77886 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parhami Traditional House (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.06.2017
DE
Avatar mprofeanu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 19.06.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
195 dolari pentru 3 nopți
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
8.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Parhami, o cunoscută Casă Tradițională în Shiraz


Urmare de aici

Parhami este o cunoscută casă tradițională din Shiraz, situată la nr. 10, Aleea 34, strada Lof Ali Khan. Are site-ul parhamihouse.com. Coordonatele GPS sunt N 29.610612, respectiv 52.548584 E.

Din Yazd în Shiraz, la Casa Tradițională Parhami

De la Hotelul Kohan în care am stat în Yazd, vezi impresii, am mers cu un taxi, cost 150.000 riali, până la Stația Terminală de Autobuz pentru a lua autobuzul de la ora 11:00 spre Shiraz, fiind primul autobuzul care pleca spre destinația noastră.

Stația este imensă, are săli de așteptare luminoase și spațioase și o grădină interioară unde se află mai multe magazine, agenții de transport și oferă călătorilor condiții bune de așteptare. Aveam bilete rezervate la Agenția Gity Payma, cost 275.000 riali de persoană, pentru autobuz VIP.

Autobuzul a plecat la ora programată și am primit câte un pachețel cu un suc și o prăjitură.

Cei aproape 450 de kilometri au fost parcurși în circa 5 ore și 30 minute așa că în jurul orei 16:30 eram în Shiraz, oprindu-ne la ghișeul pentru comenzi taxi. Ca și la Yazd, simplu și rapid, am achitat 100.000 riali și în circa 20 de minute eram la Casa Parhami.

Casa Tradițională Parhami aste situată în centrul Orașului Vechi într-o casă tradițională, veche, reamenajată și este afacerea unei tinere familii.

La sosire am fost întâmpinați de “tânărul proprietar și manager” al Casei de Oaspeți care ne-a condus în camera pregătită pentru noi și ne-a oferit câte un suc rece. Vorbește foarte bine limba engleză și l-am rugat să ne ajute cu rezervarea unor bilete de autobuz pentru Isfahan, următoarea noastră destinație. Managerul casei a fost mai mult timp ghid turistic și știa la greu marketing….

Ca de obicei, am lăsat bagajele, de data aceasta în cameră, și am plecat la plimbare, urmând ca la întoarcere să mă ocup și de cameră.

Amplasarea Casei Parhami

Am ales această cazare de pe TripAdvisor, datorită bunelor aprecieri și a calificativului 4,5 obținut din ‎178 de recenzii, dar și a bunelor referințe de pe Lonely Planet.

Casa este foarte bine poziționată, foarte aproape de obiectivele turistice pe care îmi propusesem să le vizitez. La 2 – 3 minute de mers pe jos, practic peste stradă, se află deosebita Moschee Nasir Al Molk, la 6 – 7 minute, Casa Zinat Al Molk, Bazarul Shiraz și Grădina Narenjestan, la 10 minute Sfântul Altar Shah-e-Cheragh și la 12 – 15 minute se găsesc Cetatea Karim Khan și Complexul Vakil. Pentru obiectivele mai îndepărtate sau din afara orașului, am mers cu taxiul.

Facilitățile oferite

Casa Parhami servește mâncăruri tradiționale iraniene, ceai și cafea și organizează excursii la diferite obiective turistice sau în deșert. Este o casă tradițională cu o curte interioară în care se găsesc un mic bazin cu apă și o mică fântână, doi portocali și câteva flori, mese și bănci pentru servirea mesei, ceaiului sau cafelei și pentru odihnă și are 6 camere pentru două sau trei persoane, 3 la parter și 3 la etaj, mobilate în stil tradițional, cu aer condiționat și WI-FI inclus în preț. Din ce spunea “tânărul manager” mai avea, într-o casă vecină, câteva camere în amenajare. Casa era ocupată numai de turiști străini.

Ca peste tot se acceptă doar cardurile iraniene dar se poate plăti în dolari sau euro.

Check-in se face după orele 14:00 sau mai devreme când camera este liberă, dar se pot depozita bagajele celor care vor să meargă în oraș, iar check-out se face până la ora 12:00 și, la fel, se pot păstra bagajele.

Camera

”Am fost acolo” în aprilie pentru trei nopţi, cost de 65 USD pe noapte cu mic dejun inclus, cea mai scumpă cazare din Iran. Am avut rezervată o cameră standard cu două paturi și, ca toate camerele din casă, cu baie proprie, aer condiţionat și Wi-Fi.

Am stat într-o cameră, destul de mare, destul de înaltă, cu trei paturi, situată la etajul 1. Pentru noi al treilea pat era pe post de șifonier.

Camera este dotată cu aer condiționat, cu frigider, televizor cu mai multe canale. La sosire am găsit în frigider apă plată îmbuteliată, rece. Aerul condiţionat şi Wi-Fi-ul au funcţionat bine.

Mobilierul și tâmplăria de culoare neagră, cuverturile cu modele persane viu colorate creau o atmosferă veselă, deconectantă, ca și draperiile verzi. Geamurile diferit colorate creau un plăcut joc de lumini, atmosfera fiind întregită de ciripitul unor pasări aflate în colivia de pe unul din pereții exteriori ai camerei noastre.

Baia cu duș este suficient de mare, modern amenajată cu obiecte sanitare noi și are toate dotările necesare, articole de igienă, săpun, șampon. În cameră cât am locuit nu s-a intrat. Menționez că așa a fost peste tot la cazările noastre în Iran.

Micul dejun

Micul dejun de tip bufet, inclus în preț, se servește între orele 7:30 și 9:30 și are specific iranian. Am avut ceai și cafea cu lapte, zahăr, etc. iar mâncarea a fost în cantități suficiente, dar nu foarte diversificată: unt, brânză, gem, miere, roșii, castraveți, ouă fierte sau omletă, fructe, pâine…

Masa de seară

Citisem pe TripAdvisor că la Parhami se mănâncă foarte bine, că vin clienții special pentru a servi masa, acum au apărut problemele. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!...

În prima seară ne-am întors din plimbare în jurul orei 21:00. Ne-am așezat la o masă și l-am întrebat pe “tânărul manager” ce putem mânca. Foarte contrariat ne-a recomandat un restaurant din vecini, spunând că nu am anunțat din timp că vrem să servim masa acolo. Nu știam acest lucru, el nu ne-a spus, … Spunându-i că suntem obosiți, că e târziu și că ne e greu să mai plecăm în oraș, ne-a adus ceva mâncare, ceva vegetal pe bază de orez, n-am prea înțeles ce.

Știind lecția, a doua zi la micul dejun l-am anunțat că vrem să servim și masa de seară. Tot atunci l-am întrebat despre rezervarea biletelor (pentru Isfahan). S-a bâlbâit puțin și ne-a spus că spre Isfahan circulă autobuze din oră în oră și că se găsesc bilete. Adio rezervare! ….

Seara am ajuns pe la ora 19:15. Pe la ora 20:00 a venit și mâncarea: o salată de vinete, caldă, cu ceva accesorii. Uitaseră??, nu mai vreau să gătească??, … Nu știu. Știu că pentru seara următoare ne-a spus că vor face o mâncare pe bază de carne de miel.

Seara a treia, surpriză și mai mare!!! L-am întrebat pe la ora 18:30 când să venim la masă. Calm și dezinvolt ne-a răspuns că nu a pregătit nimic și ne-a trimis la un restaurant vecin aflat, după părerea lui, foarte aproape, în realitate, era mai departe. În final am servit masa la restaurantul recomandat atât de insistent. Nu voi scrie separat, îl consider ca un obiectiv apropiat de cazare.

Restaurantul Tradițional Kateh Mas este situat în strada Lotf Ali Khan la subsolul unei clădiri, se pare, o fostă baie. Denumirea restaurantului nu este scrisă cu litere latine, doar persane, se găsește ușor fiind pe aceiași stradă cu cazarea, pe celălat trotuar, mergând spre dreapta spre Altarul Shah-e-Cheragh. Arăta bine, era curat și avea o oferta diversificată, bună.

Era destul de plin, erau două, trei grupuri de turiști străini, și avea și un bufet cu autoservire, cu tot felul de salate, supe, orez, paste, …...

După ce a transmis comanda noastră chelnerița ne-a adus o sticlă de apă, din partea casei spuneau ei, plătită de noi spun eu, și ne-a spus că până vine mâncarea putem să ne servim din cele expuse. Am luat și noi câte ceva, dar deja făcusem comanda. Am văzut mulți clienți care făceau o comandă simbolică, servindu-se din plin de la bufet… Privindu-i mă gândeam: Dacă-l ascultam pe “tânărul manager” și mergeam acolo din prima seară, în celelalte două seri puteam proceda și noi ca ei… .

Comanda a sosit destul de repede, dar… Comandasem un fresh și am primit și un suc, nici acum nu știu ce suc era, orezul arăta bine și era și gustos, dar “Kebabul Special de Pui”, niște bucăți de piept de pui, cu și fără os, mai mult sau mai puțin fripte, doar special nu era și nici pentru două persoane nu era.

A sosit și nota de plată, care “normal” cuprindea și sucul necomandat și apa plată oferită. Oricum ea a fost mult mai mare decât ceea ce credeam noi, în jur de 850.000 riali (24 euro).

Cu puțină atenție restaurantul poate fi vizitat, mai ales pentru bufetul bine garnisit.

Surpriza cea mai mare ne-a făcut-o “tânărul manager” în dimineața plecării.

A solicitat pentru cele două mese vegetale, improvizate o sumă care ne-a blocat: 500.000 riali. I-am explicat că nici serviciile de cazare, nici mesele oferite nu justifică sumele solicitate. În afară de curățenie care a fost cum trebuie, peste tot era loc de mai bine. După mai multe discuții am căzut de acord asupra sumei de achitat pentru masă, aceasta ajungând la 200.000 riali, cazarea rămânând ca în ofertă.

Costul cazării mi se pare mare pentru serviciile oferite, nu am înțeles comportamentul managerului, dar, cu aceste rezerve recomand această cazare celor care ajung în Shiraz, pentru zona în care se află, pentru casa foarte bine poziționată în raport cu obiectivele turistice ce se pot vizita și pentru condițiile de cazare bune.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mprofeanu in 01.06.2017 10:34:39

Validat / Publicat: 01.06.17 11:36:03


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC.
VIZUALIZĂRI: 872


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  49400 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[01.06.17 11:07:23]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Parhami Traditional House, SHIRAZ" (nou-creată pe sait)

   ===

    Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

    Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

    Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[01.06.17 11:49:32]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[01.06.17 11:58:56]
» mesaj pers

   @webmaster26: Coordonatele GPS sunt bune: se observă poziționarea cazării noastre din Shiraz. Este OK!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mprofeanu
[01.06.17 12:02:25]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[02.06.17 22:00:22]
» mesaj pers

   Interesant, dar eu sunt un negociator groaznic si cred ca as fi o victima perfecta :) Totusi seamana prea mult cu "acasa". Toti vor sa te pacaleasca. :) Pacat, caci sunt multe lucruri extraordinare de vazut. M-as incumeta sa fac un voiaj precum cel al dumneavoastra, dar singur.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[03.06.17 21:27:41]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Mulțumesc pentru vizită și ecou!

   Despre negociere pot spune că nu sunt chiar așa de duri.

   Dacă știi prețul corect ei își dau seama și acceptă.

   În general la taxi este maxim 20% negociere din prețul cerut.

   Pe distanțe mici nu se merită negociat.

   În bazar se face negociere la greu dar și aici depinde... Sper să scriu despre asta...

   În toată excursia noastră am avut decât 3 situații neplăcute, cele descrise și cu un taximetrist care nu ne-a dus unde trebuie, dar în apropiere...

   Au fost și situații inverse când un taximetrist care ne-a lăsat la un obiectiv ne-a spus că spre următoarea destinație să nu dăm mai mult de... Altul ne-a servit cu pepene, altul cu înghețată... În general sunt foarte de treabă... Cer dar nimeni nu te stresează...

   Am interacționat cu oamenii mult și sunt nemaipomeniți...

   Fără probleme poți merge cu "șefa" dacă acceptă eșarfa. La bărbați este mai simplu dacă renunță la bere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[07.06.17 10:40:29]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Interesanta si aceasta cazare, o experienta simpatica.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[07.06.17 16:04:52]
» mesaj pers

   Managerul casei a fost mai mult timp ghid turistic și știa la greu marketing….

   Probabil că din cauza asta a cerut, în final, un preţ aşa de mare!

   Mi-a plăcut curtea casei, iar despre interiorul autobuzului şi despre terminalul lui, ce să mai spun? Jos pălăria!

   Am votat pentru că a meritat!

   Felicitări pentru această minunată vacanţă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mprofeanu
[07.06.17 20:02:29]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc din nou pentru vizită și ecou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[07.06.17 20:43:22]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc frumos pentru vizită, pentru un alt ecou și pentru aprecieri! :)

   Vacanțe frumoase și cât mai multe! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[43] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze, o clădire imensă, foarte frumoasă, partea centrală -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859609">Şterge vot</a></div><span id="v9859609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze, o clădire imensă, foarte frumoasă, partea centrală
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze are săli de așteptare mari și luminoase -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859610">Şterge vot</a></div><span id="v9859610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze are săli de așteptare mari și luminoase
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze, Grădina interioară găzduiește mai multe agenții de transport și magazine -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859611">Şterge vot</a></div><span id="v9859611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze, Grădina interioară găzduiește mai multe agenții de transport și magazine
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze, Autobuzul nostru este gata de plecare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859613">Şterge vot</a></div><span id="v9859613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Yazd, Terminalul de Autobuze, Autobuzul nostru este gata de plecare
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2017] Autobuzul Yazd-Shiraz, VIP (Very Important Passenger), a fost foarte liber -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859614">Şterge vot</a></div><span id="v9859614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Autobuzul Yazd-Shiraz, VIP (Very Important Passenger), a fost foarte liber
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] Dealuri aride lângă Yazd -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859616">Şterge vot</a></div><span id="v9859616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] Dealuri aride lângă Yazd
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] De pe drumul Yazd-Shiraz se văd munții acoperiți de zăpadă -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859617">Şterge vot</a></div><span id="v9859617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] De pe drumul Yazd-Shiraz se văd munții acoperiți de zăpadă
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2017] Spre Shiraz apare și verdeața -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859618">Şterge vot</a></div><span id="v9859618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] Spre Shiraz apare și verdeața
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, La poartă erau cele două ciocănele, dar și o sonerie -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859619">Şterge vot</a></div><span id="v9859619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, La poartă erau cele două ciocănele, dar și o sonerie
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Firma de deasupra intrării pe aleea ce duce în curte -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859620">Şterge vot</a></div><span id="v9859620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Firma de deasupra intrării pe aleea ce duce în curte
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Curtea cu un mic bazin, o fântâniță și doi portocali -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859621">Şterge vot</a></div><span id="v9859621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Curtea cu un mic bazin, o fântâniță și doi portocali
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Camera în care am stat avea trei paturi, plasmă și aer condiționat -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859622">Şterge vot</a></div><span id="v9859622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Camera în care am stat avea trei paturi, plasmă și aer condiționat
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, tâmplăria și mobilierul de culoare neagră armonizează cu camera -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859625">Şterge vot</a></div><span id="v9859625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, tâmplăria și mobilierul de culoare neagră armonizează cu camera
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Cuverturi cu un design plăcut, la fel și draperiile -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859626">Şterge vot</a></div><span id="v9859626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Cuverturi cu un design plăcut, la fel și draperiile
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... Draperiile arată frumos în soarele puternic ce străbate geamurile colorate ... După amiază spre ora 19.... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859627">Şterge vot</a></div><span id="v9859627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... Draperiile arată frumos în soarele puternic ce străbate geamurile colorate ... După amiază spre ora 19....
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Draperiile... Tavanul tradițional de lemn -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859628">Şterge vot</a></div><span id="v9859628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Draperiile... Tavanul tradițional de lemn
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Baia dotată cu tot ce este necesar, ... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859629">Şterge vot</a></div><span id="v9859629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Baia dotată cu tot ce este necesar, ...
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... chiuvetă, ... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859630">Şterge vot</a></div><span id="v9859630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... chiuvetă, ...
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... duș, ... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859631">Şterge vot</a></div><span id="v9859631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... duș, ...
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... săpun, șampon, ... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859632">Şterge vot</a></div><span id="v9859632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, ... săpun, șampon, ...
foto mprofeanu [01.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, AFA, puțin cam șifonată, a fost acolo -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859633">Şterge vot</a></div><span id="v9859633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, AFA, puțin cam șifonată, a fost acolo
foto mprofeanu [01.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Frigiderul, ca peste tot unde am fost, și-a făcut simțită prezența -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859634">Şterge vot</a></div><span id="v9859634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Frigiderul, ca peste tot unde am fost, și-a făcut simțită prezența
foto mprofeanu [01.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Geamurile camerei în care am stat -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859635">Şterge vot</a></div><span id="v9859635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Geamurile camerei în care am stat
foto mprofeanu [01.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Se servește ceaiul -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 01.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av859636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859636">Şterge vot</a></div><span id="v9859636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2017] Shiraz, Casa Tradițională Parhami, Se servește ceaiul
foto mprofeanu [01.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[43] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.269526004791 sec