77052 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Chiajna

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.04.2017
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
8.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Grădina Zoologică de la „țară” – Zoo Chiajna (și alte obiective locale)


O grădină zoologică la țară? Bine, bine titlul e un pic forțat comuna Chiajna e considerată comună suburbană și este practic „lipită” de Municipiul București. O zi capricioasă de Florii, cu soare intermitent și mulți nori pufoși, dar cu o temperatură potrivit de caldă ne-a însoțit pe tot parcursul petrecerii unui sărbătorit într-o curte din comuna mai sus menționată. Între două reprize de grătar (nu de porc vietnamez!) și o sticlă de bere am însoțit câțiva copii până în parcul comunei.

Acces și parcare. Comuna Chiajna este situată lângă cartierul bucureștean Militari, în județul Ilfov, accesul auto făcându-se în principiu pe Bdul Uverturii, care după ce traversează un canal se transformă în DJ 601A. Este o șosea extrem de aglomerată la orele de vârf, ambuteiajele auto fiind la ordinea zilei (mai ales la intersecția cu Bdul Virtuții-Pasaj Lujerului) – motiv: sutele de locuințe noi construite în zona suburbană a Bucureștiului. După ce traversăm localitățile Roșu și Dudu, sate componenete ale comunei Chiajna, în dreptul impozantei biserici „Sf. Nicolae” virăm la dreapta pe lângă stadion (pe Drumul Gării) și după circa 400 m ajungem în fața parcului. Aici sunt amenajate locuri de parcare, dar se poate staționa pe marginea șoselei și în preajma parcului.

Parcul Chiajna. Ne întâmpină mai întâi un loc de joacă pentru copii destul de bine înzestrat și un parc dotat cu bănci. Bineînțeles că pe perioada verii e cam soare deoarece majoritatea arborilor au fost plantați abia acum vreo 2-3 ani. Diverse combinații de tobogane, leagăne și punți sunt amplasate în mai multe locuri din parc, peste tot „la aterizare” fiind montate planșe cauciucate care imitată iarba. În mijlocul parcului tronează o fântână arteziană care funcționează probabil în anotimpul cald, iar două chioșcuri de lemn oferă umbră pe timpul verii. Mai multe aparate metalice de fitness te fac să te gândești dacă ești în forma ideală sau ar mai trebui să „lucrezi”. Există și un magazin de unde poți achiziționa dulciuri, sucuri, vată de zahăr pe băț și alte asemenea produse.

Grădina Zoo Chiajna. După ce traversezi parcul ajungi în fața minigrădinii zoologice unde te întâmpină o încrengătură de alei bine delimitate care te poartă în jurul țarcurilor. Programul de vizitare este de luni până duminică între orele 10.00-12.00 și 13.00-20.00. Nu se percepe taxă de vizitare. Cel puțin 30 minute poți să zăbovești cu prichindelul în fața animalelor. Am văzut o pereche de lei, vreo două specii de lame, două specii de struți, căprioare, un soi de berbec, fazani, iepuri, păsări domestice (găini, gâște), porumbei. Cred că mai sunt câteva specii de animale, dar unele erau probabil ascunse în cuștile interiore. Perimetrul este bine întreținut, destul de curat. Nu vă faceți iluzii, e un fel de minigrădină zoo care alături de parc poate constitui o alternativă de ieșit la aer în weekend pentru părinții cu copii care locuiesc în această parte a orașului.

Comuna Chiajna – alte obiective. Multe persoane își închipuie că numele acestei localități are legătură cu Doamna Chiajna, soția domnului Mircea Ciobanul, care a trait în secolul al XVI-lea. Se pare că totuși așezarea a fost întemeiată cu un secol și ceva mai târziu, numele venind de la altă doamnă Chiajna, soție a unui demnitar local, proprietar al moșiei. Atestarea documentară a satului datează de la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Totuși autoritățile s-au „lipit” de numele mult mai impunător al Doamnei Chiajna, soție de domn, fiică a lui Petru Rareș și nepoată a lui Ștefan cel Mare. Există și o ipoteză, emisă după tradiții populare, care ne spune că biserica părăsită de lângă cartierul Giulești-Sîrbi ar fi fost începută de Doamana Chiajna (vezi impresii, acolo s-a reînființat o mănăstire și perimetrul a fost înconjurat cu gard).

Școala gimnazială din centrul administrativ al comunei poartă numele scriitorului Alexandru Odobescu, cel care în 1860 publică nuvela istorică „Doamna Chiajna”. Iată cum o descrie autorul pe apriga doamnă: … Doamna Chiajna, pe al cărui chip în veci încruntat, nimeni nu putea dovedi păsurile inimii sale; părul ei începuse a cărunți, dar trupul său era înalt, portul ei drept și falnic, ochirea-i strașnică și hotărâtă; caru-i căta mândru în sus, fără grijă și fără sfială.

Aproape de intrarea în comună dinspre Centura Capitalei este amplasată statuia Doamnei Chiajna înfățișată cu coroană pe cap și sprijinită pe un toiag al puterii, pe care se încolăcește un șarpe. Statuia este realizată de sculptorul Nicolae Popa. Un alt bust al „femeii de fier”, ea conducând oștile în luptele interne pentru tron – fapt de neconceput pentru o femeie în acea epocă (Iar Chiajna, încălecată bărbătește și purtând zale pe piept și un hanger în mână, străbătea rândurile… – Al. Odobescu), este amplasat în fața Primăriei comunei.

Aproape de zona parcului și grădinii zoo se află Biserica „Sf. Nicolae” (cea inițială a fost construită în 1831); între 2002-2008 se ridică un nou lăcaș de cult (cel vechi nu mai putea fi restaurat) cu o pictură frumoasă sfințită în 2012. Vis-a-vis de biserică este un mic părculeț în centrul căruia este amplasat un monument închinat eroilor din comuna Chiajna care au luptat în cele Două Războaie Mondiale. Un vultur veghează deasupra monumentului, două tunuri flanchează locul comemorativ. În aceeași zonă se află și Stadionul Concordia, arenă dotată cu instalație nocturnă și care poate adăposti peste 5.000 de spectatori. Alături de stadion este amplasată Sala Concordia (gazdă a meciurilor din diferite sporturi) și un hotel de trei stele.

Lângă această zonă sportivă putem vedea cursul râului Dâmbovița, înainte de a fi colectat în Lacul Morii; este doar un fir de apă cu maluri pline de stuf și papură. În satele comunei am văzut exemplare de arhitectură din prima jumătate a secolului al XX-lea, case specifice zonei muntenești. Multe au fost transformate și îmbunătățite având în vederea situarea în apropierea orașului București care a crescut puterea economică a localnicilor.

Concluzii. Nu vă așteptați să găsiți o super grădină zoologică la Chiajna, este doar un loc îngrijit unde au fost adunate o serie de animale pentru ca cei mici să le poată observa în realitate. Poate fi o opțiune de petrecere a circa două ore într-un loc situat în zona periurbană a Capitalei; o variantă de luat masa ar putea fi Popasul Rândunica, situat lângă pădure, între localitățile Roșu și Dudu.

---
Impresii încărcate de tata123 in 11.04.2017 08:45:54

Validat / Publicat: 11.04.17 10:02:35


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 7906


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  33950 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.04.17 10:05:41]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "O zi în Chiajna, BUCUREȘTI" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[11.04.17 10:12:23]
» mesaj pers

   @tata123: Un prim vot pentru un articol placut si o idee de iesire in jurul Bucurestiului.

   Iar animalutele sunt chiar dragute :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[11.04.17 12:46:25]
» mesaj pers

   @tata123: Foarte interesantă ideea cu Chiajna, mai schimbi un pic peisajul bucureștean.

   CS Condordia Chiajna are rezultate bunicele, există acolo oameni care se ocupă cu drag de copii.

   Exista și Divertiland, Chiajna este o bună obțiune de luat in seama atunci când vrei sa mergi undeva, nu departe de București.

   Când ai prunc și stai la bloc este binevenită orice idee de a petrece și altfel timpul alături de cea mai iubită ființă-copilul.

   Se știe deja că, copiii se plictisesc mereu iar noi suntem tot timpul în căutare de ceva nou, pentru relaxarea și divertismentul celor mici.

   Felicitări pentru idee!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mitica49
[11.04.17 14:21:54]
» mesaj pers

   @tata123: Am vizitat Chiajna de vreo 2-3 ori în ultimul an, motivat de faptul că acolo copii noștri și-au construit o căsuță, retrăgându-se la "țară" pentru liniște, aer curat și/sau alte motive pe care le-or fi avut ei. Vreau să spun că de la prima vizită, această localitate suburbană a Bucureștilor ni s-a lipit de suflet ("ca marca de scrisoare"). Am făcut plimbări lungi pe jos prin localitate, nu pe DJ 601A ci pe ulițele satului, mulțumiți tare de lipsa cvasitotală a circulației mașinilor, de curățenia găsită la tot pasul, de curțile frumoase, cu flori ale locuitorilor. Am fost mirați când am văzut grădina zoologică, cu o diversitate măricică de animale (dacă nu mă înșel grupul leilor era cam cel mai numeros), ne-a plăcut mult felul în care era construit parcul și, repet dar ce să fac, curățenia locului.

   Votat cu plăcere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- tata123
[12.04.17 12:49:26]
» mesaj pers

   @krisstinna: Într-adevăr este un loc (cu bune și cu rele) unde bucureștenii mai pot evada din cotidian. Într-un fel este și normal ca o comună aproape integrată în orașul-capitală să dezvolte spații de recreere și plimbare pentru locuitorii săi ori vizitatori. Mulțumesc pentru ecou.

   @mishu: Mă bucur că am oferit o variantă utilă de petrecere a timpului liber într-un weekend pentru cei interesați.

   @Mitica49: Mulțumesc pentru comentariu și aprecieri. M-am plimbat și eu vreo câteva zeci de minute pe câteva străduțe și am admirat curțile îngrijite, casele arătoase și florile de primăvară.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.04.17 22:01:04]
» mesaj pers

   Ha, Chiajna, subiectul de rezervă pentru reportaje de fapt divers! La cîțiva ani o dată, cînd vreun ziar sau televiziune sînt în pană de idei, apare reportajul ăla despre cum Chiajna are cei mai mulți gemeni per cap de locuitor din lume, inclusiv primarul are un frate geamăn (mă rog, asta era valabil mai demult, nu știu acum).

   Io acu vreo 20 de ani am făcut și baie în Dîmbovița, nu acolo unde apare în poze, ci mai la vale, cam pe la pădurea Roșu, chiar înainte de lac. Nu-mi explic cum de am putut ignora pe atunci faptul că localnici de prin Roșu sau Giulești Sîrbi foloseau gîrla pe post de spălătorie de covoare, haine, animale și oameni. Eram la un grătar în pădure și am vrut la un moment dat să ne și răcorim.

   Chiajna era pe atunci o destinație îndepărtată, adică pînă acolo chiar aveai senzația unei călătorii interurbane, în care treceai prin alte 2 sate distincte, cu spațiu între ele, Popasul ăla, dacă exista, chiar era un popas, iar Chiajna deja părea capăt de lume, avea o piațetă în centru, lîngă biserică, cu piatră cubică, unde lumea aștepta autobuzul. Culmea e că toate astea se petreceau în interiorul șoselei de centură, deci nu prea departe de București.

   Totuși, am dificultăți să îmi imaginez Chiajna ca o destinație turistică. Poate așa, să mai variezi peisajul, cînd te plictisești de toate locurile „clasice” de plimbare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- tata123
[13.04.17 12:35:07]
» mesaj pers

   @abancor: Corect. Nu am prezentat localitatea Chiajna drept o „destinație turistică” (nici nu poate fi numită așa), ci doar am punctat locul drept o alterantivă pentru cei care vor să iasă două ore din aglomerația Capitalei (mai ales familiile cu copii).

   Multe localități din jurul Bucureștiului păreau acum 15-20 ani la o distanță apreciabilă de oraș, accesibile doar prin curse de transport în comun efectuate cu autobuze vechi și prăfuite. Explozia imobiliară a schimbat total fața acestor comune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] În comuna Chiajna - pe lângă biserică se ajunge la Grădina Zoologică. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846354">Şterge vot</a></div><span id="v9846354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] În comuna Chiajna - pe lângă biserică se ajunge la Grădina Zoologică.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2017] Parcul Chiajna - dotări. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846355">Şterge vot</a></div><span id="v9846355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Parcul Chiajna - dotări.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2017] Pe aleile Parcului Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846356">Şterge vot</a></div><span id="v9846356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] Pe aleile Parcului Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2017] Parcul Chiajna - dotări. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846357">Şterge vot</a></div><span id="v9846357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Parcul Chiajna - dotări.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2017] Parcul Chiajna - foișor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846358">Şterge vot</a></div><span id="v9846358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Parcul Chiajna - foișor.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] Program vizitare Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846359">Şterge vot</a></div><span id="v9846359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] Program vizitare Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] Vine, vine iepurașul - Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846360">Şterge vot</a></div><span id="v9846360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] Vine, vine iepurașul - Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2017] Un mândru locatar al Grădinii Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846361">Şterge vot</a></div><span id="v9846361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] Un mândru locatar al Grădinii Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2017] Ora de siestă - Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846362">Şterge vot</a></div><span id="v9846362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Ora de siestă - Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846363">Şterge vot</a></div><span id="v9846363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846364">Şterge vot</a></div><span id="v9846364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846365">Şterge vot</a></div><span id="v9846365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846366">Şterge vot</a></div><span id="v9846366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846367">Şterge vot</a></div><span id="v9846367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846368">Şterge vot</a></div><span id="v9846368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] În vizită la Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] Ssssss - la Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846369">Şterge vot</a></div><span id="v9846369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] Ssssss - la Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2017] Apus de soare - Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846370">Şterge vot</a></div><span id="v9846370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2017] Apus de soare - Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] Râul Dâmbovița lângă Parcul și Grădina Zoo - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846371">Şterge vot</a></div><span id="v9846371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] Râul Dâmbovița lângă Parcul și Grădina Zoo - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] Așa arată râul Dâmbovița înainte de a se vărsa în Lacul Morii - imagine de pe podul din Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846372">Şterge vot</a></div><span id="v9846372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017] Așa arată râul Dâmbovița înainte de a se vărsa în Lacul Morii - imagine de pe podul din Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2017] Doamna Chiajna - sculptor Nicolae Popa - comuna Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846373">Şterge vot</a></div><span id="v9846373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Doamna Chiajna - sculptor Nicolae Popa - comuna Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Biserica „Sf. Nicolae” - comuna Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846374">Şterge vot</a></div><span id="v9846374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Biserica „Sf. Nicolae” - comuna Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2017] Stadionul Concordia - Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846375">Şterge vot</a></div><span id="v9846375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2017] Stadionul Concordia - Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2017] Sala Concordia - comuna Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846376">Şterge vot</a></div><span id="v9846376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2017] Sala Concordia - comuna Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2017] Hotel - - comuna Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846377">Şterge vot</a></div><span id="v9846377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2017] Hotel - - comuna Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2017] Monumentul Eroilor - comuna Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846378">Şterge vot</a></div><span id="v9846378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2017] Monumentul Eroilor - comuna Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [APR-2017] Casă veche specifică comunei Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846379">Şterge vot</a></div><span id="v9846379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [APR-2017] Casă veche specifică comunei Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [APR-2017] Casă veche din comunei Chiajna. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 11.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av846380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv846380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=846380">Şterge vot</a></div><span id="v9846380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(846380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f846380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e846380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [APR-2017] Casă veche din comunei Chiajna.
foto tata123 [11.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.941691160202 sec