ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.12.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
SEP-2013
DURATA: 6 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 96 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 18 MIN

Rixos Sungate - Un resort cât un oraş (I)

TIPĂREȘTE URM de aici

Perioada sejurului: 22 - 28 septembrie

Alegerea hotelului

De această dată inspiraţia mi-a venit de pe AFA. Da, aţi citit bine. După ce vreme de ceva ani am tot recomandat colegilor variante diverse de a-şi petrece vacanţa, unii au fost acolo şi mi-au mulţumit pentru sfat, alţii doar au fost acolo şi s-au întors mulţumiţi, iar alţii au ales altceva şi nici nu mai contează cum a fost, a venit rândul meu să profit de informaţiile de pe acest site. Citind răspunsurile la un CMR şi studiind hotelurile aflate în dezbatere, am avut surpriza să constat că un hotel interesant, pe care îl ştiam mai demult, dar bugetul era mereu insuficient, se pliază perfect pe ceea ce îmi doream, iar în perioada care mă interesa avea un preţ accesibil, în limita dorită de mine, beneficiind de o reducere de early booking destul de consistentă de 23%. După o documentare absolut necesară, am ales şi am rezervat. Două zile mai târziu a sosit şi confirmarea rezervării însoţită de felicitările fetei de la agenţie care mă informa că am fost extrem de norocoasă reuşind să prind ultima cameră disponibilă în hotel în perioada dorită de mine, hotelul intrând în stop sales, chiar dacă eram abia la sfârşit de ianuarie. Nu mai înţelegeam nimic. Mi se părea incredibil ca un hotel cu peste o mie de camere să fie plin ochi într-o perioadă nu foarte solicitată, spre sfârşit de septembrie, după începerea şcolilor peste tot în Europa, inclusiv în Turcia, dar am zis „Să fie primit”. Ulterior informaţia s-a confirmat din mai multe surse.

Drumul

Pentru noi, care veneam de la Delphin Deluxe Resort 5* din Ocurkalar (vezi impresii) unde ne petrecusem prima săptămână din vacanţa din acel an, drumul de doar 134 de kilometri a fost floare la ureche, chiar dacă a implicat o nouă traversare a oraşului Antalya, însă nu acelaşi lucru l-aş fi spus dacă mă refeream la distanţa de la Bucureşti la Kemer. Pe larg despre drumul cu maşina spre Turcia am scris aici

La ora 11.10 am plecat de la Delphin DeLuxe 5* din Okurcalar spre Rixos Sungate, hotel aflat în Beldibi (Kemer). Mergeam pentru prima dată spre Kemer. Drumul mi-a plăcut mult de tot. Peisajul munte - mare este spectaculos. Am trecut prin două sau trei tuneluri și la ieșirea din ultimul am virat stânga spre Beldibi. Am mers până aproape de mare, deși GPS-ul ne indica altceva (mai bine nu-l porneam la ieșirea din Antalya), am făcut apoi dreapta, mergând paralel cu marea și trecând în revistă hotelurile înșirate de-a lungul coastei, până când am ajuns la al nostru. Era prea mare pentru ca să-l putem rata. Distanța de 134 de kilometri din Okurcalar până la Rixos Sungate 5* din Beldibi am parcurs-o într-o oră și 15 minute, deși a presupus o nouă traversare a Antalyei, însă pe alt traseu decât la venire, astfel că la 12,30 aveam deja check in-ul făcut.

Hotelul

Conform prezentării oficiale, hotelul Rixos Sungate este situat pe plajă în Beldibi, zona Kemer, se află la 50 de kilometri de aeroportul din Antalya şi la 25 de kilometri de oraşul Antalya. A fost construit în anul 2005, preluat de lanţul Rixos în anul 2009, iar ultima renovare a avut loc în iarna 2012-2013. Se întinde pe o suprafaţă imensă de 250.000 metri pătraţi, fiind hotelul cu cel mai generos teritoriu la care am fost până acum.

Hotelul este compus din şapte clădiri deservite de un total de 45 de lifturi.

Beneficiază de o plajă cu o lungime de 720 metri, cu trei pontoane, dintre care unul VIP.

Hotelul dispune de un total de 1094 de camere de mai multe categorii şi cu preţuri diferite, din care 871 sunt camere standard de 38 mp, doar 166 dintre acestea beneficiind de vedere la mare, Suite (53 mp), Family Suite (75 mp), Jacuzzi Room (35 mp), Grand Suite (80 mp), Terrace Family Room (58 mp), Family Terrace Lake Houses (72 mp), Villa Lake House (72 mp), King Suite (85 mp), Deluxe Room, Deluxe Jacuzzi, Grand King Suite (161 mp), 18 Deluxe Villa (120 mp), 8 Grand Deluxe Villa (241 mp) şi Poseidon Presidential Villa, preţurile acestora crescând exponenţial, cele mai scumpe beneficiind de servicii VIP.

Cazarea

Prima impresie: am fost uimită de securitatea şi siguranţa prezente în acest resort. Am oprit la intrarea în resort observând abia în ultimul moment cilindrii din fier masiv care blocau orice încercare neautorizată de a pătrunde în resort. Nici cu tancul nu reuşeai să treci. Doar la aeroport mai văzusem un sistem asemănător şi trei ani mai târziu la un alt resort turcesc. Încă de la poartă ne-au fost solicitate paşapoartele şi voucherul, care au fost verificate într-un calculator. Unul din angajaţii care păzeau poarta a dorit să ne însoţească până la recepţie. De ce? Nu ştiu, riscul de a ne rătăci fiind totuşi minim spre inexistent. A vrut să urce la noi în maşină, dar portierele erau blocate, soţul nu a observat intenţia respectivului şi a pornit maşina, iar tipul a alergat după noi cu paşapoartele noastre în mână. Plecasem cu temele bine făcute de acasă, astfel că ştiam că resortul dispune de două recepţii, una pentru check in şi alta pentru check out, astfel că am oprit în faţa celei care trebuia. La scurt timp a apărut şi tipul de la poartă, uşor transpirat după alergare, care nu a făcut altceva decât să predea unuia din recepţioneri actele noastre.

Am completat formularul de cazare, remarcând că şi aici exista o rubrică specială în care se menţiona la a câta vizită într-un hotel Rixos este turistul respectiv. Plătisem pentru o cameră standard land view, suplimentul de sea view fiind scump la acest hotel și camerele cu o astfel de vedere puține, astfel că am solicitat doar o cameră la un etaj superior şi am primit cardurile de la cameră şi cele pentru prosoape de plajă, precum şi o hartă a resortului, extrem de utilă în primele două zile. Mi-a plăcut faptul că aici turiştii nu poartă brăţări, chiar dacă asta a însemnat un "suvenir" mai puţin la întoarcerea acasă.

I-am cerut recepţionerului să-mi indice pe hartă poziţia camerei mele, iar acesta, foarte amabil, mi-a arătat locul în care mă aflam, unde este camera, unde sunt restaurantele etc. Primisem o cameră în Terrace Houses, cam departe de restaurante şi departe de clădirea principală, dar destul de aproape de plajă. Pentru prima dată nu am mai solicitat să văd prima dată camera înainte de a o accepta şi de a căra bagajele, speriată de distanţele foarte mari.

Parcarea

Am dat jos bagajele din maşină, le-am lăsat în faţa recepţiei şi am plecat să parcăm maşina în parcarea aflată în zona intrării în resort, găsind un loc frumos la umbra unei copertine. Parcarea este supravegheată video. La prima vedere, parcarea părea suficientă, la momentul sosirii noastre existând destule locuri libere. Câteva zile mai târziu, când hotelul s-a umplut prin venirea multor cetăţeni turci participanţi la o conferinţă, mulţi dintre ei cu maşinile personale, parcarea a devenit doar o glumă. Au fost folosite şi parcarea angajaţilor şi parcarea pentru maşinuţele electrice şi tot nu a fost deajuns.

Camera

Un bell boy ne-a preluat bagajele, le-a urcat într-o maşinuţă electrică tip de golf, ne-am urcat şi noi şi am pornit pe aleile din resort spre corpul în care aveam cazarea. Am primit camera 4520 în zona Terrace Houses, aflată la etajul al cincilea cu vedere spre mare. Îmi făcusem bine lecţiile de acasă, credeam că ştiu ce voi găsi acolo, dar, cu toate acestea, am fost surprinsă la intrarea în cameră. Nu recunoşteam nimic din pozele vizionate încă dinainte de a rezerva. Camera părea mult mai mică, de o formă ciudată semicirculară, lipsea acel pat (sau canapea) suplimentar de lângă geam pe care mă imaginam deja lenevind cu o carte în mână şi admirând grădina.

La intrarea în cameră există un hol larg, un suport de bagaje şi dulapul cu uşi glisante bine compartimentat în care se află seiful cu utilizare gratuită.

Urmează camera propriu-zisă cu un pat dublu foarte lat şi foarte confortabil, încadrat de noptiere, spre geam era un birou cu un scaun, iar în partea opusă un fotoliu, o măsuţă şi televizorul LCD, cu destule programe gratuite, dar şi cu plată, aşezat pe minibar. Minibarul conţine bere Efes, sucuri la doză din gama Coca Cola (Coca Cola normală şi zero, Fanta, Sprite, Ice Tea de vreo două sortimente) apă plată şi minerală, cutiuţe de carton de lapte şi cacao cu lapte. Deasupra mini barului era maxibarul, contra cost, cu două sertare, unul cu bomboane, ciocolată, alune, seminţe, chipsuri, energizante, gumă de mestecat, iar al doilea cu chestii nealimentare: pastă de dinţi, spumă de ras, aparate de ras, forfecuţe şi cleşti de unghii, baterii, dischete demachiante, pansamente şi până la tampoane şi prezervative. Erau afişate preţurile produselor oferite, în dolari, însoţite de precizarea că hotelul poate oferi la cerere şi alte produse în afara celor deja expuse. Genul acesta de produse, necesare, dar pe care adesea uităm să le punem în bagaj la plecare le-am găsit şi la alte hoteluri, unde însă erau oferite gratuit o singură dată pe sejur.

Mi-a lipsit, dar ştiam că pot primi la cerere, o cană electrică pentru ceai şi cafea. Acestea nu sunt disponibile decât în camerele mai scumpe, dar am cerut şi primit imediat, fără costuri suplimentare.

În mijlocul camerei era o coloană de rezistenţă, prietenii sugerându-mi că aş putea încerca să o folosesc pentru un dans la bară :)).

Aerul condiţionat este în sistem centralizat, suficient de silenţios. Acum, la sfârşit de septembrie, a făcut faţă cu brio, dar nu sunt convinsă că în plin sezon este la fel de eficient, cel puţin pentru cei pretenţioşi ca mine, care transformă camera în frigider :).

Pe hol şi în cameră aveam mochetă pe jos, iar în baie şi în balcon era gresie.

Pe partea opusă patului era ușa spre baie, din geam cu două canaturi. Baia este foarte spaţioasă. În baie găsim în faţă chiuveta, în stânga cada de baie, în dreapta se continuă cu un separeu fără ușă despărțitoare unde este poziţionată toaleta, iar în capăt este cabina de duş, direct pe gresie. Baia este dotată cu uscător de păr, oglindă de machiaj, bineînţeles, telefon :D, cosmetice de bună calitate, săpunuri solide, sticluţe cu şampon, balsam, gel de duş şi loţiune de corp, completate cu promptitudine înainte de a se termina. Tot aici am găsit şi halatele de baie, pufoase. Mi-au plăcut prosoapele de foarte bună calitate, foarte bune absorbante. Acestea au fost schimbate zilnic.

Balconul camerei noastre era foarte mare şi lat, cu o formă neregulată, practic o terasă. Suprafaţa acesteia era cel puţin dublă comparativ cu a celorlalte camere, poate pentru a compensa suprafaţa mai mică a camerei :). Pe mine nu m-a deranjat deloc acest aspect. Pot spune chiar că mi-a convenit. Terasa este dotată cu două scaune şi o măsuţă din imitaţie de ratan şi un uscător de prosoape. Am avut o vedere superbă spre pădurea de pini şi spre mare, pe care o vedeam doar foarte puţin pe deasupra vârfurilor copacilor. Cu un etaj mai sus dacă am fi fost cazaţi, vederea spre mare ar fi fost perfectă, chiar dacă marea era departe.

Restaurante

Hotelul dispune de trei restaurante principale şi de mai multe restaurante a la carte.

Restaurantul principal Turquaz oferea toate cele trei mese principale ale zilei în regim bufet: mic dejun 07.00-10.00, prânz 12.30-14.30, cină 18.30-21.30. Se află aproximativ în mijlocul resortului, la al doilea etaj al unei clădiri aflată în apropierea centrului de conferinţe. Accesul se face cu ajutorul scărilor rulante sau cu liftul. Dispune şi de o terasă generoasă pe care era permis fumatul, dar doar în anumite sectoare. Aici am luat majoritatea meselor de dimineaţă şi de seară. Am fost impresionată de varietatea şi calitatea mâncărurilor oferite, precum şi de modul de prezentare a acestora. Băuturile erau servite la masă de ospătari, în număr suficient şi prompţi, buni vorbitori de limbă engleză, ceea ce pentru mine a constituit o surpriză având în vedere faptul că 90% dintre turişti erau vorbitori de limbă rusă. Restaurantul are o capacitate foarte mare, mai multe intrări/ieşiri. Când îţi alegeai o masă, era bine să reţii exact poziţia acesteia, altfel riscând să te plimbi cu farfuria în mână încercând să-ţi regăseşti masa şi soţul.

Restaurantul principal Veranda se află în aceeaşi clădire cu Turquaz, dar cu un etaj mai jos. Acesta oferă micul dejun pentru cei mai somnoroşi 10.00-11.00, cina 19.00-21.30 şi late dinner 23.30-02.00. Are o capacitate mai mică decât Turquaz, o terasă foarte mică de doar câteva mese. Mâncărurile oferite sunt în general aceleaşi ca şi în celălalt restaurant, dar într-o varietate sortimentală mai redusă, inclusiv spaţiul de expunere a mâncării este mai restrâns. Aspectul general al acestuia este însă unul mai elegant şi mai intim, cu feţe de mese mai elegante şi cu un risc mai mic de a te rătăci.

Există şi un al treilea restaurant principal, Pino, aflat la parterul clădirii principale, care, conform programului, oferea doar micul dejun 07.00-10.00 şi cina 19.00-21.30, dar care a fost închis pe durata sejurul meu. Am recuperat şase luni mai târziu când am mâncat mai mult acolo şi mi-a plăcut.

Pentru copii există Rixy Kingdom Yummy Restaurant în regatul copiilor. Nu m-a interesat subiectul, aşa că nu pot da detalii, deşi treceam zilnic pe acolo în drumul spre şi de la plajă.

Masa de prânz o luam mai mereu la snack restaurantul Alara, aflat practic pe plajă, cu un sortiment mai redus faţă de restaurantul principal, dar absolut suficient. Meniul era mai spre fast food (hamburgeri, kebap), dar şi pizza, salate, fructe. Eu preferam gozlemele şi kumpirul. Acesta se afla în apropiere de zona aleasă de noi pentru plajă şi avea avantajul unei ţinute mai lejere.

După masa de prânz, pentru desert vizitam Patiseria (15.00-18.00) cu prăjituri excelente, mai multe şi mai deosebite de cele din restaurantul principal, dar şi cu îngheţată foarte bună. Pe faleză era şi un chioşc cu îngheţată ambalată, foarte bună şi aceea, dar parcă tot mai bună era îngheţata de la Patiserie.

În apropiere de Lotus Bar erau deschise două chioşcuri – Thai Noodle House şi Satay House – 16.00-18.00, cu mâncare asiatică. Aici am încercat o supă, interesantă, dar foarte condimentată şi am mâncat noodles cu beţişoare, nefiind prea expertă.

Nu am încercat restaurantele a la carte. Acestea nu erau gratuite şi mai necesitau şi rezervare prealabilă. Le voi enumera doar: Fantasy International (în zona Terrace Houses, bucătărie internaţională), Cactus (în zona plajei, în apropiere de Alara, specific mexican), Exclusive Club (situat în zona vilelor VIP, gratuit pentru oaspeţii VIP şi contra cost pentru restul), La Rozetta (italian), Mandarin (asiatic), Bonzai (sushi), Teppanyaki (japonez), Aegean (egean), Mermaid (mediteranean).

Baruri

La un resort atât de întins şi numărul barurilor este unul considerabil, vreo nouăsprezece. Spre ruşinea mea, nici după două vizite la acest hotel, nu mă pot lăuda că le-am văzut pe toate.

Casa ceaiului şi a cafelei (07.00-00.00) se află în zona recepţiei sosiri şi oferă, aşa cum îi spune şi numele, ceai şi cafea, dar într-o mare varietate sortimentală, cu multe produse deosebite, foarte apreciate de către cunoscători. Noi am comandat doar ce ştiam: espresso şi cappuccino, excelente, fără a intra în subtilităţi. Doi ani mai târziu am regăsit acelaşi concept la Delphin Botanik Exclusive din Lara, recent preluat de la Rixos şi moştenit tot de la acesta, dar fără a se ridica la nivelul de la Sungate.

Lotus Bar, cu program 10.00-00.00, aflat în apropierea piscinei, dar şi a restaurantelor principale a fost barul nostru preferat cu ocazia ambelor vizite. Dispunea de o gamă foarte variată de băuturi, multe de import, cocktailuri excelente, ceai, cafea. Ospătarii pe role aduceau comenzile şi ridicau paharele goale cu mare promptitudine, chiar şi atunci când toate mesele erau ocupate.

Pool bar, 09.00-19.00, deservea oaspeţii care preferau să stea la piscină, la fel de eficient, ospătarii pe role aducându-ţi băutura dorită la şezlong, pardon, la pat.

Alara Bar era deschis doar seara (21.30-00.30) fiind accesibil celor care participau la spectacole/concerte/alte activităţi la amfiteatru.

Tot seara, în apropierea terasei de la Lotus bar se deschidea un bar unde serveau doar mojito, o zi mai bun, o zi mai prost, în funcţie de barmanul care era pe tură. Folosind aceleaşi ingrediente, modul de preparare făcea diferenţa. Eu sunt mare amatoare de mojito şi pot spune că am reuşit să-l dau pe brazdă şi pe barmanul mai puţin priceput, explicându-i exact cum doresc eu să-mi prepare cocktailul.

Aqua bar, 09.00-18.00, deservea turiştii din zona parcului acvatic. Aici m-am luat şi eu după ruşi şi am comandat şampanie, făcându-mi astfel curaj pentru a încerca şi cel mai dificil tobogan. :D

Mai exista un bar pe plajă şi unul pe ponton. La cel de pe ponton nu am ajuns niciodată, alegând o altă zonă pentru a face plajă. Barul de la plajă era ok, doar că oferea un sortiment limitat de băuturi şi cafele doar de la automat, între 10.00-18.00.

Vitamin barul se află la piscina interioară. Eu nu l-am descoperit decât la a doua vizită la Sungate.

Doar în trecere am remarcat Fantasy bar, aflat foarte aproape de noi la Terrace Houses, un mic bar, dar fără băuturi alcoolice la bowling, barul exclusivist de pe pontonul VIP şi barul non stop al celor cazaţi în zona vilelor VIP.

Singurul bar deschis toată noaptea (16.00-08.00) pentru turiştii obişnuiţi era Piano Bar, aflat în clădirea principală, dar foarte departe de noi, foarte bine dotat, dar cu personal prea puţin amabil şi cu puţine mese pe terasă. Mi-a plăcut, dar nu l-am frecventat din cauza distanţei mari.

Am mai testat într-o seară şi cafeneaua turcească aflată în zona restaurantelor principale pentru o cafea turcească la nisip şi un ceai de rodie, ambele excelente. Tot aici se putea fuma şi narghilea cu mai multe arome, dar aceasta nu era inclusă în concept.

Plaja

Departe de a fi o plajă perfectă, mie mi-a plăcut. Plaja aferentă hotelului se întinde pe o lungime de 720 de metri şi nu este peste tot la fel. Am identificat două zone de plajă cu nisip, la Babies Beach şi în dreapta restaurantului pescăresc, aproape de Alara Snack. Pe plajă este nisip, cel mai probabil, în mare parte adus. Probleme apar la intrarea în mare, Kemerul fiind o zonă stâncoasă, munţii fiind foarte aproape, iar o plajă foarte lată cu nisip fin şi intrare lină în mare este o utopie. Nu există aşa ceva.

La intrarea în mare, mai peste tot există pietricele. Marea nu se adânceşte foarte brusc. În mare există şi adevărate stânci. Avantajul este că le vezi şi le poţi ocoli, că altfel îţi rupi în ele piciorul de la genunchi sau chiar de la şold.:(Spre deosebire de săptămâna anterioară petrecută la Delphin Deluxe, când marea a fost agitată, două zile chiar cu valuri mari, aici am prins o mare mai calmă, dar şi mai rece cu cel puţin două grade, însă încă suficient de caldă.

Se poate intra în mare şi fără papuci speciali de apă, dar, pentru cei mai sensibili, recomand folosirea acestora. Eu am avut, dar nu i-am folosit. Înot mai uşor şi este mai plăcut fără. Cei care ştiu să înoate pot intra în mare şi de pe ponton/pontoane. Există trei pontoane pe plaja de la Rixos Sungate, din care unul este rezervat turiştilor VIP. Orice turist obişnuit poate accesa pontonul respectiv, dar costurile sunt substanţiale.

Deşi ştiam că sunt şi zone mai bune, eu am ales să fac plajă în apropierea pontonului VIP. Ştiu să înot, pietrele din mare nu mi-au creat un disconfort prea mare, dar am făcut această alegere, deoarece în zona respectivă beneficiam gratuit de internet de mare viteză (altminteri contra cost), „furând” semnal de la VIP-uri şi conectându-mă fără parolă la reţeaua acestora.

Pe plajă sunt pavilioane/corturi cu câte trei şezlonguri, o măsuţă şi un ghiveci pe post de scrumieră şi coş de gunoi, suficient de departe unul de altul pentru a avea şi umbră, dar şi intimitate. Ocupam un asemenea cort dimineaţa, în drum spre restaurant pentru micul dejun şi am găsit mereu în primul rând, la concurenţă cu ruşii cu copii mici, care preferau aceeaşi zonă.

La intrarea pe plajă, din loc în loc, erau vitrine frigorifice cu sticle de apă plată şi sucuri din gama Coca Cola la doză. Rareori am găsit şi cutii de bere Efes, dar aceasta cred că se consuma mai repede şi nu era completată la fel de rapid ca restul. Pentru un suc nu mai trebuia să ajung la cel mai apropiat bar, care, oricum, nu era prea departe.

Pe plajă există duşuri şi ţâşnitori de spălat pe picioare, precum şi cabine de schimb.

Curăţenia plajei a fost mulţumitoare. Destul de des erau golite coşurile de gunoi şi strânse paharele de plasic, dar mai rar ca la Delphini.

Am descoperit destul de târziu zona Kemer-ului, dar, sincer, m-a cucerit. Peisajul este superb, combinaţia munte-mare te lasă fără cuvinte. Am înotat aproximativ două ore în fiecare zi. De câte ori mă întorceam la mal admiram munţii foarte înalţi şi care păreau extrem de aproape, iar senzaţia era extraordinară.

Grija pentru cei mai mici turişti mi s-a părut remarcabilă la acest hotel. Voi face referire acum doar la Babies Beach, aflată în apropierea digului cu far în extremitatea resortului. Plaja este cu nisip şi există nisip şi la intrarea în mare, dar ceea ce m-a impresionat a fost ţarcul făcut în mare, acoperit de o copertină, ideal pentru cei mici care se puteau bălăci liniştiţi şi supravegheaţi, fiind, în acelaşi timp, feriţi de soarele arzător. Locul de joacă de pe plajă era de asemenea acoperit. Tot pentru copii au construit pe plajă un „castel de nisip”, în mărime naturală. Arată ca un castel de nisip, dar nu este, evident, din nisip.

Piscinele

Există două piscine interioare încălzite în extrasezon, una în clădirea principală şi alta la Terrace Houses.

Piscinele exterioare sunt mai multe. Ei zic că ar fi vreo 10. Recunosc că nu le-am numărat. Oricum, suprafaţa ocupată de piscine este una considerabilă. Mereu m-am referit la piscina exterioară, cea pentru activităţi, ca fiind una singură, chiar dacă, de fapt, este un şirag de piscine, una în continuarea alteia. Nu am stat la piscină, deşi am fost tentată de paturile extrem de confortabile care înlocuiau clasicele şezlonguri şi de servirea la şezlong cu băuturi de la bar, fără a fi nevoie să te deplasezi deloc.

Aquaparkul

Hotelul dispune de un aquapark interesant cu unsprezece tobogane pentru adulţi, cu diferite grade de dificultate, cu colace sau fără, şi aterizare în piscine diferite. Acesta se află în extremitatea resortului, spre Amara. Le-am încercat pe toate şi mi-au plăcut. Un pahar de şampanie băut la barul de la aquapark m-a convins să încerc şi cel mai dificil tobogan, pe care îl tot evitasem până atunci.

Rixy Kingdom

Aşa cum îi spune şi numele, locul de joacă pentru copii constituie un adevărat regat pentru cei mici. Acesta se află în apropiere de Terrace Houses, pentru familiile cu copii fiind avantajoasă o cazare în această parte a resortului. Prima dată am remarcat poziţionarea excelentă a acestuia într-o pădurice de pini, astfel beneficiind de umbră naturală în orice moment al zilei, aspect important având în vedere temperaturile din Antalya din miez de vară. Există un restaurant doar pentru copii, gonflabile variate şi destul de interesante, un amfiteatru cu scaune micuţe şi viu colorate doar pentru aceştia. Cele câteva animale de la minigrădina zoologică trezeau interesul copiilor. Foarte interesant, dar pentru copiii ceva mai mărişori, mi s-a părut Adventure Park, cu trasee prin copaci pe poduri din frânghie. M-am căţărat şi eu puţin pe acolo, dar nu am vrut să testez rezistenţa acelor poduri, convinsă fiind că nu au fost proiectate să-mi suporte mie greutatea :D şi prea mişcătoare şi dătătoare de ameţeli pentru cineva neantrenat ca mine.

Există şi un loc de joacă indoor la Rixy Club în clădirea principală.

Există, de asemenea o sală de jocuri, probabil contra cost ca peste tot.

Aquaparkul pentru copii dispune de şase minitobogane.

Distanţa de la Rixi Kingdom la Babies Beach este destul de mare, dar poate fi parcursă cu uşurinţă utilizând trenuleţul care face turul resortului sau cu maşinuţele electrice, nu o dată acestea oprind şi oferindu-se să ne ia şi pe noi, dar mereu am refuzat. Cu trenuleţul m-am plimbat în ultima zi speriată că plec şi nu am apucat să văd tot resortul.

Activităţi

Gratuite: baia turcească, sauna, baia de aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua gym, pilates, stretching, zumba, kangoo jumps, volei pe plajă, volei, baschet, fotbal, tenis de câmp şi tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul şi cu aer comprimat, minigolf, biliard.

Contra cost: masajele şi tratamentele de la centrul spa, bowling-ul cu patru piste, lecţiile de tenis, de scufundare şi de surfing, sporturile nautice (parasailing, banana, skijet), închiriere de biciclete, tiroliana, carting.

Singura activitate extra care m-a tentat, dar nu m-am încumetat şi acum îmi pare rău, o reprezintă tiroliana, o chestie deosebită, cu o lungime de 360 metri şi o înălţime de 40 metri, având platforma de lansare pe acoperişul clădirii principale a hotelului şi punctul terminus în apropierea plajei. Adrenalină, nu glumă.

Animaţia peste zi era prezentă la piscina principală. Pe mine, ca de obicei, nu m-a interesat. Programul tuturor activităţilor, cu oră şi loc de desfăşurare, era prezentat la un info chioşc.

Seara aveam de ales între a asculta muzică live la Lotus Bar sau a merge la amfiteatrul Alara pentru spectacolele de seară. De obicei, combinam ambele activităţi. Ce mi-a plăcut mult la acest hotel a fost faptul că distracţiile pentru adulţi erau complet separate de cele pentru copii, având loc în zone distincte din resort, astfel că mă aşezam la o masă la amfiteatru înainte de începerea spectacolului şi nu mai eram nevoită să asist şi la programul de minidisco pentru cei mici, cu aceleaşi melodii care se repetau seară de seară.

Am apreciat spectacolele de calitate şi muzica bună oferită.

Cei care nu aveau somn puteau continua distracţia cu un program de karaoke sau de dans la discotecă. Eu nu am participat.

Peste 90% din turiştii prezenţi la Rixos erau vorbitori de limbă rusă. Aici am întâlnit ruşi extrem de civilizaţi, multe rusoaice tinere foarte frumoase şi foarte elegante. Contrar obiceiului, aceştia nu beau vodcă, ci doar şampanie de dimineaţa până seara şi butonau Iphone-uri. Ajunsesem chiar să glumesc spunându-i soţului meu „Дайте мне, пожалуйста, Iphone”, chiar dacă telefoanele noastre erau de la o firmă concurentă.

Când credeam că le-am văzut pe toate, la acest hotel am mai văzut ceva în premieră: turişti veniţi în vacanţă însoţiţi de bodyguarzi. Înţeleg să pleci în vacanţă cu soţia şi copiii, cu prietenii, chiar şi cu soacra sau amanta, dar cu bodyguardul?

Internet

Pentru internet existau două opţiuni: varianta standard, gratuită, unde pentru conectare utilizam un username şi o parolă, numărul camerei şi numele nostru şi varianta premium, de mare viteză, contra cost. Am ales, desigur, varianta gratuită şi am fost mulţumiţi. În cameră şi pe terasă aveam semnal maxim şi funcţiona excelent pentru nevoile noastre, la baruri funcţiona în general bine, la restaurant existau şi zone pe terasă cu semnal slab spre inexistent, pe plajă nu prea reuşeam să ne conectăm dacă erau mai mulţi utilizatori în jur. Dar pe plajă nu a fost deloc o problemă, pentru că ne conectam la reţeaua de internet de mare viteză a celor de pe pontonul VIP şi netul zbârnâia.

Magazine

Şi pentru că acest resort seamănă cu un oraş, nu puteau să lipsească magazinele, toate de firme renumite şi cu preţuri pe măsură, evident, în dolari. Nu am cumpărat decât câţiva magneţi de frigider şi câteva vederi, de restul produselor eu nu mă puteam apropia. Mi-a plăcut mult un costum de baie, dar, când am văzut că m-ar fi costat mai mult decât sejurul pentru o persoană la acest hotel, am zis, normal, pas.

Împrejurimi

În apropierea hotelului ieşind pe poartă spre stânga se află un mic bazar cu mărfuri fel de fel, preţurile fiind în general cam mari. Toţi vânzătorii vorbesc bine ruseşte, iar preţurile sunt stabilite în dolari. Dacă încerci să vorbeşti altă limbă rişti să nu fii băgat în seamă. Mie mi s-a întâmplat. Nici să vorbeşti şi tu ruseşte nu este o soluţie, deoarece ţi se vor stabili preţuri ca pentru ruşi, adică mari, iar dacă încerci să te tocmeşti deja devii suspect, ştiut fiind faptul că ruşii nu negociază. Cel mai avantajos este să plăteşti în dolari. Am reuşit să găsesc şi vânzători dornici să-şi vândă marfa, le-am spus că suntem români, a urmat laitmotivul cu Hagi, Popescu, Lucescu, am negociat cât m-am priceput până am ajuns la un preţ care să îmi convină şi în final am plătit cu card spre disperarea turcului care prefera cash.

În această vacanţă am vizitat trei hoteluri şi fiecare a fost ok în felul lui. Niciunul nu m-a dezamăgit. Întrebată de prieteni dacă ar fi să revin pe care din cele trei l-aş alege, răspunsul meu a fost: Sungate, fără vreo ezitare, iar coincidenţa a făcut să ajung din nou aici după doar şapte luni de la prima vizită.

Recomand acest hotel atât familiilor cu copii, cât şi cuplurilor tinere sau mai puţin tinere. Resortul este imens, nu există înghesuială, fiecare găseşte ceva de făcut după propriile dorinţe, nimeni nu se plictiseşte, mâncarea este foarte bună şi variată, există destule băuturi de import incluse, serviciile sunt peste medie, există multă vegetaţie bine crescută şi bine îngrijită, clima este plăcută, peisajul este superb.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de nicole33 in 30.12.16 21:15:06
Validat / Publicat: 30.12.16 23:58:26
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya (Vikingen Quality, Delphin Botanik, Delphin Deluxe), Belek (Alva Donna Exclusive, Papillon Belvil, Royal Adam&Eve, Sueno Deluxe, Gural Premier), Bodrum (Yelken, Royal PalmArea, Titanic Deluxe), Didim (Aquasis), Kemer (Rixos Sungate), Kuşadasi (Egeria, Sealight, Grand Belish, Ephesus Princess), Lara (Royal Holiday Palace, Delphin Botanik Exclusive, Mardan Palace), Ozdere (Onyria Claros Beach), Side (Silence Beach)
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5489 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

30 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P07 Rixos Sungate Beldibi - soarele care dispare după munţi
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 89501 PMA (din 77 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 96.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    30 ecouri scrise, până acum

    nicole33AUTOR REVIEW
    [30.12.16 23:10:58]
    »

    Dragă Admin, în spiritul Crăciunului care tocmai a trecut, acum în prag de Anul Nou, cer şi eu îngăduinţa de a-mi permite să încarc mai multe fotografii la acest articol.

    Îţi mulţumesc anticipat, fiind aproape sigură că nu mă vei refuza

    Admin
    [30.12.16 23:14:39]
    »

    Având în vedere scopul (cel al ilustrării de excepţie a unei [alte] prezentări... de excepţie), aş fi aprobat chiar de nu erau Sărbători..., :-)

    maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [31.12.16 00:43:19]
    »

    @Admin: m-am suparat si inca rau de tot! Ce?! Hmm! Asa-mi trebuie daca nu postez in Ajun, sau daca nu-i de exceptie????! Mă chinuiam cu pozele, ca eu tot mai vroiam si insistsm si... nimic! Nu-mi permitea! Bravos! Stiti care-i norocul vostru?! Ca-mi sunteti dragi amandoi, prieteni si imi trece supararea, altfel... reclamam la sefi, moderatori????????si alte somitati! Adevarat, Cristal Paraiso nu-i Rixos, inteleg... da' aveam pozeeeeeee... si-mi este ciuda!!!

    Stiu, sunt off, dar la acest articol chiar ramai mut si nu mai ai nici ce completa nici ce intreba! Iar intr-un final, da, recunosc, este de exceptie! Felicitari Nicole33!

    Admin
    [31.12.16 10:04:58]
    »

    @maria55: Maria, trebuia doar să spui...

    Uite, hai să spunem că moşu' îţi aduce un «cadou» "rătăcit" la poştă şi regăsit abia acum - limita specială (şi permanentă) la încărcare poze de 100 unităţi

    maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [31.12.16 10:35:45]
    »

    @Admin: ????

    calincheita
    [31.12.16 10:39:23]
    »

    Încântător. Parcă nici afară nu mai e așa frig.

    Mihai18
    [31.12.16 11:28:39]
    »

    De la început fac precuzarea că ecoul se referă în totalitate la review și nu are legătură cu gradul de afinitate dintre autorul reviewului și cel al prezentului ecou.

    Este un review f. foarte bun și nici administrația hotelului care-l prezintă pe internet nu a reușit atât de bine ca Nicole. Detaliile se extind și în împrejurimile hotelului. Aș putea scrie mai mult dar lectura reviewului este suficientă.

    Am avut răbdarea să număr stațiunile și hotelurile din Turcia pe unde a fost Nicole. Sunt 7 stațiuni și 21 de hoteluri. Este ceva uriași. Am votat cu +FB

    Felicitări Nicole pentru caliatea reievului la care ai muncit ore multe, spre binele și plăcerea noastră, a cititorilor. Din nou, urări de bine pentru anul care vine.

    Aveți și un PM.

    nicole33AUTOR REVIEW
    [31.12.16 16:45:18]
    »

    @maria55:

    Mulţumesc mult pentru aprecieri.

    Un An Nou fericit cu SĂNĂTATE şi numai bucurii! Să ne revedem cu bine la întâlnirea AFA şi apoi în septembrie prin Antalya, doar ştii că te găsesc oriunde

    Uite, hai să spunem că moşu' îţi aduce un «cadou» "rătăcit" la poştă...

    Şi să mai zici că nu există Moş Crăciun

    Uite că nu am fost singura care am primit cadouri în prag de an nou. Compătimim împreună

    nicole33AUTOR REVIEW
    [31.12.16 16:48:58]
    »

    @calincheita:

    Parcă nici afară nu mai e așa frig.

    Să ştii că ai mare dreptate. La Bucureşti ningea aseară când finalizam articolul. Până a fost validat s-a oprit ninsoarea, iar astăzi s-a topit şi ultima urmă de zăpadă.

    Mulţumesc pentru vizită şi pentru aprecieri.

    nicole33AUTOR REVIEW
    [31.12.16 16:58:30]
    »

    @Mihai18:

    De la început fac precuzarea că ecoul se referă în totalitate la review și nu are legătură cu gradul de afinitate dintre autorul reviewului și cel al prezentului ecou.

    Bine că ai făcut precizarea de mai sus că mă trezeam acuzată că mi-am pus finii să mă voteze, dar ştiu că tu, ca şi mine, de altfel, ca şi Maria eşti un mare iubitor al Turciei.

    Am avut răbdarea să număr stațiunile și hotelurile din Turcia pe unde a fost Nicole.

    He he he. Lista ar fi fost şi mai lungă dacă descopeream Turcia mai devreme Dar încă am timp să recuperez , sănătoşi să fim.

    Mulţumesc pentru vizită, aprecieri şi urări.

    Un An Nou fericit cu sănătate şi bucurii!

    maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [31.12.16 17:40:12]
    »

    @nicole33: un An Nou cu sanatate, Nicole! Iti doresc din inima sa cutreieri toata Turcia, nu doar Antalya! La cat iubesti aceasta tară (dar nu mai mult ca mine????) ar trebui sa obtinem dubla cetatenie????????!

    Eu sa stii, ca daca santatea-mi permite, ma indrept spre Capadochia!!!

    mishu
    [31.12.16 21:27:55]
    »

    @nicole33: Cred ca nu mai poate fi spus altceva decat La Multi Ani! ????

    nicole33AUTOR REVIEW
    [31.12.16 23:35:38]
    »

    @mishu:

    Mulţumesc pentru vizită şi pentru aprecieri.

    Un An Nou fericit cu sănătate şi bucurii!

    La mulţi ani!

    cloverina
    [01.01.17 18:41:44]
    »

    Un an nou excepțional tuturor! La mulți ani!

    Cu riscul de a-mi atrage antipatii ori chiar înjurături, reiterez a mia oară: nu există recenzii de cazare mai complete și mai bune decât ale lui nicole33! O plăcere să le citesc, ca întotdeauna!

    nicole33AUTOR REVIEW
    [01.01.17 23:04:52]
    »

    @cloverina:

    nu există recenzii de cazare mai complete și mai bune decât ale lui nicole33! O plăcere să le citesc, ca întotdeauna!

    Mulţumesc mult pentru vizită şi pentru aprecieri.

    Referitor la cele de mai sus, ştii care este secretul? Încerc să scriu sau să descriu aspecte care m-ar interesa şi pe mine atunci când aleg o locaţie de cazare. Cred că oricui i-ar plăcea să găsească informaţii cât mai multe într-un singur articol, pentru a nu mai căuta să culeagă una de aici, alta de dincolo.

    Un an nou fericit şi ţie!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Carmen Ion
    [02.01.17 19:51:24]
    »

    @nicole33: Incredibil cât de detaliat poţi tu descrie un hotel. În vecii vecilor nu aş avea răbdarea ta de a studia TOTUL în cel mai mic amănunt. Motiv pentru care te invidiez - colegial, desigur.

    nicole33AUTOR REVIEW
    [02.01.17 22:44:00]
    »

    @Carmen Ion:

    Incredibil cât de detaliat poţi tu descrie un hotel.

    Aşa cum îi explicam şi Cloverinei mai sus, încerc să dau cât mai multe informaţii despre locaţia respectivă, ilustrate cu cât mai multe fotografii, pentru a veni în ajutorul cititorului interesat de destinaţia respectivă să aleagă sau nu, putând aprecia, informat, dacă i se potriveşte sau nu. Încerc să prezint atât plusurile, cât şi minusurile hotelului respectiv, în final fiecare fiind liber să decidă dacă merită.

    Şi eu te invidiez pentru meticulozitatea cu care ne prezinţi impresiile de călătorie, adevărate minighiduri. Eu nu prea scriu decât foarte rar despre călătorii. Mi-ar ieşi articole foarte succinte, aproape simple enumerări ale punctelor de interes vizitate, dar cu o sumedenie de poze

    Mulţumesc pentru vizită şi ecou.

    adynutza26
    [03.01.17 16:52:52]
    »

    @nicole33: Hmmm, ar fi interesant un top al hotelurilor turcesti vazute de tine pana acum. Sa ne inspiram dupa ce Turcia isi rezolva problemele prin care trece... Deocamdata, din pacate, eu ma retrag spre Bulgaria, chiar daca regret. Prefer siguranta decat luxul.

    La Multi Ani, tuturor membrilor AFA (si nu numai) si multumiri pentru timpul si efortul de a ne impartasi impresiile voastre!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    valyv
    [30.01.17 14:13:10]
    »

    Buna ziua, astazi sunt pe cale sa aleg petrecerea concediului din 2017, la Rixos Sungate Kemer! Va rog sa-mi spuneti fac o alegere buna?

    maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [30.01.17 14:23:11]
    »

    @valyv: foarte buna! Daca doresti si alte amanunte, suntem aici!

    Perioada, pret si daca aveti si copii, pt ca este un resort f bun!

    valyv
    [30.01.17 14:44:31]
    »

    @maria55: Multumesc mult pentru raspuns, vom fi 2 adulti si 2 copii (11+15 ani), banuiesc ca ne vom simti bine in resortul acesta!

    nicole33AUTOR REVIEW
    [30.01.17 14:46:39]
    »

    @valyv:

    Faci o alegere excelentă.

    Go for it!

    maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [30.01.17 14:52:41]
    »

    @valyv: exact asta ma interesa, pt ca un spatiu mai generos si atat de bine dotat pe categorii de varsta, nu am vazut eu personal! Copiii se vor simti extraordinar... cred ca este resortul cu cel mai bun si diversificat spatiu de joaca. Masinutele electrice circula cu o viteza de numa' resortul fiind unul mare!

    Aprox. 19 baruri, piscine si cam tot ceea ce trebuie sa cuprinda un resort care se respecta!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    valyv
    [30.01.17 14:55:45]
    »

    @nicole33: Multumesc mult! Am apreciat foarte mult review-ul dvs. ! Cred ca in mare parte este cel care ne-a convins sa facem alegerea aceasta!

    valyv
    [30.01.17 14:57:55]
    »

    @maria55: Multumesc mult!

    valyv
    [30.01.17 14:59:56]
    »

    @maria55: Noi am fost si la Rixos Premium Belek si a fost super, acum dorim ceva asemănător mai ales că de 6 ani noi suntem obisnuiti cu lanțul Delphin unde copii au detoate. Mai multe amănunte cu referire la camere nu strică si dacă a-ti vizitat zona Kemer, noi plecăm cu mașinile din Constanța.

    maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
    [30.01.17 15:26:46]
    »

    @valyv: wow, curajosilor! Voi si colega@Nicole33... eu v-am parasit! Dupa 10 ani de drmuri cu masina, adevarat Kusadasi si Marmaris, acum am ales avionul! Dar drumul cu masina are farmecul lui! Mai o oprire, mai o cazare intermediara, e fain de tot! Lungesti sejurul pt ca eu si dupa 12 nopti de cazare, imi parea rau ca parasesc Turcia! Sunt fan adevarat si eu si Nicole33! Ea are f mare experienta pe Antalya si 7 nopti la Sungate, eu doar două????!

    Dar in viitor sper sa fiu sanatoasa si la punga "groasa" sa-mi pot duce nepotica!

    Despre camere a scris Nicole, banuiesc ca iei o fammily suit in corpul principal! Daca da, sa stii ca au peste 50mp.

    Daca te "arunci" la vile... ehe se mareste arealul! Dar diferenta este maricica eu zic ca nu merita chiar atat supracomfort, atat timp cat beneficiezi de absolut toate serviciile resortului! Clar insa ca peste tot, minibarul este free, codul cu fructe si alunele sau chipsurile din farfurie free, dar vitrina cu "dulcegarii" ciocolate, etc dunt contra cost!

    webmaster45
    [30.01.17 20:29:14]
    »

    @valyv:

    Noi am fost si la Rixos Premium Belek si a fost super, acum dorim ceva asemănător mai ales că de 6 ani noi suntem obisnuiti cu lanțul Delphin

    Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

    Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

    În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

    Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

    nicole33AUTOR REVIEW
    [30.01.17 20:35:20]
    »

    @maria55:

    Ea are f mare experienta pe Antalya si 7 nopti la Sungate, eu doar două

    Maria ştie ceva, dar nu tot.

    De fapt, am fost la Sungate de două ori câte şase nopţi, în total douăsprezece. Despre sejurul din septembrie am scris mai sus, iar despre cel din aprilie anul următor voi scrie când îmi voi face timp, mai ales că am avut cazări diferite: prima dată la Terrace Houses, iar a doua oară în Main Building.

    Corect se spune că ai stat doar două nopţi până acum, că nu au intrat zilele în sac.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    valyv
    [30.01.17 20:39:15]
    »

    @nicole33: Așteptăm cu nerăbdare noi impresii și din a doua vacanta la Rixos Sungate Kemer!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    adynutza26, calincheita, cloverina, maria55, Mihai18, mishu, valyv
    Alte impresii din această RUBRICĂRixos Sungate Resort [Beldibi]:

    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.085184097290039 sec
    ecranul dvs: 1 x 1