75048 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Austria Trend Hotel Ljubljana

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.11.2016
DE
Avatar Mika
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.08.09
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
75 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 65 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Ljubljana - Austria Trend Hotel


Final de concediu. Am plecat din Cogolin, o mică localitate de lângă Saint Tropez, intr-o dimineaţă de august, cu regretul că vacanţa era pe sfârşite dar dornici totuşi să ajungem acasă după trei săptămâni de hoinăreală.

Pentru că ne-am propus să nu ne grăbim, să mai profităm cât putem chiar şi de zilele petrecute pe drum, am pornit pe drumul de coastă care şerpuieşte pe deasupra mării. Şoseaua ingustă, străbate munţii roşiatici şi stâncoşi, oferind pe alocuri unele refugii, unde am putut să ne oprim, şi să coborâm spre golfuleţele cu apă cristalină, aflate sub şosea. Tot ce vedeam in jurul nostru era atât de frumos, incât abia reuşeam să fim atenţi la drum (drumul nu este din cele mai uşoare, este cu multe serpentine, inalt şi ingust).

Am ajuns la Cannes in jurul prânzului şi nu ne-am putut abţine de la o scurtă oprire pe plaja Cannes La Bocca, loc unde am fost prima oară in anul 2010.

Dar timpul trecea, şi noi ne propusesem ca in acea seară să ajungem cât mai departe, poate până in Maribor. Cu părere de rău ne-am luat rămas bun de la apele calde ale Mediteranei, de la plajă şi de la tot ce oferă Coasta de Azur, şi am pornit pe autostradă spre Italia.

Autostrada, pe care aproape că o ştim pe de rost, intră in Italia pe la Ventimiglia şi, după ce ocoleşte Genova, ajunge in Piacenza, apoi in Brescia şi Verona, ieşind spre Slovenia prin Gorizia, in apropiere de Trieste. Drumul este lung şi destul de plictisitor, exceptând prima parte - de la Cannes până dincolo de Genova – când merge pe deasupra mării, trecând prin numeroase tuneluri şi viaducte.

Cand am intrat in Slovenia se intunecase deja, şi, cum nu vroiam să mergem toată noaptea, am decis să oprim la Ljubljana. Fiind o oprire neplanificată, nu aveam nicio rezervare, aşa că, in timp ce soţul conducea, am dat o căutare pe booking.com, pentru o cameră dublă cu mic dejun.

Nu fusesem până atunci in Ljubljana, aşa că nu prea cunoşteam zonele unde erau hoteluri libere pe booking. Singurul criteriu era preţul şi poziţionarea aproape de centru.

Ochii mi-au căzut pe o ofertă, care avea o reducere substanţială, la un hotel de patru stele, la aproximativ doi Km de centru. Preţul era de 75 EURO, cu mic dejun inclus. Nu ne cerea credit card la rezervare, puteam să anulăm oricând.

Nu am stat prea mult pe gânduri, am dat click pe „rezervă”, am localizat adresa pe GPS şi am pornit spre hotel.

Era trecut de ora 10 p.m., aşa că nu ne-am mai oprit să mâncăm la unul din restaurantele de pe autostrada slovenă, aşa cum ne propusesem iniţial (se mânâncă bine şi la preţuri rezonabile pe autostradă in Slovenia) sperând să găsim ceva la hotel sau prin apropiere.

GPS-ul ne-a dus destul de uşor până la hotel unde am ajuns in jurul orei 11.00 p.m.

Am mers la recepţie, am spus că am rezervat o cameră prin booking.com, şi, după ce am completat un formular de cazare, ne-au dat cheia de la cameră, sau mai bine zis cardurile de intrare in cameră.

Din păcate, nu mai puteam să mâncăm la restaurantul hotelului, acesta inchizându-se chiar in timp ce noi făceam formalităţile de cazare.

„Nu-i nimic”, ne-am spus, „poate găsim ceva in apropiere”, şi am plecat spre liftul care avea să ne ducă la atejul 9, unde aveam camera.

Am parcurs holul lung şi elegant până la cameră, am ajuns, am deschis, şi am rămas blocaţi.

„Nu cumva ne-au dat o altă cameră decât cea rezervată? ” sau „m-am uitat cu atenţie la preţ când am făcut rezervarea? ” ne-am intrebat. Am luat imediat telefonul şi m-am mai uitat incă o dată la rezervare. Preţul era corect, 75 EURO. Dar camera, era ceva cu mult peste aşteptări.

Era de fapt un apartament, mai exact „Presidential Suite”, cu o suprafață totală (așa cum aveam să aflăm mai târziu, când am căutat date despre hotel) de 160 m2.

La intrare era un mic hol care conducea in prima cameră, unde erau trei fotolii albe, din piele, un birou pe care se afla și telefonul, un minibar și o măsuță mică, rotundă. Era o cameră de zi, un loc de intâlnire cu prieteni sau parteneri de afaceri, in funcție de scopul călătoriei.

Din această cameră, intrai in dormitor, care era imens. De cum am intrat privirea mi-a căzut pe patul dublu, foarte mare și foarte confortabil (așa cum aveam să ne dăm seama puțin mai târziu). In fața patului era o masă ovală pe care era un televizor led screen, full HD. Televizorul era montat pe un suport rotativ, astfel incât el se putea roti și spre canapeaua aflată in cealaltă parte a camerei.

Pe laterale, intr-o parte erau geamuri mari, cu draperii groase (nu știu excat ce se vedea pe geam deoarece era noapte iar a doua zi dimineața era ceață) iar de cealaltă parte era un dulap lung, de aproximativ un metru inălțime, pe care erau flori și alte obiecte decorative.

In spatele patului, era un perete fals, după care era dulapul pentru haine.

Lumina in cameră era asigurată de spoturi aflate intr-o nișă de jur imprejurul tavanului, de două veioze cu picior, inalte și de două veioze pentru citit, aflate de o parte și de alta a patului. Toate acestea puteau fi acționate de la intrerupătoarele aflate pe pereții camerei sau din pat, de la un intrerupător central.

Dar, surpriza cea mare abia venea. Am intrat in baie, de fapt intr-una din băi. Era de fapt incă o cameră., cu o cadă cu jacuzzi, cu cabină de duș, cu două chiuvete mari, și, surpriză, cu o saună, unde puteau intra lejer patru persoane. In baie erau prosoape mari și mici (mai multe, nici nu știu sigur câte) articole de toaletă, săpunuri, șampoane, spumă de baie. Erau halate de baie și papuci pentru cei doi ocupanți ai camerei.

In afara acestei băi imense, mai era una, mai mică, formată din două camere. Intr-una era o chiuvetă iar in cealaltă era un vas de toaletă și un bideu. Și aici erau prosoape și articole de toaletă.

Pereții ambelor băi erau acoperiți cu faianță neagră cu vinișoare maronii, la fel ca gresia de pe jos.

In cameră, era parchet, fără covoare sau mochetă.

Bineînțele că nu am mai plecat nicăieri să mâncăm ceva. Am mâncat niște struguri cumpărați din Franța cu biscuiți pe care ii mai aveam in mașină. Toate astea pe lângă un pahar de vin băut in jacuzzi. Era o cameră de unde nu te mai indurai să pleci.

După un somn odihnitor in patul mare in care cu ușurință mai incăpea incă o persoană, ne-am trezit dimineața pe la ora 8.00. Cu greu ne-am desprins din pat și am mers la restaurantul unde se servea micul dejun.

Restaurantul era foarte mare, cu mai multe saloane, poate puțin prea mare pentru gustul meu. Hotelul era plin cred, după numărul mare de persoane care erau in acea dimineață in restaurant.

Micul dejun a fost bun, dar nu spectaculos. Mancarea destul de variată, ouă fierte și ochiuri, omletă, brânzeturi, șuncă. De băut aveau sucuri fresh, ceai și cafea. Un mic dejun specific unui hotel de patru stele.

După masă, ne-am intors in cameră, unde am ajuns străbătând holurile largi, frumos decorate pe alocuri cu orhidee.

Ne-am făcut bagajele, și, cu mare părere de rău, ne-am indreptat spre recepție, ca să plătim și să ne indreptăm spre casă. Recepționera, foarte amabilă, m-a intrebat dacă ne-a plăcut camera. Foarte mult, i-am răspuns, deși imi venea să o intreb dacă nu cumva glumește. Ne-a mai intrebat dacă nu mergem să vedem orașul, spunându-ne că este un oraș foarte frumos. Din păcate ne era dor de casă, și nu vroiam să mergem prin Ljubljana doar in fugă, așa o ora. Cred, din ce am citit despre acest oraș, că merită câteva zile, pentru a-l vedea pe indelete.

In timp ce eu plăteam și mă conversam cu recepționera, soțul meu a observat pe peretele din holul hotelului, lângă lift, un panou pe care erau trecute numele personalităților care au stat in acest hotel, de la Jose Carreras, la Kevin Costner, Joe Coker sau David Coperfield. Deși nu mă așteptam ca să treacă și numele meu intr-un timp așa de scurt, totuși au reușit, și era acolo lângă cel al lui David Morales. Dovada o aveți in fotografia atașată review-ului.

La sfârșit, câteva date depre hotel pe care le-am luat de pe site-ul www.austria-trend.at. Are 214 camere, din care 96 camere duble cu o suprafață de 30 m2,92 camere duble cu o suprafață de 40 m2,10 apartamente și două apartamente prezidețiale. Hotelul are și o piscină interioară, un centru de welness și fitness și parcare proprie.

Nu știu dacă voi mai avea ocazia să stau in aceeași cameră, la același preț, dar voi reveni cu plăcere la acest hotel.

---
Impresii încărcate de Mika in 25.11.2016 23:09:16

Validat / Publicat: 26.11.16 08:25:57


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SLOVENIA.
VIZUALIZĂRI: 1962

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29900 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[26.11.16 08:25:44]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Austria Trend Hotel Ljubljana, LJUBLJANA" (nou-creată pe sait)

   -

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mika
[26.11.16 08:42:47]
» mesaj pers

   @webmasterX: Este chiar acolo. Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Costi
[26.11.16 10:45:23]
» mesaj pers

   @Mika:

   De notat acest hotel, mai ales pentru tranzit, având în vedere poziționarea lui, lângă centura-autostradă a capitalei slovene.

   Am stat și eu într-o astfel de suită, într-un hotel din Zajecar, la un preț foarte mic. Hotelul nu făcea parte dintr-un lanț hotelier austriac, ca acesta, era un mastodont rămas de pe vremea lui Tito.

   Am constatat până la urmă (din poze) că cea de-a doua baie era, totuși, doar o toaletă, un grup sanitar de serviciu, foarte util, de altfel, pentru ca domnul, după ce a băut una sau mai multe beri, să aibă unde merge, în timp ce doamna se demachiază... :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mika
[26.11.16 12:40:48]
» mesaj pers

   @Costi: Da, ai dreptate. Era doar o toaletă. dar nu aș numio de serviciu deoarece era singura din cameră, In baia mare nu era vas de toaletă. Că era foarte aproape de autostradă am realizat abia la plecare. Seara, cand am venit, drumul până la hotel ni s-a părut lung.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[26.11.16 18:12:31]
» mesaj pers

   @Mika: Foarte tare, răsfăț total la sfârșit de sejur.

   Așa cazare mai zic și eu. A meritat.

   Felicitări

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mika
[26.11.16 20:52:20]
» mesaj pers

   @ANILU: Așa e. Un răsfăț neașteptat dar binevenit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[28.11.16 17:24:44]
» mesaj pers

   @Mika: Cred ca daca aveam asa o camera mai prelungeam sederea inca o zi :). Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mika
[29.11.16 10:23:20]
» mesaj pers

   @mishu: Ne-am gandit si noi, dar eram aşteptaţi acasă, de doi copii (mari ce-i drept), doi căţei şi o pisică.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[14] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Camera de zi -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814122">Şterge vot</a></div><span id="v9814122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Camera de zi
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [AUG-2016] Dormitorul. -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814123">Şterge vot</a></div><span id="v9814123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Dormitorul.
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [AUG-2016] Dormitorul -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814124">Şterge vot</a></div><span id="v9814124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Dormitorul
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [AUG-2016] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814125">Şterge vot</a></div><span id="v9814125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016]
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [AUG-2016] Baia mare (o parte dine ea) -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814126">Şterge vot</a></div><span id="v9814126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Baia mare (o parte dine ea)
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Sauna, cabină de duș și jacuzzi, toate intr-o singură baie -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814127">Şterge vot</a></div><span id="v9814127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Sauna, cabină de duș și jacuzzi, toate intr-o singură baie
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Cealaltă baie -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814128">Şterge vot</a></div><span id="v9814128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Cealaltă baie
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2016] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814129">Şterge vot</a></div><span id="v9814129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016]
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2016] Vip-uri care au stat in hotel -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814130">Şterge vot</a></div><span id="v9814130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Vip-uri care au stat in hotel
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Numele meu printre VIP-urile care au fost pe aici -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814131">Şterge vot</a></div><span id="v9814131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Numele meu printre VIP-urile care au fost pe aici
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814132">Şterge vot</a></div><span id="v9814132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016]
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2016] Cea de a doua baie -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814133">Şterge vot</a></div><span id="v9814133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Cea de a doua baie
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814134">Şterge vot</a></div><span id="v9814134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016]
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [AUG-2016] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 25.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av814135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv814135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=814135">Şterge vot</a></div><span id="v9814135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(814135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f814135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e814135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016]
foto Mika [25.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

[14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.103032112122 sec