77413 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Riviera muntenegreană

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.05.2017
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 3 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O minunăție încă accesibilă


Urmare de aici

După cum spune și titlul, cam așa am perceput noi litoralul muntenegrean.

Am plecat de acasă deciși să ajungem în Petrovac, să stăm aici două zile și să vizităm Petrovac într-o zi iar în cealaltă să mergem către Ulcinj, apoi să plecăm la Kotor să rămânem o noapte acolo și încă două nopți să ne cazăm la Herceg Novi pentru a fi mai aproape de Dubrovnik, care era și el pe lista noastră.

Din păcate după ce am plătit deja la Petrovac pentru două nopți ne-am uitat la starea meteo pe net și am văzut că peste trei zile vremea se strică, așa că am modificat planul și am exclus din cel inițial drumul spre Ulcinj, înconjorul Golfului Kotor, cazarea la Kotor și o zi la Herceg Novi.

Am rămas două nopți la Petrovac și am vizitat în prima zi orășelul și plaja de aici, unde am și mâncat la un restaurant de pe plajă.

În dimineața următoare am plecat spre Kotor pe drumul european E 80 pe care poți merge până la Kotor.

Prima oprire am făcut-o la Sveti Stefan unde soția a fost impresionată de frumusețea insulei Sveti Stefan. Am coborât cu mașina până aproape de plajă unde am parcat-o chiar înainte de a ajunge la o parcare cu plată. Am mers și ne-am plimbat până aproape de insulă care este legată de uscat printr-un mic istm și unde la intrare sunt doi paznici care deja întorceau un cuplu care se aventurase spre insulă, nu știu ce le-a spus așa că nu știu cum e cu accesul pe insulă. Am făcut multe poze aici pentru că e un peisaj superb dar cele mai reușite poze se fac din locul de belvedere aflat deasupra insulei pe E 80.

Am plecat mai departe și am oprit în Budva unde am parcat într-o parcare cu plată din apropierea Shopping Center-ului Plaza cu 0,80 euro/oră (moneda muntenegreană fiind euro). Ne-am plimbat pe plajă, am văzut portul și Orașul Vechi unde aproape la parterul fiecărei clădiri sunt mici magazine cu suveniruri și nu numai, am intrat puțin și în Shopping Center-ul Plaza și ne-am continuat drumul mai departe spre Kotor.

Am hotărât ca drumul la dus spre Kotor să îl facem pe lângă mare iar la întoarcere să venim prin tunel.

După Budva, înainte de a ajunge la aerodromul de la Tivat este un sens giratoriu cu un indicator spre Kotor. Acolo puteți hotărâ dacă mergeți pe lângă mare sau prin tunel.

Până la Lapetane, unde se poate lua feribotul și merge spre Herceg Novi fără a mai trebui să ocolești golful, drumul este de două benzi iar de la Lapetane și până la intrarea în Kotor este un drum foarte îngust unde cu greu trec două mașini mici una pe lângă alta și unde întâlnirea cu un autobuz sau un camion, în una din zecile de curbe fară vizibilitate de pe traseu, te obligă să mergi cu spatele câțiva metri. Atunci când am trecut de Lapetane și am intrat pe acest drum chiar venea o mașină din față și am dat cu spatele fiind convins că am intrat pe un drum cu sens unic și că drumul spre Kotor pentru dus este pe altă parte, am căutat vreun indicator să văd unde am greșit și între timp a apărut o mașină cu numere de Muntenegru care a intrat tot pe unde am încercat eu să merg și m-am convins că acela e drumul. Zona oferă niște peisaje superbe și nu trebuie ratată dar atenție la drum pentru că este ”de o mașină și o bicicletă”, cum am văzut că mai zic uni care au fost pe el.

Am ajuns la Kotor unde am parcat tot într-o parcare cu plată (0,90 euro ora), aproape de port și am mers să vizităm Orașul Vechi. Foarte frumos se vede de acolo și cetatea de pe deal. În interiorul Orașului Vechi sunt câteva biserici, magazine cu suveniruri, restaurante și chiar un muzeu al pisicilor (pe care le-am întâlnit pe litoralul muntenegrean cam cum sunt câini vagabonzi la noi). Am mâncat la un restaurant de aici, ne-am mai plimbat puțin prin preajma portului și am plecat înapoi spre Petrovac, dar prin tunel așa cum ne-am propus de la început.

A treia zi am plecat de la Petrovac tot pe E 80 spre Kotor iar la Lapetane am trecut cu feribotul (4,5 euro de mașină) și am mers la Heceg Novi unde ne-am cazat pentru o noapte. Nu am apucat să vedem prea bine orășelul Herceg Novi pentru că după ce ne-am cazat am plecat la Dubrovnik de unde ne-am întors abia seara. Am mers atunci seara puțin în Orașul Vechi din Herceg Novi am făcut niște poze, am mâncat aici și am plecat la culcare pentru că a doua zi am plecat spre casă pentru că aici se anunța vreme urâtă pentru câteva zile.

Nu era sezon turistic atunci când am fost noi și poate că litoralul muntenegrean nu era prezentat în toată splendoarea lui, dar așa simplu și nu împopoțonat cum cred că e vara, a avut un farmec aparte și pe noi ne-a impresionat.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 04.05.2017 16:22:37

Validat / Publicat: 04.05.17 17:09:32


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în MUNTENEGRU
VIZUALIZĂRI: 2524

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20000 PMA (din 20 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de ungureanica? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[04.05.17 17:08:52]
» mesaj pers
Am rămas două nopți la Petrovac
și am mers la Heceg Novi unde ne-am cazat pentru o noapte

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinaţii.

   Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[04.05.17 17:39:47]
» mesaj pers

   @ungureanica: util acest articol pentru cei care doresc să ajungă acolo. Iar fotografiile excelente, peisaje frumoase găsim acolo. Cunosc persoane care au fost acolo de câteva ori, se duc destul de regulat, si am presiuni din partea familiei să mergem si noi. Deoarece si eu sint mulțumit (si sper) pentru ceea ce vom găsi acolo, vom merge (dar nu în acest an)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ungureanica
[04.05.17 18:33:12]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumim pentru aprecieri. Și cum zicea cineva: Mergeți cât încă e ieftin

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[04.05.17 18:51:57]
» mesaj pers

   @ungureanica:

    "la intrare sunt doi paznici care deja întorceau un cuplu care se aventurase spre insulă, nu știu ce le-a spus așa că nu știu cum e cu accesul pe insulă" - vă spun eu cum e cu accesul pe insulă - Sveti Stefan este insula unde îşi petrec concediile marile vedete ale lumii gen Madonna, Lady Gaga, Maria Sarapova, actorii celebrii. Tenismanul Novak Djokovic a închiriat toată insula pentru nunta sa. Pe timpul verii un seslong pe plaja de la capatul podului costă în jur de 100 de euro/zi (nu am scris greşit). Paznicii restricţionează accesul pe insulă turiştilor dornici de fotografii, dar dacă aveţi cazare acolo vă lasă să treceţi fără nici o problemă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[04.05.17 19:28:12]
» mesaj pers

   @ungureanica: Foarte interesant articolul tău, pozele sunt SUPERBE.

   Foto nr 2 e minunată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[01.06.17 17:25:53]
» mesaj pers

   @ungureanica: Titlul acestui review este excelent ales.

   Da, zona este deosebită și este frumos pusă în evidență prin pozele tale.

   Prin reviewul tău mi-am adus aminte cu plăcere de acele locuri văzute în vara anului 2011. Atunci pe mine m-au impresionat foarte mult. De fapt așa mi se întâmplă de fiecare dată când văd locuri noi, zone noi, ...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dana2008
[02.01.18 21:21:12]
» mesaj pers

   waw! ce minunatie! Felicitari si multuim pentru informatii! Vrem sa mergem si noi la vara acolo in Muntenegru.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] Petrovac -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851374">Şterge vot</a></div><span id="v9851374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] Petrovac
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [APR-2017] Plaja de la Petrovac -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851375">Şterge vot</a></div><span id="v9851375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Plaja de la Petrovac
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2017] Restaurantul unde am mâncat în Petrovac -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851376">Şterge vot</a></div><span id="v9851376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] Restaurantul unde am mâncat în Petrovac
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2017] Petrovac -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851377">Şterge vot</a></div><span id="v9851377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Petrovac
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [APR-2017] Insula Sveti Stefan -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851378">Şterge vot</a></div><span id="v9851378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Insula Sveti Stefan
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] Plaja de la Sveti Stefan -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851379">Şterge vot</a></div><span id="v9851379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] Plaja de la Sveti Stefan
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] la Sveti Stefan -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851380">Şterge vot</a></div><span id="v9851380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] la Sveti Stefan
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [APR-2017] la Sveti Stefan -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851381">Şterge vot</a></div><span id="v9851381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] la Sveti Stefan
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [APR-2017] Sveti Stefan vâzută de la belvedere -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851382">Şterge vot</a></div><span id="v9851382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Sveti Stefan vâzută de la belvedere
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2017] Plaja de la Budva -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851383">Şterge vot</a></div><span id="v9851383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] Plaja de la Budva
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2017] in port la Budva -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851384">Şterge vot</a></div><span id="v9851384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] in port la Budva
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2017] Zidurile Orașului Vechi de la Budva -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851385">Şterge vot</a></div><span id="v9851385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2017] Zidurile Orașului Vechi de la Budva
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] in Budva -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851386">Şterge vot</a></div><span id="v9851386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017] in Budva
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [APR-2017] O poarta de intrare în Orașul Vechi Budva -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851387">Şterge vot</a></div><span id="v9851387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017] O poarta de intrare în Orașul Vechi Budva
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2017] În Orașul Vechi Budva -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851388">Şterge vot</a></div><span id="v9851388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] În Orașul Vechi Budva
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] În Orașul Vechi Budva -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851389">Şterge vot</a></div><span id="v9851389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] În Orașul Vechi Budva
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2017] Feribotul spre Herceg Novi -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851390">Şterge vot</a></div><span id="v9851390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2017] Feribotul spre Herceg Novi
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] Drumul spre Kotor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851391">Şterge vot</a></div><span id="v9851391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] Drumul spre Kotor
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851392">Şterge vot</a></div><span id="v9851392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017]
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [APR-2017] Drumul spre Kotor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851393">Şterge vot</a></div><span id="v9851393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Drumul spre Kotor
foto ungureanica [04.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Drumul spre Kotor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851394">Şterge vot</a></div><span id="v9851394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Drumul spre Kotor
foto ungureanica [04.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.320206880569 sec