74875 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Voila Mamaia Hotel (complex Caraiman)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.11.2016
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
402 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
8.60
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Prea scump pentru ceea ce oferă


Introducere

Între două vacanţe în Turcia – destinaţia mea preferată, sătulă de canicula din Bucureşti şi de stresul de la serviciu, mi-am dorit o escapadă la Marea Neagră, a noastră, nu a bulgarilor :). Soţul îmi intuieşte dorinţa şi rezervă un sejur de şapte nopţi la Mamaia la mijloc de august, dar de duminică până duminică (despre care, poate, voi povesti cândva).

Bine şi noaptea de sâmbătă unde dormim, că ar fi păcat să nu profităm de tot weekend-ul prelungit de Sfânta Maria? Caut să mai rezerv o noapte la acelaşi hotel, dar nu reuşesc, hotelul fiind plin, nu că ar constitui o surpriză pentru mine, şi, în plus, nu acceptau cazări de o noapte nici în perioade de low season.

Reiau căutările. Tot ce era bun, era rezervat demult. Încerc Eforie Sud, însă fără succes, complexul turistic dorit de mine neavând locuri libere decât în septembrie. Aici recunosc că am încercat să împuşc doi iepuri dintr-un foc şi anume să-mi acopăr noaptea care îmi mai trebuia, dar şi să vizitez o doamnă senatoare dragă mie.

În Venus găsesc un hotel interesant, scump, dar foarte controversat. Eram dispusă să risc totuşi pentru o noapte, mai mult de curiozitate, însă o prietenă aflată la curent cu problemele de acolo mi-a recomandat clar să caut orice altceva. Dacă vă vine să credeţi, era mai scump ca Mardanul la care aveam rezervare în septembrie, iar să compar condiţiile şi serviciile oferite este doar amuzant, ca atunci când vrei să faci haz de necaz.

Rezerv pe booking un hotel de patru stele în Saturn, pe care mi-l aminteam din urmă cu foarte mulţi ani. Ca poziţionare era OK. Ulterior rezervării, intru pe AFA şi mă îngrozesc: nota 4,55 şi în scădere şi un grad de recomandare de doar 32,43%. Ultimele titluri de articole erau la fel de puţin încurajatoare: „Jalnic”, „Nu merită”, „Maxim 2 stele”, „Dezamăgitor”. În mod clar era o alegere greşită, chiar dacă fusese făcută la disperare.

Conştientă că este doar o soluţie de avarie, eram dispusă să trec peste toate cele citite, plecând fără pretenţii şi fără aşteptări de orice fel. Argumentul decisiv în anularea rezervării l-a constituit însă aglomeraţia creată în staţiuni la sfârşitul săptămânii precedente, când tot traficul a fost paralizat. Pentru a ajunge a doua zi în Mamaia la ora dorită de mine, undeva la maxim 11-12, cu o escală la o cafea în Eforie, ar fi trebuit să plec din Saturn foarte de dimineaţă, eventual ratând şi micul dejun atât de criticat de cei care fuseseră acolo, să pierd multe ore şi să consum multă motorină în aglomeraţie pentru a parcurge cele câteva zeci de kilometri până în Constanţa.

Restrâng căutările pe Mamaia, deşi variantele erau tot mai puţine şi foarte scumpe. În final, aleg acelaşi hotel ca în urmă cu un an (vezi impresii), dar la un preţ mult mai mare. Anul trecut o noapte la Voila m-a costat 191 lei/noapte cu demipensiune, iar anul acesta am plătit 402 lei/noapte doar cu mic dejun. Enorm pentru un hotel notat pe AFA cu 5,87 şi cu un grad de recomandare de doar 47,62%! Şi aici intru pe AFA şi citesc ultimele articole cu titluri gen: „Dezastru”, „Oribil”, „Horror” şi altele în acelaşi ton. Deşi fusesem acolo în urmă cu doar un an, recomandasem hotelul la momentul respectiv, îl notasem chiar destul de bine, mai mult pentru raportul calitate-preţ foarte bun obţinut de mine prin accesarea unei oferte speciale pe booking, totuşi am plecat cu destule emoţii, temându-mă ca lucrurile să nu se fi înrăutăţit anul acesta la Voila.

Drumul

Am plecat sâmbătă dimineața, dornici să profităm de întreaga zi de plajă, chiar dacă, în conformitate cu condițiile rezervării, cazarea urma să se facă abia la ora 18.00. Drumul a fost foarte bun și rapid, mai puțin aglomerat decât mă temeam că va fi. Am apreciat din nou faptul că, după mulţi ani de aşteptare, acum Bucureştiul are autostradă până la mare.

Hotelul

Ştiam deja că acesta este poziționat chiar pe malul lacului Siutghiol, în nordul stațiunii Mamaia, aproape de ieșirea spre Năvodari. Are o capacitate de cazare de 200 de camere: duble twin, duble matrimoniale și apartamente.

Parcarea

În mai puţin de două ore de la plecare eram deja în faţa hotelului. Parcarea hotelului, destul de încăpătoare la prima vedere, era ocupată în totalitate. Am parcat pe spaţiul verde de pe teritoriul acestuia, între hotel şi lac, alături de foarte multe alte maşini. Nu daţi cu pietre. Nu sunt adepta parcării pe iarbă, dar ştiam de anul trecut că aceasta este soluţia şi recomandarea recepţiei, pentru a rezolva problema parcării autoturismelor tuturor turiştilor, în zonă neexistând alte variante de parcare, nici cu bani, nici fără. Conform rezervării, hotelul oferă parcare gratuită fără a necesita rezervare prealabilă, deci promisiunea a fost respectată.

Cazarea

Puţin după ora 7 dimineaţa m-am prezentat la recepţie pentru verificarea rezervării, ocazie cu care am solicitat o cameră în acelaşi corp ca anul trecut, neapărat la etaj şi neapărat cu pat matrimonial, precizând şi faptul că sunt la a doua vizită aici, că am fost şi la Belvedere la Predeal. Aici am fost influenţată de experienţa turcească, unde se pune mare accent pe fidelizarea turiştilor, mai ales în cazul lanţurilor de prestigiu, gen Delphin, dar uitând unde mă aflam. Mi se promite o cameră conform dorinţelor mele şi mi se spune să revin după ora 14.00.

Conform rezervării și conform uzanțelor încă nemodificate de zeci de ani pe litoralul românesc, cazarea se face la ora 18.00. Personal apreciez ca exagerat să dureze curățenia camerelor șase ore după ce acestea au fost predate de către turiștii care pleacă. De-abia acum am înţeles că şi turiştii au partea lor de vină, destul de mare, pentru disconfortul creat prin primirea camerei atât de târziu. Parte din cei care pleacă nu respectă ora oficială de check-out, respectiv ora 12.00, întârziind două-trei ore cu predarea camerelor şi fără a fi penalizaţi sau măcar atenţionaţi cumva.

Am mers să luăm micul dejun, ne-am echipat de plajă, iar la ora 8 deja făceam prima baie în mare.

Am revenit la recepție înainte de ora 15.00, am găsit o altă recepţioneră decât cea cu care vorbisem dimineaţa, i-am relatat pe scurt discuţia avută cu colega ei, spunându-i inclusiv numărul camerei care îmi fusese promisă. În prima fază, nu am sesizat vreo deschidere la solicitările mele, reamintindu-mi-se de ora 18.00 specificată în rezervare. Corect. Nu aveam ce să comentez, dar totuşi am făcut-o, accentuând faptul că este vorba de o rezervare făcută pe booking, unde mereu am trimis câte un feedback după cazările avute şi chiar îmi doresc să fiu cazată pe la ora 19.00 pentru avea motive temeinice să o reclam. Bănuiesc că a înţeles exact mesajul pe care am dorit să-l transmit, astfel că după o aşteptare de un sfert de oră şi vreo două telefoane date la cameriste, problema a fost rezolvată şi am primit camera. I-am mulţumit politicos. Poate că în cazul unui sejur de o săptămână aş fi apreciat mai mult amabilitatea acesteia, dar pentru cele câteva ore pe care urma să le petrec în hotel şi la preţul mare deja plătit, am considerat că este suficient atât.

Rezervarea făcută fiind de tip nerambursabil, iar banii fiind traşi din cont imediat după momentul rezervării, de această dată nu a fost nevoie să mai plătesc nimic la recepţie.

Odată cu cardul care deschide uşa camerei am primit şi o cheie de tip seif. În cameră nu am descoperit vreun seif, aşa că bănuiesc că acesta se afla undeva în zona recepţiei. Nu m-a interesat şi nu am folosit acel seif.

Camera

Am primit camera dorită, 3119, cu pat matrimonial. Cu un an înainte stătusem la 3117.

Camera se afla la primul etaj într-un corp perpendicular pe lac, din balcon aveam vedere la un spațiu verde, la un alt corp al hotelului și, lateral, la lac. Dimensiunea camerei este suficientă pentru cazarea a două persoane. Există un dulap cu două uși, o parte cu rafturi și cealaltă cu bară pentru umerașe, un cuier, o masă-birou pe care este poziționat televizorul, LCD, dar cu diagonala destul de mică, sub acesta este minifrigiderul, gol, care răcea binişor, un lampadar, patul matrimonial și două noptiere cu două veioze și un fotoliu. Aerul condiționat de tip split era nou, silențios și foarte eficient, chiar dacă nu l-am folosit decât dupăamiaza şi puţin seara înainte de culcare.

Mobilierul mi s-a părut suficient de nou sau foarte bine întreținut, salteaua patului fost extrem de confortabilă, lenjeria a fost impecabilă. Am dormit foarte bine.

Am regăsit acelaşi miros neplăcut în cameră, poate ceva mai puţin pregnant ca anul trecut. De această dată suspectez ca sursă a mirosului neplăcut atât mocheta veche, cât şi salteaua de pe pat. Am rezolvat problema folosind prosopul de plajă personal pe post de cearşaf de pat.

Balconul este de dimensiuni obișnuite, dotat cu un singur scaun foarte vechi și o măsuță. Ca element de noutate, sforile de rufe au fost desfiinţate, balcoanele fiind acum dotate cu uscătoare de rufe pliante, mult mai civilizat. O altă îmbunătăţire faţă de anul precedent a constituit-o sistemul de colectare/evacuare a apei rezultate din funcţionarea aerului condiţionat prin nişte burlane, astfel că balconul nu mai băltea. Un plus îl constituie plasa contra țânțarilor existentă la ușa balconului, deși nici prin grădină nu am văzut vreun țânțar.

Baia nu mi-a plăcut deloc. Era la fel de minusculă. Părea ceva mai curată, dar era loc de mai bine. Nu există cabină de duș. Zona dușului este separată de restul băii printr-o placă și o perdea. Scurgerea dușului funcționa chiar bine, dar cum era prea frumos să fie adevărat, de această dată am avut probleme cu toaleta. De câte ori trăgeam apa, toată baia se umplea de apă. Mi-ar plăcea să cred că defecţiunea era pe partea de alimentare cu apă, dar nu sunt foarte convinsă.

Ca articole de toaletă am primit o cască de duș, un săpun solid și un pliculeț minuscul de gel de duș. Nu m-a interesat acest lucru, deoarece am folosit doar cosmeticele proprii aduse de acasă. Am avut apă caldă indiferent de oră și aceasta a avut o presiune bună. Am fost plăcut surprinsă să constat apariţia uscătorului de păr în baie, obiect a cărui lipsă o sesizasem prea târziu cu ocazia vizitei precedente.

Prosoapele au fost curate, miroseau plăcut a balsam de rufe, deci fuseseră spălate, însă erau extrem de uzate, iar cele de mâini erau pline de pete care le făceau de nefolosit.

Restaurantul

Speriată de cele citite, chiar dacă eu avusesem o experienţă pozitivă cu un an înainte, am preferat să iau cina la o terasă din staţiune.

Micul dejun de a doua zi dimineața a fost inclus. Îmi pare rău că nu pot aprecia cât de repetitiv a fost după o singură experiență. :) Din punctul meu de vedere, acesta a fost absolut mulțumitor. Am avut de ales dintre mai multe feluri de omletă, ochiuri și ouă fierte, crenvurşti simpli şi afumaţi, cârnăciori prăjiți, bacon prăjit, câteva feluri de salam și șuncă, brânză, cașcaval, măsline, vinete şi dovlecei pane, icre, zacuscă, chifteluţe, unt, gem, cereale, lapte, sucuri tip dozator, cafea de la aparat sau gen filtru, ceai. Erau suficiente variante din care puteai alege astfel încât era exclus să pleci nemâncat.

Toate produsele oferite erau expuse în două zone, însă marea majoritate a turiştilor se opreau la prima zonă şi se formau cozi.

Grădina

Este punctul forte al acestui hotel. Mie mi-a plăcut de fiecare dată. În această grădină se află şi locul de joacă pentru cei mici, dar şi mesele restaurantului, seara fiind o plăcere să iei masa aici. Pe malul golfuleţului sunt bănci de pe care poţi admira asfinţitul sau doar te poţi plimba pe malul lacului. Chiar la capătul din dreapta al golfuleţului au amenajat o nouă terasă-restaurant, cu o poziţionare excelentă, care anul trecut nu exista. Din păcate, noi am descoperit-o abia a doua zi dimineaţa, pentru că în prima seară am ieşit la cină în Mamaia şi apoi ne-am plimbat pe faleză până seara târziu.

Piscina

Există o piscină exterioară aferentă ambelor hoteluri din cadrul complexului, Voila şi Caraiman. Adâncimea apei mi s-a părut destul de mare, aceasta variind între 1.50 și 2.00 metri, iar apa este cam tulbure. Nu am încercat.

La piscină există șezlonguri și umbrele gratuite pentru oaspeții hotelurilor, evident în număr insuficient pentru capacitatea de cazare a complexului.

În zona piscinei nu deranjează mirosul de clor, deşi nu ştiu dacă este de preferat clorul insuficient sau folosirea acestuia în exces, ambele situaţii putând crea probleme.

Plaja și marea

Hotelul nu este pe plajă și nu are plajă proprie. O trecere de pietoni aflată în apropierea hotelului facilitează drumul spre plajă, dar care tot lung mi s-a părut.

Noi am făcut plajă într-o zonă liberă aflată între hotelurile Ambasador și Best Western Savoy. Nisipul nu mai era fin aşa cum îl știam. Sinceră să fiu, nici nu prea mai era nisip, ci mai mult scoici pisate. Plaja nu fusese curățată. Lipseau dotările minime, gen toalete, dușuri sau cabine de schimb. Aveai destul de mers până la primul coș de gunoi.

Marea a fost curată, caldă şi cu valuri. Perfectă, exact aşa cum mi-o aminteam din copilărie. Nu au lipsit vânzătorii ambulanți de toate prostiile, agasanți ca întotdeauna. Muzica la volum maxim de pe plajele din apropiere se amesteca deranjant.

Acord plajei nota 9, însă această notă nu trebuie să afecteze media hotelului, acesta neavând nicio contribuţie.

Internet

Există internet wireless gratuit pe întreg teritoriul. Acesta a funcționat foarte bine, inclusiv în cameră și în balcon, dar şi pe terasa restaurantului, unde mă conectam la reţeaua de la Caraiman, care avea semnal maxim.

În grădina hotelului există un loc de joacă pentru copii destul de drăguț.

Am interacţionat extrem de puţin cu personalul, dar nu au fost probleme deosebite. Am remarcat cameristele, toate foarte tinere, dar care îşi făceau treaba.

Hotelul dispune de o cameră specială pentru bagaje, utilă celor care predau camerele, dar doresc să mai rămână la plajă și să plece mai târziu spre casă. Noi am predat camera la ora 10.00 imediat după micul dejun și am plecat imediat din hotel.

Nu știu dacă voi reveni la acest hotel. A treia oară cred că ar fi prea mult. Mi-a plăcut poziționarea pe malul lacului Siutghiol, unde am admirat un frumos asfințit, mi-a plăcut grădina complexului şi faptul că, indiferent de situaţie, parcarea este garantată şi gratuită. Prețul plătit de mine a fost nejustificat mare, chiar dacă am fost în vârf de sezon. Am rezervat foarte târziu când variantele disponibile erau extrem de puţine şi cam la fel de scumpe. Acest hotel nu merită atâţia bani. Am fost foarte presată de timp şi în aceste condiţii Voila a fost o alegere convenabilă, dar nu mă pot împiedica să nu mă gândesc că un hotel bulgăresc îmi oferea mai mult şi mai bun, însă nu aveam timp de stat prin vămi.

Recomand hotelul doar turiștilor nepretențioși, pentru sejururi de scurtă durată şi doar în situaţia în care se prind oferte şi reduceri de preţ. Nouăzeci de euro pe noapte cu mic dejun este prea scump şi nu merită.

---
Impresii încărcate de nicole33 in 13.11.2016 12:31:26

Validat / Publicat: 13.11.16 19:00:13


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Grecia, Spania, Turcia, Republica Dominicană, Emiratele Arabe Unite, Iordania
VIZUALIZĂRI: 2776


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  73750 PMA (din 58 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • sait oficial al acestei destinații:
 • Coordonate GPS: 44.26453200 N, 28.61789700 E - CONFIRMATE
 • Ai fost acolo, la Voila Mamaia Hotel (complex Caraiman)? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de nicole33? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- calatorul
[13.11.16 19:08:29]
» mesaj pers

   @nicole33 - Cam asa este situatia din pacate in prea multe din hotelurile de pe litoralul romanesc al Marii Negre, un loc pe care eu il iubesc tare mult si de care ma leaga amintiri minunate. Hotelurile au preturi mari, peste normalul standardului oferit, statiunile se limiteaza la plaja, cazare si mancare, profitand de invazia de weekend a bucurestenilor care au acum autostrada.

   Solutia aleasa de mine a fost Dobrogea de sud, adica langa Balcic, desi nu ador bulgarii si nici stilul lor de a face turism. Dar hotelurile sunt mai curate, cele noi bine dotate si cu preturi mult mai aproape de realitate, desi si bulgaricii au cam urcat pretul la hotel de cand i/au invadat romanii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- danamandache
[13.11.16 20:31:21]
» mesaj pers

   La acest hotel am apreciat faptul ca este amplasat pe malul lacului, ca este la cateva minute distanta de mare, micul dejun, gradina superba si amabilitatea angajatilor, mancarea libaneza nu mi a placut. Iti recomand Resort Enigma care se afla vis a vis, este mult peste ce ofera acest hotel. 😙

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[13.11.16 22:25:28]
» mesaj pers

   @nicole33: Sincer, mai mult de 100 de lei nu aș fi dat pe acest ”sejur”. Și doar știi că eu nu-s pretențioasă. A fost ok cazarea, nu m-ar fi deranjat, mă acomodam ușor.

   Bine că nu-mi place Mamaia, merg acolo doar dacă îmi plătește altcineva sejurul sau dacă sunt nevoită. În rest, poate să și dispară, nici măcar nu m-aș întrista.

   Ultima dată când am fost erau unii ce-și spălau caii în mare, satul de vacanță pestriț cu tente maneliste, iar seara... numai fițe și fițoși, prețuri rușinoase la mâncare, nisipul în contact cu apa s-a făcut beton și n-am putut face un ”cozonac”, șezlongurile erau siameze, aveau nevoie de operație de separare, frumoase amintiri.

   Copilul meu iubește această stațiune că de... fițe la fițe și Eforii la Eforii.

   Te salut cu drag și aștept cealaltă cazare din sejurul tău la mare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33
[14.11.16 06:41:01]
» mesaj pers

   @calatorul:

Cam asa este situatia din pacate in prea multe din hotelurile de pe litoralul romanesc al Marii Negre, un loc pe care eu il iubesc tare mult si de care ma leaga amintiri minunate.

   Ştiu că asta este situaţia. Amintiri minunate avem cu toţii, dar vine un moment în care ne întrebăm ce facem cu banii noştri. Eu am ales cu nişte ani buni în urmă să-mi petrec concediile oriunde altundeva, unde am primit mai mult sau mult mai mult de banii plătiţi, servicii de calitate, respect.

Solutia aleasa de mine a fost Dobrogea de sud, adica langa Balcic, desi nu ador bulgarii si nici stilul lor de a face turism.

   Am scris şi eu în articol că Bulgaria ar fi fost o variantă mult mai avantajoasă, dar timpul mă presa şi din motive personale nu puteam să mă tot plimb prin vămi. Nu am o pasiune pentru bulgari, dar am apreciat mulţi ani stilul lor de a face turism. Din păcate, şi la ei a început să scadă calitatea serviciilor oferite, concomitent cu creşterea constantă a preţurilor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- nicole33
[14.11.16 06:48:21]
» mesaj pers

   @danamandache:

   Şi mie mi-a plăcut amplasarea pe malul lacului, grădina superbă şi posibilitatea de a admira un superb apus de soare pe lacul Siutghiol. Mie mi-a plăcut şi mâncarea libaneză încercată anul trecut. Anul acesta am ieşit la plimbare prin staţiune şi am luat o cină banală şi destul de scumpă la o terasă banală.

Iti recomand Resort Enigma care se afla vis a vis, este mult peste ce ofera acest hotel.

   Ştiam de Enigma că doar îţi citisem articolul :), dar oferta a fost scumpă şi foarte limitată la momentul în care m-am hotărât eu să rezerv.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- adri-nico
[14.11.16 11:51:25]
» mesaj pers

   N-am mai fost la Mamaia de vreo 15 ani sau mai bine! Daca toata tineretea mi-am petrecut-o in fata Mamei de Piatra, loc emblematic pentru cei rataciti, acum, din aceleasi motive expuse de Cristina, aleg orice alta statiune. Anul asta am facut un tur de litoral si cistigatoarea la puncte a fost Venus: plaja, curatenie, cosuri de gunoi, sezlonguri neinghesuite, loc bun pentru cearceafuri, terase cu mincare buna la preturi decente si... cel mai mare plus, distractie cu antrenor de dans.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Corina70
[14.11.16 12:17:37]
» mesaj pers

   @nicole33: Ce amintiri mi-ai trezit... am si eu, acasa la parintii mei, o poza aproape la fel cu P32...

   Pe vremea aceea (inainte de '89) hotelul era ocupat aproape in intregime de turisti straini si cativa romani sus-pusi sau cu pile la cazare...

   N-o sa uit toata viata mea, aici am mancat prima data ciocolata Toblerone, primita cadou de la o familie de romani emigrati in Germania cu care ne imprietenisem. Ciocolata fusese cumparata din shop-ul de la parterul hotelului, zilnic ni se scurgeau privirile la minunatiile din shop, interzise muritorilor de rand...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nicole33
[14.11.16 23:16:16]
» mesaj pers

   @krisstinna:

Sincer, mai mult de 100 de lei nu aș fi dat pe acest ”sejur”. Și doar știi că eu nu-s pretențioasă. A fost ok cazarea, nu m-ar fi deranjat, mă acomodam ușor.

   Chiar dacă recunosc că ai dreptate, totuşi, realist vorbind, în vârf de sezon în Mamaia cu o sută de lei dormi pe plajă sau în maşină şi nu cred că exagerez prea mult.

   Comentariul tău mi-a amintit de o povestioară, reală, aflată la serviciu pentru "încurajarea" mea care căutam disperată o cazare şi tot litoralul era full. Trei tineri studenţi au plecat într-un week end la început de august la mare la Costineşti. Cu gândul doar la distracţie, au omis să facă o rezervare prealabilă, convinşi fiind că vor găsi la faţa locului. Ca tot studentul sărac, bugetul era minim, pretenţiile la fel, fără stele, fără fiţe, dar au avut ghinion. Nimic de închiriat şi au tot căutat. În final, disperaţi, au acceptat "oferta" unui bun gospodar care le-a permis să doarmă în propria lor maşină, dar parcată pe podeţul din faţa porţii lui contra sumei de 10 lei de persoană =))

Bine că nu-mi place Mamaia, merg acolo doar dacă îmi plătește altcineva sejurul sau dacă sunt nevoită.

   Mie a început să îmi placă Mamaia tot mai mult, cam cât îmi plăcea Neptunul cu vreo 25 de ani în urmă.

   Ce nu-mi place deloc în Mamaia sunt preţurile :))

   Cai nu am prea văzut nici pe stradă, iar satul de vacanţă nu mă mai pasionează demult. Cei cu copii sunt însă nevoiţi să suporte toată nebunia şi prostul gust de acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- nicole33
[14.11.16 23:39:26]
» mesaj pers

   @adri-nico:

N-am mai fost la Mamaia de vreo 15 ani sau mai bine!

   Aşa gândeam şi eu anul trecut după 15 ani de la ultima cazare în această staţiune.

   De trecut mai trecusem doar seara pentru "distracţie". Am folosit ghilimelele, deoarece pentru mine numai distracţie nu era, mai mult mă enervam. Nervii începeau de când trebuia să plătesc faimoasa "taxă de barieră" a lui Mazăre, un abuz incalificabil. Nu suma în sine conta, ci ideea care mă scotea din sărite. Într-un an am cheltuit mai mult decât taxa dând telefoane pe mobil în încercarea de a împrumuta pentru o seară o maşină cu numere de Constanţa, doar ca să nu plătesc. Apoi urma căutarea unui loc de parcare regulamentar, unde să nu risc blocarea roţilor şi să cotizez la bugetul local. Găseam de obicei la două-trei staţii de troleu distanţă şi mă întorceam pe jos la locul în care aveam întâlnire cu prietenii.

   Găsind variante mai bune şi mult mai avantajoase la momentul respectiv, am abandonat Mamaia şi m-am îndreptat spre sudul litoralului. Tot mergând spre sud am ajuns la bulgari, unde mi-a plăcut foarte mult şi am tot revenit cu orice ocazie şi orice sărbătoare. :)

Anul asta am facut un tur de litoral si cistigatoarea la puncte a fost Venus: plaja, curatenie, cosuri de gunoi, sezlonguri neinghesuite, loc bun pentru cearceafuri, terase cu mincare buna la preturi decente

   Un asemenea tur am făcut şi eu anul trecut, după nouă ani în care nu mai călcasem pe acolo. Din păcate, pentru mine dezamăgirea a fost maximă. Locuri de care mă legau amintiri frumoase erau acum în paragină. Nepăsarea şi dezinteresul în a face ceva să le ţină măcar pe linia de plutire a fost mai mult decât aş putea suporta.

   Nu am îndrăznit să mănânc ceva pe acolo, poate am exagerat, dar, inclusiv berea am solicitat să o beau direct din sticlă, nefiind convinsă că paharele erau spălate corespunzător. Eram prea bolnavă pentru a-mi asuma riscuri inutile.

   Dacă de anul trecut până anul ăsta la Venus au făcut asemenea progrese, eu nu pot decât să mă bucur.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- adri-nico
[14.11.16 23:45:00]
» mesaj pers

   @]nicole33: Poate o sa gasesc timpul necesar si sa scriu un articol, sa dovedesc si cu poze ceea ce am de spus, despre statiunea Venus, care, acum citva ani era plina de melci care miroseau ingrozitor... acum, in zona hotelului Afrodita s-a amenajat chiar un coltisor mai de lux.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zapacitu
[15.11.16 19:24:21]
» mesaj pers

   Dacă pot să recunosc un ”merit” Hotelului Voila, acesta este indubitabil legat de ”modul de promovare” a litoralului, dar nu pe cel românesc, ci pe-al altora...

    Bunăoară, după sejurul petrecut aci de subsemnatul în vara lui 2015, am luat decizia imediat după consumare, ca în 2016 să fac ”aripi” peste graniță-tătă la Nisipuri și nu am regretat neam (deloc). Așa că și în 2017 intenționez ”să joc în deplasare” tot la neamurile slave de peste Dunăre.

   De la Voila am rămas cu amintiri ce nu se vor uita prea curând:

   -așteptarea din recepție care s-a întins pe durata a vreo 7 ceasuri, cu doi copii frânți de oboseală, prăvăliți incoștienți pe plușurile canapelelor,

   -condițiile ușor (!) improprii din camera de sălășuit (miros arghezian de flori de mucegai, scurgerea anevoioasă a apei de la cadița din baie, spațiul ”extrem de intim” din cameră),

   -”breaking-news-urile” mașinilor de salvare care au venit în răstimpul celor 6 nopți de cazare de două ori la hotel, odată pentru Masterulcheful libanez, care din prea multă patimă culinară și-a crestat (mai mult decît era necesar la rețeta cu specific arăbesc) un deget... și odată pentru fie-mea care a scăpat în exces la clătitele cu finetti (Nota bene - luate de la din bazarul de la Butoaie, nu de la Voila) de a făcut indigestie,

   - prețurile la toate (servicii sau mărfuri) din stațiune, exagerate în special în weekend,

   - sfatul dezinteresat al beachboy-ului de la plajă, care în ultima zi mi-a recomandat călduros că pentru familiști ca mine, Mamaia se potrivește ca nuca-n perete și să caut ceva mai la sud.

   Eu m-am lecuit, cel puțin pentru o perioadă de timp, de Mamaia. Am să mai revin aci numai dacă nu am încotro, obligat, silit sau constrâns cu ușa de sarcinile de serviciu... Plebeius dixit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2100 PMA1 (din 7 voturi)]
- adri-nico
[15.11.16 19:41:12]
» mesaj pers

   @zapacitu: Imi era dor de savoarea ecourilor tale!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[15.11.16 22:43:32]
» mesaj pers

   @zapacitu:

condițiile ușor (!) improprii din camera de sălășuit (miros arghezian de flori de mucegai, scurgerea anevoioasă a apei de la cadița din baie, spațiul ”extrem de intim” din cameră)

   Mirosul m-a deranjat şi pe mine, scurgerea apei a fost ok, dar baia absolut minusculă, iar spaţiul din cameră a fost mai puţin intim pentru noi, fiind doar doi adulţi.

   Despre prostia cu cazarea după ora 18 mi-am exprimat şi eu nemulţumirea.

după sejurul petrecut aci de subsemnatul în vara lui 2015, am luat decizia imediat după consumare, ca în 2016 să fac ”aripi” peste graniță-tătă la Nisipuri și nu am regretat neam (deloc).

   O decizie înţeleaptă. Eu am ajuns la concluzia că este de preferat să merg mai la sud şi chiar mult mai la sud cu nişte ani înaintea ta şi de atunci tot perseverez şi nu-mi pare rău.

   Dar pe când citim (şi zâmbim) şi noi "Amintirile din Nisipuri"?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33
[15.11.16 22:54:34]
» mesaj pers

   @Corina70:

Ce amintiri mi-ai trezit... am si eu, acasa la parintii mei, o poza aproape la fel cu P32...

   Eu nu-l ştiam din perioada aceea. Spre ruşinea mea, ani la rând am fost convinsă că în Mamaia toate hotelurile sunt pe partea cu marea.

Pe vremea aceea (inainte de '89) hotelul era ocupat aproape in intregime de turisti straini si cativa romani sus-pusi sau cu pile la cazare...

   Pe vremea aceea cam asta era situaţia peste tot. Litoralul nostru era plin de străini, iar românii cu greu prindeau un bilet şi odată ajunşi la hotel oricum primeau cele mai proaste camere, la parter sau la ultimul etaj sau cu diverse probleme.

N-o sa uit toata viata mea, aici am mancat prima data ciocolata Toblerone,

   Şi eu îmi amintesc că tot la mare am căpătat de la un străin necunoscut prima cutie de Tic Tac, după ce mi se lipiseră ochii de vitrina shop-ului de la un alt hotel, în exterior, desigur. Costa 25 de cenţi, dar, chiar dacă i-aş fi avut, nu aveam dreptul să îi folosesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Corina70
[16.11.16 10:14:16]
» mesaj pers

   @nicole33: Daca memoria nu ma inseala prea mult, pe vremuri se numea Caraiman (parca 1 si 2?). O alta amintire din sejurul petrecut cu parintii, la acest hotel, este faptul ca am facut plaja si baie in lac, iar intr-una dintre zile am gasit in nisip un pachet de guma Wrigley Spearmint, cu 7 lame, neinceput. Si acum imi amintesc gustul acestei gume, nici nu se compara cu ce gasim acum in comert...

   Un alt hotel din Mamaia care mi-a lasat o amintire puternica este Albatros, care era dotat cu un lift cum doar in filme am mai vazut: modelul acela vechi, cu cabina care urca in interiorul unui grilaj de fier forjat si parca avea o manivela sau ceva de genul acesta, pentru a fi actionat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[16.11.16 17:07:28]
» mesaj pers

   @nicole33: Articolul a fost dupa cum se vede din ecouri un bun indemn la depanat amintiri. Cum nici eu nu mai sunt o pustoaica, am si eu amintirile de dinainte de '89, cand de fapt stateam mai degraba la cort in camping, preferatele noastre statiuni fiind Navodari si Olimp, si era atat de frumos.

   Statul la cort iti ofera o alta libertate si o socializare mai buna cu cei din jurul tau. Cel putin atunci asa erau oamenii, stiu ca intr-un an la Navodari, langa cortul nostru era un grup mare din Roman, veniti cu aragaz si butelie normaala nu de voiaj, erau 9 familii si pregateau toate cele cu randul, iar noi ca vecini ce le eram ne aduceau gogosi, floricele, sau diferite alte dulciuri pe care le faceau, ca doar deh, nu aveau hota si sa nu poftim :).

   Felicitari pentru articol, votat cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33
[23.11.16 20:29:14]
» mesaj pers

   @Corina70:

Daca memoria nu ma inseala prea mult, pe vremuri se numea Caraiman (parca 1 si 2?).

   Nu te înşeală memoria chiar deloc. Asta era vechea denumire a complexului. Acum Caraiman se numeşte primul cum vii dinspre Constanţa şi Voila cel de al doilea. Masa se ia la comun la terasa dintre cele două hoteluri. La fel, piscina este folosită la comun de către turiştii cazaţi în complex. Preţurile sunt similare, condiţiile de cazare, probabil, la fel.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nicole33
[23.11.16 20:42:20]
» mesaj pers

   @mishu:

   Într-adevăr, am ajuns încet încet să depănăm amintiri.

Cum nici eu nu mai sunt o pustoaica, am si eu amintirile de dinainte de '89, cand de fapt stateam mai degraba la cort in camping, preferatele noastre statiuni fiind Navodari si Olimp, si era atat de frumos.

   Din păcate, amintirile mele din perioada respectivă nu includ şi vacanţe cu cortul. Tatăl meu cred că este vinovat de faptul că am crescut puţin mai răsfăţată şi mai pretenţioasă în ceea ce priveşte cazările, ratând astfel experienţe care, la vârsta respectivă, ar fi avut cu siguranţă farmecul lor, dar toate păcatele îi sunt demult iertate.

   Aşa cum tu nu ai fost încă în Turcia, aşa nici eu nu am fost niciodată cu cortul. Tu ai timp să recuperezi :), pentru mine nu mai este cazul. Culmea este că în primii ani de facultate mi-am cumpărat şi eu cort. De ce? Pentru că toţi prietenii mei aveau numai eu nu. Însă de folosit nu l-am folosit niciodată. Am încercat doar să-l "montez" în mijlocul sufrageriei şi am intrat în el. Atât. Zace şi acum într-un sac în debara ocupând locul degeaba.

   Mulţumesc pentru vizită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - patul matrimonial -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810638">Şterge vot</a></div><span id="v9810638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - patul matrimonial
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - camera noastră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810639">Şterge vot</a></div><span id="v9810639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - camera noastră
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - cuierul şi dulapul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810640">Şterge vot</a></div><span id="v9810640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - cuierul şi dulapul
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - televizorul LCD -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810641">Şterge vot</a></div><span id="v9810641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - televizorul LCD
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - baia minusculă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810642">Şterge vot</a></div><span id="v9810642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - baia minusculă
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - duşul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810643">Şterge vot</a></div><span id="v9810643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - duşul
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - 'cabina' de duş -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810644">Şterge vot</a></div><span id="v9810644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - "cabina" de duş
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - balconul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810648">Şterge vot</a></div><span id="v9810648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - balconul
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - vedere din balcon. 'Parcarea' şi lacul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810649">Şterge vot</a></div><span id="v9810649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - vedere din balcon. "Parcarea" şi lacul
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - vedere la lac din balcon -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810650">Şterge vot</a></div><span id="v9810650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - vedere la lac din balcon
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - piscina comună celor două hoteluri Caraiman şi Voila -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810651">Şterge vot</a></div><span id="v9810651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - piscina comună celor două hoteluri Caraiman şi Voila
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - şezlonguri gratuite la piscină -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810652">Şterge vot</a></div><span id="v9810652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - şezlonguri gratuite la piscină
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - piscina -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810653">Şterge vot</a></div><span id="v9810653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - piscina
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - micul dejun, suficient de variat pentru mine -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810654">Şterge vot</a></div><span id="v9810654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - micul dejun, suficient de variat pentru mine
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - micul dejun, suficient de variat -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810655">Şterge vot</a></div><span id="v9810655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - micul dejun, suficient de variat
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - la leagăne în grădină -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810656">Şterge vot</a></div><span id="v9810656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - la leagăne în grădină
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - locul de joacă pentru copii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810657">Şterge vot</a></div><span id="v9810657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - locul de joacă pentru copii
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - prin grădină -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810658">Şterge vot</a></div><span id="v9810658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - prin grădină
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - prin grădină -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810659">Şterge vot</a></div><span id="v9810659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - prin grădină
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - o altă terasă-restaurant -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810660">Şterge vot</a></div><span id="v9810660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - o altă terasă-restaurant
foto nicole33 [13.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - terasă-restaurant chiar pe malul lacului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810661">Şterge vot</a></div><span id="v9810661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - terasă-restaurant chiar pe malul lacului
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - o plăcere să iei cina chiar pe malul lacului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810662">Şterge vot</a></div><span id="v9810662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - o plăcere să iei cina chiar pe malul lacului
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - terasa -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810663">Şterge vot</a></div><span id="v9810663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - terasa
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - unul din baruri -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810664">Şterge vot</a></div><span id="v9810664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - unul din baruri
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - frumos -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810665">Şterge vot</a></div><span id="v9810665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - frumos
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2016] Sector de plajă din Mamaia liber de şezlonguri -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810666">Şterge vot</a></div><span id="v9810666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2016] Sector de plajă din Mamaia liber de şezlonguri
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2016] Zonă de plajă cu scoici pisate în loc de nisip fin în Mamaia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810667">Şterge vot</a></div><span id="v9810667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2016] Zonă de plajă cu scoici pisate în loc de nisip fin în Mamaia
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - alt corp al hotelului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810668">Şterge vot</a></div><span id="v9810668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - alt corp al hotelului
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - pe malul lacului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810669">Şterge vot</a></div><span id="v9810669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - pe malul lacului
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - lacul Siutghiol -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 13.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av810670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv810670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=810670">Şterge vot</a></div><span id="v9810670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(810670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f810670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e810670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2016] Hotel Voila Mamaia 2016 - lacul Siutghiol
foto nicole33 [13.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.152039051056 sec