77154 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Golden Tulip Ana Dome Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.04.2017
DE
Avatar Alex_Macedo
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti-Oradea
înscris/ă în 25.08.09
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
Nu ma bag....invitat fiind !
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
70.0 %
  
Satisfăcător
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 71 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Râsul ciobului din oala spartă


Sigur... în viaţă sunt momente penibile, ridicole, cretine sau altele care te pun în postura, prostului. Asta nu înseamnă că trebuie să "rotunjim colţurile", ca review-ul să... dea bine... sau de-a valma... sau... Să fie bine ca să nu fie rău, frază demnă de câştigarea, Cupei Tăntălăului. Interesul meu este viaţa trăită în acel moment şi transmiterea ei, indiferent de situaţia în sine. Dacă nu vă place, este opţiunea Dumneavoastră.

Vă mulţumesc.

Dorinţe adânci din... altă parte

Câteodată mă unduieşte pe freză de o plecare în... Alandala. Un fel de, Hălăduire... de, Vreau să fug! , de, Hodoronc-tronc! . Îmi impun o abţinere spartană în a da "sentinţa definitivă", aşteptând să vină din... văzduh... acea dorinţă şi să fie a "altcuiva". Mă prefac în struţ şi aştept să fiu tras de pene ca să scot ciocul din nisip. Este similar cu un tras de mânecă în curtea şcolii. Adică un fel de ipocrizie în toi. Din văzduhul dorit sau, hai să spunem, pe neaşteptate, Faraoana îmi şopteşte la ureche:

- Golden Tulip... Ce zici?

Eram în străfundul creierului în acea clipă şi aveam acea stare - care de multe ori o avem cam... toţi - de... "tras-un-glonţ-între-sprâncene". Simţeam cum o... piciulică de, depresie începe să se înfiripe de la ceafă spre creştet.

Evident că obrăznicia mea nu a întârziat să apară... chestie care nu îmi stă în caracter dar...

- Golden... Cine??? ... ' tha fuck is that???

- Ce'ai măi?

- Scuze!... Ehm... stăteam cu ochii în letopisţâţele mele şi am un blocaj, care duce la... nimic bun. Ok... Ehm... Laleaua Galbenă te "coafează", mai nou?. Este unu'-n Dhaka dar... în Bangladesh, nu mă duc. Dacă vrei alege-l pe cel din Afumaţi..., pardon... acolo n-au din ăla! Nu că ar fi... "afumaţienii", de vină... dar după nume, sigur au şi turţ pe acolo, la modul frecvent.

Scuzele mele localnicilor urbei. No disrespect!

- Nu mai zic nimic! Vin cu găleata full şi rece şi poate îţi revii, atunci...

- Ups! Calm!... că... doar nu am spus să depaşim bugetul de 3,1% şi să ajungem la 5,2... Nu putem acoperi găurile sacului cu acelaşi petec!

- Îţi revii sau nu?

- Ok, ok, ok... Fuck it! Oferă-mi dorinţa ce o doresc, ... spun ca să nu intru în... prelungiri.

- Mă abţin! , ... ehm... de aţi da cu un ciocan în cap, aşa că ascultă! Cluj, Golden Tulip - Ana Dome, 4 staruri acum în weekend, spuse într-o suflare.

- Ana? Thunderdome? Cluj??? ... Cu Sandu Lungu de la "Uite cine baletează"? . Bătăi? , ... Capete-n gură? , ... Muşcături de fese? . Super! Mai ales că Sandu este da'l nostru, cu 130 de kile, de suflet de copil şi pumni cât biroul. Merg!

- "Băh, esti nebun"? Una spun eu şi alta fumezi tu! Câteodată nu ştiu cine e mai dus cu pluta în casa asta!!

- 'Io, 'io, 'io... am şi vocile ca suplinire, zic cu încercare de încheiere întru detensionarea glumelor proaste.

Iacă-tă că dorinţa se împlinise şi pofta de furlandiseală printr-un city-break, venise de la, "acea altcineva"/"a altei părţi".

Yavaş, yavaş...

Ne urnim în stil Tiptil către Cluj, drumul fiind o "plăcere" pentru şoferii ce vor să renunţe la mult doritul - de începatori - carnet de conducere. Să stai în fesele camioanelor pe E60 - pe o distanţă destul de lejeră de osutăşiceva km -, îţi vine să te tai cu drujba ca în filmele Horror. Am ajuns în Cluj mai stors decât eram în Viena, după un drum de trei ori mai lung. Pentru cei ce nu ştiu, de ceva vreme, Clujul este un Mini Bucureşti dar cu acelaşi trafic, din motive de capitală transilvană şi de Borş, adică de graniţă. Ajunserăm la hotel care era aşezat ca un cocostârc p'un moţ de deal, cu o intrare tip atât-am-reuşit-când-l-am-construit. Dacă nu eşti atent, poţi foarte uşor să treci de el. Îl vezi desigur dar... după ce ai trecut de intrare, dacă nu ai mai călcat p'acolo, (... dacă dinspre Oradea şi dacă lipsă GPS).

Prima impresie... ehm... un bloc fără balcoane... între blocuri. Cred că lanţul Golden Tulip a ajuns, ca afacere, cu întârziere în Cluj. Locul de ridicare a lui - în locul unei foste benzinării -, fiind poate, printre ultimele găsite pentru a fi aproape/nu-prea-departe de urbea în sine. Evident, a fost gândit pentru business travel, nu pentru fotografii făţoase pe Instagram cu, copiii.

Preajma

Normal, ca orice homo curiosoalmentus te arunci în vâltoarea imagistică a hambarului unde îţi vei consuma următoarea noapte din rămasa viaţă. Lounge elegant. Personalul de deservire atent şi spilcuit. Oaspeţii preocupaţi de Ce-treabă-am-mâine? , sau Vezi-că-ajung-spre-amiază! . Majoritatea păreau a reprezenta vreo multinaţională, alţii fiind olandezi, francezi şi alţi... iezi. Restaurantul plăcut şi ambiental nu dădea semne de scos-din-sărite. Singura chestie era/este că din Recepţie dai direct în spaţiul de luat masa... ehm... fără hol-către sau altă delimitare mai însemnată. Pesemne, amprenta construibilă la sol, a "muşcat" din acest aspect.

Culcuşu'

Şi dacă te rupi în fiţe, nu poţi să nu recunoşti că propitarii se ţin de cuvânt când vine vorba de locul unde te afunzi în perne. Totul la dungă (vezi foto at ansamblum). Un fel de liniştit - daţi o pupătură la cameră - plus baie. Aparent... nimic de obiectat... eh...

Mă uit la "uşa" de baie... care... era... mă rog, cum ai intra într-un birou stil open space. Adică, ţinută în balamale babane şi avea anvergura de 180 de grade, fără praguri sus-jos-lateral. Adică, te atacă cineva, este simplu!... Dai un vast la uşă şi-i dai în mufă, indiferent de care parte eşti. Elegant dealtfel dar... dacă eşti unul din acela care mănâncă... ehm... fasole sau ouă fierte sau......... "Varză, À la Oraşul-În-Cauză", e bine de prevenit "omenirea" să facă câţiva paşi prin oraş, ascultând-ul pe DJ. Sava şi Raluka cu AromAromAromAromaaa, taaaa!... şi... până când trece.

Evident, mă îndrept spre geam. Ca individ, oriunde îmi duc picioarele ca şi cazare, primul lucru, "dăşchid oblacul". Dau la o parte perdeaua şi am observat consternat că... cheia sau mânerul de, deschidere... din parţi! . Bun!... Am înţeles că nu se fumează în cameră, că nu sunt cretin, dar nici să mă sinucid, nu pot?

În acel moment am realizat că... undeva... am citit de necazul în cauză şi am fost amuzat de chestia "fără mâner". Stăteam ca prostu', cu ochii într-o fereastră de la care:... degeaba aş fi strigat, Ajutooor!... 'Geaba să strig locatarilor, mai jos de etajul meu, - Vezi băh, că ţi-a luat foc balconu'!... sau Miliţia, Miliţiaaaaa!... şi evident, de la care nu te poţi arunca în gol. Finalmente... - nu fac reclamă -... mi-am adus aminte că un membru AmFostAcolo... ehm, nu mai ştiu care... sireacul..., s-a lovit de aceeaşi problemă/neplăcere/fuck that/ciudăţenie. Am realizat că totum-factumul era ca o revedere la care nu am participat.

- Faraoano! Nu putem să aerisim locu'.

- Ieşi pe hol şi aeriseşte... ce vrei! , spuse de parcă vorbeam singur.

- Băh, suntem nebuni sau suntem nebuni? Vreau să... să... să... simt şi eu aerul Clujului... să înţeleg şi eu că am... plecat de acasă!

- Oricum tu eşti... plecat... aşa că... mai contează???

-... şi cu electronica mea, unde fumez? , spusei cu năduf.

- Te duci frumos pe stradă şi tragi din narghilea, până te transformi în... nefumător!

Trăind de tânăr, în lumea occipitală, am învăţat... Eh, chestiile astea te transformă caracterial... dacă îţi pasă! , să respecţi spaţiul care-l împarţi, oricare ar fi acela şi în toate circumstanţele.

După trei drumuri cu liftul şi stradă, am obosit de parcă urcam scarile. Am lăsat electronica, încercând să îmi impun un Zen-de-oricare-gen. Sigur... ehm... şi în ideea de sănătate pentru care de altfel, nu mă agit, pentru că de ceva... tot voi muri. Nu văd rostul a înfrumuseţa un cimitir, fiind sănătos tun. În fine...

Normal că, odată ajunşi în cameră, fiecare îşi vede de leapşa/ţintarul/moara, lui/ei. Fiind, dezamorsat de pufăiala glicerinică a electronicii -... şi dându-i delete -, cu nervi de-o şchioapă şi respectând ambientul m-am dus în lounge-ul privat. Adică acolo unde "citeşti ziarul" liniştit, adică... pe tron. Ehm... să tablet-uiesc prin ştirile zilei. Dintr-o dată, aud...

- Yo!

Bineînţeles că având patru clase şi ceva facultate, nefacultativă, am început să mă uit în jurul acelei toilette de bain. De obicei, vorbesc singur pentru că atunci mă şi ascultă cineva, adică... eu, pe mine. Cazul de faţă, fiind diferit, nu m-a liniştit când...

- Yo! ... din nou...

Mi-au încremenit maţele... şi... ca tot neomul, ... am întrebat...

- What?

După două secunde, repetir...

- Yo!

- "Yo", ... WHAT motherfucker??? ... 'tha fuck is wrong with You???

- Vorbeşti singur în baie sau te-ai dilit? , ţâpă Faraoana din boudoir-ul ei de tip single.

În viaţă, tronul este singurul loc unde eşti totalmente singur... dacă doreşti! . Unicul moment de linişte şi serenitate şi singura soluţie de a sta de vorbă cu tine însuţi...ehm... nu în cazul meu...

- Pentru o clipă, am sperat că sunt solo... dar... e un sonat care m-a tot... Yo-Yo-Yieit! .

- Ce'ai măi? E radioul din baie! L-am dat eu mai tare să avem şi muzică.

- Ce'ai făcut mă, nene? Fără să mă întrebi? Nici pe tron n'am linişte? Vrei să mi se urce inima'n gingii?

A început să se scuture aşa de tare de râs încât am zis că, sun Recepţia, să mă ajute c'un exorcist. În cazul meu, cred că cel mai sănătos ar fi să stau pe tron într-un... baobab.

La bouffe

Sună cam pretenţios titlul, adevărat... ehm bine, fie!... mai pe româneşte, Crăpelniţa... că... de acolo vin pornirile bufetului suedez. Ca orice creatură care nu are somn... şi... lasă o altă creatură să se odihnească până la trezire, am luat-o de unul singur cu liftul spre, Déjeuner du matin... înainte de ora deschiderii. Putem avea jdă'mii de obiecţii vis-a-vis de, "Ia-ţi-şi-pune-ţi-singur! "... dar... să ai lejeritatea să nu aştepti o prefer orcărui, ... À la carte. Golden Tulip are acel la bouffe. Nu laud, pentru ca firea mi-e critică, oriunde m-aş afla. Am fost primul... ehm... mesean... Nu că aşa am vrut ci, aşa-i cu somnambulii. Sigur, fiind mai "nesimţit" din fire, am început sa cotrobăiesc prin "lucruri". Bufetul... ehm... "gălbioro-tulipez", avea cam de toate. Ce era, "plusat", ca adăugire...mmm..... salată de cartofi germană, de vinete, anghinare murată şi ouă umplute plus un colţ cu îmbucături tradiţionale: cârnaţ de casă, slană, caltaboş, sângerete... Personal, ca un mioritico-greco-macedono-maghiar, nu aş mânca aşa ceva dimineaţa nici dacă mă tăiaţi cu lama. Bănuiesc... ehm..., sigur că era un mise-en-place pentru ausländer-i/stranieri-i/étranger-i/ciocoflenderii ce mişunau pe acolo. Doua posturi cu/de cafea. Unul cu de Jenabil şi altul cu Java adevarată. Nu am înteles niciodată alăturarea execrabilului cu excelentul. În fine...

Dacă eram kârgâstânez, făceam şi fotografii dar, simţul ridicolului provine din placenta mamei, aşa că nu am luat imagini.

Ad scurtum

Ehm... pot spune că, luând în considerare modul şi gândirea de business, a acestui loc, stil Du-te-Vino! ,- şi în acest context -, recomand Laleaua Galbenă de Cluj. Dacă aş fi singur, cu treburi/tranzit/doar o noapte nu aş face experienţe pe nervii proprii şi aş alege ceva în această linie ca, Ana Dome.

Addendum

Ca întodeauna, în viaţă, ai surprize care aparţin trecutului dar te plesnesc în viitor... un fel de dâră a melcului care te urmăreşte şi până la urmă îţi vine... ehm... dâra în cap. Aşa şi eu, m-am amuzat de necazul colegului nostru de pe AmFostAcolo, fără să ştiu, că ani mai târziu, voi avea parte de un city-break în acelaşi loc... şi mai departe, de problema lipsei mânerului pentru a deschide fereastra, aflându-mă în ridicolul şi nervii situaţiei. Chiar dacă nu îmi convine, trebuie să recunosc că lovindu-mă şi eu de aceeaţi problemă, am devenit: Râsul ciobului din oala spartă!

Pe... oricând!

---
Impresii încărcate de Alex_Macedo in 19.04.2017 18:11:35

Validat / Publicat: 19.04.17 21:30:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Suedia, Norvegia, Danemarca, Germania, Austria, Franta, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Elvetia, Egipt, Turcia, Slovenia, Ungaria, Muntenegru, Macedonia, Serbia
VIZUALIZĂRI: 1034


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alex_Macedo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  66100 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[19.04.17 21:44:30]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[19.04.17 21:55:08]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Hristos a Înviat!

   Șiii... START VOT!

   Doamne ce dor mi-a fost! Chiar mă-ntrebam dacă și când voi mai citi ceva despre Faraoana și Machidon. Și iată că Iepurașul mi-a adus iarăși râsul pe buze!

   Și totuși, de la Recepție nu v-a zis cum se deschide fereastra aia? :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[19.04.17 23:22:12]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Zor-de-zi! Cu siguranţă... şi... prin atenţionare scrisă, mânerul poate fi cerut din Recepţe!... Acum... dacă ţie ţi se pare normal... nu ştiu ce să zic!

   Adevărat a Înviat!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- MCM
[20.04.17 01:59:44]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Na, cine n-are somn (din cauză de ploaie care bate în geam, ca picătura chinezească), ete ce găsește. Și zi așa, te-ai plimbat cu liftul, huh? Și ce scria la picioarele tale? ;)

   Că tot veni vorba de picioare, ți-ai zdrelit și tu deștele în marginea de jos a dușului, sau numai io sunt cu capu' n nori?

   Adevăru-i că aici stau de câte ori merg la Cluj. Salteaua, superbă, liniștea, liniște, micul dejun, cel mai bun (părerea mea) de la vreun hotel din România. Să deschid geamul nu mi-a venit niciodată. Deh, nefumătoare, friguroasă. Bine, te-am regăsit

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[20.04.17 08:03:38]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Cum sa mi se para normal sa n-am maner la geam? Si eu-s friguroasa, dar daca stiu ca nu-i, atunci imi vine sa deschid geamul! As simti ca ma sufoc instantaneu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Pami
[20.04.17 10:32:30]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: cu geamuri care nu se deschid sunt obisnuita... aproape toate hotelele din orasele mari in SUA sunt concepute astfel (dar acolo chiar ca este periculos sa te apleci peste pervaz la etajul X0) dar ce ma intereseaza pe mine... nu ti s-a facut fundul patrat!?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.04.17 12:12:18]
» mesaj pers

   @Pami: =)) =)) =)) Io n-am avut curaj sa-ntreb!

   Dar a avut muzica! Yo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cris
[21.04.17 07:33:20]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo:

Dacă nu vă place, este opţiunea Dumneavoastră.

   Ne place, ne place foarte mult chiar și mai vrem. :)

   Prima oară am citit pe telefon, nu vedeam pozele. Am citit articolul, ecourile și... nu prea înțelegeam ecoul lui @Pami, așa că am recitit... nimic. A venit rândul pozelor care m-au edificat, râdeam de una singură. :)

   În rest, Alex, poate suna banal, dar îți mulțumesc din nou pentru că m-ai făcut să încep ziua cu zâmbetul pe buze. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[21.04.17 08:17:06]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Foarte frumoasă camera, paturile sunt pe gustul meu. Nu m-aș caza acolo din cauză de... lipsă de balcon-fumătoare ce sunt.

   Mie chiar îmi place DJ Sava, Raluka și... Aroma. Mult :)

   Felicitări pentru descriere, m-ai făcut să râd copios:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[22.04.17 12:13:53]
» mesaj pers

   @MCM:

   MCMu”, uite că aia cu lifturile am omis-o... dar, lungeam, cred, prea mult review-ul. Pe mocheta liftului, - pe mâna stângă -, scria Sâmbătă. M-am gândit: Uite, băh, nene cum știu ei în ce zi sosec, au pus mocheta zilei! Evident, liftul din dreapta avea o mochetă cu, Duminică!... adică, dacă tot fac drumuri de sus-jos, să mă simt ca în weekend!

   La duș, am pățit-o și eu chiar dacă am pus covorașul cu ventuze de sub lavoar, ca să nu cad în... nări!

   În rest, subscriu la cele spuse, în afară de chestia cu mânerul.

   Bine, ai revenit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Alex_Macedo
[22.04.17 12:16:40]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Ai văzt! Și eu la fel! Dacă nu aerisesc, mă apucă Tourette-ul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[22.04.17 13:00:44]
» mesaj pers

   @Pami:

   Sigur, America e altceva! Nici eu nu aș deschide fereastra la... ehm... etajul 480, ca să strig dupa o scară, plus că mă lovește anxietatea.

   După ce am stat pe tronul ăla, am purtat pantaloni cu forme... ehm pătrate! O "plăcere" să ai mers de gâscan, câteva zile...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[22.04.17 13:04:31]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   De ce să nu ai curaj să întrebi? Asta a mai lipsit, în acele clipe... să ascult muzică Rap. Yo-Yo-Yeială.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[22.04.17 13:10:39]
» mesaj pers

   @Cris:

   Eh... știi cum e... trebuie să previn cititorii, de anumite ieșiri în decor. Personal, pe telefon, mă chinui să citesc și nici poze nu sunt lânga, la modul Comod. Prefer, tabletă sau L-top.

   Ca ținere de minte: Zâmbetul și mai ales râsul, țin medicul departe de casă!

   Mulțu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[22.04.17 13:14:04]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Muzica rap, pornită brusc, în acele momente, a fost benefică, zic eu! Sperietura, ajută la... curățenia interioară =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[22.04.17 13:16:12]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Într-adevăr, totul la superlativ... eh... dacă era și un mic balconaș, era super.

   Aroma ta, este o piesă reușită... și in context poate fi luată și ca un sfat prietenesc.

   Mă bucur, că ți-am stârnit rîsete!

   Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[22.04.17 13:20:04]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Am simțit cum îmi pleznește... ehm... plexul!... ca în filmul ăla, ... Alien.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- aurora56
[28.10.17 09:07:23]
» mesaj pers

   Ca de obicei, am ras de abia puteam sa ma abtin, nu de alta dar imi pocnea operatia noua de vreo 4 zile dar ce sa fac mi-am asumat riscul.

   Acum facand legatura cu ce ai spus de muzica care pornea exact in anumite momente, eu cred ca avea un rol, sa functioneze bine tranzitul. Mie mi s-a recomandat sa iau cartea sa o citesc in acele momente dar nu cred ca era si cazul tau.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Alex_Macedo
[31.10.17 21:49:06]
» mesaj pers

   Uou, uou, uou... sper că ai trecut bine peste review... adică... operația a ținut.

   Asta mai lipsea să devin și... cel ce descoase operații

   Din nefericire... ehm... tranzitul s-a oprit la... YO!

   ORICUM nu doresc nimănui o... ehm... trecere prin... asemenea... nevoi.

   Mie... nu mi s-a recomandat... vreo carte.

   Stările prin definiție... îmi... YO-eau, altceva!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- aurora56
[01.11.17 00:59:36]
» mesaj pers

   E... eh. hei... Inca n-a pocnit deci sunt ok.

   Asa ca mai pot citi texte amuzante fara teama.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[7] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] Toyul la dungă... -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 19.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847674">Şterge vot</a></div><span id="v9847674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] Toyul la dungă...
foto Alex_Macedo [19.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2017] Elegant... dar la geam mâner din parţi! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 19.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847675">Şterge vot</a></div><span id="v9847675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Elegant... dar la geam mâner din parţi!
foto Alex_Macedo [19.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2017] No comment. -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 19.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847676">Şterge vot</a></div><span id="v9847676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] No comment.
foto Alex_Macedo [19.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [APR-2017] 'Dulapăn' sie, bitte! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 19.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847677">Şterge vot</a></div><span id="v9847677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] "Dulapăn" sie, bitte!
foto Alex_Macedo [19.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2017] Aranjat la linie. -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 19.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847678">Şterge vot</a></div><span id="v9847678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Aranjat la linie.
foto Alex_Macedo [19.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] The dusch! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 19.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847679">Şterge vot</a></div><span id="v9847679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] The dusch!
foto Alex_Macedo [19.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [APR-2017] ..... şi în final, The Throne -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 19.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847680">Şterge vot</a></div><span id="v9847680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] ..... şi în final, The Throne
foto Alex_Macedo [19.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[7] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.209001779556 sec