75152 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Brăila

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.12.2016
DE
Avatar Zoazore
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Braila-Bucuresti
înscris/ă în 17.06.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
NOV-2016
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
PREŢ:
Gratis!
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Brăila, Mica Uniune Europeană


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Fiindcă vă promisesem aici: vezi impresii, să vă mai plimb pe străzile vechii urbe Brăila, am profitat de frumoasele zile de sfârșit de noiembrie să fac o plimbare prin istoria frumosulul meu oraș.

De data asta am vrut să merg prin vechile mahalale:grecească, armenească, catolică.

Nu vă imaginați că ele mai există în forma lor inițială, au rămas doar în zapisuri și-n memoria locurilor și-a oamenilor.

Brăila, oraș dunărean, a strâns la sânul ei multe nații. Au venit, au plecat, au rămas, au pus umărul la-nflorirea orașului. La decăderea lui au contribuit urmașii lor, din păcate!

Cel mai bine reprezentate sunt comunitățile greacă, israielită, lipovenească, armeană și aromână (machidonească). Fiind negustori pricepuți, ei și-au constituit mici comunități bine definite, după cum spun documentele vremii.

GRECII: Oameni harnici, buni negustori, își întemeiază biserică, școala, finanțează frumosul și contribuie la ridicarea economică a orașului. Comunitatea există și azi și finanțează copiilor greci (și nu numai) excursii în țara-mamă, să-și cunoască originea. Școala există și azi și se-nvață, pe banii comunității elene, ȘI limba greacă (opțional. Cursurile sunt în limba română. TOATE.)

Biserica Buna Vestire este biserica comunitatii grecesti din Braila. O plimbare pe strazile centrale ale Brailei face foarte simtita prezenta Elenismului. Avem ocazia sa admiram vechile case marete in stil neoclasic ale grecilor, printre care se distinge Teatrul National "Maria Filotti", Camera de Comert Greceasca, Conservatorul, Banca Chryssovelonis, Banca Greco-Romana, Scoala Greaca, casa lui Andrei Embiricos si multe alte cladiri istorice. Nu putem sa nu amintim Clubul lui Ioannis Rallis unde astazi se gazduieste Casa de Cultura, in care la 18 februarie 1863 s-a infiintat Comunitatea Greaca din Braila de catre 315 greci ce au fost atunci prezenti avand ca scop construirea unei biserici care sa functioneze in limba lor. In marea lor majoritate grecii din Braila proveneau in Kefalonia si Itachi - Ithachi identificand orasul acesta cu Argostoli - capitala insulei Chefalonia. In anul 1863, grecii din Braila il vor chema pe arhitectul Avram Ioannidis din Prusa, in vederea proiectarii unei biserici monumentale, mai presus decat oricare alt monument bisericesc din zona. Biserica din Braila a fost terminata in anul 1872, avand ca paroh pe arhimandritul Grigorie Gogos din Insula Lesbos

http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/biserica-greceasca-braila-96149. html

ARMENII: Buni comercianți, au venit la Brăila în epoca marilor schimburi comerciale. Buni cafegii, iscusiți medici,muzicieni și industriași.

Comunitatea armeana in Braila este atestata documentar din 1 septembrie 1828 in catagrafia primului ispravnic al Brailei, Grigore Taut. Pe atunci Braila era impartita in trei mahalale plus Ulita Targului, principala artera comerciala, unde locuiau 25 de familii de armeni si 21 de familii de evrei. Acum mai sunt doar 14 familii de armeni.

hotnews.ro/stiri-presa_re ... itie-braila.htm

brailapebune.net/istoria- ... eana-din-braila

Dar au o Uniune a Armenilor, care se luptă să nu moară. Și ei și-au făcut biserică frumoasă, azi monument istoric.

Biserica Armeneasca, cu hramul “Sf. Maria”, este amplasata in centrul orasului, fiind construita din initiativa armeanului Artin Ceangi si cu sprijinul comunitatii armenesti din oras, intre anii 1867 si 1871, pe un teren donat de Maria si Hagi Ovanez Bosnechian.

Prima biserica armeneasca a fost ridicata din scânduri, spre sfarsitul anului 1828, in culoarea verde a mahalalei armenesti pe actuala strada I. L. Caragiale colt cu strada Galati, vis-a-vis de biserica de astăzi. In anul 1843, aceasta a ars dupa care a fost dărâmată, locul devenind viran. In data de 1 mai 1868 a fost pusa temelia noii biserici si terminata trei ani mai tarziu pe 4 iulie, fiind sfintita si purtand hramul "Sf. Maria". Printre epitropii de seama au fost Ghita Basarabeanu, Tateos Avachian, Magardici Aslan si Garabet Gargiovan.

Incepand cu anul 1974, biserica a devenit monument istoric, reprezentand de asemenea un punct touristic de referinta pentru orasul Braila

infobraila.ro/2015/02/bis ... entrul-orasului

CATOLICII: sunt reprezentați majoritar de italienii genovezi, veniți, firește cu vasele pe Dunăre. E o comunitate încă bine reprezentată. În vechea casă parohială din curtea bisericii a ființat Școala Catolică de fete, cu internat.

Inceputul prezenței catolicilor pe aceste meleaguri nu este cunoscut cu exactitate, dar prima atestare documentara pe care o avem in arhiva parohiei noastre dateaza din data de 15 martie 1753 si consta intr-un document administrativ redactat in limba latina.

Parohia Romano-Catolicã din Brãila a fost înfiintatã în anul 1835. Între 1835-1842, preotul Bernard Fontanel, franciscan, locuieste într o casã închiriatã unde instaleazã capela si începe matricolele parohiale. În 1837, obtine un loc de cimitir, iar de la Printul Alexandru Vodã Ghika cere loc pentru bisericã. Pe locul obtinut se construieste o capelã si o casã pentru locuinta preotului. Pãrintele Ambrozie Bogdanfi, franciscan, a construit actuala bisericã în 1855, care a fost renovatã în 1925.

catolicabraila.cnet.ro/istorie.html

Dintre comunitățile brăilene nu puteau lipsi bulgarii și rușii lipoveni de rit vechi. Poate mai târziu câte ceva despre alte comunități.

Casa Ștefănescu-Goangă, azi, Casa Muzicii, sau fosta cofetărie CORSO, azi restaurant. Pe-asta am pozat-o special pentru draga mea @arru, spre aducere-aminte.

Gata cu istoria locuitorilor. Vă las să vă plimbați pe străzile cu parfum de istorie veche, să admirați casele vechi, bijuterii arhitectonice, azi decăzute, sau, mai norocoase, refăcute și puse-n valoare. Vă las să admirați toamna brăileană, care, pe mine, m-a-nduioșat aproape până la lacrimi. V-o ofer cu drag și vă aștept pe-aici.

---
Impresii încărcate de Zoazore in 03.12.2016 10:38:27

Validat / Publicat: 03.12.16 11:37:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2020

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43400 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[03.12.16 11:46:41]
» mesaj pers

   Probabil îţi vor spune mulţi că eşti parolistă şi verticală (sau mă rog, o vor gândi-o, clar/cert). Dacă aş scrie şi eu la fel, mi s-ar părea nedrept de infim faţă de ce eşti - un om fain. Îmi aduc aminte şi de Cinciş (tu chiar aveai motive să "te plângi", dar nu ai făcut-o) şi zic: elegant de fain.

   Şi o spun nu pentru că ai fi, vezi doamne, "de acord cu mine" - sunt profund convins că îmi rămâii la fel şi când nu eşti sau nu vei fi de acord cu mine.

   *Astfel* de oameni îmi doresc eu pe "intranetu'" meu. Şi mă "hazardez" liniştit să-ţi spun: eşti şi vei fi ne-cernabilă :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tm67bru
[03.12.16 12:13:16]
» mesaj pers

   Bine, 3 în 1 ca 3 în 1, da' io-s dezamăgit: niciun 3/4 bust?? :p

   -

   tot io-s, Lăscărică. Rog îndurare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[03.12.16 12:15:23]
» mesaj pers

   Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.16 12:21:22]
» mesaj pers

   @webmaster26: Mulțumesc, web! Dau un wisky! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.16 12:23:25]
» mesaj pers

   @tm67bru: Busturi... Încă nu mi-au făcut ăștia statuie! Urmează! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[03.12.16 12:27:22]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Încă nu mi-au făcut ăștia statuie! Urmează!
Ăsta e cumva vreun apropo?

   :-P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.16 12:45:58]
» mesaj pers

   @webmaster: Nuu! Cei din Brăila nu mi-au făcut ÎNCĂ statuie! Că la ei mă refeream! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[03.12.16 12:47:10]
» mesaj pers

   @Zoazore: Zozo, scumpete, atat de mult te -a laudat webmaster, ca nu mai pot de ciuda, daca stii ce-i aia!

   Sunt invidioasa, ranchiunoasa, ma oftic dar tot te 'ubesc! Si cred ca te 'ubeste toata lumea, esti deosebita, mai fata!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- printesa82
[03.12.16 13:03:43]
» mesaj pers

   @Zoazore: Va citesc cu mult drag si eu... cine stie poate va urma si statuia😉.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.16 13:26:50]
» mesaj pers

   @printesa82: Nu NE mai citi! Citește-Mă! Că- io mare, sunt, asta e! Da-s UNA! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.16 13:49:43]
» mesaj pers

   @maria55: Mărie... Nu-i frumos în post să fii invidioasă! Corect se spune: ”am egoism pe tine! ” Nu-s deosebită și tu știi asta. Sunt doar EU, @Zoazore, Zoa, Zao, Zozo, sau cum vreți voi să-mi spuneți!

   vezi impresii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[03.12.16 15:34:11]
» mesaj pers

   Reviewul tău a sosit la timp pentru mine și constituie o reparație morală, urmare reviewului scris de brăileanca @ Melena care m-a supărat puțin prin prezentarea unor case neângrijite ori gunoaie pe străzi, deși Brăila oferă multe locuri frumoase și încărcate de istorie pe care aceasta le-a omis. Astfel, m-a determinat să-i dau o replică caustică printr-un ecou. La sfârșitul acelui ecou am dat o „strigare” la tine și @Mitică 49 să scrieți din nou despre acest oraș.

    Preiau de la colega noastră Krisstinna o vorbă înțeleaptă „Să avem puterea să să desprindem binele din rău, cât și frumosul din urât”

    Pentru mine Brăila este unul din cele 4 orase de suflet. Celelalte trei sunt Viena, Budapesta și Istanbul. Nu mă certați. Des gustibus non est disputadum.

    Mi-a plăcut reviewul tău și m-am bucurat că prin votul meu ai primit acel superbonus pe care îl meriți.

    Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- elviramvio
[03.12.16 15:36:42]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   La noi la Braila! Nu, ca io mi-s de la tara de langa Braila dar tot o ador. Imi aduci aminte de multe, semn ca trebuie sa colind intr-o vara prin orasul asta superb.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.16 16:54:07]
» mesaj pers

   @Mihai18: Mulțumesc. Și pentru vizită, cât și pentru cuvintele-ți frumoase. Vorba ta: de gustibus... Fiecare vede un lucru din puncte diferite! Voi căuta și eu acea postare.

   @elviramvio: Ha! Tare mi-aș dori să vizităm împreună Brăila! De la țară zici? Toți suntem dintr-o țară! (am sughițat, să știi!)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[03.12.16 21:13:43]
» mesaj pers

   @Zoazore: Jos palaria!

   @Mihai18 :Jos palaria si tie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[03.12.16 22:36:51]
» mesaj pers

   @crismis: Vă mulțumesc pentru că ați lecturat ecoul meu. Înseamnă că și dv. vă place ” Galați Sud” Știți disputa veche, brăilenii preferă să spună Galațiului „Brăila Nord”

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[04.12.16 10:32:15]
» mesaj pers

   @Mihai18: Eiii, nici așa rău! Eu n-am prea auzit vorba asta! Vă mulțumesc pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.12.16 20:35:32]
» mesaj pers

   @Zoazore: N-am ajuns niciodată la Brăila, dar, poate - cine știe? - va veni și ziua aceea. Mulțumim pentru informații!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[04.12.16 20:41:57]
» mesaj pers

   @iulianic: Oricând, Iulia! Brăila e frumoasă oricând! Și-așteaptă cuminte să fie vizitată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[09.12.16 23:20:45]
» mesaj pers

   @Zoazore: Ehehe... a revenit Brăila - orașul care putea fi capitală la un moment dat. Străvechiul Danubius ne-a sprijinit întotdeauna, e o sursă de viață. Să vizităm Brăila? Da, de ce nu? Haideți la drum... surprize ne așteaptă în fiecare colțișor din această țară. A le descoperi înseamnă a călători... iar a călători deja induce o stare de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Zoazore
[11.12.16 19:49:06]
» mesaj pers

   @tata123: Știi c-am găsit, în Brăila, un tip calificat, care are în funcție ”Brăila la pas” turul Brăilei la pas, timp de două ore? Nu mi-a venit să cred! Poate-l voi prinde la vară!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[16.12.16 20:05:25]
» mesaj pers

   @Zoazore: Frumos, interesant si mai ales cu poze grozave, dar uite ca lumea nu prea are timp de citit, se apropie Craciunul, ne trebuie brad si cate altele ca sa/l convingem pe Mosul sa vina si pe la noi ...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[16.12.16 20:56:21]
» mesaj pers

   @calatorul: Nu-i bai, călătorule! Nici nu m-așteptam să se-nghesuie lumea! Și nici nu ”trag” la premii! Am scris fiindcă-mi place să scriu! Am deja 44 de voturi, deci n-am scris chiar degeaba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[16.12.16 22:07:01]
» mesaj pers

   @Zoazore: Nu spun ca/i bai si nici eu nu ma uit la premii, dupa cum se vede si pe pagina mea de profil. Spun doar ca sunt lucruri interesante pe aici dar acum lumea e cu ochii dupa altele: carnati, sorici si alte trufandale de sezon. Iar cu numaratoarea, asta nu se opreste niciodata.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[17.12.16 09:02:16]
» mesaj pers

   @calatorul:Și tu faci același lucru bun și frumos pe care l-ai mai făcut și la alte articole scrise de mine: le scoți din beznă mai la suprafață!

   Să ai sărbători fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[17.12.16 09:15:09]
» mesaj pers

   @Zoazore: Cu bucurie, multumesc asemenea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[09.01.17 10:58:33]
» mesaj pers

   Am fost si eu o data la Braila, o escapada pe faleza cu cel mic si colega mea de la birou. In afara de fintina arteziana si Dunarea cea albastra, nici o amintire nu imi vine in minte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[09.01.17 12:49:48]
» mesaj pers

   @adri-nico: Ai stat prea putin! Mai trage o dubla! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[09.01.17 12:53:02]
» mesaj pers

   @Zoazore: mai trag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[09.12.17 17:11:09]
» mesaj pers

   Și pentru că în biserica Grecească, în iunie 1991 am fost nașă de cununie, ai de la mine, votul nr 50.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[09.12.17 17:43:16]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Dac-ai fost nasa, poti confirma ca am dreptate cu Biserica Greaca. Multam mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[25.01.18 10:54:16]
» mesaj pers

   @Zoazore: Hai la Brăila! Zilele acestea se desfășoară evenimentele dedicate aniversării a 650 de ani de la atestarea documentară a urbei dunărene. Acțiuni de tot soiul pigmentează acest moment aniversar - brăileni fiți mândri!

   Amănunte găsiți urmând linkurile: rador.ro/2018/01/18/brail ... are-documentara, obiectivbr.ro/content/la- ... 83deri-istorice sau romania-actualitati.ro/65 ... i_braila-111521.

   La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[25.01.18 12:27:36]
» mesaj pers

   @tata123: As merge, dar munca nu ma lasa!

   Multumesc pentru informatii! Poate @Mitica49 as aiba mai mult timp!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[56] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2016] Biserica greacă. Cupola -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816243">Şterge vot</a></div><span id="v9816243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2016] Biserica greacă. Cupola
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2016] Fațada bisericii grecești. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816244">Şterge vot</a></div><span id="v9816244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2016] Fațada bisericii grecești.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2016] Intrarea în biserica greacă -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816245">Şterge vot</a></div><span id="v9816245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2016] Intrarea în biserica greacă
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2016] Panoul explicativ al bisericii grecești, cea cu trei hramuri. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816246">Şterge vot</a></div><span id="v9816246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2016] Panoul explicativ al bisericii grecești, cea cu trei hramuri.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2016] Vitralii -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816247">Şterge vot</a></div><span id="v9816247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2016] Vitralii
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [NOV-2016] Candelabrul de la intrare -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816248">Şterge vot</a></div><span id="v9816248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2016] Candelabrul de la intrare
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2016] POZA NEVOTABILĂ- interiorul bisericii grecești. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av816249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816249">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2016] POZA NEVOTABILĂ- interiorul bisericii grecești.
foto Zoazore [03.12.16] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [NOV-2016] Dovada istoriei -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816250">Şterge vot</a></div><span id="v9816250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2016] Dovada istoriei
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [NOV-2016] In curtea biserii grecești este sediul Comunității elene. Acolo au și-u dispensar. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816251">Şterge vot</a></div><span id="v9816251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2016] In curtea biserii grecești este sediul Comunității elene. Acolo au și-u dispensar.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2016] Sediul comunității. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816252">Şterge vot</a></div><span id="v9816252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2016] Sediul comunității.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2016] Casă grecească, fost sediu de ComCereal. Acum locuită. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816253">Şterge vot</a></div><span id="v9816253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2016] Casă grecească, fost sediu de ComCereal. Acum locuită.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2016] Aceeași casă. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816254">Şterge vot</a></div><span id="v9816254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2016] Aceeași casă.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2016] Intrarea, pozată de mine prin gard. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816255">Şterge vot</a></div><span id="v9816255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2016] Intrarea, pozată de mine prin gard.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2016] Biserica armenească. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816256">Şterge vot</a></div><span id="v9816256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2016] Biserica armenească.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2016] Frontonul bisericii armenești. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816257">Şterge vot</a></div><span id="v9816257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2016] Frontonul bisericii armenești.
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2016] Atestarea apartenenței la Comunitatea Armeană -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816258">Şterge vot</a></div><span id="v9816258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2016] Atestarea apartenenței la Comunitatea Armeană
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2016] POZĂ NEVOTABILĂ- Biserica armenească ieri. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av816259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816259">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2016] POZĂ NEVOTABILĂ- Biserica armenească ieri.
foto Zoazore [03.12.16] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P18 [NOV-2016] POZĂ NEVOTABILĂ-Interiorul bisericii armenești. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av816260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816260">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2016] POZĂ NEVOTABILĂ-Interiorul bisericii armenești.
foto Zoazore [03.12.16] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P19 [NOV-2016] Biserica catolică din Brăila -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816261">Şterge vot</a></div><span id="v9816261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2016] Biserica catolică din Brăila
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2016] marea Cruce! În spate, casă armenească veche, încă locuită. (doi în unu!) -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816262">Şterge vot</a></div><span id="v9816262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2016] marea Cruce! În spate, casă armenească veche, încă locuită. (doi în unu!)
foto Zoazore [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2016] Intrarea în biserica catolică -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816263">Şterge vot</a></div><span id="v9816263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2016] Intrarea în biserica catolică
foto Zoazore [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [NOV-2016] Madonna din curtea bisericii -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816264">Şterge vot</a></div><span id="v9816264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2016] Madonna din curtea bisericii
foto Zoazore [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2016] casa parohială catolică. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816266">Şterge vot</a></div><span id="v9816266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2016] casa parohială catolică.
foto Zoazore [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2016] Sf. Iosif -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816267">Şterge vot</a></div><span id="v9816267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2016] Sf. Iosif
foto Zoazore [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2016] Sf. Anton făcătorul de minuni. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816268">Şterge vot</a></div><span id="v9816268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2016] Sf. Anton făcătorul de minuni.
foto Zoazore [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [NOV-2016] Interior. Biserica era închisă. Am pozat prin grilaj. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816269">Şterge vot</a></div><span id="v9816269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [NOV-2016] Interior. Biserica era închisă. Am pozat prin grilaj.
foto Zoazore [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [NOV-2016] Vitralii stânga în biserica catolică -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816270">Şterge vot</a></div><span id="v9816270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [NOV-2016] Vitralii stânga în biserica catolică
foto Zoazore [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[56] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.149741888046 sec