ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.01.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Mediaş [SB]
ÎNSCRIS: 07.03.16
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JAN-2017
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 30 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 6 MIN

Fereastra spre Lacul Colibiţa

TIPĂREȘTE

Pentru prima ieşire a acestui an, organizatorul de facto al sejurului - adică părtaşul la bine şi la rău al întregului meu univers familial - a ales Pensiunea Lac Colibiţa, un aşezământ cotat la 3 margarete.

Din capul locului, după consultarea opţiunilor prezentate pe site-urile de specialitate, a ales o cameră cu vedere spre lac. Bine gândit atâta vreme cât acesta este principalul loc de atracţie şi nu curtea vreunui vecin situat în imediata apropiere a construcţiei.

Am plătit 155 lei cu mic dejun/cameră/noapte pentru a avea privilegiul să vedem apa îngheţată bocnă din camera noastră, de pe balconul nostru şi chiar de pe gemuleţul băii.

Rezervarea o făcusem cu 2 zile înainte de plecarea spre stabiliment şi am avut parte de o mică şi plăcută surpriză în seara dinaintea plecării, când am fost sunaţi de proprietar pentru a se interesa de ora estimativă a sosirii la pensiune. De asemenea, ne-a dat asigurări că drumul de acces dinspre Prundul Bârgăului este curat. Deja îmi plăcea persoana!

Deşi nu am condus cu viteză peste limita legală - drumurile prin străinătate m-au determinat să respect şi în România limitele de viteză - am ajuns la destinaţie cu 2 minute înainte de ora la care eram aşteptaţi.

Înainte de a intra pe drumul care duce de la şosea la pensiune am fost nevoit să calc destul de apăsat frâna întrucât, fiind obişnuit cu înşirarea pe partea dreaptă a semnelor de circulaţie şi a anunţurilor referitoare la diverse obiective turistice şi nu numai, am observat plăcuţa indicatoare către pensiune instalată pe partea stângă doar când am ajuns în dreptul ei, ivindu-se de după ramura unui brad. Am urcat vreo 100 m şi am ajuns în parcarea unităţii de cazare, parcare ce pe timp de iarnă putea găzdui vreo 7 autoturisme.

Construcţia este aşezată astfel încât se bucură de mângâierea soarelui aproape pe întrega durată a zilei.

Comitetul de primire prezent avea în componenţă atât reprezentantul patronatului cât şi pe cel al proletariatului, primul dintre aceştia servindu-ne cu un păhărel de ţuică de cum i-am călcat pragul.

Am fost conduşi în camera pregătită situată la etajul 1. De cum am intrat pe uşă, drept în faţa noastră - prin geamul de dimensiunea unui perete al camerei - se vedea lacul scăldat în lumina "razelor cu dinţi" ale soarelui.

Ne-a plăcut camera de cum am intrat în ea, numai că Adriana, în speranţa că există vizibilitate şi mai bună, a întrebat dacă nu cumva sunt camere disponibile şi la nivelul superior. Bine că a intrebat! Foarte amabil, cu scuza că acestea nu sunt încă dereticate după plecarea clienţilor anteriori dar dacă avem puţină răbdare solicitarea noastră va fi rezolvată, am fost conduşi pe scări într-una dintre ele, am lăsat bagajul pe balconul ei şi am ieşit să ne dezmorţim puţin pe cărările din jur.

Înainte de a ieşi din pensiune am fost chestionaţi foarte politicos în privinţa prânzului pe care intenţionam să-l servim.

Iar când afirm "foarte politicos" am în vedere faptul că, prin modul în care proprietarul ne-a întrebat ce dorim să servim şi - mai ales - dacă dorim să mâncăm acolo sau în altă parte, ne-a determinat să alegem instantaneu şi în unanimitatea celor doi membrii ai familiei restaurantul dânsului.

Detest patronii sau personalul interesaţi să se căpătuiască pe spinarea ta dacă i-ai călcat pragul şi îmi merg la suflet opuşii lor!

Revenind din scurta mişcare, găsim camera curată, spaţioasă, dotată cu exact ceea ce îţi este necesar într-un sejur de 2-3 zile: un pat matrimonial confortabil, două noptiere cu două veioze, un dulap pentru haine, o masă pe care poţi aşeza câteva lucruşoare, un televizor conectat la programele difuzate de Dolce, un balcon cu o panoramă superbă şi o baie foarte curată. Ce m-a surprins plăcut, mobilierul este din lemn masiv şi nu din diverse amestecuri prelucrate, aspect care îi conferă o notă de eleganţă.

Pentru cei care nu pot trăi fără conexiune la internet este asigurat accesul la Wi-Fi (la etajul II conexiunea este intermitentă).

Coborând la masă aveam să aflăm că vom achita doar felul al doilea servit, ciorba fiind oferită gratis deoarece a fost pregătită de bucătarul grupului care plecase înaintea sosirii noastre. Oare câţi proprietari ar fi procedat la fel?

Toate bune şi frumoase până vine seara...

Când stingem lumina în cameră ne dăm seama că somnul nostru posibil să fie perturbat de clipocirile intermitente ale unei instalaţii de iarnă suspendată pe marginea balconului. A trecut Revelionul nostru, a trecut cel al ruşilor, dar oare patronul se gândeşte să-l serbeze şi pe cel chinezesc (27/28 ianuarie a. c.) de nu a dezafectat instalaţia încă?

Plus că de pe la ora 19 şi până după 22 o pereche aflată în camera alăturată a vorbit încontinuu, au zbierat, parcă, unul la altul fără întrerupere. Nici televizorul nu vorbeşte aşa mult, mai sunt pauze de publicitate şi acolo... Bine că într-un târziu s-a auzit clinchetul zglobiu al unor pahare, semn al instaurării unei păci vocale aşteptate. Drept să vă spun, mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat că am reuşit să adorm!

Cu bune şi unele - nu multe - mai puţin bune, recomand călduros Pensiune Lac Colibiţa.

Pensiunea a primit primii oaspeţi în 30.12.2015, fiind una intrată destul de curând în rândul unităţilor de cazare. După cum aveam să aflăm de la proprietar, toate dotările şi finisările au fost atent selecţionate şi supravegheate, banii necesari edificării acesteia provenind din fonduri europene.

Găsiţi acolo o persoană interesată cu adevărat să vă simţiţi confortabil, atenţă la solicitările voastre şi gata să dea sfaturi dacă i le solicitaţi. Şi nu ezitaţi să le cereţi pentru că aveţi de câştigat. Aşa cum am descoperit şi noi cea mai frumoasă panoramă asupra lacului, luând-o pe cărarea din spatele pensiunii. O cărare despre care nu ai cum afla decât întrebând.

În momentul în care restaurantul va fi tapetat cu unele tablouri şi montate toate becurile pentru ca sârmele şi cablurile să nu mai atârne, ceea ce va atenua din senzaţia de răceală şi local încă nefinisat, pensiunea se va ridica la standarde ce tind spre excelent.

Cu toate cele menţionate în paragraful anterior, alegeţi una din cele trei mese care dau spre lac dacă o să ajungeţi să mâncaţi aici. Nu îţi mai vine să te ridici de la masă...

În plus, ţuica e din partea casei la fiecare masă.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Marius 72 in 29.01.17 18:14:59
Validat / Publicat: 29.01.17 18:46:28
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în COLIBIȚA [BN].
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1837 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marius 72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Vedere din cameră spre lac
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 24050 PMA (din 27 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 30.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    3 ecouri scrise, până acum

    webmaster26 [29.01.17 18:29:56] »

    @Marius 72: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 68&ridAnt=76052

    ===

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    ===

    Mutat în rubrica "Pensiunea Lac Colibița, COLIBIŢA [BN]" (nou-creată pe sait)

    webmasterX [30.01.17 13:32:32] »

    Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

    Marius 72 [30.01.17 13:38:17] »

    @webmaster26: Cu mare plăcere! Atât doar că nu am avut cum să le încarc până acum. Ai poziţionat bine locaţia. Dacă ai nevoie, pot să trec exact coordonatele de pe o carte de vizită.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Marius 72
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Lac Colibița:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.048202037811279 sec
    ecranul dvs: 1 x 1