78203 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Novi Sad

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.06.2017
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Novi Sadul văzut într-o zi


Urmare de aici

Am avut în plan să vedem Novi Sadul când ne întoarcem din Muntenegru, dar nu am reușit atunci, așa că am mai încercat odată și ne-a ieșit.

Am făcut de acasă o listă cu obiectivele ce nu trebuie ratate în Novi Sad și am reușit să le atingem pe toate, dar pentru aprofundarea fiecăruia eu consider că e nevoie de două sau trei zile. Noi am avut doar una așa că doar le-am văzut.

Drumul pe care am ales să mergem spre Novi Sad a fost o noutate pentru noi. Am aflat, când am căutat pe Distanța.com, că drumul cel mai scurt trece printr-o vamă de care nu știam că există, PCTF Cruceni, jud. Timiș. Am luat legătura cu aceștia pentru a afla dacă nu cumva este un punct de trecere temporar și au zis că nu, este un punct de trecere permanent dar care este deschis zilnic doar de la orele 08.00 - 20.00.

Pentru dus am ales traseul: Reșița - Deta - PCTF Cruceni - Secanj - Zrenjanin - Novi Sad.

Drumul până la Deta este foarte bun, de la Deta până la ieșirea din țară este bun dar trebuie să ai grijă la gropile care apar din loc în loc iar pe anumite sectoare este drum de beton. În Serbia drumul este bun până la ieșirea din Zrenjanin, iar de aici până aproape de Novi Sad te scutură încontinuu pentru că este plin de crăpături. Lucrări unde traficul este întrerupt am prins doar pe acest ultim tronson iar la intrarea în Novi Sad am fost redirecționați către localitatea Kac și de acolo a trebuit să ne descurcăm singuri. Am ajuns cu bine în Novi Sad dar mare grijă pentru că în Serbia semnalizarea rutieră e slabă.

Ne-am cazat în Petrovaradin și de acolo am început aventura de o zi pentru descoperirea frumuseților ce le oferă Novi Sadul.

Dacă tot am fost în Petrovaradin, bineînțeles că primul obiectiv a fost Cetatea Petrovaradin.

Nu vreau să o prezint din punct de vedere istoric ci doar ce am reușit noi să vedem din ea.

Am intrat în cetate pe poarta dinspre Petrovaradin pe unde intră și autovehiculele iar înainte să ajungem aici ne-am plimbat puțin prin partea cetății aflată către Petrovaradin. După ce am trecut de poartă, unde circulația autovehiculelor este direcționată de un semafor deoarece este doar o bandă, am ajuns în fața clădirii Hotelului Leopold I și a muzeului care se află acolo. În partea dreaptă se află Turnul cu Ceas care este original prin sensul că limba mică a ceasului indică minutele iar cea mare indică orele. Se spune că este construit așa pentru ca pescarii de pe Dunăre să vadă mai bine cât este ora. Tot de aici se poate admira Dunărea, podurile peste Dunăre și o parte din Novi Sad. Aici în cetate se organizează și Festivalul Exit, despre care aveam să aflăm peste tot în centrul Novi Sadului. Ne-am mai plimbat prin cetate admirând Dunărea, asupra căreia cred că de aici ai cea mai frumoasă priveliște din Novi Sad, și am coborât spre podul Petrovaradin pentru a ajunge în centrul orașului unde ne așteptau să le descoperim celelalte obiective de pe listă. Pentru a ajunge din cetate la pod este o altă potecă cu scări care coboară printr-un tunel și ajung într-o străduță care ne-a condus direct la pod, nu înainte de a ne potoli foamea la Restaurantul Aqua Doria.

De pe pod am mai admirat cetatea și Dunărea și după ce am trecut de semnul care ne spunea că am intrat în Novi Sad, am mers spre Parcul Dunării pentru al traversa și a ajunge în strada pietonală (tot Dunării) de unde începe locul de promenadă din centrul Novi Sadului.

Nu știu de ce Parcul Dunării este pe obiectivele de văzut în Novi Sad pentru că pe noi ne-a lăsat reci. Este un parc micuț, nu prea îngrijit și nimic de acolo nu te face să vrei să stai prea mult. Am văzut și o baltă în interiorul lui unde niște broaște țestoase se chinuiau să iese la marginea apei pentru a da de o apă mai limpede iar două rațe dormitau pe insula de ciment din mijlocul bălții. Niște copaci, câteva rondouri cu flori, statui și câteva bănci pe ici pe colo. Nici mărimea și nici frumusețea acestui parc nu mă fac să îl numesc un obiectiv al Novi Sadului.

Am intrat pe strada Dunării, unde pe ambele părți terasele își duceau lupta lor pentru fiecare centimetru de asfalt pietonal, iar din loc în loc între clădiri apar niște pasaje numerotate unde se adăpostesc magazine de suveniruri, de haine sau case de schimb valutar.

După ce treci de strada Dunării, pe partea dreaptă îți apare mare și impunător Palatul Episcopal, o clădire foarte frumoasă pe care am admirat-o de mai multe ori în acea zi și în spatele căreia se află o biserică ortodoxă.

Din fața Palatului Episcopal se pornește tot pe o stradă pietonală, îngustată de terase, spre Primăria Novi Sadului și catedrala catolică aflate în Piața Libertății.

Ambele clădiri sunt impresionante și sunt mărginite de și mai multe clădiri frumoase care merită admirate și fotografiate, cum sunt Clădirea Iron Man, Banca Voivodinei, Hotel Voivodina și altele. De amintit aici e faptul că pe platoul din fața primăriei se organiza zilnic un festival gastronomic la care erau prezenți și românii, dar cum fiecare țară avea atribuită o anume zi, când am fost noi era ziua americanilor. Românii își prezentaseră bunătățile cu trei zile înainte.

După ce am trecut de primărie am observat pe partea dreaptă un nou obiectiv:Teatrul Național al Serbiei.

Ne-am continuat drumul și după ce am trecut pe lângă un mic shopping center, am ajuns la Sinagoga din Novi Sad.

Am ajuns și la stadionul din Novi Sad, la mallul micuț numit Sad Novi Bazaar, în fața căruia este o cafenea frumoasă amenajată într-un vagon, ne-am întors din nou în centru pentru a mai admira frumoasele clădiri, am stat puțin la o terasă și ne-am îndreptat spre locul de odihnă pe care ni-l rezervasem din timp în Petrovaradin.

Dintre toate obiectivele pe care le aveam pe listă nu am reușit să intrăm, din cauza timpului scurt, decât în catedrala catolică. Și a meritat. Foarte frumoasă.

Cam asta e ce am apucat noi să vedem din Novi Sad într-un timp așa de scurt. Pentru uni poate e destul pentru alți poate că nu, dar părerea mea rămâne că în Novi Sad trebuie să stai mai multe zile.

A doua zi am vrut să vedem Beogradul și nu am reușit să vedem într-o zi nici cea mai mică parte din ce ne-am propus, așa că nu o să fac un review despre Beograd până nu o să revenim acolo pentru mai multe zile. Foarte curând. Sper.

La întoarcere am venit pe ruta: Novi Sad - Indija - Beograd - Pancevo - Vrsac - PCTF Stamora Moravița - Deta - Reșița. Drum foarte bun. De la Beograd și până la Voiteni se merge pe E 70.

Vacanțe plăcute tuturor.

---
Impresii încărcate de ungureanica in 11.06.2017 21:15:13

Validat / Publicat: 11.06.17 22:13:32


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SERBIA
VIZUALIZĂRI: 1388


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  19100 PMA (din 20 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de ungureanica? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mariana.olaru
[12.06.17 16:52:38]
» mesaj pers

   Cu respect pentru postarea ta, permite-mi o mică erată, căci explicația atașată fotografiei P04 nu e conformă cu realitatea. Clădirea din imagine este Muzeul Orașului Novi Sad. Un fragment din Hotelul Leopold se zărește în partea stângă, fiind clădirea colorată în galben pronunțat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[47] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Poarta la cetatea Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863628">Şterge vot</a></div><span id="v9863628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Poarta la cetatea Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] cetatea Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863629">Şterge vot</a></div><span id="v9863629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] cetatea Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Poarta auto la cetatea Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863631">Şterge vot</a></div><span id="v9863631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Poarta auto la cetatea Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Hotelul Leopold din cetatea Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863632">Şterge vot</a></div><span id="v9863632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Hotelul Leopold din cetatea Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Turnul cu ceas din cetatea Petrovaradin. Ora era 14,19 -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863634">Şterge vot</a></div><span id="v9863634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Turnul cu ceas din cetatea Petrovaradin. Ora era 14,19
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Baza turnului cu ceas -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863636">Şterge vot</a></div><span id="v9863636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Baza turnului cu ceas
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Vedere din cetatea Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863638">Şterge vot</a></div><span id="v9863638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Vedere din cetatea Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Terasa în cetatea Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863641">Şterge vot</a></div><span id="v9863641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Terasa în cetatea Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Zidurile cetății -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863643">Şterge vot</a></div><span id="v9863643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Zidurile cetății
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Scările pe unde am coborâtdin cetate -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863646">Şterge vot</a></div><span id="v9863646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Scările pe unde am coborâtdin cetate
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] cetatea Petrovaradin văzută de pe podul Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863650">Şterge vot</a></div><span id="v9863650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] cetatea Petrovaradin văzută de pe podul Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] cetatea Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863654">Şterge vot</a></div><span id="v9863654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] cetatea Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Intrarea în Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863655">Şterge vot</a></div><span id="v9863655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Intrarea în Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Intrarea în Novi Sad de pe podul Petrovaradin -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863659">Şterge vot</a></div><span id="v9863659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Intrarea în Novi Sad de pe podul Petrovaradin
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Vapoare pe Dunăre -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863661">Şterge vot</a></div><span id="v9863661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Vapoare pe Dunăre
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Intrare în Parcul Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863664">Şterge vot</a></div><span id="v9863664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Intrare în Parcul Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] in Parcul Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863667">Şterge vot</a></div><span id="v9863667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] in Parcul Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Parcul Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863668">Şterge vot</a></div><span id="v9863668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Parcul Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAY-2017] Parcul Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863669">Şterge vot</a></div><span id="v9863669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Parcul Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2017] Parcul Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863670">Şterge vot</a></div><span id="v9863670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Parcul Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [MAY-2017] Strada Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863671">Şterge vot</a></div><span id="v9863671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Strada Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2017] pe Strada Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863672">Şterge vot</a></div><span id="v9863672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2017] pe Strada Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2017] Pasaj pe Strada Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863673">Şterge vot</a></div><span id="v9863673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2017] Pasaj pe Strada Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2017] Strada Dunării -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863674">Şterge vot</a></div><span id="v9863674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2017] Strada Dunării
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2017] Palatul Episcopal -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863675">Şterge vot</a></div><span id="v9863675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2017] Palatul Episcopal
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2017] Palatul Episcopal -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863676">Şterge vot</a></div><span id="v9863676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2017] Palatul Episcopal
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2017] Biserica Ortodoxă -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863677">Şterge vot</a></div><span id="v9863677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2017] Biserica Ortodoxă
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2017] Spre Piața Libertății -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863678">Şterge vot</a></div><span id="v9863678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2017] Spre Piața Libertății
foto ungureanica [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[47] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.256438016891 sec