77034 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cecil Hotel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.04.2017
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
FEB-2017
DURATA: 4 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
32 € pe zi
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 18 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

În inima orașului Marrakech


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Așa cum povesteam aici, primele patru zile din sejurul organizat în februarie 2017 în Maroc, le-am dedicat Marrakech-ului, orașul în jurul căruia am clădit întreaga „poveste”, nu neapărat pentru faima turistică și parfumul oriental, ușor misterios, ce s-au creat în legătură cu el, ci în primul rând pentru că aici am aterizat cu avionul companiei RyanAir și tot de aici urma să luăm spre casă și cursa la întoarcere.

În plus, cum Marrakech este cea mai bine cotată și cea mai cunoscută destinație turistică marocană, planificasem o ședere de patru zile aici.

Așadar, am pornit în căutarea unei cazări potrivite și unde altundeva decât pe booking.com aș fi putut să o găsesc mai ușor? Criteriile alegerii erau foarte clare: cazare decentă, bine cotată, camera cu grup sanitar propriu și cât mai apropiată de centru, adică de celebra piață Jemaa-el-Fna. În plus, pe parcursul documentării, aflasem despre cazările tipice marocane, așa-numitele riad, așa că, dacă găseam o cazare de acest fel, totul era perfect.

Am căutat și am găsit relativ repede ceva care se încadra în criterii și care s-a dovedit, până la urmă, o alegere inspirată. Acest „ceva” se numește Hotel Cecil și este situat în imediata apropiere a celebrei piețe. Hotelul este, deși numele nu o arată, un riad în adevăratul sens al cuvântului, de fapt, două riaduri lipite unul de altul. Dar, ce este un riad?

Ce este un riad?

Un riad este o casă tradițională marocană, o locuință de familie, evident pentru familii cu un nivel de trai mai ridicat. Amintiți-vă că marocanii sunt musulmani și, prin urmare, au dreptul la mai multe neveste (până la patru), plus eventualele concubine; e drept, cu condiția să le poată întreține și să le ofere condiții egale. Urmarea acestui fapt este că un musulman care își permite patru neveste are nevoie de o locuință încăpătoare. Și astfel au ajuns marocanii să-și construiască riaduri, adică locuințe mari, cu mai multe niveluri și care au, neapărat, un patio, cum îi spun spaniolii, adică o curte interioară, fie descoperită, fia acoperită. Rolul acesteia este acela de a oferi o oază de răcoare în verile fierbinți, mai ales pentru că în mijlocul ei se găsește fie o fântână, fie un copac umbros. Termenul patio este de origine spaniolă, dar el derivă din latină (patium, spatium), iar din punct de vedere arhitectural, este ceva comun întregii zone mediteraneene (deci romane), inclusiv actualul Maroc.

Camerele unui riad sunt dispuse de jur-împrejurul acestui patio, cum spuneam, de obicei pe mai multe niveluri, toate având ușa spre un balcon care înconjoară patioul. În balcon sunt plasate, de obicei, canapele și scaune (stil arab), unde membrii familiei stăteau și socializau.

Cum între timp societatea marocană s-a schimbat și ea, suferind influențele occidentale, cei bogați au început să renunțe la riadurile din vechile orașe, mutându-se la periferia acestora și adoptând un stil de viață mai cosmopolit.

Ca urmare, riadurile au început să capete o altă destinație, fiind transformate în reședințe temporare pentru turiști. Unele dintre acestea au fost păstrate în forma și structura inițiale, altele au fost adaptate cerințelor civilizației moderne, mai ales în privința aspectelor de intimitate, pentru că riadurile nu erau concepute să ofere intimitate decât într-un mod limitat, în măsura în care era necesară separarea vieții zilnice a femeilor și copiilor de cea a bărbaților.

Despre Hotel Cecil

Două astfel de foste riaduri, lipite unul de altul, constituie hotelul Cecil de astăzi, situat pe o străduță îngustă (nu pot circula mașini pe acolo) în imediata apropiere a pieței Jemaa-el-Fna. Mai exact, cum ieși pe poarta hotelului, faci la dreapta pe străduță și, la nici 100 m, trecând pe sub o arcadă, ieși direct în piață. Acesta e și un motiv pentru care unora, mai ales dacă au avut camera cu vedere la stradă, li s-a părut hotelul cam gălăgios.

Hotelul are o notă foarte bună, 8,1, pe booking.com și ea este meritată, deși nu ai parte de lux. Camerele sunt unele cu grup sanitar propriu, altele cu grup sanitar comun. Nu vă pot spune nimic despre camerele cu grup sanitar comun, noi am avut o cameră cu grup sanitar propriu. Deși rezervasem o cameră twin, am primit o triplă, la etajul 1, spre stradă, cu un pat dublu și unul de o persoană.

Când am ajuns la hotel, unde am fost călăuziți de un tânăr căruia nu i-am cerut ajutorul, pentru că știam cum să ajungem de la stația de autobuz unde coborâserăm venind de la aeroport, dar care s-a oferit singur să ne arate drumul (evident, contra cost), am fost întâmpinați cu multă amabilitate în recepția micuță de la intrare. De altfel, toți cei aflați, la un moment dat la recepție au dat dovadă de amabilitate deosebită, unul din ei chiar ne-a împrumutat un ghid al Marrakech-ului, în engleză. De altfel, toți vorbeau atât franceza, ceea ce nu e de mirare, cât și engleza. De la recepție se poate cumpăra apă minerală plată, sau băuturi răcoritoare, la un preț cu foarte puțin mai mare față de cel din supermarket, sau alte magazine.

Am fost conduși în cameră, nu înainte de a ni se da și prosoape și apoi am fost lăsați să ne acomodăm. Camera era destul de întunecoasă, asta pentru că atât la fereastra spre stradă, cât și la cea spre patio, obloanele erau închise. Totuși, nici cu acestea deschise nu era prea multă lumină. Camera este decorată cu decorațiuni tipice locale, puțin cam stridente, după gustul meu, dar interesante.

Camera

Spațiul nu este foarte mare, mai ales că el este destinat pentru trei persoane, dar am stat în camere și mai mici, așa că nu a fost o problemă. Doar că forma camerei este cea a unui dreptunghi alungit și singurul loc unde se putea plasa televizorul LED cu diagonala de minim 80 cm, era pe peretele mai lung, ceea ce făcea puțin cam incomod privitul, mai ales că această activitate se putea face doar din pat, ceea ce te obligă să privești sub un unghi destul de lateral. În schimb, dacă am fi avut timp și chef, să tot privim, pentru că televizorul era echipat cu un receptor de satelit și, ca urmare, avea cel puțin câteva sute de canale. E drept, majoritatea erau în arabă (inclusiv posturi libiene și egiptene), dar dacă aveai puțină răbdare, dădeai și de posturi cum ar fi Euronews și Eurosport.

Lenjeria era curată și călduroasă și paturile comode. Căldura era asigurată de o instalație de aer condiționat, suficientă pentru a te simți bine, asta pentru că și în timpul nopții, temperatura exterioară nu cobora sub 10°C.

Drept șifonier, nu era decât un cadru, cu un suport pentru câteva umerașe, în interiorul cadrului fiind montată și o oglindă. Ca mobilier, mai erau două scaune, o noptieră și o măsuță, ce constituia și suportul pentru un telefon.

Baia

Baia nu era cu nimic deosebită de a altor hoteluri. Evident, nu dispune de cadă, ci doar de duș, apa caldă fiind asigurată de la un boiler, de la care se alimenta și baia de la camera alăturată. Oricum, apa caldă era la discreție. În afară de un săpun mic, de hotel, ca materiale consumabile nu mai era decât hârtie igienică, asta din belșug. Mă așteptam ca băile să fie echipate și cu bideu, dar, spre surprinderea mea, nu am văzut așa ceva nicăieri, în Maroc, doar, eventual, un furtun conectat pe conducta de la vasul de apă al WC-ului.

Micul dejun

În prețul camerei era inclus și mic-dejunul. Acesta era servit, în regim de bufet cu autoservire, pe terasa de la ultimul nivel a hotelului. Aici se găseau umbrele și mese cu scaune, iar pentru vreme rea, sau pentru cei care preferă atmosfera tradițională, este montat un cort, unde se găsesc mese joase, cu scaune și canapele tradiționale.

Meniul pentru mic dejun nu este foarte bogat și nici diversificat de la o zi la alte, dar este satisfăcător și îndestulător, pentru gustul meu. În primul rând, se găsea la discreție suc de portocale, preparat chiar acolo, foarte bun și gustos. Apoi, ceai de mai multe feluri și cafea, o cafea cu o aromă aparte, concentrată și bună la gust. Evident, nu puteau lipsi cornurile croasant (evident, pentru că asta e o specialitate franceză – croissant însemnând în franceză forma Lunii în primul sau ultimul pătrar – dar și cu legătură în lumea musulmană, semiluna fiind simbolul islamic cel mai des întâlnit. 

Mai erau și alte foietaje, dulcețuri de mai multe feluri, miere la discreție (pusă într-un bol mare), ouă fierte, lapte cald, și pâine albă și neagră, roșii și castraveți.

De pe terasa hotelului se deschidea o panoramă superbă asupra pieței Jemaa-el-Fna, iar mai departe se profila minaretul moscheii Koutoubia.

Concluzii

Hotel Cecil nu e nici pe departe unul ce ar putea fi încadrat în categoria de lux. Nu e nici un riad în adevăratul sens al cuvântului, pierzându-și acea notă de intim și familial, caracteristică unui riad. Dar între un hotel de patru stele din zona Hivernage, sau Menara, notat cu 6 și unul mai modest, dar notat cu peste 8, cum este hotelul Cecil, categoric este de preferat cel din urmă. În plus, stând la acesta, ești în inima orașului vechi, la doi pași de piața Jema-el-Fna, acolo unde pulsează puternic orașul pentru care ai venit.

Dacă aș avea ocazia să merg de zece ori la Marrakech, de zece ori aș alege la fel. Poate nu același hotel, Cecil, dar cu siguranță unul de același fel, fără mofturi și pretenții exagerate, simplu, așa cum sunt marocanii înșiși.

Dacă aveți ocazia să ajungeți în Maroc, o alegere potrivită pentru cei cu pretenții normale și cu punga mai puțin „dodoloață”, este în mod categoric hotelul Cecil, pe care îl puteți lua în considerare fără nicio problemă. Mai ales că și personalul hotelului este de nota zece. Iar internetul este surprinzător de bun.

O ultimă precizare: dat fiind amplasamentul, este evident că hotelul nu dispune de parcare proprie. Acest lucru nu este însă un impediment prea mare, având în vedere că, în imediata apropiere, se găsesc mai multe parcări cu plată, care, pentru un preț de 50 dirhami pe zi, îți „cazează” mașina și, în plus, ți-o mai și spală.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Costi in 09.04.2017 17:30:51

Validat / Publicat: 09.04.17 20:12:11

VIZUALIZĂRI: 5149


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59800 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Costi
[09.04.17 18:13:21]
» mesaj pers

   Rog atașarea la review a videoclipului de aici:

   https://www.youtube.com/watch?v=Gs1LW9MXAUw

   Deși această melodie a grupului olandez BZN este mult mai puțin cunoscută decât cea a grupului Goombay Dance Band, am preferat acest videoclip deoarece el este însoțit de imagini din Marrakech, în bună parte chiar din piața Jemaa-el-Fna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[09.04.17 18:14:43]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[09.04.17 18:53:25]
» mesaj pers

   @Costi: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[09.04.17 19:09:40]
» mesaj pers

   @webmaster26:

   Da, e OK

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[09.04.17 20:17:51]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[09.04.17 22:11:08]
» mesaj pers

   Interesantă experiență

    Mi-au plăcut în fotografii patioul și decorațiunile camerei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[10.04.17 10:07:34]
» mesaj pers

   @Costi: Am citit cu mare placere articolul si am descoperit astfel un hotel in care sa simti atmosfera locala. Intr-adevar poate ca decoratiunile sunt usor stridente daca raportam la felul in care suntem in general obisnuiti sa vedem un hotel, insa nu ar mai fi avut acel aer local daca ar fi aratat altfel.

   Cred ca intradevar si notele acordate reflecta ceea ce ai gasit astfel incat nu pot spune decat felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[10.04.17 16:34:48]
» mesaj pers

   @Costi: Acum am ajuns în vizită la tine, îmi vine să te pup:*

   Tare mi-aș dori să ajung și eu acolo dar ce mă fac eu cu domnul C?

   Sigur aș alege o asemenea cazare, e pe gustul meu, mai puțin lipsa balconului. Așa că te întreb: ai văzut fumători? Existau locuri special amenajate? :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[10.04.17 22:43:15]
» mesaj pers

   Mulțumesc tuturor pentru aprecieri! :)

   @krisstinna:

   Păi avea balcon, doar că era pe interior și era comun, pentru toți. Evident, fiind în aer liber, se putea fuma. Mai ales că erau și canapele și taburete, știi, din alea stil turcesc.

   Dar cred că cel mai mult ai fi savurat o țigară pe terasă, la asfințit... sau dimineața, la cafea. Aveau și scrumiere la mese. :)

   Și sunt convins că i-ar plăcea și domnului C. Puteți încerca, am văzut oferte bunicele în continuare, dacă nu vrei să-ți bați capul cu organizarea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dan&Ema
[14.04.17 18:58:04]
» mesaj pers

   @Costi: Foarte posibil sa imi doresc si eu sa ajung in Maroc chiar daca momentan nu e in planul pentru urmatorii ani. Un articol interesant. Deocamdata pkatesc datorii la"riad"ul meu

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- rifff
[15.12.17 11:55:13]
» mesaj pers

   citind reviewul dvs, am crezut ca este un hotel ok... pana am ajuns acolo. dupa 6 zile, toti cei care am locuit in acel stabiliment, ne am dorit foarte mult sa va cunoastem si sa ne povestiti despre modul dvs de viata, unde locuiti si cam pe unde va faceti concediile.

   ps : pt doamna kristina... puteti fuma linistita, dar luati in considerare ca si ceilalti din camerele alaturate vor simti mirosul de tigara. de ce? pt ca usile si gemurile sunt din lemn si au niste lufturi care permit ventilatia naturala in orice moment al zilei... doar se locuieste ca berberii acolo. iar daca sunteti si gospodina, va sfatuiesc sa nu fiti atenta la mizerie, iar cel mai imortant NU VA APROPIATI DE BUCATARIE!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmasterX
[15.12.17 12:11:35]
» mesaj pers

   @riff: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[15.12.17 16:04:54]
» mesaj pers

   @riff:

dupa 6 zile, toti cei care am locuit in acel stabiliment, ne am dorit foarte mult sa va cunoastem si sa ne povestiti despre modul dvs de viata, unde locuiti si cam pe unde va faceti concediile.

   Trec peste exprimarea de-a dreptul ofensatoare și-ți precizez că, pe unde îmi fac concediile poți vedea direct în My UserCARD, pe care-l poți accesa dând clic pe numele meu de utilizator, oriunde apare el pe sait.

   Cât privește unde locuiesc, asta nu-i treaba ta!

   Dar mă îndoiesc că „toți cei care au locuit în acel stabiliment” au dorit să afle atâtea lucruri despre mine.

   Asta pentru că ei și-au exprimat opiniile deja, pe booking.com, sau pe triadvisor. Pe primul, ei au dat stabilimentului o notă generală de 8 din 10, iar pe cel de-al doilea, o notă de 4, din 5.

   Dacă ești obișnuit să stai numai în stabilimente de 5 stele, atunci este greșeala ta, că ai ales Cecil Hotel.

   Nu eu sunt vinovat de alegerea ta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- rifff
[17.12.17 22:22:26]
» mesaj pers

   @Costi: nu prea ai inteles...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Stabilimentul Cecil (Dec.2017) - punctaj satisfactie: 2.69 (scris in 29.12.17 de rifff din BUCURESTI) - NU RECOMANDĂ
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 5.97
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2017] Imagine din primul patio al hotelului Cecil -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845917">Şterge vot</a></div><span id="v9845917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2017] Imagine din primul patio al hotelului Cecil
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2017] Așa cum spuneam, riadul poate avea mai multe niveluri. Hotelul Cecil are trei, plus terasa. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845918">Şterge vot</a></div><span id="v9845918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2017] Așa cum spuneam, riadul poate avea mai multe niveluri. Hotelul Cecil are trei, plus terasa.
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2017] Holul de trecere între cele două patiouri ala hotelului Cecil -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845919">Şterge vot</a></div><span id="v9845919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2017] Holul de trecere între cele două patiouri ala hotelului Cecil
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [FEB-2017] Imagine din balconul de la etajul I. Ușa din stînga peretelui din față este cea a camerei în care am stat. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845921">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845921"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845921">Şterge vot</a></div><span id="v9845921" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845921)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845921Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845921MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2017] Imagine din balconul de la etajul I. Ușa din stînga peretelui din față este cea a camerei în care am stat.
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2017] Vedere de la nivelul I, spre terasă. Se vede și trunchiul palmierului. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845922">Şterge vot</a></div><span id="v9845922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2017] Vedere de la nivelul I, spre terasă. Se vede și trunchiul palmierului.
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2017] Prima imagine la intrarea în camera de hotel în care am stat -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845923">Şterge vot</a></div><span id="v9845923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2017] Prima imagine la intrarea în camera de hotel în care am stat
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2017] Vedere în cameră, spre fereastra dinspre stradă. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845924">Şterge vot</a></div><span id="v9845924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2017] Vedere în cameră, spre fereastra dinspre stradă.
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2017] Patul dublu, al camerei în care am stat -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845925">Şterge vot</a></div><span id="v9845925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2017] Patul dublu, al camerei în care am stat
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2017] Imagine de detaliu cu decorațiile mobilei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845926">Şterge vot</a></div><span id="v9845926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2017] Imagine de detaliu cu decorațiile mobilei
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2017] Șifonierul (un cadru de lemn) și oglinda -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845927">Şterge vot</a></div><span id="v9845927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2017] Șifonierul (un cadru de lemn) și oglinda
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2017] Televizorul LCD cu diagonală mare, plasat pe latura mare a camerei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845928">Şterge vot</a></div><span id="v9845928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2017] Televizorul LCD cu diagonală mare, plasat pe latura mare a camerei
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2017] Imagine din baie. Undeva, în dreapta, după ușă, era plasat boilerul. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845929">Şterge vot</a></div><span id="v9845929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2017] Imagine din baie. Undeva, în dreapta, după ușă, era plasat boilerul.
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [FEB-2017] Dușul, fără separare față de restul băii. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845930">Şterge vot</a></div><span id="v9845930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2017] Dușul, fără separare față de restul băii.
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2017] Imagine de pe tersaă, cu trunchiul plamierului înălțându-se spre soare -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845931">Şterge vot</a></div><span id="v9845931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2017] Imagine de pe tersaă, cu trunchiul plamierului înălțându-se spre soare
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2017] O altă imagine de pe terasa hotelului Cecil -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845932">Şterge vot</a></div><span id="v9845932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2017] O altă imagine de pe terasa hotelului Cecil
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2017] O altă imagine de pe terasa hotelului Cecil -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845933">Şterge vot</a></div><span id="v9845933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2017] O altă imagine de pe terasa hotelului Cecil
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2017] Fotografie a bufetului, luată la prima oră, înainte de aducerea mâncării -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845934">Şterge vot</a></div><span id="v9845934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2017] Fotografie a bufetului, luată la prima oră, înainte de aducerea mâncării
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2017] Imagine din cortul de vreme rea, de pe terasa hotelului Cecil. A fost util într-o dimineață, când bătea vântul mai tare. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845935">Şterge vot</a></div><span id="v9845935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2017] Imagine din cortul de vreme rea, de pe terasa hotelului Cecil. A fost util într-o dimineață, când bătea vântul mai tare.
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2017] Imagine matinală de pe terasa hotelului Cecil spre piața Jemaa-al-Fna, pustie la acea oră -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845936">Şterge vot</a></div><span id="v9845936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2017] Imagine matinală de pe terasa hotelului Cecil spre piața Jemaa-al-Fna, pustie la acea oră
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [FEB-2017] Imagine de pe terasa hotelului Cecil, cu minaretul moscheii Koutoubia -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845937">Şterge vot</a></div><span id="v9845937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2017] Imagine de pe terasa hotelului Cecil, cu minaretul moscheii Koutoubia
foto Costi [09.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [FEB-2017] Piața Jemaa-el-Fna noaptea, văzută de pe terasa hotelului Cecil -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845938">Şterge vot</a></div><span id="v9845938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [FEB-2017] Piața Jemaa-el-Fna noaptea, văzută de pe terasa hotelului Cecil
foto Costi [09.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [FEB-2017] Un colț din piața Jemaa-el-Fna -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845939">Şterge vot</a></div><span id="v9845939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [FEB-2017] Un colț din piața Jemaa-el-Fna
foto Costi [09.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [FEB-2017] În medina din Marrakech -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845940">Şterge vot</a></div><span id="v9845940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [FEB-2017] În medina din Marrakech
foto Costi [09.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.133158922195 sec