77022 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Praga și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.04.2017
DE
Avatar BOGDAN DSN
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.03.08
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
NOV-2016
DURATA: 3 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Capitala Cehiei - Orașul de aur


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

În luna noiembrie 2016, am ajuns și eu la Praga pentru un concert Rod Stewart dar și pentru a vedea frumusețile capitalei Cehiei. Sejurul a fost planificat încă din luna mai odată cu achiziționarea biletelor de avion și la concert. Prea multe variante de avion nu sunt – zbor direct din București au doar 2 compani, CSA și Tarom. Fiind un bun român am luat bilete de avion la Tarom - prețuri sensibil egale cu Czech Airlines. După ce am primit confirmarea biletelor pe mail, am trecut la faza următoare - cumpărarea biletelor pentru concert. Acestea au fost rezervate și plătite on-line de pe saitul indicat mai jos, iar confirmarea am primit-o pe mail - visitprague.cz/en/culture ... ts-opera-ballet

Am optat pentru ridicarea biletelor de la sediul lor aflat în orașul vechi, foarte aproape de Old Town Square. Există și varianta de a fi livrate la domiciliu sau la recepția hotelului unde stați, dar contra unor taxe. Am rezervat imediat și hotelul, care a fost ales după o căutare în prealabil - despre cazare și transfer la/de la aeroport am scris aici vezi impresii

Toate bune și frumoase până aici - în circa 25-30 minute am rezolvat totul (avion, hotel și concert). La vreo lună după aceea primesc un mail de la Tarom cum că s-a anulat zborul de întoarcere și să sun la ei să alegem o altă variantă. Am sunat și am ales returul cu escală în Viena pentru circa o oră - de la Praga la Viena cu CSA și apoi Viena - București cu Tarom. Am primit alte bilete pe mail și am zis asta e. … se mai întâmplă. La începutul lunii august… hopa… alt mail de la Tarom… s-a anulat zborul dus către Praga. Sun din nou la ei și mi-au oferit varianta cu escală în Roma - am refuzat categoric (aveam escală și la dus și la întoarcere) și am schimbat perioada…. în loc de 6-9.11 am solicitat 5-8.11 (concertul fiind pe 7.11). Mi s-a oferit zbor direct de întoarcere, iar la dus din cele 3 variante oferite (puteam să mă plimb prin Europa) am ales zbor cu escală 55 minute în Amsterdam - până acolo cu Tarom, iar Amsterdam-Praga cu KLM. Am mai primit un alt set de bilete și deja mă rugam să fie ultima modificare. Ruga mi-a fost ascultată astfel că la data (dar nu și ora) programată, am decolat spre Amsterdam.

La convorbirea avută cu cei de la Tarom, am întrebat de mai multe ori dacă cele 55 minute sunt suficiente pentru transfer, mai ales că auzisem despre măreția aeroportului Schiphol - au zis că timpul minim de transfer este 45 de minute, noi avem 55, deci este ok. Mi-au dat locuri în rândul 3 astfel incât sa ieșim repede din avion. Acum eu vă pot spune că 55 minute ar fi suficiente…... doar că zborul a avut peste 10 minute întârziere, astfel că la primul birou întâlnit, am arătat biletul, am întrebat unde e poarta de îmbarcare pentru Praga și mai ales dacă e timp să ajungem acolo - răspunsul a fost, citez ,,if you leave NOW, yes ,,.

Acel NOW a fost foarte bine marcat de vocea fetei de la acel birou. Am comutat pe modul sprinter și am plecat în direcția indicată…. și cu fiecare sută de metri parcursă aflam de ce a zis ,,now ,,. Ai de mers (cam deplasat spus ,,mers ,,în cazul nostru) prin 2 terminale, urci și cobori scări, treci pe lângă diverse chestii, admirate/văzute scurt din mersul rapid (ce era acolo? , ce-o fi aia?), scoate iar pașapoartele la un control și am ajuns cu câteva minute înainte de închiderea porții…. eram printre ultimii la îmbarcare. Estimez că am parcurs circa 2 km prin terminale de s-au incins roțile la troler, așa că…. aveți mare grijă cu escala din Amsterdam. Imediat ce ne-am așezat pe locuri, s-a închis prăvălia, așa că ne-am relaxat tot drumul/zborul. Acesta a durat maxim o oră, iar servirea la bord s-a făcut în mare viteză și a început chiar în timpul ascensiunii aeronavei.

Am aterizat la Praga, ne-am transferat la hotel și am plecat să luăm un prim contact cu capitala Cehiei. Important de menționat - puteți plăti cu cardul peste tot, dar este indicat să aveți la voi și ceva coroane pe care le puteți lua de la bancă, dar cu o programare/comandă prealabilă. Toate prețurile menționate în articol sunt de la data excursiei - noiembrie 2016.

Transport - Luați din aeroport un bilet valabil 72 ore pentru transportul în comun (metrou, tramvai, autobuz și funicularul Petrin). Tichetul costă 310 coroane - am plătit cu cardul la aeroport - și este valabil 72 de ore de la prima validare în aparatele din mijloacele de transport. Ulterior nu mai trebuie validat - data primei validări rămâne imprimată pe bilet. Am circulat doar la suprafață, cu tramvaiele, care vin ,,ceas ,,fix după orarul afișat în stații. Apropo de tramvai - pe bilete/tichete este tipărit un anunț prin care vi se atrage atenția că tramvaiul are prioritate chiar și față de pietoni, așa că atenție mărită.

Este disponibilă și o aplicație pe care o puteți descărca și folosi pentru a găsi orarul, conexiunile între stații, info utile, etc - dpp.cz/en/mobile-apps

Alte bilete/tarife/variante pentru transport în Praga - dpp.cz/en/fares-in-prague

De aici puteți descărca hărțile pentru metrou, autobuz, tramvai - dpp.cz/en/transport-aroun ... nsit-schematics

Obiective – o mare parte din obiective sunt situate in partea veche a orașului (Stare Mesto) și pot fi parcurse/vizitate la pas (încălțări comode să aveți), fără a avea nevoie de transport. Alte obiective importante sunt - dealul Petrin și Castelul, dar ca să ajungeți la acestea veți folosi transportul în comun. Le voi descrie mai jos pe cele vizitate personal, în cele două zile și jumătate avute la dispoziție.

De lângă hotel, am luat tramvaiul 3 stații și iată-ne ajunși la intrarea în Stare Mesto/Old Town. Fiind sâmbătă după-amiază zona era foarte aglomerată cu mulți turiști asiatici, dotați cu stickurile pentru selfie. Nici nu admirau clădirile din oraș, își făceau repede 2-3 poze și fugeau la următorul obiectiv.

Prima clădire deosebită pe care am văzut-o este Municipal House, care la ceas de seară este frumos luminată și arată impecabil. Imediat lângă această clădire este turnul Pulberăriei, unul din numeroasele turnuri care pot fi văzute și vizitate în Praga. În apropiere, mai multe mașini de epocă așteaptă turiștii amatori de o plimbare prin oraș. Toate clădirile din centrul vechi sunt renovate și arată minunat. Pe toate aceste străduțe puteți întâlni artiști amatori care încearcă să vă facă să zâmbiți și așteaptă să-i răsplătiți cu ceva mărunțiș. Foarte aproape de muzeul figurilor de ceară, puteți intra la muzeul dedicat unei mici plăceri culinare - ciocolata. Aici găsiți și un magazin de unde puteți cumpăra o mulțime de sortimente de ciocolată ,,trasă ,,în forme diferite, inclusiv ,,componente ,,ale corpului omenesc - și nu e vorba de ficat sau rinichi . Tot aici puteți asista la demonstrații live, cu modul de preparare al marțipanului. Nu veți putea rezista tentației de a cumpăra ciocolată sau bomboane sau figurine. choco-story-praha.cz/?lang=en

Atracția principală din centrul vechi/Stare Mesto este piața Staroměstské náměstí/Old Town Square, unde turnul cu ceas astronomic este obiectivul cel mai fotografiat. La oră fixă în fața ceasului se adună sute de persoane pentru a imortaliza ,,dansul ,,figurinelor (cei 12 apostoli), care are loc de la 9 dimineața la 11 seara. Dacă alegeți să vizitați turnul (un bilet costă 100 CZK) veți ajunge sus la punctul de belvedere de unde aveți o imagine deosebită, de ansamblu asupra acestei părți a orașului. Puteți urca și cu liftul dacă doriți să scăpați de cele 172 de scări (estimez echivalentul a circa 10 etaje). Dacă vreți să vedeți și vechea Primărie mai scoateți din buzunar 130 CZK - staromestskaradnicepraha.cz/en

La coborâre, cu siguranță vă veți opri minute bune în piață pentru a admira toate clădirile restaurate impecabil și pentru a face fotografii minunate. Privirile vor fi atrase de măreția bisericii care domină piața, Church of our Lady before Tyn (am ales denumirea în engleză).

Câteva zeci de terase și restaurante pot reprezenta un popas binevenit pentru o cafea, iar priveliștea este inclusă. Pe orice străduță din Old Town veți vedea clădiri frumoase, multe magazine cu ,,Bohemian Crystal ,,dar și cu produse locale, suveniruri și bijuterii. Pe de altă parte, aglomerația este permanentă (mai puțin la orele dimineții), dar vizitarea unui oraș frumos cere și mici sacrificii. Situat foarte aproape de Old Town, Podul Carol (Karluv Most) este probabil cel mai aglomerat punct din Praga. Flancat la ambele capete de turnuri, podul este ,,călcat în picioare ,,de turiști și localnici, de la primele ore ale dimineții până seara târziu.

Caricaturiștii mai mult sau mai puțin amatori de pe pod, pot contura în câteva minute un portret care poate semăna, sau nu, cu cel care a solicitat asta. De asemenea veți întâlni vânzători ambulanți, pictori sau muzicieni, toți la un loc contribuind la faima acestui pod. De lânga una din multele statui (de fapt replici, originalele fiind la Muzeul Național din Praga) situate pe ambele laturi ale podului, admirați mulțimea de lebede și pescăruși care își ,,fac veacul ,,pe râul Vltava, dar și vaporașe de diferite mărimi care plimbă turiștii pe acest râu, astfel că podul poate fi văzut și de jos în sus. Podul Carol face legătura între partea veche a orașului și cartierul Mala Strana, unde este situat un alt punct de atracție - Castelul. Acesta poate fi văzut/fotografiat de pe dealul Petrin, dar și de pe podul Carol.

Deoarece este in top 3 obiective din Praga, vă recomand să ajungeți aici dimineața devreme. Puteți lua tramvaiul 22 sau 25 pentru o plimbare frumoasă spre castel și coborâți la stația Pražský hrad. Este foarte posibil sa stați destul timp la coadă, deoarece controlul de securitate de la intrarea pe domeniu se face ca la aeroport - totuși nu veți scoate cureaua, dar rucsacul sau geanta vor fi deschise. Întregul complex este imens, de fapt conform pliantului este cel mai mare complex medieval din Europa (ocupă o suprafață de peste 7 ha), iar vizita poate dura chiar și o zi întreagă. Acest complex cuprinde Catedrala St. Vitus, Palatul Regal, Golden Lane, biserica St. George și palatul Lobkowicz. Sunt disponibile mai multe tipuri de bilete - noi l-am ales pe cel de 250 CZK. Celelalte variante de bilet le găsiți aici hrad.cz/en/prague-castle- ... isitors/tickets

La ora 12 are loc schimbarea gărzii cu fanfară, un spectacol care merită văzut - schimbarea are loc și la celelate ore fixe, dar fără ceremonie. Palatul Regal se poate vizita și la interior (este interzisă fotografierea sau filmarea). Una din clădirile din complex găzduiește reședința prezidențială. Cel mai impresionant obiectiv din cadrul acestui complex, îl reprezintă Catedrala St. Vitus. Cele două turnuri, fiecare cu o înălțime de peste 80 m, ,,intră ,,greu în cadrul aparatului foto deoarece nici spațiul din fața catedralei nu este îndeajuns de lat. O coadă la fel de impresionantă ne aștepta la intrarea în catedrală, dar a mers foarte repede. Interiorul acestei catedrale găzduiește o mulțime de opere de artă, sculpturi și picturi, dar și niște vitralii superbe. Pentru doritori se poate urca (doar pe scări) în turnul clopotniței.

Golden Lane sau Strada de aur este un loc foarte drăguț, cu case mici, dar frumos colorate. În unele case puteți intra ca să vedeți cum se trăia acum mulți ani. Se spune că aceste case au fost locuite de alchimiști care încercau să obțină aur prin diverse experimente. Astăzi o parte din case au devenit magazine de suveniruri, în care sunt vândute și produse locale. La capătul acestei străduțe aveți o terasă a Castelului, iar de aici se deschid priveliști frumoase ale orașului. Copiii (dar și adulții) pot fi atrași de muzeul jucăriilor situat în același complex. Informații utile (orar, obiective, istorie, hartă etc) puteți găsi aici - hrad.cz/en/prague-castle-for-visitors

Dealul Petrin este un alt loc de unde puteți avea o panoramă frumoasă asupra orașului. Ca să urcați pe deal trebuie să ajungeți la stația Ujezd cu una din liniile de tramvai care opresc aici - 12,20 și 22. Apoi veți merge pe jos cam 100 m până la stația de jos a funicularului, cu care în circa 7-8 minute ajungeți sus. Aveți posibilitatea de a urca și pe jos - circa 30 minute, cu unele zone mai abrupte. Tichetul de transport este valabil și aici și nu mai trebuie validat. Chiar la ieșire este deschis un observator cu un telescop. Alături, o grădină cu multe flori (în special trandafiri) unde vă puteți plimba în voie - în noiembrie nu era mai nimic, dar cu siguranță între aprilie-octombrie locul arată minunat. După o plimbare de câteva minute prin parc, ajungeți la turnul Eiffel în miniatură, numit Petrin Observation Tower. Biletul de acces în turn costă 150 CZK, iar pentru o panoramă fantastică trebuie să urcați cele 299 de trepte (nu le-am numărat, dar așa scrie în pliant), sau să luați liftul (destinat în special persoanelor în vârstă și celor cu copii mici). Praga se vede minunat de aici de sus - clădirile cu acoperișuri din țiglă roșie, podurile peste Vltava sau Catedrala St. Vitus vor fi cu siguranță fotografiate. La baza turnului un mic restaurant poate potoli setea sau foamea turiștilor. [#Site web#]prague.eu/en/object/place ... ozhledna?back=1

În imediata apropiere este un loc unde atât cei mari, dar mai ales cei mici vor fi extrem de încântați - un labirint cu oglinzi. În schimbul unui bilet de 90 CZK, veți căuta ieșirea, apoi veți ,,prinde ,,diferite forme și înălțimi în funcție de oglinda în care vă vedeți. Multă voie bună, râsete, câteva fotografii, iar distracția este garantată.

prague.eu/en/object/place ... e-petrin?back=1

Pe dealul Petrin puteți petrece multe ore într-un decor agreabil, dar nu și în lunile târzii de toamnă sau iarnă.

Seara am avut parte de un concert minunat cu Sir Rod Stewart, concert pe care îl pândeam de mult timp. O2 Arena, care a fost gazda acestui eveniment arată și este o adevărată sală polivalentă - și noi trebuia să avem de mult timp o asemena sală. Pentru concerte, sala are o capacitate de 18.000 de locuri. La dispoziția spectatorilor sunt destule locuri de parcare, iar accesul spre arenă este extrem de facil - metrou (linia galbenă B), 2 linii de tramvai (8 și 25) și multe linii de autobuz, astfel că se ajunge ușor din orice parte a orașului. După ce ați intrat (accesul se face ca la metrou prin scanarea biletului), veți găsi câteva zeci de puncte unde se vând gustări și diverse băuturi. o2arena.cz/en

Despre concert vă pot spune că a fost la înălțimea așteptărilor, iar Rod Stewart la cei 72 de ani se mișcă foarte bine. Pe parcursul concertului care a durat aproape 2 ore, cântărețul a fost acompaniat de alți 11 artiști. În timpul concertului a șutat în sală vreo 20 mingi cu autograful său - se știe că este mare amator de fotbal și suporter înfocat al echipei Celtic Glasgow. Rod Stewart a povestit cum în anii 60 a fost refuzat de mai multe ori la diferite audiții, pe motiv de frizură, voce sau îmbracăminte. Tatăl său l-a încurajat să nu renunțe la visul lui, Roderick l-a ascultat și astfel a ajuns unul din cei mai mari artiști ai lumii. A fost prezentat și un scurt filmuleț de la ceremonia prin care i-a fost acordat în 2016, titlul de Sir. Puteți găsi pe youtube inregistrări de la acest concert.

Dar ca pentru orice turist plimbăreț, va veni și momentul în care e nevoie de ceva papa - aici voi scrie doar despre localurile unde am fost personal. Bageterie Boulevard - pentru cei grăbiți există mai multe locații în Praga de unde puteți servi sau lua la pachet diverse ,,modele ,,de sandwichuri cu diferite tipuri de baghetă, salate și băuturi. Tot în aceste locații puteți lua și micul dejun. Prețurile sunt decente 4-6 euro, iar servirea este ireproșabilă. Mai multe detalii aici - bageterie.com

Cina am servit-o în două localuri situate în apropierea hotelului, acestea fiind frecventate în special de către localnici. Restaurant Charleston – o locație amenajată în stil retro. Situat la 3 stații de tramvai de centru, restaurantul oferă muzică live la pian, incepând cu ora 20. Mâncarea bună, prețurile decente, berea la draft și atmosfera agreabilă pot constitui ingredientele unei seri reușite. Meniul este și în engleză astfel că vă veți ,,înțelege ,,cu ospătarii indicând pe meniu, cu degetul, felul dorit.charlestonrestaurant.cz/index2_en.htm

Cihelna La Familia - este o afacere de familie unde se servesc atât preparate cehești, dar și italienești. Pizza se coace în cuptorul cu lemne, rața este foarte bună, iar de bere…... nu mai zic nimic. Fiind un local puțin frecventat de turiști, prețurile sunt rezonabile. Personalul este amabil și prietenos și se vorbește fluent engleza.

cihelna-lafamilia.cz/abou ... -lafamilia.html

Aceasta a fost experiența mea din Praga și vă pot spune că a fost una extrem de plăcută…. aș reveni aici, dar într-o perioada ceva mai călduroasă. Praga este un oraș minunat și chiar trebuie văzut de cei pasionați de călătorii.

Saitul oficial de turism al orașului Praga - prague.eu/en

---
Impresii încărcate de BOGDAN DSN in 08.04.2017 19:39:48

Validat / Publicat: 08.04.17 20:15:26


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în CEHIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 5984

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (BOGDAN DSN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  41600 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de BOGDAN DSN? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[08.04.17 20:18:11]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[08.04.17 22:20:21]
» mesaj pers

   Bună seara.

    Mi-a luat ceva timp să citesc reviewul dv. pentru că pe măsură ce întâlneam idei, le corelam cu ce am vizitat și eu. Ați prezentat frumos și corect cum ar fi o ecursie la Praga. O parte din fotografii sunt ca și ale mele și mi-au amintit de locuri frumoase. Dv. ați călătorit cu avionul, eu cu autoturismul și am scăpat de stresul zborurilor cu escală. Păcat că la întoarcere, nu v-ați putut bucurat de ce oferă aeroportul Schipol. Este imens. Când eu am fost acolo, tot la întoarcere, îmbarcarea era la poarta D-54 și la început de drum era afișat pe un ecran electronic timpul necesar. La noi au fost 23 minte pentru a ajunge la poarta de îmbarcare. Precizare pentru fumătorii care fac escală pe Schipol. In zona liberă atunci era un bar și în continuare, o altă încăpere, cca. 5 /5 m. unde se putea fuma. Eu am semnat condica. Era atâta fum acolo, că simțeai că fumezi și dacă nu aprinzi țigara.

    Ne întoarcem la Praga. Câteva recomandări. Nu întrebați cum ajungeți la Podul Carol în limba engleză, mai greu vi se răspunde. Folosiți-i denumirea autohtonă care este, cum ați spus și dv. - Karluv Most. Diferența de prețuri este mare, în raport de locul unde cumpărați. La o berărie în Mala Strana o halbă costa 26 koroane cehești iar seara aproape de Starometska namesto - 85 koroane. O sticlă de Fanta consumată la masă, pe malul Vâltavei, la 50 m. de Charles Bridge a fost 100 koroane, deci mare atenție la locul ales pentru cumpărături.

   Nu ratați mag. Bohemian Crystal (vis-a-vis de ceasul astronomic).

    Ultima recomandare. Când v-o fi dor de Charles Bridge, în puteți vedea în direct, la intervale de cca. 5 secunde, folosind Google și scrieți Web cams Prague.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[09.04.17 08:55:45]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN:

   Praga are farmec! Praga imi place mult. Sunt ani buni de cand nu am mai vizitat-o si articolul tau mi-a facut bine... :)

   Un articol de foarte mare valoare, MG e prea putin spus, cu atatea linkuri utile. Felicitari, Bogdan!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[09.04.17 18:04:47]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: Cu sufletul la gură am citit articolul tău despre Praga. Un minighid complet.

   Mi-a plăcut că după fiecare obiectiv turistic vizitat, tu ai menționat "impecabil restaurat".

   În localurile unde ați mâncat mi-a plăcut precizarea ta "puneți degetul pe meniu" și se rezolvă.

   Fiind o plimbare la Praga, special pentru concertul lui Rod Stewart, aș fi vrut sa-l ascult citind articolul tău.

   Poate este amabil web-ul și atașează un videoclip cu Rod Stewart.

   Felicitări pentru excursie și articol.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[10.04.17 11:09:57]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: Mi-a placut articolul atat de mult ca l-am trecut la Favorite. Este un oras pe care intradevar as vrea sa il vizitez insa nu stiu cand ii va veni momentul.

   De cate ori mai citesc cate un articol despre Praga se mai adauga inca o bifa pe lista de Da, si nu am gasit nici macar un articol care sa nu vorbeasca frumos despre acest oras.

   Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- BOGDAN DSN
[10.04.17 13:15:59]
» mesaj pers

   @Mihai18: Multumesc penrtu aprecieri. Si eu am ales restauturante situate in afara zonei turistice, foarte aglomerate si se profita de asta.

   Am preferat un articol mai lung pentru a putea fi urmarit cu usurinta de cei care au doar 2-3 zile la dispozitie pentru a vizita Praga.

   De mentionat cursul euro/czk 1 euro=25-27 coroane cehesti.

   @Dan&Ema - multumesc mult. Si eu as reveni in Praga, dar in perioada aprilie-octombrie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- BOGDAN DSN
[10.04.17 13:27:15]
» mesaj pers

   @ANILU: Ma bucur ca ti-a placut articolul si iti multumesc pentru aprecieri.

   Ai dreptate cu melodia - mi-a scapat acest detaliu.

   Rog un webmaster sa ataseze aceasta melodie chiar de la concert.

   https://www.youtube.com/watch?v=LCZGJdxOyjY

   ====

   Done

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- BOGDAN DSN
[10.04.17 13:28:21]
» mesaj pers

   @mishu: Iti doresc sa ajungi la Praga - chiar merita o vizita.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[10.04.17 15:53:03]
» mesaj pers

   @mishu:

    Sărut mîna. Citesc de mult timp reviewurile dv. La fel de bine vă cunosc din fotografii. Sporadic am și comunicat prin ecouri. Am intrat pe sit-ul dv. și am văzut pe unde ați călătorit. Lipsește Praga și v-o doriți. Atunci de ce mai așteptați?

    Vizitați Praga, doar vara și să aveți noroc de zile însorite, altfel pierdeți banii. Dacă veți merge, în prealabil citiți ce a scris Pragheza Gotica. Eu am fost de mai multe ori, dar vă voi trimite un PM

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[10.04.17 17:26:45]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: Foarte util articolul tău. Eu am văzut Praga, domnul C, nu.

   Cred că aș prefera un drum cu auto din dotare, de frică să nu îi dau palpitații jumătății (de fapt trei sferturi :D) mele. Cum să zbori cu escală? Ți se pierd lucrurile, pierzi avionul, te rătăcești... Doamne fer! =))

   Felicitări:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[10.04.17 18:04:10]
» mesaj pers

   @krisstinna:

    Sărut mâna.

    București ori Ploiești, ca distanță este aproximativ la fel. Eu totdeauna am preferat drumul cu mașina și am fost de câteva ori. Totdaeuna, cu escală de o noapte în Timișoara sau Budapesta. Deci vă sunt necesare 2 zile până la Praga. Nu încercați direct, peste 1300 km. ajungeți acolo atât de obosiți încât a 2-a zi nu vă veți simți comortabil.

    Este bine să știți. Autostrada Brno-Praga, aproximativ 208 km, este construită din dale din beton, tremură bordul mașinii la 130 km/h. Banda 2 este mai bună dar nu se respectă viteza și eu am evitat-o. În mașină se aude ca în tren (glasul roților de tren), mașina bate tot timpul, dar se poate chiar și așa. Niciodată nu depășiți fiind pe banda unu. Drumul este foarte frumos, zone cu păduri de brad ori liziere. In Praga se circulă ordonat, nu-i ca-n Istanbul. Dacă ar fi să mai merg la Praga, tot cu mașina aș călători. Acolo lăsați mașina la hotel. Transportul public este bun iar parcările sunt scumpe.

    Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- BOGDAN DSN
[10.04.17 18:13:58]
» mesaj pers

   @krisstinna: :))

   Eu nu doream cu escală, dar așa a fost să fie... și nu m-am gândit deloc la ce se gândește de obicei Domnul C. :)

   Cu auto vei face 2 zile (costuri suplimentare de cazare, masă) și ajungeți obosiți - poate merită ,,riscul ,,unui bilet de avion. Aoleu... să nu citească C.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[10.04.17 21:12:39]
» mesaj pers

   @Mihai18 pt. Web

    Vă rog să-mi corectați o greșeală din rândul 8 de la urmă spre început.

    Este greșit „Niciodată nu depășiți fiind pe banda unu”

    Corect este așa „Când sunteți pe banda doi și aveți în față un autovehicul pe care vreți să-l depășiți, nu faceți această manevră pe banda unu” Vă mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[10.04.17 21:15:45]
» mesaj pers

   @Mihai18: Va multumesc pentru sugestii si am sa le am in vedere in planificarea calatoriei acolo. Daca insa imi recomandati vara cred ca anul acesta ratez, insa nu spun inca nu. O seara frumoasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[10.04.17 22:21:24]
» mesaj pers

   @Mihai18: Bună seara!

   Acum am ajuns și eu acasă, acum am putut citi.

   Mulțumesc pentru detaliile oferite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[10.04.17 22:27:26]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: Cu auto fac atât cât vrea domnul C :D

   Pentru el e mai confortabil cu mașina, avionul se poate prăbuși, pot exista teroriști:(

   Dacă vine vreo catastrofă peste Praga, noi putem fugi, voi nu-pentru că nu aveți cu ce=))

   El nu citește decât articolele mele, eu sunt urmarita, nu voi, nu ecourile noastre. Și... știi că se amuză atunci când vă povestesc.

   El e precaut, noi nu :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[29] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2016] Dublu curcubeu văzut la decolarea din Amsterdam -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845719">Şterge vot</a></div><span id="v9845719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2016] Dublu curcubeu văzut la decolarea din Amsterdam
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2016] Una din cele mai frumoase clădiri din Old Square -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845720">Şterge vot</a></div><span id="v9845720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2016] Una din cele mai frumoase clădiri din Old Square
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2016] Clădiri renovate impecabil -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845722">Şterge vot</a></div><span id="v9845722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2016] Clădiri renovate impecabil
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2016] Una din cele mai fotografiate biserici din Old Square -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845723">Şterge vot</a></div><span id="v9845723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2016] Una din cele mai fotografiate biserici din Old Square
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2016] Alegeți mașina dorită pentru un tur de oraș -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845725">Şterge vot</a></div><span id="v9845725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2016] Alegeți mașina dorită pentru un tur de oraș
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2016] Muzeul de ciocolată - magazinul de suveniruri -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845726">Şterge vot</a></div><span id="v9845726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2016] Muzeul de ciocolată - magazinul de suveniruri
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2016] Palatul văzut de pe podul Carol -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845729">Şterge vot</a></div><span id="v9845729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2016] Palatul văzut de pe podul Carol
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2016] Municipal House la ceas de seară -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845730">Şterge vot</a></div><span id="v9845730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2016] Municipal House la ceas de seară
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2016] Podul Carol nu-și pierde farmecul, indiferent de vreme -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845731">Şterge vot</a></div><span id="v9845731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2016] Podul Carol nu-și pierde farmecul, indiferent de vreme
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2016] Mulțimea se adună la ora fixă pentru a urmări spectacolul celor 12 apostoli -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845733">Şterge vot</a></div><span id="v9845733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2016] Mulțimea se adună la ora fixă pentru a urmări spectacolul celor 12 apostoli
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2016] Acoperișurile roșii se văd cel mai bine de sus -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845734">Şterge vot</a></div><span id="v9845734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2016] Acoperișurile roșii se văd cel mai bine de sus
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2016] Clădiri în cea mai mai aglomerată piață din Praga -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845736">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845736"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845736">Şterge vot</a></div><span id="v9845736" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845736)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845736Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845736MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2016] Clădiri în cea mai mai aglomerată piață din Praga
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2016] Străduță din orașul vechi, liberă la orele dimineții -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845737">Şterge vot</a></div><span id="v9845737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2016] Străduță din orașul vechi, liberă la orele dimineții
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2016] Ceasul astronomic- la oră fixă un scurt spectacol -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845739">Şterge vot</a></div><span id="v9845739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2016] Ceasul astronomic- la oră fixă un scurt spectacol
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2016] Turnul Eiffel în miniatură - de sus aveți o panoramă frumoasă asupra orașului 
 Praga -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845740">Şterge vot</a></div><span id="v9845740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2016] Turnul Eiffel în miniatură - de sus aveți o panoramă frumoasă asupra orașului Praga
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2016] Castelul și Catedrala St. Vitus văzute din turnul de pe dealul Petrin -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845743">Şterge vot</a></div><span id="v9845743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2016] Castelul și Catedrala St. Vitus văzute din turnul de pe dealul Petrin
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2016] Praga cu podurile peste Vltava-vedere din turn -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845745">Şterge vot</a></div><span id="v9845745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2016] Praga cu podurile peste Vltava-vedere din turn
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2016] Labirintul oglinzilor - loc de amuzament pentru mari și mici -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845747">Şterge vot</a></div><span id="v9845747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2016] Labirintul oglinzilor - loc de amuzament pentru mari și mici
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2016] Cu greu intră în cadru turnurile Catedralei -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845748">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845748"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845748">Şterge vot</a></div><span id="v9845748" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845748)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845748Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845748MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2016] Cu greu intră în cadru turnurile Catedralei
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2016] Din acest colț se vede măreția Catedralei -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845750">Şterge vot</a></div><span id="v9845750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2016] Din acest colț se vede măreția Catedralei
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2016] Moment din timpul schimbării gărzii la Palat -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845751">Şterge vot</a></div><span id="v9845751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2016] Moment din timpul schimbării gărzii la Palat
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [NOV-2016] Golden Lane -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845752">Şterge vot</a></div><span id="v9845752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2016] Golden Lane
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2016] Interiorul unei căsuțe - Golden Lane -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845753">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845753"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845753">Şterge vot</a></div><span id="v9845753" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845753)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845753Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845753MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2016] Interiorul unei căsuțe - Golden Lane
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2016] Cea mai micuță, dar și cea mai fotografiată căsuță - Golden Lane -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845755">Şterge vot</a></div><span id="v9845755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2016] Cea mai micuță, dar și cea mai fotografiată căsuță - Golden Lane
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2016] Biserica St. George din cadrul complexului. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845757">Şterge vot</a></div><span id="v9845757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2016] Biserica St. George din cadrul complexului.
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2016] Interiorul impresionantei Catedrale St. Vitus -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845758">Şterge vot</a></div><span id="v9845758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2016] Interiorul impresionantei Catedrale St. Vitus
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [NOV-2016] Magazin plin cu păpuși - între 4-15 piese/set -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845759">Şterge vot</a></div><span id="v9845759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [NOV-2016] Magazin plin cu păpuși - între 4-15 piese/set
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [NOV-2016] Gala mașinilor de epocă -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845762">Şterge vot</a></div><span id="v9845762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [NOV-2016] Gala mașinilor de epocă
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [NOV-2016] Magazine cu cristaluri sunt la tot pasul în Centrul Vechi din Praga -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845763">Şterge vot</a></div><span id="v9845763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [NOV-2016] Magazine cu cristaluri sunt la tot pasul în Centrul Vechi din Praga
foto BOGDAN DSN [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[29] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.154839038849 sec