78193 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Novi Sad și împrejurimi?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.06.2017
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
2000 dinari sârbești
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

„Carda Aqua Doria” - mâncare excelentă și relaxare totală


Urmare de aici

După cum spuneam în impresiile de cazare de la Novi Sad, gazda noastră în sârba lui frumoasă dar pe care noi nu o înțelegeam deloc, a pomenit de câteva ori despre Restaurantul Aqua Doria.

Am reușit până la urmă să pricepem unde este situat acesta și ne-am propus ca prânzul să îl luăm acolo. S-a adeverit că cel mai bine în materie de restaurante este să asculți sfaturile localnicilor.

Carda Aqua Doria este, după cum spune și numele, un restaurant cu specific pescăresc aflat pe malul Dunării.

Dacă veniți dinspre Novi Sad spre Petrovaradin pe podul Petrovaradin (nu sunt sigur dacă așa se cheamă podul), pe partea dreaptă a podului, chiar la poalele cetății și la marginea Dunării, se află frumosul restaurant Carda Aqua Doria.

Dacă veniți cu mașina trebuie să știți că restaurantul are în fața sa o parcare în care încap 10 - 15 mașini.

Din parcare se trece un mic dig de pământ și se ajunge în curtea restaurantului. Pentru a fi siguri că ați ajuns unde trebuie, uitați-vă pe poartă în partea stângă unde veți vedea inscripția cu numele restaurantului.

După ce coborâți câteva trepte ajungeți într-o curte foarte frumoasă și foarte plină de verdeață și de flori.

În partea stângă se află un fel de cramă în fața căreia este plantată și viță de vie care este frumos aranjată ca și cum ai fi într-o vie. Tot acolo se află și o veche căruță de lemn „parcată” la umbra unui copac.

În partea dreaptă se află un frumos loc de joacă pentru prichindeii care se plictisesc să aștepte părinții să-și termine mâncarea sau berea, sau pentru a - și face poftă de mâncare.

Mergând înainte prin frumoasa curte, întrezărești multele posibilități de servire a mesei sau doar a unei băuturi. Restaurantul are o sală închisă iar în curte sunt mai multe pavilioane de mărimi diferite unde sunt aranjate mese mai mari sau mai micuțe în funcție de numărul de persoane care le ocupă. Apropo de asta, când am ajuns în mijlocul curți, o domnișoară drăguță, ne-a interceptat și ne-a întrebat, mai întâi în sârbă și apoi în engleză, pentru câte persoane să fie masa și ne-a condus la masa pentru două persoane pe care am solicitat-o.

Din ce am observat noi, pe când ne plimbam spre toaletă, restaurantul dispune și de un ponton suspendat pe niște piloni de lemn, unde se poate lua masa într-un cadru feeric chiar deasupra Dunării, iar dacă vrei să te relaxezi după servirea mesei sau doar să bei o băutură și să ai o priveliște superbă, restaurantul are amenajat pe partea cu Dunărea un rând de șezlonguri așezate în perechi și cu niște butuci pe post de măsuțe între ele. Superb loc de relaxare. Dacă îți permiți poți ajunge la restaurant și venind de pe Dunăre cu barca. Este amenajat un ponton unde poți lăsa barca și pe niște scări metalice ajungi în curtea restaurantului.

Despre mâncare pot să vă spun de la început că aici am mâncat cea mai gustoasă mâncare din viața mea (sper să nu afle nevastă-mea că am spus asta). Nu spun că au cea mai bună mâncare pentru că nu cred că este așa, dar specialitatea casei pe care am comandat-o eu mi-a mers la suflet. Sincer nu știu cum se numește și nici nu arăta mai bine decât alte mâncăruri dar avea un gust care m-a cucerit.

După cum am spus restaurantul este cu specific pescăresc dar noi am mâncat acasă pește în ultimele două zile și chiar nu mai vroiam și atunci, dar felurile de pește care se plimbau spre mesele vecine arătau foarte apetisant.

Ce a observat soția și ar fi dorit să încerce era un gulaș de pește care se servea într-un ceaun mare și cu niște tăiței aduși separat, dar în meniu am observat că în dreptul lui era trecut faptul că nu pot fi comandate mai puțin de trei porții și că prepararea lui durează aproximativ 50 minute, așa că a renunțat la idee și a comandat o ciorbă de miel și o prăjitură foarte interesantă umplută cu cinci ingrediente foarte bune (mac, brânză dulce, nucă, mere rase și fructe de pădure). Toate astea udate cu o bere locală (Jelen) și un fresh de portocale ne-au urcat nota de plată la aprox. 2000 dinari sârbești (sub 80 lei). Plata se poate face cu dinari sârbești sau cu cardul. Noi am achitat cu cardul Visa fără probleme.

De la masa de unde am stat admiram în partea stângă cetatea Petrovaradin iar în partea dreaptă Dunărea și Novi Sadul, mâncarea ne-a mers la suflet, ospătari se mișcau foarte bine și vorbeau engleza la fel de bine, așa că nimic nu cred că ne va opri să revenim aici cu plăcere de fiecare dată când vom avea ocazia.

Recomand cu căldură această locație și pentru că este în drumul tuturor turiștilor care vizitează Novi Sadul fiind la poalele cetății Petrovaradin care sunt sigur că nu lipsește din nici o listă a obiectivelor de vizitat din zonă.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 11.06.2017 17:16:49

Validat / Publicat: 11.06.17 20:29:52


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SERBIA
VIZUALIZĂRI: 1172

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  10800 PMA (din 13 voturi) nota2
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de ungureanica? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / SERBIA
[11.06.17 22:18:52]
» mesaj pers

   @ungureanica: Mă bucur că de la vizita mea acolo lucrurile merg la fel de bine și ați fost încântați în aceeași măsură de servicii și produse.

   Un singur detaliu (apropo de)

... era un gulaș de pește care se servea într-un ceaun mare și cu niște tăiței aduși separat, dar în meniu am observat că în dreptul lui era trecut faptul că nu pot fi comandate mai puțin de trei porții și că prepararea lui durează aproximativ 50 minute

   E vorba despre exact ciorba lor de pește despre care povesteam eu acum ceva vreme - o nebunie! Deși nu are vreo legătură cu ceea ce numim noi ciorbă de pește...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Carda Aqua Doria văzut de pe pod. Se observă pontonul suspendat -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863394">Şterge vot</a></div><span id="v9863394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Carda Aqua Doria văzut de pe pod. Se observă pontonul suspendat
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Se observă unde este amplasat restaurantul față de cetate -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863396">Şterge vot</a></div><span id="v9863396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Se observă unde este amplasat restaurantul față de cetate
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Parcarea restaurantului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863397">Şterge vot</a></div><span id="v9863397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Parcarea restaurantului
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Restaurantul văzut din cetate -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863398">Şterge vot</a></div><span id="v9863398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Restaurantul văzut din cetate
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Dacă vezi asta înseamnă că ești unde trebuie -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863399">Şterge vot</a></div><span id="v9863399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Dacă vezi asta înseamnă că ești unde trebuie
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Curtea restaurantului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863400">Şterge vot</a></div><span id="v9863400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Curtea restaurantului
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Zona cu viță de vie -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863401">Şterge vot</a></div><span id="v9863401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Zona cu viță de vie
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Unul dintre pavilioane -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863402">Şterge vot</a></div><span id="v9863402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Unul dintre pavilioane
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Alt pavilion -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863404">Şterge vot</a></div><span id="v9863404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Alt pavilion
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2017] Ospătar la treabă -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863407">Şterge vot</a></div><span id="v9863407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Ospătar la treabă
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Locul de joacă -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863409">Şterge vot</a></div><span id="v9863409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Locul de joacă
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2017] Aici poti să lași barca -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863412">Şterge vot</a></div><span id="v9863412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Aici poti să lași barca
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Zona cu șezlonguri -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863414">Şterge vot</a></div><span id="v9863414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Zona cu șezlonguri
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Relaxare totală -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863415">Şterge vot</a></div><span id="v9863415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Relaxare totală
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Holul spre toalete -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863417">Şterge vot</a></div><span id="v9863417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Holul spre toalete
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Asta vedeam de la masă în partea stângă -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863418">Şterge vot</a></div><span id="v9863418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Asta vedeam de la masă în partea stângă
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] Specialitatea pe care am mâncat-o eu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863419">Şterge vot</a></div><span id="v9863419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Specialitatea pe care am mâncat-o eu
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Prăjitura -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863420">Şterge vot</a></div><span id="v9863420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Prăjitura
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAY-2017] Foișor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863421">Şterge vot</a></div><span id="v9863421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Foișor
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2017] Asta vedeam de la masă -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863422">Şterge vot</a></div><span id="v9863422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Asta vedeam de la masă
foto ungureanica [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.196754932404 sec