat spre Mitrovica cu gândul că avem timp de o plajă bună pe malurile Savei și vom lenevi puțin de sfârșit de concediu.

Sophia ne-a dus excelent folosind Maps. me - eram în Serbia, internetul are un cost ucigător așa că am folosit o hartă offline - pot spune că a fost mai bună decât Here, o părere doar.

Ajungem direct în parcarea hotelului, de fapt o parcare stradală amenajată și rezervată doar de Posejdon. Noaptea au fost acolo mașini din toată Europa, unele cu bagaje bune la vedere, n-a fost nici o problemă. Important că acea parcare are suficiente locuri pentru toți cei cazați dar și pentru personal. Cel puțin așa a fost când am stat noi acolo.

Clădirea am recunoscut-o ușor, naș' Poseidon este pictat cu tridentul în mână chiar pe peretele exterior. Semn că râul Sava este uneori furtunos.

Am trecut podețul care duce spre Posejdon, de fapt singura intrare în hotel și la capăt ne-a întâmpinat recepționerul / chelnerul / bagajistul, adică un domn impecabil îmbrăcat care dirija și servea afacerea. După schimbul obișnuit de saluturi, ia c.i. -urile și ne oferă cheia, de fapt ne conduce la cameră, spunând că nu durează mai mult de 5 minute să ne înapoieze și actele, un fapt elegant și legal de altfel.

Camera a fost exact așa cum o văzusem în poze pe booking. De trei paturi căci doar asta era liberă când rezervasem. Destul de mare astfel că nu ne-am ales cu vânătăi și destul de luminoasă având geamuri mari. Prima impresie a fost plăcută. Gresie curată, tapet aproape impecabil. În hol un șifonier cu suficiente umerașe și pături, seif nou, prosoape de rezervă deși aveam și pe pat câte 2. Tot în hol, oglindă atașată unui cuier. Paturile cu saltele foarte bune și lenjerie de calitate, de un alb impecabil. La fiecare pat erau prize și policioare pentru mici obiecte. Aerul condiționat silențios, tv bun și canale prin cablu, foarte multe. Wi-fi de asemeni bun, merge bine și pe balcon.

O masă-birou și un minibar prins în mobilier, cu ceva produse în el, completau camera.

Baia spațioasă, cabină de duș dublă și bine montată că nu se scurgea apa în cameră, uscător de păr, geluri bune, chiar foarte plăcut mirositoare, șampon dar și săpun solid. Singurul defect cred că este geamul de la băi ce dă pe culoarul ce duce la restaurant dar fiind vară nu a fost nici o problemă. Bănuiesc că vor modifica sistemul, se fac multe îmbunătățiri la clădire, se lucra intens. Am înțeles că inițial acel culoar a fost deschis.

Partea spectaculoasă pe care o și știam de când rezervasem a fost balconul. Imens cât o cămăruță de bloc, vedere la Sava care curge chiar la maxim 40 m de hotel și, de luat model, balcoanele sunt despărțite prin panouri înalte de lemn astfel că nu te poți vedea cu vecinul decât dacă glisezi acel panou. Panourile sunt pe rotițe, sunt fixate cu un sistem special pe care-l poate debloca doar cel de la recepție și astfel se poate obține o terasă mare la 2- 3 camere! Excelent pentru grupuri care stau mai mult de o noapte.

Balconul este acoperit pe toată suprafața lui astfel că se poate sta și pe timp ploios și are o masă solidă de lemn și două scaune tapițate. A fost foarte plăcut de stat seara dar mai ales dimineața următoare la cafea, cu laptopul.

Întrebasem dacă putem să mâncăm ceva la restaurantul hotelului, răspunsul a fost afirmativ, probabil chiar era așteptată solicitarea.

Restaurantul este destul de încăpător, cu mese la distanțe perfecte pentru a nu incomoda. Colțul la care ne-am fi așezat era rezervat, o masă de 20 persoane, elegant, cu gust aranjată, aștepta. Așa că am ales o masă de unde aveam vedere doar spre Sava, frumoasă de altfel priveliștea.

Meniul nu este foarte variat totuși sunt câteva feluri la care să te oprești. Eu am ales o ciorbă de pește și ceva crap, soțul a preferat somn. Am luat și o salată ciobănească înainte, după ritualul balcanic. Ca băuturi, tărie sărbească - de prune și pere aveau, foarte parfumate, limonadă excelentă și soțul a cerut vinul casei. Nu-l aveau, nu-l mai aduc pentru că nu a fost bun dar ne-a recomandat un vin îmbuteliat ce s-a dovedit chiar bun. Pâinea caldă cu semințe și brânză a fost excelentă, un coș plin, l-am mâncat fără să ne gândim la ce spun nutriționiștii. Din partea casei, trei feluri de aperitive - pastă de măsline, pastă de brânză iute și zacuscă, toate foarte bune.

Ciorba mea a fost deasă, cu mult pește și castronul prea plin așa că jumate din zeamă s-a dus înapoi, nu și bucățile pe care m-am străduit să le termin. Peștele de la felul doi, шаран / crap cu mușdei de usturoi preparat în stil sârbesc, a mers și la suflet nu doar la stomac, bine pregătit. Porția soțului la fel, mare și bună. Desert nu a mai avut loc deși ne atrăgea ceva din meniu.

Între timp ne-am hotărît și pentru micul dejun de a doua zi, acesta este opțional și costă 3 € de persoană. Sunt meniuri la alegere pentru micul dejun, fie un platou individual cu brânză, ouă, cârnăciori, roșie și alte produse, fie se poate alege pizza. Noi am comandat pe cea mai mică, adică... Big Pizza. A doua zi la ora fixată aceasta ne aștepta pregătită și ambalată pentru drum, așa cum comandasem. A fost consumată în două etape, ne-am felicitat că nu am luat-o pe cea pentru familie că poate aduceam din ea și acasă. Dacă a fost bună? Păi o pizza așa cu de toate ca și la noi românii, să moară italienii de ciudă!

Am plătit totul, masa și micul dejun, pe chitanță 35 €, un preț foarte bun pentru porțiile mari primite, pentru calitatea servirii dar și a produselor. Vinul a rămas jumate de sticlă și ne-a fost dus în cameră alături de două pahare elegante. Plata se poate face cash chiar și în euro sau cu card și în prețul camerei este inclusă și taxa de oraș, 1 € persoana pe noapte.

Pentru că descoperisem ceva interesant de văzut, am plecat la plimbare. Domnul care ne-a servit, ne-a dat pe lângă cheia camerei și o cheie de la ușa principală de intrare în hotel dar și una de la restaurant, în caz că noaptea avem nevoie de ceva de băut. Nu e rău căci alături de salonul restaurantului este o cameră de vinuri cu mese și loc degustare sau o întâlnire de taină! Ochiii magici probabil că dau raportul exact a ceea ce se petrece noaptea după plecarea personalului, noi n-am verificat, dacă o faceți voi, să povestiți aici! Am plătit dimineața ce consumasem din minibar, prețuri mult mai mici decât la croați sau bulgari și sincer n-am avut nici un stres să-i spunem domnului că nu avem nevoie de chitanța pe care se repezise să o facă. Era un alt fel de a-i mulțumi pentru că ne primise excelent, totul a fost curat, mâncare bună, servire ireproșabilă.

Ne-a condus la capătul podului iar pentru noi a fost încă un loc de unde am plecat mulțumiți, o cazare unde ar trebui să fii prea cusurgiu și să cauți ceva mici defecte. Amabilitatea și modul de a te face pe tine client cea mai importantă persoană din acel moment, alături de curățenie și dotari, spun totul despre o locație, așa că și nota mea pe Booking.com a fost dată cu toată convingerea.

Anul viitor sau poate în toamnă, restaurantul va avea și o terasă exterioară pe piloni, se lucra intens. Oricum, clădirea hotelului și restaurantului este ridicată pe piloni metalici, astfel că atunci când râul Sava inundă, hotelul să nu fie prea afectat. Pe pereți erau poze cu nivelul apei la inundații trecute, înfricoșător!

Hotelul cu restaurant propriu Posejdon este excelent pentru o noapte de tranzit. Se vorbește bine engleza așa că nu sunt probleme de comunicare (acum la tehnica acestor timpuri, nu văd de ce să te mai plângi că gazdele nu știu limba engleză). Este aproape de drumul E70. După ieșirea de pe E70 se continuă pe drumul local 123 și 120, GPS-ul recunoaște ușor locația.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de elviramvio in 15.06.2017 08:40:48

Validat / Publicat: 15.06.17 10:12:49

VIZUALIZĂRI: 866

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  60400 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[15.06.17 10:12:07]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Posejdon Hotel, SREMSKA MITROVICA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.06.17 10:25:12]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Este mai aproape de apa Sava, venind de la locul unde e cursorul, perpendicular pe râu. Este pe aceeași linie cu restaurant Sojenica, vecinul lui.

   O zi frumoasa sa ai!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[15.06.17 10:48:21]
» mesaj pers

   @elviramvio: Am citit cu mare placere articolul si ti-e mai mare dragul cand vezi locuri atat de placute si oameni atta de amabili.

   Foarte frumos se vede hotelul pe piloni, insa nu la fel de placuta mi s-a parut poza in care se vedeau inundatiile si vedeai cat de mult a crescut nivelul apei.

   Nu-mi plac "provocarile" culinare, as cadea in pacat instantaneu =)), mai ales cand am vazut painita, cred ca numai asta si branza cu ceapa as fi comandat... si poate niste slaninuta :).

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[15.06.17 11:15:19]
» mesaj pers

   @mishu:

   Pâinea a fost grozavă! Si să știi că în Serbia am mâncat numai pâine bună, la fel și la bulgari în ultima zi de vacanță. Chiar pâinea din magazin e mai bună decât a noastră, asta e, la ei se poate.

   Dacă vrei slană, la croați în piețe, o bate soarele pe tarabă dar nu se ia nimeni de ei! Ai lor cumpără, turiștii iau doar brânza. Și ceapa!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[15.06.17 11:41:15]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[15.06.17 11:53:25]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.

În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.06.17 12:43:15]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.06.17 12:45:40]
» mesaj pers

   @webmaster26:

   E o. k.

   O zi frumoasa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[15.06.17 18:02:22]
» mesaj pers

   Din ceea ce rezulta din text si ceea ce se observă lesne din poze, ați avut o cazare pe cinste. Cinste cui a găsit-o şi a făcut rezervare. Ştiam eu că te pricepi, aş vrea să am răbdarea ta!

   O după-amiază plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.06.17 19:30:10]
» mesaj pers

   @elviramvio: Tare mult mi-a plăcut cazarea asta.

   Mă întreb dacă te trezești dimi și e apa cât casa, așa cum am văzut in poză, oare ce se întâmplă cu mașinile? Dar cu domnul meu, domnul C, oare cum îl salvez? Foarte palpitant, inedit, îmi place.

   Spune-mi te rog, tu iei laptopul cu tine, în vacanțe?

   Cred că vreți să mă ucideți cu... peștii :) îmi e tare poftă, cred că am să mănânc la sfârșit de săptămână, nu mai rezist:(

   Felicitări, am savurat cu plăcere rândurile tale:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[15.06.17 20:06:10]
» mesaj pers

   @elviramvio: Frumoasă cazare, frumoși oameni! Un hotel elegant, discret, intim cu oameni care știu să-l pună în valoare.

   Întrebările Krisstinnei mi le pun și eu: când vin apele mari pe neașteptate, ce se-ntâmplă cu mașinile?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.06.17 20:11:50]
» mesaj pers

   @irinad:

   Eu ti-am spus ce nu ai tu acum, din pacate asta este, timpul!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.06.17 20:21:17]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Pai domnul C. al meu - ce potrivire! - nu poate sta fara laptop in vacanta, ar fi o tragedie asa ca l-am strecurat si eu pe al meu in geanta lui (las sa care, face muschi). Asa ca tableta mea desteapta a somat rau.

   Doi, desi era unu, apa nu vine chiar peste noapte, au ei timp de evacuare dar sa stii ca m-am gandit si eu la asta. Dar mi-am luat amulete antiapa de Sava 😜

   Ei, cu pestele e alta treaba! După o Croatie si o frimitura de Italie, la sarbi si bulgari m-am hranit si eu balcanic!!!

   Sa te gandesti si la mine la sfarsitul de saptamana de zici, voi inghiti in sec!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[15.06.17 20:26:41]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Nu ma mai speriati, vreau tranzit si la anul tot acolo!! Si pana la urma, un portbagaj de peste dupa ce se scurge apa, ce mare lucru! Poate ramane si o rata! 🤣

   Sa stii ca ne-am simtit tare bine, domnul acela chiar stia sa se poarte elegant, avea o masura buna in tot, de la glume la servire, atentii, ma rog, genul caruia ii doresc cu toata inima succes. Si preturile au fost bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[15.06.17 20:28:15]
» mesaj pers

   @elviramvio: Eu inghit deja in sec 😉

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.06.17 20:43:18]
» mesaj pers

   @mishu:

   Pai hai sa punem de o caravana acolo!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.06.17 20:44:30]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mă bag! Vin de la Brăila!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[15.06.17 20:45:02]
» mesaj pers

   @elviramvio: Ok

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.06.17 21:41:44]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Da mai bine venim noi la Braila!!! Sau vii tu cu peste de Dunare sa-l comparam cu cel din Sava !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.06.17 21:45:35]
» mesaj pers

   @elviramvio: Da, și mai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[16.06.17 21:09:28]
» mesaj pers

   Am citit şi acest articol şi mi-a plăcut.

   Primul gând, văzând pozele, m-a dus la locuinţele lacustre, aşa pare a fi şi "Poseidon"-ul tău.

   Pare să fie altceva, chiar arată bine şi camera şi balconul-terasa!

   Este interesant şi panoul din lemn, ce compartimentează şi separă spaţiul terasei.

   Dacă am să ajung pe acolo mi-ar plăcea să dorm şi eu într-o "locuinţă lacustră" modernă. Felicitări şi... aştept alte impresii ale vacanţei tale!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[16.06.17 22:27:00]
» mesaj pers

   @elviramvio: Scumpa mea, sunt mulțumită. Am màncat guvizi și hamsii. Cu mujdei și mămăliguță.

   Acum sunt relaxată, după un jb și peștișori, pot să beau o bere, liniștită.

   Pofta mi-a trecut, dar mâine tot pește voi mànca :D

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[18.06.17 23:26:29]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   De guvizi a fost pacat sa amintesti! Dar... sa va fie de bine!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[19.06.17 17:48:26]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Doina, daca ajungeti acolo va veti simti rasfatati, gazda stie sa se poarte si sa te faca sa te simti bine. Daca ajungi, adu-mi si mie o painica 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Hotel Posejdon văzut din stradă. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864543">Şterge vot</a></div><span id="v9864543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Hotel Posejdon văzut din stradă.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Hotel Posejdon și intrarea. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864544">Şterge vot</a></div><span id="v9864544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Hotel Posejdon și intrarea.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Hotel Psejdon. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864545">Şterge vot</a></div><span id="v9864545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Hotel Psejdon.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [MAY-2017] Nașul, am trecut smeriți pe lângă el, nu care cumva să ridice Sava spre noi. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864546">Şterge vot</a></div><span id="v9864546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Nașul, am trecut smeriți pe lângă el, nu care cumva să ridice Sava spre noi.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Geamurile de la hol dau spre șosea. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864547">Şterge vot</a></div><span id="v9864547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Geamurile de la hol dau spre șosea.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Holul comun. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864548">Şterge vot</a></div><span id="v9864548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Holul comun.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [MAY-2017] O poza pe hol, Posejdon la ultima inundatie, de curand dar am uitat anul. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864549">Şterge vot</a></div><span id="v9864549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] O poza pe hol, Posejdon la ultima inundatie, de curand dar am uitat anul.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Podul spre hotel, se vede parcarea. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864550">Şterge vot</a></div><span id="v9864550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Podul spre hotel, se vede parcarea.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Camera. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864551">Şterge vot</a></div><span id="v9864551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Camera.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2017] Lumini multe, si pe hol, si intavan si pe terasa. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864552">Şterge vot</a></div><span id="v9864552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Lumini multe, si pe hol, si intavan si pe terasa.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864553">Şterge vot</a></div><span id="v9864553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2017] Bomboanele foarte bune. Geamul are plasa. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864554">Şterge vot</a></div><span id="v9864554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Bomboanele foarte bune. Geamul are plasa.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Camera. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864555">Şterge vot</a></div><span id="v9864555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Camera.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864556">Şterge vot</a></div><span id="v9864556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864557">Şterge vot</a></div><span id="v9864557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [MAY-2017] Decor. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864558">Şterge vot</a></div><span id="v9864558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Decor.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2017] Vedere din balconul camerei noastre. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864559">Şterge vot</a></div><span id="v9864559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Vedere din balconul camerei noastre.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Panoul mobil din balcon. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864560">Şterge vot</a></div><span id="v9864560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Panoul mobil din balcon.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Pe balcon. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864561">Şterge vot</a></div><span id="v9864561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Pe balcon.
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864562">Şterge vot</a></div><span id="v9864562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [MAY-2017] Pe balcon, panoul mobil si tavanul lucrat frumos. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864563">Şterge vot</a></div><span id="v9864563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Pe balcon, panoul mobil si tavanul lucrat frumos.
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2017] Baia. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864564">Şterge vot</a></div><span id="v9864564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2017] Baia.
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864565">Şterge vot</a></div><span id="v9864565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864566">Şterge vot</a></div><span id="v9864566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864567">Şterge vot</a></div><span id="v9864567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2017] Holul camerei. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864568">Şterge vot</a></div><span id="v9864568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2017] Holul camerei.
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864569">Şterge vot</a></div><span id="v9864569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864570">Şterge vot</a></div><span id="v9864570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2017] Restaurantul. Se puneau draperii și jaluzele noi. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864571">Şterge vot</a></div><span id="v9864571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2017] Restaurantul. Se puneau draperii și jaluzele noi.
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2017] Receptie si bar. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864572">Şterge vot</a></div><span id="v9864572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2017] Receptie si bar.
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 15.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864573">Şterge vot</a></div><span id="v9864573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2017]
foto elviramvio [15.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.285742998123 sec