78236 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Tryavna şi împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.06.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Drumul cu mașina de la Galați la Tryavna și înapoi


Urmare de aici

Doamne, ce-mi place când cade câte-o zi nelucrătoare în mijlocul săptămânii! Marțea sau joia e cel mai bine (că „puntea” către week-end e ca și făcută, aproape sigur luni sau vineri vor fi declarate și ele oficial zile libere, urmând a fi „recuperate” ulterior!), dar nici joia nu-i de lepădat, însă atunci îți trebuie un șef ok, care să-ți aprobe (măcar) 2 zile de concediu. Și iaca mini-vacanțaaa!!! Recunoașteți modelul, cu siguranță; nu mai departe decât acum, de curând: 1 Iunie, Ziua Copilului, joi (decisă a fi zi de sărbătoare națională pentru prima dată anul ăsta printr-o ciudată logică a cârmuitorilor noștri), luni - a doua zi de Rusalii (și acesta e nelucrătoare de puțini ani, parcă zic), vineri - decât să muncim cu randament 0, mai bine pauză, și iată frumusețe de concediu de 5 zile acum, la început de frumoasă vară! (pentru cine nu s-a prins încă, vedeți că povestea se va repeta de Sf. Maria Mare;) !)

Un' să mergem, un' să mergem? Ohoo, variante fără număr, cum ar zice trubadurul... Mă știți, pe mine nu mă prinde o asemenea ocazie pe picior greșit, eu mă pregătesc din vreme! Păi și mă pusei, fraților, pe când „aspra iarnă nu se îndura încă să lase loc primăverii” (parcă așa era metafora) să caut... avion spre Milano, sau Pisa, sau Bologna, sau Firenze, sau... pe-acolo, cu intenția (ascunsă) de a accesa măcar unul din obiectivele de pe lista scurtă, dacă nu pe amândouă: Lacul Como și Cinque Terre. Dar ce să vezi, Zeul Turistic încă nu se trezise din hibernare și prețurile nu mi se păreau prea prietenoase, așa că am arhivat deocamdată activitatea în folderul poate mâine va fi o zi mai bună și am făcut o rezervare de 4 nopți - așa, just în case - în Tryavna (altă „pată” pe creierul meu), unde tocmai remarcasem a new guy in town, pe numele lui Complexul Vajrodenți (da, știu, imposibil nume, dar nu asta m-a atras la el, ci chipoșenia-i și prețul afișat, de numai 31 euro pe noapte, dubla fără mic dejun).

... Cumva, altele au fost prioritățile, iar activitatea cu căutatul unui zbor mai eficient spre țara pizzei, tiramisu-lui și a limoncello-ului a alunecat pe neștiute în folderul cândva, într-un viitor oarecare și ne-am trezit pe deplin convinși că de Rusalii vom merge la Tryavna, fără drept de apel! Poate la asta a contribuit și faptul că am recomandat complexul cu pricina unei prietene care avea nevoie de o cazare intermediară pe când se întorcea de la ski, de la Bansko, iar ea a venit foarte încântată de acolo; poate și faptul că aveam deja cumpărată vigneta la bulgari pentru tot anul și trebuia să justificăm cumva banii cheltuiți...

Și iată că veni momentul mult visat, și anume acela când ne-am trântit trolerele în portbagaj și, cu privirile și spiritul înflăcărate de adrenalina descoperirii, am purces la drum! Eu am propus să trecem Dunărea pe renovatul pod Giurgiu-Ruse, iar Tati n-avea nimic împotrivă, când auzirăm la radio pe unii care cică stăteau în vamă acolo de mai bine de-o oră, așa că virarăm rapid spre Călărași. Dincolo de Slobozia, n-am putut să nu oprim câteva minute pe marginea drumului, să pozăm lanul plin de maci! Erau spice printre maci, nu maci printre spice!

Între timp, ne-a pălit foamea, așa că ne-am gândit că n-ar fi rău să trecem granița cu burțile pline, (să luăm câte o ciorbiță, să nu ne îngreuneze la drum - propun!). Deci ne-am oprit „La Sălcii”, la ieșirea din Călărași. Aglomerație mare, na, mini-vacanță! ; după vreo 10 minute nu ne băgase încă nimeni în seamă și noi ne cam grăbeam... Ne-am ridicat și am plecat, amintindu-ne de un alt loc unde am mâncat cândva o delicioasă saramură de crap. Am găsit Restaurantul Albatros (POD4) (ce nume!) la locul lui, terasa rustică la fel de umbroasă, iar plaja din spate, de la Dunăre mult îmbunătățită; mai că-ți vine să te întrebi ce-ți trebuie litoral bulgăresc sau Tryavna când ai asemenea minunăție aici?! Ospătarul a fost politicos și eficient, genul „de modă veche” (pe care eu îl apreciez foarte mult), ciorba de burtă exact cum trebuie să fie, apa rece, iar nota... ieftină! Recomand!

Am avut noroc și am fost ultima mașină care a urcat pe primul bac ce a sosit (35 ron de autoturism, pasagerii moacă) ! Eiii..., și cu asta..., norocul nostru a luat și el o mică pauză, căci în coada de la vamă am petrecut nu mai puțin de o oră și 40 de minute! La final, aproape că ne-a părut rău că s-a terminat, ne cunoșteam deja cu vecinii, copiii încinseseră jocuri cu mingea; de-astea... Vacanța era acolo!

În fine, după control (care a fost mai mult o formalitate), am dat bice cailor, că doar vignetă aveam deja! Îmi plăcea tare, că pe drumul ăsta n-am fost niciodată! Bine, pe la Călărași am mai trecut cu bacul, dar de obicei făceam stânga, spre mare. Acum, uitându-ne pe hartă, ne-am trezit în fața unei alte dileme: s-o luăm de-a lungul Dunării, până la Ruse, și de-acolo pe traseul cunoscut spre Veliko Târnovo sau să coborâm spre Șumen?! Părea aceeași distanță... Până la urmă am făcut un hibrid: de-a lungul Dunării, dar numai până la Tutrakan („oglinda” de peste fluviu a Olteniței noastre), pe care l-am ocolit pe centură, apoi am făcut stânga spre innland, pe un drum care pe hartă părea de categoria „acceptabil”, ca și cel pe care tocmai îl părăsiserăm și căruia i-am fi dat lejer un 9+. Ei, bine, să nu faceți ca noi! „Vreme” de vreo 4-5 km, fuse ok drumul ăsta, mai precis până în Staro Selo, pe urmă... cratere, fraților! nu credeam să mai existe pe lume un asemenea drum! Norocul nu ne-a părăsit, totuși, și după vreo 10-15 km, calitatea asfaltului s-a mai îndulcit, precum și peisajul, format din dulci coline din care răzbăteau din loc în loc dinți pietroși. Satele pline de flori, oameni puțini, poliție ioc. Fain!

Am ocolit Razgrad, oraș maaare (ne-a tentat o vizită la ruinele cetății Abritus, despre care aflam în premieră, dar era deja târziu și am lăsat-o pe altădată), apoi Târgoviște (da, au și ei Târgoviștea lor), pe urmă am cotit-o dreapta spre Veliko Târnovo, pe la poalele Munților Preslavska Planina, ce aparțin lanțului balcanic; munți nu foarte înalți, dar extrem de spectaculoși, ce chiar merită o aprofundare viitoare. La Veliko am ajuns când soarele începuse să-și coloreze hainele în roz, odată cu premisele unui apus de poveste! Chiar lângă indicatorul de intrare în localitate ne-am oprit s-o învețe Tati pe Helga unde e hotelul nostru...

De la Veliko la Tryavna se poate ajunge pe două variante: pe E85, în direcția Gabrovo (parte a celebrului pas Șipca, iubitorii Greciei știu de ce) sau pe un alt drum „acceptabil”, până în Voneșta Voda, de unde se face dreapta spre Tryavna (pasul Republica). Avantaje și dezavantaje: primul e mai serpentinos, al doilea mai puțin. Citisem, desigur, articolul Floriei, care se prăjise cumva în cunoștință de cauză cu prima variantă, dar... Ce credeți? Mi-a rămas ceva în cap? Neee... Și doar am zis să printez review-ul ei!...

Evident, am nimerit pe E85. De fapt, n-a fost chiar așa de rău. Până în Dryanovo nu sunt prea multe serpentine (lucrurile se complică mai târziu, după Gabrovo). La o intersecție am făcut dreapta, după cum ne-au recomandat într-un glas indicatorul rutier și vocea suavă a Helgăi, iar în Țareva Livada (Livada Țarinei? sau a Țarului?), după ce am traversat calea ferată, am cotit-o stânga, spre Tryavna, de care ne mai despărțeau doar vreo 10-12 km. Drum frumos, prin pădure, cred că e ăla de zicea Floria că i s-a părut că nu duce nicăieri; hmmm... n-a fost chiar rău, nici nemaipomenit, cu zone excelent asfaltate alternând cu altele mai denivelate; practicabil, oricum, la modul rezonabil.

Fix când ziua se îngâna cu noaptea :), am parcat în dreptul Complexului Vajrodenți, de care nu am avut parte... Dar asta e deja o altă poveste...

... Nu am idee cum ar fi fost drumul celălalt, prin Voneșta Voda, căci am decis să ne întoarcem pe unde am venit, deoarece în zona Dryanovo ne rămăseseră niște restanțe, și anume mânăstirea omonimă și Peștera Bacho Kiro. În Veliko nu ne-am mai oprit, așa cum era prevăzut inițial, să vizităm Cetatea Țareveț și să ne îmbătăm cu atmosfera medievală a orașului; era deja târziu și nu aveam idee cât vom sta la vamă, cu mare probabilitate destul de mult, căci puhoiul de români bucuroși de mini-vacanță trebuia să se și întoarcă acasă.

De data asta am hotărât să mergem pe Podul Prieteniei. Ne-am așezat frumușel la coadă cam la momentul când Helga zicea că mai avem vreo 3 km până la graniță. N-am petrecut aici decât un pic peste o oră... Tati s-a enervat maxim, că erau șmecheri mulți care se băgau în față și zicea că să vă zic că ar fi fost mai bine să traverseze orașul Ruse, nu s-o ia pe centură; atunci ar fi șuntat vreo două intersecții și ar fi fost și el șmecher într-o oarecare măsură... Eu nu m-am enervat deloc, ba chiar eram foarte mulțumită că nu auzeam decât știri normale la radio; ultima oară când fusesem în această vamă, în toamna lui 2015, aflasem despre tragedia din Clubul Colectiv, ceea ce avea să mă destabilizeze psihic pentru o bună bucată de vreme...

A fost o mini-vacanță minunată, atât de bogată în evenimente și trăiri, cât o maxi-vacanță adevărată! Dar despre asta, în alte povestiri... Stai liniștit, web, următoarea va fi despre Complexul Vajrodenți (ce-o fi însemnând, de fapt?!). De fapt... nu chiar...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 12.06.2017 22:20:32

Validat / Publicat: 12.06.17 23:32:38


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 1677


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47000 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[12.06.17 23:31:29]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Tryavna şi împrejurimile, TRYAVNA" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[12.06.17 23:40:18]
» mesaj pers

   @crismis: Lucky me! Start vot! I Interesant drumul, cu sau fara cratere. O vacanta despre care astept sa ne povestesti mai mult. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[12.06.17 23:50:14]
» mesaj pers

   @crismis:

Ne-am așezat frumușel la coadă cam la momentul când Helga zicea că mai avem vreo 3 km până la graniță. N-am petrecut aici decât un pic peste o oră...

   =))

   Fericiţilor! Vă invidiez.

   Aţi trecut devreme când coada era încă mică şi nu apăruseră toţi conaţionalii născuţi şmecheri de mamiţicile lor :D

   Tati s-a enervat degeaba. O oră a fost parfum. :))

   Am ajuns la ora 18.00 şi am pierdut CINCI ORE ŞI JUMĂTATE la minunatul pod al prieteniei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[12.06.17 23:55:34]
» mesaj pers

   @nicole33: Ooo, daaa! Se poate si mai rau! Oare de ce mereu asta ne bucura?! "Natura umana", ce pacoste! :)

   @mishu: Mulțam! Povestesc, abia astept! Nu de alta, dar vine alta vacanta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny*
[13.06.17 00:06:03]
» mesaj pers

   ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[13.06.17 00:17:10]
» mesaj pers

   @danaeldreny:;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[13.06.17 06:59:49]
» mesaj pers

   @crismis:

   Si eu zic la fe ca Nicole, 1 ora la pod e parfum in astfel de zile!

   Cat despre ziua copilului e ciudata cu adevarat. Noi radem ca nu stim cine duce copiii la bere sau o techila de sarbatoarea lor, avand si bunic si fiu. Poate dau liber si de ziua nepotilor, eu nu m-as supara!!!

   Astept continuarea, ai ales o zona superba. Si povestile de la sarbatoare trandafirilor din Kazanlak, cred ca a fost superba si teribil de parfumata!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- georgel
[13.06.17 11:55:52]
» mesaj pers

   @nicole33: Eu am ajuns la pod in jurul orei 15.30 si am stat doua ore la Ruse intr-un soare... Daca stiam, alegeam varianta Svishtov - Zimnicea si scapam muuult mai repede.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[13.06.17 14:21:26]
» mesaj pers

   @crismis: Eiii, norocoși! Noi ne-am așezat în coadă la vamă pe la 20,30 (am zis că la ora aia toată lumea o fi acasă), la 6,8 km, dar nu m-am enervat că știu de-acuma că nu ne ajută cu nimic. Am avut o carte cu mine din care în vacanță am citit vreo 20 de pagini. Ca întotdeauna, car o carte dar nu citesc aproape nimic. Dar ce bine mi-a prins acum! Am terminat-o înainte să trecem de vamă. M-a captivat și am reușit să suport cele 5 ore pe care le-am stat în vamă cu toate mințile la locul lor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[13.06.17 15:32:24]
» mesaj pers

   @crismis: Eu lucrez pentru comuniști, ăștia nu fac punți. Nu fac ei autostrăzi, șosea de centură și altele mai importante, de punți nici că le pasă:(

   Nu mă așteptam să se stea iar mult la coadă, la Ruse.

   Am ieșiri doar cu avionul, m-am scos :D

   Măi, dar câte vacanțe aveți? Eu n-am fost deloc anul acesta și voi v-ați și întors, urmează altele... :D

   Aștept continuarea:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[13.06.17 16:00:15]
» mesaj pers

   @crismis: Frumoase poze!

   Interesant traseu, cel din Bulgaria, pe cel din România îl ştiu.

   Când mai facem câte o escapadă la mare ne place să mergem pe maul Dunării şi după aceea pe drumuri dobrogene.

   Astea sunt avantajele şi dezavantajele unei mini vacanţe, toţi vor ca tine, ca mine, ca noi toţi, să plece undeva.

   Noi când ne-am întos din Bucovina pe DN2, de ce ne apropiam de Bucureşti creştea şi aglomeraţia.

   Aştept povestea minivacanţei, că se pare că aţi avut ceva aventuri.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[13.06.17 20:11:17]
» mesaj pers

   Aţi ajuns până la urmă la Tryavna... abia aştept povestea şi recunosc, mi-e dor de orăşelul acesta fermecător... Cât despre întoarcerea din vacanţa de Rusalii, am fi putut organiza cu uşurinţă o mini-maxi întâlnire AFA la Ruse! Am aşteptat şi noi vreo cinci ore şi jumătate dar am ajuns cu bine acasă după câteva zile de relaxare la Albena.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[13.06.17 22:04:11]
» mesaj pers

   @elviramvio: Am multe restante turistice (de povestit pe AFA, ca la propriu, am mult mai multe!), dar mi-a ramas la inima asa de tare aceasta ultima escapada, ca nu m-am putut abtine sa nu-i dau intaietate! Iar Festivalul Trandafirilor a fost intr-adevar o experienta grozava, abia astept sa-l fac sa "defileze" pe tastatura! :)

   @georgel: Nu stiu daca varianta cu Zimnicea o fi fost mai buna... Pentru noi, care trebuia sa ajungem in Galati, nicidecum. Am ezitat intre Ruse si Silistra, dar am zis ca podul l-om trece mai usor... Pastram, ce-i drept, si amintirea unei mini-vacante asemanatoare de acum cativa ani, in care am stat vreo 2 ore la Silistra, la coada si cand am realizat ca mai avem inca dublu, cel putin, am cotit-o dreapta din Ostrov, spre Constanta si am trecut pana la urma Dunarea pe la Giurgeni-Vadu Oii...

   @krisstinna: Sa nu beneficiezi de "punțile" capitaliste?!! Ei, asta n-as concepe! Oare cum om fi trait pe vremea lui Ceasca, atunci cand aveam doar o zi libera pe saptamana?! Iti mai aduci aminte versurile lui Paunescu: "Sambata la pranz, sambata la pranz, sa fie sambata la pranz... "

   ... Ei, avem cate vacante putem. Mai mici, mai mari, vacante sa fie! Las', ca-ti vine si tie randul! :) Comunistii aia or fi si ei tot oameni, ma gandesc... Pup si io!

   @Aurici: Sa stii ca si mie mi-a venit in cap ideea cu cartea, dar o aveam in troler, in portbagaj si oricum buna parte din timp trecuse. De retinut pt viitor, mersic!

   @ANILU: Da, stiu, asta e dezavantajul major al mini-vacantelor, toata lumea vrea sa profite, e de inteles. Chiar si-asa, ... mai vreau!!!

   @Floria: Da, iata ca am ajuns, in final, in Tryavna! Saraca Tryavna, din a treia încercare ne-a intrat! :) Iar informatiile furnizate de tine ne-au fost ghid turistic, sa stii! Numai pe aia cu ocolitul prin Voneshta Voda n-am tinut-o minte...

   Mini-maxi-intalnire AFA in mini-vacanta?!! Buna idee! (Cum suna asta?!):))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[14.06.17 20:45:05]
» mesaj pers

   @crismis: Pe la Călărași trecem și noi. E mai pe scurtătură. Cam trist cu statul o oră și ceva în vamă. Poate joi, pe 22 iunie, când plecăm noi, n-o fi așa...

   Frumos povestit, ca de obicei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[14.06.17 21:42:06]
» mesaj pers

   @Zoazore: De cate ori am trecut cu bacul pe la Călărași in perioade "normale", n-a durat mai mult de juma' de ora. Asa ca voi n-o sa patiti nicio intarziere, garantat!

   Si o sa aveti o vacanta mirobolanta! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[14.06.17 21:43:31]
» mesaj pers

   @crismis: Io la vamă mă gândeam. La bac știu că nu se stă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[14.06.17 21:45:26]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Pleci într-o zi de joi. Nu ai de ce să ai probleme cu aglomeraţia.

   Vacanţă plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[14.06.17 21:48:56]
» mesaj pers

   @nicole33: La asta mă gândeam și eu: că nu-i we, dar poți să știi? Sper, totuși! Dar nici 5 ore pe pod nu stau! Să fie clar!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[14.06.17 21:52:34]
» mesaj pers

   @Zoazore: Nici pe pod n-are de ce sa fie aglomerat, s-au terminat reparațiile. Asa cred eu...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[14.06.17 21:55:53]
» mesaj pers

   @crismis: Tot privesc primele două poze... Superbe, dar ”crima organizată” știe despre cultura de opiacee? Că-i opiu la greu acolo! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Maci printre spice? Nuuu, spice printre maci! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864046">Şterge vot</a></div><span id="v9864046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Maci printre spice? Nuuu, spice printre maci!
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Culorile verii, de care ne-a fost atât de dor! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864047">Şterge vot</a></div><span id="v9864047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Culorile verii, de care ne-a fost atât de dor!
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Boltă de trandafiri mirositori „La Sălcii”, Călărași -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864048">Şterge vot</a></div><span id="v9864048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Boltă de trandafiri mirositori „La Sălcii”, Călărași
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Plaja la Dunăre din spatele Restaurantului Albatros, Călărași -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864049">Şterge vot</a></div><span id="v9864049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Plaja la Dunăre din spatele Restaurantului Albatros, Călărași
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Plaja la Dunăre din spatele Restaurantului Albatros, Călărași -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864050">Şterge vot</a></div><span id="v9864050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Plaja la Dunăre din spatele Restaurantului Albatros, Călărași
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Pe terasa de la Albatros, Călărași -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864051">Şterge vot</a></div><span id="v9864051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Pe terasa de la Albatros, Călărași
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Delicioasa ciorbă de burtă de la Albatros -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864052">Şterge vot</a></div><span id="v9864052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Delicioasa ciorbă de burtă de la Albatros
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Bacul de la Călărași (Ostrov-Silistra) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864055">Şterge vot</a></div><span id="v9864055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Bacul de la Călărași (Ostrov-Silistra)
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Drumul cu cratere dintre Staro Selo și Kubrat -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864058">Şterge vot</a></div><span id="v9864058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Drumul cu cratere dintre Staro Selo și Kubrat
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] De la Tryavna înspre Dryanovo -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864061">Şterge vot</a></div><span id="v9864061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] De la Tryavna înspre Dryanovo
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Veliko Târnovo, my love! (one of them) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864063">Şterge vot</a></div><span id="v9864063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Veliko Târnovo, my love! (one of them)
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Veliko Târnovo, my love! (one of them) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864065">Şterge vot</a></div><span id="v9864065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Veliko Târnovo, my love! (one of them)
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Tarife la Podul Prieteniei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864067">Şterge vot</a></div><span id="v9864067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Tarife la Podul Prieteniei
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Podul Prieteniei (zona bulgară) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864069">Şterge vot</a></div><span id="v9864069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Podul Prieteniei (zona bulgară)
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Podul Prieteniei; bine ați venit acasă! (scuze pt parbriz!) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864071">Şterge vot</a></div><span id="v9864071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Podul Prieteniei; bine ați venit acasă! (scuze pt parbriz!)
foto crismis [12.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.120292901993 sec