76145 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Complex turistic Alpina-Casi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.02.2017
DE
Avatar csibicip
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Deva
înscris/ă în 20.07.12
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
FEB-2016
DURATA: 3 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
700 lei (+300)
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 11, 12

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
8.80
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 35 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
Frecvența cu care s-au trimis reviews-uri la această pensiune, în ianuarie, a fost cu peste 1.000% mai mare decât media celorlalte cazări. În circumstanțe excepționale, se IMPUN verificări excepționale
Alte review-uri trimise vor fi publicate doar dacă sunt însoțite de dovada plății cazării
Măsura se aplică în perioada 31.01 - 28.02.2019 (poate fi extinsă până la revenirea la normalitatea statistică)

Alpina-Casi, ATENŢIE la camera primită — nr. 2 parter


Aş fi putut să dau o nota de 4, să fac troacă de porci tot complexul dar nu ajutam pe nimeni cu asta.

Deşi cu întârziere de un an, sper să ajut pe cineva cu aceste amănunte, mai ales că e vacanţa de iarnă.

Complexul Alpina-Casi are totuşi o poziţie strategică, posibilităţi multe, calificative bune în cea mai mare parte şi ar fi păcat să pun umbra unei camere peste toată pensiunea.

Am să vă dau însă nişte detalii astfel ca alegerea dv să fie reuşită. Să nu aveţi surpriza că aţi rezervat cameră în clădirea Casi şi sunteţi cazaţi în Alpina.

Să nu aveţi neplăcuta situaţie că nu puteţi ieşi pe balcon din cauza mirosului de peşte ars.

Complexul Alpina-Casi este format din doua pensiuni: Casi (stânga) mai nouă şi Alpina (dreapta) mai veche. Diferenţa dintre ele ar fi de o stea. Casi, de 3 margarete, mai îngrijită şi Alpina aş da 2 margarete deşi se afişează tot 3.

Despre Casi nu am ce comenta, e OK, camere şi băi mai mari, mobilier mai nou, mai îngrijită.

Alpina se află deasupra restaurantului, fapt ce aduce câteva note discordante: în funcţie de curenţii de aer, holul central şi camerele de la parter se umplu câteodată de miros de canal şi de miros de ulei ars de la bucătărie.

Când am intrat în hol şi l-am văzut frumos şi spaţios, mi-am închipuit că aici vom socializa cu cei din pensiune iar copiii se vor juca diferite jocuri cu cei de vârsta lor. Dar seara, când să punem planul în aplicare, am constatat că nu e nimeni din cauza mirosului.

Camerele în Alpina sunt mai mici, ai puţin loc pe lângă pat, mobilierul e mai vechi iar băile sunt foarte mici, deşi dotate. Pare totul îngrijit deşi ar fi nevoie de mai mult personal să mai repare câte un mic defect. E curat, curăţenie ai în camera la începutul sejurului şi dacă nu mai ceri…

Pe asamblu, Alpiana este vaca care încă se mai mulge şi unde trebuie să ai grijă să nu stai deasupra restaurantului.

ALPINA CAMERA nr. 2 PARTER: este o camera pe care AŞ ÎNCHIDE-O, aş transforma-o în depozit sau i-aş da altă utilizare. Camera se umple de miros de canal şi nu ai cum să aeriseşti pentru că dacă deschizi geamul te izbeşte un miros de ulei ars emanat de coşurile de la bucătăria restaurantului.

Noaptea, alt chin: caloriferul se încinge la maxim, nu are robinet de reglaj şi nu ai cum aerisi. Fereastra n-are clanţă, frigiderul face zgomot, nu este aer condiţionat, etc. Nu am reuşit să vorbesc cu cei de la etaj de pe partea cu bucataria, ca să ştiu dacă şi la ei se simte ceva…

Fără să facem scandal, în cele 4 zile de sejur ni s-a tot promis o altă cameră dar am rămas cu promisiuni şi nici macar cu o reducere de preţ...

Complexul Alpina-Casi este situat chiar peste drum de Arena Platoş. Din cameră, treci strada şi ajungi chiar pe pârtie. Între cele 2 clădiri Casi şi Alpina se află o sală dotată şi spaţioasă de conferinţe.

Complexul are parcare proprie gratuită. Pentru iarnă există cameră specială de depozitat echipamentul.

Bucătăria ar vrea să aducă o notă de rustic... Copiilor le-a placut tare mult acvariul.

Preparatele nu sunt foarte diverse însă găseşti esenţialul, în cele 3-4 zile de sejur: 3-4 ciorbe, sărmăluţe, mamăliguţă, fripturi, peşte. Preţul e rezonabil: cca 100 lei pentru 2 meniuri complete din care ne-am săturat 2 adulţi şi 2 copii. Din cele discutate cu bucătarul, mi s-a spus că e o mare fluctuaţie de personal, motiv pentru care bucătăria nu are ceva de tradiţie pentru local.

Per asamblu, Alpina-Casi are multe posibilităţi, dar trebuie să ai grijă ce pretenţii ai, ce-ţi doreşti şi ce primeşti...

---
Impresii încărcate de csibicip in 05.02.2017 21:11:36

Validat / Publicat: 05.02.17 22:14:11

VIZUALIZĂRI: 1218


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (csibicip); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  9000 PMA (din 12 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.02.17 22:13:45]
» mesaj pers

   Am actualizat denumirea Pensiunii — "Alpina-Casi"

   Informaţia că are 3 margarete este sigură?

   La noi văd că figurează cu 4 margarete...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- csibicip
[06.02.17 10:07:47]
» mesaj pers

   @webmasterX: Nu am mai găsit oficial categoria complexului. Mai demult apărea pe site. Mai nou aceasta a disparut de pe toate site-urile lor. Cred că au probleme cu gradele. Din ceea ce se vede la faţa locului nu poţi da 4 margarete decât la vreo 2 camere din Casi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- csibicip
[06.02.17 18:42:13]
» mesaj pers

   @webmasterX: V-am trimis în privat din sursă oficială că ambele pensiuni Alpina și Casi au certificate de clasificare de 3 flori.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.02.17 02:09:46]
» mesaj pers

   @csibicip: Mulţumiri.

   Am actualizat clasificarea oficială la 3 stele / margarete

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RARES2004
[04.04.19 11:54:44]
» mesaj pers

   @csibicip: In data de 03.10.2018, am contractat de la S. C. CHRISTIAN CAR S. R. L. –D, cu sediul in Sibiu, str. Mihai Viteazul, nr. 252, Jud. Sibiu, cu punct de lucru in localitatea Paltinis, judet Sibiu, servicii de cazare si masa pentru perioada 29.12.2018 – 02.01.2019, pentru 4 familii (8 adulti), la Pensiunea Alpina Casi Paltinis. In data de 03.10.2018 ni s-a emis factura pentru avans in valoare de 7000 lei, iar in data de 04.12.2018, factura in valoare de 8000 lei. Sumele reprezinta serviciile aferente celor 4 familii (1700 lei x 8 persoane = 13600 lei), iar 1400 lei reprezinta avansul pentru a 5a familie, care nu a mai putut merge si pentru care am primit banii inapoi.

   Oferta acestei pensiuni a fost de 1790 lei/persoana pentru sejur, pretul final ramanand la 1700 lei, fiind vorba de un grup. Tin sa precizez ca toti oaspetii pensiunii au achitat aceeasi suma.

   In data de 29.12.2018, in jurul orelor 15, toate cele 4 familii am ajuns la locul cazarii, oferinduni-se, in locul celor 2 cladiri acreditate cu 4 margarete, o anexa din spatele acestora, anexa cu spalatoria la parter, cu camere mansardate incredibil de mici, cu baile de 2m/2m, tot mansardate (pentru a ajunge la toaleta trebuia mers in mersul piticului, iar la dus trebuia sa stai aplecat), toata anexa avand un miros insuportabil, in toate camerele, cu cearceafuri rupte, fara prosoape si produse de baie.

   Subliniez ca pretul /pachet a fost acelasi, indiferent unde erai cazat.

   De asemenea, va aduc la cunostinta ca nicaieri nu apare aceasta anexa in site-urile de prezentare. De fapt, sunt 3 cladiri, 2 cladiri optime pentru cazare, iar cea de-a 3 a fiind o anexa care are piscina la parter, dar o cladire destinata angajatilor, insalubra. In 2 camere din aceasta anexa chiar erau cazati angajatii, cetateni din Republica Moldova. In mod cert, aceasta anexa nu este acreditata pentru oaspeti, ci doar pentru personal.

   Imediat dupa ce am ajuns la locatie, am contactat administratorul acesteia, pentru a clarifica situatia si a o remedia, raspunsul acestuia fiind ca nu are solutii pentru cazare in cele 2 cladiri principale si nici variante pentru a ni se rambursa banii.

   La locatie, 2 familii au mers cu atv-uri in remorci, iar 1 familie are 1 copil de 1 an, astfel, posibilitatea de a ne intoarce fiind nula, din cauza carosabilului inghetat si a ninsorii.

   In dimineata zilei de 29.12.2018, am primit un mesaj din partea administratorului pensiunii prin care ne informa cu privire la numerele de telefon ale angajatilor. Dupa cazare, am inteles de ce. Stiind ca vom obiecta referitor la conditiile de cazare, acesta nu s-a prezentat la pensiune, atribuind sarcina de a oferi lamuriri si solutii, angajatilor, care nu au nicio putere.

   Am ramas cazati o noapte pentru a evita riscurile deplasarii catre casa pe carosabil inghetat, constatand ca ne aflam atat cu banii luati, cat si sejurul de Revelion, distrus.

   A 2a zi (30.12.2018), am parasit aceasta locatie, dupa micul dejun, probabilitatea de a putea trece peste conditiile de cazare fiind zero.

   Va informez ca familia cu copilul de 1 an nu a beneficiat nici de caldura pe timpul noptii, din cauza unei defectiuni, toti membrii familiei respective imbolnavindu-se.

   Toate cele 4 familii sustin cele relatate mai sus, membrii acestora fiind dispusi oricand sa depuna declaratii in vederea sprijinirii celor relatate.

   Consideram ca atitudinea administratorlui a fost premeditata, atat prin neprezentarea la locatie cat si prin trimiterea mesajului din ziua cazarii referitor la persoanele de contact, in caz de probleme.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- csibicip
[04.04.19 12:35:47]
» mesaj pers

   @RARES2004: S. C. CHRISTIAN CAR S. R. L. ar trebui sa raspunda pt acasta locatie deoarece incaseaza un comision si trebuie, de asemenea, sa dea asigurari clientilor.

   Se pare ca in Paltiniș functioneaza bine șpaga și relațiile de aceea controalele sunt superficiale.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RARES2004
[04.04.19 12:38:29]
» mesaj pers

   @csibicip: Buna ziua. Societatea mentionata mai sus este proprietara pensiunii. Deci nu discutam de comisioane, ci de raspundere directa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2016] Complexul Alpina-Casi -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831761">Şterge vot</a></div><span id="v9831761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2016] Complexul Alpina-Casi
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2016] -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831763">Şterge vot</a></div><span id="v9831763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2016]
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [FEB-2016] Complexul Alpina-Casi peste drum de Arena Platoş -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831764">Şterge vot</a></div><span id="v9831764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2016] Complexul Alpina-Casi peste drum de Arena Platoş
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2016] Arena Platoş -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831766">Şterge vot</a></div><span id="v9831766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2016] Arena Platoş
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [FEB-2016] camera 2 parter -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831767">Şterge vot</a></div><span id="v9831767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2016] camera 2 parter
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [FEB-2016] camera 2 parter -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831768">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831768"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831768">Şterge vot</a></div><span id="v9831768" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831768)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831768Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831768MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2016] camera 2 parter
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [FEB-2016] camera 2 parter -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831770">Şterge vot</a></div><span id="v9831770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2016] camera 2 parter
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [FEB-2016] camera 2 parter- baia -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831771">Şterge vot</a></div><span id="v9831771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2016] camera 2 parter- baia
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2016] Aplina holul -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831772">Şterge vot</a></div><span id="v9831772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2016] Aplina holul
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [FEB-2016] Aplina holul -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831773">Şterge vot</a></div><span id="v9831773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2016] Aplina holul
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [FEB-2016] Aplina holul -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831774">Şterge vot</a></div><span id="v9831774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2016] Aplina holul
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [FEB-2016] Aplina holul - ATENŢIE CAMERA 2 -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831775">Şterge vot</a></div><span id="v9831775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2016] Aplina holul - ATENŢIE CAMERA 2
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2016] Aplina holul -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831776">Şterge vot</a></div><span id="v9831776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2016] Aplina holul
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [FEB-2016] CAMERA 2 pe fereastră se simt COŞURILE DE FUM DE LA BUCĂTĂRIE -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831777">Şterge vot</a></div><span id="v9831777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2016] CAMERA 2 pe fereastră se simt COŞURILE DE FUM DE LA BUCĂTĂRIE
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2016] parcarea complexului -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831779">Şterge vot</a></div><span id="v9831779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2016] parcarea complexului
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2016] Complexul văzut de pe Arena Platoş -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831781">Şterge vot</a></div><span id="v9831781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2016] Complexul văzut de pe Arena Platoş
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2016] restaurantul cu acvariu -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831783">Şterge vot</a></div><span id="v9831783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2016] restaurantul cu acvariu
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2016] Sala de conferinţe -- foto by <b>csibicip</b> [uploaded 05.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831784">Şterge vot</a></div><span id="v9831784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2016] Sala de conferinţe
foto csibicip [05.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.111681938171 sec