78175 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Casa Elena

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.06.2017
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 4 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
640 Lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.80
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 40 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un complex de culoare și ciripit de păsărele


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Înainte de a începe să citiți articolul meu despre cazarea de la Voroneț, vă rog să deschideți videoclipul atașat și în timp ce citiți să ascultați muzica acompaniată de ciripitul păsărelelor.

Gata, am plecat spre Bucovina. Avem la dispoziție 4 zile de plimbare. Dar unde ne cazăm? Soțul a făcut o listă cu pensiunile din zona Voroneț. Și după multe telefoane și căutări de informații am găsit și rezervat o cameră aici la Casa Elena. Aici pe AFA sunt articole scrise pro și contra.

Casa Elena este la intrarea în Voroneț pe partea dreaptă. Adresa este Gura Humorului, str. Voroneț nr. 8.

Casa Elena este un complex de vile și viluțe într-un cadru natural de poveste, asta este prima impresie după ce intri pe poarta tip bucovineană. Te plimbi pe aleeile străjuite de brazi argintii sau tuia și ronduri de flori de toate culorile și asculți ciripitul păsărelelor. Și acum când scriu parcă aud ciripitul păsărelelor.

Dar să vă prevint Casa așa cum am găsit-o noi când am ajuns în ziua de 1 iunie.

Am parcat mașina lângă recepție. Aici o tânără drăguță ne-a întâmpinat, ne-a confirmat rezervarea, după care soțul s-a ocupat de formalitățile de cazare și binențeles de plată. Se pote plăti și cu cardul, soțul așa a achitat cazarea. Am primit și parola de wi-fi. Wi-fi care nu prea a funcționat în cameră dar în zona restaurantului a mers foarte bine.

Eu între timp am inspectat un pic recepția destul de generoară, unde pe o măsuță erau multe pliante cu informații turistice din Bucovina. Chiar dacă am venit cu lecțiile învățate, am luat și eu câteva pentru a mai citi în plus față de ce știam că putem face prin zonă, obiective turistice, trasee, etc.

Domnișoara ne-a explicat că avem camera rezervată în vila C și ne-a explicat cum ajungem cu mașina. Da, așa este de mare complexul că de la recepție până la vilele C, D, E și F poți merge cu mașina, treci pe lângă parcarea restaurantului și o poți parca în parcarea spre cealaltă intrare în complex.

Vila C unde noi am avut camera este cea mai mică dintre toate celelalte vile, dar asta nu ne-a deranjat, are 4 camere, 2 la parter și 2 la etaj. Camerele de la etaj au fiecare scară de acces din lemn, acoperită de strașina vilei. Camera noastră este la etaj. Urcăm, intrăm în cameră și constatăm că dimensiunea camerei dar mai ales a băi nu este de 4 stele așa cum este categorisit tot Complexul. Doar acesta a fost singurul inconvenient baia foarte mică. Noi chiar ne întrebam dacă sunt cazați aici turiști mai solizi ca noi (ca să nu zic mai grași!!!) cum se vor descurca cu spațiul din baie???

Ușa camerei este din lemn, capitonată pe interior, se deschide spre exterior. Camera este pardosită cu parchet și cu trei covorașe în jurul patului matrimonial.

Patul este imens și confortabil, are lenjeria albă impecabilă și câte două perne pentru fiecare. În stânga și dreapta patului sunt noptiere, veioze pe perete, fiecare cu întrerupător și priză.

Un cuier cu blat pentru bagaj și un dulap, este între ușa de la intrare și peretele băii.

Un birou în care este încastrat răcitorul, deasupra căruia pe perete este o oglindă destul de mare.

Două taburete capitonate completează mobilierul camerei.

Pe peretele opus patului, fixat pe perete este un tv LCD cu diagonala mică, mică... telecomanda am găsit-o în cameră.

Are balcon din lemn, închis cu termopan, dar foarte mic. Doar un scaun este pe balcon iar a doua persoană deja nu mai are loc dacă vrei să stai pe balcon. Noi nu l-am folosit pentru că era și foarte cald.

Camera nu are aer condiționat dar are un calorifer mare pentru perioada rece.

Baia, după cum v-am spus este foarte mică. Este amplasată într-un colț al camerei practic ocupând din spațiul camerei.

Cabină de duș, model cu radio și multe butoane dar cam înghesuită. Chiuveta are o oglindă foarte mică, lângă care este montat și feonul. Săpun lichid era și la chiuvetă și în cabina de duș.

Pe caloriferul din baie tip spalier am găsit prosoapele, 2 mici și 2 mari.

Doamnele de serviciu au trecut prin cameră în toate zilele cât am stat și ne-au schimbat prosoapele de 2 ori, chiar dacă nu am solicitat.

Camera este măricică, nu te lovești în colțurile patului, până la plecare ne obișnuisem cu condițiile date ale acestei camere. Chiar ne-am odihnit și dormit bine.

Normal că am stat foarte puțin timp în cameră, dar atunci când ne întorceam din plimbările noastre prin zonă, eram nevoiți să ținem și ușa de la intrare deschisă pentru că era foarte cald în cameră. Ușa de la balcon o țineam deschisă pentru că devenea sufocant de cald în cameră. Nu-mi dau seama cum este vara nefiind aer condiționat.

Cu izolația fonică este iar o problemă, se auzea când vecini foloseau baia dar șa din camere nu am auzit zgomote. Cred că din punctul ăsta de vedere am avut noroc, nu ne-au deranjat vecini și sper că nici noi pe ei.

Din balcon priveliștea este superbă, curtea interioară și dealurile verzi din îmrejurimi îți încântă privirea.

Dar cel mai mult îmi plăcea dimineața, să stau să beau cafeaua pe mica terasă a scării de acces, mărginită de parmalâc de lemn pe care îmi puneam cafeaua, terasă ce era exact sub cei doi brazi ce flancau vila C. Aici stăteam de plăcere ascultând trilul păsărelelor ce zburdau prin fâneața vecinului, multe păsări, de toate culorile și mărimile, am văzut și ascultat chiar și pupeze.

Curtea complexului este imensă, alei străjuite de arbori tuia, ronduri cu flori și un teren de joacă cu gazon verde, unde toți copii se jucau și alergau. Deci din punctul ăsta de vedere părinții pot sta liniști copii sunt în siguranță și sigur nu se vor plictisi. Bănci pe marginea gazonului, balansoare, loc de joacă pentru copii și aparate pentru exerciții fizice pentru adulți completează tot spațiul până la restaurant.

Restaurantul complexului este destul de mare. Sala principală unde dimineața serveau micul dejun tip bufet cei care-l aveu inclus, este inconjurată pe două laturi de o verandă cu parmalâc din lemn îmbrăcat practic cu jardiniere cu mușcate roșii. Aici am servit noi micul dejun. Era o plăcere.

Pe terasa din fața restaurantului stăteam seara la cină. Era o plăcere.

Tot ce am mâncat aici la restaurant a fost delicios. Bulz, tochitură, tocăniță de vițel, păstrăv cu mămăliguță. Am mâncat colțunași cu brânză, dar pot spune că papanași au fost cei mai buni pe care i-am mâncat eu până acum. Un deliciu de papanași cu smântână și dulceață de afine.

Restaurantul mai are o sală dar acum era închisă, și o altă terasă mai mare unde erau grătare, cuptoare, rotisor, unde pueai sa stai la masă.

Pe terasele restaurantului sunt mese și banci din lemn, pe bănci fiind pernuțe. Imediat ce te așezai la masă venea un ospătar cu meniul și totodată punea pe masă un fel de ștergar alb din bumbac.

Foarte amabil tot personalul restaurantului. Noi mai ceream detalii privind meniul și ei ne explicau cu plăcere.

Complexul mai are sală de conferințe, saună și o sală de joacă cu masă de pinc-pong și multe alte jocuri.

A fost plin de turiști în perioada cât am stat noi, chiar și un autocar cu turiști nemți au fost cazați odată cu noi.

Noi ne-am simțit bine, ne-am odihnit, ne-am relaxat și ne-am plimbat. Am dat la o parte micile inconveniente legate cameră, eram în minivacanța de Rusalii și nimic nu ne putea strica vacanța.

Zona, amplasarea Complexului și peisajul dealurilor din jur, sunt un tablou complex de culori acompaniat de ciripitul păsărelelor.

Despre plimbările noastre prin zonă sper să vă pot povesti în articolele viitoare.

Recomand celor care doresc să se cazeze aici să aleagă cameră în Vilele E și F. În aceste vile, din câte am înțeles camerele sunt ca pentru 4 stele.

Rog web-ul să atașeze măcar o bucățică din videoclipul youtube

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ANILU in 10.06.2017 19:40:12

Validat / Publicat: 10.06.17 20:21:21


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: Ardeal, Bucovina, Litoral
VIZUALIZĂRI: 2017


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48800 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[10.06.17 19:53:52]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   ===

   Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[10.06.17 20:03:12]
» mesaj pers

   @webmaster45: Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny*
[10.06.17 21:53:14]
» mesaj pers

   Superb!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[10.06.17 21:56:54]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Cum ai putut oare sa incarci P19 si P20? Nu crezi ca faci pacate?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[10.06.17 22:45:03]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[11.06.17 09:03:53]
» mesaj pers

   @ANILU: Am făcut cum ai zis: am deschis clipul și-am citit articolul! Și, ce să vezi? M-am transbordat acolo! Cum să nu te simți bine cu așa concert în așa peisaj?

   În plus, ai fot cazată la... tine! :p

   Și, vorba Elvirei, nu crezi că faci păcate cu alea două poze?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[11.06.17 09:55:33]
» mesaj pers

   @all fetelor va mulțumesc pentru vizită și ecouri.

   A fost așa de bine și frumos!!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[11.06.17 22:03:29]
» mesaj pers

   Sper să nu te supere, ba chiar vreau să te amuze ce-am să scriu acum: "rămâne valabil ce-am ("zis ieri") scris mai devreme, despre articolul anterior! (ca în bancul bine cunoscut).

   Felicitări încă odată şi... călătorii multe, cu vreme bună!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[12.06.17 08:05:17]
» mesaj pers

   @doinafil: Nu mă supăr deloc.

   Mulţumesc,

   Şi eu vă doresc să aveţi o vară frumoasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[12.06.17 10:47:51]
» mesaj pers

   @ANILU: Nu te incanta cu nimic dar daca vrei sa vezi baie mai inghesuita ca a voastra mergi la articolul meu de cazare din Targoviste. Ca sa intri la dus (care avea marginea inalta) trebuia sa te cam chinuiesti, iar in cabina trebuia sa nu te misti prea mult deoarece aveai toate sansele sa te deplasezi odata cu cabina, parea ca este doar sprijinita.

   In fine, sunt curioasa daca si tarifele erau la fel pentru toate vilele.

   Sunt foarte de accord cu @elviramvio si @zoazore cu pozele incriminate. La fel am gandit si eu cand le-am vazut si asa cum se scurgea smantana pe papanas asa ma scurgeam si eu de pofta.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[12.06.17 11:24:31]
» mesaj pers

   @mishu: Până la urmă ne-am descurcat cu cabina de duş. Nu vrei să ştii cum a făcut soţul primul duş, cu radio la mixim... dacă tot era în dotare =))

   Dar ştii cum este, astea sunt micile picanterii ale cazărilor.

   Da, preţul era la fel în toate vilele, 160 lei camera dublă/noapte. Asta am discutat şi noi cu d. ra de la recepţie, cel puţin preţul să fie în funcţie de vila unde eşti cazat.

   Despre restaurant numai cuvinte de laudă! norocul vostru că doar două poze am cu mâncarea :p

   Mulţumesc pentru ecou şi vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[12.06.17 20:33:13]
» mesaj pers

   @ANILU: Păsărele nu pot asculta, sunt în autobuz. Exista și un aurolac în acest spațiu, deci îi las doar pe el să cânte.

   Pànă la urmă v-ați descurcat în baie, e drept că trebuia să mai scadă din preț, nu era de patru stele :)

   Frumoasă grădină, m-am plimbat virtual cu tine și am scapat de imaginea acestui om din autobuz.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[12.06.17 21:06:55]
» mesaj pers

   @krisstinna: Am dat drumul melodiei ca să-mi continui plimbarea.

   Mulțumesc pentru ecou.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[12.06.17 21:31:16]
» mesaj pers

   @ANILU: Am ascultat și eu trei minute din ciripitul păsărelelor.

   Melodia are 30 de minute, e de ascultat toată când timpul îmi va da un pic de răgaz.

   Plimbare plăcută!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Casa Elena- poarta și indicatorul -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863017">Şterge vot</a></div><span id="v9863017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Casa Elena- poarta și indicatorul
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Casa Elena - aleea de la poartă, aici este recepția -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863018">Şterge vot</a></div><span id="v9863018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Casa Elena - aleea de la poartă, aici este recepția
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Casa Elena - Vila C - aici am stat noi -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863019">Şterge vot</a></div><span id="v9863019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Casa Elena - Vila C - aici am stat noi
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Casa Elena - scara spre camera noastră și balconul -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863020">Şterge vot</a></div><span id="v9863020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Casa Elena - scara spre camera noastră și balconul
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din balcon spre curte -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863021">Şterge vot</a></div><span id="v9863021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din balcon spre curte
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Casa Elena - Restaurantul -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863022">Şterge vot</a></div><span id="v9863022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Casa Elena - Restaurantul
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Casa Elena - pe terasă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863023">Şterge vot</a></div><span id="v9863023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Casa Elena - pe terasă
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din balcon spre stânga -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863024">Şterge vot</a></div><span id="v9863024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din balcon spre stânga
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din balcon spre dreapta -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863025">Şterge vot</a></div><span id="v9863025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din balcon spre dreapta
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Casa Elena - prin curte -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863026">Şterge vot</a></div><span id="v9863026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Casa Elena - prin curte
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Casa Elena - aici se vede o parte din Vila E -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863027">Şterge vot</a></div><span id="v9863027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Casa Elena - aici se vede o parte din Vila E
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Casa Elena - terenul de joacă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863028">Şterge vot</a></div><span id="v9863028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Casa Elena - terenul de joacă
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Casa Elena - terenul de joacă, se văd și Vilele E și F în plan îndepărtat -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863029">Şterge vot</a></div><span id="v9863029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Casa Elena - terenul de joacă, se văd și Vilele E și F în plan îndepărtat
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Casa Elena - parcarea din fața restaurantului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863032">Şterge vot</a></div><span id="v9863032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Casa Elena - parcarea din fața restaurantului
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Casa Elena - decor în fața restaurantului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863035">Şterge vot</a></div><span id="v9863035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Casa Elena - decor în fața restaurantului
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din cameră -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863037">Şterge vot</a></div><span id="v9863037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Casa Elena - vedere din cameră
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Casa Elena - camera văzută dinspre balcon -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863040">Şterge vot</a></div><span id="v9863040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Casa Elena - camera văzută dinspre balcon
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Casa Elena - baia, observați ce înghesuită este -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863043">Şterge vot</a></div><span id="v9863043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Casa Elena - baia, observați ce înghesuită este
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Casa Elena - bulz, ce bun a fost! -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863045">Şterge vot</a></div><span id="v9863045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Casa Elena - bulz, ce bun a fost!
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Casa Elena - papanași, câte unul pentru fiecare! cei mai buni!!! -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863048">Şterge vot</a></div><span id="v9863048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Casa Elena - papanași, câte unul pentru fiecare! cei mai buni!!!
foto ANILU [10.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123341083527 sec