76737 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Alykanas Village Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.03.2017
DE
Avatar RossoNerro
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 09.08.10
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
770 lire britanice
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

“Dor de soare”


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

“Dor de soare”

Life family: Alykanas Village, Alykanas, Zakynthos

INTRODUCERE

Antoine de Saint Exupéry spunea că “un vis fără un plan este o simplă dorință”. De principiu îmi place să am parte de multă libertate, sunt un perfectionist prin cea ce întreprind, e pură ambitie amestecată cu perseverenta si tenacitate, un talmeş-balmeş ce include multă pasiune, dragoste si dăruire. Sunt o persoană calculată, care iîși planifică totul dinainte, poate cu prea multă meticulozitate și care duce la bun sfârșit ceea ce a început. Nu știu dacă este o calitate sau un defect, aici părerile sunt împărțite. Cred cu tărie că nimic nu este imposibil atunci când iți dorești (place) și foarte important este să știi unde vrei să ajungi, mereu alergănd către “punctul terminus” (*Se alungesc formele pe lângă noi, iar părul, rămâne şuviţat în urmă. Timpul aleargă, de jur împrejur, urzicat de curgerea dintre clepsidre. Momentul va arde intens până la punctul terminus. Apoi, vom arde mocnit. – Andei Pavel).

"Poveştile de dragoste sunt ficţiuni ale frustrării. Te îndrăgosteşti pentru a rememora o frustrare pitită în subconştient", spune psihanalistul Adam Phillips. Fac o paranteză, Adam Phillips vorbeşte în cartea "Missing Out: In Praise of the Unlived Life" despre paradoxul central al Iubirii. Iubind cu adevărat, simţim efectele combinate ale fiorului şi terorii, dorinţei şi dezamăgirii, dorului şi pierderii anticipative a Iubirii. Iubirea este câmpul electric al unei sarcini pozitive şi al uneia negative. Yin şi Yang, nu. Relaţia osmotică dintre mare şi soare este reflectată de intensitatea paralelă dintre dorul ce invocă prezenţa Iubitului sau Iubitei (marea) şi agonia în absenţa obiectului dorinţei (soare). Acest lucru am vrut sa experimentez in incursiunea mea in 2016. Mi-a reusit.

Am dorit sa cunosc Grecia (recunosc spășit, pentru prima oară), la ea acasă, prin prisma aventurii și a iubirii. Îmi plac provocările pentru ca ele te determină să te autodepășești și să ieși din rutina cotidiană, având o plăcere nemărginită (satisfacere) că le-am (ai) dus la bun sfârșit … … este un mare pas. Am dreptate (tu) cititorule? Bucuria (nemărginită), chintesența, e să-ți placă ceea ce faci, să călătorești, sa-ti faci prieteni încontinuu, chiar dacă e greu (inclusiv pe AFA). Indiferent ce și se (va) intampla în viață, bun sau rău, tu ai călătoria ta și esti creatorul propriului destin. Un (alt reper) punct de pornire în viață e să urmarești trecerea la “urmatorul nivel” într-o anumită parte (perioadă) a vietii. Urmează-ți visul, fă primul pas ca să-ți transformi viața într-o Aventură. Ai curaj să mergi până la capăt pe drumul ales, cititorule?

Stop, prea am luat-o pe arătură.

Grecia a fost o atracție turistică bine cunoscută și mult trâmbițată fie pe mass media fie (după principiul) …... din gură în gură, acest lucru se datorează istoriei îndelungate, a ortordoxiei, a valorilor morale, culturare, (leagănul civilizației europene), precum și pentru litoralul lung, cu multe insule și plaje. Turismul în Grecia este un element-cheie al activității economice a țării, fiind unul din principalele “motoare”.

Cred ca regionalismul este una din trasaturile definitorii ale modului de afaceri pe care le percepe turistul. Un alt element definitoriu este acela ce ține de modul cum se gatește în această țară, lucru reflectat în tehnici, ingrediente, preferințe… pentru mine bucătăria grecească înseamnă generozitate și iubire. Și da, cu siguranță simți iubireaîin multe feluri de mâncare. Feluri de mâncare care iți aduc aminte de bunici, de mătusi, de mama… , plâng cu lacrimi de DOR, toate (ne) dor dar cel mai mult de cei dragi, nouă.

CUPRINS

Nu doresc să vă amețesc cu detalii tehnice (o fotografie = 100 de cuvinte) despre resort. Numele acestuia spune tot, este axat pe FAMILIE (o comunitate). Când ajungem la locația visurilor noastre mă deranjează să citesc că nu ne încântă nu stiu ce amănunt, povestind cu lux de amanunte că serviciile bellboy-ului au fost deplorabile (a cerut bacșiș), că nu s-a schimbat lenjeria (decât) o data pe sejur, că nu avem înghețată (aquapark deschis) în permanență, că nu e marea caldă…... o multime de neajunsuri. Personal, când aud aceste cuvinte mă gândesc la faptul că viaţa este prea scurtă ca să o irosim fiind supăraţi pe (cei de lângă) noi, prea scurtă pentru a ne certa, prea scurtă pentru a nu oferi iertare, prea scurtă pentru a nu vedea lucrurile care ne fac cu adevărat sufletul să zâmbească.

Ne plîngem ca locatia nu este cum ne-am dorit, dar uităm că noi am facut alegerea, până atunci ne-am folosit de libertatea de a gândi ce vrem, de a face ce vrem, de a spune ce vrem…... pe scurt de LIBER ARBRITRU (Liberul arbitru implică în esență existența libertății alegerii actiunii, ca stare de fapt, nu doar ca o stare mentală, simulanta de posibilitate actiune, căreia nu îi corespunde ceva efectiv).

Viaţa este prea scurtă pentru ca să o irosim pe lucruri fără de valoare, timpul nostru trebuie bine chivernisit (gestionat) și nu cuantificat, acesta nu se cumpără (bani) și nici nu se mai intoarce vreodată. Traiți clipa (viața).

Fac o paranteză: Dalai Lama , a fost intrebat: ”Ce ma surprinde cel mai mult la umanitate? ” Omul. Isi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi isi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea. Apoi este atat de nerabdator cu gandul la viitor incat nu se bucura de prezent. Rezultatul e ca nu traieste in prezent, dar nici in viitor. Traieste de parca n-ar muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait.

Stop, iar am luat-o pe arătură.

Date despre Alykanas, Zakynthos

Alykanas este o statiune in nordestul insulei Zakynthos la poalele muntilor din Zakynthos care se prelungeste pana in mare. Alykanas este asezata intr-un golf larg, in stanga muntii si marea la dreapta. Statiunea are o singura strada principala, unde sunt magazinele principale (bine aprovizionate) si tavernele de toate genurile. Faleza nu prea exista, este mica. Te poti plimba din port pana in dreptul hotelului Valais, unde se termina strada si continua plaja pana in Alykes. Centru statiunii este de fapt soseaua principala. Aici gasiti toate agentiile locale de turism. Farmacie, supermaket-uri, agentii de inchiriat masini si A. T. V- uri, skyjet-uri, hidrobiciclete, parasailling, etc.

Alykes si Alykanas sunt doua statiuni invecinate, despartite doar de raul Skourtis, din nord-estul insulei Zakynthos. Cele doua au mai multe elemente traditionale decat statiunile din zona de sud a insulei si sunt mai linistite. Alykes si Alykanas sunt potrivite pentru oricine, indiferent de varsta, avand o plaja nisipoasa si o apa de o culoare incredibila, baruri si taverne si fiind mai aproape de binecunoscuta plaja cu epava (navagio) sau de Pesterile albastre (blue caves). Zona este cunoscuta pentru mlastinile de sare din Alykes, locul de unde intreaga insula era aprovizionata cu sare.

Date despre resort, Life family

Acesta este constuit în două etape, prima (veche) este compusă din vile P + 2 niveluri, partea engleză, si un altul compus din P +1, partea Nordica (norvegia +danemarca)

Partea engleză, are mai multe (3) piscine iar cea nordică doar 2. Aquaparc-ul (3 tobogane) se afla în spatele resortului, la confluența nordică cu cea engleză. În spatele acestuia se afla zona verde, locuri de joacă amenajate, etc… …... urmată de plajă și implicit marea. De la balcoanele resortului se vedea Kefalonia, în depărtare.

Partea engleza beneficiaza de mai multă verdeață, eclipsând pe cea a nordicilor. În schimb aceasta este mai aerisită, camere mai moderne si cu piscine generoase … la botul calului. Ambele au POOL baruri, mai bine aprovizionat este cel englezesc. Înghețată, cu program 12:30 -16:30, oricum de duzină. În rest se poate achiziționa tot ce vrei, contra cost.

Resortul dispune de amfiteatru (pe partea engleza), teren de fotbal/tenis, parcare, etc.

Restaurante: Simple, fara mobilier opulent, tot ce implică gama IKEEA, mâncarea bună, cam fast food, salate, prăjituri, etc. seara predomină grătarele. Băuturile – prezentare frumoasă dar execrabile. Cafeaua, proastă. Vinul – slab, spre foarte slab. Berea, bună, la pahare de plastic. Curățenie impecabilă, chelneri zâmbitori și dispuși să ofere ajutor, necondiționat.

Conexiune Internet - prost in resort, acceptabil in loby

Entertaiment – bun pentru copii, program 19 - 21, foarte slab (inexistent) pentru ceilalti, program 21 – 22.

Personalul foarte prietenos, check-in a fost rapid, iar personalul ne-a furnizat toate informațiile relevante despre facilități. Camerele au fost impecabile și am avut prosoape curate în fiecare zi, în fiecare zi, paturi făcute și schimbate o dată pe săptămână.

Prosoapele de plajă cu taxă 5 euro, returnabili la sf. Sejurului. Snack bar-ul, de asemenea cu program, de la 10.30 până la 14.30.

Club Kids dimineața la 10 la 12 și după-amiaza de la 13.30 până la 15.30. Foarte de treabă personalul (Armando).

Plaja: îngustă, dar bine întreținută. Sezlonguri din abundență, neocupate cu binescutul prosop, este o plajă mare, din nisip, destul de aglomerată în sezon.

Există autobuze locale către Zante, cu programul aferent.

Ce puteți face: Excursii opționale către Blue Caves și Navagio, se pot lua ambarcaţiuni din portul Alykanas, apoi puteți viziona toate plajele următoare: Alikes, Makris Gialos, Mikro Nissi, portul Agios Nikolaos, Capul Skinari sau chiar Porto Vromi.

Per total: Un resort foarte bun pentru familii, curat, dotat si prietenos. Un minus ar fi conexiunea de internet. Recomand cu căldură familiștilor.

Vacanțe frumoase să aveți. TCB.

Va mulțumesc pentru rabdare și înțelegere. Lecturare plăcută.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de RossoNerro in 16.03.2017 14:10:47

Validat / Publicat: 16.03.17 22:16:39


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în GRECIA
VIZUALIZĂRI: 1953


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (RossoNerro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16649 PMA (din 20 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[16.03.17 17:00:24]
» mesaj pers

   @RossoNerro: Te poți uita, te rog, pe site-ul oficial al hotelului, ca să ne spui dacă este cel la care ai stat?

   Tu ai spus că se numește Alykanas Beach Village, iar pe site apare Alykanas Village, dar după poze pare să fie vorba de același hotel.

   Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[16.03.17 17:32:06]
» mesaj pers

   @RossoNerro: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RossoNerro
[16.03.17 20:38:30]
» mesaj pers

   @webmaster26: Buna seara, da este corecta poziționare. Socant. locația este de nerecunoscut, sunt transformări majore.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- RossoNerro
[16.03.17 20:49:14]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, am greșit eu, pe documentele scrie clar: ALYKANAS Village - ALYKANAS, Zakyntos - Greece 29000 [***] Scuze.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- crismis
[16.03.17 23:07:09]
» mesaj pers

   @RossoNerro: Wow! Credeam ca sunt singurul "extraterestru", ca atunci cand am fost in Zakynthos (ce-i drept, cu muuulti ani in urma), n-am vrut sa ne cazam in Laganas (sau pe-acolo), ci pe blanda coasta rasariteana... Am ales Alykes, pensiunea se cheama Apollo Hotel si de pe imensa noastra terasa puteam admira taman mlastinile sarate! (Si da, as scrie despre Apollo, web, dar chiar n-ar mai avea nicio relevanta in prezent, prea multi ani au trecut de atunci...)

   Eh, ce de amintiri...

   Vreau sa vina varaaaaaaa!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maryka
[18.03.17 17:02:57]
» mesaj pers

   Acest rewiev îmi aduce aminte de prima noastră experiență în Grecia, tot în Alikanas, în 2010. Pe atunci am stat la Danny Hotel. Și pentru că ne-a plăcut mult întâia călătorie în Grecia, am continuat să ajungem în cât mai multe locuri și insule. Dar acolo a fost prima întâlnire. Mă bucur că ați avut un concediu frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RossoNerro
[18.03.17 18:46:59]
» mesaj pers

   @maryka: Va multumesc, sunt încântat de alegerea Dvs. Vacante frumoase sa aveți și mult soare. TCB

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[17.09.17 21:59:54]
» mesaj pers

   @RossoNerro: Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru pozele insotitoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RossoNerro
[20.09.17 08:03:25]
» mesaj pers

   @calatorul: Buna dimineata,

   

   Va multumesc pentru ecou. Apreciez. Asemenea si dvs. TCB.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [18.10.18 17:50:12]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Piscine partea engleza -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841047">Şterge vot</a></div><span id="v9841047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Piscine partea engleza
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Vedere de ansamblu a celor 3 piscine. -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841050">Şterge vot</a></div><span id="v9841050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Vedere de ansamblu a celor 3 piscine.
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Momente de relaxare. -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841052">Şterge vot</a></div><span id="v9841052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Momente de relaxare.
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Locuri de odihna si recreere, in spatele complexului -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841054">Şterge vot</a></div><span id="v9841054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Locuri de odihna si recreere, in spatele complexului
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] La umbra nucului batran... -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841056">Şterge vot</a></div><span id="v9841056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] La umbra nucului batran...
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841060">Şterge vot</a></div><span id="v9841060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016]
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2016] Partea engleza -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841062">Şterge vot</a></div><span id="v9841062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Partea engleza
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2016] Intrarea oficiala -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841064">Şterge vot</a></div><span id="v9841064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Intrarea oficiala
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Parcarea -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841067">Şterge vot</a></div><span id="v9841067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Parcarea
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2016] Terenul de fotbal/tenis -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841068">Şterge vot</a></div><span id="v9841068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Terenul de fotbal/tenis
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Allee partea engleza -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841072">Şterge vot</a></div><span id="v9841072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Allee partea engleza
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Alta alee, partea engleza -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841075">Şterge vot</a></div><span id="v9841075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Alta alee, partea engleza
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841077">Şterge vot</a></div><span id="v9841077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016]
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [AUG-2016] Detaliu partea engleza. -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841078">Şterge vot</a></div><span id="v9841078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Detaliu partea engleza.
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] P + 2 cam liniste. -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841080">Şterge vot</a></div><span id="v9841080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] P + 2 cam liniste.
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Detaliu, partea engleza. -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841082">Şterge vot</a></div><span id="v9841082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Detaliu, partea engleza.
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841085">Şterge vot</a></div><span id="v9841085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016]
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [AUG-2016] -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841087">Şterge vot</a></div><span id="v9841087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016]
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [AUG-2016] -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841088">Şterge vot</a></div><span id="v9841088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016]
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [AUG-2016] La liber, cu program. -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841089">Şterge vot</a></div><span id="v9841089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] La liber, cu program.
foto RossoNerro [16.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] -- foto by <b>RossoNerro</b> [uploaded 16.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av841090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv841090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=841090">Şterge vot</a></div><span id="v9841090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(841090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f841090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e841090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016]
foto RossoNerro [16.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.219739198685 sec