76738 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Filozofări de suflet (mai puţin turistice)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.03.2017
DE
Avatar Yersinia pestis
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2017

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Review ce nu va fi băgat în seamă de nimeni

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Aseară, 16.03.2017, am trecut prin Tg. Ocna, prin fața Școlii de Corecție și, ce să vezi, în fața ei erau o mulțime de polițiști. Nu știam ce se-ntâmplă așa c-am întrebat un localnic, ce trecea, impasibil, pe-acolo:

- Ce e, dom'ne, cu atâția gabori în fața Școlii de corecție?!

- Nu știu, nene, ori e întâlnirea de 10 ani de la absolvire ori ședință cu părinții!

Fraților, după cum mă știți, numai eu pot fi cu filet pe stânga: nu scriu nimic de vreo două luni și mă pălește muza exact în ziua (zilele) când mai toată suflarea AFA cheltuie resurse pentru a se deplasa la locul unde se va ține Congresul din acest an: Slănic Moldova.

Câțiva dintre voi au sugerat că ar fi vrut să mă vadă, știu și ce-i animă: toată lumea vrea să vadă o curiozitate sau, mai corect spus, o ciudățenie a naturii:căpățâna mea e goală pe interior, în cutia-mi craniană neexistând, ca la toți polițiștii, decât două sfori: una să-mi țină urechile și a doua pentru ochi.

Chiar și-așa știu că sunt un om extrem de simpatic, cu un simț a umorului peste medie, să lăsăm modestia, sunt, cumva, atins de aripa geniului, așa că se explică dorința voastră de a mă cunoaște. Știu ce simțiți și eu am fost om înainte de a deveni zeu! (Mamă, ce de-a ”Huoăăă”-uri îmi iau!) :))

Din păcate pentru mine, nu am cum s-ajung acolo, ca participant. Nu are rost să-mi încarc conștiința, atâta cât o mai fi rămas după cei 26 de ani de Poliție, cu nuș' ce minciuni legat de ce n-am venit... rămâne, deci, cum am stabilit, n-ajung și pace bună!

Dar, vedeți și partea bună: nu știți ce plictisitor sunt, ce anodin și insipid, cel puțin așa mă laudă Adriana mea, nu folosesc furculița decât ca să mă pieptăn cu ea și mănânc cu gura deschisă. Așa că bucurați-vă c-ați scăpat de mine!

Vă urez o ședere plăcută (pene de curent și frig în hotel), vreme frumoasă (hi, hi, hi, m-am uitat pe meteo, o să ningă, o să fie lapoviță, frig, temperaturi de 0 grade, dar, mă rog, 0 grade cu +) o adunare dichisită (bucătar nepriceput, care să ardă și ceaiul) și plimbări lungi și plăcute (pene de cauciuc cât încape!) Toate astea ca să mi se ostoiască și mie invidia, da?

Gata cu harneala, ceea ce vă voi spune acuma este important, puteți să folosiți asta drept probă împotriva mea, sunt serios ca un infarct:

În apărarea mea pot să spun doar că, deja, am ajuns acolo, aseară, 16.03.2017.

În felul ăsta am reușit să-l cunosc pe Cornel și frumoasa lui familie, precum și pe, în ordinea în care ne-am pupat festiv, pe ambii obraji, țoc-țoc, Roth, pe Dragoș și pe Kristinna, cu aparținătorii de rigoare. (După ce m-au cunoscut, cu toții au ajuns la Reanimare, dar, stați liniștiți, nu e grav, dacă donați sânge în cantități suficiente or să-și revină în timp util pentru ca să vă primească pe restul, ăia de-o să năvăliți la Hotel Dobru, Vila Teleconstrucția și la Perla).

Cât despre ăilalți de-i văzui aseară și nu le-am reținut numele, îmi cer scuze, nu mă las până nu aflu totul despre voi: watch your back!!! :p

Ca să vedeți că sunt chiar sunt sincer, să știți că, dacă o să vă simțiți bine, este un pic și munca mea, Cornel poate să confirme, mai ales că el m-a rugat să o fac: am fost și-am văzut posibilitățile de cazare ale locațiilor unde sunteți cazați acum, încă de prin luna decembrie, când nici Cornel nu știa unde o să organizeze Întâlnirea. Tot el m-a rugat să nu spui nimănui ce și cum, iar eu am fost mut ca un pește, mă știți doar: unde-i ordin, cu plăcere! De-aia m-a amuzat faptul că, la vreo trei săptămâni după toate astea, Crismis mi-a spus, sshhht, că a aflat, anticipat, unde va fi Găseala AFA din acest an și anume, la Slănic Moldova!!! :) )

Vă mai dau un motiv să mă-njurați: Până și pentru programul locurilor de vizitat mi-am dat și eu o părere: Salina din Tg. Ocna, Mănăstirea și Barajul de la Valea Uzului. Nu fiți răi, Slănicul nu-i vreun Bușteni, în afară de ce vă spusei mai sus, nu prea ai ce face. Doar o plimbare pe la Izvoare și la Păstrăvărie, unde puteți căpăta de mâncare pești ce până atunci se zbenguiau în apa limpede de munte și pe care, din lăcomia voastră, bucătarul a trebuit să-i omoare! :p

Așa că ăia de o să mă acuzați c-am chiulit nu aruncați piatra s-ar putea să nu fiu un păcătos atât de important! :)

Gata, vă lăs! Vă urez, acuma pe bune, să ”vă simteți bine”, să va cunoașteți și să vă împrieteniți, să vă voioșiți de numa-numa' (are Cornel o palincă de mori!), ce mai, să cheltuiți banii de-i aveți asupra voastră bucuroși că-i aveți. Pentru că, nu-i așa, ”Gratis, nu există, ieftin- nu rezistă! ”

Haidi, pa!

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 17.03.2017 09:29:32

Validat / Publicat: 17.03.17 10:17:02


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 990

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  44 PMA (din 44 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- crismis
[17.03.17 10:27:51]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Haidi, bre, 'ce n-ai mai stat oleaca?! Aterizam si noi mai pe seara... Tocmai eu sa fiu vaduvita de bucuria de a te cunoaste "pe viu"?! Nashparlog mare fusesi la faza asta! :):):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[17.03.17 10:46:54]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: io fac parte din categoria"ăilaltii"... am aflat după... că erai "tu" in carne si oase!!!

   Da'stii ceva?! No problem, mă bucur mult că m-am țucat cu Adriana, o super doamnă!

   Cât despre urări, multumim, asemenea😂😂😂😂!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[17.03.17 10:51:49]
» mesaj pers

   Yersi:*

   Pentru scumpa ta Adriana:*:*:*

   Esti drăguț, îți strălucea chelia.

   Adriana e minunată, o bomboană.

   Credeai prost că nu te voi citi :D Auzi: ce faceți de 1mai? Are Maria o ofertă dulce, pt litoral. E o mini întâlnire AFA.

   Mulțumesc pentru tot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[17.03.17 10:56:33]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Frumos din partea ta că te-ai implicat în organizarea Întâlnirii AFA 2017 (chiar dacă nu ai rămas să participi la distracții și să întâlnești oameni frumoși). Îți mărturisesc că la tine mi-a zburat gândul prima dată atunci când a anunțat Cornel locul întâlnirii anuale și faptul că cineva din zonă îl ajută.

   P. S. Nu cred că „dracul” e atât de negru. :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[17.03.17 11:34:37]
» mesaj pers

   Mai hai odata pe aici, avem nevoie de bacterii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[17.03.17 11:43:04]
» mesaj pers

   Iată și primul review al actualei Întâlniri AFA și m-am bucurat. Imi place stilul optimist al dv. și v-am inclus la Favorite. Doresc și fotografii. Voi citi tot ce se va scrie despre această întâlnire.

    Mi-a atras atenția afirmatia dv. „26 de ani vechime în istituția în care ați lucrat” Atunci urmează un PM.

    Distracție plăcută.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.03.17 12:09:40]
» mesaj pers

   @crismis: Pe cuvânt, speram să te cunosc, că n-a fost așa e numai ghinionul meu! Dar chiar cred că nu or fi intrat zilele-n sac așa că, un pic de răbdare o să mă ajute. Ori, am avut eu răbdare să-nvăț să scriu, urmează să-nvăț să citesc, nu-i un mare bai, cum să n-am eu răbdare s-aștept să te cunosc.

   Oricum, după cum am și scris, n-ai pierdut nimic, nevăzându-mă !

   Dar și eu am un avantaj ca sunt incognito !

   Distracție plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.03.17 12:13:41]
» mesaj pers

   @maria55: Uite, vezi că sunt timid?

   Am presupus că tu ești Maria dar n-am avut tupeu să mă bag în seamă, mea culpa!

   Așa numai Adriana e avantajată... de fapt, știi ceva, ia stai că-mi sar capacele: Adi s-a pupat cu mult mai multă lume decât mine. Cu unii din ăia de s-a pupat aseară nici nu cred că sunt de la AFA! :((

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.03.17 12:21:02]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mă bucur, sincer, că te-am cunoscut, chiar a fost o plăcere pentru mine! Ești o prezență, nu ca mine, cheliosul de mă aflu. Deși chelia mea este o chestie artificială iar tu ești prea doamnă ca să nu recunoști că-mi stătea bine!

   Bărbieritul meu este un show în sine, încep să dau cu aparatul de ras pe obrazul drept și termin la ceafă pe întreaga suprafață a căpățânii mele și nu o dată ci, de două ori, ca să preîntâmpin eventualele parcele de păr ce ar rămâne pe nobilu-mi scalp!

   Nu știu ce voi de face de 1 Mai, e mult până atunci dar, da, ideea sună interesant! Aștept pasa pe poziție viitoare!

   Distracție plăcută, sărut mâna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.03.17 12:24:45]
» mesaj pers

   @tata123: Da, deși, sincer, nu m-am putut feri, m-=a nimerit din prima!

   Pe bune, îmi pare bine că am putut fi de folos, sper să vă placă!

   Aaa, apropos, dacă vă place cazarea, programul și locurile de acolo, meritul este numai și numai al meu! Dacă nu, Cornel e șeful, el a decis! :p

   Tocmai ți-am explicat o mostră de supraviețuire a poporului riomân în calea vicisitudinilor vieții, adică, un fel de Hopa-Mitică. Deși, nu fiți cârcotași, dacă ați ști cât s-a consumat Cornel până a rezolvat totul! Merită toată aprecierea noastră!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.03.17 12:28:23]
» mesaj pers

   @elviramvio: Nici să nu te gândești, dă-le-ncolo de vietăți microscopice. Deși, cică unele-s bune pentru organismul omului care este ființă umană!

   Dacă era după mine, nu mai plecam aseară, nu făceam pendulare Mărășești - Slănic Moldova!

   Tu, în schimb, să te bucuri de Întâlnirea AFA, dacă simți că ceva scârțîie roagă-l pe Cornel să-ți dea o pălincă, pe urmă nu o să-ți mai pese de nimic! Tovarăși, viața-i frumoasă! vorba filmului ăla românesc...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.03.17 12:40:48]
» mesaj pers

   @Mihai18: Nnneah, sunteți în eroare și încă de două ori:

   1. nu e review referitor la Întâlnire, era un fel de ”avant scene”, eu am avut bucuria să-i văd pe câțiva dintre participanți înainte de starea de revelion ce se preconizează a fi în seara asta!

   Despre întâlnirea în sine or să scrie ăia de-au fost acolo. Mă rog, ce-și mai amintesc. De urmărit, ai dreptate!

   2. cu mine să vorbiți frumos, nu cu ”dumneavoastră” ,,că eu v-am respectat, da? :)) (pe bune, nu trebuie să ne formalizăm, cred că este o apropiere firească faptul că ne tutuim. Dacă doriți, putem fi protocolari dar, qui prodest?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- teona
[17.03.17 13:40:57]
» mesaj pers

   Draga Capcă, pentru ca eu in gand tot asa iti zic... chiar imi pare rau ca nu te-am cunoscut, pe bune. Si pe sotia ta, ca daca te suporta de atatia ani... e de bine si sigur este o simpatica, pe surse. Dar nu se stie niciodata, lumea este mica uneori, daca avem pană in localitatea ta...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[17.03.17 14:12:22]
» mesaj pers

   @teona: Știam eu că greșesc luându-mi nevasta cu mine: de strălucirea ei nimeni nu m-a mai văzut pe mine! 😩Eh, asta e, pot să mă obișnuiesc cu ideea!

   Păi, ce să spun, Mărășești e un oraș istoric, dacă vreți o amintire frumoasă vizitați Mausoleul și-atât! Normal că o să vin să vă văd și să bârfesc cu voi!

   Chiar așa, nicio bârfă, nimic, despre Întâlnirea AFA 2017 de la Slănic Moldova?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- traian.leuca
[17.03.17 16:52:33]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

nicio bârfă, nimic, despre Întâlnirea AFA 2017 de la Slănic Moldova?!

   Ce eşti aşa grăbit să afli? Astea mai încolo, după " socializari" :) .

   Şi nu sunt bârfe,ci filozofări...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[17.03.17 18:58:21]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Nope, filozofările au la bază un conținut preponderent alcoolic al lichidelor din corp! Admisia de alcool făcându-se pe cale bucală și în cantități revelionistice!

   Bârfa este refulare din cauză de neputință proprie; de exemplu, eu, care nu-s vreun băutor, când văd că cineva poate, scoț vorbe despre el că e bețivan! Ai înțeles mecanismul, da?

   Și, în cazul bârfei, îți trebuie doar răbdare, invariabil bârfa va ieși! În cazul filozofării poți să iei gușă: omu' poa' să bea cât încape și să nu mai poată să vorbească, dar'mi-te să mai filozofeze! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dragos
[17.03.17 22:46:19]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Persinia - vroiai "barfe" - ia d-aici: cea mai tare petrecere AFA ever!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[17.03.17 23:32:15]
» mesaj pers

   @Dragos: Nu vorbesc decât cu persoane aflate în stare de ebriebrea... asta dovedește dezinvoltura, conform dictonului: in vino e veritas. Romanii ăia nu erau ei proști degeaba, așa să știi! Oricum,ți-ai atins scopul, ai răsucit cuțitul în rana din sufletu-mi sensibil ceea ce mă face să cred că pupatul de-aseară a fost sărutul lui Iuda , Brutus ce ești !

   Du-te, îmbată-te decent și abia după vorbește despre party!

   Enjoy!!! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[18.03.17 06:07:41]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

   Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba: - Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu? Politistul super excitat: - Sefu'! Am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat "Sa se dezbrace doamnele! ". Dupa cateva minute, din nou: "Si domnii sa se dezbrace! " Imediat aceeasi voce a strigat: "Si acum... la lucru! Si eu intr-un sfert de ora am ajuns...

   Yersi, a fost foarte frumoasă prima zi de petrecere, totul a fost minunat. Am zâmbit soarelui, am cunoscut colegi noi, am văzut cel mai frumos foc de tabără din viața mea (și am o vârstă totuși, am văzut multe), am mâncat slănină cu ceapă, berbecuțul a fost devorat, am băut țuică și am dansat... un pic :D

   Și... l-am văzut live pe Malimu :) alias @glcitizen, conta mult pentru mine, în egală măsură cu live-ul cu tine.

   Am dormit și eu patru ore, azi urmează o nouă zi interesantă, palpitantă. Regret că nu ați putut veni si voi:(

   Te salut cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- zlatna
[18.03.17 09:06:33]
» mesaj pers

   Se pare că nu va asteptati ca până la ora asta sa citească atatia articolul. Îmi pare rău că nu v-am întâlnit, dar mă si bucur în același timp, dacă cădeam si eu pe spate si avem nevoie de sânge, de unde sânge pur pentru că asera a fost mult alcool.

   Lasam întâlnirea pe altă dată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[18.03.17 10:40:05]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

îmbată-te decent

   păi decent eram, încă nu mă despuiasem.

   Și nici prea lucid, că al'fel nu ciupeam telefonu' la ora aia.

   Trecuse ceva vin, Glenfindich, Ballentines, palincă etc. pe „țeavă”... uite-așa, de ciudă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[18.03.17 10:43:17]
» mesaj pers

   @krisstinna: Chiar mă bucur pentru voi, dar, nu mă miră distracția voastră, cred că ăsta este scopul organizătii acestei găseli.

   Meritul este al lui Cornel, pentru organizare, pentru distracție trebuie să dați vina pe voi! :)

   P. S. Auzi, da' ați mâncat tot berbecuțul?!

    Un gabor oprește o mașină.

   - Actele, vă rog!

   Șoferul îi dă acestuia actele.

   Gaborul:

   -Mda, talonul mașinii, mda... RCA, permisul... oh, domnul Lucian Blaga, vai, mă scuzați, puteți pleca!

   Șoferul, nedumerit:

   -Ce este, s-a întâmplat ceva?!

   La care polițistul:

   -Ei, lăsați... mai citim și noi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[18.03.17 10:45:32]
» mesaj pers

   @zlatna: Mda, nu m-am gândit la chestia cu sângele!

   Eh, nu-i nimic, inventăm perfuzia cu vodcă! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[18.03.17 10:48:00]
» mesaj pers

   @Dragos: Cine zice, ăla este! Până la urmă înțeleg că ați devenit radioactivi, da? Sunt supraviețuitori sau sun la 112?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[18.03.17 15:47:52]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: mai mult activi decât radio. Urmează update la noapte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.03.17 16:19:08]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Am înțeles, tu ai fost spionul local, ai găsit, ai recomandat, noi am venit, tu dar pe fugă. Faci ce faci și te ascunzi după chelie.

   De aranjarea lemnelor pentru focul de tabără tot tu te-ai ocupat?

   A fost cel mai frumos foc de tabără la care am participat în viața mea.

   Aseară a fost o petrecere faina, preambul pentru diseară.

   Aștept următorul congres AFA la care sper să participi și tu.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos
[18.03.17 16:28:37]
» mesaj pers

   @ANILU: da, da, da...

Aștept următorul congres AFA la care sper să participi și tu.

   Așa. La al paișpelea Congres, Yersinia Pestis va fi ales!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[18.03.17 16:29:50]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Tovarășe, vei regreta cat vei trai că nu fusese cu noi. Vezi tu ce se scrie după ce cade cortina.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[19.03.17 07:15:55]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

   Guță a recunoscut că pe la petreceri mai ascultă și o muzică clasică: "Nu e nicio ruşine în asta! " =))

   Yersi: ce e frumos se termină repede:(

   Pentru prima dată în istoria AFA, petrecerile au fost în două locuri.

   Fiecare petrecere a avut farmecul ei, parfumul ei, ambele au fost reușite. Dar, pentru că va exista totuși un clasament, îți spun din culise: oamenii au fost minunați, momentele inedite nu au lipsit, picanteriile au fost delicioase, premiile numeroase, rusticul a câștigat detașat în fața luxului :D

   Acestea sunt semnalele percepute de mine din partea colegilor AFA.

   Detaliile... le vei afla de la colegi, din articolele lor :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 7 PMA1 (din 7 voturi)]
- iulianic
[19.03.17 19:02:23]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Despre popularitatea pe care ți-ai câștigat-o în timp (în pofida schimbării de nume care te-ar mai fi putut ascunde cumva) nu e de mirare că ai atâtea ecouri din care transpare regretul tuturor celor care nu te-au cunoscut. Și eu mă număr printre ei, dar asta e o altă poveste.

   Ceea ce vreau să-ți spun este că eu am intuit că tu ești "șpionul" lui Cornel trimis cu misiune specială la Slănic Moldova. M-am mirat grozav atunci când am văzut că tocmai tu - șpionul principal - nu vei participa la bairam. Cu toate astea, trecând prin Mărășești - atât la dus, cât și la întors - am pomenit numele tău. Și cred că mulți au făcut asta.

   Despre propunerile de vizite în zonă… știu că ai avut o participare activă (și pe față). Pentru toate, în numele meu și al soțului meu, multe mulțumiri. Iar dacă vreodată vei considera că merită să ni te arăți, să fii mai mult decât un nickname pentru noi, vom fi bucuroși de cunoștință.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI

Autorul nu a încărcat până în acest moment nicio fotografie care sa fie atașată acestui set de impresii

Vezi eventual "Alte fotografii din această destinație" (încarcate de alți utilizatori)  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.239562988281 sec