74839 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Coral Strand Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.11.2016
DE
Avatar Alina53
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Galati
înscris/ă în 15.01.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.80
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Hotel Coral Strand Smart Choice - cea mai bună locație în paradis


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Când sosesc la un hotel, indiferent, de 3,4 sau 5 stele (căci la mai multe, doar verzi aș putea visa…) mă aștept, normal, să deschid o ușă și apoi să intru. Ei bine, la hotelul Coral Strand, acest lucru nu este posibil. Dinspre recepția hotelului, spațiul deschis către grădina luxuriantă îți oferă un sentiment de armonie cu mediul insulei. Cred că acesta a fost primul lucru care m-a cucerit. Ambianța generală te atrage ca-ntr-o îmbrățișare divină într-un cadru natural exotic. De aici vă puteți da seama ce atmosferă calmă plutește în jurul hotelului pe tot parcursul anului…

De la primul pas făcut pe treapta avionului, uiți imediat de oboseala drumului de cinci ore, de la Abu Dhabi și nu-ți dorești nimic altceva decât să ajungi mai repede la ocean, după care atât ai tânjit… Și, în sfârșit, puteam respira în voie ”aer natural”, după toridele zile petrecute în Abu Dhabi. Ridicând privirea, o senzație palpitantă te încearcă, o cu totul altfel de vegetație te întâmpină, palmieri înalți și tot soiul de arbori tropicali, altfel de oameni te înconjoară. Sunt creolii, populația localnică din Seychelles, oameni simpli, cu poftă de viață, guralivi și prietenoși.

Mai puțin de o jumătate de oră a durat drumul cu taxiul de la aeroport până la hotel. Districtul Beau Vallon – micuța vale frumoasă – își merită pe drept numele, bucurându-se și de cea mai bună plajă de pe insula Mahe. Situat în partea de nord-vest a insulei, într-un golf retras, Coral Strand este singurul hotel cu o locație – pot spune perfectă -, nici măcar la o ”aruncătură de băț”, ci, exact pe plajă.

Hotelul nu este nici nou, fiind printre primele construite pe insulă, în anul 1980, apoi renovat în 2011 și nici extravagant, dar cui îi mai pasă când se află în Seychelles? Este atât de plăcut să te trezești dimineața cu oceanul lângă tine… Este atât de frumos să iei micul dejun afundându-ți în același timp privirea în albastrul cerului și al oceanului…

Chiar dacă este un pic mai vechi, are un anumit farmec, este un loc prietenos, care oferă cazare decentă. Un alt avantaj al său este acela că se pot utiliza facilitățile elegantului hotel alăturat, Savoy Resorts&SPA 5* - piscina, sala de sport, pavilionul yoga, terenul de tenis, SPA-ul. Managerii ambelor hoteluri sunt de origine rusă și probabil au făcut această înlesnire pentru binele oaspeților. N-am profitat de aceste beneficii, altele au fost prioritățile, doar m-am plimbat pe aleile dintre clădirile hotelului Savoy.

La recepție în doar câteva minute au fost îndeplinite formalitățile, între timp ni s-au oferit câte un cocktail aromat și un binevenit prosopel din bumbac, umed și rece. Cu primirea călduroasă, decorul liniștitor și priveliștea surprinzătoare spre Oceanul Indian, parcă pe nesimțite intri într-o bulă de calmitate, romantism și senzualitate exotică.

Maxim, tânărul recepționer blonziu, amabil, ne-a condus până la camera de la etajul al treilea pe care ne-o repartizase. Dar nu numai că ne-a condus, dar a insistat vehement să ne ajute la căratul valizelor mari. I l-am lăudat soțului și atunci Maxim, într-o dulce și neașteptată moldovenească mi-a mulțumit și a început să ne povestească câteva lucruri despre familia lui care trăiește lângă Chișinău.

Hotelul dispune de 163 de camere. Noi am avut o cameră standard cu vedere la munte. Agenția de turism de la care am rezervat sejururile ne oferea opțiunea de a alege cameră sea view la un preț suplimentar de 160 euro. Știind că există posibilitatea ca priveliștea din camera sea view să fie obstrucționată de câțiva palmieri, am considerat că nu merită să optez pentru ea.

Ne-am bucurat de camera noastră. Curată, confortabilă, foarte liniștită, bine întreținută, cu așternutul de pat schimbat zilnic. Oriunde, la orice hotel ne cazăm, îmi place să las ordine când ies din cameră, așternutul de pat îl aranjez de sare banul pe el. Degeaba insistam spunându-i cameristei să nu-l mai schimbe în fiecare zi, doar nici acasă nu-mi permit luxul acesta, creola nu mă asculta… Sau o fi fost de vină bănuțul ”uitat” pe pat din prima zi?

Așa cum nu există ușă de intrare în hotel, tot așa nu există dulap în cameră. Nu râdeți, chiar așa. Probabil ca să nu ocupe prea mult spațiu din cameră, acesta a fost înlocuit cu o nișă cu rafturi, nu puține, de o parte și alta a unei oglinzi respectabile, care avea darul de a da impresia unei camere supradimensionate. Dacă m-a deranjat lipsa lui? Deloc. Ne-am descurcat. Frigiderul era prea mic? Nu-i nimic. L-am folosit doar pentru răcirea băuturilor. Răzbătea o fâșie de raze pe lângă canatul ușii? Ei, și? Pătrundea mai ușor trilul păsărelelor până la urechile noastre. În schimb, și de aceea nu-mi păsa de toate pe care le-am menționat mai sus, aveam oceanul la doi pași… În plus, abia seara târziu, mult după apusul soarelui ajungeam în cameră… Soarele apunea în jurul orei 18.30, dar urma spectacolul oferit de culorile schimbătoare ale cerului – combinații de bleu, portocaliu, rozaliu, galben, purpuriu, auriu.

Camera luminoasă, cu pardoseală de gresie, a fost dotată cu aer condiționat, televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, acces WiFi gratuit, telefon, seif, minibar, fierbător de apă cu pliculețele de ceai, cafea și o sticlă de apă minerală, reînnoite zilnic, telefon, ba chiar și o lanternă. Baia privată avea cabină cu duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, papuci de unică folosință. Balconul, nu prea mare, cu o măsuță și două scaune, ne prezenta tabloul unui deal împădurit, cel care ne despărțea de capitala Victoria. Hotelul dispune de o piscină pentru adulți și una pentru copii, dar cu oceanul la câțiva metri distanță, cine le-ar mai dori? Șoseaua până în capitală, vreo 3-4 km, era foarte îngustă, în pantă accentuată, șerpuitoare. Se putea ajunge în capitală cu ajutorul autobuzului care avea stație în apropierea hotelului, biletul costând doar 5 rupii – mai puțin de 50 de cenți.

Hotelul Coral Strand oferă mic dejun tip bufet care se servea între orele 6 – 10.30. Micul dejun a fost bun, incluzând o varietate de feluri de mâncare satisfăcătoare pentru orice mofturos. Pe mine mă atrăgeau cel mai mult ”taraba” cu fructe exotice, sucurile naturale și deserturile creative gustoase. În fiecare dimineață noi ajungeam în restaurant pe la 7.30 – 8 pentru că-mi plăcea să stau la una dintre mesele cele mai căutate – în primul rând de lângă ferestre, cu vedere directă la ocean.

În fiecare după-amiază între orele 16 – 17 în salonul Silhouette li se oferă oaspeților prăjituri, ceai sau cafea, fructe și sucuri.

A doua zi de la sosirea noastră am fost invitați la un cocktail- party - șansa de a interacționa cu alți oaspeți ai hotelului, oameni veniți din toată lumea. Chiar așa a fost, ne-am împrietenit pe dată cu niște indieni – ofițeri de marină, un ucrainean, o familie din Franța, venită pentru a doua oară la Coral.

Cu o dimensiune apreciabilă, peste 4 km, plaja Beau Vallon, foarte ușor în pantă, cu nisip alb, incredibil de fin și cu vegetație naturală ce asigură umbră celor doritori, are și avantajul unei intrări line în apa oceanului, fără pietre sau alge marine. Nu există curenți care să te atragă în larg, apa este limpede și caldă, cu valuri blânde care de-abia se rostogolesc la țărm. Plimbările prelungi, mai ales la apusul soarelui, sunt de neratat.

Din anul 2005, când a fost lansat primul Bazar sau ”Sunset Market”, de-a lungul promenadei Beau Vallon, artizanii locali sau dansatorii contribuie la ambianța specifică acestei lumi fermecătoare.

O zonă care are importanța ei în Beau Vallon este aceea unde, la umbra unui arbore imens, vin pescarii cu captura de peste zi, localnicii se strâng pentru a juca domino, sau pur și simplu, pun lumea la cale…

Printre facilitățile oferite de hotel se numără săli de conferință, birou de turism, două mici magazine cu suveniruri, cameră de bagaje și încă ceva special de reținut – pentru cei cu check-out târziu (a fost și cazul nostru, având zborul de întoarcere la ora 20) și care nu se îndură să plece de pe plajă până în ultima clipă posibilă – li se pune la dispoziție o cameră special amenajată cu duș, pentru o ultimă împrospătare înainte de a părăsi hotelul.

Și pentru a vă dovedi că cei de la Coral Strand sunt cu totul speciali, aveau o cameră web montată sub acoperișul restaurantului cu specific indian Mahek, care transmitea imagini live la minutul 19 al fiecărei ore din zi. Ori, fire iscoditoare cum mi-s, o descoperisem cu luni de zile înainte de plecare și o urmăream de acasă, visând la clipele când voi ajunge și eu acolo. Momentan este inactivă, probabil că va fi repusă în funcțiune anul viitor, în sezon. Vă va aștepta și pe voi… Bineînțeles, nu multă lume aflase de existența ei și poate că în acel minut, cât stăteam nemișcată, eram privită cam cu scepticism, dar, asta e… Apoi, la hotel, fotografiam instantaneul de pe laptop. Cei care s-au săturat să stea tolăniți pe plajă sau legănați într-un hamac, se pot îndrepta spre o multitudine de activități sportive sau divertisment – scufundări, snorkeling, pescuit, fantastica experiență de parasailing, schijet, schi nautic, drumeții…

Între relaxare și descoperiri uimitoare, cele șapte zile petrecute în Seychelles, s-au scurs pe negândite… Iar dacă Seychelles reprezintă pentru oricine o destinație minunată, oamenii au fost aceia care ne-au făcut vacanța încântătoare. Am ajuns ca niște străini, dar împărțind insula cu noi, la plecare am simțit că ne despărțim de prieteni. Poate, nu pentru multă vreme…

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Alina53 in 10.11.2016 16:30:25

Validat / Publicat: 11.11.16 06:48:58


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SEYCHELLES
VIZUALIZĂRI: 3008

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37100 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Alina53
[10.11.16 16:53:09]
» mesaj pers

   Webmaster, te rog, clipul următor: https://www.youtube.com/watch?v=Qty5vZfw5QQ Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[10.11.16 17:26:34]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[18.11.16 13:27:49]
» mesaj pers

   @Alina53: Un articol minunat, felicitari pentru descrierile detaliate (se vede ca ai fost incantata) dar si pentru pozele atasate.

   Preferata mea, P25, superba.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[18.11.16 18:35:52]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Da, sunt unele poze din voiajul în Seychelles pentru care și mâine aș lua primul avion...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [SEP-2016] Hotel Coral Strand vă așteaptă cu brațele deschise, în depărtare, pe lângă recepție se vede albastrul oceanului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809576">Şterge vot</a></div><span id="v9809576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2016] Hotel Coral Strand vă așteaptă cu brațele deschise, în depărtare, pe lângă recepție se vede albastrul oceanului
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2016] Zona deschisă a recepției și biroul de turism al hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809577">Şterge vot</a></div><span id="v9809577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2016] Zona deschisă a recepției și biroul de turism al hotelului
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [SEP-2016] Biroul de turism se contopește cu vegetația din grădina luxuriantă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809578">Şterge vot</a></div><span id="v9809578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2016] Biroul de turism se contopește cu vegetația din grădina luxuriantă
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [SEP-2016] Unduindu-se în bătaia vântului, frunzele palmierului-evantai te cheamă la hotelul Coral Strand -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809579">Şterge vot</a></div><span id="v9809579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2016] Unduindu-se în bătaia vântului, frunzele palmierului-evantai te cheamă la hotelul Coral Strand
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2016] Camera noastră și balconul cu vedere la munte -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809580">Şterge vot</a></div><span id="v9809580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2016] Camera noastră și balconul cu vedere la munte
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2016] Camera noastră din alt unghi de vedere -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809581">Şterge vot</a></div><span id="v9809581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2016] Camera noastră din alt unghi de vedere
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2016] Camera noastră din alt unghi de vedere -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809582">Şterge vot</a></div><span id="v9809582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2016] Camera noastră din alt unghi de vedere
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2016] Un colț al băii cu facilitățile sale -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809583">Şterge vot</a></div><span id="v9809583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2016] Un colț al băii cu facilitățile sale
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2016] Cabina de duș cu două uși rabatabile -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809584">Şterge vot</a></div><span id="v9809584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2016] Cabina de duș cu două uși rabatabile
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2016] Invitația primită în prima zi de a participa la întâlnirea cu ceilalți oaspeți cazați la hotel -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809585">Şterge vot</a></div><span id="v9809585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2016] Invitația primită în prima zi de a participa la întâlnirea cu ceilalți oaspeți cazați la hotel
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2016] Pe înserat, la un pahar de vorbă cu unul dintre indieni -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809586">Şterge vot</a></div><span id="v9809586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2016] Pe înserat, la un pahar de vorbă cu unul dintre indieni
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2016] Doi dintre indieni care ne-au pus la dispoziție mașina lor pentru o plimbare pe insula Mahe -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809587">Şterge vot</a></div><span id="v9809587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2016] Doi dintre indieni care ne-au pus la dispoziție mașina lor pentru o plimbare pe insula Mahe
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2016] Pe una dintre aleile grădinii -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809588">Şterge vot</a></div><span id="v9809588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2016] Pe una dintre aleile grădinii
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2016] La etaj, unul dintre spațiile deschise ale zonei de relaxare și cele două magazine cu suveniruri -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809589">Şterge vot</a></div><span id="v9809589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2016] La etaj, unul dintre spațiile deschise ale zonei de relaxare și cele două magazine cu suveniruri
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2016] în grădina hotelului Coral Strand -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809590">Şterge vot</a></div><span id="v9809590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2016] în grădina hotelului Coral Strand
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2016] Intrarea în parcarea gratuită pentru clienții hotelului Coral Strand -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809591">Şterge vot</a></div><span id="v9809591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2016] Intrarea în parcarea gratuită pentru clienții hotelului Coral Strand
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2016] Parfum și culori în grădina hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809592">Şterge vot</a></div><span id="v9809592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2016] Parfum și culori în grădina hotelului
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2016] Grădina hotelului la ceas de dimineață -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809593">Şterge vot</a></div><span id="v9809593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2016] Grădina hotelului la ceas de dimineață
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2016] Unul dintre magazinele cu suveniruri, invadat de vegetație -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809594">Şterge vot</a></div><span id="v9809594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2016] Unul dintre magazinele cu suveniruri, invadat de vegetație
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2016] Seara, spațiul deschis, primitor, al recepției hotelului Coral Strand -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809595">Şterge vot</a></div><span id="v9809595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2016] Seara, spațiul deschis, primitor, al recepției hotelului Coral Strand
foto Alina53 [10.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2016] Terasa și unul dintre barurile de la plajă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 10.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av809596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv809596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=809596">Şterge vot</a></div><span id="v9809596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(809596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f809596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e809596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2016] Terasa și unul dintre barurile de la plajă
foto Alina53 [10.11.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.113308906555 sec