77759 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Giethoorn și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.05.2017
DE
Avatar BOGDAN DSN
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.03.08
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Giethoorn - sau viața la țară, în Olanda


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Încă de la începutul planificării sejurului din Olanda, am inclus ca obiectiv obligatoriu, minunatul sat Giethoorn. Poate că vă întrebați ce o fi așa deosebit la un sat aflat la peste 2 ore de Amsterdam - o simplă căutare pe net va oferi răspunsul dorit. Dar la fața locului așteptările vor fi depășite, iar locul va avea un loc special în memoria voastră.

Cum se ajunge aici? - Dacă stați în Amsterdam sau împrejurimi, cea mai conveanbilă variantă este să cumpărați Holland Travel Ticket. Acesta costă 39 euro și este valabil 1 zi pe toate liniile de bus, tramvai, metrou sau tren din Olanda. Este valabil in afara orei de vârf (adică până la ora 6.30 și după ora 9) până la ora 4 dimineața a zilei următoare (transportul de noapte este foarte bine gândit și pus la punct). Se ia de la automatele sau ghișeele NS (vopsite/marcate galben cu albastru) din orice gară - și am numărat vreo 7 în Amsterdam - Centraal, Zuid, Amstel, Bijlmer, Sloterdijk, RAI, Lelylaan. Voi atașa și o poză cu acest tichet

Pentru a circula la orice oră va trebui plătit alt preț = 59 euro, dar, din punctul meu de vedere, această opțiune nu se justifică. Poate vă întrebați de ce să dau 39 euro/tichet? . Prețul unei călătorii Amsterdam -Giethoorn este de aproximativ 24-26 euro/sens (poate varia puțin în funcție de punctul de plecare), deci tur-retur ar însemna vreo 48- 52 euro. Plus că acest tichet se poate folosi și la revenirea în Amsterdam pe orice mijloc de transport. Sau puteți să vă plimbați prin toată Olanda cu acest tichet. Extrem de important - nu uitați să validați tichetul, atât la urcarea cât și la coborârea din orice mijloc de transport.

Noi am plecat din Amsterdam Zuid cu un tren (în direcția Leeuwarden) până la stația Steenwijk, iar de aici cu bus 70 până în Giethoorn - sigur veți ști unde să coborâți. … se golește autobuzul :). Chiar dacă (să presupunem) trenul are întârziere, autobuzul nu va pleca din stație, ci va aștepta sosirea trenului, deci nu veți pierde legătura. Dacă sunt mai mulți turiști decât capacitatea autobuzului (cum a fost în cazul nostru), șoferul anunță prin stație și după 5 minute a venit un alt autobuz care a preluat surplusul de turiști.

Planificarea traseului se poate face foarte ușor cu această aplicație. Introduceți punctul de plecare, destinația și ora la care vreți să plecați, iar în 2-3 secunde veți avea opțiunile disponibile - apoi o alegeți pe cea mai convenabilă.

Bun…. deci sosim în Giethoorn și o luăm la pas în direcția indicată de săgeți. În apropierea stației de autobuz este un supermarket dar și alte câteva magazine. Imediat ajungem lângă un canal (Canal Grande) unde multe bărci așteaptă turiștii. Se oferă croaziere în mod organizat cu bărci de până la 45 locuri, sau puteți închiria pe cont propriu bărci cu motor electric. Prima variantă are plecări la ore fixe de la ora 11 (prima plecare) până la ora 16 (ultima plecare). Prețul este de 6,5 euro/pers, iar dacă sunt mulți pasageri (probabil că în vârf de sezon) plecările sunt din 30 în 30 de minute. Aici găsiți detalii - rondvaartbedrijf.nl/en.canalcruise.html

Dacă alegeți să luați singuri o barcă primiți o hartă, câteva sfaturi si veți opta pentru una din variantele de traseu disponibile (1,2, 3 sau 4 ore). Și prețul diferă funcție de alegerea voastră - recomand să explorați mai întâi la pas aleile de aici. Puteți închiria și din alte locuri (nu chiar de la intrarea în Giethoorn) cu prețuri ceva mai mici. Prețurile variază de la 15-20 euro/oră barca de 4 persoane - de exemplu o barcă de 6 persoane, cu volan și motor electric costă 25 euro/oră. Asigurarea de coliziune este inclusă în acest preț. Un link unde găsiți toate variantele de bărci și tarifele de închiriere - rondvaartbedrijf.nl/en.whisperboats.html

Noi am ales să parcurgem aleile în mers lejer, astfel având posibilitatea de a ne opri oricând și oricât pentru a surprinde imagini frumoase sau pentru a asculta ,,zgomotul ,,naturii. Pe aleea de lângă Canal Grande sunt mai multe case foarte drăguțe, dar clădirea primăriei se distinge prin eleganță. Sunt și vreo două terase, care probabil au mulți clienți, dar pe o vreme mai caldă. La capătul ,,Canal Grande ,,veți vedea muzeul Giethoorn și chiar o biserică. Liniștea domnește aici, iar locul îți dă și creează o stare de bine mai aparte. Totul este și arată impecabil, iar imaginile se derulează de parcă ai avea în față un ecran cu wallpapere. Sunt o mulțime de poduri de lemn pe care puteți urca, și astfel veți face fotografii minunate. Drumurile sunt înlocuite de canale - acestea se intersectează din loc în loc, unele sunt înguste doar pentru o barcă.

Fiecare casă are un pod sau dacă sunt două case apropiate, între ele este un pod. Unele case sunt ridicate pe mici insule, înconjurate din toate părțile de apă. Gazonul este tuns ca la carte, iar casele parcă sunt desprinse din povești. Cele mai stridente zgomote pe care le veți auzi, sunt cele scoase de numeroasele rațe sau de păsările care domină fondul sonor cu trilurile lor vesele.

În Giethoorn, deplasarea se face cu bicicleta sau pe jos (pe uscat) sau cu barca pe numeroasele canale. În iernile geroase aceste canale sunt înghețate și localnicii patinează pe aceste ape. Aproape fiecare locuință are o barcă ,,parcată ,,în fața casei. Mașinile sunt lăsate la margine și doar cei care stau la periferie vin cu mașina până acasă. Am văzut pe un pod și un semn care indică sens unic, pentru a se evita blocajele pe unele canale înguste - doar niște asiatici veneau pe unde toți se duceau . … a ieșit puțină distracție.

Din loc în loc găsiți mici magazine cu diferite produse locale, cu suveniruri, antichități, brânzeturi sau chiar cu haine (scumpe rău, dar nu am venit aici să luăm haine). Aceste magazine sunt foarte cochete, aranjate cu mult bun gust și unele sunt chiar în casele localnicilor. Toate casele au acoperiș din stuf și sunt construite în același stil. Bineînțeles că nu lipsesc terasele și restaurantele unde puteți servi masa sau să beți un suc, o ciocolată caldă sau o cafea, însoțite de o prăjitură sau plăcintă. Așa am făcut și noi, după vreo oră de plimbare, am trecut un pod și ne-am oprit la un local ,,De Sloothoake ,,. Ca orice local respectabil, și aici găsim o parcare pentru biciclete. Terasa arată foarte bine, dar am stat înăuntru, deoarece era cam rece afară (12 grade) și mai adia și vântul - asta la începutul lunii mai. Localul este îmbogățit cu multe obiecte vechi și este foarte primitor, iar atmosfera te îmbie să rămâi ceva timp. Ciocolata caldă este delicioasă și vă recomand să o încercați, oriunde în Olanda.

Din nou la plimbare spre cealaltă parte a satului. Aceleași case frumoase, peluzele aranjate ca la carte de ți-e mai mare dragul să te plimbi pe aici. Puteți petrece aici multe ore (noi am stat vreo 4) și rămâne la latitudinea voastră dacă închiriați o barcă sau parcurgeți pe jos toate aleile satului. Orice variantă ați alege e de bine, important este să ajungeți aici și să vă bucurați de tot ce poate oferi Olanda rurală. Am plecat bucuroși și fericiți de ceea ce am putut vedea. Pozele atașate sper să vă placă și să vă determine să nu ratați această destinație, dacă ajungeți prin Olanda. Întoarcerea s-a făcut pe același traseu cu bus 70 și trenul până la Amsterdam Centraal. La gara din Steenwijk am remarcat și parcarea pe două nivele pentru biciclete - ultima poză atașată.

Un site unde puteți găsi informații utile - rondvaartbedrijf.nl/en.giethoorn.html

 

Rog a se adăuga acest videoclip

https://www.youtube.com/watch?v=lfsAfvPzZMU&t=86s

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de BOGDAN DSN in 24.05.2017 18:42:09

Validat / Publicat: 24.05.17 21:15:29


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în BENELUX
VIZUALIZĂRI: 1462

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 3 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (BOGDAN DSN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38000 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mireille CONS. ONORIFIC AFA / BENELUX
[25.05.17 06:12:29]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: felicitări pentru călătorie, a meritat efortul până în Giethoornul meu iubit, pe care eu l-am ridicat demult în slăvi. Astept cu nerăbdare vara asta să semnez condica pe la o terasă. Ai avut noroc în mai că nu este foarte aglomerat cu turiști și nu ai stat în șir indian pe poteci. Satul pare adormit în poze, e lacustru și boem, deși a scos capul extrem de anti romantic din turba secolului 12. Locurile mele preferate sunt în ,,fotoliile de lemn'' de pe cele peste 100 de poduri arcuite, de unde ai o panoramă faină asupra canalului, de acolo vânez barca șoaptelor, dacă am noroc, condusă de localnici. Casa mea preferată e în poza 7... vacante minunate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2700 PMA1 (din 9 voturi)]
- ANILU
[25.05.17 14:53:28]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: Îmi place să cred că aşa arată satul tot timpul anului!!! Adică nu pot să-mi imaginez cum este iarna pe "uliţele" satului.

   Foarte frumoasă plimbare printr-un sat de poveste. Totul arată perfect. Au ei o artă a grădinăritului :p. Aici mă refer la aranjatul acelor copaci din poza 25 şi nu numai, toate grădinile arată superb, sau aranjamentele florale de pe terase.

   Şi mie mi-a plăcut plimbarea alături de voi.

   Felicitări.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- BOGDAN DSN
[25.05.17 18:45:46]
» mesaj pers

   @mireille: Încă de acum vreo 3 ani când am văzut primele poze din Giethoorn, mi-am promis să ajung aici, indiferent de costuri sau distanța față de Amsterdam. Chiar dacă această excursie are un preț (cei 39 euro/pers. dați pe tichet) eu consider că se merită fiecare cent pentru a vedea toate aceste minunate locuri.

   Sunt convins că vara e arhiplin, dar în mai era foarte ok - nu mai zic că cel puțin jumătate dintre turiști erau asiatici.

   Și eu aș sta la o terasă... cu sau fără condică :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- BOGDAN DSN
[25.05.17 18:54:34]
» mesaj pers

   @ANILU: Îți mulțumesc. În lunile de iarnă, probabil că nu mai este atât de atrăgător. Ultima iarnă geroasă, care a înghețat apa de pe canale, a fost în anul 2013. Uite un videoclip - pe la minutul 2.30 se patinează pe canale - youtube

   Aranjarea grădinilor/peluzelor este la mare preț - totul arată impecabil. Dacă vrei, poți, nu-i așa?

   Îți doresc să ajungi în Giethoorn, ca să te bucuri de ,,ulițele ,,acestui sat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[13.06.17 11:56:40]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: Daca articolul anterior m-a facut sa intru intr-o atmosfera feerica, asta m-a coplesit cu adevarat. Mi-ar placea sa stau acolo, m-as simti relaxata cu adevarat.

   Felicitari, votat cu foarte mare drag, am intrat deja intr-o placuta visare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- BOGDAN DSN
[16.06.17 20:52:31]
» mesaj pers

   @mishu: Mă bucur că ți-a plăcut acest articol. Este un loc deosebit, unde nu ai nevoie de mașină.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Acesta este tichetul valabil pe toate mijloacele de transort din Olanda -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857472">Şterge vot</a></div><span id="v9857472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Acesta este tichetul valabil pe toate mijloacele de transort din Olanda
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Primăria din Giethoorn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857473">Şterge vot</a></div><span id="v9857473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Primăria din Giethoorn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Așa arată ,,străzile ,,din Giethoorn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857474">Şterge vot</a></div><span id="v9857474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Așa arată ,,străzile ,,din Giethoorn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Bărcile așteaptă să fie închiriate -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857475">Şterge vot</a></div><span id="v9857475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Bărcile așteaptă să fie închiriate
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Un magazin de cadouri din Giethoorn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857476">Şterge vot</a></div><span id="v9857476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Un magazin de cadouri din Giethoorn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Vedere de pe un pod de lemn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857477">Şterge vot</a></div><span id="v9857477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Vedere de pe un pod de lemn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Căsuțe minunate în Giethoorn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857478">Şterge vot</a></div><span id="v9857478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Căsuțe minunate în Giethoorn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Plimbare cu barca pe canalele din Giethoorn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857479">Şterge vot</a></div><span id="v9857479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Plimbare cu barca pe canalele din Giethoorn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Remarcați indicatorul sens unic de pe pod -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857480">Şterge vot</a></div><span id="v9857480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Remarcați indicatorul sens unic de pe pod
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Și câteva lalele în fața casei -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857481">Şterge vot</a></div><span id="v9857481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Și câteva lalele în fața casei
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Două căsuțe gemene -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857482">Şterge vot</a></div><span id="v9857482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Două căsuțe gemene
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] Și rața urmărește barca -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857483">Şterge vot</a></div><span id="v9857483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Și rața urmărește barca
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Cum să nu-ți placă în Giethoorn! -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857484">Şterge vot</a></div><span id="v9857484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Cum să nu-ți placă în Giethoorn!
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Terasa localului unde ne-am oprit -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857485">Şterge vot</a></div><span id="v9857485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Terasa localului unde ne-am oprit
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Interiorul barului - luați o ciocolată caldă -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857486">Şterge vot</a></div><span id="v9857486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Interiorul barului - luați o ciocolată caldă
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Multe forme în care se toarnă ciocolata -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857487">Şterge vot</a></div><span id="v9857487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Multe forme în care se toarnă ciocolata
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] La plimbare prin Giethoorn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857488">Şterge vot</a></div><span id="v9857488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] La plimbare prin Giethoorn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Multă liniște - încă nu este așa aglomerat -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857489">Şterge vot</a></div><span id="v9857489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Multă liniște - încă nu este așa aglomerat
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Unul din magazinele din Giethoorn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857490">Şterge vot</a></div><span id="v9857490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Unul din magazinele din Giethoorn
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] Interiorul magazinului -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857491">Şterge vot</a></div><span id="v9857491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Interiorul magazinului
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Restaurant pe malul unui canal -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857492">Şterge vot</a></div><span id="v9857492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Restaurant pe malul unui canal
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2017] Casă acoperită cu stuf și ,,învelită ,,în verdeață -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857493">Şterge vot</a></div><span id="v9857493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2017] Casă acoperită cu stuf și ,,învelită ,,în verdeață
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2017] O grădină frumos îngrijită -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857494">Şterge vot</a></div><span id="v9857494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2017] O grădină frumos îngrijită
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2017] Mulți turiști închiriază bărci -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857495">Şterge vot</a></div><span id="v9857495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2017] Mulți turiști închiriază bărci
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2017] Observați cum sunt ,,crescuți ,,copacii -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857496">Şterge vot</a></div><span id="v9857496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2017] Observați cum sunt ,,crescuți ,,copacii
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2017] Terasa unui magazin -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857497">Şterge vot</a></div><span id="v9857497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2017] Terasa unui magazin
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2017] Ar merita un premiu, nu-i așa? -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857498">Şterge vot</a></div><span id="v9857498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2017] Ar merita un premiu, nu-i așa?
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2017] La divorț a pierdut jumătate de mașină! -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857499">Şterge vot</a></div><span id="v9857499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2017] La divorț a pierdut jumătate de mașină!
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2017] Cu astfel de bărci se fac croazierele prin Giethoorn. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857500">Şterge vot</a></div><span id="v9857500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2017] Cu astfel de bărci se fac croazierele prin Giethoorn.
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2017] A ieșit soarele în Giethoorn. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857501">Şterge vot</a></div><span id="v9857501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2017] A ieșit soarele în Giethoorn.
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2017] Ați locui aici? -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857502">Şterge vot</a></div><span id="v9857502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2017] Ați locui aici?
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2017] Barca intră la fix pe sub pod -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857503">Şterge vot</a></div><span id="v9857503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2017] Barca intră la fix pe sub pod
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2017] Terasă pe Canal Grande -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857504">Şterge vot</a></div><span id="v9857504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2017] Terasă pe Canal Grande
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2017] Puteți închiria și bărci cu padele. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 24.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av857505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv857505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=857505">Şterge vot</a></div><span id="v9857505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(857505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f857505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e857505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2017] Puteți închiria și bărci cu padele.
foto BOGDAN DSN [24.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.273625135422 sec