ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.03.2010
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
    DIN: Bucuresti
    ÎNSCRIS: 06.02.10
    STATUS: GOLD
    DATE SEJUR
    SEP-2009
    DURATA: 2 zile
    cuplu fara copii
    2 ADULȚI

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    100.00%
    Încântat, fără reproș
    CAZARE [camere etc]:
    100.00%
    Încântat, fără reproș
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    100.00%
    Încântat, fără reproș
    PLAJA şi MAREA:
    NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    100.00%
    Încântat, fără reproș

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    100.00%

    AUTORUL ar RECOMANDA
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    TIMP CITIRE: 7 MIN

    Aventuri prin Transfagarasan si Transalpina

    Ilustrație video-muzicală

    TIPĂREȘTE

    Ca si alta data ne-a apucat cheful de duca si atat ne-a trebuit. Fara sa stim unde megem si cand ne intoarcem am luat niste haine de schimb pentru orice eventualitate, bani, ne-am suit in masina si am pornit la drum. Pe drum, ne-am hotarat sa ne indreptam spre Transfagarasan. Am trecut de Pitesti, de Curtea de Arges si primul popas l-am facut la Barajul Vidraru. Dupa ce am admirat pe indelete imensitatea de apa si frumusetea locului, am inceput urcusul pe Transfagarasan. Soseaua a fost neasteptat de buna. Pana atunci credeam ca este traseul cu cele mai spectaculoase privelisti dar mai tarziu aveam sa ne schimbam parerea.

    Urmatorul popas l-am facut la Cascada Capra (am aflat ulterior cum se numeste de la prietenul AMF BOGDAN DSN) unde desi nu ne era foame, ne-am hranit ochii cu minunatele peisaje si stomacele cu paine, branza, slanina si ceapa rosie toate feliate si taiate de producatorii care isi vindeau marfa chiar langa cascada. Minunat!

    Continuindu-ne drumul, am trecut prin tunelul ce desparte versantii Fagarasului. Am oprit la Balea Lac. Nu am putut admira prea mult zona deoarece ne-a gonit frigul. Termometrul arata 4 grade desi vara nu se terminase inca. Cum era deja tarziu, ne-am hotarat sa cautam un loc unde putem ramane peste noapte si urmand indicatoarele de pe drum, unul ne-a atras atantia. Era un semn care indica un complex hotelier de 4* care se numea Albota. Eram cam nedumeriti pentru ca drumul se abatea de la sosea undeva printr-un crang si multe buruieni. Aveam de mers asa cam 4 km iar in jur nu se vedeau constructii dar am zis ca nu aveam ce pierde. Oricum nu ne grabeam nicaieri. Am urmat drumul neasfaltat si plin de hartoape. Intr-un sfarsit ne-a iesit in cale complexul. Am parcat si am mers sa vedem daca au camere libere. Am gasit o camera in corpurile secundare ale cladirii care aratau ca niste cabanute la balconul carora atarnau multe muscate frumos colorate. Am platit pentru o noapte de cazare 240 ron cu mic dejun. Camera era spatioasa, curata, baie mare, mobilier nou, amenajata in stil rustic. In spatele cabanei am descoperit un paraias care se putea auzi si in camera daca deschideai geamul.

    Acest complex se afla la poalele muntilor Fagaras la 5 km de localitatea Arpasu de Sus. In stanga se afla Varful Albota si in dreapta Varful Buteanu, munti spectaculosi. Albota se intinde pe o suprafata foarte mare de teren si este izolat intr-un loc salbatic si plin de arbusti spinosi. Este format din corpul principal care are 4 etaje, restaurant la parter, la subsol sunt mese de biliard si sala de fitness si corpurile secundare rustice in care am fost si noi cazati. Farmecul complexului, lasand la o parte imprejurimile, este dat de lacurile artificiale alimentate de apa Arpaselului in care salasuiesc pastravi numai buni de servit proaspeti preparati la gratar. Am degustat si pot spune ca a fost cel mai gustos pastrav mancat de mine. In incinta complexului se afla si un fel de chiosc de unde poti inchiria undite si poti pescui chiar acolo. Gradinile erau foarte ingrijite si curate, multa verdeata, flori, podete si cararui care te duceau in locuri pe care aveai impresia ca le-ai descoperit chiar tu. Este si o piscina cu sezlonguri si cu un bar in apropiere. La fel si locuri de joaca pentru copii si un turn de lemn inalt unde puteai urca sa admiri imprejurimile. Langa corpuri de cladire in care am fost noi cazati erau puse la dispozitie gratare mari, lemne taiate si stivuite frumos, mese mari de lemn cu banci. Practic, o idee buna daca vrei sa servesti si sa prepari pestele prins chiar de tine sau alte preparate. In complex nu e interzis sa intri cu bautura si mancare. Noi am mancat la terasa restaurantului. Preturile sunt pe masura cazarii dar preparatele foarte bune si proaspete obtinute in ferma care apartine complexului. Ferma era deschisa si pentru vizita. Din ce ne-au spus aveau tot felul de rase de oi, cai si alte animale. Se putea face si echitatie acolo. Se puteau inchiria ATV-uri de la complex cu care te puteai deplasa pana la ferma. Produsele de toate felurile inclusiv paine facuta de ei, se gasesc si de vanzare la restaurant gata ambalate. Un loc minunat inconjurat de liniste si natura in mijlocul pustietatii. Asta am descoperit. Dupa ce ne-am odihnit bine si am luat un mic dejun mai mult decat copios cu produse proaspete (untul facut de ei era nemaipomenit de bun), am pornit iar la drum catre casa.

    Am ales sa ne intoarcem pe Valea Oltului. Pentru ca era inca dimineata, ne-am gandit sa vizitam si statiunea Voineasa si barajele de pe Lotru. De statiunea Voineasa am fost tare dezamagiti desi drumul pana acolo este minunat datorita peisajelor. Am descoperit o statiune lasata in paragina, pustie si dezolanta. Dupa un urcus abrupt, am coborat la barajul Lacului Vidra care spre deosebire de Vidraru, nu e atat de spectaculos in schimb e mult mai salbatic si mai putin vizitat de turisti desi este de o frumusete ce iti taie respiratia. In drumul spre Obarsia Lotrului ne-am mai oprit din cand in cand la marginea drumului sa mancam zmeura si fragute parfumate si dulci. Le-am impartit cu ursii! Doar ei cred ca mai erau pe acolo. Rar mai intalneam o masina. Cand am ajuns la Obarsia Lotrului se lucra de zor la sosea. Am intrebat un lucrator daca segmentul de drum Obarsia Lotrului-Ranca Novaci este practicabil chiar daca vazusem un semn mare care spunea ca este interzis accesul public. Omul ne-a asigurat ca se poate uitandu-se la masina noastra care parea potrivita pentru un astfel de drum. Ne-am aventurat! . Ulterior am aflat ca respectivul drum se numeste DN67C Transalpina, traverseaza masivul Parang si ajunge la cea mai mare altitudine din tara-2. 200m. Primul obstacol a fost ceva amuzant. Am traversat vadul unui parau fara probleme. Dupa cca 15 km am inceput urcusul prin padure printre bolovani. Nu mai era amuzant dar am inaintat. M-am cam speriat pentru ca am vazut intorcandu-se masini cu diferite defectiuni din cauza drumului. Am avut si niste tovarasi de drum care au fost si mai temerari decat noi aventurandu-se cu o masina mica si joasa. Plouase si era un noroi pana la glezne. Tot inaintand, ignorand loviturule de sub masina am constatat ca nici prea multa motorina nu mai aveam. Deja nu mai imi placea... Nu stiam nici cat de lung e drumul. Eram atat de sus incat nu mai cresteau nici brazi, nici buruieni sau iarba pe acolo. Era totul numai o stanca. Mergand in fata noilor parteneri de drum din cand in cand ne mai opream in fata craterelelor bolovanoase si noroioase si ne uitam cam pe unde am putea ghida rotile in asa fel incat se nu lovim masina sau sa o lovim fara a produce vreo avarie serioasa. Si urcusul nu se mai termina... Si nici drumul... Doar rabdarea noastra si motorina.

    La un moment dat am ajuns pe niste carari proaspat sapate in stanca care erau asa de inguste incat incapeam cu greu. In partea mea intuiam un hau imens printre palcurile de ceata groasa ce te impiedicau sa mai vezi altceva in jur in afara de un nemarginit abur alb. Chiar eram in creierii muntilor unde era o liniste de iti tiuiau urechile, nu era tipenie de om sau vietate. Imi aduc aminte ca atunci cand am vazut un cioban cu oi (care nu prea stiu ce cauta pe acolo) si un tractor, am fost fericita! Eu care eram innebunita dupa astfel de locuri salbatice, virgine, pe culmile muntilor, acolo unde ai impresia ca esti mai aproape de cer si Dumnezeu parca imi ajunsese... Lasand drumul ingrozitor, am avut norocul sa descoperim niste peisaje coplesitoare care ne-au cucerit definitiv si irevocabil. Avem de gand sa repetam experienta dupa ce drumul va fi terminat. Cand am ajus aproape de Ranca si am dat de asfalt proaspat turnat am oprit si am rasuflat usurati. Ne ajunsese si motorina, nu lovisem vizibil sau grav masina, se zareau constructii si vegetatie... Drumul acesta are 48 km iar noi l-am parcurs in 4 ore. Am alimentat la prima benzinarie si ne-am continuat drumul spre casa nu inainte de a ne opri Horezu sa mancam si sa cumparam vase de lut frumos lucrate pentru care sunt renumiti.

    A fost o excursie minunata cu tot ce avut, plina de neprevazut, aventura, adrenalina si locuri absolut fabuloase, de poveste, descoperite din intamplare. Recomand totul mai putin drumul cu peripetii pe care noi ne-am aventurat. In schimb dupa ce va fi gata, nu ocoliti drumul acesta! O sa descoperiti locuri care va taie rasuflarea cu frumusetea lor. Imi pare rau ca nu am poze destule de evidente care sa dovedeasca calitatea ingrozitoare a drumului parcurs de noi. Credeti-ma ca nu prea imi ardea sa fotografiez craterele ci mai degraba sa ma gandesc cum sa le evit. Am doar cateva poze facute din masina.


    [fb]
    ---
    Trimis de Florina38* in 15.03.10 13:59:40
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 4403 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    31 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Florina38*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P01 Transfagarasan
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 5200 PMA (din 10 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

    ECOURI la acest articol

    31 ecouri scrise, până acum

    gushpi
    [15.03.10 15:16:38]
    »

    ce sa critic aici: logoreea (dar fara ea nu aveam imaginea completa a excursiei), credulitatea (de la obarsia lotrului la stanga nici sa privesc nu indraznesc, d-apoi sa mai si plec incolo...)...

    pana la poze vezi ca ai ceva PMA!

    webmaster13
    [15.03.10 15:23:10]
    »

    Florina38, daca consideri ca trebuie sa schimbam melodia atasata, suntem aici!

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [15.03.10 15:37:44]
    »

    Pentru gushpi:

    Multumesc ca mi-ai apreciat logoreea si pentru punctele de apreciere!

    La ceata care era peste tot doar sus pe platou am realizat unde suntem!

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [15.03.10 15:38:36]
    »

    Multumesc webmaster! Melodia este potrivita.

    mario 110
    [15.03.10 19:37:34]
    »

    frumos review-ul, dar as vrea sa fac o observatie daca imi permiteti: ceea ce ati semnalat dumneavoastra in text ca fiind cascada Balea si apoi ati subscris fotografiei P09 ca fiind cascada Balea; NU ESTE cascada Balea.

    cascada Balea este la cota 1234m, in partea cealalta de tunel un sensul dvs. de mers, la vreo 11-12 km de Balea Lac. Cascada nu este vizibila in nici un caz de la sosea.

    daca gresesc, rog colegii sa ma corecteze.

    P.S. am postat si o fotografie

    webmasterXY*
    [15.03.10 20:19:37]
    »

    si pana la urma care ar fi titlul corect?

    mario 110
    [15.03.10 20:34:40]
    »

    m-ati inteles gresit! n-am comentat nimic la titlu, e ok.

    m-am referit la: "Urmatorul popas l-am facut la Cascada Balea unde desi nu ne era foame, ne-am hranit ochii cu minunatele peisaje si stomacele cu paine, branza, slanina si ceapa rosie toate feliate si taiate de producatorii care isi vindeau marfa chiar langa cascada. Pe post de masa ne-a servit capota masinii iar ca muzica de fundal am avut susurul cascadei. Minunat!

    Continuindu-ne drumul, am trecut prin tunelul ce desparte versantii Fagarasului. Am oprit la Balea Lac."

    si la fotografia P09 care nu reprezinta cascada Balea! Ce este in fotogratia P09 este doar o cadere de apa ca multe altele pe tranfagarasan, cu vreo 7-8 km inainte de a ajunge la tunel; Balea cascada este in partea cealalta de tunel la 11 km de Balea lac.

    webmasterXY*
    [15.03.10 20:49:49]
    »

    Nici eu nu m-am exprimat prea clar si - evident - nu am fost inteles cum trebuie: ma refeream la "Ce titlu sa-i punem pozei P09, ca sa fie corect"?

    Cadere de apa langa sosea e cam anost...

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [15.03.10 21:49:05]
    »

    Pentru mario:

    Intr-adevar s-a strecurat o eroare.Cascada Balea se afla pe versantul nordic al Fagarasului la o altitudine mai joasa decat Balea Lac.Fiind prima oara in acele locuri se pare ca am primit informatii gresite despre caderea de apa.

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [15.03.10 21:51:43]
    »

    Webmaster,cum fac sa modific in review eroarea aparuta? Cum fac sa modific si textul atasat pozei? Ajuta-ma te rog!

    webmasterXY*
    [15.03.10 22:06:24]
    »

    Simplu: scrii aici [ca ecou] noul titlu si eu (sau un coleg) il schimba.

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [15.03.10 22:09:49]
    »

    Titlul ar fi: Locul in care ne-am hranit si ochii si corpul avand ca fundal sonor susurul torentului.

    Dar cum fac sa modific si in review??? Multumesc!

    Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [15.03.10 22:15:02]
    »

    Exact la fel: scrii fraza pe care o doresti inlocuita si pe cea care ii va lua locul in alt ecou!

    Titlul pozei este deja modificat.

    BOGDAN DSN CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [15.03.10 22:22:18]
    »

    In poza 09 este cascada Capra si este inainte de intrarea in tunel venind dinspre Curtea de Arges

    webmasterXY*
    [15.03.10 22:24:04]
    »

    Bun asa! iata cum se aduna informatiile!

    mario 110
    [16.03.10 08:28:41]
    »

    acu' ca-s toate la locul lor, aveti si votul meu.

    cosminp
    [16.03.10 09:44:52]
    »

    am auzit ca transalpina este complet refacut.

    pma si de la mine impreuna cu sb

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [16.03.10 10:15:26]
    »

    Pentru cosmin:

    Multumesc pentru vot! Singura portiune refacuta este Novaci-Ranca si inca vreo 3 km inspre Obarsia Lotrului. Nu cred ca se va termina refacerea drumului, poate anumite portiuni, dar 6 luni pe an (iarna) nu este practicabil. Si asa iti trebuie mult curaj.

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [16.03.10 10:22:52]
    »

    Pentru Webmaster:

    Urmatoarea fraza: "Urmatorul popas l-am facut la Cascada Balea unde desi nu ne era foame, ne-am hranit ochii cu minunatele peisaje si stomacele cu paine, branza, slanina si ceapa rosie toate feliate si taiate de producatorii care isi vindeau marfa chiar langa cascada."

    O inlocuim cu :

    "Urmatorul popas l-am facut la Cascada Capra(am aflat ulterior cum se numeste de la prietenul AMF BOGDAN DSN) unde desi nu ne era foame, ne-am hranit ochii cu minunatele peisaje si stomacele cu paine, branza, slanina si ceapa rosie toate feliate si taiate de producatorii care isi vindeau marfa chiar langa cascada."

    Multumesc din nou!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    cosminp
    [16.03.10 10:25:34]
    »

    da. drumul este facut de la obarsia lotrului pana la sebes.

    Florina38*AUTOR REVIEW
    [16.03.10 10:32:29]
    »

    Pentru mario 110:

    Multumesc pentru vot dar si pentru ca ai sesizat eroarea aparuta. Altfel, i-as fi dezinformat pe cei care citeau fara ca eu sa doresc asta.

    webmasterXY*
    [16.03.10 10:35:48]
    »

    am facut modificarea

    mario 110
    [16.03.10 19:01:58]
    »

    cu multa placere. numai bine.

    ileanaxperta*
    [16.03.10 19:13:58]
    »

    Frumoase randuri, Florina38 si te punctez.

    Eu consider Transfagarasanul cea mai mare, mai valoroasa si mai frumoasa realizare a Romaniei zilelor noastre dpdv al drumurilor de pe (prin) munte. Indiferent ca are gropi, ca n-are, ca este dificil pt. soferi sau nu, etc... Dar acest drum atat de serpuitor, care strapunge muntele de piatra, cu peisajele sale ce se insira de-o parte si de alta a drumului, ne leaga pe noi, turistii dornici de aventuri si calatorii, din toate partile tarii, de aceste locuri de exceptie in frumusete si unicitate pe care aceasta tara numita Romania le are. Este atata minunatie, atata perfectiune a Naturii, cand ajungi la lacul Balea sau urci (cobori) cu telefericul sau pe sosea, la Cascada, ca, zau de mai am cuvinte sa descriu starea mea de cate ori ajung acolo...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    gushpi
    [17.03.10 12:48:38]
    »

    da, ileana, pacat ca e singura realizare la 2000 metri..., pacat ca a fost realizata cu soldati in termen, cu puscariasi si cu elevi de liceu (faimosii brigadieri!), dar sa stii ca parca nu prea strapunge muntele!

    biancuta
    [08.04.10 00:00:49]
    »

    Ai descris foarte frumos toata excursia. Inainte sa avem copii si noi plecam cu masina pur si simplu la plimbare, uneori fara nici o tinta. O luam intr-o directie si mergeam ore intregi, admirand peisajele frumoase.

    haiduc
    [11.04.10 02:01:33]
    »

    Mia placut descrierea si vreau sa adaug o mica complectare despre complexul Albota.

    Am fost acolo prima data in 2006 si se chema Perla Arpasel cand corpul principal iera in constructie si am stat in corpul secundar care atunci a fost singurul.

    In 2007 am stat acolo doua nopti in cladirea noua dar terasa inca a fost in constructie.

    Ie un loc tare frumos si placut dar micul dejun lam primit cam tarziu pentru ca personalul se aduce dimineata din inprejurimi.

    Pastavii proaspeti sant tare gustosi.

    Ni sa spus ca acolo a fost vila lui Ceausescu care a cumparato un german si se vad investirile mari ce sau facut acolo si pare sa aibe succes economic ca tot timpul adauga cate ceva.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Florina38*AUTOR REVIEW
    [11.04.10 16:22:32]
    »

    Pentru haiduc:

    Interesant ce ai adaugat. Acum, te asigur ca nu mai exista motive de nemultumire. Este un loc minunat in care vreau sa ma intorc.

    haiduc
    [11.04.10 21:15:18]
    »

    Florina, amandoi santem de aceiasi parere ca e un loc minunat de relaxare. Daca voiai sa fii sigura ca te intorci acolo, trebuia sa arunci o moneda peste umar ca la Fantana di Trevi din Roma. : -))

    Planul nostru a fost sa mancam devreme ca sa apucam sa facem Transfagarasanul si sa ne intoarcem pana la ora 21.00 cand se inchide bucataria.

    Intarzierea micului dejun, ideea de a fi descoperitori ca MARCO POLO inconjurand lacu Vidraru prin padure, nefiind obisnuit cu soferii de tiruri care mana noaptea ca nebunii, flamanzi si oprind sa mancam pe la ora 21.00, ne-am intors prin padure la camere dupa miezul noptii.

    Haiduc, haiduc, dar sotia si prietenii nu au avut credinta ca o sa-i salvaz daca sare pe noi un animal mai mare decat o pisica. : -))

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [04.07.10 22:30:45]
    »

    Frumoase peisajele ce le-ai descris, frumoasa excursia ta pe Transfagarasan si Transalpina, dar pacat ca nu ai poposit mai mult la Ranca.

    Noi am fost fermecati de locurile acelea, descoperind Ranca prin intermediul premiului primit sejur la pensiunea Valea Mariei.

    Probabil ca in 2009 cand ai ajuns tu in aceasta locatie inca se mai lucra la drum si statiunea Ranca era la incepututl ascensiunii. Iti recomand cu caldura, daca mai ai ocazia, sa mai ajungi din nou in zona, sa nu ratezi frumusetile de-acolo ca sunt intr-adevar unice. Nu se compara cu Poiana Brasov, care deja a devenit mult prea comerciala.

    Felicitari de asemenea si pentru poze si un vot ... ai cu intarziere, dar primeste-l cu placere !

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    bose
    [01.09.10 14:22:51]
    »

    Peisajul in zona Transfagarasanului e super si cred ca nu sunt cuvinte care sa descrie minunatiile naturii acolo. Am stat cu cortul de mai multe ori pe marginea Transfagarasanului, am stat si la Salvamont sus la Bilea si ma intorc de fiecare data cu placere in zona. Cindva faceam si trasee in acesti munti minunati asa ca ii stiu si din alte perspective. Ce e neplacut acum si ceea ce m-a facut sa nu mai merg cu cortul acolo este manelizarea Transfagarasanului vara. E cumplit. Toti turistii amatori si mari consumatori de mici, bere la pet si manele, vara se ingesuie pe partea sudica a muntelui unde fac adevarate ravagii. Credeti-ma ca ultima data cind am fost, ca sa pun cortul, am mutat o gramada de resturi si ambalaje. Am dormit pe acorduri ,,fine" la maxim, de manele, urlete si injuraturi si am plecat de acolo in mare viteza, la prima ora, ca alungt de popoarele migratoare.

    Pacat de tot ce e frumos, pur si curat pe Transfagarasan. Acolo natura plinge. Ca sa mai ai parte de curat si sublim trebuie sa te duci ,,afara" undeva sau sa bintui prin munti la mare inaltime acolo unde ,,agentul" poluator nu se incumeta sa calce pentru ca nu poate cara in circa boxele, gratarul si lazile de bere.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    biancuta, BOGDAN DSN, bose, cosminp, dananecula, Florina38*, gushpi, haiduc, ileanaxperta*
    Alte impresii din această RUBRICĂExcursie Transfăgărășan:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.074604988098145 sec
    ecranul dvs: 1 x 1