77818 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Kohan Traditional Hotel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.05.2017
DE
Avatar mprofeanu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 19.06.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
100 dolari pentru 2 nopți
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Kohan, un hotel tradițional cu dotări moderne din Yazd


Urmare de aici

Hotelul Tradițional Kohan este un hotel tradițional iranian situat într-o clădire istorică din centrul Orașului Vechi din Yazd, pe Strada Imam Khomeini, Aleea 40. Varianta englezească a site-ului este kohanhotel.ir/en.

Din Kashan în Yazd, la Hotelul Tradițional Kohan

De la Casa de Oaspeți Ehsan unde am stat în Kashan, vezi impresii, am mers cu un taxi, cost 100.000 riali, până la Gara Kashan pentru a lua trenul de la ora 08:30 spre Yazd. Am ales această variantă pentru că nu există autobuz între Kashan și Yazd. Aveam biletele achiziționate cu două zile înainte, 600.000 riali amândouă, așa că am plecat de la hotel în jurul orei 7:45, iar pe la ora 08:00 eram în sala de așteptare din gară. Puteam să cumpărăm bilete fără probleme de la ghișeu dar atunci nu știam dacă sunt suficiente locuri. Trenul a venit și a plecat la timp, Kashan fiind o oprire importantă pe traseul dintre Teheran și Kerman. Ca și în autobuz am primit și aici câte un pachețel cu un suc, o prăjitură și o sticlă de apă plată. Cei aproape 400 de kilometri au fost parcurși în mai puțin de 4 ore, așa că în jurul orei 12:15 coboram în Gara Yazd. Trenul a avut puține opriri, erau foarte puține localități pe traseu, unele se vedeau în depărtare.

Ne-am luat bagajele, de această dată toate, am mai pozat câte ceva și ne-am dus la ghișeul pentru comenzi taxi. Am arătat, scris și în persană, unde vrem să mergem, doamna de la ghiseu ne-a spus prețul, 100.000 IRR, pe care îl știam și eu din documentarea făcută în țară, am acceptat, și altcineva din personalul ghișeului a chemat unul din șoferi și i-a transmis detaliile cursei. Între timp doamna a notat într-un registru hotelul la care mergeam, taxiul cu care am plecat și Romany, numele nostru simplificat folosit cam peste tot în Iran. În circa 30 de minute eram la hotelul aflat la circa 10 km de Stația de Tren.

Hotelul Tradițional Kohan situat central în Orașul Vechi, în clădirile tradiționale din Yazd, este amenajat din anul 2004 într-o casă tradițională și funcționează ca o afacere de familie.

La recepție ne-a întâmpinat o tânără vorbitoare de limba engleză, căreia i-am dat pașapoartele și rezervarea, urmând ca chek-in-ul să îl facem după ora 14:00. Tot ea ne-a îndrumat la o agenție aflată vizavi unde am făcut rezervările la autobuzul pentru Shiraz, următoarea noastră destinație.

Amplasarea Hotelului Kohan

Hotelul l-am ales de pe TripAdvisor, datorită bunelor aprecieri, 60 calificative excelent și 50 foarte bine din cele 152 de calificative acordate pe site. Referințe bune am găsit și pe Lonely Planet.

Hotelul este foarte bine poziționat, foarte aproape de obiectivele turistice pe care îmi propusesem să le vizitez. Vizavi de el se află o piațetă unde seara copiii jucau fotbal și tot aici este un mic parc cu bănci. Lângă parc, în diagonală este un magazin alimentar. La 5 minute de mers pe jos se află Casa de Artă Yazd, Închisoarea Alexander și Muzeul de monede și antropologie, la 10 minute se află Moscheea Jame și la alte 15 minute Muzeul Apei și Complexul Amir Chakhmagh.

La celelalte obiective vizitate aflate mai departe sau chiar în afara orașului am mers cu taxiul.

Facilitățile oferite

Hotelul Kohan are un restaurant cu mâncăruri tradiționale iraniene și indiene, dar oferă și mâncare europeană, un mini bar și o cafenea. Prin agenția din vecinătate se organizează excursii la diferite obiective turistice sau în deșert. Noi am cumpărat o excursie de la altă agenție aflată tot în Orașul Vechi, în drumul nostru spre deosebita Moschee Vineri.

Este o casă tradițională cu două curți interioare, frumoase grădini, cu bougainvillea, cu portocali cu fructe coapte, cu bananieri, printre care sunt așezate mesele pentru micul dejun și nu numai... Băncile acoperite cu cuverturi si perne persane erau foarte atrăgătoare și pentru noi, nu numai pentru localnicii care le foloseau și pentru servit masa sau ceaiul. Are 18 camere pentru două, trei sau chiar mai multe persoane, în total 45 de locuri de cazare, unele mobilate modern, altele în stil tradițional, dar în toate există aer condiționat și WI-FI inclus în preț.

Se poate urca pe acoperișul amenajat pentru a oferi o frumoasă vedere asupra orașului și pentru a admira apusul soarelui și are și un qanat care poate fi vizitat. Nu am mai urcat pe acoperiș deoarece urcasem pe cel al Casei de Artă Yazd despre care se spune că oferă cele mai frumoase vederi asupra orașului. Acum regret pentru că aveam măcar o poză cu interiorul casei și cu frumosul iaz. Am ratat qanatul pentru că atunci când l-am pozat aveam alt program și nu am coborât să-l vizităm, iar când am vrut să îl vedem era închis.

Ca peste tot se acceptă doar cardurile iraniene dar se poate plăti în dolari sau euro.

Personalul de la recepţie vorbeşte limba engleză, este amabil, politicos, profesionist, și ca de obicei, a anunțat, conform solicitării Casei Tradiționale Parhami sosirea noastră în Shiraz, a doua zi. Check-in se face după orele 14:00, dar se pot depozita bagajele celor care vor să meargă în oraș, cum le-am lăsat și noi, iar check-out se face până la ora 12:00 și, la fel, se pot păstra bagajele.

Camera

”Am fost acolo” în luna aprilie, două nopţi, cu un cost de 50 USD pe noapte, cu mic dejun inclus. Am avut rezervată o cameră standard cu pat dublu și, ca toate camerele din hotel, cu baie proprie, aer condiţionat și Wi-Fi.

Am stat la camera 114, Shahriar, o cameră situată în curtea a doua, mai liniștită decât prima, așa citisem, dar amândouă curțile erau liniștite. Se auzea doar ciripitul păsărelelor care întregea atmosfera.... Mi-a plăcut idea lor ca fiecare camera să poarte numele unui poet persan, Shahriar fiind un cunoscut poet iranian de origine și limbă azeră, care a trăit până spre anul 1990.

Camera este dotată cu aer condiționat, cu frigider, televizor cu mai multe canale, etc... La sosire am găsit în frigider apă plată îmbuteliată, rece. Aerul condiţionat şi Wi-Fi-ul au funcţionat bine.

Culorile huselor și perdelelor erau vesele și creau împreună cu mobilierul și pereții un tot plăcut, liniștitor. Nu au lipsit prosoapele de baie și papucii.

Baia cu duș este suficient de mare și are toate dotările necesare, articole de igienă, săpun, șampon, și, interesant, avea atât WC european cât și turcesc. Nu are cabină separată pentru duș.

Micul dejun

Micul dejun de tip bufet, inclus în preț, se servește între orele 7:30 și 9:30 și, ca și în celelalte cazări are specific iranian cu ușoare influențe europene. Are bar pentru ceai și cafea cu tot ce este necesar, cu lapte, zahăr, etc... și un bufet pentru preparatele oferite. Mâncarea a fost în cantități suficiente: unt, brânză, gem de morcovi și de vișine, miere, roșii, castraveți, ouă fierte și omletă cu roșii, halva, pâinea specifică “nan”, fructe… De fiecare dată am mâncat cu un alt grup de străini, francezi, germani....

Masa de seară

Masa de seară am luat-o la restaurantul hotelului care oferă preparate bune, gustoase și în cantități mari, eu nu reușeam să mănânc tot. Sunt acceptabile ca prețuri și am o sigură recomandare pentru cei ce vor mânca acolo: nefiind un restaurant cu mulți clienți nu are mâncare foarte multă și nu se găsește la orice oră tot ce este prezentat în meniu. În prima seară am mers la masă în jurul orei 20:30 și am găsit ceea ce am solicitat, a doua seară am mers cu o oră mai târziu și nu mai aveau toată oferta…

Am servit “Gheimeh Yazdi” o tocăniță de miel cu roșii, mazăre și garnitură de orez, cost 175.000 riali, “Mirza Ghassemi”, vinete cu usturoi, roșii, turmeric, 120.000 riali, “Kebab de pui” cu orez alb, 190.000 de riali. Mâncarea avea mai multe condimente, cunoscute sau necunoscute pentru noi.

Dacă Yazd, primul oraș de chirpici din lume, este cunoscut în Iran prin badgir-urile sale (turnuri, captatoare de vânt folosite în ventilația clădirilor), prin cel mai lung qanat din lume și prin comunitatea mare de adepți ai Credinței Zoroastriene, Hotelul Kohan este cunoscut în Yazd prin clădirea tradițională (plăcută și confortabilă) și prin personalul amabil și profesionist.

Hotelul Kohan este recomandabil prin raportul preț calitate foarte bun, prin poziționarea lui într-o zonă cu multe obiective turistice apropiate unul de altul, dar și pentru farmecul și liniștea pe care le conferă oaspeților, prin personalul pe care îl are, prin tot ce este el...

Dacă ajungeți în Yazd cazați-vă la hotelul Kohan, neapărat în zona tradițională, în Orașul Vechi, pentru că merită. Clădirile din pământ, aleile înguste și răcoroase cum se construiau în urmă cu peste 1000 de ani, sunt ceva deosebit, sunt unice. Puteai să te plimbi la nesfârșit și să te simți purtat în altă lume, în alte timpuri …

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mprofeanu in 28.05.2017 13:39:40

Validat / Publicat: 28.05.17 15:11:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC.
VIZUALIZĂRI: 842

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51400 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[28.05.17 15:01:55]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Kohan Traditional Hotel, YAZD" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[28.05.17 15:21:46]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[28.05.17 17:08:40]
» mesaj pers

   @webmaster26: Da, este în regulă. Coordonatele GPS sunt bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[07.06.17 10:31:25]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Vazand pozele din garile pe unde ai trecut nu am putut sa nu ma gandesc la sala de asteptare din capital noastra, o sala mizera, cu mirosuri unul si unul si cu peroane unde daca ai norocul sa ploua trebuie sa te gandesti unde te asezi.

   Trenul iarasi o surpriza placuta ca sa nu mai vorbim despre hotel, chiar daca camera a fost micuta mi-a placut ce se afla in rest, vegetatia si decorurile.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[07.06.17 14:18:47]
» mesaj pers

   Bifat şi acesta, la fel de bun, cu informaţii preţioase. Gările lor sunt un exemplu de curăţenie şi confort. (vai de ale noastre din ţară, dar şi din Bucureşti!)

   Votat cu mare drag. (mai vreo două de citit).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[07.06.17 19:49:22]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pentru vizită și pentru ecou!

   Așa cum am mai scris mergând din oraș în oraș cu autobuze diferite dar și cu trenul, infrastructura este dezvoltată și nu am avut nicio problemă. Iranul este o țară curată.

   La Yazd am vrut neapărat să stau în orașul vechi. Aici nu sunt hoteluri. Găsisem o cazare tot într-o casă tradițională mai de lux dar prețul era în jur de 110 $ pe noapte și am considerat că este prea mult.

   Și la cazarea noastră erau mai mult străini...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mprofeanu
[07.06.17 20:00:14]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou.

   Ai dreptate au niște gări deosebite. De exemplu în Isfahan sunt 4 gări pentru autobuz, noi am văzut două dintre ele, una când am venit în oraș de la Shiraz se numește Soffeh Bus Terminal, foarte mare și cealaltă se numește Terminal Bus Kaveh de unde am luat autobuzul direct la Aeroportul Internațional Imam Khomeini, la întoarcere.

   Nu vreau să îți povestesc despre cele două găricele de autobuz din Pitești...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] Kashan, Gara frumoasă și liniștită corespunde cerințelor oaspeților -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858371">Şterge vot</a></div><span id="v9858371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] Kashan, Gara frumoasă și liniștită corespunde cerințelor oaspeților
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2017] Kashan, Gara, sala de așteptare curată și aerisită -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858372">Şterge vot</a></div><span id="v9858372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Kashan, Gara, sala de așteptare curată și aerisită
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2017] Trenul Kashan-Yazd, Pachețele și apa primite în tren -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858373">Şterge vot</a></div><span id="v9858373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] Trenul Kashan-Yazd, Pachețele și apa primite în tren
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2017] Trenul Kashan - Yazd a fost destul de liber -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858374">Şterge vot</a></div><span id="v9858374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Trenul Kashan - Yazd a fost destul de liber
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2017] Pe drumul dintre Kashan și Yazd, zone și cu verdeață -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858375">Şterge vot</a></div><span id="v9858375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Pe drumul dintre Kashan și Yazd, zone și cu verdeață
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] În apropiere de Yazd și nu numai terenul se transformă în deșert... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858376">Şterge vot</a></div><span id="v9858376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] În apropiere de Yazd și nu numai terenul se transformă în deșert...
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] Yazd, Gara, peronul pe care am coborât -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858377">Şterge vot</a></div><span id="v9858377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] Yazd, Gara, peronul pe care am coborât
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2017] Yazd, Gara ne aștepta -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858378">Şterge vot</a></div><span id="v9858378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] Yazd, Gara ne aștepta
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2017] Yazd, Gara, sala de așteptare foarte spațioasă -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858379">Şterge vot</a></div><span id="v9858379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Yazd, Gara, sala de așteptare foarte spațioasă
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2017] Yazd, Orașul Vechi, pe alei, spre Hotelul Tradițional Kohan -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858380">Şterge vot</a></div><span id="v9858380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] Yazd, Orașul Vechi, pe alei, spre Hotelul Tradițional Kohan
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2017] Yazd, Orașul Vechi este bine marcat prin indicatoare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858381">Şterge vot</a></div><span id="v9858381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] Yazd, Orașul Vechi este bine marcat prin indicatoare
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan văzut din piața vecină, tot aici este și un mic parc -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858382">Şterge vot</a></div><span id="v9858382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan văzut din piața vecină, tot aici este și un mic parc
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Intrarea, se coboară la recepție -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858383">Şterge vot</a></div><span id="v9858383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Intrarea, se coboară la recepție
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2017] Yazd, Parcul cu mai multe generații de lângă hotel -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858384">Şterge vot</a></div><span id="v9858384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017] Yazd, Parcul cu mai multe generații de lângă hotel
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, La Recepție. Soțul avea pălăria mea pe cap. A reușit și a venit cu ea acasă la Pitești -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858385">Şterge vot</a></div><span id="v9858385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, La Recepție. Soțul avea pălăria mea pe cap. A reușit și a venit cu ea acasă la Pitești
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, România era prezentă și prin tricolor -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858386">Şterge vot</a></div><span id="v9858386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, România era prezentă și prin tricolor
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, bazinul cu apă era și el plin de flori, în față este locul pentru servit micul dejun -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858387">Şterge vot</a></div><span id="v9858387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, bazinul cu apă era și el plin de flori, în față este locul pentru servit micul dejun
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Bougainvillea umplea grădina cu frumusețea ei -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858388">Şterge vot</a></div><span id="v9858388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Bougainvillea umplea grădina cu frumusețea ei
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, A doua curte mai mică interioară unde am fost cazați -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858389">Şterge vot</a></div><span id="v9858389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, A doua curte mai mică interioară unde am fost cazați
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Camera cu pat dublu a fost mai îngustă dar foarte înaltă -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858390">Şterge vot</a></div><span id="v9858390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Camera cu pat dublu a fost mai îngustă dar foarte înaltă
foto mprofeanu [28.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Frigiderul a fost la mare căutare, televizorul mai puțin -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858391">Şterge vot</a></div><span id="v9858391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Frigiderul a fost la mare căutare, televizorul mai puțin
foto mprofeanu [28.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, cuierul de la intrare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858392">Şterge vot</a></div><span id="v9858392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, cuierul de la intrare
foto mprofeanu [28.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, AFA a fost acolo -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858393">Şterge vot</a></div><span id="v9858393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, AFA a fost acolo
foto mprofeanu [28.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Baia dotată cu tot ce este necesar... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858394">Şterge vot</a></div><span id="v9858394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Baia dotată cu tot ce este necesar...
foto mprofeanu [28.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Baia cu dublă dotare, foarte curată -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858395">Şterge vot</a></div><span id="v9858395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, Baia cu dublă dotare, foarte curată
foto mprofeanu [28.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, În baie am găsit tot ce trebuia... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 28.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858396">Şterge vot</a></div><span id="v9858396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [APR-2017] Yazd, Hotelul Tradițional Kohan, În baie am găsit tot ce trebuia...
foto mprofeanu [28.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.209022045135 sec