75716 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Zoosafari & Fasanolandia (parc de distracţii) [Fasano]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.01.2017
DE
Avatar BOGDAN DSN
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.03.08
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • ZOOSAFARI – Un obiectiv must-see în Puglia


   Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
  Urmare de aici

  În prima fază, atunci când am stabilit programul inițial de vizitare, Zoosafari nu era inclus pe listă, pentru că nu știam despre această atracție - nici pe AFA nu am găsit ceva. Despre acest obiectiv turistic mai altfel, am aflat chiar înainte de plecare de la o cunoștință care a vizitat destul de des această zonă, astfel că imediat și-a găsit loc în program. Mă bucur foarte mult că nu am ratat acest obiectiv obligatoriu (pentru cei care ajung in zonă), pe care îl reprezintă acest parc. Nu este prea mediatizat (probabil că nici nu se dorește), dar am găsit informații pe câteva saituri italiene. Chiar și pagina oficială este doar în italiană - zoosafari.it. În timpul celor 7 zile petrecute în Puglia, am aflat că sunt și italieni care nu aveau cunoștință că există așa ceva în țara lor.

  Zoosafari este situat în localitatea Fasano (la aproximativ 20 km/25 min de Alberobello) și este semnalizat cu indicatoare pe autostrada SS16 (Bari-Brindisi). Din aprilie și până la sfârșit de septembrie parcul se deschide la ora 9.30, iar ultima intrare este la ora 15. În restul anului se deschide la 10 cu ultima intrare la ora 14, iar în lunile de iarnă este mai mult închis. Tot orarul îl găsiți aici - zoosafari.it/orari

  Lângă Zoosafari este parcul de distracții Fasanolandia (sunt intrări separate), care se deschide la 30 de minute după Zoosafari și se inchide la 60 de minute după Zoosafari. Trebuie menționat faptul că dacă nu veniți cu mașina, nu puteți intra aici, ci doar în parcul de distracții Fasanolandia (unde puteți vedea alte animale). Biletul de intrare pentru Zoosafari costă 22 euro/persoană (preț valabil în septembrie 2016), indiferent de numărul de pasageri din mașină, dar eu consider că această experiență merită acest preț, și o să vedeți mai jos de ce spun asta.

  În acest bilet sunt incluse mai multe atracții - traseul cu mașina, intrarea în Fasanolandia (aici se intră fără mașină, iar dacă vrei să te dai în toate drăciile de acolo cred că vei plăti pentru fiecare), Metrozoo (un trenuleț suspendat din care veți putea vedea hiene, jaguari, sute de babuini, - nu vă speriați geamurile și ușile sunt ,,blindate ,,chiar și cu grilaje metalice - voi atașa poză), lacul și bazinele cu mamifere mari (se coboară la singura stație de pe traseul Metrozoo și o luați la pas ca să vedeți urși polari, hippopotami, rinoceri, foci), Sala Tropicală (acvarii, crocodili, reptile) etc.

  Zoosafari nu este o grădină zoologică în sensul pe care îl știm cei mai mulți dintre noi, ci un parc cu animale din diverse specii, în semi-libertate, prin care veți merge cu mașina. Deplasarea se va face lent cu treapta 1 și destul de rar cu viteza a 2-a. În orice zonă puteți să opriți mașina pe loc și să așteptați un moment prielnic pentru fotografii. Traseul are o lungime de câțiva kilometri și veți putea vedea foarte de aproape (sau chiar să atingeți unele animale) antilope, girafe, maimuțe, urși, elefanți, lei, tigri, cămile, zebre, struți, lame, bivoli etc. Spațiile care găzduiesc aceste animale sunt foarte mari (de zeci de mii de m. p), și încearcă să reproducă fidel (mă rog, cât mai fidel) habitatul lor natural. Zonele cu animale periculoase sunt prevăzute cu turnuri unde stau paznici cu arme, iar la sol sunt rangeri în mașini de teren, care preîntâmpină eventualele probleme și/sau conflicte dintre animale - chiar în timpul trecerii noastre doi tigri se luaseră la harță și au fost despărțiți cu mașina. Garduri înalte despart zonele cu animale periculoase de celelalte, mai pașnice/liniștite.

  Vă recomand să ajungeți aici chiar la ora deschiderii, pentru a evita aglomerația - probabil că în plin sezon este aglomerat chiar de la prima oră. Se intră cu mașina pe benzile speciale, opriți în dreptul caselor pentru a lua bilet, apoi o luați ușurel cu mașina pe aleile parcului și veți urma traseul marcat cu indicatoare.

  Prima intâlnire este cu niște antilope și mufloni, care au venit la geamul mașinii așteptând de mâncare - probabil că sunt foarte obișnuite cu oamenii astfel încât daca ai geamul deschis își întind botul spre voi ca să le dați ceva de papa. Aici puteți fotografia cu geamul lăsat fără să vă îngrijorați - am văzut unele mașini cu geamurile coborâte. Este însă interzis să vă dați jos din mașină, în orice zonă vă aflați.

  Poate nu ar fi rău să aveți la voi ceva mere, pere, morcovi sau biscuiți și să le întindeți către animale (noi nu am avut și parcă îmi pare rău). Am văzut că se practică asta la alte mașini (poate că ei știau). Girafele chiar își bagă înăuntru capul și feriți-vă de lunga și aspra lor limbă - aici am avut geamul închis, dar tot mi-a spălat parbrizul . Deși panourile recomandă (și în engleză) să țineți ușile și geamurile închise aici nu prea sunt probleme.

  În schimb in zonele următoare, cu lei, tigri sau urși negri, absolut toate mașinile aveau geamurile închise - și plăcuțele cu această mențiune sunt multe. Intrarea în aceste zone se face prin niște porți imense (lângă care sunt turnuri de supraveghere) care se deschid (din turn) la apropierea mașinilor. Se intră intr-un spațiu de siguranță de vreo 30-40 m (încap vreo 6-7 mașini) apoi poarta se închide, apoi se deschide poarta din față spre următoarea zonă cu animale. În zona leilor am avut parte de ceea ce face cel mai bine regele junglei - un răget adevărat - astfel că în mai puțin de două secunde am imitat-o pe Andra…... știți voi…. cu pielea de găină :). Impresionant, cu senzații deosebite, mai ales dacă ești așa aproape - am mai auzit alte răgete și când eram afară în parcare, la sute de metri distanță și tot impresionant a fost. În acest spațiu erau vreo 7 sau 8 lei, unii stăteau tolăniți la umbra măslinilor, iar alții își făceau plimbarea/înviorarea de dimineață.

  Urmează zona tigrilor unde aceste superbe animale pot fi admirate în toată splendoarea lor. Am oprit de două ori, pentru a putea surprinde tigrii de aici în câteva fotografii. În fiecare din aceste zone mai periculoase sunt mașini cu rangeri care supraveghează arealul - atât ei cât și cei din turnuri au și arme. Aceste două zone (cu lei și tigri) sunt printre cele mai apreciate de vizitatori. Zona urșilor negri dispune și de un mic bazin unde aceștia se pot bălăci în voie - și aici se recomandă închiderea ferestrelor mașinii. Tulpinile copacilor din această zonă sunt protejate complet împotriva urșilor (parcă îl văd pe Baloo cum se scarpină de copac). De fapt, aproape în tot parcul, tulpinile copacilor sunt protejate.

  Spațiul destinat elefanților este terasat (pe mai multe nivele) și are câteva mici bazine cu apă, chiar și un canal artificial din piatră. O altă zonă foarte interesantă este cea cu girafe - aici erau câteva femele cu pui (o adevărată grădiniță). Locurile special amenajate cu mâncare (iarbă, paie, frunze) sunt situate la vreo 2-3 metri deasupra solului. Nimic nu le reține pe aceste girafe să se aplece și să-și bage capul în mașina voastră (dacă aveți geamul deschis) mai ales dacă le întindeți un morcov sau un măr.

  Tot în acest vast spațiu, pe lângă girafe, veți vedea zebre, diverse specii de antilope și gazele, struți, cămile, dromaderi, bivoli etc. Nu doar copiii vor fi fermecați de acest parc, și pentru adulți (niște copii mai mari, nu-i așa?) este extrem de atractiv și interesant. Durata traseului, în funcție și de câte opriri pentru poze veți face, poate varia de la un minim de 45 minute pâna la două ore - nu trebuie să vă grăbiți (noi am stat mai mult de o oră). O parte din pozele atașate nu sunt de cea mai bună calitate, pentru că au fost făcute prin parbrizul sau geamurile laterale ale mașinii.

  La ieșirea din parc veți lăsa mașina în parcarea special amenajată (cu plată, parcă 3 euro) - dacă gasiți loc, puteți lăsa mașina sub una din copertinele formate din panouri solare. Apoi intrați per-pedes la Fasanolandia - intrarea doar în acest parc costă 9 euro, dar dacă aveți biletul de la Zoosafari atunci nu veți mai plăti nimic. Noi nu am fost interesați de atracțiile din parc (carusel, roller-coaster etc) astfel că am început cu Sala Tropicală - aici veți vedea crocodili, aligatori, șerpi boa, pitoni, dar și câteva acvarii cu pești. Pe aleile din jurul acestei săli puteți vedea și alte animale – o țestoasă gigant, lemuri etc. A urmat plimbarea cu Metrozoo pe o șină suspendată. Sunt câteva vagonete care sunt acționate electric –în fiecare vagon intră cam 6 persoane. La prima și singura oprire de pe traseu trebuie să coborâți și să parcurgeți la pas traseul care vă duce la alte spații dedicate animalelor mari. Chiar la ieșirea din stație este unul amenajat pentru cei 3 urși polari foarte jucăuși. Urmează bazinul hipopotamilor, care au stat mai mult sub apă, doar ochii și urechile erau la suprafață, totuși cu puțină răbdare am reușit să fotografiez mai mult decât urechile lor mici. Următoarea oprire la bazinul cu cei doi rinoceri, care se hârjoneau (tot în apă) în spațiul dedicat lor.

  În apropiere este un lac și debarcaderul de unde puteți lua un mic vaporaș, care pentru 1 euro vă poate face un tur de lac cu oprire lângă cele 3 insule. Primele două insule sunt mai apropiate și sunt legate între ele cu sfori/frânghii, iar ,,locuitorii ,,lor (a se citi maimuțe) se deplasează de la una la alta. Cea de-a treia insula este ,,locuită ,,de alte maimuțe. Acest lac este înconjurat de o alee pe care o puteți străbate la pas, și de unde aveți o vedere panoramică până la mare, pentru că parcul este situat pe o colină. Apoi reveniți la stație și luați vagonetul pentru a străbate și ultima parte a traseului - veți trece prin zona unde vreo 300 babuini (nu i-am numărat, dar așa scrie în pliant ) își fac de cap. Îi puteți admira din vagon și de la înălțime. Mai există un titicar care se deplasează chiar printre ele, dar la anumite ore (pe acesta l-am sărit…... trebuia să mai așteptăm ceva timp, dar puteți vedea în clipul de la începutul articolului).

  Parcul mai are și un Aquarium cu lei de mare - spectacolele au loc la anumite ore. Mai multe detalii găsiți aici - zoosafari.it/tour/fasanolandia

  Mai jos pun link către un filmuleț găsit pe youtube, cu și despre acest parc.

  youtube

  Am petrecut circa 3 ore agreabile în acest loc, mă bucur că AFA, ne-a plăcut mult și astfel îl recomand celor care ajung în zonă. Sper ca prin pozele atașate să vă faceți o idee despre ceea ce puteți găsi și vedea aici.

  Rog a se insera următorul clip cu filmări spectaculoase…... este realizat cu o dronă.

  https://www.youtube.com/watch?v=FW-n7jrsJn0

  Belle vacanze!

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de BOGDAN DSN in 08.01.2017 09:20:55

  Validat / Publicat: 08.01.17 09:59:43


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
  VIZUALIZĂRI: 4446

  Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (BOGDAN DSN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  66900 PMA (din 51 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [08.01.17 09:57:51]
  » mesaj pers

     Excelentă recomandarea

     Mutat în rubrica "Zoosafari & Fasanolandia (parc de distracţii) [Fasano], ALBEROBELLO" (nou-creată pe sait)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmasterX
  [08.01.17 09:59:13]
  » mesaj pers

     Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [08.01.17 10:41:47]
  » mesaj pers

     Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

     ===

     Articolul este selectat ca fiind "de interes turistic crescut" (dintr-o destinaţie inedită sau de la care nu avem impresii recente).

      Beneficiază în consecinţă de un spor de punctaj la voturile FB/FU şi B/U (1300 PMA, respectiv 600PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster26
  [08.01.17 10:44:18]
  » mesaj pers

     @BOGDAN DSN: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - BOGDAN DSN
  [08.01.17 10:47:16]
  » mesaj pers

     @webmaster26: Este perfect. Mulțumesc

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / ITALIA
  [08.01.17 11:12:34]
  » mesaj pers

     @BOGDAN DSN: Habar n-am avut de existenţa acestor parcuri zoologice, dar chiar dacă aş fi ştiut, n-aş fi putut să le vizitez, nefiind cu maşina.

     Felicitări pentru descoperirea unei destinaţii inedite şi pentru un review foarte bine documentat şi însoţit de fotografii inspirate.

     M-am amuzat văzând în poza 26 intrarea în parc, cu căsuţele trulli. Italienii nu se dezic... Doar eraţi în Puglia, şi mai mult decât atât, în apropiere de Alberobello!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - adri-nico
  [08.01.17 12:01:38]
  » mesaj pers

     Foarte frumoasa si atractiva excursie. Ma intreb daca poti sa stai "la ocazie" inainte de poarta de intrare, in cazul in care nu ai masina.

     Si stau si ma mai intreb daca nu se face coada de masini in cazul in care cineva doreste sa stationeze pentru a face poze mai multe, mai bune.

     Cu girafele am avut si eu experienta in Singapore, le-am hranit cu morcovi, 3 dolari 2 morcovi vinduti de ingrijitor. Aveau o limba lunga cit bratul meu. :)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - mishu
  [08.01.17 14:23:45]
  » mesaj pers

     @BOGDAN DSN: Minunat, o experienta deosebita, felicitari, votat cu mare placere.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Dan&Ema
  [08.01.17 16:24:36]
  » mesaj pers

     @BOGDAN DSN:

     Nici nu stiu cu ce sa incep.

     Hai sa o luam de la videoul atasat. Un promo impecabil.

     Articolul. Fascinant! L-am citit pe nerasuflate, ba am si recitit cateva pasaje.

     Pozele. Foarte reusite.

     Nu imi vine sa cred ca exista asa ceva la doar 22 eur / persoana si in Europa, anumebin Italia, rezonabil de aproape. Iar eu strang banuti sa ajung in Kenya si Tanzania unde daca am noroc voi vedea unele dintre animalele din safari sau nu.

     Te felicit si pentru acest articol, care m-a pus pe ganduri in ce priveste planurile viitoare.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - BOGDAN DSN
  [08.01.17 18:50:28]
  » mesaj pers

     @Carmen Ion: Nici eu nu știam de acest parc, am aflat cu câteva zile înainte de plecare. Nu știau ei italienii, așa că... avem o scuză. Acum poate va fi vizitat de mai mulți turiști din România.

     Intrarea este intr-adevăr marcată prin cele două trulli. Pe lângă cea din stânga pozei se intră la Fasanolandia, iar pe lângă cea din dreapta la Zoosafari.

     Sunt vreo 20 de km între Alberobello și Zoosafari.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - BOGDAN DSN
  [08.01.17 18:56:31]
  » mesaj pers

     @adri-nico: Nu se face coadă deoarece drumul este cu sens unic și este sufuient de lat astfel încât dacă o mașină sau mai multe staționează, celelalte pot trece/ocoli. Și noi ne-am oprit de mai multe ori pentru poze.

     Nu știu dacă se poate sta la ocazie, dar poate fi o variantă. Cel mai bine ar fi să se închirieze o mașină.

     Girafa are una din cele mai lungi limbi - vreo 50-60 cm. Cam scumpi morcovii la Singapore :), nu-i așa?

     @mishu - Mulțumesc mult.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - BOGDAN DSN
  [08.01.17 19:01:59]
  » mesaj pers

     @Dan&Ema: Mulțumesc pentru aprecieri. Mă bucur tare mult că am aflat despre existența acestui parc și m-ai ales că l-am vizitat. Într-adevăr prețul unui bilet poate fi considerat mare de către unii, dar cu siguranță merită pentru că are multe chestii incluse în preț. În țările de care spui vezi aceste animale în deplină libertate, dar și prețul plătit este pe măsură.

     Vă doresc să vedeți și voi Zoosafari din Fasano.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - Dan&Ema
  [08.01.17 20:19:00]
  » mesaj pers

     @BOGDAN DSN: multumesc!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - eris1311
  [18.08.17 22:13:38]
  » mesaj pers

     @adri-nico: Răspuns tardiv, dar poate util altcuiva. Nu este nevoie să stai la ”ocazie” la poarta parcului dacă nu ai mașină, parcul are microbuze tocmai pentru această categorie de vizitatori. Sau pentru cei care, pur și simplu, nu doresc să intre cu mașina proprie. La un cost suplimentar, evident.

     Problema este că fără mașină e mai dificil de ajuns la parc, este destul de departe de... orice. Până la Fasano cred că se poate ajunge cu trenul, dar de la gară probabil trebuie luat un taxi (asta este și recomandarea de pe site-ul parcului).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [27] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [SEP-2016] Prima întâlnire cu mufloni și antilope -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824970">Şterge vot</a></div><span id="v9824970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [SEP-2016] Prima întâlnire cu mufloni și antilope
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [SEP-2016] Zona leilor -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824971">Şterge vot</a></div><span id="v9824971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [SEP-2016] Zona leilor
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P03 [SEP-2016] Odihnă la umbra măslinilor -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824972">Şterge vot</a></div><span id="v9824972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [SEP-2016] Odihnă la umbra măslinilor
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [SEP-2016] Plimbarea de dimineață. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824973">Şterge vot</a></div><span id="v9824973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [SEP-2016] Plimbarea de dimineață.
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [SEP-2016] Sunt cuminți și liniștiți -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824974">Şterge vot</a></div><span id="v9824974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [SEP-2016] Sunt cuminți și liniștiți
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [SEP-2016] O pisică mare de tot -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824975">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824975"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824975">Şterge vot</a></div><span id="v9824975" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824975)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824975Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824975MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [SEP-2016] O pisică mare de tot
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [SEP-2016] A luat poziția pentru poză. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824976">Şterge vot</a></div><span id="v9824976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [SEP-2016] A luat poziția pentru poză.
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [SEP-2016] Spațiul pentru urșii negri -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824977">Şterge vot</a></div><span id="v9824977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [SEP-2016] Spațiul pentru urșii negri
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [SEP-2016] Zona cu elefanți - aici am deschis geamul -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824978">Şterge vot</a></div><span id="v9824978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [SEP-2016] Zona cu elefanți - aici am deschis geamul
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [SEP-2016] Grădinița cu girafe -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824979">Şterge vot</a></div><span id="v9824979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [SEP-2016] Grădinița cu girafe
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [SEP-2016] Această girafă mi-a spălat parbrizul -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824980">Şterge vot</a></div><span id="v9824980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [SEP-2016] Această girafă mi-a spălat parbrizul
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [SEP-2016] Zona cu zebre și gazele -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824981">Şterge vot</a></div><span id="v9824981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [SEP-2016] Zona cu zebre și gazele
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [SEP-2016] Alte antilope erau la plimbare -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824982">Şterge vot</a></div><span id="v9824982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [SEP-2016] Alte antilope erau la plimbare
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [SEP-2016] O zebră curioasă s-a apropiat foarte mult -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824983">Şterge vot</a></div><span id="v9824983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [SEP-2016] O zebră curioasă s-a apropiat foarte mult
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [SEP-2016] Zona cu cămile și struți -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824984">Şterge vot</a></div><span id="v9824984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [SEP-2016] Zona cu cămile și struți
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [SEP-2016] Spațiul destinat celor 3 urși polari -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824985">Şterge vot</a></div><span id="v9824985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [SEP-2016] Spațiul destinat celor 3 urși polari
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [SEP-2016] Au ieșit mai mult din apă -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824986">Şterge vot</a></div><span id="v9824986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [SEP-2016] Au ieșit mai mult din apă
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [SEP-2016] Cei doi rinoceri se înghionteau -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824987">Şterge vot</a></div><span id="v9824987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [SEP-2016] Cei doi rinoceri se înghionteau
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [SEP-2016] Maimuțele erau la gimnastică -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824988">Şterge vot</a></div><span id="v9824988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [SEP-2016] Maimuțele erau la gimnastică
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [SEP-2016] Vedere din vagonet asupra lacului -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824989">Şterge vot</a></div><span id="v9824989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [SEP-2016] Vedere din vagonet asupra lacului
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [SEP-2016] Acesta este vagonetul Metrozoo -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824990">Şterge vot</a></div><span id="v9824990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [SEP-2016] Acesta este vagonetul Metrozoo
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P22 [SEP-2016] Zona cu cei 300 de babuini văzută de la înălțime -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824991">Şterge vot</a></div><span id="v9824991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [SEP-2016] Zona cu cei 300 de babuini văzută de la înălțime
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [SEP-2016] Vedere din parc spre Adriatică -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824992">Şterge vot</a></div><span id="v9824992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [SEP-2016] Vedere din parc spre Adriatică
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [SEP-2016] Aceste porți care se deschid din turn, delimitează spațiul animalelor periculoase. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824993">Şterge vot</a></div><span id="v9824993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [SEP-2016] Aceste porți care se deschid din turn, delimitează spațiul animalelor periculoase.
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [SEP-2016] Vagonetul are ferestrele protejate -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824994">Şterge vot</a></div><span id="v9824994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [SEP-2016] Vagonetul are ferestrele protejate
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P26 [SEP-2016] Intrarea în parc - cele două trulli reprezintă cele două intrări-Zoosafari și Fasanolandia -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824995">Şterge vot</a></div><span id="v9824995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P26 [SEP-2016] Intrarea în parc - cele două trulli reprezintă cele două intrări-Zoosafari și Fasanolandia
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P27 [SEP-2016] Parcarea are copertine cu panouri solare -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 08.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824996">Şterge vot</a></div><span id="v9824996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e824996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P27 [SEP-2016] Parcarea are copertine cu panouri solare
  foto BOGDAN DSN [08.01.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.133450984955 sec